Sziasztok!
Szülinaposoknak és hófordulósoknak sok puszi!
Receptet küldöm, amint lesz időm leírni! Szeritem nagyon fincsi és egyszerű, nálunk is apa nagy kedvence, tegnap is nagyon hálás volt érte
Gyuzso
Igen-igen mindjárt 3 hónaposak leszünk

1 hetes pocakfájásunk enyhült és ma már én is sokkal jobban vagyok!
Tejcsi ügylet: Biztosan minden baba más, de ha azt nézzük ugyebár mi sem alszunk túl sokat éjszak, de nem is eszi világba magát, pedig szerencsére van tejcsi!!!
Igaz nincs extra kimaradó adag, de már 80ml van lefagyasztva is hűtőbe (iszonyat büszke vagyok rá) vész-vész esetére!
Ha felkel nem habzsol, csak nyammog, néha csak egy pillanatot szopizik, majd próbál visszaaludni a karomba (kb.1 óra) van, hogy vigyorog, pedig még lámpát sem kapcsolok úgy tapintásra, meg a riasztó mozgásérzékelője ad inci-finci fényt, az elég.
De van olyan is, hogy szopizik rendesen, tehát ki tudja?
Mindentudó uncsitesómat (védőnő) megkérdeztem és szerninte egyszerűen ilyen a gyerek habitusa. Meg lehet próbálni leszoktatani róla, de nem biztos, hogy sikerül és nagyon sok sírás lesz éjszakánként. így viszont nem sír soha, csak picit időigényes
Persze ez az én választásom, ha erősebb lennék talán másként alakítanám a dolgokat, de ösztönösen úgy gondolom majd magától beáll egyszer csak ez is!
Egyébként Micu gyarapodását elnézve nem hiszem, hogy aggódni kellene.Ha mindíg 700gr-okat hízna mekkora lenne 1 éves korára?
De persze ezt csak a józan ész, lehet, hogy nem így van
Hanna