Hu Kira micsoda hír ez aztán a gyors váltás
Konc Tanárúr miért nem örűlt? ZEke doki nagyon nagyon rendes volt,jó olvasni hogy vannak még orvosok akik ember számba vesznek....
Kira,Rony: Anett mindent jól leírt
Én az első leszíváskor majdnem elájultam annyira izgultam, de tényleg nem annyira durva én az ágyamban ébredtem,akkor még velem volt a férjem és mondta hoyg tök gáz voltam mert amikor kitoltak akkor magyaráztam hogy vmi rock koncertre akartam elhúzni

(nem is szeretem nayon a rock zenét

)
A 2.-nál nem tudott várni mennie kellett remélem nem égettem magam nagyon
JA a szúrásról annyit hogy én az első injekciómra szépen hazamentem felkészültem , steril kendő, tisztító cuuccok, majd felszívom a cuccot és nem tudtam átszúrni a bőrömet vérnyomásom ezer lett hyog én milyen béna vagyok minden lány be tudja adni és fogtam beleb....tam ( bocsánat jobb szó nincs rá ) a hasamba,marhára fájt, na mondtam hoyg soha többet.Erre mikor mondom a páromnak menniyre fájt én ezt nem bírom, nézi és én hülye valami felszívó tűvel nyomtam be

elcseréltem a tűket

kb féltenyérnyi nagyságú kék foltom lett ...Utána a kis tűvel szinte gyönyör volt beadni
Tehát nem kell izgulni mert nem fáj csak a tudat szar hoyg szúrkálod magad
Lányok járt már úgy valaki hoyg a Istenheyi klinikán nem találták a leleteit,komolyan mondom szétdurran az agyam, mindezt 20 rongyért ...Ezek után meg ki hiszi el ha megtalálják, hogy az tényleg az enyém???????