A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hanyatom annyira sajnálom a francba.

Bodzikám nagyon jó pihenést kivánok.

Andi
zsembi

SZERETNÉM FELHIVNI A FIGYELMET HOGY AKIK AKCIOZNAK ÉS FEL AKARNAK KERÜLNI A LISTÁRA AZOK KÜLDJÉK EL AZ ADATAIKAT MÁR IRTAM TÖBBSZÖR DE NEM JELENTKEZETT SENKI. PL PLÜMŐ, SZEDERKE, ANDI. MAGAMTÓL NEM RAKOK FEL SENKIT MERT LEHET HOGY VALAKI NEM AKAR RÁ KERÜLNI. EZT TISZTELETBEN TARTOM :D

Andi
zsembi

Na eztet jól megaszontam :D

Andi
zsembi

Bocs táblázat és akkor berakom TÁBLÁZAT

Andi
zsembi

Szépem már megvettem a hajfestéket majd ovatossan festek de muszáj mert 9 hónap az hosszú idő :D

Katócka te is gyere többször!

Jól elirkálok igy magamban. Hol vagytok elmentetek gólyákért? :D

Andi
zsembi

Én vagyok:-)
Most voltam fodrásznál és úgy megkurtított, hogy most csak lesek a csutka hajammal:-)
plümõ

Plümő akkor csini lettél. :)

Andi
zsembi

Plümek beraktalak a tábliba.

Andi
zsembi

Plümő, ne keseredj el a kurta haj miatt, én ugyanígy jártam a múltkor, de már meg is nőtt. :-) Nézd a jó oldalát, több ideig nem kell menni vágatni. :D

Lányok, én kezdek elkeseredni. Szerintem nem sikerült. :( Egyre inkább úgy érzem, hogy meg fog jönni függetlenül attól, hogy még nagyon korai, mert a 22. napon vagyok. Kezd kicsit feszülni a cicim, és a hasam még mindig betonhordó. De ezek simán a gyogyik tünetei lehetnek. Egyetlen egy dolgot furcsállok, hogy utró mellett soha nem érztem, hogy meg akarna jönni. :( Bár soha nem is szedtem még szájon át, bár Apánk azt mondja, a hatás ugyanaz, mint hüvelyen keresztül.

Bea
beus77

na, beus LESSSZ ne mulass!!! hát ne tessék itt szórakozni!!!!
de komolyan.. a mesis görcsök simán lehetnek jó jelek, én mikor terhes voltam vagy két hétig úgy éreztem, hogy na, mindjárt megjön, na mindjárt és nem jött...
NE AGGÓDj! attól még nagyon messze vagy, hogy aggódj bármin is.
200 sejtes harcos babák azok.. hát gondolj bele, hogy a szar táptalajban túléltek 5 napot.. most ahhoz képest hawaii-n vannak! :D:D:D:D
yamita

Inkább nevetek magamon, hogy hogy festek, kíváncsi vagyok a párom véleményére :-)

Beus, ne keseredj el, a remény hal meg utoljára. Amíg nincs konrkétum, addig bizakodj!!!!
plümõ

Beus

A kutyafáját.... csatlakozom Yami véleményéhez az érzéseiddel kapcsolatban.
Ne izgulj, 200 sejtes babák, nagyon esélyesek. És igazga van Yaminak, a mensis tünetek, még abszolult terhesség jelei is lehetnek. Amig nem jön a vörös :evil: addig, nem szabad feladni.

Plümek

Ténnleg olyan rövid lett??? Meg ne fázzon a csini kis fejecskéd. :D

zsembikém elküldtem emailben az adataimat, tudom kicsit késve, ne haragudj, hogy extrán dolgoztatlak.

Hanyatkám neked is nagyon jó hétvégét és sok-sok kitartást a jövőheti kezdéshez. Érzem, hogy egyre közelebb kerülsz a hőn áhított kisbabóhoz. Jól feltuningolnak hormonilag és nincs megállás. :)
Ki tudja mikor lesz már nyár???? Ugy uuuuuuuuuutálom ezt az időt.
andi67

Beusom kapsz egy virtuális segberugást te is hát mi van veletek lányok mindjárt ráncbaszedek mindenkit jól irta yami ezek a babák szuper erössek és ne azon agyalj (agyaljatok hogy nem sikrült. :?

Andikám hiányos igy az adat még irtam emailt.

Andi
zsembi

Zsembi hiánypótlást küldtem mailban :)
andi67

Eddigi állás. Kérem a további jelentkezéseket ha változott valami akkor is.TÁBLÁZAT

Andi
zsembi

Kedves Beus és a többi aggódó jövendő kismama!

Azt mondják az okosok, hogy a koraterhesség tünetei teljesen megegyezhetnek a menstruáció előtti tünetekkel. Remélem Te nálad is terhességről van szó, hisz nagyon nagy esélyed van rá.
albi2000

Köszönöm a vígasztaló szavakat, a virtuális fenékberúgást vettem.... A férjem üzeni, hogy Ő is veletek ért egyet! Azt mondja, érzi, hogy sikerült. Hát én meg nem tudom. Bár neki és nektek lenne igazatok!

Bea
beus77

Csináltam vonalzót, megnézem jó-e :)

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

sziasztok
Eddig semmi jó nem volt apánknál. Egyenlőre nem írta fel a gyógyszert. Van egy dió nagyságú cystám,(vagy azt mondta sárgatest is lehet ami fent maradt). A lényeg, hogy 1 hét múlva kell, hogy megjöjjön, addigra jó lenne ha eltünne onnan. Mert akkor kezdenénk, talán deka nélkül, vagy valamit szedni, és januárban indulás.(hogy egyformán nőjjön a tüsző.)
Lényeg az útolsó beavatkozás napja apánknál december 3. Ez alatt azt kell érteni, hogy addig van beültetés, aki csúszik azok jövő évre mennek át.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Megismertem Ágit!! Imádni való csajszi. :lol: :wink: Sokat nem tudtunk beszélgetni, sajnos... :(

kagyló

Diétával és mozgással a meddőség ellen
A meddőség egyik okát, mely a peteéréshez kapcsolódik, megfelelő diétával és testedzéssel kezelni lehet. Az életmódjukon legalább öt ponton változtató nőknél ritkábban fordult elő a meddőség, írják a Harvard Egyetem kutatói.

A vizsgálatba 17 544 férjes asszonyt vontak be, akik korábban nem voltak meddők, és gyereket szerettek volna. A nőket 8 éven át követték, ez alatt 3209 esetben találtak meddőséget, 416-an pedig ovulációs rendellenesség miatt voltak meddők.

A résztvevők étkezési szokásaira vonatkozó kérdőívek kitöltése után az étkezési és életmódbeli tényezőket pontozták a kutatók. A vizsgált tényezők közé tartoztak az alábbiak: az étrendben szereplő egyszeresen telítetlen zsírok és a transz- zsírok aránya, a fehérjefogyasztás (állati és növényi egyaránt), a szénhidrátfogyasztás (ideértve a rostbevitelt és a glikémiás indexet is), a tejtermékek fogyasztása (mind a zsírban gazdagé, mind a zsírszegényé), a vasbevitel, a multivitaminok szedése, a testtömeg-index és a fizikai aktivitás.

A vizsgálat során kiderült, hogy az öt kockázatcsökkentő életmód tényező (többek közt az étrend, a súlykontroll és fizikai aktivitás) együttesen 69 százalékkal csökkentette a peteérési rendellenesség miatti meddőség előfordulását. A kutatók szerint a termékenységet fokozzák a zsírban gazdag tejtermékek is, de erre nem találtak egyértelmű magyarázatot.

Még további bizonyítékokra van szükség, de nyilvánvalóvá vált, hogy a peteérési zavarok miatt kialakult meddőségek nagy hányada az étrend és az életmód megváltoztatásával megelőzhető

Andi
zsembi

Hanyatka, hol találtál rá a honlapunkra? Na most már tudod milyen a fizimiskám, bár nem a legjobb fotó rólam.

Lányok! Küldtem ari emileket, ha valaki nem kapta meg szóljon. Sok ilyenem van, szívesen küldök figyelemelterelésképp, meg felvid,jtásként, de tudom hogy nem mindenki szeret ilyeneket rendszeresen kapni, szóljatok ha nem....

bea
öreganyu

Sziasztok drága lányok!

Mindenkinek köszönöm a kedves,vigasztaló szavakat,emaileket!
Kiszomorkodtam magam,holnap shoppingolok egy nagyot (Árkádban) és hétfőn reggel újjult erővel megyek Apánkhoz vizsgálatra és kedden kezdem a szurikat egy következő lehetőség reményében.

Beus,Yami,Andi,Plümő,Szederke!Csak pozítivan!!!UTolsó percig bízni és reménykedni!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsembibébi!Növesztgesd ügyesen a tüszőcskéket!:)
hanyatka

Öreganyu!Az emailcímedből :)Milyen szemfüles vagyok,igaz???
Nekem teszik a fotó :wink:
hanyatka

Én nem kaptam emailt Tőled :(
hanyatka

Sziasztok!

Jól kitakarítotam magam, olyan jó volt! (Furi, túlteng bennem az energia...), így most tudtam leülni kicsit olvasgatni.

Hanyatka!

Sajnálom, én annyira biztos voltam Benned is... :(
Ezek a rohadék jelek!!! Férjem kérdezte ma délután, hogy mennyi esélyt látok még, mondtam, kb. 5%-ot, mert legbelül már rég megszólalt az a kegyetlen érzés...mire ő: "Akkor miért növesztgetted a cickókat? :D :D :D Hát igen, igaza van, érti a csuda ezt, hogy mindenki babásnak tűnik, aztán....na, mindegy, látom már, hogy pozitív vagy, ez a lényeg!!!! :D

Tényleg, nekem szerintem holnap fog rendesen megindulni, akkor hétfőn kell hívni Apánkat, vagy csak úgy oda kell menni? Nem tudom, hogy van ennek a rendje..

Közben azt hiszem, elakadtam egy infóval....őőő..mi a D-terv? Megírja nekem valaki? (Mindig én vagyok a problémás, lehet Bodzi, hogy mikor nem jöttek át a maliek, akkor maradt el ez is?)

Andi, Beus, Plümő, Yami, Nóczi!
Ti még tényleg ne adjátok fel, kell, hogy sikerüljön Nektek!

Zsembi, küldöm mailen az adatokat!

Tatulány!
Igen, jó, hogy lehet rögtön a következő hónapra készülni...egyébként a BMC-ben volt egy inszemünk kb. egy éve.
szederinda04

lehet hogy nem jól van meg nekem az emiled, gyanús, átküldöd priviben

bea
öreganyu

Szép jó estét Leánykák!

Másodszor szállt el minden, amit írtam! :evil: :evil: :evil:

Cyprus, Hanyatka, annyira sajnálom! :( :( :( Na de nem elkeseredni ám!! Majd legközelebb reméljük, hogy sikerül. :D

Bodzikám, köszönöm jól vagyok, olvasgatlak benneteket, csak velem nem sok minden történik mostanában.
Báááár, éppen ma voltam Beánál fogászaton (Öreganyunál :D ), szegényt jól megdolgoztattam.
Bea, te most fogd be a szemed! :D
Szóval én már nagyon vártam, hogy újra dolgozzon, mert SZUPER
FOGORVOS! Csak ajánlani tudom!!
A cicás rajzfilm óriási, szétröhögtem magam! :lol: :lol:
Bár ezt már csak utólag fogod elolvasni, de azért jó pihenést kívánok nektek!!!! :D

Zsembike, igyekszem többször jönni, de azért én minden nap visszaolvasok, és nagyon-nagyon drukkolok mindenkinek!!! :D

Beus, lécci ne negatívkodj, mert megy a virtuális fenékenbillentés. :D

Lányok, lehet egy észrevételem kitűző-ügyben?
Arra gondoltam, hogy nem lenne jobb egy olyan kitűzőt találni, amit a mindennapokban is lehetne hordani. Mint például a mellrák masniját? Kellene találni valamit, virágot, egy D betűt, vagy valami neutrálisat. Csak egy ötlet, nem akarok okoskodni, csak valahogy ez nekem jobban bejönne. Majd még gondolkodom, nézegetek én is valamit, de ha valakinek van jó ötlete, ossza meg velünk.

Mondjuk ettől még összejöhetünk kreatívkodni karácsony előtt. :D

Pusza mindenkinek, és nagyon jó hétvégét!!
katóc

sziasztok
Volt már valakinek cysta vagy hasonló mint nekem? Mit tudnátok róla mondani? Egyáltalán van esély arra, hogy mire megjönn eltünik onnan?

kagyló

kagyló, nekem ugyan nem, de két barátnőmnek folyamatosan vannak cisztáik.. minden ultrahangkor más méret és máshol. Ági barátnőmre most ijesztettek rá, neki egy 3cm-es volt, (nem tudják mitől, ciklus elején vették észre) hogy ha nem tűnik el akkor hozzá kell nyúlni.. CICKAFARK tea!!!! minden nap cseszegettem, hogy igya és elmúlt!!!! a cickafark (meg a palástfű) az egyik legjobb gyógynövény minden női jellegű problémára..
Az íze ugyan szar, (citromozni, cukrozni NEM szabad, max méz) de vesztenivalód nincs! vegyél és idd minden nap.. Ja, ne a filteres szart.. abban semmi sincs szinte..gyógyszertárban a herbáriásat, vagy van még márka de nem jut eszembe és csak le kell szűrnöd.
Hajrá-hajrá!!! :P
yamita

Szia Kagyló!

Ne keseredj el, nekem bizony nem is egy cisztám van, endometriózis tipusú és sima is. Ráadásul a nem eltűnő fajta.
Apánk mindíg szenved vele, de 6-7 petesejtet azért le tud szedni a punkciónál.

Viszont a mensivel simán eltűnhet, kidurranhat a tied, nagyon sok ilyenről hallottam már.
Csatlakozom Yamitához, a cickafark nagggyon jó erre, még nekem is kevésbé nőttek meg, ami nagy szó. Szerintem a herbáriás a legjobb, ráadásul már van belőle bio is, kicsit macerás, hogy szűrni kell, de kibírható. Én mézzel szoktam édesíteni, és állati gyorsan meginni. :wink: Ja, és a DM-ben is lehet kapni, olyan barnás zacsiban van.
Hajrá!!!! :D :D
katóc

Kagyló, a cickafark tényleg jó a ciszta ellen! Mézzel ízesítheted, úgy mág egész tűrhető íze van. De ahogy Yamita is mondta, a cukrot és a citromot felejtsd ki belőle!

Csajok segítsetek nekem!!! Az éjszaka alig aludtam, úgy elkezdett fájni a hasam. Kb. 3/4 2-kor ébredtem fel rá, és utána szinte végig fájt kb. 1/2 10-ig. Szerintetek normális ez?? Remélem nincs gáz, és csak a babák miatt volt.

Bea
beus77

Ja, a mai babaragi szállítmányt küldöm mindnekinek, akinek szüksége van rá!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bea
beus77

Sziasztok csajok!

Kérem a növesztö sugikat. :D

Na képzeljétek ugye mondta Apánk hogy fussak. Elöször is nem tudok futni mert asztmás vagyok és hamar befulladok másodszor nekem elég nagy melleim vannak és ku@ára fáj ahogy libeg.
Na erre kitaláltam hogy itthon azért probálkozom és futok helyben, persze csak ugy megy ha közben fogom a melleimet de ugy meg kényelmetlen és még fárasztóbb, hát szóltam a páromnak hogy nem e fogná amig én helyben futok hát gondolhatjátok be@rtunk a röhögéstöl mert mindig kicsuszott a kezéböl ahogy ugráltam meg aszonta hogy olyan nehéz. :D

Andi
zsembi

Kagylókám az én barinömnek is mindig van cistája de ha elkezdi szedni a cickafark tablettát mert hogy tablettában is van és praktikussabb mint a tea mert azt bárhol bármikor bekaphatod.
Szóval neki attól elmulik és nekem is volt a melleimben én is azt ettem meg még aloét is ittam mellé és teljessen eltüntek.

K.kati hol vagy azt igérted hogy irsz mert Apa nem lessz otthon. :D

Hanyatkám örülök hogy előre nézel és kezdödik a következő.

Öreganyu megkereslek én is mert rendbekéne hozni a fogaimat ugy félek mindig hogy kiesik elöl a fehértömésem sajna az első 2 fogam közt potolva van és már régi kikéne cseréltetni mert már kicsit gáz. :roll:
Ja és napok óta fáj az álkapcsom a fülem alatt és nem tudom hogy mitől. Nem tudom eldönteni hogy a fülem van begyulladva vagy egy fogam fog esetleg mert nem fáj eggyértelműen eggyik sem. Szerinted?

Andi
zsembi

Beus, milyen fájás volt? Feszülés, vagy görcsös? A feszülés normális. Nem a beleid voltak, beettél valamit?

Zsembi, én vizuális alkat vagyok, el tudom képzelni mit műveltetek....de a szoba nagyon szép lett, gratulálok!!

bea
öreganyu

Sziasztok csajszik!
Végre ide értem.
Zsembike:Örülök,hogy megismerhettelek és tudtunk személyesen is találkozni :lol: Pénteken sikerült a vérvételt elintézni?
Mi kiváltottuk a gyógyszert és jöttünk haza,de tegnap már nagyon fáradt voltam.
Ma reggel még ithon a korházba beadták a szurimat és apummal mentünk a Nyírőbe vérvételre,és 1kor értünk haza.Utánna kénytelen voltam aludni ,most megint szurin voltam tudod az estin és mondtam az ápolónőknek,hogy még éjfélkor is megyek gondolom örülnek :roll:
NEm semmi a futkározásod :lol: :lol: úgy nevettem mikor elolvastam....de hát a cél lobogjon a szemed előt.
Nálunk tegnap macsek nyírás volt a perzsa macskából kopasz lett,szegény most 1-2 hétig elég csúnya,de mivel lakásban van nem akarom,hogy hulljon a szőre,most viszont ki sem jön a takaró alól,mert szerintem fázik.
Hétfőn nekem fél 8ra kell menni úgy hogy majd talizunk.
Küldöm a tüsző növesztőt++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nekem most azt mondta Apánk,hogy vegyem magam kímélő üzemmódba és vigyázzak rájuk hétfőig. :lol:

Beus:Remélem már minden rendben.

Kismamiknak jó pihizés.

Babaragit küldöm én is akinek Szüksége van rá+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kati76
kovacsne.kati

Nem tudom miért lemaradt a vége amit előbb írtam.

Kati76
kovacsne.kati

sziasztok
Köszönöm a válaszokat. Ma vettem cickafark teát, de azt nem tudtam, hogy nem filterest kell. Akkor holnap vegyem a másik fajtát?Napi hányszor kell inni? Fekvőtámaszt csinálni kell?
Zsembi
Írd át légyszíves a táblázatban decemberre, de nagy ?-vel!!!
Most ha megjött akkor döl el, hogy tudunk-e indulni, mivel diónyi nagyságú cisztám van. Ha nem akkor januárra megyünk át, elég nagy baj, hogy nem tudunk dekázni...

kagyló

Szijjasztok!!!!!

Nagyon szép a Dani kuckó és Zsembiék kuckója is.
Zsembi
Nekem a régi is tetszett, olyan finom szinek voltak, a mostani meg tök erotikus.
A futásotok jóóóóó lehetett, ez is a lombikkezelés része, ha nem tudsz futni sztem a torna is jó, lényeg, h meginduljon a vérkeringésed.
a listán kijavítanál, h 2. lombik január (remélem)

Kagyló:
nekem úgy mondta, h dec. 3-án kezd legutoljára stimut, h karácsony előtt meglegyen a beülti.......ennek örömére nekem valszeg dec. 5. körül fog megjönni......ezért rinyáltam itt Nektek annyit :cry:

Hanyatka:
tudod új hónap, új remények!!!!! Mi szépet vettél?
Én beszereztem 1 lábtyűt, nagyon szolid, fekete, van rajta 2 piros cseresznye és pirosak a lábújjai :lol: :oops: :D :lol:

Katóc:
ne tünj nagyon el, most többen várakozunk, kitűzőre jó ötlet lenne, ha pld. egy babára utaló valamit tennénk, gólyát, kisbabát stb..... Lányok?????

K.Kati:
hétfőn lesz a leszívás? mennek a drukkok, én is voltam ma a Nyírőbe, dél körül, jól letoltak, h ilyeeeeeenkoooor????? Mondták, h hétvégén illene délelőtt jönni.......mondom, nem 2-ig vannak mellékesen???
Miért kellett megfodrászolni a cicát? Hagyta magát?
A mi ciccünket, mikor voltak a nagy melegek meg akartam fürdetni.......tettem 1 lavórba vizet, belepróbáltam állítani, hát olyan rémülten kapálódzott ahogy a lába vizet ért :D :D na erre kimentünk a kertbe és jó vizes kézzel végigmasszíroztam, azt meg tetszett neki, vizesen kb. a felére "zsugorodott" össze.

Öreganyu: mingyá megleslek :D :lol: , jóóók a filmek, én szeretek leveleket kapni-:))

Kreatívkodás: mi lenne ha karácsonyi dolgokat alkotnánk? adventi koszorú, ajtódísz stb.....hatalmas fenyőfák vannak nálunk, arra gondoltam, h gyűjtök addigra több vödörnyi tobozt, ezt le lehet fújni ezüstre, műhóval, szalag stb.......

Bodza: de jó most Nektek!!!!! Mit mondott Apánk, ha nincs pont azért elkezdi novemberben? Attól félek, h a sok nov-i átcsúszik jövőre és a jan. is kérdéses lesz.

Beus: nyugisugik++++++++ és babaragacsok+++++++legtöbbünknek 2 naposan tették vissza a bébiket, nekem akkor 4 és 8 sejtesek voltak, a 200 ehhez képest tökéletes volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anikó
tatulány

Kagyló: jó a filteres is azért, legfeljebb igyál belőle többet, múltkor ittam 1 hónapig, napi 1 bögrével

Anikó
tatulány

sziasztok!

Szóval apánknál minden rendben volt. Szépen nőnek a babók. Nézett tarkóredőt, az is teljesen rendben volt. nagyon ari nés jó fej volt. Megbeszéltük,hogy átmegyek az I. számura. Megértő volt,csak kélrte,hogy folyamatosan jelentkezzünk azért.

Na de aztán szombat de ezerrel elkezdtem vérezni. Irány a klinika, ahol megállapították,hogy az egyik babánál a placenta elkezdett levállni. Úgyhogy szigorú fekvés ismét. És ha erősödik a vérzés,akkor irány a korház. Mert kétesélyes a dolog, vagy visszatapad, vagy leválik,és az teljes vetéléshez vezet.

Csajok nagyon félek. Nem merek köhögni, stb... Nem akarom elveszíteni a babáimat.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Jaaaaajjj Ági, ez nagyon nem jó hír!!!! :cry: :cry: Nagyon, de nagyon vigyázz magatokra!!! Tudom hogy mindent megteszel, és hogy ezután még jobban fogsz vigyázni! Aggódom értetek!!! De belül érzem, hogy nem lesz semmi gond és visszatapad a placenta, és megmaradnak a bébik. És ha az egyik leválik, akkor mindhárom baba elmegy??? Ez szörnyű!!!! :cry: :cry: De kérlek nyugodj meg (tudom könnyű mondani), mert ha idegeskedsz az sem tesz jót!!!! Mennek a babaragik!!!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kagyló, én is naponta egyszer ittam a cickafarkot, igaz én a nem filtereset. A filteresből sztem nyugodtan igyál meg 2-3 csészével egy nap. Sőt, én a cickafarkot az utolsó inszem stimujánál is ittam minden nap az inszemig, és sikerült is. Ne igzulj, tuti fogtok indulni decemberben!!! :wink:

A kitűzőre nekem igazából mindegy mi kerül, én azt beszerzem (már folyamatban is van, és jövő héten el is jut hozzám), azt szerkeztünk rá, amit csak akarunk!

Öreganyu, igazából nem is tudom milyen fájás volt. Olyasmi, mint peteéréskor szokott lenni, csak ez most sokkal erősebb volt és tovább is tartott. Nem tudom mi volt ez. Biztosan nem bélgörcs volt, semmi olyat nem is ettem. Ja, és a hasam, ha lehet akkor még keményebb lett. Remélem csak a babák csinálják a helyet maguknak!

K.Kati: nem tűnt el a vége, csak valamiért szélesebbek lettek soraid mint, mint a szokásos. De el tudjuk olvasni így is. És nem Te vagy az egyedüli, nálunk is elő szokott fordulni! :D

Zsembi, besz@rok a röhögéstől a futós sztoridon!!! :D :D

Bea
beus77

Csajok lenne egy nagy kérésem!!! A múltkor küldte Tatu a pop kakadus videót, és én agyatlan kitöröltem véletlenül. :cry: Nincs meg valakinek?? Ha megvan elküldené nekem??? Léccilécciléccilécci!!!!!

Bea
beus77

Jó reggelt mindenkinek!

Ági:Ha azt mondták,hogy feküdni kell akkor légyszi feküdjél KÉRLEK,KÉRLEK,KÉRLEK és próbálj megnyugodni!
Mindennek rendbe kell,hogy legyen és ha idegeskedsz az nem tesz jót.Tudom nehéz betartani ezért küldök pozitív energiát++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tatulány:igen hétfőn lesz a leszívás remélem minden rendben lesz.
A Nyírőbe velem nagyon kedvesek voltak,bár én reggel 8kor felhívtam őket,hogy most indulunk ithonról és,hogy szombaton meddíg lehet menni és mikor odaértem még oda sem adtam a papíromat és kérdezték,hogy én jöttem JB-ből,mert már vártak és,hogy vele beszéltem telefonon.
A cicám bundiját azért vágtuk le,mert nem akarom,hogy hulljon a szőre és ezért évente 1szer 2szer szegényt megkopaszítjuk,most pedig a beültetés előtt meg akartam,hogy csináljuk.
Nem hagyja magát még így is megkarmolta a férjem,hogy előtte kap kábító gyógyszert,de utánna nekem is jobb meg a macseszomnak is könnyeb neki is tisztálkodnia stb..

Beus:A 200 sejtesek nagyon jó indulás szerintem tutinak kell,hogy legyen!!!!!

Kati76
kovacsne.kati

Sziasztok csajok!

Beus, én biztos vagyok benne, hogy a hasfeszkó a babák miatt van. Mikor csinálod a tesztet? Eszel husit rendesen?

Ági, maradj a popsidon, pihenj! Minden rendben lesz, hidd el! Nagyon szurkolunk Neked!!!

Ezer puszi mindenkinek!

Kép
cseka

Ági, tudod belőlem szakadt a vér szintén a 12. héttől 5 héten át hol gyengébben hol dőlt mint a fene, ugyanezért és nem lett semmi baj, de a szigorú fekvés az azt jelenti, hogy sem kajálni, sem netezni sem inni, sem TV-zni nem kelhetsz fel, csakWC és egy nap 1x zuhany, az is gyorsan. Ahogy nőnek a babák majd és feljebb kerül a placenta el fog múlni a vérzés, gondolom a méhszájnál lehet az egyik lepény, ahol nem tudott megtapadni, nem? De remélhetőleg ezt te nem is olvasod, csak fekszel, hacsak nem laptopon. Ja, és a neten nézelődni szigorúan tilos mindenféle vérzéses fórumokat és kimeneteleket. Nem lesz semmi baj, meglátod, hidd el nekem, voltam együtt annyi vérző ikressel. Lassan úgyis feküdnöd kell végig, biztos jó korán be is fektetnek majd kórházba. Nem fogod elveszíteni őket, várd türelemmel a vérzés végét. Még 2x ennyi idő mint amennyi most eltelt és már a karodban lesznek a babóid. illetve annyi sem, mert nem hiszem, hogy a 36. hétig benn maradnak. Vagy nem tudom, hoyg van ez hármas ikreknél, de tuti, hogy még sok akadályon kell átmenned 3 babával. Feküdj és feküdj és feküdj és semmi baj nem lesz meglátod!
beber77

Kedves Ági!

Placentaragasztót küldök, és hitet, hogy minden rendben lesz!!!

Kedves Beus!

Ne idegeskedj. Ha nem volna bent semmi, akkor mitől fájna, feszülne a pocid. Mikor tesztelsz? Nekem egy óriási szélgörcsöm volt (legalábbis reménykedtem, hogy az), úgy a 6. hét tájékán, beülti után 4 héttel, pedig azelőtt soha nem volt ilyen. Úgy fájt, mint életemben semmi. 4 órán keresztül tartott, és azt gondoltam, ezt még én is alig éltem túl, nemhogy a baba. Aztán mégis :wink:

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Igen, eszem a husit szorgalmasan, bár néha már visszafele kívánkozik a napi 3x-i evéstől. De a cél érdekében bármit... :D
Én is remélem, hogy a babák miatt fáj úgy a hasam. Hogy mikor tesztelek? A jövő hét végén, ha csak addig meg nem jön. De hát miért is jönne???? :D :D

Ágikám drága, kérlek pihizz és tényleg tartsd be a szigorú fekvést. Ha tudni szeretnéd mi történik velünk és szeretnél nekünk üzenni, kérd meg apát, biztosan szívesen megteszi érted és a babákért!!! Nyugisugikat küldöm!!! +++++++++++++++++++++

Bea
beus77

Lányok, itt már egy órája szakad a hó!!!!!! Csak sajna nem marad meg. :( De olyan jó nézni! :D :D

Bea
beus77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?