Sziasztok Kedves Mindenki!
Kicsit hosszú leszek, mert elég régen nem voltam....
Rony!
Drukkolok nagyon a genetikai vizsgálat eredményéhez! Szombaton írtad, hogy jövő héten meglesz az eredmény. Akkor ez azt jelenti, hogy ezen a héten? Írj majd mindenképpen, hogy mi lett, de remélem mehet a biopszia, mert akkor a párod is sokkal jobban érezné magát!
Vicky!
Szerintem egyáltalán nem baj, ha leírtad, amit gondolsz, mégha ez valaki magára is veszi. Pont ezért van ez a fórum. Nekem is vannk olyan időszakaim, amikor érzékenyebben érintenek olyan dolgok, ami máskor nem érdekelne. Gondolj bele, hogy az is előfordul, hogy vérvételre vársz (éhgyomorra, stb....) egy állami intézményben és beelőz egy olyan, aki amúgy magánrendelésre jár, de a vérvételt az orvos szemét módon ott csináltatja meg és az is előfordul, hogy az eü-i dolgozókat is előre engedik. Sajnos előfordul az ilyen, én is szoktam dühöngeni, de szerintem nem éri meg ezen idegesíteni Magad!
Engem pl az zavar, hogy én még mindig nem tudom ki lesz az orvosom és akinek van az legalább nagyjából be tudja lőni, hogy mikor kerül sorra. Ezzel szemben én........

Én igazán drukkolok, hogy nagyon hamar átmehess a babás topikba (és nem azért mert nem szeretnélek itt látni)
Lányok!
Szerintem Veletek is előfordult, hogy valaki előttetek pofátlan volt és erőszakos (mint tudjuk mindig ők jutnak előre), lehet hogy Vicky pont egy ilyen embert fogott ki, őt is meg lehet érteni egy picit!
Noki!
Mi ez a vonalzó? Csak nem tudsz vaalmit, amit mi még nem? Vagy én maradtam le vaalmiről?
Nika!
Nagyon boldog házassági évfordulót kívánok Nektek és azt, hogy egy gyertyafényes vacsora mellett kapcsoljatok ki, csak egymással foglalkozzatok és ígérjétek meg egymásnak, hogy még legalább 20x ünneplitek meg ezt a napot!
Vucuska!
Nagyon nagyon gratulálok, hogy végre eljött ez a pillanat is! Vigyázz Magadra, pihenj sokat, a táblába beírtam az eseményt és anygon várom várom a +++++++++++++++ vv eredményt!
Én (ha egyáltalán érdekel valakit (köszi Rony a kérdést

) )
Végre vége a vizsgaidőszaknak, márcsak a szombati vizsga eredményét várom izgatottan!
Csütörtökön megyek a 20. napi vv-re, szóval még mindig nem tartok sehol sem (még orvosom sincs

), de ez mostmár nem is nagyon érdekel, mivel úgy döntöttem pihenőt tartok és csak leghamarabb ősszel fogom újra kezdeni! Természetesen most még végigcsinálom a vizsgálatokat (2 vv, páromnak kontroll kiskatona vizsgálat), de tovább nem lépek egyenlőre, kicsit besokalltam. Szerintem még mindig megvan a cystám, mert nagyon érzem a jobb oldalt, de már egyáltalán nincsennek fájdalmaim.
Amúgy ma mondtam fel a munkahelyemen, 1-éig dolgozom, 2-án kezdek az új helyen

Szóval emiatt sem aktuális most ez a baba téma.
Kezdtem már beleőrülni és ez így nem jó. Most inkább élvezem az életet, a nyarat, az új melóhelyet, a nyaralást és ki tudja talánpont így fog spontán összejönni.
Amúgy folyamatosan olvani foglak Titeket, a táblát vezetem becsülettel!
Hát ennyi, bocsi, hogy ilyen hosszú voltam!