Hú, de nem jó napom volt ma.
Reggel bementem a BMC-be vérvételre és uh-ra. Minden rendben volt az utóbbin. 8 tüszőm van és ebből 5 aminek megfelelő a mérete, a maradék 3 12-13-as. A mnyh: 15. Ezek szerintetek jó eredmények?
Akkor még be kellett adatnom 4 Merionalt, de nálam csak 3 volt -nem tudtam hogy annyit kell majd beadni. A dokim szerencsére kisegített.
Aztán délbe visszamentem a hormoneredményért meg a beutalóért. A dokim asszisztense adta oda a papírt és mondta hogy még 4 Merionalt be kell adatni most. Ugye nem volt nálam 1 se. Spuri vissza a munkahelyemre, de útközben eszembe jutott hogy otthon is csak 3 van. Aztán úgy döntöttem hogy félóra alatt otthon vagyok és fél óra az út a kórházig tömegközlekedéssel, hazamegyek a szurikért. 2-re értem vissza a BMC-be. A dokim már nem volt bennt hogy felirathassak vele 2 Merionalt. Irénke, drága segített és lett 2 Merionalom. Szóval ott még beadták az uccsó szurimat.
Aztán vissza a munkahelyre, volt 2 órám hogy kapkodva megcsináljam azt amit még tudok, mivel holnaptól nem dolgozom.
10-kor elugrottunk a Honvéd Sürgősségijére hogy 11-kor beadnák-e nekem a Pregnylt izomba: hát volt akkora a pofavágás meg kérdezősködés hogy miért nem a dokim adja be, miért pont 11-kor, miért idejövünk......
Szóval minden megoldódott csak az a stressz és pánikhangulat nem hiányzott most az életemből. Baromira el is fáradtam a nagy rohangálásban szóval mindjárt megyek és dobok egy fejest az ágyba.
Holnap még szúrok egy Decat, aztán pénteken megyünk leszívásra.
Nemone!
Akkor pénteken majd figyellek amikor megkapom a zárót.
Madrin!
Nagyon szép helyen voltatok. Én még nem voltam Horváto-ban, de már nagyon elmennék. Most hívtak minket sógornőmék, de nem tudtuk magunkat elkötelezni.

1000-el Neked, és akkor figyellek majd a zárójelentésesek között!