Szijjasztok!!!!!
Nagyon szép a Dani kuckó és Zsembiék kuckója is.
Zsembi
Nekem a régi is tetszett, olyan finom szinek voltak, a mostani meg tök erotikus.
A futásotok jóóóóó lehetett, ez is a lombikkezelés része, ha nem tudsz futni sztem a torna is jó, lényeg, h meginduljon a vérkeringésed.
a listán kijavítanál, h 2. lombik január (remélem)
Kagyló:
nekem úgy mondta, h dec. 3-án kezd legutoljára stimut, h karácsony előtt meglegyen a beülti.......ennek örömére nekem valszeg dec. 5. körül fog megjönni......ezért rinyáltam itt Nektek annyit
Hanyatka:
tudod új hónap, új remények!!!!! Mi szépet vettél?
Én beszereztem 1 lábtyűt, nagyon szolid, fekete, van rajta 2 piros cseresznye és pirosak a lábújjai
Katóc:
ne tünj nagyon el, most többen várakozunk, kitűzőre jó ötlet lenne, ha pld. egy babára utaló valamit tennénk, gólyát, kisbabát stb..... Lányok?????
K.Kati:
hétfőn lesz a leszívás? mennek a drukkok, én is voltam ma a Nyírőbe, dél körül, jól letoltak, h ilyeeeeeenkoooor????? Mondták, h hétvégén illene délelőtt jönni.......mondom, nem 2-ig vannak mellékesen???
Miért kellett megfodrászolni a cicát? Hagyta magát?
A mi ciccünket, mikor voltak a nagy melegek meg akartam fürdetni.......tettem 1 lavórba vizet, belepróbáltam állítani, hát olyan rémülten kapálódzott ahogy a lába vizet ért

na erre kimentünk a kertbe és jó vizes kézzel végigmasszíroztam, azt meg tetszett neki, vizesen kb. a felére "zsugorodott" össze.
Öreganyu: mingyá megleslek

, jóóók a filmek, én szeretek leveleket kapni-:))
Kreatívkodás: mi lenne ha karácsonyi dolgokat alkotnánk? adventi koszorú, ajtódísz stb.....hatalmas fenyőfák vannak nálunk, arra gondoltam, h gyűjtök addigra több vödörnyi tobozt, ezt le lehet fújni ezüstre, műhóval, szalag stb.......
Bodza: de jó most Nektek!!!!! Mit mondott Apánk, ha nincs pont azért elkezdi novemberben? Attól félek, h a sok nov-i átcsúszik jövőre és a jan. is kérdéses lesz.
Beus: nyugisugik++++++++ és babaragacsok+++++++legtöbbünknek 2 naposan tették vissza a bébiket, nekem akkor 4 és 8 sejtesek voltak, a 200 ehhez képest tökéletes volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!