A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jajj,
rosszul vagyok a csokitól. Kép
Brr csoki, fúúúj, megfájdult a hasam is.
neet, akinemismeriahatárokat(vagy ha igen, átlépi)
neet

De legalább nem az egér ette meg.Kép
zanza

De legalább. Kép
neet
neet

Hú mennyit írtatok már megint... alig bírtam vele Kép Persze én vagyok a hibás, miért lógok ennyit Kép
Aki megnézett annak köszönöm, aki nem és meg akart annak sajnálom, de én is tök pipa voltam, hogy miért csak 1 órával előtte bírtak szólni Kép
Ráadásul épp egy másik tvfelvételre robogtam (ha a médiakarrier egyszer beindul Kép ), a kocsiban hívtak, és még pont annyira volt csak időm, hogy felhívjam Anyukám, hogy indítsa el a videot. Ja, meg Jucust is megcsörögtem, hogy írja fel ide, de aztán rájöttem, hogy ahova megyek ott is van net Kép De azért Jucus köszi utólag is a lehetőséget!!! Kép

Torna ruled!!! Kép Ada jól leizzasztott minket!!!
Sajnálom, hogy jövőhéten pont akkor kapjuk az oltást, így megint ki kell hagynom Kép És a babák édesek voltak, főleg Zsombi kisrénszarvasnak öltözve Kép A cukrászda miatt meg irígykedem, de engem várt itthon a lány, na meg Anyukám fini ebédje Kép
Ja, és ott voltak Pocakék, így élőben megcsodálhattuk vasgyúró Balubabát Kép

Hiperaktivitás témához most fáradt vagyok, egyébként meg ilyen kicsi korban ezt még nem lehet rásütni, de az, hogy egésznap pörög, meg szeleburdi, az még nem az (akkor P. is az lenne) rengeteg kritériumnak kell még ehhez teljesülni, hogy rá lehessen nyomni a diagnózist...és csak később!!!

na megyek, kipihenem a tornát...ja meg az éjszakát, Doni orrdugulósat játszik, de úgy hogy leszívni se lehet annyira fent van (tényleg ilyenkor ki mit csinál???), és sokszor kelt, meg reggel 6-kor szinte fulladozva ébredt, alig kapott szegény levegőt. Nyomtam az orrába Fluimare-t, attól jobb lett és aludt még majdnem 8-ig, meg Petra is, én viszont már le se tudtam hunyni a szemem, folytaon azt néztem, hogy kap-e levegőt, lélegzik-e...szóval ki vagyok ütve...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Torna jó volt, babák édesek, utána meg gyorsan „visszatornáztuk” az elégetett kalóriákat a cukiban.

Neet!
Az a tábla csoki, amiből hiányzik, már nem az igazi = meg kell enni az egészet! Én nem szoktam rosszul lenni, csak lelkiismeretfurdalásom van.

TV: nálunk keveset megy, ha Emma valamitől függő lesz, az inkább a számítógép, most is félkezes vagyok, úgyhogy megyek is, pedig annyi mindent akartam még írni…

Ja, de azt mindenképp még, hogy láttuk ma Vincenzót és nagyon de nagyon édes és aranyos és nyugis baba (és ez igaz minden ide írogató mama babájára).

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!
Igen, megint sokat írtatok, de azért visszaolvastam, és mivel Vincenzó alszik, még írni is tudok.
Torna nagyon jó volt most is, jó sokan voltunk RULEZ!!! Kép Voltak Pocakék, Marci aranyos még mindig, Balu tényleg hatalmas, sztem akkora lesz simán, mint Vincenzó, Reccáék, Bogárkáék, Manóék, Manókáék és még más nem babanetes anyukák is. Gyerkőcök mind-mind gyönyörűek, nézegették egymást. Volt egy 3éves Bence kőc, aki nagyon lelkesen tornázott és rohangált, és minden baba kapott tőle puszit a fejére. Kép A cukrászda naggggggggyon jó volt, Emmától kaptam nagy mosolyokat. Kép Utána még Adával egészen fél2-ig sétáztunk, ő turizott és ebédet vettem, üldögéltünk egy napsütötte padon Kép Szóval nagyon jó kis nap ez, Vincenzó a torna vége óta kisebb megszakításokkal alszik, kifárasztotta a sok inger és a jó levegő. Kép

Bogárka,
én is a tengervizes orrsprayt tudom csak javasolni, vagy védőnő nekem még mondta, h kis cseppentővel anyatejet is lehet cseppenteni, és az is tisztít.

Manó,
Te vagy a nap hőse, mert nagyon ügyesen csináltad a tornát a bibis lábacskáddal! KépKépKép Zsombi rénszarvas szerkója tényleg király!!!!! Én sokat alszom, de teljesen változó az idő. Általában este 11-kor kidőlök, de van, h korábban, viszont Vince 3-tól gyakran felsír, olyankor cumi, simogatás kell neki, és hajnalig én eléggé félálomban vagyok emiatt, aztán kap cicit 5 körül, és utána még szoktunk egy jót aludni, 7-8-ig. És néha napközben is alszom vele 1 órácskát, mert az mindkettőnknek olyan jó! Kép Ezért hát nem főzök, meg sokmindent nem csinálok, amit kéne, de nekem ez így jó. Kép

Neet,
teljesen jól csináltad, h feletted a csokit az egér elől! Kép macskusz házikusz nem fogja meg egérkomát?

Dóra,
drukk a sóginéninek! holnap jó lenne talizni, majd beszélünk! Kép

Blaye,
igen, én is sokféleképpen hívom a kőcöt, nálunk a Vincenzó és a Vinyó megy, meg mókus, meg mindenféle más Kép

JÓ BULÁST minden szörcsögő, köhögő babának, este nálunk is orrszívózás lesz. Kép
A gyerek sztem is úgy jó, ha aktív, és ez bizony nekünk gyakran fárasztó, ilyenkor lesz az ajándékból feladat, igaz Votiv?! Úgyhogy nekünk anyukáknak meg sok energiát és kitartást kívánok!
cupp,
fic
ficánka

Manóka,
köszi a dícséretet a kisfiam nevében! Kép kedves vagy!

És még azt is akartam mondani, h megvettem a mostani Kismama magazint, van hozzá ajándék különszám, csak annak mondom, aki még nem vette meg, hogy sok érdekes infó van benne, pl. etetőszékeket tesztelik, és a szoptatásról is van sok érdekesség, meg pocakosoknak sok-sok tanács. Kép

Katus,
Neked mindenképp ajánlom, mert Te szoktál ilyesmikről kérdezősködni!
fic.
ficánka

Én nem értek hozzá (majdnem megbuktam pszihóból),de azt akartam írni, amit Bogárka, hogy túl sűrűn rásütik manapság az eleven gyerekre, h hiperaktív.
Közben lehet, h a tanár/anyuka/stb fáradt, vagy nem látott még elég gyerket, stb. Kép
Mellesleg amikor csak ül és néz, akkor inkább aggasztó a helyzet, mert pl lázas, és úúúgy szeretnénk, ha megint rosszalkodna, mert akkor biztos minden okés, veletek is biztos volt már ilyen, ugye?
neet
neet

Fic,
macsek nincs, a kutya meg rókafogó kopó, és lám, rókánk nincs is. Kép
neet
neet

az szep lenne, ha roka ragcsalna az eleskamraban, vagy szaladgalna a polcokonKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok,

Jaj de sajnálom, hogy én soha nem tudok tornára menni, de akkor van egyenlőre Fanni dévényestornája. Ami ugye nagyon nagyon fontos még egyenlőre. Aztán lassan redukáljuk heti egy alkalomra, majd ott megpróbálom hárítani a keddi időpontot.

Bogárka: sajnálom, hogy nem láttalalak, de aki felvette, attól én is szívesen megigényelném. És a következőnél is szóljál ám....

Nálunk is van köhögés, orrszívást még nem kellett bevetni, de nem állunk szerintem mi sem messze tőle...Szóval minden babucinak, aki betegeskedik jóbulást kívánok én is.

Igen, szerintem is nagoyn sok babóra rámondják, hogy hiperaktív, azt közben nem is....De látom már most, hogy Fannival sem lesz könnyű, nagyon kis akaratos csaj lesz.... már most abszolút helyrerakja a családot. :-)

Neet: csokielméleted nekem is tetszik, bár én sajna nem ehetek. Úgyhogy egyél helyettem is.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Votiv, koszi a cimet. nem volt surgosKép remelem, csutortokon jottok, es nem pont akkor akarja bepotolni az addig elmaradt alvas-mennyiseget a kis ordogfiokadKépKép

Ada, koszi a tornat. ma nem voltam valami nagy formaban. meg el is kestem. aztan meg szaladtunk is el. azert annyit sikerult eszrevennem, h a Pocak-fiuk nagyon helyesek, h Doni irto nagyokat tud mosolyogni, h Zsombi renszarvasos ruciban feszit, h LH szepen alszik anyaja vallan, h Fic Vinceje le se tagadhatja, ki az anyukaja, es h Emma tul messze van...

Pocak, minden elismeresem, h a metro lepcsokon le-fel cigolted a gyerkoket kendoben-kocsiban. ez mar egy (felKép) tornaora.

Coolio
recca

jaaj de kár, hogy épp ma nem voltunk tornán! KépKép
pedig eddig 1x sem hiányoztunk, igaz, Ada? Kép

csütörtökön megyünk úszni, de nem lesz merülés! Kép

Neet, igazad van! és ez a hiperaktivitás is vmi korpsecifikus dolognak tűnik... és egy kissé amerikaiasnak is
én ismerek egy amerikait, akit hiperaktivitással kezeltek/nek. nála lustább, mihasznább embert nem ismerek. oké, hogy folyton jár a keze-lába, de ilyet sokat ismerek, akikbiztos nem hiperaktívak Kép na de a lényeg: kalifornia államban az ilyen típusú lelki betegségek (+depresszió stb.) miatt kezelt emberek legálisan füvezhetnek KépKép tehát mit gondoltok, miért van ott annyi hiperaktív? Kép

votiv 8)
votiv

Fic, Ada sajnalom, hogy megint lemaradtunk a setarol!Kép
Viszont eljutottam a fodraszhoz!Kép

Kata ma kimelo uzemmodra allitotta be magat. Del korul bealudt, a fodrasz elott meg meg akartam szoptatni, de nem birtam felkelteni.Kép Akkor ebredt csak fel mikor hazaertunk harom utan.Kép
Ha leteszem nezelodik, jol el van magaban...Kép Csak amulok es bamulok...

Fic, nem jo a holnap, anyuek jonnek fel.
Csut, pentek?

Sogorno meg nem szult meg... Nem ertem ezt. Ket hete haromujjnyira nyitva a mehszaj, egy hete tulhordja...

Vajon mi lehet Sisoval?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra,
csüt zsufi, de Te bármikor beférsz Kép péntek kb. 5-ig jó, úgyhogy megoldjuk! Kata baba jókislány lett, örülj neki! Kép nem mintha eddig rosszkislány lett volna ... Kép
frizurádra irtó kíváncsi vagyok, hol voltál, itt a környéken?

Recca,
jó lenne, ha jönnél máskor is tornázni, és nem szaladnál utána el! Kép

Pocak,
igen-igen, tényleg nagyon ügyes vagy, h így nyomulsz a kettővel, nekem példakép! Kép

Votiv,
hiányoztatok is nagyon a tornáról, de majd legközelebb! Kép

Neet,
akkor kéne nektek egy macsek ... bár nemtom kutyaúr mit szól a dologhoz. Kép

Már most várom a jövő keddet, olyan jó ez, mint egy mini tali, és még mozgunk is egy jót!!!
Lesz mostanság szagoja? Kép Vagy majd a jövő héten?
Haragszom a teknősünkre, felébresztette Vincenzót, pedig olyan nehezen aludt be szegényke! De most már nem akarom, h elaludjon, majd fürdés után. Szegényke, megyek, szórakoztatom!
cupp
fic.
ficánka

Sziasztok, megjöttünk baba-mama jogárol, nagyon élveztük mindkettenKép Amiatt szántam rá magam, hogy kicsit felturbozzam az energiaszintem, és nagyjabol sikerült, bar eléggé lefarasztott a hévezés, babakocsiemelgetés, pakolás, stb.

Most a zenebölcsis kérdésemre sem jött semmi válasz, mint multkor a mellszivosraKép Ennyire off vagyok, vagy ennyire nem birtok??KépKép

megyek visszaolvasni.

KépKép
fibi

Sziasztok!!

Hurrá, hurrá! Eljutottam tornára, ééééééééés nagyon tetszett, igaz, hogy nekem max. a szememben lesz izomlázam, de jövő héten már tornázni is fogok!!!Kép :P

Ada: NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK EZT A JÓ KIS TORNÁT!!!:o:o:o

Annyira jó volt látni, hogy mekkorát nőtt LH és Vincenzo, a többieket, Manó, Manóka és Bogárka meg pocisan láttam utoljára, náluk még szembetűnőbb volt a változás KépKépKép

Recca: egyszerűen csúcs a gyerkőcöd haja, ott is akartam mondani, nagyon tetszik! Egyébként Ti kocsival jártok? Mert én meg azt becsülöm aki be mer jönni a városba kocsival! Én nem mernék az biztos. Lehet, hogy órákat kéne vennem Juctól? KépKép

Votiv: tényleg kár, hogy nem jöttél, de rádfér a pihi is!

Köszi a dícséreteket, de azért annyira nem nagy szám, csak metrózni kell. Pocakosan többet mászkáltam (busz, villamos, utóbbiból nem igazán van alacsonypadlósKép), meg odafelé apa segített felvinni a kocsit, onnan ment tovább dolgozniKép Inkább mászkálok így, mint itthon a megbolondulás!

Dora: jövő héten, ha még szép idő lesz, akkor össze kéne hozni egy közös sétát. Akkor már nem kell sietnem haza, ma jöttek nagyimék. Én meg majdnem elkéstem, amikor a lányomért mentemKép Utána meg jött a párom anyukája, jó kis sűrű nap voltKép

Ezt ismeri valaki? Szerintem nagyon jó. Lehet, hogy ilyennel fogjuk megünnepelni az autó vizsgájátKép
http://www.babyonboard.hu/

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak, nem, mi is bkv. de azert nem mindegy, h egy babakocsival tobb vagy kevesebb, nem igaz?Kép

Coolio
recca

Votiv, tetszik az elméleted az arany középutrol a tévézéssel kapcsolatban! Apanak elmagyarazom, miert nem jo az elvonas, talan sikerül meggyöznöm...
Mit értesz az alatt, hogy anyukádhoz ambivalensen kötödtél? Érdekes.

KépKép
fibi

Bogarka, bioptron lampa sem segit Donin? Nekem sokaig volt arcüreggyuszim, és az hasznalt kitisztulni valamennyire. Végül az alkati szerem gyogyitott meg.

KépKép
fibi

Fibi!

Ennyire nem szeretünkKép Mi volt a zenebölcsis kérdés és a mellszívós?

Pocak!

JA,órákat tőlem vezetésből!Hi-hi!De a link helyes,kár hogy már csináltattam ilyen sárga mágneses izémicsodát Puntovicsra.

Még jövök de most el .
Juc
20170114224602

Fic, mi nagy tornara jarok vagyunk am! csak most 2 hetig a rossz szellemek erosebbek voltak nalunkKép

Votiv, merules?! az mi???KépKép

Coolio
recca

Pocak, de jo lenne!Kép
Jovo heten mi is megyunk tornazni!Kép

Fic, semmi kulonos, csak vagattam belole, melirra nincs idom (ket es fel ora csupan).

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jucus Kép Hat, az volt, hogy a zenebölcsibe hany hos kortol lehet vinni köcöt (mer allitolag mondokat is tanulnak?), és ismeri e valaki az Örs vezér téri helyet?
Mellszivo: van e vkinek elemes, ill. ismeri e vki az olyat, ill. eladja e vki?Kép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Fibi!

Én nem tudok infóval szolgálni a zenebölcsiről, azért nem írtam! A mellszívót meg esetleg a babaaprón nézd meg!

Ada!

Torna merre van pontosan! Úgy emlékszem Mester u. környéke! Jól tudom? Lehet, hogy 1X mi is elvetődünk majd arrafelé!

Mintha még valakinek akartam volna írni valamit, de kiment a fejemből!Kép

Voltam ma Timivel Petzvál u.-ban nerológiai kontrollon! Hát megint jó kis dilemma elé állítottak! Holnap, ha lesz időm leírom!

Nem tudjátok hol lehet kapni olyan nagy gumilabdát, amin vajúdni is szoktak! Timinek kellene tornázni rajta! Auchanban, Tescoban esetleg? És mennyi mani kb? Köszi!

ILdi
ildi76

Mellszívó passz.
Zenebölcsi: mondókát biztos nem tanulnak,csak mondogatják akik már esetleg tudnak beszélni és hajlandóak ilyenreKépIlyen kis korban a ritmus az ami megfogja őket.Konkrétan az Örsön lévőt nem ismerem de tuti,hogy mehettek ha meg nem akkor az egy kakaKép Most nem mennék bele mélysékekig a kisgyermekkori zenei nevelés alapelveibe de NEM A DIREKT uTANULÁS A LÉNYEGE!KépHívd fel őket szerintem és próbáljátok ki!

Juc
20170114224602

Fibi!

És van nektek Bioptron lámpátok?Én nem vettem még sohasem mert annyira drágaKép

Juc
20170114224602

...nem tudok am visszaolvasni, mert meg a ho alatt vagyok... ha valakinek kellenek, meljen

Juc, koszi, alexandrat mar neztem, plusst meg lattam korabban a kenguruban marhadragan, ugyhogy azt meg tovabb nyomozom.

Votiv, ezt apanak kuldom Kép

Kép
moosejaw

Juc, kösziKép Ha kaka, akkor nem megyünk, ha meg nem, akkor igenKép
Bioptron lampank nincs sajna, én anno a Podmaniczkybe jartam lampaztatni, az is draga volt... Sogornomeknek van, majd kölcsönkérjük, ha betegek leszünk.

Ildi, okésKép Labdat nemtom, hugomnak van, majd megkérdem, hun szerezteKép

KépKép
fibi

Moose, holnap megyek Árkádba, megnézem neked a Játéksziget-ben Cliffordot, mit szólsz?Kép
Király Seagal!Kép
zanza

Ildi, ez nem fittlabda néven fut? Mert akkor több helyen is lehet kapni. Sportbolt pl: Hervis.
zanza

Koszi Zanza Kép en pont ma voltam, de ezt el is felejtettem, mert overallt vadaszok a kisnore, ugyhogy csak azt neztem es rohantam. Tenyleg, mit javasoltok? Egyreszes vagy ketreszes (dzseki+sinadrag) jobb 15hosnak? Ja, es en beleltet akarok, de csak a kisebb mereteket belelik a piszkok.

Egyebkent rajottem, mi a kulonbseg a Fluimare es a Sterimar orrspray kozott. A Fluimare mindig ugyanannyi vizet nyom, a Sterimar viszont ontja magabol a vizet, ugyhogy nagyon ovatosan es gyorsan kell megnyomni. Szoval szerintem gyerkocoknek Fluimare, sajnos en most csak a masikat kaptam, lehet, hogy pont ezert is nepszerubb... talan meg augusztusban kellett volna felvasarolnom nehany dobozzal?
moosejaw

Ja, es arra is rajottem, hogyha nagy leszek, Steven Seagal akarok lenni Kép Kép
moosejaw

Fibi!

Zenebölcsi Gödöllőn is vanKép A pontos időpontot megnézem ha érdekel. Mi is akarunk menni, ha de. oviba leadom a nagyotKép

Fabri
fabrika

Juc!

Te már szóba sem elegyedsz velem, írhat néked az ember lányaKép

Fibi!

Te ismered a védőnőcit? Ma beszéltem vele bejelentkeztem hogy mi akkor itten lakunk, erre máris jönni akar hozzánkKép

Oxi!

Mi van Vikkával?

Ada!

Nagyobb gyerköcöt is vihetem tornára? Ha igen kiproszálnám, rámférne a csokiskeksz diétám mellettKép

Fabrika
fabrika

Moose, szerintem kétrészes. Bár még ott nem tartunk.Kép
Nekem az egyrészesek nem jönnek be.Kép Bár lehet, hogy én vagyok a béna.
zanza

Moose!
Clifford kutyát minden mennyiségben és méretben a Varázskuckókban találsz (campona, szagoja). Petrának is nagy kedvence, bár a rajzfilmet nem ismeri (megfelelő csatorna hiányában), de 1 éves szülinapjára kapott egy plüss verziót, ami még ugat is !!! Kép

Fibi!
Lámpánk nekünk sincs, így nem tudom, hogy segítene-e. ma ment este lefekvés előtt fluimare, meg anyatej, remélem hat valamit...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose!
Nekünk volt egyrészes és kétrészes is, így idén télre is beszereztem mindkettőből egyet. Kép Az egyrészes praktikusabb, a kétrészes jobban variálható (azaz hordható külön a dzseki)...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka,
írtam mélt Kép
kisün

Moose,
stevenseagal sokrétű karakterábrázolása rulez KépKép viszont mindig tetszett, hogy ha valakit egyszer lekaratéjoz, akkor az nem kel fel többet, hogy utána jól hátbatámadja Kép

Köszönöm mindenkinek a gyógycuppokat, Dóci már kifelé lábal, ma már csak hőemelkedése volt. Viszont elkezdett bőszen zápfogat növeszteni, és a nyűgösség, amit nem hozott meg a betegség, azt most meghozta a fogmanó Kép
kisün

Kisün,
figyelj, nemsoká eléred az ezret. Én már egyszer elértem, csak apa kirúgott... vagyis a rendszer, emlékeztek, amikor azt a másik topicot nyomtuk? Netboard vagy mi volt...úgyhogy most úgy 2000 felé járhatok.
És most szunya jön. Méledre holnap reag.
A.
ja nem:
neet
neet

A.janemneet,
tényleg, így most már csak 65 hozzászólás kell, és pezsgőt bontunk Kép szépálmokat, én is el.
kisün

Kép

Coolio
recca

Fabri,
ok, Gödöllön is jo lesz zenebölcsiKép Infot plizKép

Védönénit persze hogy ismerem, mi nagyon szeretjük, nekem bejönnek a tanacsai (egyet kivéveKép) Nalunk is sokszor jart, most mar mi megyünk le havonta egyszer méreckedni.

KépKép
fibi

Ildi. én tescoban vettem 2600 körül, áll. auchanban sokkal drágább!

Fabri: nekem is volt nagyobb kőcöm tornázni, bár nem mutatta ki a foga fehérjét KépKép, de volt egy mégnagyobb, tán 3 éves is!

Ja, a tornához annyit, hogy a végén a szopitájm is nagyon tetszettKép

Juc: neked már megy legalább!

Recca: nekem már nem oszt, nem szorozKép és jó a képKép

Késő van, jó éjtKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Jó ez a segálos képsorozat. Találó.
neet
neet

Jucus,
a freemailesen kívül van másik címed? Mert az nekem napok óta nem megy.

Kisün,
te is inkább a citromosra írj, mert kaki a freemail. Remélem, mgjavul, mert már vagy egy hete kiszámíthatalan. És csomóan csak azt a címemet ismerik. Így most arra nem is tudok reagálni, este el tudtam olvasni, de most nem indul az oldal.

neet
neet

Köszi Fic! Megvan! Kép

Kérdés: Kép Nem tudjátok, hogy a sceptocroccus bacit mennyire kell komolyan venni? Nekekm volt terhesség alatt, Mátét meg valószínü azért küldözgetik a mozg. fejlődési vizsgálatra. Elvileg nem kell komolyan venni, de épp a mostani kismamában volt, hogy agyhártyagyulladást okozhat a baba 12 hetes koráig... Nem vegyem komolyan. Jó vicc.. Kép

Mellszívó: kézzel nem megy? Én is nehezen jöttem rá, de most már mükszik a dolog. Kép Kép

Biotron lámpa: naggggyon drága, de állítólag nagyon jó. Sógornőnek egy nap alatt rendbehozta a véresre rágcsált bimbót..
mkatus

Sziasztok!
Vincenzó alszik Kép
Én meg kvzok Kép meg babanet KépKépKép

Recca,
akkor örülök, h a rossz szellemek eltűntek, v. legyőzettek! Kép

Pocak,
mondtam Dórának, h kedden jöjjön oda a tornára, tali okból Kép

Fibi,
én emlékszem, h válaszoltam!!!! azt, h elemest nem ismerem, nekem elektromos van, de nem nagyon használom, ezügyben Manó az egyik tudor, meg Votiv is fej(t), zenebölcsit meg nem ismerem az Örs vezér téren, meg seholse, de mi is fogunk menni, mert Vincenzó nagyon muzikális Kép na ilyesmit írtam, remélem, most elolvasod!

Dóra,
melír-ügyben van 5letem, majd beszéljük meg!!! Kép szép napot!

Segál képsorozat jó nagyon, meg cickós is!!!! KépKépKép
fic.
ficánka

Katus,
nem vagyok szakértő baci-témában, de egy biztos: fő az óvatosság! így én azért komolyan venném.

FREEMAIL: nekem se műxik már régóta, grrrrrrrr Kép
fic.
ficánka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?