sziasztok!
Zsembi- légyszi ne keseredj el nagyon, s fogadd meg a lányok tanácsát : napi 3l víz, s méhpempő!! vegyesnek vegyesek azok a tüszők, de még két nap alatt sokat változik a helyzet, s az is jó, ha csak kevés lesz,de nagy. no meg azt is bele kell kalkulálni sajnos, hogy a dokiváltás első alkalomnak számít, s elég nehéz eltalálni a dolgokat. mondtad neki, hogy Kósánál milyen adag volt sikeres?
Mesélj majd, milyen volt a torna! jót nevettem a melles-futós sztoridon! amúgy neked hosszú ciklusaid vannak? sikerült a hajfestés? én a melírnál maradtam.
Beus - nagyon irigykedem a tüneteidre!! legalábbis az én megérzésem szerint is ez "fészeképítős" tünetek!! bocsi, de megkérdem megint, mert nem emlékszem már, mit is mondtál a talin, miért lombikoztok.
Bodza - remélem jó érzitek magatokat, s egymást!
az olajos szuri talán azért veszélyes, mert ha a véráramba kerül, nem nyerő.. a Nyírős teljes vérképre Apánk adott beutalót, vagy amúgy is oda tartozol? azért izgat a téma, mert én nem akarok elmenni a házidokimhoz, aztán megint a kerületi rendelőbe, aztán meg vissza a házidokihoz... szóval kihagynám ezt a kört, ha Apánk papírját beveszi a Nyírő, inkább fizetnék, mint ülök több órát.
Gyere vissza, s mesélj a hvg-ről!!
Tatu - nem csak a te macsekod éhes, az én kutyám is dupla adagot kér télire... mindig be akar csapni, s olyan pofát vág, mint aki mindjárt éhen hal....
Szeder, Hanyat, Andi - nagyon sajnálom, hogy nem lettetek most zebrásak, de azt is jó látni, hogy nem kenődtök el nagyon!
Szederke - én is 16kerben vagyok!
tényleg, mi van az Árkádos talival?
Manoka - szia! bejelentkeztél már valamelyik hónapra?
jó sokan leszünk januárra!
tényleg Hanyatka, kérdezz már rá légyszi, mik a hírek a támogatással!
Ági - nem kapsz több progi-pótlást? talán segítene a fekvés mellett!
sokat gondolunk rátok!
Cseka - Dani-szobáról én is kérek képet! voltam pénteken Juditnál, megint nagyon jó volt, érdekes dolgok jöttek elő... csak türelmetlen is vagyok, meg elég kevésnek érzem az energiám a dolgok változtatásához, de azért igyekszem. 2és fél órát beszéltünk...
Hanyatka - ügyesen vásároltál! egy nőnek nagyon szüksége van időnként erre! a sárgatest dolognak meg utánanézek, mert annyi féle hír van róla, de elég homályos. én úgy tudom, mindig van sárgatest, ha volt tüsző. mert hogy abból képződik, majd aztán elsorvad, ha nincs bébi, ha meg van, akkor az első 3 hóban termeli a progit neki. aztán már a baba átveszi a 3.hónaptól a hormontermelést. ezért kell nekünk is az utro és egyéb nyavaja.