A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Wish!
Tudom már ezer meg egyszer feltettétek de nincs időm keresni és az egyik ismerősömnek nagyon kéne az a munka törvénykönyves dolog ahol módosították, hogy a lombikosokat nem lehet kirugni. Ha tudsz segítsz köszönöm!!!!!!
Szuri megvolt ma?

Hajnesz drágám!
Belevágtál akkor te is a menetbe!!! Nagyon izgulok mindháromotkért mutassa meg ez a trio hogy kell ezt csinálni. Megkérdezhetem hogy te milyen tipusú fogigátlót szedtél és hány napig. Nekem 20-35 nap között kell szednem rám van bízva.

Stella!
Hajrá!!!!!! Megjövetel jelentkezett már???

Előre a zebrákért!!!!

Roxal!
Kitartás erre a pár napra! Nagyon nagyon izgulok érted, bár csak olvaslak benneteket, de lélekben veled vagyok nagyon kell a húzó erő!!!!!!!

A pocakosoknak jó babavárást kívánok.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Még nem jött meg és szerintem 6-7 napig nem is fog, pedig nagyon jól tenné, ha mégis...

Kép
stella9

Zsebi Kép
Még nem módosult, csak fog valamikor júliusban.
Png "2005 Június 21 kedd - 09h 51" -i hozzászólása, még fenn van ezen az oldalon.

wish

Zsebi! Küldd az ismerősödet a www.lombikbaba.com-ra, pont tegnap olvastam ott a pontos törvényt.

Te mikor is kezded a következőt??
lkt

Zsebi, Wish! Én pont kérdezni akartam, hogy nekem nem világos ez a munka törvénypont módosítás, mert a lombikbaba.com-on én úgy értettem, hogy júni 13 v 14-én töröltek valami pontot az eredeti törvényből, mely által életbe lépett a munkahelyi védelem, ehhez képest Png cikke júliusról beszél. Most akkor hogy van ez??
lkt

Wish! Nekem tetszik az új két színű tábla. Szerintem így a jobbKépKépKépKépKép
lkt

Timi Kép
Az előterjesztést a módosításról elfogadta az OGY és most kidolgozzák a konkrét törvénymódosítást, ha jól értem. Szóval még várni kell.
Aki veszélyben érzi magát az irassa ki magát a dokijával táppénzre, akkor védve van, és reméljük júliusban kész lesz a törvénymódosítás.

wish

Sziasztok!

Hú mennyit irtatok. Most értem be a vizsga után. Ez megvan, de ma rosszul vagyok folyamatosan émelygek. Azt hiszem, pszihém megint alkot, mert annyira szeretném. Viszont ma megszállt valami szörnyen rossz érzés, hogy nem sikerült... Pedig egyelőre semmi jele, hacsak az a gombostűfejnyi barna valami, amit normál esetben észre se vennék...

Wish!
Szép a tábla Kép

Találkozó. Nem tudom, július utolsó hetében megyünk Hévízre, de nem tudom, hogy már hétvégén is. Ha lehet, én mindenképp ott leszek.

Eszter
Kép
roxal

ZsebikémKép
Nálunk Marvelon van, min. 21, max 28 napig kell szedni, én most 35 napig szedtem, mert csak így tudtuk a pungi időpontját úgy összehozni, hogy a doki is és én is ott legyek.Kép Eddig egy kicsit ki voltam ezen akadva, de most hogy írtad, hogy nálatok 20-35 nap, teljesen megnyugtattál, hogy belefér!Kép Köszi!Kép
Igyekszünk majd jó példát mutatni!!!
hajnesz

Roxal! Tényleg Te azért voltál eddig csendben, mert vizsgáztál. Nagyon ügyes vagy, hogy sikeresen vetted az akadályt!! Émelygés??Kép Nem biztos, hogy a pszichéd az...Kép

Tényleg, Lányok, nekem júli 23 ok.
lkt

RoxalKép
Kezem-lábam x-ben, hogy az émelygés azt jelezze, amit annyira szeretnénk hallani!!! Ismerősek ezek a rossz érzések, szerintem mindenkit utolérnek, de lécci ne hagyd, hogy felülkerekedjenek, míg van remény!!! Úgy szorítok!!!
hajnesz

Timi!

Igen, most még két nap vizsga így reggel. Nem merem elhinni, hogy más is lehet... Annyi tünetet produkálok, hogy ez biztos nem lehet a babától. Csak annyira vágyok rá.

Hajni!
Tudod, a zebrád éltet. Nézegetem, hátha használ Kép Igyekszem pozitívan gondolkodni... Megígérem.

Eszter
Kép
roxal

Timi!

Igen, most még két nap vizsga így reggel. Nem merem elhinni, hogy más is lehet... Annyi tünetet produkálok, hogy ez biztos nem lehet a babától. Csak annyira vágyok rá.

Hajni!
Tudod, a zebrád éltet. Nézegetem, hátha használ Kép Igyekszem pozitívan gondolkodni... Megígérem.

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
Annyira drukkolunk nektek, hogy muszáj sikerülnie Kép

wish

Wish!

Hogy aztán majd vissza tudjam adni Kép

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
Igen, drukkolok, de majd kérem vissza Kép
Annyira jó lenne, ha sikerülne... Egyébként statisztikai alapon is sikerülnie kell!
Hajni zebráját én is nézegetem Kép

wish

Az nem az én zebrám, hanem a TIÉTEK!!!Kép
hajnesz

Hajni Kép
Igen, de Hajni zebrája néven van anyakönyvezve a köztudatban Kép
Mellesleg hármasiker Kép

wish

Ó, ez nagyon hízelgő!Kép
hajnesz

Lkt!
Mi majd csak augusztusban kezdjük a fogigátlót aztán szeptben lesz az érdemi része. Addig nyaralunk egy hatalmasat!

A törvényhez nem tudok hozzászólni, mert nem olvastam csak tudtam ti itt beszélgettetek róla hála Istennek engem nem érint, mert szupi ilyen szempontból a munkahelyem.

Wish!
Köszi! Te egy arany ember vagy! Jövő héten összefuthatnánk, ha még az belefér neked!!!!!!

Hajnesz!
Nekem is ezt kell szedni így tudom ha látom, de magamtól nem jutott eszembe a neve, bemélyesztettem a "gyógyszeres szekrénykémbe" Lassan már egy komplett gyógyszertáram lesz lombikos cuccokból. Kép

Lányok!
Ne "vesszetek" össze ezen a zebra kérdésen aki kapott Hajnesztól most mindenki babás lesz és továbbadja nekem és utána kiosztom mindet én is valakiknek akik rá lesznek szorulva! Így jó lesz???

Roxal!
Tessék bizni hinni, ott lapul, csak m ost egy kicsit még megviccel!!!!! Nagy nagy drukk neked!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Hajni!

Ez már rajtad marad. Az Hajni zebrája és kész, Wishnek igaza van. Tényleg, hármaszebra...

Wish!
Akkor ez lesz a munkamegosztás. Most te drukkolsz sikeresen, két hét múlva meg én Kép

Eszter
Kép
roxal

Zsebi!

Azt mondod, már most kitol velem? Ez igazán nem szép tőle/tőlük. Kép
Az én zebrámat szívesen továbbadnám már...

Eszter
Kép
roxal

Látom, rengeteget írtok, huuu, nem is tudom visszaolvasni! WishKép még hogy így kizöldült a tábla és lehet követni.
Reggel hét óta nyomtuk az érettségit, most fejeztük be.... rohadt fáradt vagyok, képtelen vagyok bármire is....
ráadásul -szerintem a homeobogyók miattKép eláraszott a vér, engem, akinek tudjátok, milyen gyatra, csupán 3 napos szokott lenni. Ennek most kivételesen örülök.
RoxikaKép Hogy vagyKépKép Kezd izgalmas lenni
HajniKép Tetszik ez a zebra-dolog, nagyon is biztató!
puszi, anna már majdnem kész van egy osztály.... aztán csütörtöktől szombatig a másik osztály... küldjetek erőt!!!
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Anna!

Tarts ki! Érettségi után egy nagy pihi, aztán a következő lombik után ott lesz a várva várt eredmény a pocidban.
Én jól vagyok. Egyelőre semmi nem fáj, nem érzek különösebben semmit, csak rettegek, ha pisilni kell menni, hogy valami olyat látok, amit nem szeretnék... Pedig lassan barnázni fogok szerintem. Amúgy meg lelkileg nem vagyok a toppon, de a lányok azért tltik belém az erőt Kép

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
Már miért barnáznál? Nem lesz semmi. Elsején találkozunk Dévainál, és punkció elött még gyorsan megmutatod nekem az UH képet az ikrekről Kép Jó így? Kép

Zsebi Kép
Igen Kép Mindenképpen találkozzunk! Már lassan két hete taliztunk utoljára (a tejberizs is rég elfogyott Kép). Legfeljebb, ha nem vagyok már mozgékony, majd nálunk leszünk.

Wish

wish

Wish!

Hát nem tudom, mert úgy érzem. Mellesleg a te variációd szimpatikusabb, s pont azt számoltam, hogy neked a tájban lesz dolgod Dévainál... Én egy babóval is kiegyezek, csak legyen.

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
Szívből remélem, hogy cserben hagy a megérzésed.

wish

Roxal, anno Enigma sem érzett semmit. Sőt, biztos volt benne, hogy nem sikerült. Próbálj meg nem rágódni ezen! Nagyon-nagyon szorítok nektek! Nem szeretek utolsó kismama lenni, úgyhogy minél előbb csatlakozz hozzám Kép
png

Roxal!
Szorítok!!!

Lányok, ma voltam Dévainál, megbeszéltük az irányítottat. Nagyon jó kedve volt és képzeléjétek 6-ra mentem és 6 óra 00 perckor hívott!!! Szóval nem kellett sokat várnom. Szóval kezdem a clostyt és hétfőn megyek UH-ra.

Wish
Nem mész véletlenségből Macat vásárolni? Én vennék egy dobozzal. Ha nem tervezted nem gond akkor veszek a régi forrástól.

Emi
emi31

RoxalKép

Semmi sem kell érezned!!!! Én addig nem éreztem semmit míg meg nem mozdúlt. (16.hét) Nem volt hányingerem. A mellem sem fájt. A transzfer után állandóan a mellemet nyomkodtam, mert meg voltam győződve, hogy ha terhes vagyok akkor fájnia kell. Szóval tiszta antiterhes voltamKép Figyeld meg csak azt fogod észrevenni, hogy már megint betojt az a büdös kölök és egy perc nyugtod sem leszKép

Puszi

Ja ez mindenkire vonatkozik. Az ikresekre duplánKép

KépKép
gigi28

Szia Wish!Kép
De szeretnénk tesót /Apa még kettőtKép/de csak ha spontán sikerül.Dévaihoz már nem megyek vissza.Nem tudnám végig csinálni újból azt a sok gyógyszer,injekció kezelést.KépNa meg az anyagiakról nem is beszélve.....

Csatlakozom Gigihez!
Én se éreztem semmi olyat amit szoktak /normálisanKép/.Nem volt soha hányingerem,nem fájt a mellem stb....Én is kb:16-17.héten éreztem először picurt.Gondok inkább már a vége felé voltak.Nem tudtam aludni,fáradt voltam,stb...De az arhívumba el lehet olvasni mennyit nyavajogtam Annáéknak.Kép
Ja,állítólag csak a fiús anyukák nem hányósak,a lányosakra ez nem vonatkozik!KépKépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Roxalkám! Annyira ismerem ezt a még le se ültem a wc-re, de már rettegve nézem, hogy van -e valami... Nem szabad. Tanulj csak, vizsgázz ügyesen meg dolgozzál, most ezekre koncentrálj!!!Mellesleg a tapsztaltabbaktól elhiheted, hogy az hogy semmit nem érzel pont annak lehet a jele, hogy a semmi nem semmi. Beszélgess Hajni zebrájával. Nekem is szem előtt van, szoktam néha váltani vele néhány szót.

Hajnesz! A barátnőm, aki ott volt a kisbabájával a ceglédi talcsi vége felé, meglátta a zebrát, és a gyönyörű szöveget, és megkönnyezte, hogy mennyire aranyos vagy. Még egyszer köszi Hajni zebrájátKép

Zsebi! Tetszik nekem ez a nyaralás projekted, így kell felkészülni a babó fogadásáraKép

Annus! Kitartás, mindjárt itt a vége, és utána olyan jó lesz "igen, ezt is megcsináltam" érzésekkel találkozniKép Főleg hogy belehuppanhatsz a nyári pihenésbeKép Ezt nagyon visszasírom a tanárosdi időszakombólKép
lkt

Lkt!
Hát remélem a babónk is így gondolja, hogy eléggé felkészültek vagyunk a fogadára. Mindenesetre kipihenem jól magam aztán gyerünk. Kép

Anna!
Akkor nemcsak a diákok várják a vizsga végét, hanem ti is. Remélem azért sok jó jegyet kapnak!!! Kitaráts nemsoká vége. Mikor indultok neki a következőnek?

Wish!
Hát igen már két hete taliztunk. Fú nagyon rég volt! Kép
A táblád egyszerűen csodás! Remélem minél előbb felkerül mindenki a középső szektorba.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Dia Kép
Remélem sikerülni fog Kép A második baba könyebben szokott menni Kép

Emi Kép
Megnézem mi kell nekünk és megmondom mikor tervezek menni.
Lányok Kép kell valakinek valami FLP-s cucc?

Roxal Kép
Akármit érzel is az bármit elenthet. na most okosat mondtam, de tényleg így van, már midneféle tünettel sikerült lombikról hallottam.

Fúú lányok, majd szétdurran a fejem és hányingerem van. Húzok is aludni.

wish

Wish, konkrétan mi az az FLP?
png

PngKép
Lehet, hogy Wish még alszik, ezért megpróbálok segíteni.
FLP: Forever Living Products. Természetes alapanyagú táplálékkiegészítőket és ha jól tudom kozmetikumokat is forgalmaznak.
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Kép
Nem alszom, csak úton voltam a munkahelyemre. Bár szívesebban aludnék. A fejfájásom ugyanis megmaradt, de mellé már fáj a torkom is. Most jól be is vagyok szarva, hogy mi van ha nem múlik el, hanem esetleg még be is lázasodom.
Haha, még szerencse, hogy úgyis eszem a baby aspirinit

Png Kép Úgy van ahogy Stella írta.

wish

WishKép
Nem is olyan rég pont erről beszéltünk a másik topikban.
A megfázásos tünetekről és a babásodásról.
Tudod a legyengült immunrendszer nem "dobja ki" a babót.
Azért jobbulást kívánok!
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Bár úgy lenne Kép
Azért remélem elmúlik pár nap alatt.

Roxal Kép
Hogy vagy?

wish

Helló lányok!

Köszönöm a sok bíztatást. Vizsga négyes, ezt is letudtam.
Mióta szerdtem a progit, úgy elkezdtek fájni a melleim, most már múlóban van. Amúgy továbbra sem érzek semmit. Hál istennek semmi jele nincs, hogy ne lennének a helyükön. Tegnap zenét hallgattunk, hogy jó legyen nekik bent. Meg minden este kapnak apától puszit, hátha maradnak Kép S várjuk minden nap végét, amit pipálhatunk. Ma nincs émelygés se Kép

Wish!
Szerintem ez telejsen normális, tényleg gyengül a szervezetünk...

Timi!
Igyekszem, csak a berögződéstől nehéz szabadulni. Csak ezt a hetet éljem túl!

Dia, Gigi!
De jó, hogy ti is megnyugtattatok.

Png!
Én igyekszem utolérni, de ez már nem rajtam múlik...

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok Lányok!

Néhányan ismertek már egy másik topicból (Stella, Wish, Noémi). Bocsánat, ha valakit nem írtam itt.
A helyzet velem a következő: hőmérőzés, pé figyelés, hormonlaborok, néhány vírus-baci szűrés (nem mindegyik azt hiszem), pár UH (tüszők érnek, van két myoma-göb) és utoljára rászántam magamat a HSG-re. Itt jött igazán aKép. Mindkét oldali p.vezetőm el van záródva!!!!
Lányok ilyenkor mi van? Kell még az a lapar, vagy mi a neve? Vagy ilyenkor automatikusan lombik? Teljesen el vagyok kenődve.

Jázmin
djázmin

Jázmin!

Én úgy tudom, hogy ilyenkor ha a pároddal minden rendben van, akkor előbb átfúvást csinálnak neked. S utána ha javul, akkor nem kell lombik. Ha azzal sem ikerül, csak akkor van lombikra szükség.

Eszter
Kép
roxal

CsajokKép
Lécci segítsetek!!! Már tiszta para vagyok, ha gyógyszertárba kell mennem...Első lombikos bevásárlás után hívott a dokim, hogy megkeresték a gyógyszertárból, hogy van egy kis gond: 15 Puregon helyett 5-öt adtak. Kis kiakadás, újból recept, kiváltás. Most direkt a Délibe mentem, nehogy megint előfordulhasson valami hasonló. Kifizetem a csomagot, jé, nem is lett olyan drága, érik még az embert kellemes csalódások, csak hihi, majd nehogy megint telefonáljon a doki...
Nem a doki telefonált, hanem a déli gyógyszertár 3 nap múlva. Sorry, de 2 Puregon helyett egyet számlázott Klárika, kéne még 30ezer, különben szegény Klárikának kell kifizetnie, ja és van egy pici gond is, mert kártyával fizettem, ez tovább bonyolítja a dolgot. Ezen a ponton már csak nevetni tudtam, annyira abszurd volt. Veletek is történt ilyen, vagy csak én vagyok ennyire peches??? Úgyhogy tegnap bebizonyítottam Klárikának, hogy vannak még becsületes (lúzerKép) emberek és megmentettem félhavi keresetét.
Ja, mindez a Baby Aspirinről jutott eszembe, mivel még egy gyógyszertárban sem tudták, mi az, inkább nagy kerek szemekkel néztek vagy mosolyogtak rajtam, ha így kértem és próbáltak rábeszélni inkább fél Panadolra...HOGY KELL KÉRNI????
Bocsi, a fentiekért, de ki kellett adnom magamból.
Jaj, Lányok, tisztára zavarba hoztatok, nagyon örülök a zebrácskák tevékenykedéseinek, meglátjátok, mágikus erővel bírnak!!!KépKépKép
WishKép
Tényleg fogd föl úgy, ahogy Stella mondja, lehet, hogy még jót is tesz. Azért lázat nem kívánok. De inkább gyógyulj meg! Na most döntsd el.Kép
RoxalKép
Olyan édesek vagytok, muszáj ilyen szuper szülőknél maradni!!! Szorítok nagyon!!!!
hajnesz

Jázmin!
Bár nem Dévais vagyok hanem Kaális, de mivel olvaslak írok!
Szerintem nem kell ilyenkor a lapar hanem egyből lombik. A Kaáliban nagytöbbségében úgy állank hozzá, hogy ezt nem lehet gyógyítani. Sok sikert kívánok, mielőbbi babásodást!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

JázminKép
Emlékszem rád a megint...-ből, sajnálom, hogy ez a helyzet, de legalább tudjátok, nem telnek feleslegesen a hónapok. Nekem is ez a problémám és a dokim HSG után egyből a lombikot javasolta. Én is rákérdeztem, hogy nem is próbálkozunk laparral?, azt mondta, a visszatapadás, hegesedés esélye elég nagy, ő nem ajánlotta. Viszont Zsebi mesélte, hogy van egy Kaális lány, aki most spontán próbálkozik, mert neki megcsinálták a lapart és átjárható lett, szóval ez dokifüggő, ki mit javasol. Mit mond a te dokid?
hajnesz

Roxal
Köszi a választ, a páromnál rendben van minden.

Zsebi
Bejelentkeztem a BMC-be. Azt ne kérdezd miért pont oda. A Kaáli milyen? Írsz róla nekem? Köszönöm, rajta vagyunk.

Jázmin
djázmin

Szia ZsebiKép! Ezt jól összehangoltuk!Kép
De tényleg, JázminKép, ha én nem lennék a lombik közepén, megkérdeznék több szakembert és úgy mérlegelnék. Viszont az tény, hogy lombikkal biztosabbak az esélyek.
hajnesz

Jázmin!
Igen a Kaálisoknál van az a lány akinek szintén ilyen elzáródása van a Kaáliban azt mondták neki nem lehet vele mit kezdeni, de a Nyírőbe talált egy német dokit, aki időnként jön ide műteni az otthon tanult módon és megműtötte és hátjárhatóvá tette a petevezetőit. A műtét nagyon drága volt négyszázezer forint.
A Kaáliba szeretek járni, jók az orvosok, kedvesek a nővérek. kulturált a hely. Nem kell várni mindig időpontra kell menni. Nem fogadnak el hálapénzt. Amikor először mész van egy egyszeri konzultációs díj 8000 (volt tavaly). Ha vérvétel kell a lombik előtt azért fizetni kell ha ott csináltatod, vagy bárhol megcsináltathatod tb-re. Amint elkezdődik a lombi (nem húzzák az időt, tudják mennyie fontos ez nekünk) onnan már minden ingyen van. A gyógyikért kell fizetni ami egy lombik esetében kb. 80-120 ezer között van attól függ hogy reagálsz a gyógyszerekre és a rövid vagy hosszú protokollt csinálja neked.

Ha van még kérdésed válaszolok, de így hirtelen ennyi jutott eszembe!

Hajnesz!
Hol tartasz a szúrásban? Mikor mész uh-ra?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szia Hajnesz! Jaj, Téged kihagytalak!
A nőgyogyi rögtön a lapart javasolta következő lépcsőnek, de én nem szeretném, ha feleslegesen műtögetnének, altatnának. Várom mit mondanak majd a BMC-be a leletek alapján.

Jázmin
djázmin

Hajnesz, velem még ilyen nem volt, ez azért durva. Én amúgy a Gazdagréti téri patikába szoktam járni, az ott van Dévaitól öt percre, ott is van Puregon, és ott minden rendben volt Kép
A bébi aspirinről majd Lkt ír neked, azt hiszem, ő tudja a részleteket.
png

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?