A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Hú, de nem jó napom volt ma. :twisted:
Reggel bementem a BMC-be vérvételre és uh-ra. Minden rendben volt az utóbbin. 8 tüszőm van és ebből 5 aminek megfelelő a mérete, a maradék 3 12-13-as. A mnyh: 15. Ezek szerintetek jó eredmények?
Akkor még be kellett adatnom 4 Merionalt, de nálam csak 3 volt -nem tudtam hogy annyit kell majd beadni. A dokim szerencsére kisegített.
Aztán délbe visszamentem a hormoneredményért meg a beutalóért. A dokim asszisztense adta oda a papírt és mondta hogy még 4 Merionalt be kell adatni most. Ugye nem volt nálam 1 se. Spuri vissza a munkahelyemre, de útközben eszembe jutott hogy otthon is csak 3 van. Aztán úgy döntöttem hogy félóra alatt otthon vagyok és fél óra az út a kórházig tömegközlekedéssel, hazamegyek a szurikért. 2-re értem vissza a BMC-be. A dokim már nem volt bennt hogy felirathassak vele 2 Merionalt. Irénke, drága segített és lett 2 Merionalom. Szóval ott még beadták az uccsó szurimat.
Aztán vissza a munkahelyre, volt 2 órám hogy kapkodva megcsináljam azt amit még tudok, mivel holnaptól nem dolgozom.
10-kor elugrottunk a Honvéd Sürgősségijére hogy 11-kor beadnák-e nekem a Pregnylt izomba: hát volt akkora a pofavágás meg kérdezősködés hogy miért nem a dokim adja be, miért pont 11-kor, miért idejövünk...... :twisted: . Na akkor éreztem hogy kész, vége....Végülis nagy kegyesen mondták hogy jó jöjjek vissza 11-re és beadják. Útközben már eltörött a mécses hogy hogyan lehet egy nap ennyire sz*r. Aztán 11-re visszamentünk és egy nagyon kedves nővérke adta be a szurit.
Szóval minden megoldódott csak az a stressz és pánikhangulat nem hiányzott most az életemből. Baromira el is fáradtam a nagy rohangálásban szóval mindjárt megyek és dobok egy fejest az ágyba.
Holnap még szúrok egy Decat, aztán pénteken megyünk leszívásra.

Nemone!
Akkor pénteken majd figyellek amikor megkapom a zárót.

Madrin!
Nagyon szép helyen voltatok. Én még nem voltam Horváto-ban, de már nagyon elmennék. Most hívtak minket sógornőmék, de nem tudtuk magunkat elkötelezni.

Kép
vucuska

Anikó

Bori imádnivaló lehet, főleg azóta tényleg nagy változáson megy át és jól viseli, büszke lehetsz rá.
Én jól vagyok, igazából semmit sem érzek, de bizakodom.
Már közeleg a kedd.
Jó kukucskálást nektek mára.

Enikõ
vacak2

Sziasztok!
Vucuska!
Minden jó, ha jó a vége! :) Az ki van zárva, hogy mindíg minden simán menjen! De mostmár koncentrálj a holnapra! :)
Vacak!
Mit szeretnél érezni????? :) :) Pihenj sokat!
Madrin!
Gyönyörű helyen voltatok! Én az ilyen nyugis helyeket imádom. Én már nem szivesen mennék pl. Siófokra. Annak is megvan a varázsa, csak nem nekem. :)

Kép
kira76

Sziasztok!

Vucuska,

Akkor holnapra Kép 1000-el Neked, és akkor figyellek majd a zárójelentésesek között!

Pannati,

Éde lehet a kislányod! :D

Lányok!

Volt már valakinek kiütése az utrogestantól? Nekem a csípőmnél jöttek ki 2-3 napja apró kiütések, de a jobb oldalamon mára már majdnem tenyérnyi vörös folt jelent meg, ami picit viszket is. :? A használatiban olvastam a mellékhatásoknál, hogy lehet tőle csalánkiütése az embernek...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemone!
Köszi a drukkot!
Én is szorítok ám neked, de tutira sikerült most neked! :wink:
Nekem még nem volt kiütésem. Biztos érzékeny vagy valamelyik összetevőre. holnap majd kérdezd meg a dokit. Remélem hamar elmúlik!!!

Pannati!
Most én is ezt tudatosítom, amit írtál. Biztos előbb utóbb mindenkinek összejön a baba.
Milyen édes a lányod hogy már tudatosul benne hogy hamarosan nővérke lesz és hogy ilyen kedves hozzád. :)

Kép
vucuska

Hú, nagyon kihalt most a fórum.

Edóra!
Mi újság?

Kép
vucuska

Sziasztok
Húúúú,de nagy a csend itt a fórumon :!:

Holnap valaki BMC-ba :?:
Mennem kell vérvételre megint .....
Ilyenkor vinnem kell megint vizeletet is :?:

Kép
noki&potyi

Noki!
Én megyek holnap leszívásra.
Eldölt hogy szürke hátizsák lesz a férjemnél. :D
Drukkolok hogy minden rendben legyen és kezdődhessen a stimulácikó.
Nem tudom kell-e megint vizelet meg éhgyomorra kell-e menni. Szerintem vigyél magaddal a biztonság kedvéért, na meg szurit is.

Kép
vucuska

nemone!

Nekem volt, és van is néha, de én suspenzio czinci aquosa-val(asszem így írják) kenem, nekem a hátamon jött ki tenyérnyi vörös folt, és máshol is kissebb...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Vucuska
Annyit mondott a doki,hogy nem kell éhgyomorral menni.....de ,hogy kell e vizelet?!
Mind1 azért viszek...
Elfér :lol:

Rajtam egy fehér felső, barna kord szoknya,fehér táska és fehér cipő lesz.
Szőkés barna hajam van és göndör.
Ja!
És szemüveg is lesz rajtam :shock:
Ha lesz időm(és mindig van ilyenkor) akkor olvasni fogok.
Katedrálist!

Szerintem meg fogsz ismerni :lol: :lol:
Remélem találkozunk!

Puszika! :shock:

Kép
noki&potyi

Lányok, hát én elméletileg jó hírrel jöttem, de nem merek örülni.
Pontosan az történt velem a mai vizeletteszten, ami a múltkori inszem után. Pontosan. Először is nem volt egyértelmű a vizeletteszt, ezért vért vettek. (éppúgy, mint a múltkor) 79-es a Hcg-m. Ez elméletileg elég. De Zekedoki is csak annyit mondott - a múltkori "kudarc" miatt- , hogy halványan örüljünk, és ha véreznék, menjek soron kívül, illetve, hogy jövő pénteken megnézik ismét a Hcg-t és megpróbálja, hátha lát valamit UH-val is már.
Pedig az még elég korán lesz.
Előzményeim: az első inszemem így lett "sikeres", pontosan ugyanezek a lépések történtek, halvány vizeletből poz., majd vérvétel, akkor 83,5 volt a Beta Hcg. Ez egy pénteki napra esett, mármint a teszt. Madarat lehetett velem fogatni, hogy sikerült, juhéjj. Rá egy hétre pénteken rémesen levert voltam, minden tünetem megszűnt, világvége hangulat, sírthatnékom volt, stb. Másnap elindult a vérzésem. Rá két napra lecsökkent a hormon és ezzel vége is volt a rövidke terhességemek. :-(
Annyira jó lenne, ha ezúttal nem így sikerülne, de egyszerűen nem merem beleélni magam, sőőt.
Kérlek, a táblában ne legyen még mellettem a "sikerült", jó?
Gratulálni is csak óvatosan, bár imádnám hallani a kedves szavakat, de babonás is vagyok, meg az egész. Rémesen nehéz, közben pedig oylan izgalmas, hogy hátha most igazából sikerült .
edóra

Edóra
Óvatosan,de azért nagyon agyon gratulálok Neked!
És kívánom,hogy minden rendben legyen!
Kép Kép

Kép
noki&potyi

-Na még 1x......
Úgy akartam írni,hogy nagyon-nagyonKép
:shock: :lol:

Kép
noki&potyi

Edóra!
Óóó! Te jó ég! Istenem csak sikerülne most Neked!!!!! Nagyon szorítok!!!!!!!! Akkor most csak nagyon halkan gratulálok!

Kép
kira76

Dóra.
csak pozitív gondolatok és nyugalom.Nincs két egyforma terhesség és a multkori baba sajnos csak megágyazott a kistesónak,hogy tuti helye legyen.
Átérzem min mehetsz keresztül,de csak jókra gondolj és tudd magamban mondogatom gra.....ok,de majd csak akkor írom le,ha úgy érzed már lehet.Addig is óriási ölelés és csendben irigykedem azért.

Puszillak

Orsi
orsiborsi

edóra!

Nem mondom ki, nem írom le, de tudod mire gondolok, és nagoyn nagyon szorítok neked...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Edóra!

Még nem írok semmit a táblába és nem is gratulálok :lol:
( csak egy ici-picit és halkan) :lol:

Kép
akire79

edóra: Csatlakozom az előttem szólókhoz. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Drága Edóra,

Kezem-lában csuriban érted! :) Rettentően drukkolok!

Puszillak!

Kép

Kép
zsókuci

Edóra!

Én sem mondok semmit.....viszont nagyon szorítok Neked :!:

Kép
nika28

Sziasztok!

Csatlakoznék hozzátok. (bár, elég ritkán tudok jönni)
2006. jan. óta próbálkozunk babával.... ezeddig mindhiába.
Augusztusban lesz egy éve, h kiderült, pcos beteg vagyok, így nem is csoda, h nem jött össze. De sajnos, hiába szedem a gyógyszereimet, így sem sikerült.... (eddig)

Így mi is elmentünk a BMC-be.
Kedden voltunk első vizsgálatokon és a Szűcs doktorhoz kerültünk.
Férjemnél megcsinálták a vizsgálatokat és nálam is lett vérvétel és nőgyogyi vizsgálat is.

Én, bevallom, kicsit csalódottan jöttem ki a rendelőből. Vhogy nekem olyan fura volt a doktor.
Az endokrin orvosom javaslatát, miszerint a köv. ciklustól kezdjünk el egy clostis hónapot (mert szerinte ez bőven elég a babához), arra közölte, h most már felejtsem el ezt az egészet.
Annyit mondott, h menjek el hsg-re a köv. vérzés után. :roll:

Ismeri vki ezt a Szűcs doktort? Tudtok vmit róla? Mert nem volt túl jó onnan így eljönni és tanácstalan vagyok most, h mit is tegyek. (a hsg-re term. megyek)

Köszönöm, ha írtok.
Ria

babszika

Sziasztok!
Edora, csak halkan, de szorítok!! :wink:

Babszika, megnyugtatásodra: Én Szűcs doktorhoz járok 2006. decembere óra. Maximálisan megvagyok vele elégedve. Hidd el, minden orvos mind szakmailag, mind emberileg nagyon jó a BMC-be. Át kell esned olyan alapvető vizsgálatokon mint a hsg is. Csak ezek után tudják eldönteni, hogy inszem vagy lombik legyen. Mi rögtön lombikkal kezdtünk a férjem problémája miatt. Itt a BMC-ben nem nagyon hallottam, hogy a Closty-t alkalmaznák. Az előző orvosod milyen vizsgálatokat javasolt? Sokáig az én régi nőgyógyászom is erőltette a clostyt. Hihetetlen peteéréseket produkáltam, kár hogy később kiderült, tök feleslegesen, mert nekünk csak lombikkal lehet babánk.
Hidd el, jó kezekbe kerültél! Majd meglátod, hogy amikor rendszeresen kell menned a BMC-be (kívánom, hogy ne kelljen sokáig), tapasztalod, hogy hány párral kell az orvosoknak, nővéreknek naponta foglalkozni. Nem sétagalopp, sajnos nagyon sok meddő pár jár ide. :(
Sok türelemre, toleranciára lesz szükség, de biztos vagyok benne, hogy Te is bármit megteszel a siker érdekében! :D
Ja, mégvalami: Nekem elég furcsa, hogy meddőségi ügyekben egy endokrinológus mondja meg, hogy mikor kell elkezdened szedni a Clostyt. Bízd magad a szakemberekre! Szerintem nemcsak Szűcs doki, de más orvos sem szereti, ha olyan orvos tesz javaslatokat, akinek egészen más a szakterülete.
(Egyébként van egy ikres anyukánk, aki szinté pco-s volt, meg egyéb más problémája is volt. Szűcs doki 1. lombikra két csodás kislányt "összerakott" neki. Hamarosan 1 évesek lesznek.)
Nagyon sok sikert kívánok és mielőbbi babásodást! Kérdezz bátran, szívesen válaszolunk a kérdéseidre.
süni76

Köszi Süni a választ!!!!!!!

Valójában az endokrin dokimnak nem kizárólag "más" a szakterülete, hiszen elég sok pcos lánynak "csinált" :roll: már babát.
Az tény, h 1 éve még peteérésem sem volt, most meg már előfordul, h ki is lökődik. Ezért mondta, h szerinte napi 1 szem closti elég lesz nekem, de hozzáteszem, ő is javasolta, h induljunk el a meddőségi fele is. (clostit pedig nem erőltette, sőt, eddig nem is javasolta, h babára gondoljunk, mert nekem 15x magasabb volt az inzulinom, mint kellett volna és először a hormonháztartásomat kellett rendbehozni)
A clostit amiatt írta fel, mert az ösztrogénem és a progim is elég alacsony ahhoz, h megtartsak egy babát bármi féle segítség nélkül. (esetleges zebrás teszt után azonnal progit is kell szednem pl.)

A hsg tudom, h nagyon kell, vhol érzem, h talán még ez is probléma lehet nálunk.

És annak örülök, h jó a véleményed a dokiról, mert ez nekem elég. Az az igazság, h saját kudarcként élem meg, h a BMC-be járunk és rettegtem attól a naptól, h én felvegyem a telefont és bejelentkezzünk.
De Panda (biztosan sokan ismeritek őt) nagyon sokat segített nekem és megtettem.... bár, egyenlőre még nagyon kettős érzelmekkel járok. Egyrészt a kudarctól való félelem (hogy talán itt sem tudnak segíteni), másrészt a bizalom, h végre nekünk is sikerülni fog. :roll:

babszika

Természetes, hogy kudarcként éled meg. Egyikünk sem arról álmodott, hogy ilyen körülmények között kerül állapotba. Hol a romantika, az érzelem??? Egyszer beszéltük a férjemmel, hogy majd szólunk a biológusnak, hogy amikor a petesejtbe befecskendezi a kiskatonát, gyújtson már meg egy mécsest, vagy szóljon valami romantikus zene legalább a hangulat kedvéért:D
Sajnos nekünk ez jutott. Ennek is biztos megvan az oka. Az biztos, hogy sokkal jobban fogjuk értékelni a családot, a gyereket.
Egy biztos, csak pozitívan lehet hozzáállni. Egyszer mindenkinek sikerülni fog!!!
süni76

Annyira köszönöm, amiket írtok. Nagyon kedvesek vagytok. Próbálok nyugodt lenni, és a félelmeket elhessegetni. Köszönöm.

Babszika. Szia! a Closty-t meddőségis szakemberek nem igazán szeretik. Progipótlás mindenkinél automatikus itt, aki mesterségesen vesz részt. Ne félj, bármilyennek is tűnik a dokid, a legjobb statisztikájú központban vagy, és azt már rég kifigyeltük, hogy beszélgetésre, lélekápolásra nemigen jut, ellemben profi szakemberek. Dumcsira itt vagyunk egymásnak mi. Reméljük hamar továbblépzs a babás fórumba!

Sziasztok:
E. Dóra
edóra

Babszika!

Mi tavaly május óta járun a BMC-be.
Nekem is Szűcs a dokim. Én meg vagyok Vele elégedve.
Kicsit fura, de nagyon rendes! :)

Elhiszem, hogy kudarcnak érzed, hisz nem egyszerű az embernek feldolgozni, hogy míg másoknak hipp-hopp sikerül, nekünk meg kell "dolgozni" a babáért.
Viszont ahogy Süni írta, csak pozitívan lehet hozzáállni!
Nemsokára Te is babás leszel meglátod! :)

Kép
nika28

Babszika,

a lehető legjobb helyen és kezekben vagy a BMC-ben, emiatt egy percig se aggódj! :wink:

Kép
Kép
pannati

Pannati!

Most nézem, hogy akkorra vagy kiírva, amikor Bori született? :)
Eddig fel sem tűnt :) :)

Kép
nika28

Sziasztok!

Szóval, van baba, de sajnos alacsony a hcg-m. Nekem 32,6 a doki meg azt mondta, hogy 45 alatt nem igazán jó, de azért megpróbáljuk megtartani. Utrogestan helyett kapok progesteron injekciót, és ha minden rendben lesz akkor 1-én újra mennem kell vérvételre, és uh-ra.
Most eléggé kiborultam, így talán jobb is, hogy elutazunk legalább nem ezen fog járni az agyam.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!!!

Edóra!!!
Én sem merek előre semmit irni, de nagyon szorítok Neked!!! :wink:

Babszika!!!
Látom Te is fent vagy a másik fórumon. Nagyon szép menyasszony voltál!!! :D
Vendég

Edóra,
Nagyon szorítok Értettek, és remélem, hogy jövő hét pénteken már kimondhatjuk, amit most még nem!

Babszika,

Amit a lányok írtak csak én is azt tudom mondani. Igaz nekem nem Szűcs volt a dokim, de szerintem akik a BMC-ben vannak, mindenkit lehet ajánlani, mert mindegyik nagyon jó orvos.
Clostit az tényleg nem kedvelik és nekem még anno a PCO-m miatt a normál szülész és nőgyógyászom azzal probálkozott sikertelenül...és utána küldött a meddőségibe.
Amit Süni írt, az tényleg így van nagyon sok türelem kell és sok időt vesz igénybe, de ez inkább a vizsgálatokra vonatkoznak, nekem néha repült az idő, meg majd kitapasztalod, hogy mikor érdemes menni, hogy ne kelljen sokat várnod.
Én is PCOS-s vagyok és nekem a második inszemináció sikerült, így tényleg ne add fel és hajra!
És nem utolsó sorban gyere ide, mert itt a lányok rengeteg erőt tudnak neked adni! Ahogy nekem is adtak!!!!

Nemone,

Még van remény, így ne tessék feladni, gondolom, hogy nem könnyű, de fel a fejjel és reméljük, hogy elsején Te is jó hírekkel jössz majd! addig is nagyon jó pihenést és kikapcsolódást kívánok Neked!

sok puszi Nektek!
Kriszta
tubikriszta

Sziasztok!

Megjöttem. Tényleg nem volt vészes a leszívás, persze mikor toltak ki mondta a férjem hogy valami villamosról beszéltem, meg mondta neki a nővérke hogy folyamatosan fel akarok ülni és hogy mindig nyomjon vissza fekvő pozícóba. :D
6 petesejtet nyertek, de a Kanyó drnő azt mondta hogy a spermában voltak morfológialilag nem megfelelőek. :shock: Ez mit jelent? Eddig mindig szupr volt a férjem eredménye. Mondtak még mást is de még nem voltam 100%-ig magamnál.
Holnap 9-10 között telefonálnak hogy hogyan is alakultak a dolgok.
Most megyek pihizni mert leszakad a hasam.

Nemone, Edóra!
Nagyon bízom benne hogy megmarad a babátok!!!!!!
Pihizzetek sokat!

Kép
vucuska

Nika,

igen :D :D :D Annyira jóóó! És abszolút véletlen! Ja és a férjemnek van egy nagylánya, aki szintén dec. 20-án született! :D

Kép
Kép
pannati

Nemone!

Neked sem mondok még semmit, de nagyon szorítok, és tudom, hogy 1-én minden rendben lesz :!: :!:

Pannati!

Ez tök jó! :)
Mondjuk nálam is elég közeli a dátum a szülinapomhoz, de ott mégis van 5 nap. :)

Kép
nika28

Lányok,
Ugyan sokakat már nem is ismerek, de nagyon aranyosak vagytok, mindenkinek köszönjük a gratulációkat! :D :D :D
Kitartást kívánok mindannyiótoknak, higgyétek el meglesz az eredménye! Borzasztóan szurkolok!

Süni, Nagyon sajnálom, de a következő biztosan sikerül!
Witch, Sajnálom, hogy az egyik babó felszívódott, de a lényeg, hogy a másik viszont egészséges és fejlődik! Minden rendben lesz!
Babszika, Nekünk is Szűcs doki volt az orvosunk! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vucuska!
Ügyi vagy! 6 petécske az jó! :) És mégjobb lesz ha mind, megis termékenyül! :) De ha csak a fele, az is jó! Na várom holnap mit mondanak! Drukkolok!!!!

Kép
kira76

Babszi!

Nekem sem Szűcs a dokim, de voltam már nála, nagyon aranyos, és a Clostyt jobb hogy nem kaptad, én PCO-s vagyok, de nekem folyamatosan cisztát csinált amikor kaptam, és iszonyatos fájdalmaim voltak... A doki szerint a PCO miatt.

Vucuska!

A hatos jó szám, nekem is ennyi lett :)!

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

babszika: Itt is üdv. Nekem Wiegandt a dokim és ő sem az a beszédes és állandóan rohanni kell, de már kezdem megszokni. Amit viszont szerintem sosem fogok, az a várakozás!! :x Rengeteget kell várni egy 10 perces konzultációért, vagy ultrahangért. A sógornőmék lombikoztak, ők a Kaáliba mentek. Szerintem a lombik már jobban megéri ott, ha minden vizsgálatod meg van, mert azért már nem kell fizetni pluszba. Az inszemért 40.000 Ft-ot kell fizetni a semmiért. A Kaáliban nem kell annyit várni. Kitartás!!

A félig babásaknak drukkolok.

Nekem ma volt egy nem teljesen pozitív LH tesztem. Erősebb volt a második csík, de még mindig nem egyforma.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok
Ma megint voltam vérvételen......
Még mindig nem jók az eredményeim,de javulgat és az jó!
Vasárnapig kell napi 2x szúrnom a decat és hétfőtől már csak napi 1-et és a többi szurit is kezdhetem szurkálni(Gonal-F és a Merionalt)
Merionalból napi felet kell és ezen ki is voltam akadva,hogy a másik felét ki kell dobnom ,mert másnap azt már nem használhatom fel......
Pocsékolás
:shock: :twisted:

Vucuska
Nagyon örülök neki,hogy 6 petécskét tudtak leszívni!
Drukkolok nagyon,hogy mind meg is termékenyüljön Kép

Babszika
Nagyon drukkolok neked,hogy minnél hamarabb kismami legyél!
Hidd el,hogy a BMC-ba a legjobb kezekbe vagy.
Kitartás!

Nemone
Nagyon drukk neked is!!!!!!!!Kép

Puszi Mindenkinek!

Kép
noki&potyi

De aranyosak vagytok!!!!!
Nagyon köszi a fogadtatást!

Az ismerősöknek pedig üdv itt is :lol: :wink:

Jövök és próbálok majd teljesen beilleszkedni hozzátok, bár amint látjátok, már most is éjszaka van és még csak msot jöttem haza a munkából....
A beosztásom nem nagyon engedi, h minden nap ezer hsz-om legyen, de jövök minél többet.

Szurkolok mindenkinek!
A zebrásoknak erősödőt kívánok!!!!!

babszika

Vucuska, akkor hétfőn beültetés?

Nemone, azért pihenj nagyon sokat. Semmi megerőltetés. A progesteron szuri biztosan segíteni fog.

Edóra, szorítok :!: :!:

Babszika, megértelek. Nekem is voltak ilyen gondolataim mint neked. Szerintem ha esetleg nem tudsz megbízni a dokiban, még átkerülhetsz máshoz. Az nagyon fontos, hogy a dokid szimpatikus legyen, mert tényleg elég nagy rohanás van, és kell, hogy érezd: jó kezekben vagy.
A HSG nem gáz, főleg lelkileg rossz, legalább is nekem. Azért ne gondolj arra, hogy petevezető téren is van valami gond. Ahogyan a láynok mondják: pozitív hozzáállás, és meg lesz az ereménye. (ezt magamnak is mondogatom :-)

Lányok, ha fagyibabákért megy az ember, akkor mikor kell menni? Konc a dokim, de ő nem lesz júliusban, ezért Zeke doki csinálja a beültit. A ciklus hanyadik napján kell jelentkezni? Májusban volt a lombik, így egy hónapot hagyok ki. Kicsit tanácstalan vagyok.
trinky

Vucuska
Sajnos nem leszünk itthon most 7végén,de nagyon remélem,hogy jó híreket fogsz kapni !
Kép
Én nagyon drukkolok Neked!
Minden bajom van,hogy csak vasárnap este vagy hétfőn tudom megaz eredményed, mert addig nem is leszek net közelbe :evil: !

És persze Mindenkinek nagyon mennek a Drukkok!!!!!!!Kép
Nagyon jó 7végét kívánok!

Puszi

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Most hívott a Tanár Úr és azt mondta hogy 6-ból 6 megtermékenyült! :D :D :D
Nagyon örülünk!!!!
Hétfőn megyek 2 babámért, a többit meg lefagyasztják.
ICSI-vel csinálták.

Mindenkinek kellemes hétvégét!!!!!!

Nagyon köszönjük a drukkokat, meg volt a hatása!!

Kép
vucuska

Noki!
Most olvasom hogy te meg hogy várod az eredményem. Te cuki vagy.
Remélem még sikerült elolvasnod az örömhírt.
Köszi a drukkodat.

Kép
vucuska

Sziasztok!

Noki!
Áh, azzal nincs bajom, h nem bízom benne. Hiszen még csak most jártunk nála először. Inkább ahogy a többiek is írták, nem annyi idő jutott rám, mint gondoltam volna és sztem Ezt kell még megszoknom.
Már alig várom, h megjöjjön és akkor mehetek HSG-re.

Egyébként a hsg-t azért tartom szükségesnek, mert volt egy perforált vakbelem és hashártya gyulladást is kaptam mellé, meg egyéb finomságokat.... szóval, elég nagy az esély, h lesz mit csinálni ott is, de nem félek, mert végre kiderül és ha gond is van, legalább kiderül és ha kis szerencsém van, akkor meg is oldható. (ha meg ne adj isten nem, akkor tudom, h nekünk a lombik adja a babát) :wink:

Vucuska!
Szívből gratulálok!!!!!!

Szép napot nektek!
Kép

babszika

Nemone,
azért mennek a drukkok és reméljük kapaszkodik a babócád.Jó pihenést és kikapcsolódást kívánok Neked!

Vucuska,
szuper eredmények.Kívánom hétfőn jól sikerüljön a beülti és veled maradjanak kilenc hónapig a babáid!Addig is pihengess!

Orsi
orsiborsi

Trinky,

elég, ha a ciklus 5-6. napján mész UH-ra.

Kép
Kép
pannati

Vucuska!
Ezek nagyon jó hírek!!! Örülök neki. :) Ilynekor hányat ültetnek vissza?

Babszika!
Azt kell mondjam, nekem is nagyon nehezemre esett felkeresni a BMC-t. Szeptember óta mondogattam magamban, hogy na most már tényleg fel kéne hívnom őket és köv.év áprilisában voltunk ott először. Kellet vagy fél év, mire lépni mertem.
Mi is Szűcs dokihoz járunk. Először nagyon furcsa volt az első konzultációen hogy csak gyorsan elhadarta a kérdéseket, kapkodtam a fejem igen-nem-nem tudok róla válaszok záporoztak és tulajdonképpen semmi másra nem volt idő. De most. hogy már többet voltunk azóta, rájöttem, hogy nagyon alapos a doki, odafigyel mindenre és igazi szakember. Így utólag nagyon örülök, hogy hozzá kerültem, mert (ez már csak szubjektív saját vélemény) Őt tartom ott a legszimpatikusabbnak.
Azt még nagyon pozitívnak tartom, (nem tudom a többieknél is így van-e) hogy amikor egy vizsgálatnak az eredményét megyek megtudni, akkor mindig személyesen behívat és elmondja az eredményét és akkor nyugodtan lehet Tőle kérdezni mert akkor rám szánja az időt és nem sürget.
Ja és még egy pozitívum: azt hallottam, hogy szülést is vállal. Jó lenne, ha nálunk is elvállalná, habár ezen még nagyon korai lenne gondolkodnunk.

Helló Csajszik!
Gyors beszámoló: Jövő héten meg lesz az eredménye annak a genetikai vérvizsgálatnak, ami kimutatja, hogy örökölné-e a fiú ezt a dolgot az apjától. Párom arra az elhatározásra jutott, hogy ha igen, akkor nem vállalja a biopsziát. Lehet hogy így lenne tisztességes.
Aki akar drukkoljon hogy jók legyenek a hírek..

:?

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Vucuska!
Most csak miattad jöttem fel a Netre, de látom megérte!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon gratulálok!!! Hú de örülök!!! Mindjárt dobok egy sms-t Nokinak is!! :lol: :lol: :lol:

Kép
kira76

Sziasztok!
Vucuska, gratulálok!!! Szuper a 6-ból 6 :D

Trinky, ahogy Pannati is mondta, fagyibabákért jó ha a ciklus elején mész vissza. Megnézik, hogy van-e ciszta, milyen a nyálkahártya. Utána még kb. 2x mész uh-ra, aztán jöhetnek a babák :wink:

Babszi, tetszik a hozzáállásod (hsg-vel, lombikkal...). Csak így lehet :D

Rony, szurkolok, hogy jó legyen a genetikai eredmény!

Kellemes hétvégét mindenkinek!
süni76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?