CSajok,nagyon édesek a babák.Nálunk most kicsit nehéz időszak van,de mint mindent remélem ezt is sikerül megoldanom.Nagyon sokat sír Nimród mert nem piheni ki magát rendesen,pedig végigalussza az éjszakákat többnyire.Délben is alszik 1-2 órát,de mindig fáradt.Volt lyen valakinél.A védőnő mindig azt mondja hogy fogjam a fogára.De szerintem ez túlzás.Ha időben felébred ma megyünk tanácsadásra.Utánna meg irány a medence.Tegnap voltunk a tesóméknál,meglátogattuk a dédit.Annyira édesek voltak a gyerekek.3 éves a keresztlányom,de nagyon megértették egymást.Egász nap a hangjukat nem lehetett hallani/persze a sikításon kívül
/ Nagy dilemma előtt állunk.Mikor jöjjön a kistesó? Még a költözés előtt vagy már utánna
Tegnap abban maradtunk,hogyha valami kis faluba költözünk akkor utánna ,de itt fogok szülni az Uzsokiban.Feljövünk az utolsó időben.
Dömper: nekünk is van.Kedvencek közé tartozik.Apa meg a manó tegnap balesetest játszottak,hát volt is baleset
Tényleg vigyázzatok ebben a melegben.A nyaralóknak jó nyaralást kívánok.
Puszi:Anita

Kb. 4 óra kihagyás után oda kínáltam neki és elkezdett ordítani! Kissé kétségbe voltam esve amikor csak sírt, de nem akarta. Megnyugattam, de amikor újra próbáltam ismét elkezdett sírni 

. Szerintem akkor adj Máténak, ha már nem szopizik! Akkor viszont nyugodtan, ha nem lesz tőle pöttyös! (akkor várj még, ha van a családban hajlam a tej allergiára, nálunk ilyen nem volt szerencsére)