A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Nellike,
ez bizony baba lesz vagyis babák.Már nem is lehet más,akár laptető,akár nem.De azért ez is jó jel.Én is pont erre gondoltam,ahogy megláttam az első bejegyzésed!
Örülök,hogy végül téged választottak a babák.Te vagy az anyucijuk!
Pihengess és csak óvatosan.
Puszi
Orsi
orsiborsi

nellike!

Az egyik baba nekem is szökött :lol:
Remélem neked is szerencsét hoz :)
witch26
Budapest X. kerület

Nellike!

Ez nagyon jó hír! Vigyázz magatokra, drukkolok Nektek! :D
vuki124

Jó reggelt!

Nellike,
Nagyon örülök, hogy mindhárman felébredtek, és még tovább is osztódtak! Nagyon-nagyon Kép Nektek! Vigyázz Magadra, és a kis szökevényekre! :lol:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nellike!
Ezek szerint három babót kaptál vissza?
Nagyon drukkolok neked!!! Bár megérzésem szerint most mindannyiunknak sikerülni fog!!! :wink:

Nemone!
Nagyon szorítok neked holnapra meg azután is hogy minél több petécskéd termékenyüljön meg és szépen fejlődjenek!!!
Neked is biztos sikerülni fog!!!
Tegnap megjött a mensim.
Azon csodálkozom hogy te Ovitrelle-t kaptál tüszőrepesztőnek én meg valami P betűset és a dobozban nem egy hanem több ampulla van.

Vic!
Ha te is hétfőn jössz akkor valószínű találkozni fogunk, bár én úgy tervezem hogy visszamegyek dolgozni a vérvétel és ha belefér a dokim idejébe az uh után.

Kép
vucuska

Vucuska!

Köszönöm szépen! :D Nem ezt kaptam, hanem eredetileg Choragont írt fel, de a tegnapi hormon eredményeim miatt kaptam inkább Ovitrellet megint, de azt mondta, hogy ha sikerül, akkor majd megkapom azt is a terhesség támogatására, vagy eladom.
Remélem, nálad is minden rendben lesz majd hétfőn! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Gabi :D :D :D
Gratulálok Botond születéséhez!!!! Nagyon gyanús volt ez a nagy csend az utóbbi napokban! :wink:
Jó babázást és örömteli pillanatokat kívánok!!!

Nellike :)
Nagyon ügyesek a babókáid, stramm kis emberkék lesznek, majd meglátod! :wink:
Pihenj sokat és ne gondolj semmi rosszra!
adri1983

Nika :D
örülök, hogy minden rendben volt az uh-on, bár én ezt úgyis tudtam! :)
És az is szuper hogy elvállalt Szűcs doki, biztosan jó kezekben leszel!!!
adri1983

Nelli,

Szuper hírek, nagy gratula. Nagyon jó, hogy így feléledtek.

Vucus,

Én is reggel megyek, szimpla uh-ra. Általában fél 7-re megyek, és fél 9-kor már spurizok kifelé. Remélem a csípésallergianemtudommi elmúlik addig, és W doki nem tilt le az inszemről. Most ettől parázok. De nem terjed, nem nagyobb. Úgy viszket, és ég,mint a szúnyogcsípés, és tényleg csípésszerűnek néz ki. De ha nem.....jaj........
vic12

Vic!
Ezek szerint nem mentél el orvoshoz?
MIndenestre próbáld megállni hogy megvakard azt a fránya csípést. Szedjél kalciumot.
Szerintem biztos nem tilt le a doki az inszemről. Még van 4 napja a csípésednek hogy felszívódjon.
Én 7-fél 8 felé szoktam odaérni. A fénykép alapján -amit múltkor felraktál- majd megpróbállak beazonosítani.

Kép
vucuska

Csajok!
:lol: :lol: :lol: Alábbi kis filmet beszéljétek meg otthon a Párjaitokkal :lol: :lol: :lol:

Fantasztikusan nagyon jó :lol:
http://videa.hu/videok/vicces/o-tud-udv ... pPNhQ7BLan

Kép
noki&potyi

Nellike!

Nagyon örülök, hogy mind felébredt! :)
Meglátod sikerülni fog! A nagy tavaszi babaeső mindenkit elér! :D
Már most milyen kis szökős gézengúzaid vannak. :D

Nemone!

Szorítok Neked is! Meglátod minden rendben lesz Nálatok is! :)

Kép
nika28

Gabicsibe, gratulálok Botond baba megérkezéséhez! Kívánok neki sok boldogságot, egészséget!

Nellike, szuper, akkor küldöm a babarahógacsokat!

Vucuska, nekem a vérvétel ereményét telefonon is meg lehetett érdeklődni, nem feltétlen kell személyesen. legalábbis Konc tanárúrnál. Persez attól is függ, hogy a vérvétel ereményétől mi függ. Nekem pl. stimu közepette csak az volt a kérdés, hogy emeljük e az adagot, csökkentsük, vagy épp maradhat. És volt elég szurim otthon.
Vendég

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkokat:)

Nemone! Szorítok holnapra nagyon, de meglátod, hogy nem lesz semmi baj. A doktor bácsink nagyon ügyes, remek keze van és nagyon fog vigyázni rád.

Vucuska, Nika úgy legyen! Sikerüljön mindenkinek! :wink:
nellike

5 percet kaptam a férjemtől , ami sajna letelt, úgyhogy mehetek vissza az ágyba könyvet olvasni. :? Délután még visszanézek:)
nellike

Nellike,Nemone

Nagyon drukk Nektek !
Kép

Kép
noki&potyi

nellike, nemone!

Szorítok nektek :)
witch26
Budapest X. kerület

Minden új kismamának gratula, a tüszőnövesztőknek és egyéb feladat előtt állóknak pedig rengeteg drukkot küldünk!

Kép
Kép
pannati

Witch

Szeretném megkérdezni Tőled,hogy meddig lehet a kecskeruta teát inni kezelés alatt?
És,hogy vagy/tok?

Puszi

Kép
noki&potyi

Sziasztok
Valaki látta ma az RTL Klub reggeli műsorába a:
"Közönséges cérnaszál életet menthet! Még a meddőségen is segíthet az a módszer! "
című műsorát ?

Sajnos lemaradtam róla,de ha valaki látta akkor kérem írja le a részleteket !

Köszönöm szépen!
Puszi

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

NEMONE!
NAGYON SZORÍTOK NEKED!!!!!!!
Aztán ha tudsz jelentkezz és számolj be a fejleményekről.

Noki!
Nem láttam.
Cérnaszál? Ez a közönséges varrásravaló cérna? :shock: Vagy ez valami módszer neve lehet?

Kép
vucuska

Vucuska
Közönséges cérnaszálról volt szó!
És annyira megakartam nézni,de persze pont ilyenkor működik jól az alvókám :oops: :lol:

Csajok
Akkor most le lettem szavazva a gynevac-al?
Ne szúrjam így lombik előtt?

Puszi mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Noki!

Már most ne idd a teát, onnantól hogy elkezdődik a szurizás, nem szabad inni...
Amúgy jól vagyunk, nagoyn jól, elvétve egy egy hányinger, vagy gyengeség, naponta 0,5-1,5 óra alvás, és érzékeny mell, jól viselkednek a kicsik, nem készítik ki anyát :lol:
Ja, és már látszik a pocakom, napról napra nagyobb :)
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Noki,
Én láttam a reggeliben reggel. Egy vietnámi begyógyász hölgy már 1990 óta gyógyít ezzel a módszerrel. Nagyon nem lehetett érteni amit a hölgy mondott. Volt vele egy hölgy, ők tavaly augusztusban elmentek a hölgyhöz, betett a bőre alá egy cérnaszállat, ami egy hónap utána felszívódik, meg adott neki teákat és füstőlőket és egy hónap alatt terhes lett. Igaz mondta, hogy nekik szervi bajuk nem volt csak nagyon stresszes életet élt és ezért nem sikerült nekik eddig a baba.
Nem mondták, hogy mennyibe kerül meg hogy hol rendel a nőci, mármint én nem hallottam, de biztos valahol meg lehet tudni, ha valakit nagyon érdekel. Azért jó, hogy van még egy alternatív gyógymód, igaz nem tudom, hogy miért titkolták 10-en x évig.

Nelike,
Grautlálok! Hidd el minden rendben lesz!

Mindenkinek szorítok!

Witch,Kira,
Minden rendben?

Orsi???

Puszi
Kriszta
tubikriszta

Sziasztok gyors bekukk!!!

MEGYÜNK NYARALNI :) EZt várom már úgy 3 éve :))))

GYors reagálás a cérnára, egy vietnami csajszi votl bent na az ő magyarjából egy büdös kukkot nem értettem :D :D :D
Szerencsére volt vele egy magyar hölgy akinek szervi okai nem voltak inkább lelki oka volt a meddőségnek és eg y kezelés után már teherbe esett.
Állítólag sok más betegségre is jó.
Annyi a lényege hoyg befűznek sima sebészi fonalat oda ahol ez segít ez magától felszívódik.
Kb a bőr alá 1 centivel. Tulajdonképpen ez akkupunktúra csak állítólag azért jobb mert folyamatosan "nyomja " azt a pontot ahol kell.
Én hiszek az akkupunktúrában szerintem biztos van értelme...

NA sziasztok Lánykák megyek mert le kéne mindent zárnom még ma...

ui. rtlklub honlapjáról nem lehet a riportot letölteni?
madrin

Sziasztok gyors bekukk!!!

MEGYÜNK NYARALNI :) EZt várom már úgy 3 éve :))))

GYors reagálás a cérnára, egy vietnami csajszi votl bent na az ő magyarjából egy büdös kukkot nem értettem :D :D :D
Szerencsére volt vele egy magyar hölgy akinek szervi okai nem voltak inkább lelki oka volt a meddőségnek és eg y kezelés után már teherbe esett.
Állítólag sok más betegségre is jó.
Annyi a lényege hoyg befűznek sima sebészi fonalat oda ahol ez segít ez magától felszívódik.
Kb a bőr alá 1 centivel. Tulajdonképpen ez akkupunktúra csak állítólag azért jobb mert folyamatosan "nyomja " azt a pontot ahol kell.
Én hiszek az akkupunktúrában szerintem biztos van értelme...

NA sziasztok Lánykák megyek mert le kéne mindent zárnom még ma...

ui. rtlklub honlapjáról nem lehet a riportot letölteni?
madrin

Sziasztok!

Rég voltam, úgyhogy hosszú leszek. Megpróbáltam visszaolvasni, és írni majdnem mindenkinek, csak ilyenkor mindig tartok tőle, hogy kit hagyok ki, és mit keverek össze. :oops:

Noki
Gratulálok!!!!! Sok boldogságot kívánok! Nagyon szép helyen voltatok, és ahogy a többiek is írták, sugárzik rólatok a boldogság! Kívánom, hogy a gólya is betaláljon már az ablakotokon!

Nellike
Micsoda szépségek lehettek a kis fagyikák!!! És milyen kíváncsiak, hogy még nézelődtek egyet a csőben! Akkor hármat kaptál vissza? Pihenj sokat!

Nemone
Hajrá péntek!!! Drukkolok! Mi volt ma?

Akire
Nagyon klassz a tábla! Ügyes vagy! Nálunk semmi gond, a prolaktinom magas, de arra szedem a Bromot.

Orsiborsi
Nagyon erős csajszi vagy! Felnézek rád! De nehogy magad hibáztasd! Hiszen annyit küzdöttél érte!

Vic
Köszi az érdeklődést, egyelőre folytattam az "Ismerjük meg Budapest orvosait és vizsgálatait!" című játékot, voltam mammográfián egy ultrahangra, endokrinologusnál, immunológián, elküldtek MR-re, tegnap ott voltam, kedden megyek vissza a dokihoz. Az immunológián találtak valamit, van bennem antitest, de ez nem okoz meddőséget, és a mai orvostudomány szerint nem is betegség. A hormonjaim rendben, az orvos legalább ötvenszer megkérdezte minden egyes konzultáció alkalmával, hogy tényleg nem voltam-e terhes, de pozitív tesztem se volt biztosan, már az agyamra ment, hogy ennyiszer ki kell mondanom, hogy hat éve próbálkozunk és egyszer se. Azt mondta, áá ilyenkor szokott spontán összejönni. Ja, akkor hat éven keresztül csak pechem volt! BMC-ben rég voltam, valamikor be kéne nézni, és megbeszélni, hogyan tovább.
Nagyon drukkolok Neked!!!!! Menjünk már át a másik topicba!!!!!!! Remélem, sikerül az utat is elintézni! Szemed teljesen rendbe jött? És a csípés?
Örülök, hogy a ciszta felszívódott!!! Hajrá inszem!!

Brumi
Most hogy derítik ki, hogy mi ez a gyulladás? Szegénykém, hogy mindig van valami!

Witch
Gratula az ikrekhez!!!!!! Vigyázz magadra!

Adri
Kötelező ez a vizsgálat??? Miért?

Madrin
Örülök, hogy a hysteron minden rendben volt, és az APC is jó! Akkor lassan ti is mindent kizárhattok? Vagy milyen vizsgálat van még hátra?

Üdv az újaknak!!!!

Törpe
Igaz, hogy a BMC-ben jártál??? Mi van veled????? Gyere!!!!!

Zsókuci
Őszinte részvétem!
Szegénykém, megint egy szusszanásnyi időd sincs, és mindig történik valami. Már csak kiderül, mi van veled pontosan!

Edóra
Nagyon drukkolok! Szörnyű nehéz ez a két hét mindig! Csak nyugi!!! (Könnyű mondani!)

Újdonsült kismamiknak gratula az UH-hoz! Csak így tovább!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Gabi hírek:

Előbb beszéltem vele, jól vannak, Boti nagyon édes, jó baba, alig sír, inkább csak nyöszörög, hosszú haja van. Kedden késő este mentek be Gabiék, de nem sokat vajúdott reggel. Papás szülés volt. Holnap már mehetnek is haza, ahogy tud, rak fel majd képet, és majd ő biztos mindent elmesél. Köszöni a gratulációkat!

gil

Sziasztok!

Cérnaszál: mondjuk, ha nem volt semmi bajuk, akkor lehet, hogy már eleve a módszerbe vetett hit segített. De persze az akupunktúrára sokan mondják, hogy használ, én még nem mertem kipróbálni.

Gynevac: Tegnap felvetettem a dokimnak, hogy mit szólna hozzá. Hát, ő nemigen hisz benne, kicsit kuruzslásnak tartja. Ráadásul szerinte az én problémámra nem is ajánlják (csak bacira meg Trichomonasra). Noki: Sajnos, ezek után azt már elfelejtettem megkérdezni, hogy de ha mégis megpróbálnám, akkor szabad-e lombik előtt/alatt. :(
Nekem, ha meglesz az eredmény, valszleg újabb kéthetes kezelés jön, ami remélem, végre tényleg kiűzi ezeket a kis szemeteket! :evil:
Mert ha nem, beülti sem lehet. :(
Egyébként meg a Gynoflort javasolta a kezelést követően megelőzésre. Bár ennek meg az van a papírján, hogy terhesség alatt ellenjavallt. :?

Nemone!
Nagyon drukkolok Neked!!! Mostanra már biztos túlvagy rajta, kíváncsi vagyok, mi volt.

Witch!
De rendes babáid vannak!!! :)
Örülök, hogy jól vagytok, de azért picit irigyellek azért a gömbölyödő pociért.

Madrin!
JÓ NYARALÁST! :D
Nagyon rátok fér már! Hova mentek?
vuki124

Sziasztok!

Nemone! Már biztosan túl vagy rajta, de gondoltam rád reggel sokat. Ha majd jobban leszel írj, hogy mi volt és igyál sok folyadékot:)

Madrin! Jó pihenést kívánok:)

Gil! De jó hírek ezek Gabiékról. Akkor ezek szerint megindult a tejcsi rendesen:) Puszilom és ha majd tud írjon! :)
nellike

Witch
Olyan jó ezt hallani,hogy már gömbölyödik a pocakod :D
A hányinger meg ilyenkor szeritem még "örömet" is okoz :wink:

Köszönöm ,hogy válaszoltál a kérdésemre!
Mondjuk amikor elkezdtem szúrni magam akkor abba is hagytam a teát,de azért úgy gondoltam,hogy megkérdezem hátha mégis még ihatom....

Tubikriszta
Köszi a választ!
Háááát, nem is tudom mit szóljak ezekhez a cérnás dolgokhoz...
Akupunktúrába hiszek,de ha ez valóban annyira nagy segítséget nyújtana akkor miért nem hallottunk róla?! Nem?!
Köszi szépen,hogy leírtad Nekünk!

Madrin

Nagyon nagyon jó nyaralást kívánok Nektek!
Belföldre vagy külföldre mentek?
Nyaralásotokról tegyél fel majd képeket!
Néztem az RTL honlapját,de sajna nem lehetett letölteni a reggeli műsorba látottakat, legalábbis ezt a cérnásat nem!
Érezzétek magatokat nagyon jól!

Gil
Nagyon köszönöm a grtaulációt és a jókívánságot!
Remélem valóban nem csak egy ál veréb volt gólya gúnyába öltözve ami elszállt felettünk az esküvőnkön és szerencsét is hoz Nekünk :lol: :lol:

Puszi mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Nellike
Tejcsi még épp nincs, de Gabi szerint hamarosan lesz. Akart írni, mikor elfolyt a magzatvíz, úgy tervezte, szól nekünk, de hát persze aztán egyéb gondja is volt.. :lol: Nem unatkozott. De már azon jár az esze, mikor tud felrakni képeket! Úgyhogy szerintem hamarosan meglátjuk Botit.

gil

Vuki!

Neked is fog gömbölyödni, mindenki anya lesz egyszer, én bízom benne, és kívánom mindenkinek...
witch26
Budapest X. kerület

Vuki
Köszönöm az infót!
Akkor mostmár valóban nem szúrom be se magamnak sem Páromnak a Gynevacot!

Puszi

Kép
noki&potyi

Köszi Lányok :)

Horvátországba megyünk Lastovo szigetére (lent délen van )
Most pörgök itt ezerrel :)

Gabit helyettem is pusziljátok meg :)

Hystero miatt most fog megjönni, de úgy látszik nekem ez jutott minden nyaralás alatt meg van :shock: Akármit csinálok :roll:
madrin

sziasztok,

cérnaszál = YAMAMOTO intézet , www.yamamoto.hu

nekem volt több ilyenem, picit fájdalmas, mert kb.13-18 1cm hosszú cérnát szúrnak be, nyilván az akupunktúrás pontokba, attól jobb mint egy sima akupunktúra hogy ezek a cérnák 3-4 héten keresztül stimulálják a pontokat, nem úgy mint a tűs eljárás (30 perc).

Farkasok
farkasok

Madrin

Jó utat, kellemes pihenést!!!!!

Farkasok
Köszi az infót! És neked használt? Te is babaért küzdöttél? Mennyibe került?

gil

Nekem egyszer ajánlották a yamamoto intézetet ,de azért sem mentem el,mert 18eFt egy kezelés és nem kaptam időpontot csak 1 hónappal későbbre.
Én nem tudom úgy beosztani a dologaimat amióta a BMC-ba járok,mert nem tudni,hogy mikor miért kell menni és mit fognak csinálni!
Egyik ismerősöm már járt ott ,mert 3 lombikból egy sem sikerült neki és a kezelések után viszont teherbe esett!
Na most,hogy ettől vagy sem ?!?!?!
Viszont nem mesélt cérnás mókáról.
Jó jó mondjuk azóta már 3 gyermeke van és most szülte az ikereket fél éve!
Tehát nem mostanában járt arra felé....

Kép
noki&potyi

Javítom az előző levelemet!
Felhívtam a Yamamoto intézetet és bejelentkeztem!
Múltkor azt mondták ,hogy nincs időpont csak 1 hónap múlva és ,hogy 18eFt-ba kerül mint ahogy azt az előbb is leírtam!
Most kaptam időpontot június 18-án délutánra és akupuntúrás kezelésre kell mennem ami 12eFt-ba fog fájni!
Június 17-én megyek be BMC-ba és vinnem kell a vizeletet és vérvételre kell menjek!
Remélem még így lombik előtt lesz valami hatása ennek a kezelésnek?!?!
Vinnem kell a papírjaimat is (leleteimet).

Puszi!

Kép
noki&potyi

farkasok
Köszi az infót!
Minden jót Neked!

Kép
noki&potyi

Akire, nagyon eltűntél néhány napja...
maggie75

Noki
Akkor te nem sokat teketóriáztál ezzel a cérnázással! :lol: Kíváncsi vagyok! De akkor most cérnáznak majd veled, vagy csak szurkálnak? Én amúgy totál cinikus vagyok mindennel, de amióta babára várunk, már akármire képes lennék, csak sikerüljön. A férjemmel azért meg akarom beszélni, de lehet, hogy nyáron én is kipróbálom. Mondjuk ha csak a stresszt valaki ki tudná "vuduzni" belőlem, már fél siker lenne!

gil

YAMAMOTO: Hogy én mennyire hülye vagyok! :oops:
Tök ismerős volt ez a cérnaszál dolog. Most jövök rá, hogy férjem járt oda kb. 3 éve. Mondjuk ő teljesen más miatt: szánkóbalesetben eltört a farokcsontja, ami azóta is fájdogál. A sok kipróbált gyógymód közül ez volt az egyik, nem túl sok eredménnyel. És mellesleg gyerekünk se lett tőle, de ahhoz gondolom, inkább nekem kellett volna járnom. :)
Bocs, nem akartam senkit lebeszélni, biztos van, akinél hatásos ez a módszer!

Witch!
Köszi a bíztatást!
vuki124

Gil
Azt hiszem ebben hasonlítunk egymásra ,mert Én kinevettem mindenkit aki ilyen helyekre elment és dobálta a pénzét ,mert nevetségesnek tartottam!
Most,hogy már mi is küzdünk a babáért így már Én is hajlandó vagyok bármire,csak legyen!
A stressz az a mi életünkbe is sajna első helyen szerepel,de úgy vagyok vele,hogy másnak sem nyugodt és stresszmentes az élete és mégis teherbe tud esni, vagyis sikerül neki az inszem,lombik!
Tehát nem cérnázok, hanem megyek és szétszúrkáltatom magam,vagy ahogy a párom mondta, "reméli a számat fogják összevarni" :lol: :lol: :lol:
Majd elmesélem,hogy milyen volt és ha érdemes menni és csinálni akkor jó kis reklám leszek nekik!
:wink: :wink:

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Boti nagyon drága kisfiú lehet! :)
Már alig várom, hogy Gabi tegyen fel képeket! :D

Cérna: Erről ma lemaradtam, de régebben volt a fókuszban is szó róla. Akkor én is elgondolkoztam rajta, de végül nem mentem... :oops:

Madrin!

Jó nyaralást kívánok Nektek! :)

Witch!

Ugyan nekem egy babám van, mégis látszik már a pocakom.
A héten már jó páran megkérdezték, hogy jól látják e.
Tegnap direkt megmértem magam, de egy dekát sem híztam :oops:
Hányinger engem is elkerül reggel, viszont a délutáni alvás után mindig émelygek kicsit.

Kép
nika28

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, elért a teljes depresszió, de azért olvaslak Titeket és vezetem a táblát.

NELLIKE!

Drukkolok nagyon, ránkférne egy újabb jó hír!

GABI!

Utólagosan én is óriási GRATULÁCIÓT küldök és Botit üdvözlöm. Vigyázz magatokra!

VIC12!

Remélem az a csípés nem fogja befolyásolni az inszemet. Nem lenne fair a sorstól!

NOKI!

Aranyos a videó amit küldtél.

MAGGIE!

Köszi az érdeklődést, nagyon jól esik, hogy feltűnt :lol:

Kismamáknak pocaksimit küldök, főleg ha már látszik is!

Kép
akire79

Nahát, a cérnázásról még nem hallottam, de nem is szertném kipróbálni, annak ellenére, hogy biztos mindenben van valami.
Talán emlékeztek még arra, hogy tavaly a Danubius Rádióban volt egy kezdeményezés, miszerint meddő párokat elutaztattak 3 hétre, és nyugiban, wellness programokon vehettek részt, levegőváltozás, stb - 2 pár még abban a 3 hétben babás lett, és további párok követték őket az azt követő időszakban. (Ha nem olvasom a Nők Lapjában mostanában, el is felejtettem volna, pedig jól emlékszem, figyeltem a műsort.)
Tehát elég lehet egy kikapcsoló program, egy jobb "széljárás", szerintem sok minden. Hajdan olvastam angol nyelvű oldalakon, hogy a Robitussin (nyákoldó, köhögtető szirup) egyik mellékhatásaként sokan teherbe estek, mert ha félidő előtt naponta fogyasztjuk, fellazítja a méhnyak-nyákot, ami így jobban felengedi a katonákat.. és sokaknak a túlzottan védekező-ellenálló nyák miatt nem jön össze a baba, na szóval nem mondom, hogy nem gyűjtöttem be azonnal minden irodalmat a netről azonnal ;), és nem próbáltam-e ki egy augusztusi tikkasztó hónapban, úgy, h a köhögésemmel persze semmi baj nem volt ;) szóva teljesen megértem, aki talpmasszázsra jár, aki akupunkturázik, néztem anno én is a Jónás naptárt is, és sok-sok midnent megtettem... azt hiszem, legfontosabb hinni.
A Gynevacban hittem/hiszek én is amúgy --> "Mivel a meddőség hátterében legalább 90%-ban megtalálhatók a krónikus nőgyógyászati gyulladások (melyekről sokszor nem tud sem az orvos, sem a beteg, csak a következményeit észlelik), ezért a meddő házasságok esetében mindenkinek indokolt és előnyös a Gynevac vakcináció, érdemes megkapni mindazoknak, akik mesterséges megtermékenyítés (inszemináció), vagy lombik bébi program (IVF) előtt állnak. Ezeknek az eredményességét is fokozza a Gynevac vakcina. (Természetesen nem csodaszer, tehát nem fog sikerülni mindenkinek a fenti beavatkozás - asszisztált reprodukció - a Gynevac után sem, de az eredményesség várhatóan kétszeresére emelkedik. " "Használható-e a Gynevac más gyógyszerekkel együtt?
A Gynevac vakcina bármilyen más gyógyszerrel együtt használható.
"

Amúgy pedig a legfontosabb és talán a legnehezebb: HINNI. Ez pedig placebo hatás, amit szintén sok páciensen elvégzett kutatás igazol.
Bármiben hinni, meghozhatja a várt eredményt, de nagyon akarni, nagyon hinni kell, minden negatív gondolatot félre söpörve. Ez talán, ami a mai stresszes élettel járó szorongó magatartásunk mellett a leges legnagyobb kihívás. Legalábbis nekem.
Bocs a hosszúságért.
E. Dóra
edóra

Akire!

Küldök egy kis depiűzőt! :twisted: :twisted: :twisted:

Nemone?? Remélem minden jól alakult és most szépen pihengetsz:)

és nekem is gömbölyödik ám a hasam. persze nekem a progeszteron kúra miatt :roll:
nellike

Figyelitek? Laptető! 8)

Robitussinról én is olvastam, hogy segíthet, mégpedig a benne lévő guaifenesin tartalom miatt. Ez az "anyag" ugyanis nemcsak a tüdőben folyósítja el a nyákot, (ezzel könnyítve a köhögést) hanem a test más részein is. Az íly módon higított váladék pedig tényleg segít a kiskatonáknak a megfelelő helyre eljutni. Állítólag ovuláció előtt kell szedni 5 napig és az ovuláció napján. Veszélye, hogy valaki allergiás erre a guaibigyóra.

az információ egyébként Zita West könyvéből származik
nellike

Nellike
Laptetőn vagy megint!
Ebből baba lesz :lol: :lol: :lol:

Edóra
Igazad van abban amiket írtál,de amikor az ember elkeseredik akkor mindenre képes az jó eredmény érdekében.
Én pont most vásároltam meg a gynevacot (elnézést ,de már nem is tudom,hogy ki mondta,hogy nem szabad lombik előtt használni) és úgy gondoltam,hogy elkezdem szúrni és nem használok semmi humbuk dolgokat.....
Erre most meg megint ott tartok ,hogy megyek mindenhova és használok mindent a pozitív eredmény érdekében (szerintem ez a pánik miatt is van amit mostanában érzek a lombik miatt)

Tehát most a gynevacom ott pihizik a hűtőbe,de nem értem,hogy miért nem lehet szúrni és a hölgyikének miért állították le a lombikot a gynevac használata miatt!?
Nem lettem volna a helyébe az tuti :shock:

Kép
noki&potyi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?