A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

BOLDOG NÉVNAPOT, STEFFIKE!
vbea

Én értettem félre Zsófit?????
megy kórházakat nézni = Vészhelyzet + Grace klinika
Vagy tévedek??? :D

Olyan édesek a lányok-fiúk!!!! :D :D :D :D Emma, Micu és a többiek :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, én is úgy értettem... :-)

Kép
Kép
Kép
v30

sziasztok!

szép napot!!!

hogy vagytok?

Gabi!
Én kérdeztem a bakötvényt! :oops: hogy mi kell hozzá? és erre írt Manóka. Akkor ezek szerint a BB van nektek, én azt néztem meg a Cib-et! akkor az jó?
Jól van már Enci szemecskéje teljesen?

ancsaboszi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:09-kor.
Vendég

Lilluska!
Hogy vagy?

Hát ezek szerint én értettem félre amit Zsófi írt.... Így születnek a pletykák, bocsi :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok!

Hát mi még itthon, mert Lara fáradt volt, így még visszaaludt, de a fiúk meg már várnak minket! Hát hiába igazi nő! :wink:

Melindának Boldog hófordulút!
Memme hogy vagy?

Szofinak boldog hóforduót!
Hogy vannak a csajok?
Mit ettek ma?

Gyuzsó
Igen, igen azt láttam, hogy jelentkeztél Osira, csak azért írtalak oda téged is, hogy lásd nem felejtettelek el, csak azt felejtettem el odaírni, hogy majd írok privit!
Ok?
Masniék jól vannak, dolgozik már egy pár napot! És Máté igen igen aktív így nem engedi Anyucit gépezni!

Az szeirntem is gáz, hogy nem megy a védőnő!!! :twisted:
és egyetértek a lecserélésben!

Borsa,
Nagyon jók a képek.
De a képek a mostani randiról nem lettek olyan jók. Arra gondolsz hogy azt tegyem fel? :oops:

Dóri,
Ti merre laktok?
Persze! Mi minden közös progiban benne vagyunk! :lol:

Zsófit
azért értettük félre, mert már szó volt róla, és azt akartuk hallani! :lol: Igaz Borsa?
:wink:

ancsaboszi

Ancsa!
Igen a randira gondoltam :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok!

Csak azért lesz fejnélküli a fénykép, mert a vaku azt mindig kitakarja, vagyis egy nagy fényes folt lesz a helyén, és akkor inkább levágom :) Olyan béna.

Megyek, nálunk is lejárt a mesedélelőtt :)

mtunde

Sziasztok!

Vali: Ákost isten éltesse nagyon sokáig

Memme: Melindának boldog hófordulót!

Steffi:Nagyon Boldog névnapot!!!

Zsófi: Isten éltessen sokáig!!

A mai nap nekem is emlékezetes, mert tavaly ezen a napon lett pozítiv a tesztem! Olyan boldog voltam!!

A képek nagyonjók, nem sorolom fel egyenként, nehogy valakit kihagyjak.

Ancsa: Engem is érdekel az Osanit. Lehet még szerezni? Mennyibe kerül?

Forgás: Nálunk hasról hátra forog, de nem mindig. Ha hasra tezsem és olyan kedve van akkor megfordul, ha nem, és megunta a hason levést, akkor ordít, hogy fordítsam meg.

Veronikusz: Örülök, hogy meggyógyult Szofi! Hogy vannak? Megint rosszalkodanak, mint régen?

Manóka: Gratulálok a 3.-nak, ügyes volt :lol: A Hegedűs még vállal szülést? Csak azért, mert én úgy tudtam,h ogy ez az év az utolsó neki.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok,

Szofinak Boldog Hófordulót!

Ancsa: itt lakunk az EuroCenter és a StopShop között a hegyen, sokszor megyek le vásárolni oda (dm, kaisers, c&a)

Tünde várjuk a pocakfotót, akár fej nélkül is :) Vagy esetleg vaku kikapcs és jöhet fejjel :wink:

Brigi: azt tudom, hogy Petya nagyon ügyes forgóbajnok!
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

snowwhite!
Húúúúú, Ti nagyon szép helyen laktok :)
Csak nem azokban a házakban amiket onnan látni?????
Én is szeretnék egyzser oda költözni, de ahoz kéne egy lottó5ös :D

Ancsa!
Igen, mi megyünk a délutánra, és akkor a férjem addig hazajön és meghozza az itthoni mikit. Ott is kapnak ajándékot...fp rágókát Dani és valami fp játékot Orsi...meg kaját és ücsit is :D
És minen játékot ki lehet próbálni...
Nem is olyan drága...két gyereknek 1500 ft...
Szóval belevágunk :D
Egyébként hihetetlen, hogy mit művel a két gyerek itthon egymással...tök fura, hogy Dani mennyivel korábban csinál mindent. Tegnap pl építőkockáztak és Dani már simán egymásra rakja a kockákat...Orsi megmutatta neki :D

Veronikusz!
Nem korai...van aki hamarabb lesz éjszakára....látod Ors még napközben sem akar...de konkrétan NEM AKAR....teljesen elzárkózik a témától...de majd jövőnyáron :D

Holnap itt a féléves szülinap :D :D :D aztán jönnek borsáék :D :D :D
Még most is mindíg eszembe jut ahogy egyik este vittük őket fürdetni a csecsemőosztályra és ott voltak ők is csak nem tudtam, hogy ő a Borsa/Emma páros...Kevinre emlékszem olyan jellegzete sírása volt a kölyöknek :D Borsa Te emlékszel rá????????

Karácsony!
Nagyon gondban vagyok, hogy Daninak mit vegyünk...az az igazság, hogy Orsinak annyi játéka itt van már amit megörökölt és jó állapotban vannak...de mégsem maradhat ajci nélkűl...
Szóval van rengetek fp játékunk, lamaze, stb...az a csiga is meg a sütifaló is meg ezer más...
Ráadásúl nagy a rokonság és mindenki vesz valamit...szóval nem tudom...
Ha meg ruhát kap vagy valami "hasznosat" akkor Orsi beszól, hogy neki miért nem hozott jézuska játékot :lol:
Mikulásra is kap csokit csak majd én eszem meg :D

Na megyek is, mert ezer dolgom van....

Szép napot...

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Boldog névnapot Steffi és pusszancs a hófordulósoknak, meg persze Neked is Steffi!

Végre, végre célt értek a gyógypuszik! Ma már sokkal jobban vagyok! Köszönjük mindenkinek! :D (Veronikusz: még ma is farkas éhes vagyok,tegnap éjjel minden felkelés után kekszet majszoltam az ágyban(pedig nem szoktam ott enni, szegény párom nagyon ki lehetett tőlem, mert ugye azt nem lehet halkan enni) Szofi hogy áll jóllakott már?) :D
Most már csak az álommanókat várjuk ugyanerre a címre!!! :wink:

Nem akartam eddig írni, de úgy tűnik Áronnak jön a foga!!! :oops:
Nekem is 3.5 hónaposan már kint volt az első :D
Nincs mit tenni, ha jönni akarnak... :D

Hanna

Kép
hanna09

Steffi!
bocsi, elfelejtettem válaszolni.
Igen, azt mondta a Czeizel amit írtál. Bár ahogy írtam én nem voltam nála csak telefonon beszéltünk ill. tévében hallottam tőle. De van itt olyan akinek ez be is jött. Látod mi másodszorra is lányt hoztunk össze. (szerencsére :D ) Nem is volna kerek az életünk egy ilyen kis Szaros nélkül. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hanna!
örülök, hogy jobban vagy. :D Egyél csak nyugodtan. Ráadásul te még szoptatsz is. :D
Szofi azóta se eszik, mert hogy ZABÁL. Apja tegnap már azon volt, hogy nem ad neki többet, mert megint hányni fog. Meg is lettem gyanusítva, hogy napközben nem kaptak kaját. :D Nem győztük gyártani a katonákat Szofinak.
Ja! a rosszaság már visszaállt. DE az egész szekrényüket kirámolták a padlóra. :evil: Meg táncikáltak kézenfogva Katával, szétcincálta és a nyaka köré tekerte a tiszta, összehajtogatott ruhákat Szofi. Szóval már minden a régi. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi! Boldog névnapot!!!
Vali Ákosának meg boldog szülinapot!

Veronikusz! :lol: :lol: :lol:
Panka se pisil már be éjjel sem, nincs pelus nyár óta. A kakiról viszont ne beszéljünk, mert az pelusba megy. Mondjuk szól előtte, kér pelust, aztán szól, ha kész van. Hallani sem akar a vécéről. Na mindegy, majd.

Kép
Kép
kriszta36

Csajokat megnézném akcióban. :lol:

Kép
Kép
kriszta36

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:10-kor.
Vendég

Lilluska!
Lehet, hogy majd jövő hétem csinálok. Most még szerintem nagyon korai lenne.

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Ezt most kaptam az iwiwen
http://igazsag.myip.hu/uj/Sicko.wmv

ez egy film (még én sem láttam :oops: ) a több-biztosítós rendszerről Amerikában! Hogy milyen durva ott a helyzet, 50 millió embernek nincs biztosítása...stb.mert ilyen-olyan okokból nem köt a biztosító velük. SZóval még én sem töltöttem le, nem is láttam,csak mondták,h miről szól. És ezt akarja H.Á. és társai dec.17.én megszavazni. Ez ellen tüntetnek a szakszervezetek is!Gondolom látjátok a TV-ben.
SZóval csak azért raktam ide, hátha érdekel valakit.
De ha úgy lesz,mint Amerikában,akkor jól nézünk ki :evil:
Vendég

ANcsa! Szerintem akkor tényleg nézzél meg több bankot is, hogy melyik a legkedvezőbb.(mert ugye nem mindegy mennyi pénzt gyüjtünk a kis drágáinknak :D ) A CIB-et írtad,ugye? na őket nem tudom,h mennyi kamatot fizetnek. Én azt tudom,hogy OTP ne, és vagy a BBankba, vagy a Citibankba gondolkodtam. AZtán maradt a BB,mert amúgy is van ott fszámlánk.
Encikém,ma nagyonnyügi!!!pedig voltunk MAzsolában is, de ott sem akarta a "feladatokat"csinálni. Valahogy ma nincs a top-on :(
most alszik :D A szeme úgy néz ki rendbejött :D már nem dörgölte tegnap sem.csak 1er nyúlt oda. De azért figyelem,hogy mit csinál vele!
Vendég

Kriszta!
dehogy korai! :D már úgyis áldott állapotban maradsz :D :wink:
Vendég

Egyszerre alszanak!! :twisted:

Gyuzsó,
nem havonta kell menni még Micunak tanácsadásra? Ott úgyis megmérik. De ha aggódsz a súlya miatt esetleg, pattanj át, itt a babamérleg, le tudod mázsálni.

Nálam most alvó Sári baba és szinti csapat a nyerő(má' fényképügyileg). Gyuzsó, Borsa, Jankót is bevennétek a bandába (a kicsit, persze)?Küldöm a referenciaanyagot, két éve nyáron tesómék esküvőjén készült.
Kép

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Gyors vizit.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ÁKOSNAK! Köszönjük a születéstörténetet. :)

Gabbó, no végre, kitettél magadért képileg. Nagyon édes az az alvós. :D Lemerült a duracelll-nyuszi.

Látom, úgy visszajöttünk a régi kerékvágásba, nincs most nagyon nagy betegség, extrém gondok. :)

Hanna, Eni, én alapvetően pacifista vagyok, de ha kihoznak a sodromból elég agresszív is tudok lenni. És a nyelvem nagyon felvan vágva olyankor. Szerintem kell néha, hogy helyretegyék az embereket, bár igazából aki hülye az is marad általában, de legalább a gőz kimegy.

Képtelen vagyok összeszedni a gondolataimat. Nemrég keltem fel, Melinda is aludt a bébi szitterel a másik szobában volt, én a gyerekszobában dőltem le. Életmentő volt már a szusszanás, de kétszer-háromszor is arra ébredtem, hogy nincs mellettem a Csöppke, igy nem lehet nyugodtan aludni... :roll:
Hát ilyen ez.
Amikor legelőször megláttam a teszten, hogy pozitív, tudtam, hogy mostmár soha többé nemleszek egyedül. És nem is tudok, pedig majd újra meg kell tanulnom mindkettőnk érdekében. De igazából már sosem fog menni, akkor sem, ha Ausztráliába költözik.

Pocakos fotó-igen igen, érik már.

Kép

Kép

Kép
memme

Paklincs,
van vizit, oltáson, szerinted az mire jó? Kint tobzódik a fél falu..
Mérlegünk van nekünk is, csak lelóg róla minden irányban :lol: :lol:
szerintem bevesszük KisJankót, innen nézve őstehetség!!! :wink:

Memme,
hát igen, amikor a szuszogás hiányzik.. :lol: :lol:
34 nap.... pakk-pakolás..? Hétvégén költöztök? Csak óvatosan!!

Gabi,
mi is a BB-t választottuk, hasonló indokokkal... OTP nálam is "nagy kedvenc"... :twisted:

Lilluska,
jó hallani, hogy gyógyulsz ezerrel!! Azért használd ki az ucsó hét "pihit"!!

Nekünk ma kakis napunk van: 3!!! db-ot hozott a rotyimanó, nem is értem, nem tévedt-e el..? :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Vali, igen, én is köszönöm a szüléstörténetet. Remélem, én is leírom hat év múlva újra... :wink:

Gyuzso, kakamanó hajrá!!! Jól csinálja a kissrác. :D

Memme, valahogy így érzek én is, de szerintem mindannyian. Mégha el is tudok szakadni olykor-olykor egy-két órára, akkor is itthon kattog az agyam. :shock: Mint a múltkor, amikor lakást néztük... (Amúgy lehet, mégse költözünk két hét múlva.)

Kriszta, MINDEN RENDBEN LESZ.
vbea

LÁnyok, most megyek anyumékhoz, hogy ha tudom, lefényképeztetem magam. Itthon semmi nem látszott a tükrös megoldásból :) Elég gagyi a gépezetünk. Csak elfelejtettünk tavaly az "1 éves kisfiúnknak" digtális gépet venni :)

mtunde

Veronikusz
Hát igen valahogy én is így jártam ma a kajával...de már beteltem remélem! :shock: csináltam egy fergeteges rác csibit és felét befaltam :oops:
De gondolom most örülsz, hogy végre ismét visszatért a kis zsiványság Szofiba?! :wink:

Lilluska
Aranyos vagy köszönöm, de inkább miattad aggódunk! Gyógyulgasssss mihamarabb!

Ancsa
Nekünk is nehéz napunk volt...van energia Áronbabában :D :D :D

Gyuzso
igen felelősségteljes védőnénitek van :? Most minket se nagyon kerestek az elmúlt hónapban, de szerencsére nem is volt semmi...
jövő héten jön a dokival a kötelező oltás miatt, immáron a második :D

Kriszta
Érthető, hogy pici félsz van benned, de nyugodj meg minden rendben lesz és végül is mi vonalzó nélkül is tudjuk, hogy úton van a kislurkó :D

Memme
Annyiszor gondoltam arra, amikor éjszaka ki tudja hanyadszor keltem Áronhoz, hogy bárcsak már végigaludná az éjszakát, de amikor 1x (shock: ) 8 órát aludt forgolódtam és alig vártam, hogy ébredjen!!!

Kép
hanna09

Memme! Igen tényleg tudnak hiányozni a kis bestiák!
Én is azt mondom, most "kényeztessük"őket, mert hamar felnőnek aztán meg úgyis azt mondják:anyaaaa hagyjál! :D
Néztem hogy 34 napod van...hogy rohan az idő :D
ilyenkor mindig szomorkodok is egy kicsit...(mekkora lenne már a pocakom :cry: ) de remélem jövő ilyenkor már értem izgulhat a bagázs :D :D
Ancsa?Steffi?Vica?Tiko?Merci?Kati?Brigik?...és a többiek
Vendég

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Vendég

Akkor itt a pocakfotó:

összehasonlítás végett: az elős szeptember végén készült, a 23. héten, a második ma, a 32. héten... Hova nőhet ez még???

Kép

Kép

mtunde

Kép

mtunde

Kati,
Féléves Daninak sok boldogságot kívánunk!!

Zsófi,
Lénusnak boldog boldog hófordulót!!

Tünde,
gyönyörűek vagytok!!! Hatalmas pocak!! :wink: Pedig még nővésben van!! :lol:

Hanna,
aki megszokja a jót, az nehezen alussza át az éjszakát! :wink:
receptet kérek!! :lol:
hogy nő Áronbaba is, már 3!! hónapos lesz!!

Gabi,
mindjárt letelik a félév.. Annyira drukkolunk már most nektek... miért nincs itt egy keresztbe tett ujjak motívum? :lol:

Mi alszunk, ahogy alszunk :lol: , de megtanultunk fekve szopizni mindkét ciciből :lol: :lol: , így csak 1 ringatás és 1 ágyikó elhagyás törte meg a fekvő pozit.. :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!
Flórkánál valami nem kerek... 3 hónapos kora óta átalussza az éjszakát, viszont ma éjszaka is óránként tuti, hogy megébredt, kicsit nyekereg. Cumit visszajátszom, elalszik, óra múlva kel.Megettem éjfélkor is, fél 4-kor is. Éjfélkor kevesebbet evett, fél 4-kor többet. Szerintetek?

Kép
Kép
paklincs

Tünde!
WOW!!!! ez nem semmi!!!! gyönyörű szép poci! Mérted? nem csoda ha lefáraszt a lány (már most :lol: ) Pihenj amennyit csak engednek!!! Mond Anyuci! :D Még mindig 10 kiló alatt tartsz??? Irigy-irigy!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon ügyes vagy!

Zsófi!
Lénának boldog hófordulót!

Kati!
Daninak sok-sok boldogságot!!!

Hanna!
a recept nekem is jöhet! (A vonalzók felett ott az e-mail címem.) csorog a nyálam! :lol: Meglepem vele Apucit! Had örüljön. :D :D
Igen! most még a rosszaságnak is örülök. :D :D :D

Eni, Memme!
szerintem ezzel mindenki így van. Alig vártam hétfőn, hogy hazaérjünk, Kata is hazajöjjön és együtt zsiványkodjanak megint. Úgy örültek a lányok is egymásnak. Olyan jó volt nézni őket. :D :D :D

Kriszta, Lilluska!
nálatok hogy volt/ van? mikor iszik/ isznak tejet? mert Kata már megszokta, hogy fürdés után jön a rituális kakaóivás, ahogy reggel is. Még ha előrébbhoznám se biztos, hogy nem gurít be 3dl teát lefekvés előtt. Ő rengeteget iszik. Ez nagyban megnehezíti a dolgot. Múlt éjjel is fent volt pisilni. Igaz most éjjel nálunk kötött ki, mert valami miatt folyton felsírt. Nem tudom mi lehetett a baja. :roll: :oops: :cry:

szép napot! 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Panka is megissza lefekvés előtt (vagy fürdés előtt, mikor hogy) a 3 deci cuccost (van, hogy többet :oops: ), de nincs gond éjjel. Ősszel néha becsurrant, de aztán abbamaradt. Igyekszünk úgy csinálni, hogy alvás előtt mindenképpen pisiljen még egyet. Bár néha én is elcsodálkozom, mekkora tartálya lehet a csajnak :lol: , mert van, hogy felkelés után még nem megy el azonnal. De van, hogy éjjel is felkel. Na, szerintem egyéni, és szabályozhatatlan. Erre most jöttem rá, ahogy leírtam, Panka micsinál. :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Paklincs!
Fogacskák mocorognának???

Eni! Köszi! (Meg mindenkinek...)

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Veronikusz, igen, még 10 kiló alatt. :oops: Tudom, most megköveztek. De a háynásért valami csak jár cserébe :)

Aggódom én is, hova fog ez még nőni, Gyuzsó! Ráadásul már nagyon csúnyán reped a köldököm környéke, gyakorlatilag ott feszül legjobban a bőröm, de iszonyatosan. Van, hogy egész nap feszül-viszket, pedig kenem én mindennel, csak gépzsírral nem :)

Körbe is mértem most nektek, 110 cm... Benével, amikor a 37. hét elején bementem a kórházba, 123-at mértem, viszont vele sokkal terebélyesebb és nem ilyen hegyes hasam volt. Nála azért csak felcuppant 20 kiló :)

Pisi-alvás. Veronikusz, én esténként már alig iszom, de így is van, hogy többször felkelek pisilni éjszaka, kicsi korom óta, és nem csak terhesen :wink:

mtunde

Tünde, gyönyörű a pocak, és tényleg tök csini vagy. Azon röhögtem, hogy én a te 23 hetes pociddal mentem szülni (és híztam 15-16 kilót :oops: ). Szóval nagyon ügyi vagy. :wink:

Paklincs, csak tipp: fogak???
vbea

Tünde,
fürdetőkrémet próbáltad? én azzal kenem a kezem, ki van száradva és viszket, nagyon jó!!!
hát igen, a hányás és Bene nem hagyja a súlygyarapodást.. :lol:

Paklincs,
küldünk álommanót!! pihizzetek!!

Kriszta,
Te is csak a muszályt, pihi-pihi... olyan jó lehet most Neked és a többi pocakosnak!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:11-kor.
Vendég

Lilluska!
hát nem vagyunk egyformák :D én magamon tudom, hogy ha este 6 után iszom akkor 100% hogy éjjel fel kel kelnem pisilni. Ő meg fekvés előtt 1/4 órával issza meg. Azt nem tudja rögtön utána kipisilni. :D Majd sakkozom, hogy nálunk hogy a legjobb. :D
Azért mindenkinek köszönöm a tanácsokat. :D

Én meg úgy néz ki, hogy kb mára regenerálódtam a virrasztásból. Tegnap folyton a falakról kopantam le annyira nem voltam magamnál. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz,
falakról koppanás :lol: :lol:
jó, hogy újra minden és mindenki a régi! :wink:

Nálunk most ment el a védőnéni!! Persze nem szólt, hogy jön, mi van, ha épp nem vagyunk itthon.. :roll:
szerinte nincs elég tejem, azért kelünk ennyiszer, mert éhes Miklós. mondtam, hogy 3 hetes kora óta nem egy alvókirály, augusztus végén kezdődött az igazi virrasztósdi, azóta havi 700+750+3 hét alatt most 300 g-ot hízott.. Nem tudom, mit gondoljak.. nem néz ki eléhezettnek és attól a gyümölcstől, amit kap, nem nőne, szerintem..
majd látjuk. persze jött, hogy főzelék, én meg, hogy azt hogy fogja kikakálni..? adjak neki darabos aszalt szilvát.. :roll: és a fulladás??
na mindegy, ha bárkinek van jó tippje, beépített védőnők előnyben :wink:
felhívom én is az otthonit!! :lol:
pusz

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Szülinaposoknak és hófordulósoknak sok puszi!

Receptet küldöm, amint lesz időm leírni! Szeritem nagyon fincsi és egyszerű, nálunk is apa nagy kedvence, tegnap is nagyon hálás volt érte :wink:

Gyuzso
Igen-igen mindjárt 3 hónaposak leszünk :D 1 hetes pocakfájásunk enyhült és ma már én is sokkal jobban vagyok!
Tejcsi ügylet: Biztosan minden baba más, de ha azt nézzük ugyebár mi sem alszunk túl sokat éjszak, de nem is eszi világba magát, pedig szerencsére van tejcsi!!!
Igaz nincs extra kimaradó adag, de már 80ml van lefagyasztva is hűtőbe (iszonyat büszke vagyok rá) vész-vész esetére!
Ha felkel nem habzsol, csak nyammog, néha csak egy pillanatot szopizik, majd próbál visszaaludni a karomba (kb.1 óra) van, hogy vigyorog, pedig még lámpát sem kapcsolok úgy tapintásra, meg a riasztó mozgásérzékelője ad inci-finci fényt, az elég.
De van olyan is, hogy szopizik rendesen, tehát ki tudja?
Mindentudó uncsitesómat (védőnő) megkérdeztem és szerninte egyszerűen ilyen a gyerek habitusa. Meg lehet próbálni leszoktatani róla, de nem biztos, hogy sikerül és nagyon sok sírás lesz éjszakánként. így viszont nem sír soha, csak picit időigényes :D
Persze ez az én választásom, ha erősebb lennék talán másként alakítanám a dolgokat, de ösztönösen úgy gondolom majd magától beáll egyszer csak ez is!
Egyébként Micu gyarapodását elnézve nem hiszem, hogy aggódni kellene.Ha mindíg 700gr-okat hízna mekkora lenne 1 éves korára?
De persze ezt csak a józan ész, lehet, hogy nem így van :wink:

Hanna

Kép
hanna09

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a játékkeresést!

Az egyik barátnőm megtalálta a soroksári Auchanban!

És Apa most veszi meg!

:lol:

Szóval mindenkinek köszönöm aki eddig ezzel fáradozott!

Nagyon aranyosak vagytok!!!

Puszi

Ancsa

ancsaboszi

Ancsa,
gratulaaa a játék-becserkészéshez és megszerzéshez!! Hogy fog örülni Lara kisasszony!! :lol:

Hanna,
köszi szépen!! Megnyugtató, hogy más is hasonlóan gondolkodik, főleg beépített védőnő segítséggel!! :wink:
Csak mondta a mienk, hogy 400-at kell híznia 6 hó felett. de mondom 8,8 kg a gyerek... ennek is..??
Dehogy akarom én leszoktatni, majd alszik, ha rájön, hogy jó az tulajdonképp és a mama 4 óra múlva is ott van, nemcsak 2 óra múlva.. :wink:
Jó kis vésztarcsi sosem árt a fagyiban!! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Köszi a tippeket Mindenkinek, turkálok én a szájába Flórkának, de nem érzek semmit(Jankónak sem jöttek ki túl korán a fogacskák-mondjuk ettől még Flórinak jöhetne). Viszont elkezdett köhécselni, lehet, hogy Kisjankó kicsit megfertőzte. Nagyon kajálni sem akar ma, kezd idegesíteni. :? De amúgy tök jókedvű...

Kép
Kép
paklincs

Gyuzso, ne aggódj, mi is küzdüttünk ugye az adjonmárkedvesanyukaszilárdételtvagytápszert ellen. Ha Miklós gyarapodik, és vidám baba, akkor nem kell sztem aggódni. A paraméterei, meg a fényképek sem azt bizonyítják, hogy valami hiányozna az étrendjéből...
A kecskeméti bébiételek között van egyébként szilva (4 hónapos kortól), én is vettem tartalékba egy üveggel, hátha kell hajtani. :-) Nem is értem, hogy kívánhat DARABOS aszalt szilvát!
Nekünk egyébként már minden bejön, céklát, sütőtököt, krumplit, répát eszünk, meg a gyümiket, amiből az almát visszaköpte Ádám. :-) Én csak főzöm és pürésítem a zöldségeket, semmi extrát nem csinálok velük. Ádámot a sima tejpépek is meghajtják, esetleg ezzel is próbálkozzatok.

Tünde, jól nézel ki, nekem sem volt egyik fiúnál sem ekkora hasam, irigyellek nagyooon! :-)

Köszönjük a tegnapi összes jókívánságot!!! :D

Hali

Kép
Kép
Kép
v30

Ja, Gyuzso, Ádám tegnap volt 6030 g. Lassan, de biztosan azért gyarapodik. Neked meg főlleg nincs miért aggódnod!!!

Kép
Kép
Kép
v30

Ugye most írtam, hogy nem alszik napközben sokat erre most 2.5 órája alszik a drága :D

Borsa
Nagyon édesek a képek! Szépek vagytok Micuval!!!

Steffi
Mi újság fogacskák, hogy állnak?

Ancsa
Biztosan élvezni fogja Lara baba :wink:
Honnan ez a szép név?

Gabóca
Már akartam írni Neked, biztosan minden rendeben lesz és hamarosan Te is babázhatsz ismét!!!
Drukkolunk!Szeptember pedig egy nagyszerű hónap a szülésre :wink:

Tünde
Nagyon méltóságteljes pocak :D
Nekem fele ekkora volt alig 8kg-t szedtem fel és Áron mégis 56cm és 3500gr volt :D :D :D
Éjszaka pedig óránként jártam wc-re!!!
Kitartás, most már nincs sok hátra! :D

Hanna

Kép
hanna09

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?