A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Nellike!

Sajnálom hogy nem sikerült. :(
Pihenjétek ki magtokat a nyáron és végeztesd el a vizsgálatokat aztán újult erővel kezdhettek, hacsak most a nyári pihi alatt össze nem jön spontám.

Kery?

Kép
vucuska

nellike: Sajnálom, hogy nem sikerült.

Rólam: nem lesz meg az 1. inszem, mert túl sok nagy tüszőm lett. :( Pedig már beleéltem magam. Most kaptam gyógyszert, amit 2 hétig kell szedni, utána ha megjön, akkor vissza kell mennem. Azt mondta a doki, hogy csináljunk mindent úgy, mint máskor...tehát azt megengedte, hogy itthon próbálkozzunk. De ha nem adott tüszőrepesztőt, akkor honnan tudom, hogy mikor repednek meg? Vettem ugyan LH tesztet, de nekem mindig magasabb az LH szintem (pcos miatt). Javaslatok? Kicsit ttól is tartok, hogy nem lesznek-e nagyobb ciszták ezekből a tüszőkből, ha nem repednek meg. Nem igazán mondta, hogy mekkorák és a nyálkahártyát sem mondta. Azért próbálkozunk a nyaraláson.

Szóval spontán, vagy inszem júliusban.
vicky79
Budapest III. kerület

Nellike!
Nagyon sajnálom, hogy így jártál, de a következőnek sikerülnie kell!

Kery!
Veled mizu? Remélem jó híreket kaptál ma! Írj, hogy mi volt!
gyoreneildi

Nellike!
Sajnálom! :cry: Pedíg én azért bíztam benne!
Vicky!
Neked sem tudok mást írni, csak hogy sajnálom! Szerintem fogod érezni a tüszőrepedést, mert azért mégiscsak stimuláltak és van tüsződ, csak nem elég. Kicsit görcsölni fog a hasad! Legalábbis én így gondolom!

Kép
kira76

Sziasztok!

Nelike,
Én is sajnálom, de nem feladni. ezek a vizsgálatok gondolom elég időigényesek, de kitartást és meg lesz az eredménye!

Vicky,
Ahogy Kira írta biztos, hogy érezni fogod a tüszőrepedést, mert nekem is majd leszakadt a petefészkem és a hátam is. Hajrá Spontán!!!! :)

A holnapi csapatnak sok sikert! és kitartást mindenkinek!

Akire,Átírod a táblát, mert voltam dokinál és egy napot tévedtem, január 19-re írt ki, de azt mondta, hogy szerinte már előbb meglesz a baba.

Ma hallottam először a szívhangot és remélem, hogy hamarosan mindenki meg fogja hallani!

Sok puszi
Kriszta
tubikriszta

SZiasztok!

Terheléses vércukros lányok! Csak citromot vagy citromlevet is lehet a cukros lötyibe önteni? Kanült tesznek be? Vagy csak ha rossz a véna? A cukros lötyin kívül mást nem lehet enni/inni a két óra alatt? Szóval mesélne vki róla?

Nellike
Nagyon sajnálom!!!!! Annyi szép sztori volt már a nega teszt, pozitív csalódásról, reméltem, veled is ez történt. Géndiagnosztikára adtak beutalót?

Vicky
Hát ez hihetetlen, hogy a túl jó reakció is baj! Szegénykém! Az ikerterhesség miatt nem lehet ilyenkor inszem?

Kery
Mi volt???

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

kira: Nem az a baj, hogy nem elég, hanem hogy túl sok!! Nem is értettem, mert eddig egyáltalán nem volt szerintem pé-m, meg a clostyval se lett. Most meg lett vagy 9! Legalább a legközelebbinél kevesebb szurit kell adnom.
vicky79
Budapest III. kerület

gil: Igen, a többes terhesség miatt nem lehet. Én a legutóbbi vizsgálatnál kaptam citromlét és úgy jobb volt. Közben max. vizet lehet inni, de inkább azt sem. Nekem két vérvétel volt.

tubikriszta: Köszi, ha már így alakult akkor spontán.

A másik fórumban van egy csajszi, nála is ez volt és most a spontánból van két dobogó szivecskéje. Ez azért biztat egy kicsit.
vicky79
Budapest III. kerület

Nemone
Isten éltessen sokáig, és kívánom, hogy teljesüljenek a kívánságaid!

gil

Nellike!

Nagyon sajnálom, kitartás...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Vicky
Egyszerre írunk mostanában. :D Köszi! Összesen három vérvétel lesz szerintem:8,9,10. És sok vért vesznek? Mondjuk az elsőnél máshoz is vesznek le. Vizet se lehet inni??? De vidám lesz ott ücsörögni.

Tubikriszta
Gratula a szívhanghoz! Szeretném én is már hallani! De hol van az még!

gil

gil: Ihatsz, ha akarsz, de azt hiszem nem sokat és csak ha nagyon úgy érzed, hogy szomjas vagy. Nekem mondjuk külön vették le a terheléses vizsgálati vért, nekem csak 1-1 kémcsővel vettek le. Nekem csak 0 és 120 perces volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
Sajnálom hogy elmarad az inszem, de legalább esélyed van hogy kellemesebb körülmények között lehess anyuci. :wink:
A doki nem ajánlotta fel a lombikot?
Megérzed majd a peteérést. Ahogy a többiek is írták feszíteni, görcsölni fog az alhasad és ez kisugározhat a derekadra. Ja és nekem mindig volt tojásfehérje folyásom. de az a legjobb ha most minél sűrűbben együtt leszel a pároddal. :wink:
Drukkolok!!!!

Gil!
Mikor én voltam terhelésesen, akkor lehetett tenni citromot a cukros lötyibe és a 2 óra alatt lehetett vizet inni. nekem nagy szenvedés volt a 2 óra. Vittem könyvet, de folyamatosan leragadt a szemem, így ahogy láttam hogy egy másik lány is lehajtja a fejét az asztalra én is követtem a példáját. :lol:
Enni nem ehetsz semmit. Sőt nekem azt is mondták hogy előző nap 8-ig ehetsz és utána csak csapvizet vagy ásványvizet ihatsz egészen a vérvétel befejeztéig.
Ezek szerint te az Istenhegyire mész?
Nekem 2pontos vérvétel volt és ahogy emléxem 1-1 kémcső vért vettek le. De nem biztos mert álomkórós voltam. (6-ra mentem)

TubiKriszta!
Mekkora élmény lehetett hallani a szivecskéjét dobogni!
Remélem hamarosan mindannyiunknál eljön ez a pillanat!!!
Minde jót kívánook neketek!!!!

Kép
vucuska

Vucuska, Vicky
Köszi a választ! Hát sejtem, hogy jó kis türelemjáték lesz. Pedig én is olvasni szeretnék, nem aludni! Nem az Istenhegyire megyek, nem a BMC-ből küldtek, hanem az endokrinológusom, II. Belklinika.

gil

Nemone!

Boldog születésnapot kívánok! Átírtam az életkorodat 20 évre! :lol:

Tubikriszta!

írigyellek! :lol:

Witch!

Szép a vonalzód! Hogy vagy? Tünetek?

Nellike!

Csatlakozom az előttem szólókhoz, nagyon-nagyon sajnálom...... :cry:

Kép
akire79

Nellike,
Nagyon sajnálom :cry:
De annak nagyon örülök, hogy nem vagy elkeseredve!
Hajrá kivizsgálások! :)

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Ó, de sajnálom, pedig úúúgy szurkoltam és azért a tesztekről ne felejtsd el, amit írtam! Hajrá, nem feladni, meglesz az eredmény ;)

Kép
Kép
pannati

akire!

Minden renben, cickó érzékeny, néha néha egy kis hányinger, fáradtság... Ennyi. Az én kis manócskám nagyon rendi :)!
A doki szeritn szépen fejlődik, és egészséges, a többi nem számít...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Nellike
Nagyon sajnálom :cry:

Vucuska
Én holnap megyek vérvételre, UH-ra stb...
Azt hiszem valóban 2 héttel vagyok lemaradva tőled,de nem baj mert a pozitív eredményedtől majd jobban bízom Én is a sikerben! :lol:
Annyira sajnálom,hogy holnap nem jön senki BMC-ba :cry:

Jó éjt!

Kép
noki&potyi

Noki!

Nem bánkódj, ha mi nem megyünk holnap BMC-be, akkor léegalább nem lesznek annyian és hamarabb végzel!

Ügyes légy, és írj amint tudsz, hadd töltsem becsületesen azt a táblázatot! :lol:

Kép
akire79

Nellike,
annyira szorítottam,de sajnos nem voltam elég ügyes!
:cry: :cry: :cry: :cry:
A laptető esélyeid nem csökkentek,csak váratnak még.De reméljük már csak egy ici-picit!

Vicky
,
sajnálom az inszemet,de a BMC-s félhomály,doki beöltözve,apa nevét kérdezik a kémcsövön helyett otthon ügyeskedhettek.
Ennyi tüszővel szépek az esélyek!Nagyon szorítok!

Akire,
látom szépen telik a tábla,nekem is jó lenne már feljebb csúsznom benne!
Nekünk a másodi inszem volt és a probléma:peteérési zavar,policisztás petefészek(bár ez ok-okozat).

Puszi
Orsi
orsiborsi

Sziasztok Lányok!

Vagyok folyamatosan de inkább csak a háttérben olvastalak benneteket.

Witch
Egyszem babó hozzon boldogságot, egészséget és minden jót!

Akire
Nálam beírhatod, hogy fagyis ET volt június 13-án, vérvételem 24-én lesz, addig várakozunk és bizakodunk.

Nellike
:( , de fel a fejjel.

Enikõ
vacak2

Vicky!
Bocsi! Látod mire leírom amit akarok, már el is felejtem, pontosan mit olvastam. :lol: Asszem kezd visszafejlődni az agyam! Már túl régóta vagyok itthon ingerszegény környezetbe. Lassan visszafejlődök a macskám szintjére! :lol: :lol: :lol: Jajj de mennék dolgozni... :)
Na de a lényeg, hogy akkor meg nem is kérdés, hogy honnan fogod érezni, hogy megrepedtek! Lesz ám pocakgörcs... :) A nővérm kolléganőjénél is hasonló helyzet volt. 1 inszem nem sikerült, a következő honap meg ki kellet, hogy maradjon és lám! Összejött spontán! Jó esélyekkel indulsz!!!! :) Úgyhogy drukk! Gyötörd Apát! :lol: :lol: :lol:

Kép
kira76

Kira
Jól hallom???
Dolgozni szeretnél menni a kedvenc munkahelyünkre :lol: :lol: :lol:
Szerintem szeretettel várnak :lol: :lol: :lol:
Na jó ,csak vicc volt...
Tudom miről beszélsz.....
Én már eléggé szarul viselem,hogy nem csinálok semmi mást az itthoni teendőkön kívűl.....
Majd megyek sűrűbben hozzád és akkor nem fogunk unatkozni :lol:

Lányok
Meglógtam egy kicsit a BMC-ből.
Vissza kell mennem 13-14:00 között és akkor kiderül,hogy mi újság.
W doki megvizsgált és azt mondta,hogy minden rendben van,nincs cisztám és sok kis tüszőcském van.
mnyh is nagyon rendben van :lol:
Annyira örülök ennek,hogy az csak na!
Remélem a véremmel sincs semmi probléma és akkor indulhat a további injekciózás :wink:

Puszi

Kép
noki&potyi

Kira!

Tudom miről beszélsz! :)
Én is itthon vagyok a beültetés óta! Igaz nem unatkozom, mert mindig feltalálom magam. Csak alig várom esténként, hogy hazajöjjön a férjem :D
Te nem is fogsz már dolgozni?

Kép
nika28

Sziasztok Lánykák!

megjöttem a nyaralásból (sajna ) nem hiszitek el annyira jó volt hoyg el sem tudom mondani.
Egy hét baba-para nélkül :oops: :oops: :oops:
Komolyan nagyon kellett ez, nem gondoltam egy hétig arra amire egyébként egész évben.
Szuper idő volt, csak az volt a feladatunk hogy a napi sör adag meg legyen a strandon :D :D :D Szépen fel is puffadtam :D :D :D

Egyébkétn más újság nincs :)

Rebe, Elan Nektek is szívből gratulálok :) MEgyek is a babásba kukucskálni fotókért.

Ja majd énis rakok fel hogy milyen szép helyen is voltunk.

Puszi Mindenkinek,
Üdv a régieknek olyan jó hogy jelentkeztetek :)
madrin

Noki!Ne húzd ki a gyufát... :lol: :lol: :lol: :lol: Azt meg majd megnézem mikor jössz Te sűrübben! Itt vagy már????? :lol: :lol:
Nika!Sajnos nem. Megszünt, vagyis más csinálja a munkakörörmet. Úgyhogy nincs más választásom, itthon ülök! Nem arról van szó, hogy nem találom fel magam, csak már unom. Minden nap ugyan azt megcsinálni, kicsit uncsi! Na de nem panaszkodom, mert tudom sokan unatkoznátok már otthon, csak úgy írtam mentegetőzés képpen! :lol: :lol: És Te? Mész még dolizni?
Szia Madrin!
Hazajöttetek? De jó lehetett! Nagyon irigy-birigy vagyok! De annak örülök, hogy jót tett a lelkednek ez a kis kikapcsolódás!

Kép
kira76

Sziasztok Lányok!!!

Először is mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat!!!

Sajnos nagyon rossz hírekkel jöttem. Második inszem nem sikerült, és ráadásul hab a tortán, hogy nem kezdhetem a harmadik inszemet, mert cystát találtak. Annyira el vagyok keseredve. :cry: Most meg kell várnom a következő ciklust és akkor kell visszamennem UH-ra. Addig meg csak a hosszú várakozás. :(
Nem kaptam semmi gyógyszert, azt mondta a doktor hogy magától is felszívódhat. Hát remélem hogy igy lesz és júliusban mehetek a harmadik inszemre.

Akire!!!
Szerintem addig beírhatsz a pihenősök közé és amint tudok valamit, rögtön jelzem. Ja és az okoknál kijavítod, hogy ismeretlen, mert nem biztos hogy el van záródva, az orvos azt mondta, hogy akkor tudnánk meg biztosra ha megint csináltatnák egy hysteroscópiát. De végül is nem ajánlotta. Köszönöm!!!

Mindenkinek nagy drukk!!!!!
Vendég

Kery!

De sajnálom, hogy ilyen rossz híreket kaptál...... :cry: :cry:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Kery!
Nagyon sajnálom hogy nem sikerült és hogy kimarad 1 hónap. :( Sajna nálam 6 inszemből 4 után cisztám volt és kimaradt utána mindig 1-1 hónap -a ciszták mindig felszívódtak. Akkor engem is nagyon lesúlytott a hír. De hidd el hogy gyorsan fognak telni a napok. Most meg különösen, hogy nyár van....

Kép
vucuska

Kery!

Nagyon sajnálom! Ráadásul még ez a hülye ciszta is! A fene vinné el! :evil:

Kira!

Már én sem fogok dolgozni. Fodrász vagyok, és nem tenne jót a sok állás és a vegyszerek!
Itthon szoktam csinálgatni a családot, és a barátokat, de ennyi elég is, hamar elfáradok!
Igazából én nagyon vágytam már arra, hogy itthon lehessek, mert reggeltől estig dolgoztam és nagyon sok volt. Most kipihenem magam! :D :D

Kép
nika28

Madrin!

Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat! :)
Kell ez a kis kikapcsolódás!

Kép
nika28

Kery
Nagyon sajnálom!
:cry: :cry: :cry:

Madrin
Üdv itthon!
Várjuk nagyon a képeket :lol:

Lányok
Nem lett jó a vérképem és napi 2x2 decapeptylt kell szúrnom mától :cry:
Pénteken megyek megint vérvételre....addig nem is szúrhatok mást csak a decat.....

Puszi Mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Madrin!
Örülök hogy jól érezted magad és egy kicsit kizökkentál a szürke hétköznapokból.

Noki!
:shock:
Hogy-hogy nem lett jó a vérképed?
Mit mondott a doki?
Remélem péntekre minden rende jön! Szorítok!!!!!!

Kép
vucuska

Noki!

Ne idegeskedj! Nem tesz jót!
Ettől az adagtól már tuti jó lesz péntekre!
Szorítok, hogy minden oké legyen!
Ha jól emlékszem, annak idején Gabicsibe is így volt! Neki sem volt elég a "normál" adag!

Kép
nika28

Vucuska,Nika
Azt mondta a doki,hogy a hormon eredményem az egyik 5.0 amásik 53.2 .
Nekem ez nem mond semmit,de azt tudom,hogy az első az magas a második meg alacsony.....
De tudom,hogy rendbe fog hozni és aztán teherbeejt és ennyi.... :lol: :lol: :lol:
Remélem követem Gabicsibe példáját!
:shock:

Puszi

Kép
noki&potyi

Noki!

Ez a beszéd!
csak pozitívan! :)

Kép
nika28

kery!

nagyon sajnálom...:(

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

vucuska: Ez még csak az első inszemem lett volna és igazából a hormonjaimon kívül nem indokolja semmi azt se, úgyhogy nem is reménykedtem a lombikban.

witch26: Örülök, hogy a babával minden rendben.

noki: Sajnálom a rossz eredményeket. Most próbálj meg nem foglalkozni a babás dolgokkal...tudom, hogy nem fog menni (nekem se megy soha, de jól hangzik. Jó lenne már azért nem foglalkozni vele, mert van.)

orsiborsi: Köszönöm, megnevettettél. Ebbe még bele se gondoltam, hogy hogy mehetnek ezek a dolgok. Így azért tényleg kellemesebb lesz.

kira76: Nem baj, néha én is ilyen agyhalott vagyok. És azt meg lehet kérdezni, hogy mivel foglalkoztál előtte? Esetleg valami tanulás, tanfolyam? Csak mert én most angolozni próbálok, de lusta vagyok. Pedig kéne a nyelvvizsga.

kery: Nagyon sajnálom az inszemet és a cisztákat is. Pihengess amíg el nem múlik.

Köszönöm a drukkokat, a derekamat, meg a hasamat már érzem, de ma csináltam egy LH tesztet és az negatív lett. Legalább már azt is tudom, hogy nem ad rossz eredményt. Ez azt is jelenti, hogy most nem magasabb az LH-m.

És ma megcsináltattuk a közjegyzői papírt, úgyhogy semmi nem áll az inszem útjába, ha mégse sikerülne spontán.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Vicky,
Nagyon sajnálom, hogy elmarad az inszem :( , de hajrá spontán babó! :D :wink:

Nemone,

Én is sok boldog születésnapot kívánok! :)

Pannati,
Hogy vagy(tok)? :D Bori is remélem jól van! :)

Madrin,

Üdv újra itthon! :D Kérünk sok-sok képet, és részletes beszámolót! :D:D Örülök, hogy jól telt, nagyon rátok fért ez már! :)

Kery,
Őszintén sajnálom, hogy nem sikerült, és hogy még cisztád is van… a francba :evil: :evil: :cry:
Drukkolok, hogy felszívódjon minél előbb, és kezdhessetek júliusban! Fel a fejjel!

Noki,
Örülök, hogy jó lett a vizsgálat eredménye, a rossz vérképet viszont sajnálom :roll: De reméljük így minden rendben lesz! Drukkolok!

Bocsi, ha valakit kihagytam, de csak gyors bekukk volt...

Sok puszi mindenkinek, és bocsi, ha ritkán jelentkezem, de folyamatosan olvaslak benneteket :oops: :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!!!

Mindenkinek nagyon köszönöm a biztatást és az együttérzést. De remélem hamar elmegy ez a hónap és júliusban újból folytathatom. :wink:
Valaki tudja, hogy Wiegandt doktor mikor megy szabira?

Nemone!!!
Útólag is Sok Boldog Születésnapot kívánok!!! :D
Vendég

Sziasztok ahogy ígértem pár kép Lastovoról, és Krka-ról ebben naz időben olyan jó nézegetni a fotókat.
Egyébként aki nyugalomra vágyik ide menjen el , turista alig van, mondjuk a mi falunkban még bolt se volt.Kicsit már sok is volt a túl nyugi :) Bár mi 9-en voltunk elég hangosak is :oops:

Kép teraszunkról

Kép tarszunkról 2

Kép egy part

Kép Krka nemzeti Park [/img]
madrin

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a szülinapi jókívánságokat! Annyian kívántatok nekem sok boldogságot, hogy a következő évem tuti nagyon jó lesz! :lol: :wink:

Noki,

Sajnálom, hogy rossz lett a vérképed, remélem péntekre minden rendben lesz majd!

Madrin,

De jó, hogy ti már nyaraltatok is! Biztos nagyon jó lehetett, majd rakjál fel képeket! :wink:

Kery,

Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, és még ráadásul cisztád is lett. :cry:

Vucuska,

Pénteken szerintem én később megyek, így majd, ha ott leszek amikor kapod a zárójelentésed, akkor találkozunk csak. De nagyon-nagyon fogok Neked szorítani reggeltől! :lol:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Madrin,

Mire elküldtem az üzenetet, már raktál is fel képeket! Nagyon jó lehetett, gyönyörű képek! :D Mi szombaton megyünk Hvar szigetre, azt mondják, hogy az is szép.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!
Nemone, Boldog szülinapot!!!

Nellike, Kery :( Sajnálom.

Madrin, szuper lehetett!!!! :D Nagyon klasszak a képek. Nekem a Dalmát tengerpart a kedvencem.

Megy a drukk mindenkinek!
süni76

LÁtod nemone minden kérésed ilyen hamar teljesüljön :) :)
Hvar-on is voltunk pár éve tényleg gyönyörű és az élet is nagyobb,nekem nagyon tetszett.MElyik városba mentek?

Süni az a rész is nagyon szép , Isztria is ,lassan bejártuk már egész horvátot, csak még Dubrovnik kimaradt :(
Bár most már vágyom más országba is,mert kezdenek a horvátok elszállni, árak már elég magasak (komp, autópály, benzin)

HA lesz pénzünk akkor irány Egyiptom vagy Portugália, ( bár az elkövetkező pár évre más terveim vannak :) )
madrin

Madrin,

Nem vagyok azért telhetetlen, de egy kívánságom most már tényleg teljesülhetne! :wink:
Jelsa-ban lesz a szállásunk, és most megyünk először Horvátországba, nálunk eddig Spanyolország volt a sláger, de most már én is nagyon szerettem volna mást is látni. Bár, ahogy Te is én is szívesebben költeném a nyaralásra szánt pénzt másra az elkövetkező években. :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Madrin!!!

Nagyon szép helyen jártatok!!!

Nemone!!!
Kívánom hogy teljesüljön a kívánságod!!!
Vendég

Sziasztok lányok!

Szeretnék veletek megosztani egy gondolatot:
Az egyik ismerősöm ajánlotta figyelmemben a következő módszert. Ő egy nagyon jól menő üzlet vezetője és ezzel a módszerrel ért el sikereket mind a munkájában mind a családjában.
Vett egy füzetet és beleírta illetve képeket ragasztott bele, hogy mik az álmai, céljai és azt hogy ezt mikorra szeretné megvalósítnai. Az egész üzletét így építette ki.
Valamelyik nap mikor találkoztam vele beszélgettünk arról, hogy mi most a BMC-be járunk, mert nem akar összejönni a baba. Erre ajánlotta ezt a módszert, mivel van neki egy lánya és náluk is nehezen akart összejönni a baba. Évekig próbálkoztak és idén sikerült. Mondta, hogy a lánya tudta nélkül az Ő kis füzetébe beleragasztott egy gólyát mely a csőrépen ikerbabókat fog és odaírta a dátumot, hogy 2008-ban szeretné, ha megszületnének. A lánya augusztusra van kiírva ikrekkel. Szerintem ez olyan csodálatos. Mondta, hogy a dolgoknak nemcsak a fejben kell megszületniük, hanem azokat írásban is kell "rögzíteni", és naponta többször belenézni.
Ezen felbuzdúlva vettem egy füzetet és beleragasztottam babákkal kapcsolatos képeket /gólya, baba, UH kép/ és írtam oda dátumot is. Remélem bejön. Veszteni valóm nincs.
Lehet, hogy kinevettek ezért, de ha neki bejött, akkor hátha nekünk is bejön.
Próbáljátok Ti is ki, ha kedvet kaptatok!

Üdv mindenkinek:
Ildi
gyoreneildi

Zsókuci,

köszi, jól vagyunk :) Bori a napokban lesz 2,5 éves nagylány és tényleg ügyes nagylány, annak tudatában, hogy kistesó lesz és ő lesz az ügyes nővérke, mostanában nagyon megbecsüli magát és édes, aranyos. Naponta 20X elmondja, hogy "Aja, szejetlek!", elolvadok tőle, hihetetlen még mindig, hogy ő van és hogy még a pocakomban is van egy ilyesmi kis lény :) Holnap megyünk babakukucskára, most olyan 8 centis lehet.

Te jól vagy?

Vacak-Enikő,

itt is drukk nektek, mindját itt a kedd! Hajrá, hajrá!!!

Lányok,

sztem azt próbáljátok meg tudatosítani magatokban, hogy a babakérdés csak és kizárólag idő kérdése, mert a BMC-ben a lehető legjobb kezekben van az ember lánya. Nekm ez sokat segített anno és most is.

Kép
Kép
pannati

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?