A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsebi! Már akartam kérdezni, hogy hány órában dolgozol rendesen 8-ban, vagy csak 6-ban.

Egyébként mi is azt a döntést hoztuk, hogy most egyenlőre várunk a tesóval kiélvezzük a Lillust és visszamegyek dolgozni ha betöltötte a 2-t. Aztán kicsit később jöhet a tesó.
beetrix

Beet, koszi. ezek most nagyon jo kis infok nekem! amugy Lillus mennyi ido alatt tanulta meg?

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca ha jól számoltam mi olyan 16-18 alakalommal voltunk.
beetrix

Recca ránk levetítve, amikor elkezdtünk járni Lilla félt a nagy víztől. Az úszásnak köszönhetően ő már a mély vízben is jól érzi magát, de mondjuk nem igazán élvezi a sekély vizet. Egyébként mi nem akarunk úszót nevelni, az sem fontos, hogy már 3 évesen ússzon. A lényeg, hogy addig járunk, amíg jól esik és nem kötelező semmi. Amint valami negatív változást észlelünk abbahagyjuk.
beetrix

Beet, Zsanci, koszi megegyszer.
azt hiszem, ezt a merules dolgot nem fogjuk eroltetni, lehet, h B mar nagy is ehhez kicsit. az jo, h szokja kicsit a nagy vizet, meg talan meg is szereti valamennyire, aztan majd ha nagyobb lesz, jol megtanul uszni. meg merulni...Kép

Coolio
recca

Hajkérdés:
derékig ért ma du-ig. Tesóm lenyírta utasításomra a melltartópánt aljáig.Nem színes, bár néha szoktam, de most kb 2-3 tubus kellett volna rája. Mi az, víz alatt él, és nem érdekel? Szarok rája. Kép

Juc,
mi zavar az obban? Elvileg nem is szabadna érezni.

Zsanci,
mél ment, válasz nem jött. Engem nem zavar a modern borítás sem. Extra liberális vagyok. Kép
Viszont most voltunk in the Tropicarium, és rád gondoltam + kis családodra. Kicsit többet vártunk, de jóvót! Főleg, h bebújtam a ráják vagy mik alá, mint a gyerekek, abba a lyukba, és láttam őket közelről. Meg a cápák is jófejek voltak, meg minden. A kismajmok az anyjuk nyakán lógtak édesen.
És bezabáltunk a Leroy-ban, szülinap rulez. És ittunk Eszter egészségére, aki nem szopik any more. És most elájultam, cupp evribádi.Kép
neet
neet

Sziasztok!
Látom, a vizibébi-nevelés a téma Kép Mi holnap megyünk úszni....LH-t hidegen hagyja, bármit csinálunk vele a vízben, a lényeg, hogy rengeteg baba, meg felnőtt legyen a közelében és akkor ő már boldog...szóval a babauszi minket inkább szocializál, mint bármi más Kép

És du. írtam egy hosszú hsz-t és most nem látom Kép, pedig írtam Ildinek, meg Zsenbinek, meg Recca-nak, meg Votivianak, meg Jucusnak, meg Zsancinak, meg Doranak, meg Ficnek, meg még egy csomócsomó emberkének, de hogy mit, aztat má' nem tudom.

Zsebi: ne adj ki magadról ilyen infokat, mert így tutira lenyomozlak (új B.A. fitness); és mi holnap megyünk a portugál cuccokért, egy hálózsákot, meg egy kantáros gatyeszt vételeztem Sonia-tól....majd meglátjuk milyen

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs én lenni még csak kislány, bebebeeeeeeeeeeeeee

Oxi: új Vikka kép nagyon ott van Kép
ada007

Neet!

Hát én éreztem amikor kipróbáltam.De ez már a múlt mert nem próbálgatom már Kép
Lehet,hogy ez az én dilim bár Recca is csatlakozott hozzám.

Juc
20170114224602

LH, a kis vizitunderKép

Coolio
recca

ez annyira tetszik:-))))
látnotok kell :-))
manó27

Fic, ne szabadkozz, megígértem, megnézem. Kép csak én szabadkozhatok, mert most hagytam abba a munkát, némi alvás erejéig.... Kép

Beet, pont ugyanezek a merülési feladatok vannak.
Recca, mintha úgy láttam volna kiírva, hogy lehet menni úszni ugyanide, órán kívül, valamivel olcsóbban. nekünk ez tetszene a legjobban. vagy bárhol máshol, csak pancsi, és mondjuk feleennyiért Kép

Beet, sztem mindenben igazad van, csak 1 dologban nem értek teljesen egyet, mert sztem a gyerek öszönösen nem vesz levegőt, ha beesik a vízbe (remélem még akkor se, mikor már nem működik a búvárreflex, bár a 10hós fiamnál még mindig van, pedig ekkorra állítólag már alábbhagy), de ettől még sajnos nem biztos, hogy biztonságban is van, ha történetesen tényleg baj lenne. szóval sztem gyakorlati haszna annyi, mint a hámozott buboréknak, és végeredményben úgyis a lényeg a boldog együttlét meg a pancsi a vízben, amit mindmind szeretünk, és a többi meg a szokásos húzzunk le pár bőrt a szülőkről, avagy a hiszékenység vámszedőinek ügyködése, és ezt nagyon szépen mondtam Kép

Neet, hogyhogy nómórszopi? talán megsértődött a kisasszony, hogy nem adtál neki bélízt Kép ápropó, most már tényleg semmi akadálya a béliszpartinak!!! KépKép

Ildi, most hogy mondtad, engem se kérdezett rajtatok kívül senki a szülésről Kép de én akkor is beszéltem róla, tipikus Votivia Kép

ja és nekem az jut eszembe, hogy Neet férje ki-be rohangál a szülőszoba folyosóján, mikor én nst-re mentem Kép aztán meg az, hogy láttam Esztit, meg Neetet is, és marha irígy voltam, hogy ők már együtt vannak Kép elalvás előtt is csak erre gondoltam, és lám, ezután pár órával nekem is elindultak a fájásaim Kép és mégis csak másnap este 9-re sikerült kibújnia Istinek Kép és valahogy attól a naptól kezdve sokkal jobb az élet. ezt onnan is észlelem, hogy eddig utáltam felkelni, most meg alig várom, hogy találkozzak a poronttyal. legszívesebben most is bemennék hozzá és összepuszilnám, de félek, hogy felébredne... Kép

na, jó sokat ömlengtem itt nektek Kép
mindenkinek pusz, megyek, mert dől a fa

votiv 8)
votiv

Itt vagyunk mi is, bár már én is dőlök fel az álmosságtól. Egész nap takarítottam a lakást, no comment. Tegnap pedig mászkáltunk a várban egy francia családdal (apa, anya, 3 gyerek legkisebb 3 éves), akik körbeutazzák Európát és Dél-Amerikát egy lakóautóval. Budapest megtekintésére 1, azaz egy napjuk volt, úgyhogy elég sűrű volt a program, de inkább az a lényeg, hogy jól érezték magukat. Kicsit irigy is vagyok, mert nekem sose lenne annyi bátorságom, hogy így lakóautóval nekiinduljak a világnak...

Neet,
Eszti sem szopizik már? Vince még naponta 3-4X, de most megint folyik az orra (de nem lázas) és ilyenkor többször is, nagy örömmel. És mellette persze eszik rendesen... Ja, és ez a tropicariumos nap jó lehetett! Kép

Proone,
Nagyon ügyes vagy, szuper lett az üléshuzat!!!

ÉS mindenkinek JÓ HÉTVÉGÉT!
Blaye
blaye

Moose,
Szóval azért megyünk mi néha az óbudaiba, mert itt nálunk a shop stopban nincs állateledel bolt, pedig kilószámra kell macskaalom és -étel. Most akciós a Royal Canin, a lakásban lakó cicánk csak ezeket a legdrágábbakat eszi meg sajna, hiába, jól elkényeztettük. Pl. ezért kell mennem időről időre az óbudaiba.

Votiv,
Szerintem is csak azt csináld (vízben vagy vízen kívül), amiről érzed, hogy JÓ Istinek!

B.
blaye

Votiv, ez nem lenne rossz!Kép

Coolio
recca

Blaye, nekünk homeós dokinő azt mondta, a konstans orrfolyás lehet fog miatt is Kép de Istit az allium cepa 2 nap alatt rendbehozta. 6 adagot kapott összesen. eszembe is jutott, hogy egyszer olvastam vhol, hogy a gyerekek tiszta kis szervezetére mennyivel jobban hat a homeó. és milyen igaz.

Recca, ezt ki fogom nyomozn! és mér nem alszol már ilyenkor? Kép

mennék dógozni, de most hallom, hogy kaki van, mert ilyenkor marha magas hangon énekelget a kölök. aztán egy idő után bedurvít...

mindenkinek szép napot - azt, ami most kel fel.

votiv 8)
votiv

Eszterem egyszerűen elfordult tőlem, amikor szopitájm lett volna és vigyorgott vagy üvöltött: vagy nem volt éhes, vagy nagyon is, és valami falósabbat kívánt. Párszor még próbálkoztam, de 2 korty (?) után megismétlődött a jelenet. Szóval nem kell már neki, ez van. De ez 10 hósan sztem egyáltalán nem gáz. És igen, éljen a bélíz/sz. Kép

Votiv,
szép emlékek. Kép Megyünk megint, ugye?
neet
neet

Jó reggelt!
Egy órája még azt hittem, szr lesz az idő, de most tényleg úgy néz ki, hogy szép lesz, úgyhogy mindenki élvezze ki a jó időt, mert hát ki tudja ...

Oxi!
Vincenzó is nagyon nő, már a 68 nem jó neki sem, csak 1-2 ruhadarab kivételével. És a csúcsturiban meg olyan ruhákat találsz, amiken nem látszik, h használtak, tisztára olyanok, mintha újak lennének, és márkásak, és csajszikra pompás rucik vannak! Irgykedtem is, és már alig várom, h én is vásárolhassak ott a csajomra! Kép

Zsebi!
De jó neked! Kép

Neet!
KépKépKép és ez még fokozható: mélytengeri szarok rája
Tényleg Eszter nómórszopista lett?

Én is kislány vagyok még ööö már ... nekem kben tampon rulez, betét undi, de remélem, még egy jó ideig nincs ilyen gond!

Votiv!
Igen, én is azt érzem, h mióta megszületett a fiacskám teljesen megváltoztam én is, meg az életem is, és sokkal boldogabb vagyok, és az ég is kékebb, meg a fű is zöldebb, és nagyon-nagyon szeretem őt, és nagyon sok mindent meg akarok neki mutatni ésésés ... Kép

Blaye!
Hiányoztál ám, jó h olvashatlak! Kép Miért nem lenne merszed nekivágni egy lakóautóval?

Napsütés RULEZ

Cupp,
fic.
ficánka

Szep jo reggelt mindenkinek!Kép

Proone, nagyon klassz lett az ules, igazan profi vagy!Kép Otthon van varrogepunk, mar sajnalom, hogy annak idejen nem eroltettem, hogy megtanuljak varrni. De ami kesik nem mulik...

A Fic altal irt turi tenyleg csucsszuper, en is oda jarok.Kép Kizarolag kulfoldi rucikat arulnak, ujszeru allapotban es nem sok penzert. A kedvenc ruhak nagy resze onnan valo.

Blaye, okos cicad van!Kép Miert adna alabb? Az legalabb egy jo minosegu tap, nincs szojaval telenyomva.

Tegnap este nyugibebi volt Kati. Nem volt neki jo se a vallamon, se a karomban, mivel mar nem tudtam vele mit csinalni, hogy jo legyen, beletettem a hordozojaba. Hat nem elaludt abban a percben?Kép
Hogy ne egyenek meg a mokusok, jol kitamogattam a hordozo aljat, hogy egyenesen fekudjon benne a gyerek.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Fic! Hol van ez a csúcsturi? Kép Biztos írtátok már, de msot nem tudom rendszeresen követni a fórumot... Kép
mkatus

A Mester utcai villamosmegallonal, Tompa utca eleje. Eldugott, pici bolt, Importruha felirattal.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

JÓ reggelt!
Ezt most kaptam és annyira tetszett,hogy megosztom veletek is:

A magyar nyelv szépségei

1) Tiszta víz a ruhám, és ez a te lelkeden szárad!
2) Mostanában a szép dús haj olyan ritka...
3) Az üzleti találkozómat egy evőeszközboltnál beszéltem meg. Kések.
4) A hóhért grimaszversenyre küldték. Eszméletlen fejeket tud vágni!
5) Honnan jött ez, hogy mindent becsmérel? - Ócsáról.
6) Impotens vagy? - Eddig ezt senki sem állította!
7) Hogyan lehet egyszerűen repülőt hajtogatni? - Repülő,repülő, repülő...
8) Kannibál harcosok kínálják egymást: "Kérsz egy katonát?"
9) Egy tudóscsoport lázasan kutatja a malária ellenszerét.
10) Szondi vásárláskor egy százdukátos aranytallérral fizetett, mire az
eladó megkérdezte tőle: "Jó uram, apród nincs?"

Jucus
20170114224602

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Jucus!
Ezek jópofák, főleg 4 és 5 volt vicces! Kép

Dóra!
Lehet, h megtaláltad a megoldást? Kép

fic.
ficánka

Fic, ez a hordozo tenyleg bejott. Ma reggel is aludt benne egy oracskat, azota mar kiszedtem belole, de most ujra benne van. Keze-laba jar es ringatja magat.Kép Igy sikerult feloltoznom es harapni valamit "reggelire".

Egyebkent mi is nagyon jol ereztuk magunkat nalatok, es koszonjuk a rucikat megegyszer!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Indulunk videkre a szulokhoz.
Szep hetveget!!!!

K es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!

Van egy feleslegessé vált babatornáztatónk.Valaki esetleg?
Képet teszek be ha érdekel valakit óccsón!

Juc
20170114224602

Új kép a profilomban

Juc
20170114224602

Juc,
nekem a 3as tetszett.. kések.. Kép

Fic, Blaye,
Igen, E valóban leszokott, most már hivatalos, hiszen már nem is emlékszem az uccsó napra... de utánanézek.. pill. [...] Bocs, hogy megvárakoztattalak: szóval nemzeti gyásznap lett belőle, okt.6.
De ebből kifolyólag tegnap megittam életem első (és utolsó) pohár campariját. Brrr. De rossz volt! Bailey's tovább rulez! Kép
neet
neet

Juc,
jó a kép, bár Panna ruhája nem olyan, mint Eszternek. Kép Soma után szabadon. Kép
neet
neet

Neet!

nekem is a késekesKép tetszik.
És tényleg nem olyan a ruhájuk!Méltem is.

Juc
20170114224602

Neet!

Ne Camparit igyál mert az tényleg bűn rosssz!Próbáltad a pezsgő(üresen nem szeretem)narancslé kombinációt?Na van ennek bvalami hivatalos koktél neve is de azt nem tom.És a Bacardi Breezer is jó ám.
Juc
20170114224602

Juc,
én is méltem. Te is ráérsz? Kép
neet
neet

Még nem próbáltam, de ami késik...
neet
neet

Már nem,felébredt ketteske.
Akkor nem sokat tévedtem a 18 évig ne adjunk-kal!
Hű de mennék gyújtogatni én is hozzátok!Imádom!

Juc
20170114224602

Jucus: engem érdekelne a tornáztatóKép Küldesz képet?
Köszi

Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak!

Ne haragudj de közben elvitték,vagyis kedden jönnek érteKép

Jucus
20170114224602

Jucus!

Semmi gondKép A másik kettő is felnőtt nélküle :P
Majd nézek a VateránKép

Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Most azon gondolkozom, hogy figyelmetlenül olvasok és azért nem értem egyesek eszmecseréjét, vagy titkos nyelven beszélnek egymással????? Kép Kép Kép

Ada, lenyomozhatod, de én nem költöztem át az új irodaházba, csak tornázni akarok átjárni.

Voltam a Mammutban és meg kellett állapítanom, hogy nagyon sok jó barna ruci van és volt olyan is ami teccetttt, csak időm nem volt próbálni de megjegyeztem a boltokat, és Ada a promodba bementem a mútkori javaslatodra, és kellemesen csalódtam mert azért vannak az én stílusomban is cuccok és az én donatonna méretemben is.

Ja ha valaki lát valami olyan játék autót aminek nyitható az ajtaja és van kormánya és nem modell autó az szóljon, mert most ilyesmit keresek.
zsebi2004

Dóra!
Mégegyszer: használjátok egészségel! Találtam még egy tök jó kis kabátkát, tul.képpen vastag bélelt kardigán-féle, elég sportos, zöld meg piros meg kék-fehér csíkos, de sztem kocsikabátnak megteszi ilyen időben! 62-es a méret, tuti jó Katára, de nem baj, h nem rózsaszín? Kép

Helló evribádi!
Voltunk a váci u.-ban sétázni, tök jó volt, mintha külföldiában lettünk volna. Sok-sok olasz vendég van most itt. És nagyon megörültem, mert láttam, h nyitott h und m, nem is tudtam. Sokan voltak, úgyhogy most nem mentünk be, majd egy hétköznap benézek. Bár nemtom váci u.-ban számít-e, hogy 7vége v. 7köznap. Voltunk c und a-ban, Vincenzó tök jól viselte, kapott mindenki valami szép új cuccot. Kép Zarába is benéztem volna, de nem lehetett többre rávenni a pasikat. Nem baj, ez is haladás. És felhívott anyukám a tengerpartról, hallottam a szél zúgását Kép Tudjátok, ők u.abban a szállodában nyaralnak, ahová Lindiék mentek. Mondta, h csak nyugdíjasok és kisbabások vannak, és h nagyon bababarát a szálloda, még a parton is van pelenkázó, meg külön babás rész az étteremben, úgyhogy meg is beszéltük, h jövőre megyünk! KépKépKép Fú, akkor Vincenzó már tök nagy fiú lesz!

Jucus!
Gyerekeid gyönyörűek még mindig, zapa szerint is! Kép
Nagyon fotogének!

Pocak Kép!
Jöttök kedden errefelé? Tornáztató nagyon jó dolog, sztem nézzél!

Zsebi!
Akkor lehet, h Te ott Börs végén dogozol, a lktp utáni új részen? Én is dolgoztam arra, mikor kezdtem a cégnél. És ne tessék hülyéskedni, magának nincsenek is donnatonna méretei!!! Én is szeretem a promodot, nagyon is!

fic.
ficánka

Zsebi!

Milyen autó az amelyik nem modell autó?Nagyobb mint a medzsboxKépés nem olyan drága?Itt A REGIOban elég sokféle van.Ha adsz pontos paramétert akkor hétfőn benézem neked.

Mammut?Ilyen helyekre jutsz el?Én meg itthon vagyok...Kép

Juc
20170114224602

Fic!

Köszi dedek nevében Zapának külön is.Megmutitod neki ami itt megy?Kép
C&A rulez,szeretem.itthon is lehet kapni a kinti felhozatalt vagy legalább is egy részét.Pannának én is shoppingoltam a héten ott.Meg magamnak egy barna kockás(ZSEBI HALLOD?)sálat.

Jucus
20170114224602

Fic, a héten voltunk Adával H und M-be, és fordultunk is kifelé, marhára csalódottan Kép
tök olyan cuccok voltak, mint amilyeneket 5-10 éve turkáltunk, vagy egyenesen topis rongyoknak minősíthetőek csak. és méretben a max az M-es Kép szóval ez amolyan tinibutik, ki is van írva, hogy lányka ruhák, vagy mi. de nemsokára nyit a női meg a gyerekrészleg is! ezt várom már mióta. erre kiszúrják a szemem XS-es miniszoknyákkal. fúúúú

Neet, mit tüzeltek?

én szeretem a camparit, de nekem fura az ízlésem...

votiv 8)
votiv

Fic,
A belvárosban dolgozom, tudod banknegyed Kép Kép Kép

Juc, és zapa dolgozik????

Csajok tudja valaki, hogy a tejallergia hogyan jelentkezik? Mik a jelei??
zsebi2004

Tejallergia kérdés tárgytalan.

Juc,
autó: nem tom igazán, valami műanyagra gondoltam, kb. fele akkorára mint egy dömper és az lenne a lényeges, hogy a főbb dolgok mint ajtó, kormány ki vannak dolgozva rajta.

Szétnézel ha a régióban jársz. Köszi
zsebi2004

Sziasztok!

Engem is felcsigázott a babatornáztató. Kép Kb mikortól lehet használni? Már elég korán, nem? Máté is ha nyugos, akkor szokta figyelni a körülötte levő kis kabalákat, játékokat, stb...
mkatus

hali,
képzeljétek ma lógtamKépeste tök sokáig hímeztem és nem csináltam meg a leckémetKépezét inkább itthon maradtam......és olyan jó napom volt,reggel aludtunk fél 10-ig és de. sétáltunk apával meg bálinttal és 1kor leraktam őt és fél5-ig aludt!!!!!!!!!!!!!!!ilyen még sosem volt de így mi is kicsit kipihentük magunkatKépaztán megint elmentünk sétálni és csomót beszélgettünk és nagyon jó voltKépés nagyon boldog vagyokKép!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Votiv,
Köszi, kipróbáltam az Allium Cepat, ma adtam be másodszor, és ma du. már tényleg alig folyt az orra!!! Kép De szerintem neki nem a fogtól van, mert néha köhög is, de ma már azt se. Kép Remélem, Ti már teljesen jól vagytok!

Dora,
Köszi Kép megmondom a macskának (mármint azt, hogy okos és jó ízlése van).

Fic,
köszi, hogy hiányoltál, mostanában tényleg kevesebbet tudok jönni, mert amíg ilyen visz. tűrhető az idő, tehát nincs hó és nagy hideg, addig megyünk rokonlátogatóba, babalátogatóba, vagy éppen a régi munkahelyemre... Egyébként, amikor megyünk valahova, és elárulom, hogy a dedet V-nek hívják, akkor mindenki Vincusnak kezdi becézni, ált. nagyon kedvesek az emberek...

Neet,
Bélisz rulez, és nekem még fincsi villányi vörösborok jönnek be nagyon. Ez utóbbiból néha egy-egy korty lecsúszik, szoptatás mellett is. Kép

Na el, vacsit készíteni.

Blaye
blaye

Gigi,
jól tetted!!! Így volt egy csodálatos napotok! Csak azt nem értem, hogy mi néhány hónapja drukkoltunk az államvizsgádhoz, most meg újra suliba jársz, hogy van ez, és minek...?!
blaye

blaye,
nem tudom abbahagyni a tanulást,olyan ez mint a drogKéptolmács és szakfordító leszek most,a debreceni egyetem pesti tagozatán tanulom......
és azért mert úúúúúútálnám ha el kéne mennem dolgozni és főnököm lenneKépés remélem ezzel jó sok pénzt fogok keresni és én osztom be az időmet.....

gigi
Vendég

Képzeljétek mától hivatalosan 1 fogú banya Panna.Kép

Gigi!

Milyen az a drogtolmács?Kép

SOma bugyiban és hótaposóban szaladgál 5 óra óta a lakásban.Anyjára hasonlít,nem teljesen kerekKép

Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?