A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Noki,Timso,
köszönöm a leveleteket.Elolvastam és megnéztem a honlapot is!
Jövő héten előrukkolok a dokimnál és meglátjuk hogyan fogadja.
:wink: :? :wink: :?

Puszi
Orsi
orsiborsi

Gabicsibe!

Szívből gratulálok a csodaszép Botond babához. További sok boldogságot és sok tejcit kívánok!

Elan!

Gratulálok Gáborhoz! Minden jót kívánok Nektek!

Rebe!

NAgyon szép nevű és súlyú Lánykáidhoz fogadd gratulációimat!
Ügyes voltál!!!

Kép
krisztamili77

Witch!

Nagyon sajnálom! :(
Nekem a 10. héten kell mennem. Azt mondta Szűcs doki, hogy normál terhességnél nem kellene, de ilyenkor a biztonság kedvéért megnéznek, mivel a 9. hétig kritikus a dolog.

Kép
nika28

Sziasztok!
Witch!
Hú nagyon sajnálom! Tudom, hogy most nem leszel ettől boldogabb, de voltam hétfőn a Lintnernél és mondta, hogy nagyon örül, hogy egy babám van! Igaz a tesómnak ikrei vannak, makk egészségesek és megszülte őket, de azért biztosabb az egy baba. Főleg nekünk lombikosoknak meg inszemeseknek. Nekünk nem egy kellemes éjszaka után jött össze! Tesóméknak igen! :) Úgyhogy ne szomorkodj! Erre nagyon vigyázz és nem lesz semmi gond! :wink:
Képzeljétek nekem nem kell mennem erre a vérvételes szűrésre, csak sima tarkóredős uh.-ra. Oda 2 hét múlva. Azt mondta a Lintner, hogy ez egy normál terhesség! A vérképem tökéletes, úgyhogy semmi oka arra, hogy bármit máshogy csináljunk... Hát ennek azért örülök és megnyugtató volt!
Elán Rebe!
Gratulálok!!!!!!!!! :)
Mindenkinek mennek a drukkok!

Kép
kira76

Sziasztok!

Witch!
Nagyon sajnálom! :(
Biztos szomroú vagy hogy elment egy babád, de azért maradt egy kis pocaklakód. Vigyázz magatokra!

Megjöttem a BMC-ből. Első voltam ma a dokimnál. :)
Bal oldalon van a több tüsző: 2db 10-es, 2db 9-es, 2db 7-es és talán még van egy nem tudom hanyas, jobb oldalon is van 10-es meg talán még egy. Felemelte a Merional adagomat 4-re, így reggel 2 és este 2, plusz a Deca.
Legközelebb hétfőn kell mennem.
Ma a férjem elkezdi szedni a Cydonint és meg a Gynevacot használom este.

A tabletta neve emit tegnap említettem a Femibion: tartalmaz folsavat, metafolint, ami hamarabb felszívódik mint a folsav, jódot és egyéb vitaminokat, ásványi anyagokat.
A dokim mondta hogy nyugodtan el kezdhetem szedni az Elevit helyett.

Tegnap elmentem akupunktúrára és helyre raktam magam egy kicsit belülről. MOst már nem fogok aggodalmaskodni -remélem. :)
Már csak 3 napot dolgozom utána csak pihenni fogok.

Akire!
Ha mostanában frissíted a táblát akkor én 16-án megyek uh-ra. Köszi

Kép
vucuska

Süni!
Sajnálom, de jó, hogy máris előretekintesz és pozitívan állsz hozzá!
Lesz itt jövő nyáron is babaeső!!!

Zuzmó, Elan, Rebe!
Ismeretlenül is gratulálok az újdonsült anyuciknak! Hatalmas erőt adnak ezek a hírek!

Witch!
:cry: és :D !
Sajnálom, de az az egy babó biztos erős, egészséges lesz!!!
vuki124

Sziasztok!

Witch, nagyon sajnálom az elveszített babát :cry: , de az egészséges, szépen fejlődőhöz meg csak gratulálni tudok! :D Vigyázz magatokra nagyon!

Kép

KépKép
anett_1

vucuska: Én is ma voltam uh-n. Én egy csajszival beszélgettem, a második körben mentünk be. Nekem is hétfőn kell mennem.

A mai uh-n látott a doki sok kezdődő tüszőt, de nem mondta, hogy melyik mekkora. Én ahogy meg tudtam állapítani az egyikben 4 volt a másikban 3. Olyan egyformáknak tünt. Hétfőig még szúrnom kell 1*1/2 Merionalt és vissza kell mennem UH-ra. Inszem valószínű szerdán vagy csütörtökön. Már úgy izgulok! Utána meg 1 hét pihi a Balatonon 24-től. Ott növögethetnek csak igyzán majd a babók.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Witch,
Sajnálom a babót, de most ne idegeskedj, és próbálj a másik babóra koncentrálni, akit nemsokára a karodban fogsz tartani. :)

Vigyázz magatokra!

Orsi,
Remélem, hogy jól vagy és minden rendben!

Mindenkinek szurkolok és folyamatosan olvaslak Benneteket!

Sok puszi
Kriszta
tubikriszta

Sziasztok Lányok!
Elnézést amiért mostanában nem jelentkeztem,bocsánat. :oops:
Tegnap annyira elvoltam varázsolva Gabicsibe gyönyörű kisfiától hogy a babás topikba írtam. :oops:
Gabicsibe!
Gratulálok a gyönyörű,csodaszép kisfiatotokhoz,nagyon szép kisfiú. :lol:
Rebe!
Neked is szívből gratulálok a pici lánykáidhoz. :lol:
És mindenkit üdvözlök kedves régi és új társaim.
Fantasztikus milyen sok kismama van,ez ad nekünk is erőt.
Mi egy picit csúztunk,de ebben a hónapban folytatjuk már végre.
Mindenkinek kellemes hétvégét,sziasztok.
kata80

Tábla:

Kép
Kép
Kép

Kép
akire79

B@sszus! Hétvégén hogy ki szokott halni a babanet! :evil:
nellike

Én annyira béndzsó vagyok,hogy nem tudom,hogy hogy lehet a vnalzót megcsinálni úgy,hogy látható legyen!
Ne nevessetek ki :oops: :oops: :oops:

Valaki segítene?

Köszi
Jó hétvégét mindenkinek!
Puszi

Kép
noki&potyi

Noki!

Amikor elkészítetted a vonalzót, akkor van ott egy kód, url-el kezdődik, és azzal is végződik. Azt kell bemásolni a profilodnál az aláíráshoz. Aztán rámész a mentésre és kész is van. :)

Kép
nika28

Akire!

Rendes vagy, hogy így megelőlegezted nekem a 9. hetet, de majd csak kedden töltöm :)

Kép
nika28

Nika
Nagyon köszönöm a segítséget!
Párom ezt választotta........
:shock: :lol:

Lányok
2 napja írtam ,hogy nem akar megjönni....
Megjött,de nagyon gyengén és csak barnázok.
Remélem idén ez az utolsó menszeszem :wink:
Minden jót !

Puszi
Jó éjszakát

Kép
noki&potyi

Witch!
Annyira sajnálom, ami történt. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy még van egy másik jövevény, akiről majd tudsz gondoskodni. Kívánom, hogy minden rendben legyen.

Akire!
Táblába most nem nagyon tudok időpontot mondani, mert a párom van mindenféle vizsgálatokon, úgyhogy kb 1 hónap még, mire nálam is elkezdődik valami.

Képzeljétek, amitől annyira paráztam, úgy látszik megoldódik. Azt javasolta a doki (persze rögtön belementünk) hogy végezetssünk el egy olyan genetikai vérvizsgálatot, ahol kimutatják, hogyha fiú lesz, örökölné-e ezt a dolgot a szülőtől. Annyira megkönnyebbültem, ráadásul nem is nekem kellett ezirányban kérdezősködni.
Kb 1 hónap múlva műtét, párom már tiszta para, nem tudom mivel nyugtatgassam. Az a tipikus kemény határozott ember de belül meg olyan kis törékeny a lelkem.....
És ami még nagyon jól esett: azt mondta a dokinak, hogy már volt több hosszabb kapcsolata, de most jött el az ideje, hogy gyereket szeretnénk. Ilyet még nem hallottam a szájából, azt hittem, Ő nincs igazán ebbe benne, de úgy látszik tévedtem :lol:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Nika!

Köszia vonalzós segítséget, azt hittem csak nekem nem megy :oops: :oops:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Witch!
Nagyon sajnálom, hogy elment az egyik babád, de ott van a másik, aki sok örömet és boldogságot fog adni neked!!!!!

Lányok!
Tanácsot szeretnék kérni:
Ötödik napja szúrom magam Decával és olyan hangulatingadozásom van, hogy a egyik pillanatban nevetek a másik pillanatban vigasztalhatatlanul bőgök. Tegnap annyira szarul voltam, hogy összeestem, a párom úgy nyalt fel!
Az előző lombiknál nem voltak ilyen tüneteim és nem tudom hová tenni ezt a változást.
Azt szeretném megkérdezni, hogy nálatok is előfordult ilyen? Mit csináltatok?
Válaszotokat előre is köszönöm!!!!
gyoreneildi

Sziasztok!

ma reggel teszteltem egy jó nagy negát! :( Úgyhogy a holnapi vérvételen már nagy esélyekkel nem indulok.

Persze azért ki kell várni az 1 km-es sort, a vérvételt , meg az "eredményhirdetést" és az egész napom elmegy rá, hogy megtudjam, amit már úgyis tudok. Na meg a reggel oda-vissza dugó. :cry:

Szerintetek szóljak a dokinak, hogy csináljunk valami plusz vizsgálatokat? Mert szerintem annak csak van valami oka, hogy 2 beültiből és összesen 5 jó minőségűnek mondott, szépen osztódó embrióból egy se tapadt meg, pedig én aztán mindent megtettem érte. Vagy úgyis mondani fogja.

Úgy látszik marad a nyaralás, a strandolás, bár én jobban örültem volna egy kis émelygésnek, hányásnak, szenvedésnek stb. (és nem a szalmonellára gondolok)

Ráadásul jó kis időjárás is társult az egy csíkos tesztemhez

:evil: Azért szép vasárnapot mindenkinek!
nellike

Nellike!
Hátha a teszt rossz volt, és holnap a vérvétel megerősít engem! Mi is jártunk már így réggebben, mikor terhes voltam negatív volt, mikor meg nem akkor pozítiv!
Bízz benne, hogy a teszt tévedett!!!!!!!
gyoreneildi

Aranyos vagy Ildi, de nem hinném. A kontroll csík egyből megjelent, úgyhogy jó volt a teszt:(
nellike

Sziasztok!
Nellike!
Azért én ezt még nem adnám ilyen könnyen fel! Nekem aránylag alacsony volt a HCG-m és valószínűleg nem is mutatta volna ki a teszt előző nap. Asszem 89 volt nekem a teszt napján. És nem véletlenül nem tesztelnek a meddőbe, hanem vérvétel van rögtön. Persze ezzel most nem azt akarom mondani, hogy éld bele magad, mert biztos sikerült, de ne add még fel! Tüneted nem lehet még, max ha hajlamos vagy rá, akkor a melleden érzel valamit. Úgyhogy én még drukkolok Neked nagyon! :wink:

Kép
kira76

Sziasztok!
Csak egy villámbekukk...

Kedves Rebe!

Isten éltesse sokáig a kislányokat egészségben, boldogságban!
Gratulálok, és nagyon örülök, hogy ilyen jó súlyban születtek!!!!!
Sok puszi!

Witch
Nagyon sajnálom :cry: , de örülök, hogy a másik babó jól van!

Nellike
Azért hátha.....Én még drukkolok!!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Nellike,

a tesztekről csak annyit, hogy én háromból háromszor megszívtam:

1. 3 éve, a 2. lombiknál teszteltem egy negatívat és mégis ott volt Bori, a vérvétéel napján kb. 70-es HCG-vel, azóta már 2,5 éves nagylány,
2. idén februárban teszteltem egy halvány pozitívat, erre mégis csak biokémiai lett kb. 4-es HCG-vel,
3. 1 hónappal később fagyis ET-nél megint teszteltem egy nagy negatívat és mégis ott volt egy pocakbaba 120-as HCG-szinttel, mostmár 7 centi körül van!

Szóval, ennyit a tesztekről... :D Ne add fel!

Kép
Kép
pannati

Sziasztok!

Nellike!!!
Ne add fel!!! A teszt tévedhet! Én nagyon szúrkolok hogy mégis sikerüljön!!!

Én nem csináltam tesztet, de nekem tegnap egy kicsit megjött, viszont ma meg már csak barnázgatok. Sajnos a második inszemem sem sikerült. :cry:
Ez olyan érthetetlen hogy mind a kettőnknek az eredménye jó és mégsem jön össze. De feladni sohasem fogom. :(
Egy kérdésem lenne: ha negyedik inszemre sem sikerülne, nem lehet kérni hogy lombikra térjünk át???

Válaszotokat előre is köszönöm!!!
Vendég

Kery!
Igazán sajnálom, hogy nem sikerült.
Azon meg ne agyalj, hogy miért nem sikerült, mert sajnos az orvostudomány a meddőségi problémákról még igen keveset tud. Valami ilyesmit olvastam, hogy kb.150 féle probléma lehet és ebből ma még csak nagyon keveset tudnak nyomonkövetni. Nekünk sem volt "semmi" gondunk és mégsem sikerült 4 inszemből egy sem. A lombik meg elsőre!
A másik kérdésedre válaszolva, szerintem teljesen orvostól függ. A Tanárúr végigcsinálja a 6 inszemet ha nincs gond, de Zeke doki meg felajánlotta nekem ezt a megoldást. Több Merionált szúrtam és azt mondta, majd meglátjuk mi lesz. És lombik lett. De szerintem meg lehet velük beszélni. Próbáld meg! De lehet nem is fog kelleni az a lombik! :)
Sok sikert!

Kép
kira76

Aranyosak vagytok! De tényleg:) Egész nap megálltam sírás nélkül, de most elpityeredtem magam. :(((

Egy bíztató jel van, hogy két napja meg kellett volna jönnie , de jobb oldali hasszúrkán kívül nincs más jele. Még csak nem is pecsételek, pedig napokkal előtte szoktam, hiába raktam korábban is az utrót. Idáig mindig megjött már, mire az eredményhirdetésre mentünk. :?

Kira ! A 83 nem is rossz. Megnéztem a teszt leírását és 25 u/ml vagy afölötti értéket már ki kell mutatnia!

Pannati! Lily tesztek voltak? Mert akkor megnyugtattál :wink:

Hát kíváncsi leszek, bár sok reményt nem fűzök hozzá. Az utrot azért berakom este is, meg reggel is, hacsak éjjel meg nem jön.

Tényleg aranyosak vagytok, hogy tartjátok bennem a lelket.! Puszi mindenkinek, holnap délután jelentkezem. (csak estefelé, mert előtte még járjuk a várost valami szuper utazási ajánlatért. )
nellike

Kery! Te se add fel! nem azért, de nekem a 4. inszemem úgy ahogy sikerült (igaz végül méhen kívüli lett) de normálisan menstruáltam. Amikor pedig az első eredményhirdetésre mentem, már három napja megvolt és nem is vittem reggeli vizeletet. aztán jól leszúrtak a recepción, hogy tessék kérni poharat a laborba, mert az semmit nem jelent, hogy megjött vagy sem.

Ahogy látom, holnap találkozunk:) Én kb. 09.30-10.00. között érek csak oda, hosszú, szőkésbarna (most éppen göndör) hajam van, fehér cipő, farmergatya, fehér (fliterres) lenblúz lesz rajtam és fehér táska. Ha látsz, nyugodtan gyere oda hozzám. Vérvétel után hátul fogok várakozni a Wc-knél, vagy a 2-es vizsgáló előtt.

még egy, ha a 4. inszemed se sikerülne (de még ezt se sirasd) , szerintem megbeszélheted a dokiddal a lombikot.
nellike

Még valami: ha hideg lesz reggel , akkor piros-feketében leszek holnap. (ez nyilván azoknak szól, akik holnap jönnek) :wink:
nellike

Nellike
De örülök, hogy kicsit reménykedsz!!!!! Nagyon drukkolok!!

Kery
Neked is sok szerencsét holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok
Holnap valaki jön BMC-ba?

Mindenkinek nagyon mennek a drukkok!
Kép

Puszi

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Witch,

Sajnálom a babát, aki elment :cry: , de örülök, hogy a testvérkéje jól van!

Kery,

Sajnálom, hogy megjött! :cry:

Elan, Rebe,

Gratulálok a babákhoz, és nagyon sok boldogságot kívánok! :D

Nellike,

Itt is nagyon szorítok Neked a vérvételhez!+++++++++++++++

Akire,

Légyszi javítsd majd ki a koromat a táblázatban, mert sajnos öregedtem 1 évet. :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Megjöttem az uh-ról, illetve a vérvételről -nem tudtam hogy lesz.
Kb 12 tüszőm van, így a 8. napon, és 11-17-esek. A mnyh: 14.
Most délben kiszaladok hogy milyen lett a hormoneredményem. Hétvége felé lesz majd a leszívás.
Mondta a doki hogy ma még legyek együtt a férjemmel. Ennek van jelentősége? Vagy csak azért mondta hogy utána már nem igazán lesz rá lehetőségünk.

Kép
vucuska

Nemone!

Boldog Születésnapot! :)

Kép
nika28

Nellike?

Sajnos, már nem emlékszem, milyen teszt volt...

Kép
Kép
pannati

Vucuska
Nagyon drukkolok Neked !
Szerintem nem sok jelentősége lehet annak,hogy most együtt kell lenned a Pároddal, bár Én nagyon zöldfülü vagyok még.....
Max csak annyi, mint ahogy azt írtad is,hogy egy darabig nem lehettek együtt......

Nemone
Kép

Nellie,Kery????
Mi újság?

Puszi

Kép
noki&potyi

Vucuska!
Nekem annak idején úgy mondta, hogy még aznap lehetümk utoljára együtt. Mert ugye, ha mondjuk pénteken leszívás, akkor előtte min. 3 nap önmegtartóztatás a szabály. Más (orvosi) jelentősége tudtommal nincs. Szerintem használjátok ki, mert utána hetekig semmi! :wink:

Nellike, Kery!
Drukkolok, hátha mégis!!!

Nemone!
Boldog szülinapot! :)
Hogy vagy?
vuki124

Nika, Noki, Vuki,

Köszönöm szépen! :D

Vuki,

Egész jól vagyok, bár tegnap meg ma is fájdogált a hasam, de a magne B6-ra elmúlt. Remélem, semmi különös oka nincs ezeknek a fájdalmaknak. :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemone!
Boldog szülinapot!!!!!!

Nellike!
Remélem a teszt tévedet és jó hírekkel jössz!

Kery!
Nagy drukk neked és remélem Te is nagyon jó hírekkel jössz!

Szorítok mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!

Június 24-én/ kedden/ jön valaki BMC-be?
gyoreneildi

Nemone!
Boldog szülinapot!
Nemsokára itt a nagy. Nagyonnagyonnagyonnagyon drukkolok!!!!!

NOki!
Köszi a drukkot.
Te most hogy állsz? Számításaim szerint most kell menned majd vérvételre és kezdődhet a stimu. Úgy tudom hogy 2 héttel vagy mögöttem (Nemone meg 2 héttel előttem :D )

Vuki!
Köszi a hozzászólást. Nem tudom hogy mennyire lesz kedvem az együttléthez mert már nagyon feszül a hasam.

Nellike, Kery?
Remélem jó eredménnel jöttök!

A hormonjaimmal is minden rendben, voltam EKG-n is, az is oké. :)
Szerdán kell legközelebb mennem, addig még szúrom a napi 4 Merionalt és a Decat. Már annyira hozzászoktam a napi 3szori szurihoz, lehet hogy hiányozni fog.... :)
Előreláthatólag pénteken lesz a leszívás.

Kép
vucuska

Vucuska,

Köszönöm szépen! Nagyon Kép Nektek! Akkor pénteken lehet, hogy látlak majd ahogy elmentek a sor mellett. :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemone!
Jaj tényleg, lehet hogy találkozunk. :D Majd figyeljél minket: nekem sötét barna vállig érő hajam van, a férjemnek meg pár miliméteres haja van. Valószínűleg piros Tatonka sporttáska lesz nálunk vagy a férjemen egy szürke hátizsák.
Szerintem szemüveg is lesz rajtam mert az altatáshoz inkább nem teszem be a kontaktlencsémet.
Köszi a drukkot!!!!

Kép
vucuska

Vucuska,

Majd figyellek, amúgy nekem is hasonló a hajam. Eszembe jutott, hogy küldted nekem a diétás recepteket, az e-mail-en láttam a teljes nevedet, megkerestelek az iwiw-en, és így már tényleg felismerlek. :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemone!
Jól tetted. Akkor légyszi jelöljél már be és akkor én is figyellek.

Kép
vucuska

Vucuska,

Megjelöltelek :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemone!
Én meg visszajelöltelek. Akkor majd sasollak! :D
Aztán lehet hogy majd a váróban is találkozunk: ha jól tudom lombikosoknak dél felé hirdetnek eredményt, nekem meg majd a záróra kell majd várnom.

Kép
vucuska

Sziasztok!

Sajnos nem tévedett a teszt, nem sikerült. De azért aranyosak vagytok, hogy szurkoltatok. :)

A dokim további vizsgálatok javasolt (méhtükrözés, géndiagnosztika, immunológia), úgyhogy a következő két hétben még ezeken túl szeretnénk esni, ha lehetséges a nyári szabik előtt.

Szóval ezek várnak még ránk, meg a NYÁR!!!!!! :) :)

Pussz mindenkinek, majd még jövök és visszaolvasok!
nellike

Na szép, elveszem a laptetőt az esélyesektől! :twisted:
nellike

Nellike!

Sajnálom! :(

Kép
nika28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?