Witch!
Annyira sajnálom, ami történt. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy még van egy másik jövevény, akiről majd tudsz gondoskodni. Kívánom, hogy minden rendben legyen.
Akire!
Táblába most nem nagyon tudok időpontot mondani, mert a párom van mindenféle vizsgálatokon, úgyhogy kb 1 hónap még, mire nálam is elkezdődik valami.
Képzeljétek, amitől annyira paráztam, úgy látszik megoldódik. Azt javasolta a doki (persze rögtön belementünk) hogy végezetssünk el egy olyan genetikai vérvizsgálatot, ahol kimutatják, hogyha fiú lesz, örökölné-e ezt a dolgot a szülőtől. Annyira megkönnyebbültem, ráadásul nem is nekem kellett ezirányban kérdezősködni.
Kb 1 hónap múlva műtét, párom már tiszta para, nem tudom mivel nyugtatgassam. Az a tipikus kemény határozott ember de belül meg olyan kis törékeny a lelkem.....
És ami még nagyon jól esett: azt mondta a dokinak, hogy már volt több hosszabb kapcsolata, de most jött el az ideje, hogy gyereket szeretnénk. Ilyet még nem hallottam a szájából, azt hittem, Ő nincs igazán ebbe benne, de úgy látszik tévedtem