A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

beber: mi az a narancssárga karika PKE-nek fürdés közben?

Anikó
tatulány

Sziasztok Lányok!

Beusom, nem küldted ám el a prividben a mailcimedet :lol: De ha elküldöd, repül a mailem :wink:

Hanyatka, Kriszta, Nektek elküldtem :lol:

Krisztám, múlt héten szerdán voltam utoljára dokinál Dani kukkoláson. Kb. másfél kilós volt, a doki szerint gyönyörű férfias arcéle van és a szerszáma is csodás :lol: :lol: :lol: Legközelebb december 5én megyek csak.

SZederkém, nagyon sajnálom, hogy ez nem sikerült, de örülök, hogy ilyen jól fogod fel a dolgokat. :wink:

Puszi mindenkinek!

Kép
cseka

Tatukám, olvastam a visszajelőlést:-)

Cseka, gratula Danihoz és a szerzámhoz :-)
plümõ

Nóczi, én tényleg nem kaptam punkció után ovitrellet. Utána már csak az utrot és a duphastont kapom. De miért is vagyok gyanús??? :lol: :lol:

Beber, Pistike tünemény!!!! Úúúúúúúgy megdögönyözném én is!!!!!

Cseka, gratula Danibaba súlyához, az arcéléhez és a szerszámhoz!!! :D :D
Nem ment át a privim?? :cry: Akkor mindjárt külöm megint! :D

Bea
beus77

Cseka, elküldtem!

Bea
beus77

Beber, ez a fiúcska tényleg nagyon édes!!!!!

Azért lettem öreganyu, mert egy csomó felh.név amit akartam már foglalt volt, más topicokon szerepelt, hogy ilyenanyu, meg olyananyu, én meg egyfolytában olyan öregnek érzem magam hogy későn szültem, aztán hirtelen ez jutott eszembe......

Küldtök nekem is neveket, hogy bejelölhessem az iwiw-en?

bea
öreganyu

Hahó!

Aludtam egy jót, csak kicsit zavarodva keltem, azt hittem már 3 óra :-)

BEber, PKE nagyon tündéri! Kívánom, hogy gyorsan gyógyuljon ám meg! Ez valami új pancsikád szerű? Én sem láttam még ilyen narisárga akármit :o

Cseka, igen köszi a mélt képekkel, válaszoltam is :-)

Beus, köszi, hogy intézted a kitűzőket! Én teszt előtt nagyon fáradt voltam, mindig. Na ez annyiban változott, hogy nem vagyok sokat fáradt, de nem is bírok sokat. Délután meg jó ovis módjára alszom 2 órát. :D Nagyon kajás voltam, szinte minden nap ettem levest. Ehhez képest, most semmit sem kívánok és hányingerem van megint :( A cickók nagyok voltak, de az mensi előtt is olyan szokott lenni. Asszem ennyi...

Menek, mert ma 3 órám is lesz.

Pusszantás!
Kriszta
dobsakriszta

Tatulány, hipnózisban még nem fogászkodtam, mert meggyőződésem hogy lehet a fogászatban fájdalommentesen dolgozni, és dicsekvés nélkül mondom, hogy nálunk olyan jó légkör van, hogy nem szoktak félni, pedig műtögetünk is. pszihoterápiákat csináltam hipnózisban amíg nem maradtam otthon a gyerekekkel. Az nagyon jó ha van olyan fogorvosod akihez ragaszkodsz, sajnos manapság inkább azt látom hogy össze-vissza rohangálnak a betegek, mert már senki nem bízik senkiben....

bea
öreganyu

Sziasztok csajszikáim!

Ma reggel voltam Apánknál,taliztam Zsembivel és egy röpke pillanatra K.Katival is,róla annyit,hogy ma ő volt az első műtétes.
Várjuk az eredményt!!!

Holnap kezdem a szurikat és pénteken reggel megyek az első UHra.
Lányok,az hogy lehet,hogy a bal oldalon még ott van a sárgatest???

Cseka!Megkaptam a fotókat!Nagyon nagyon szép az ágyikó,az ágynemű,a fal,a lámpa,szóval minden!Gratulálok!!!Biztos Dani babának is nagyon fog teszeni :wink:

Beber!Pistike egyre cukibb.Énis nagyon megdögönyözném:)

Kriszta!Jól sikerült szombaton a shoppingolás,vettem eg barna kord nacit,csak picit hosszú,fel kell varassam,aztán 2 garbót,egy rövid ujjú és egy újjatlan felsőt,az ujjatlan jó hosszú és így nem fog fázni a derekam :)na meg egy sapka-sál-kesztyű szettet:)
Azt hiszem ennyit:)
hanyatka

Köszönöm szépen a gratulációkat a szobához is és Dani bébihez is:)

Beus, mostmár Neked is elküldtem a képeket :lol:

Plümő, a pingvines képed nagggggggyon édes:))))))

Kép
cseka

Cseka, köszi, nagy pinvin mániás vagyok és én is ilyen kis édes minikét szeretnék, így gondoltam szimbólumértéke is van:-)
plümõ

Elfelejtettem Pke.nek jobbulást kívánni!!!!
hanyatka

Sziasztok!

Megjöttem én is Apánktól és nincs jó hirem, mindenféle méretben vannak petéim és a mnyhártyám szar pénteken 3mm volt most meg csak 3,8 még szerdán megyek és ha nem jo akkor Apánk leállitja a stimut. :(
K@va csalodott vagyok és elegem van az egészböl ha most nem lessz semmi akkor jövöre nem tudom mikor tudunk megint lombikozni. :((((((((((((((

Andi
zsembi

Öreganyu!aki nem is öreg :)Nem kaptam emailkét tőled:(
hanyatka

Berakom a táblázatot TÁBLÁZAT

Andi
zsembi

Zsembike, nagyon sajnálom, de kérlek még ne add fel! Tudod, Apánk sokszor a legrosszabbat mondja, amire számithatsz. Ne vedd azt még tutinak. Próbálj meg ráerősiteni lelkileg...most nem mondott valami tippet, hogy mit tehesz még értük? :shock:

Kép
cseka

Zsembikém!Úgy sajnálom:(
Nem mondta,hogy mit tegyél a nyh.érdekében???
hanyatka

Hanyatka, nem tudom mi lehet a baj, lehet hogy a freemail-esnek korlátozott a kapacitása és pl. video nem megy át? nem jött vissza hibaüzenet. Próbálkozom még!

Zsembi próbálj meg nyugodtan, csendesen ellazulni elképzelni a méhedet és gondolatban növeszteni a nyálkahártyát, tüszőket, szinte mintegy belső tv képernyőn látni magadnak. Tudom ez így iszonyú hülyén hangzik, de próbáld meg, működnie kell!!!!!!

Cseka! nem akarok üzletelni a topicon, de rengetreg cuccunk van a 2 baba után, ha gondolod....

bea
öreganyu

Azt mondta hogy mozogjak. Este megyek erre az arwen tornára.
Megprobálom összeszedni magam de olyan nehéz hinni már bármiben is. :( holnap már csak 1 nap tul sok esély nincsen.

Andi
zsembi

Köszi Öreganyu!
Este majd írok neked egy mailt,párom szűrésével kapcsolatosan :)
hanyatka

Zsembi,ne is gondolj erre,hogy túl sok esély nincs.
Látod annak a lánynak,akivel ma beszélgettünk,mennyit javult a mnyh.ja péntek óta.Menj szépen tornázni,egyed a husit és higyj benne,hogy szerdán minden gyönyörű lesz!!!Hinned kell,csak így sikerül!!!
Öreganyu tanácsát is próbáld ki!
hanyatka

Hahó, itt vagyok!
Beber! Oylan cuki Pke, hogy mennyit változnak rövid idő alatt. Jobbulást neki, milyen jó, hogy ilyen kiegyensúlyozott baba, látszik rajta.
Zsembike! Még nem veszett el semmi sem. Hányadik napon vagy? Az előfordul, hogy változatos tüsző méretek vannak, de milyen nagyok? Szerdán meglátod mennyire változik a helyzet, addig is sok folyadék, husi zöldség, na jó egy kis Tibi Csoki is jöhet, és lehetőleg ne idegeskedj sokat. Tudom okoskodásnak tűnik, de voltam már ilyen helyzetben és csak segíteni szeretnék.
Szóval bízzál benne, és ha szerdán mégsem javul a helyzet akkor tárdulsz a januári vagy februári csapathoz(leszünk egy páran).
Nagyon szurkolok Neked, remélem nem sértettelek meg.
Cseka, kedves elküldenéd nekem is a Dani kuckó képeket?
Hanyatka! A sárgatest még ilyen is lehet, ha apánk látott ilyet azért az jó jel.

manoka
manoka71

Plümőke!Mi van veled???Menszimanót elüldöztük???Mond,hogy igen!!!
hanyatka

Manóka!Szia!Jól vagy???
Hogy érted "A sárgatest még ilyen is lehet, ha apánk látott ilyet azért az jó jel."???Milyen?
hanyatka

Köszi jól vagyok :D
Te jó ég lehet, hogy nem arra válaszoltam amit kérdeztél :oops:
Csak arra reagáltam, hogy amikor a siketelen kezelés után megjött apánk már nálam is látott (nem egyszer)sárgatesteta petesfészkekben, erre mindig azt mondta valami beindult. Ezt jó jenek kell venni. Ezt próbáltam röviden, értelmetlenül lepötyögni, Bocsi, csak siettem.
Arra kérdésedre válaszolva: igen ilyenkor még ott lehetett a sárgatest, de az majd szépen eltűnik onnan.
Ezek szerint kezded újra kezded, de jó :D

manoka
manoka71

Bonyolult voltam?
:oops:

manoka
manoka71

Na,mostmár megértettem:)
hanyatka

Csak nálam még eddig ilyen nem volt,mindig visszahúzódott időben a sárgatest.Ez most miért nem???Na majd péntekre remélem már eltűnik!
hanyatka

Ja és igen,holnap már kezdem is a szurikat:)
hanyatka

Zsembi drága:
még ne add fel, higgy benne, Apánk szeret ijesztgetni, nekem a múltkor szintén majdnem leállított, mert nem nőttek a tüszők 2 UH között, aztán legközelebbre összekapták magukat.

Öreganyu, megküldtem a nevemet pü-ben, dehogy szültél későn, ma eléggé kitolódik a szülés, pld. én sem leszek valami ifjú kismama ha ez így megy tovább.

Anikó
tatulány

Köszönöm lányok olyan arik vagytok.

Manóka a mensi 11. napján vagyok és holnap lessz egy hete hogy szurizok.

Bal oldalon 17,9,8,7,6,5. jobb 8,7,6, igy állok elég kusza.

Beber olyan édi ez a gyerek gyógypuszi neki.

Megyek tornázni majd beszámolok róla.

Puszi mindenkinek.

Andi
zsembi

Öreganyu, küldök privit. :lol:

Kép
cseka

Zsembi Drága! Ne keseredj el, higyj benne és meglásd, szerdára összekapják magukat a tüszők is és a nyh. is!!! Nagyon drukkolok! próbálj megnyugodni, egyél sok husit, és igyál amennyit csak bírsz, az is jót tesz a nyh-nek!

Hanyatka: ha maradt még sárgatest, az azt jelenti, hogy valami elkezdődött, csak valamiért nem volt elég erős, hogy Veletek maradjon. A legközelebbi tuti sikerülni fog. Apánk nem mondott semmit a sárgatesttel kapcsolatban?? Mert nekem anno ezt mondta. (mondott még mást is, de nem akarlak rémísztgetni)

Öreganyu, a fiatal! :D

Bea
beus77

Kösz lányok, aranyosak vagytok.
Gyógyszert nem kap, még annyira nem vagyok rutinos, hogy merjek neki míg nem látta orvos, holnap reggel viszem őt, tuti nem kapja meg az oltását, de majd ha meggyógyul megkapja.
Narancssárga az egy "pad" vagy , hogy is mondjam, mert nagykádban fürdik és már nagyon nehéz őt begörnyedve tartani, ez meg körben megtartja, kapaszkodik bele, stb. Szóval klassz és ő is élvezi nagyon, egyenlőre még szemlélődik belőle, de már néha pancsikol is.
beber77

Köszi Beus!Nyugodtan megírhatod a többit is :)
hanyatka

Sziasztok Lányok!

Yamita, nekem utro és duphaston mellett simán megjött az első lombiknál, pont egy nappal Apánkkal való randink előtt. Másodszor nem jött meg, csak mikor abbahagytam a gyogyókat, úgy kb. 2-3 napra rá. Aztán harmadik lombiknál már kaptam progi szurit, attól meg szinte tuti, hogy nem jön meg, amíg kapod.

Én is kaptam 3x fél ovitrelle-t, ha rám hallgatsz, nem tesztelsz addig, amíg le nem telik a 10 nap. Én elkövettem ezt a hibát először, és pozitív tesztet produkáltam, aztán a végén nem lett semmi. Azóta egy nappal a randi előtt tesztelek, és nem idegesítem magam.

Zsembike, még ne add fel. Hogy állsz a méhpempővel? Lehet, hogy segítene. :)

Cseka, én sem kaptam emilt Tőled. :( :(

Beber, Pittike továbbra is nagyon cuki, jobbulást kívánok neki! :D

Ja, valaki küldje felém a menszimanót, mert már nagyon várom, Merre csavarog vajh? :lol:
katóc

Hanyatka, írtam privit!

Bea
beus77

ÉN is :)
hanyatka

Katóckám minden OK fogilag? De jó volt dumcsizni ma!

Köszi csajok, aranyosak vagytok, hogy fiatalítotok!

bea
öreganyu

Hanyatka nem kaptam emilt, vagy még nincs este?

Cseka, megkaptam válaszoltam is.

bea
öreganyu

Lányok, aludjatok helyettem is, Dóri még min. 3x kel éjjel.! Tudom bárcsak Ti is.... De igen, majd Ti is, hahaha, jó kialvatlanok leszetk ha jön a baba, márpedig jönni fog :D és akkor majd én irigykedem (persze jó értelemben) hogy de jó nektek babát vártok, mert én már többet nem...
Nem a reklám helye, de ha valaki hisz a holisztikában, olvassátok el a www.bioszerviz.hu honlapon az előadások között a holisztikus családtervezés, biobébi....rovatot

bea
öreganyu

Öreganyu!Tudod én elég fordított életet élek mostanság:)Nálam az este az kb. 11 után kezdődik :)
Na de most nekifogok:)
Puszzz
hanyatka

Kedves Sorstársaim!
Az alábbi hozzászólást az indexen a Meddőság Lombikbébi topicban találtam egy rezep nevű felhasználótól. Nagyon tudom ajánlani mindenkinek, sokan kezdtek januárban... (Nekem 5 sikertelen lombikom volt, és az ötödik előtt voltunk egy pszichiáternél két alkalommal és nagyon sokat segített, a 6.-ból van Prüntyi).

"Sziasztok Lányok!

Nagyon drukkolok mindenkinek és szívből remélem, hogy a lehető leghamarabb babátok lesz! Ehhez talán segítséget nyújthat egy új kezdeményezés, gondolkodjatok rajta!

„Gyermekre várva” – csoportos beszélgetések pároknak

Az Ágacska Alapítvány és a Támogatást Születendő gyermekeinkért! Lombikbaba Közhasznú Alapítvány rendszeres csoportos találkozókat szervez hosszú ideje babára váró pároknak. A csoportot két pszichológus vezeti, akik évek óta dolgoznak ezen a területen a párterápia-családterápia módszerével.

Egy alkalom felépítése a következőképpen nézne ki: 2 óra pszichológiai „szaksegítség”, ezen belül irányított relaxáció, tréningszerű helyzetgyakorlatok a veszteség, önérvényesítés, családi minták témakörökben, majd ezt követően 1 órás önismereti csoportbeszélgetés, ami lehet teljesen szabad, de lehet egy adott témát körüljáró is (pl. érdekvédelem).

Az első alkalom egy ingyenes próbaalkalom, a párok ekkor dönthetnek arról, hogy elköteleződnek-e a hosszabb távú közös munkára.

A találkozó időpontja: 2007. november 16. 18.00-21.00
Helyszín: Budapest XI. kerület Csurgói út 26/B.

Jelentkezés a program vezetőjénél:
Mészáros Krisztina 06-30-951-7989, kriszta@agacska.hu"

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

sziasztok!

Zsembi- légyszi ne keseredj el nagyon, s fogadd meg a lányok tanácsát : napi 3l víz, s méhpempő!! vegyesnek vegyesek azok a tüszők, de még két nap alatt sokat változik a helyzet, s az is jó, ha csak kevés lesz,de nagy. no meg azt is bele kell kalkulálni sajnos, hogy a dokiváltás első alkalomnak számít, s elég nehéz eltalálni a dolgokat. mondtad neki, hogy Kósánál milyen adag volt sikeres?
Mesélj majd, milyen volt a torna! jót nevettem a melles-futós sztoridon! amúgy neked hosszú ciklusaid vannak? sikerült a hajfestés? én a melírnál maradtam.

Beus - nagyon irigykedem a tüneteidre!! legalábbis az én megérzésem szerint is ez "fészeképítős" tünetek!! bocsi, de megkérdem megint, mert nem emlékszem már, mit is mondtál a talin, miért lombikoztok.

Bodza - remélem jó érzitek magatokat, s egymást! :wink:
az olajos szuri talán azért veszélyes, mert ha a véráramba kerül, nem nyerő.. a Nyírős teljes vérképre Apánk adott beutalót, vagy amúgy is oda tartozol? azért izgat a téma, mert én nem akarok elmenni a házidokimhoz, aztán megint a kerületi rendelőbe, aztán meg vissza a házidokihoz... szóval kihagynám ezt a kört, ha Apánk papírját beveszi a Nyírő, inkább fizetnék, mint ülök több órát.
Gyere vissza, s mesélj a hvg-ről!!

Tatu - nem csak a te macsekod éhes, az én kutyám is dupla adagot kér télire... mindig be akar csapni, s olyan pofát vág, mint aki mindjárt éhen hal....

Szeder, Hanyat, Andi - nagyon sajnálom, hogy nem lettetek most zebrásak, de azt is jó látni, hogy nem kenődtök el nagyon!

Szederke - én is 16kerben vagyok!
tényleg, mi van az Árkádos talival?

Manoka - szia! bejelentkeztél már valamelyik hónapra?
jó sokan leszünk januárra!

tényleg Hanyatka, kérdezz már rá légyszi, mik a hírek a támogatással!

Ági - nem kapsz több progi-pótlást? talán segítene a fekvés mellett!
sokat gondolunk rátok!

Cseka - Dani-szobáról én is kérek képet! voltam pénteken Juditnál, megint nagyon jó volt, érdekes dolgok jöttek elő... csak türelmetlen is vagyok, meg elég kevésnek érzem az energiám a dolgok változtatásához, de azért igyekszem. 2és fél órát beszéltünk...

Hanyatka - ügyesen vásároltál! egy nőnek nagyon szüksége van időnként erre! a sárgatest dolognak meg utánanézek, mert annyi féle hír van róla, de elég homályos. én úgy tudom, mindig van sárgatest, ha volt tüsző. mert hogy abból képződik, majd aztán elsorvad, ha nincs bébi, ha meg van, akkor az első 3 hóban termeli a progit neki. aztán már a baba átveszi a 3.hónaptól a hormontermelést. ezért kell nekünk is az utro és egyéb nyavaja.
szépem

Öreganyu - hol lehet megnézni a honlapotokat, küldd el mélben légyszi, lehet, hogy nekem sem ártana szétnézni ott benn...
szépem

Beber - Pke nagyon mókás arcot tud vágni!! :lol: jópofa ez a fürdető- segítő, vagy mi.

Yami - hogy állsz a türelemmel? nekem utro és duph. ellenére is megjött a megszokott időben, pontban. de te ne ezen agyalj!!!!!! mert lesz nemulass!

Kati - mesélj, jót aludtál?? :lol: darabszám? puszit kaptál? :lol:
szépem

Öreganyu!Elküldtem a mailt!Előre is köszi a választ!
hanyatka

Bea, egész jól vagyok, egyelőre a szuri helye jobban fáj. Remélem, hogy ennél már csak jobb lesz. :)
Mindenesetre kedvem lenne kiverni a balhét, és visszakérni a pénzemet az előző dokitól. :evil:
katóc

Szépem, azért lombikozunk, mert túl vagyunk hat sikertelen inszemen.

Hanyatka, válaszoltam a prividre!

Bea
beus77

Én is és várom a választ :)
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?