A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok lányok!

Itt is havazik és megmarad a fűvön meg az autókon :)

Ági!Nagyon sokat gondolunk rátok és drukkolunk,hogy minden rendben legyen és rendben is lesz!!!
Vigyázz magatora és higyj benne,hogy a babák veletek maradnak!
Sok puszit küldök!

Beus!Ezeka jelek csakis zebrás teszthez vezetnek!:)

Zsembibébi,K.Kati!Reggel én is megyek Apánkhoz,talizunk:)

Beber!Jól vagytok Pke.vel???Rég küldtél fotókat :)

Bodzikám!Remélem szép 7végétek van :)

Yamika!Hogy vagytok?Pihikézel??

Katóc!Gyere sűrűbben :wink:

Manóka,Szépem,Tatu,Cseka,Albi,Február,Öreganyu,
Andika,Cyprus,Kriszta,Finch,Kagyló,Nóczi,Plümő,Szederke,Zel nagy ölelés Nektek!!!!

Szép vasárnapot :)
hanyatka

Beus, Nekem is ugyanaz volt mint Albinak csak többször is! Nyugi!

bea
öreganyu

Ági, ha megkapod az üzenetet és felhívsz tel-n (priviben átküldtem), tudok mondani homeopátiás segítséget, én is szedtem, 3 nap alatt felszívódott a bevérzésem, nincs garancia semmire,sde szívesen elmondom..... Este 9-kor hívj ha hívsz! FEKVÉS!!!!!

Lányok! A legutolsó HÖLGYVILÁG c.magazinban van egy torna, ami áll. segjthet a babára vágyóknak, majd ha megtalálom megírom a webcímet is.

bea
öreganyu

:( :( :( :( :( :( :( :( :( nagyon így kezdődött a napom. Hiába való volt mindenféle mensimanó üldözés és hesegetés lecsapott rám a dög. Pedig az előjelek teljesen mást sugalltak.
Most itthon fetrengek és bámulom a hóesést, de annyira most semmi nem látszik szépnek.

Holnap hívom Apánkat, és pár nap kezdem előről.

Minden pozitiv energiát átírányitok azoknak akiknek nagy szüksége van Rá! Én most pár napig tudom mellőzni.

Beus, Yami, Zsembi, K.Kati, Nóczi, Bodza, Szederke, Plümek, (tuti kihagytam valakit) bocsi azért. szóval mindenkinek küldöm a ragikat és növesztőket +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hanyatkám mindját találkozunk szerda vagy péntek tuti.
Puszi mindenkinek és köszi a sok szoritást.
andi67

Andi: :cry: :cry: Nagyon sajnálom! De nem szabad feladni, menni kell tovább előre! Meglásd, a következő sikerülni fog! Tudom, mot nehéz és sz@r (én is ugyanígy éreztem magam minden sikertelenség után), de napról napra jobb lesz. Holnaptól úgyis az új esélyre fogsz gondolni, és máris jobb kedved lesz. Küldök egy kis energiát! :D +++++++++++++++++++++++++++++++++

Bea
beus77

Hanyatka: Te ismered Zsembit? Mert ha igen az jó,mert én csak vele találkoztam eddig és akkor ha vele leszel akkor téged is megismerhetlek :lol:
Nálunk is nagy pelyhekben esik a hó tök szép csak pár napot még várhatott volna mivel nekünk ha minden rendben van az úton akkor is 2,5 óra alatt érünk oda így meg szerintem már hajnal4-kor indulhatunk,hogy 1/2 8-ra odaérjünk,de nem baj,mert úgy is altatnak és majd akkor kialszom magam :wink:

Andi:Sajnálom :( ,de akkor arra gondolj,hogy nemsokára újból kezdesz és új esély.

Kati76
kovacsne.kati

Köszi a vigasztaló szavakat! :)
Persze, természetesen nem adom fel, hogy is adhatnám. :)

Holnap én is másfényben fogok látni mindent, de ezt egy kicsit mindig meg kell szenvedni, hogy még több erőt adjon a következőhöz.!!
Beus köszi az energiákat. Neked is Kati.
andi67

K.Kati: drukk holnapra!!! Gondolok Rád! Sőt, altatás után is fogsz még aludni, úgysem lesz más dolgod! :D
Honnan jártok fel?

Bea
beus77

Bár nem hozzám szegezted a kérdést, de azért válaszolok. Igen, Hanyatka ismeri Zsembit, taliztunk már egy jó páran! :D Úgyhogy Te is meg fogod ismerni, és reméljük előbb-utóbb (inkább előbb) mindenkit! :D

Bea
beus77

Sziasztok Drága Leányok!

Én is csak csatlakozni tudok sajni a mensis táborhoz...mától már egészen biztos, hogy nem most érkeztek meg a gyerkőcök... :cry:

Igazából ugye már számítottam erre, meg pénteken el is kezdődött valami, csak hát ugye az ember az utolsó pillanatig reménykedik...igazán azt hiszem,már túl tettem magam a dolgon, és tényleg csak az új esélyre gondolok.

Andi! Sajnálom...pedig én végig úgy gondoltam, hogy Neked is és
Hanyatkának is sikerül! Milyen szép lett volna!!! Mindegy, ezek szerint félig-meddig karácsonyi ajándékot kapunk majd... :D :D :D
A legszebbet!!! :D :D

Holnap én is hívom Apánkat, biztosan fogunk találkozni reggelente!

Lányok, akiknek még van remény, én is csatlakozom Andihoz és küldöm az energiákat!!! Kell hogy sikerüljön Nektek!!!!

Ági! Csak bíztatni tudlak!!! Az Égiek segítenek, meglásd! Pont pénteken volt bent egy kolléganőm, aki végig feküdte a terhességét, mert ugyanígy vérzett, és gond volt a placentával...ott ráadásul nagyon kicsi esélyt adtak, hogy bent bír maradni a baba. Hihetetlen hittel és erővel feküdte végig ezt a hosszú időt, és mindig megbeszélte a Babával, hogy kapaszkodjon nagyon!!! És akkor szép lasan minden helyreállt. A placenta rendben lett, a helyére mászott, a Baba szépen fejlődött. és bár korszülésre számítottak, még tovább is bent maradt a Baba. És pénteken bejöttek, már 6 hónapos, gyönyörű, egészséges a kislány. Gondolok Rátok!!!

Plümek, remélem Téged csak a jó dolgok kerülgetnek, nagyon drukkolok!!!!

Majd még holnap jövök, addig is szép vasárnapot Nektek!
szederinda04

Beus:Akkor bizti találkozok velük :lol: :lol:
Mi Jászberényből járunk.
Mennyi ideig tart az altatás?

Szederinda: Örülök,hogy ilyen optimista vagy ez már fél siker :!:

Kati76
kovacsne.kati

Sziasztok!

Kagyló! ne aggódj a ciszta miatt, biztos kipukkad majd mikor megjön. Csinálj felüléseket! Lehet hogy én is januárban kezdek és akkor együtt mehetünk :).

Beus szerintem szuper kis embriókat kaptál biztosan őket érzed! Csatlakozom Albihoz a hasfeszülés szerintem csak jót jelenthet.
kispinty

Lányok, nem vagyok képben , biztos lemaradtam valamiről,tul.képpen minek írta elő Apánk Nektek a mozgást (mármint akinek nem feküdnie kell), Zsembi a futást....?

bea
öreganyu

Sziasztok!
Itt vagyok újra,moziba voltunk,az Ágyő Nagy Ő-t néztük,jó volt :)

Andikám,Szederke!Nagyon sajnálom!Tudom milyen napotok volt ma,hisz én is átéltem pénteken,de hajrá és készüljünk a következőre!Nem is lesz ennél szebb ajándékunk!!!

K.Kati!Látom már Beus beelőzött:),akkor majd reggel talizunk Zsembi mellett :)))
hanyatka

Öreganyu küldöm a mail címem priviben!
Cseka!Én nem kaptam Danin kuckós képet :(
hanyatka

Jaj,elírtam :(
Dani kuckó
hanyatka

K.Kati: az altalás kb. 25-30 perc. Utána nekem egész gyorsan kiment a hatása, mikor a következő lányzót kihozták a műtőből, akkor érbredtem fel, és utána már nem is aludtam.
Jászberény tényleg nincs a közelben, de biztos nem lesz semmi gond az úton. Drukkolok nagyon a leszíváshoz, ügyes légy, és ha tudsz jelentkezz! Addig is: ++++++++++++++++++++++++++++

Öreganyu: a futást azért írja elő Apánk egyeseknek, hogy jobb legyen a méh vérellátása. Nem tudom mi alapján dönti el, hogy kinek kell futni és kinek nem, de valahonnan csak tudja.

Mindenkinek küldöm a babaragit, a nyugisugit, a pocaksimit, a tüszőnövesztőt és mindent szépet s jót! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bea
beus77

Cseka, én sem kaptam Dani kuckós képet! :cry: :cry: :cry:

Bea
beus77

Drága Hanyatkám és Beusom!

Nem mindenkit tudtam sajna beazonositani a mail cime alapján, ezért csak azoknak küldtem el, akikben biztos voltam. Kérlek küldjétek el priviben a mail cimeteket és már röptetem is a képeket.

Millió puszi Nektek :lol:

Kép
cseka

Köszi Hanyatka, megkaptam, küldtem is, remélem átment az ami a többeknek is...

bea
öreganyu

Beus kismami!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++3

Köszi Öreganyu!Biztos hamarosan átjön.
hanyatka

Szijjasztok!

Ági:
rémes, h mindig van valami :cry: :cry: de hidd el, hogy a sok izgalomért, fekvésért cserébe pár hónap múlva a kezedben fogod majd a babákat!!!!!!! Pihenj sokat, később úgysem lesz már rá lehetőséged!!!!

Andi67 és Szederke: :cry: :cry: :( :( , de indul az újabb esélyes hónap.

Öreganyu:
meglestelek a honlapotokon, de nem értem miért lettél Te Öreganyu, a késői szülésekért? Húha, van nálatok hipnózisban fogkezelés??? akkor ugye nem tud az ember magáról és nem érez semmit? Szuper fogorvoshoz járok már kb. 15 éve, nem is engednék mást a számba kotorni, de nemrég gondolkoztam el, mi lesz ha elmegy nyugdíjba?????? :shock:

K.Kati:
vigyázzatok az úton holnap, ahogy Beus is írta nemsok az altatás, szinte több idő az előkészület a műtőben. Nem hiszitek el de én a legjobban az altatástól féltem, meg az éhgyomortól......órákig. drukk++++++++és jelentkezz majd

Ma cicadokinál voltunk, a szokásos védőoltás, kapott féreghajtót, de a tablettát, pasztát mindig kirókázza, ......folyadék injekcióba töltve....most injekcióztam be marhamájba....mint valami kémfilmekben :D :D :D mind 1 szálig befalta utána.

Beus: gondolom lennél már 1 héttel idősebb, nagyon drukkolok, biztos ++++ lesz a teszt.

vajon a spontát terhességnél is vannak ilyen görcsök, feszülések????

Anikó
tatulány

Sziasztok Csajok!

Ágica, kitartás! Én nagyon sokat gondolok Rád, és nagyon-nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen! Virtuálisan megy Neked egy hatalmas ölelés! :D

Zsembi, ez nem semmi!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Beus, csak nyugi, drukkolok Neked is!!! :D :D

Lányok, tegnap megszületett egyik barátnőm Dorottya lánya, 3950 gramm és 58 cm. Bocsi, csak annyira örülök neki!!!! :D :D :D

Pusza Nektek!
katóc

Jó Reggelt!

Ágikám annyira drukkolok érted sokat gondolok rád nagyon.
Kérlek hogy feküdj és akkor nem lessz baj tudom hogy nehéz de inkább majd felhivunk néha és ugy beszélünk. Minden rendben lessz puszilunk.

Lányod köszi a dicséreteket szoba ügyben. Tatusom csak az a sarok lett olyan de mikor irtad hogy erotikus az tetszett.

Öreganyú én is megnéztelek és én sem értem hogy miért vagy öreganyú csinos nőci vagy. Majd küldök emailt neked mert van egy csomó kérdésem.

Andikámk,Szederke sajnálom a csunya mensit ez nem igazság ugylátszik megint elkell ruházni a gólyát.

Andi köszi a jelölést iwiwen mostmár téged is megismerlek.

Most rohanok Apánkhoz drukkoljatok futottam de csak itthon.

Ja Öreganyu a torna neve Arwen és én megyek ma este majd beszámolok róla egy lány jár oda és találkoztunk Apánknál ö csalt hogy menjek.

Puszi mindenkinek.

Andi
zsembi

Szép jó reggelt minden DRC tagnak! (már mindenki az ,ugye?:-)

Most olvasgattam a hétvégi történéseket:

Szederkém, Andikám: léleksimogatást küldök. Lányok, Nektek augusztusi babák járnak, hogy még előtte kinyaralhassátok magatokat!!!!:-) Kitartást és pozitívan!!!!!

Ági, vigyázz magadra és a babókra nagyon, pihengessél sokat.

Mit szólatok a hóhoz? Én nagyon élveztem, talán idén lesz fehér karácsonyunk!!! Mára is mondtak havazást:-) :-)

puszik Nektek: Plümek
plümõ

Katóc: gratulálunk Dorottyához!

Zsembi: nem semmi lett a szoba, teljesen átalakult!

Öreganyu, én is meglestelek és érthetetlen ez az öreganyu név:-)

Beus, gyorsan elmegy az a pár nap, türelem, egészséges babót terem!:-)
plümõ

Sziasztok,

Bocs, hogy nem írok de olvasok, még folyamatban van mikor kezdünk mert még mi sem döntöttük el, és várjuk még a guru nénink javaslatát is.
Közben látom, hogy nagyon cickafarkaztok, én is szedem és létezik belőle csepp is, igaz gyógyszertárban nem nagyon megtalálható de jobb bioboltban, drogériában igen, íme egy cím ahol megtudjátok nézni. Reggel beveszi az ember és nyugodt lehet, hogy ma is megtette amit lehetett.

http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?sho ... Bio_567893

sziasztok Farkasok J
farkasok

Ági, nagyon Veled vagyok!!!

szia Katócom, de jó, olyan vidámnak tűnsz :D mesélj még mi van Veled!!!!

plümek megszoktad már a hajad? párod mit szólt?? :lol:

andikám, írtam mailt.. :(

csajok, az utró és duphaston mellett simán meg kéne jönnie, ha úgy adódik? szóval lombik után simán időre meg szokott jönni??
Előre is köszi a választ.

kriszta, neked mikor kezdődtek a hányingerek??? hogy vagytok most?? :)
yamita

Sziasztok,

szép napot kívánok mindenkinek!
Kérdezhetek? :D
Akinek volt már irányítottja meg tudja mondani, hogy a befutó tüszők egyszerre repednek meg?
Számunkra péntek estét-szombat reggelt jósolt Dévisz, de végül is máig bezárólag mondta, hogy próbálkozzunk.
És péntek este majd szétdurrantam a bal oldali petefészek, aztán szombaton nem éreztem nagyon semmit nap közben, de estére megint ugyan ez az érzés! Most már csak egy icuri-picurit érzem!

Tőlem függetlenül remélem mindenki nagyon jól van :D :D :D :!: :!: !
Sikeres babásodást kívánok mindenkinek!

Visszaolvastam jó régre, egészen a topic indulásától, egy-egy emberkét kiragadva, hogy mi történt velük, most mi van velük! Olyan jó érzés, hogy szinte mindenkinek babója van.!
Bevallom Ágit visszaolvastam a legelső bejelentkezésétől. Hát nem volt számára rövid az út, és azt sem mondom, hogy könnyű, de hát végre ott vannak a babók a pocakban. Drukkolok neki nagyon.
De mindenki másnak is. hajrá-hajrá-hajrá
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
finch

Sziasztok!

Yamita, nem, a Duphastonól és az Utrótól valószínűleg nem fog megjönni, csak késve, de ezt is egyéne válogatja. Nekem mindig az utolsó pillanatban jött meg, vagyis ha hétfőn kellett visszamenni a 3 hét után, akkor előtte szombaton vagy vasárnap, azaz kb. másfél hetes késéssel. Valakinek viszont csak akkor jön meg, ha abbahagyja a gyógyikat. Asszem. :)
noczi

De mit beszélek itt össze-vissza???? Neked nem fog megjönni, és kész! :D
noczi

Köszi noczim!! :)
Ne is, ne is, csak tudni szerettem volna! :)
Mintha úgy emlékeztem volna, hogy valakinek pontos volt utána.. de lehet, hogy rosszul emlékszem.
Te mikor tesztelsz? És hogy vagy? nem múlt el az a hülye érzésed??
yamita

Hát én nem tesztelek, csak hétőn, mielőtt megyünk vissza a dokihoz. Akkor is csak azért, mert kötelező. Sajnos továbbra is úgy érzem, hogy nincs értelme, és csak feleslegesen fájdítanám a szívemet egy negatív teszttel. Volt már úgyis annyi... :(
noczi

Yamikám: azt mondta, hogy aranyos lett a hajam. Igen, megszoktam ah étvége alatt:-)
plümõ

Sziasztok,

Nálunk is eseménydús hétvége volt, de a topik sem panaszkodhat!
Megint szekrény szerelés volt, én csavart adogattam, Jóuram szerelt. Szombaton is, igaz én akkor már total kivoltam. Meg is jegyezte, hogy hihetetlen vagyok, csak eldölök és alszok is. Pedig régen fél óra kellett mire elaludtam.

Albi, a vonalzód édes! :)
Hanyat, sikerült valamit venned a shoppingoláskor?
Katóc, nekem tetszik a kitűző ötleted!
Zsembi, a futásodtól dobtam egy hátast a röhögéstől :D :D :D
Ági, nagyon, nagyon, nagyon szorítok! pihikézz sokat és ha bármire szükséged van sikíts, mi intézkedünk !!!!
Andi, sajnálom, hogy mensizel! :cry: remélem hamarosan újra próbálkozhattok!
K.Kati, ügyi legyél ma, bár lehet, hogy már túl is vagy rajta! drukkolok!
Yamika, nekem kb 6-7 hetesen kezdődött a hányinger, de ugye ez is más mindenkinél. Néha nagyon erős és egész nap kísér, máskor meg csak alig van. Mondjuk ez utóbbi jobb szokott lenni. Amúgy jó vagyunk, várjuk a pénteket. :-) nagyon szeretném már újra látni ezt a két kis törpikét :D
Cseka én sem kaptam képeket, megy priviben a címem. Te mikor mész legközelebb Dani babát nézni pocakban?

Mindenkinek sok-sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszta
dobsakriszta

Zsembi: mikor lesz a leszívás? úgy rémlett valamiért, hogy ma

Yamita:
változó, hogy kinek, hogy jön meg a mensije, Apán szerint az abbahagyás után 2-3 nap, nekem 5 nappal utána jött meg nagy kínok között......DE NEKED NEM FOG!!!!!!!!!!!! Tesztet tervezel?

K.Kati: hajrá, biztos túl vagy rajta :lol: :lol: :lol:

Anikó
tatulány

szia tatukám! :)
köszönöm a választ..
terveznék én, de 7-én még ovitrelle-lel lőttem magam, annak meg mindenhol azt olvasom hogy 10 nap a felszívódása (Ti is írtátok, hogy több nap), tehát nem nagyon tudok ugrálni.. 19-én meg úgyis megyek vissza Apánkhoz..
MÁR CSAK EGY HÉÉÉT :D
yamita

Mindenkinek nagyon köszönöm a vigasztaló szavakat. :)

Jön valaki ma este ?????
andi67

Yami nagyon köszi, küldtem választ mailban, számokkal!
andi67

Yamita: 7-én lőtted magad ovitrellel?????? Hogy lehet ez??? Nekem okt. 31-én volt a punkcióm, neked előtte lévő héten pénteken. Nekem nov. 5-én volt a transzfer, neked előbb kellett hogy legyen. Biztosan adtál magadnak 7-én ovitrellet???
Az utrótól nekem addig soha nem jött meg amíg használtam. Én is megkérdeztem már erről Apánkat, nekem azt mondta, hogy kizárt hogy addig nem jön meg valakinek amíg használja. Lehet hogy egy idő után utro mellett is megjön. Nekem transzfer óta van mensis érzésem, amit eddig soha nem éreztem utro mellett. Bár nem is szedtem szájon át soha. Hétvégén minden kiderül. Mindenesetre bizakodom nagyon.

Cseka, én is küldtem a mail címemet priviben, várom a képeket a Dani kuckóról. :)

Kriszta: már én is kérdezni akartam, hogy teszt előtt éreztél valamit? Vagy a teszt volt az első jel? Bár tudom, hogy mindenkinél máshogy jelentkeznek az első jelek, és nem is nagyon akarok magamon keresni, csak érdekel. :)

K.Kati már biztosan túl van a punkción. Reméljük sok szép petikéje lett!

Küldök mindenkinek energiát. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bea
beus77

Jaaaajjj, olyan hülye vagyok!!! Elfelejtettem írni, hogy megvannak a kitűzők!!!!!!!! Most már csak ki kell találni mi kerüljön rá és meg kell csinálni!!!

Bea
beus77

Beus, csúcs vagy-)))))
plümõ

Andi, nagyon köszönöm a pop kakadus videót!!! :D És elküldte még valaki, akit nem tudok a mail címe alapján beazonosítani. :( De Neki is nagyon köszönöm!!!! :D

Bea
beus77

Yamita, az az Ovitrelle csak fél Ovitrelle volt ám!!! (Legalábbis nekem, de szerintem mindenkinek...) Úgyhogy a 10 napot is szerintem meg lehet felezni a kisebb mennyiség miatt. Szerintem. :wink:
noczi

Én másfél adag ovitrellet kaptam. :( Úgy látszik én éretlenebb voltam. :lol: :lol:

Bea
beus77

Finch, majd mikor magadat olvasod vissza terhesen, az lesz ám a nagy dolog, tényleg! :lol: Én is csináltam. Már szülés után és majdnem elpityeredtem.

Köszi, jól vagyunk, illetve én igen, Pke sajna kicsit beteg lett, köhög, tüsszög nagyon csúnyán, megfázott valszínűleg, holnap megyünk dokihoz, elvileg oltásra, gyakorlatilag így nem oltják be, de legalább megnézik. Láza ninc, csak szegény olyan ugatva köhög, a szívem szakad meg. De csak mosolyog utána is, valszínűleg arra, hogy mondom neki "kuckuuc", meg "hapci". És ez tetszik neki. Na meg a "kukucs". ímhol ő (aszem' ez még nem volt, de lehet már láttátok):
http://kepfeltoltes.hu/071112/pke_248_w ... es.hu_.jpg
beber77

Beus, gyanús vagy nekem, te lány, lehet ám, hogy nem is egy dologról beszélünk...? :) Mi Yamitával beültetés után kaptunk még háromszor Ovitrelle-t, nov. 1-én, 4-én és 7-én, és egész pontosan fél adagokat. Lehetséges, hogy te nem kaptál?
noczi

Beber, Pistike továbbra is szupercsúcs! :D Úúúúúúgy megdögönyözném! Mielőbbi jobbulást neki!
noczi

Beber: jobbulást PKE-nek, kap valami gyógyszert?

Beus:
nem tudom mi alapján, de vkinek adnak a beülti után is fél adag repesztő (=hcg) injekciót többször.....én sem kaptam, de Bodza pld. igen.

Yamita: kitartás....idegileg, egyéb valamit érzel?

Anikó
tatulány

Andi67 bejelöltelek az iwiw-en, Plümő téged meg vissza-:))

Anikó
tatulány

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?