2004.08.31 12:50
2004.08.31 13:33
Csak magam miatt kezdtem úgy, mert nem emlékeztem pontosan, hogy akkor mit is írtam
Te ilyenkor hogy viselkedsz? Mert én néha másnap szégyellem magam komolyan, olyan hisztiket tudok csapni, ha nem alhatok
Persze, sajnálom én is Mátét olyankor, csak közben meg nyüszögök nonstop, hogy miért nem alhatok blablabla
Na de akkor is sok volt
2004.08.31 14:06
De az már olyan negyed 4 körül volt asszem. És ettől azonnal jobban is éreztem magam
2004.08.31 14:21
2004.08.31 18:52
2004.08.31 21:22
én bizony hisztiztem éjjelente, csapkodtam, kiabáltam, így a férjem úgy döntött hogy ez nekem nem megy, így én aludtam, ő meg őrizte a csajt. Általában úgy volt hogy felébredt,a kkor átment, tea, nem aludt vissza,a kkor áta mi ágyunkba, hátha alszik, mire ő kimászott és vigyorogva játszani kezdett. kb 1 óra így eltelet, hogy állandóan rászóltunk, visszahoztuk az ágyba, itattuk, aztán mivel nema ludt el, vissza a saját ágyába, ott ordítás, végső esetbena férjem odafeküdt mellé egy fotelágyon, ő meg ott játszotta kiságyban. Aztán valamikor elaludt. Úgy rendesen játszania játékaival a szobánkban nem engedtük. 2004.09.01 07:55
. Tegnap a délutáni alvása 3 órásra sikeredett, így eldöntöttem, hogy ha éjjel nem ébred fel, akkor reggel felkeltem 8-kor, és szépen visszaállunk a megszokott menetrendre. De nem kellett, mert átaludta az éjszakát, és pontban 8-kor kukorékolt is
Remélem, innen sínen vagyunk. 2004.09.01 10:29
2004.09.01 19:17
Két gyerekkel csak macerásabb.
2004.09.01 19:57
Érdekes, hogy más kórházas topikokban pörögnek az emberek, itt meg olyan kis családias a hangulat
. 2004.09.01 20:12
Persze azért néha jöhetnének újak is
2004.09.01 21:58

Szóval komolyra fordítva, azért elégkicsi ott a szülésszám, biztos kevesebben vannak író kedvűek. 2004.09.02 07:19
Én Miksára nem adok bent semmilyen cipőt, hideg sincs, meg elég változatos a talaj is, de hát lassan elkezd lépegetni, így mégse lehet cipő nélkül, ha megyünk valahová. Nem is az a "tedd ki hadd hűljön típus", hogy ne akarna azonnal elkavarni valamerrre. Milyet vegyünk? Most már ősz is lesz, magasszárú zárt cipőt kell venni, ugye? És milyen márkát? És a gyerekcipőboltokban hozzáértő a személyzet? Mert a szandiban még látszott, hogy mekkora a jó, de a cipőben hogyan fogom megállapítani... Tyűha ... meg ruhák is kellenek, mindene rövid ujjú. 2004.09.02 11:01
Na ezzel nem leszek népszerű
Az a lényge hogy a talpa viszonylag jól hajló legyen és a sarkát tartsa. A talpbetétekre én nem esküszöm, nekünk volt már betétes és betét nélküli cipőnk is, attól függően mit kapok jó áron. Szerintem annyiar magas szárú nem kell, csak oylan normál gyerek félcipő magasságú, majd télire kell valami jól bélet és magasabb szárú, hogy ne menjen bele a hó. 2004.09.03 18:21
Visszafelé meg aludt, játszott, nevetgélt
REgi is milyen nagylány lett már
Máté meg hiperügyin "szereli" le a virágot, úgy látom
Nem lehet, hogy azzal a furcsa nappal, amit említettél felborult a menetrendje és azért kavarodott meg? Bár állítólag 1 éves kora felé már a napi egy alváshoz tendálnak a srácok
És igaz, a Panadol fogzási gondokra is szuper, hisz fájdalomcsillapitó paracetamol van benne. 2004.09.03 20:45
Marcusról te is tehetnél fel képeket azért....
Mondtam neki a vérzésemet, azt mondta, tuti nincs gond, valszeg a mensi-Cerazette téma miatt volt. De persze kedden azért megyek doki bácsihoz
) meg kihúzta a ruhásszekrény legnagyobb fiókját (szerencsére teljesen nem lehet), és persze, hogy jól fejbeverte
De komolyan annyira stramm, hogy hihetetlen, nagyon nagy bajnál sír csak, egy oltásnál se bőgött...nem tudom, miből gyúrták
Ma voltunk a Deichmann-ban, és volt egy annnyira édike Adidas kocsicipő, de pont jó volt a 18-as, már nem mertem megvenni, nagyobb meg nem volt
Viszont szandiból irtó édik voltak olcsón, csak hát ennyire előre azt még nem merek venni. Reginek meg olyan édi gumicsizmit vettünk! Robi azt mondta, még ő is felvenné....édes lenne rózsaszínben
2004.09.03 21:22
Tényleg Hanzika, Marcusnak mekkora kell? Most már tényleg nézünk valami cipőt neki. Még valami, átadták már Újpesten azt a bevásárlóhelyet, amilyenbe mi járunk Óbudán az Eurocenter mellé, csak most nem tudom a nevét?
Jól megaszontam
Ahol van C und A, meg Deichmann, meg Kenguru, tudjátok!
Majd usgyi vissza, kezdi elölről, míg a végn már fölkecmeregni is alig bír
Ja, és ma annyit izgett-mozgott, hogy haza kellett hoznunk a kaját az étteremből, mert a babakocsiból egy mozdulattal kimászott, ölben meg rángatta az asztalterítőt, kellett volna neki a pohár, meg a telefon, meg minden, majd utolsó kísérletként elindult rajtam keresztültaposva a felettünk lévő napaernyő rúdján fölfelé, mint egy kismajom. Nagyjából a mellemen taposott, amikor az ember mondta, hogy na, akkor csomagoltassuk be a kaját
Mielőtt megkérdezitek, hogy miért hagyom neki, hát nem hagyom én, csak olyan ereje van, olyan kitartóan csimpaszkodott, és előbb dőlt meg a napernyő, mint hogy elengedje
2004.09.04 06:42
)))
2004.09.04 16:07
De jó, hogy megvagytok
Gratula a kis Nikoletthez, az a lényeg, hogy minden rendben van! Nem írtad, hogy végül is miért lett császár, és miért a Szabolcsban. Bár gondolom valamiért koraszülés volt, ugye?
Még a végén muszáj lesz neki kisvödröt meg lapátot venni, mert baromira tetszettek neki a játékok. Pedig azt hittem, hogy még korai. Tényleg csak azért mentünk, hogy egy kicsit csend legyen és az ember tudjon dolgozni.
2004.09.04 20:42
És hogy veled is végül. Sejtettem, hogy azért nem jelentkezel, mert nem vagy netközelben. Azt tényleg leírhatnád, hogy mi volt végül... És kérjük a képeket
2004.09.05 14:18
Valóban előbb jött, ugye? Én is úgy emlékszem. Tessék többet jönni!
De most Máté az első
(na meg Regi, csak hát ő már ovis) Szóval ugye most nem utálsz, hogy itt dumálok?
ÉLJEN!!!! 2004.09.05 14:40
). Ja, és már most menj el a bölcsikbe, mert elvileg májusban volt beiratkozás, ha jelzed hogy pl februárban viszed felírnak és tuti lesz hely 2004.09.05 16:51
), de tényleg leírom, amit gondolok. Bár az is tény, hogy könnyen beszélek, hiszen az ember sem keres rosszul, sőt nekem is van mit csinálnom. És persze a munkahelyeteket sem ismerem, és te tudod jobban, hogy mi történhet ott. De: nem lehet, hogy két év múlva simán lesz másik hely is? Addigra szül az xy, akinek most még eszében sincs. Vagy valaki elpályázik. Akkor meg verheted a fejed a falba, hogy ha ezt előbb tudod, akkor nem áldozod be ezt a szép időszakot. Biztos vagyok abban, hogy te pontosan tudod, hogy mi a jó Marcusnak. De az sem mindegy persze, hogy neked mi a jó, és ebbe senki se szólhat bele.
A takarítással eddig sem kellett bajlódnom, mert nekem simán megér óránként 650 Ft-ot, hogy a nagyját megcsinálja egy asszonyka. A rendrakás meg belefér. Főzni kifejezetten szeretek. Aztán amikor a srác az oviban, ember a munkában, én csinálhatom itthon a melómat, és akkor indulok a gyerekért, amikor ideális. Sokan féltettek, hogy unni fogom magam itthon, de hát én nem unom
Mondjuk igaz, hogy nekem 2-3 munkahelyem is volt éveken át, kidolgoztam magam 20 évre előre. Legutóbb egy multinál, és hát horror... kicsinálják az embert, ennyit nem ér az egész. Na, jó sokat fecsegtem, remélem, valami összefüggő kijön belőle
2004.09.05 17:09
ez van
Amúgy a beosztás engem sem érdekel, meg sem kérdeztem pl a főnöknőm hogymost milyen címmel megyek vissza (úgy jöttem el hogy csop vez voltam, de most a kolléganőm lett)
2004.09.05 18:14
És persze, hogy Marcus fontos. De.. és itt jön a de: mi is hasonló helyzetben vagyunk, mint Manóék, annyi különbséggel, hogy van saját lakásunk. De kb. ennyi. Ádám ugyebár vállalkozó és hiába keresgéltünk, amit tudna csinálni, nem igazán van terület. Vagy nincs meg hozzá a protekció, ismerettség. Most nem panaszkodhatom, van fordítanivalója, de mi lesz 3-4-5 hónap múlva? Nem tudni... és volt már ilyen helyzet, mikor még dolgoztam. Még terhesség alatt is. Tehát kell az én fizum is. Tehát 2 éves kora után mindenféleképpen vissza kell mennem dolgozni. Vagyis a jelenlegi helyzethez képest fél év. Ami azért sok....
2004.09.05 19:34
Sokan megkérdezik, hogy hol voltunk vele nyaralni. Ilyenkor mondom, hogy Újpesten, a Király utcában - séta oda-vissza
2004.09.06 07:20
))
)
)Bár nekem is azt kéne tennem hisz alig alszom , de ismeritek Ki sokat alszik kevesett él
2004.09.06 07:42
Nagyon huncutul néz
És valóban nagyon szép a színe!
Azért szerintem elég durva, hogy a sebkezelés nem úgy működött, ahogy kéne. Ez inkább hanyagság részükről...amúgy is sok rosszat hallottam a Szabolcs utcai kórházról, ráadásul egy barátnőm ott fog szülni januárban. Na, ő se dícséri, pedig már egyszer szült ott.
Doki bácsi szerint azért vannak, mert az első műtét után elég hamar "pattogtam", nyüzsiztem stb., és persze óva intett, hogy most ha hazajövök, pihenjek...ja, ahogy hazajöttem, port töröltem
De mindegy, harmadik úgyse lesz, úgyhogy nem derül rá fény, hogy mi lett odabent
2004.09.06 19:02
A csuklás tényleg normális, ne aggódj
Fiúk mit szóltak a hugihoz? Szerintem a Szabolcs utcai kh sem más, mint a többi nagyüzem. Mert ugyebár általában a Klinikák, az és a Stomf az ügyeletes.... Megjegyzem, úgy emlékszem, hogy a szobatársamnak sem nézegették a sebét, csak mielőtt elment haza.
Toxémia egyébként nekem is mumus volt, de szerencsére megúsztam Marcussal. 

A hintázásnál mondta a palintát "pal" 1x és egyszer cicát is hallottam tőle. Minden érdekli, mindent megnyal, tapogat, ütöget :
2004.09.07 08:39
2004.09.07 18:43
2004.09.08 08:41
Nehogy elfelejtse 26-áig a mutatványt
Hétvégét még nem tudom, lehet, hogy megyünk valahová, de az nem feltétlenül jelenti azt, hogy a hétvége nagy részében nem leszünk itthon. Megbeszéljük, oksi, mer már olyan rég láttalak benneteket!
19-es, úgyhogy a szandi valahogy más számozás lehetett.
Naszóval ha már a vásárlásnál tartunk, egy halom mindent kapott tegnap, pl. új kordbársony kertészgatyót, melegítőt, meg pulcsikat, egyszóval meleg cuccokat. Meg kellett neki pizsi, és vettünk neki játékot is (mondjuk ilyen nem sűrűn van, nem vagyunk azok a megrögzött játékhalmozósok
). És komolyan örült nekik, tiszta boldog volt
, de azért is jó, mert mindig úgy mászkál, hogy valami van a kezében, és ha hasraesik, akkor nem engedi ám el! Ezzel legalább nem veri oda annyira a kezecskéjét.
), és a kiscsákó végigsikítozta az egészet, hiába, meg van őrülve a műszaki izékért, meg villogó, hangos ketyerékért
Itthon is a távirányítók, az erősítő, meg a hasonlók a sláger. Tényleg, ti hagyjátok nekik tekergetni, vagy feljebb pakoljátok, vagy leragasszátok, vagy mit csináltok? 2004.09.08 11:45
. Teljesen el vagyok keseredve, mert hiába álmos, egészen egyszerűen fizikailag nem lehet lefektetni, ha a szopiba nem alszik bele, vagy ha felébred, amikor leteszem. Higyjétek el, még nincs nyitva a szeme, és már kapaszkodik állásba a kiságy rácsán. 1 mp-nél nem marad tovább fekve. Mi a jóistent csináljak vele? Hiába hagyom egy kicsit magára, továbbra is áll, sőt ugrál az ágyban. Segítség!!!
2004.09.08 19:39
Meg volt vele elégedve, kivéve a kukijával és a lábával. A kukisát 2 hónapja nézte, akkor rendben volt, most meg azt mondta, hogy szerinte szűk és lehet, hogy majd műteni kell...
A lába meg nem igazán javul, úgyis kell menni vissza orthopédiára. Lehet, hogy kell majd neki spédi cipő.
Én is szeretnék valami ilyesmit majd Marcusnak
2004.09.08 21:35
Védőnő nem javasol semmit?
Édi a cipő meg a játék is szupi!
Akkor legközelebb kérem, hogy nézzék meg! De sajnos azt mondják, hogy az esetek 80%-ban műteni kell
Most már felhívtam, hogy mi a jó istentől van, azt mondta, nyugodjak meg, a Cerazette kavar be, mivel már nem szoptatok. Szóval hagyjam abba végképp, és ha elmúlt, akkor jövő héten menjek be. De legalább megnyugodtam, hogy nem kell temetésre gyűjtenem
De felteszem neked is az ominózus kérdést...tudod, hogy a cégnél ki intézi a szponzorációs dolgokat? 2004.09.09 08:26
Meg kell zabálni, de hát inkább aludnia kéne.
A szomszéd Flector gélt használt a hátfájására, esküszik rá, hogy milyen jó kence.
2004.09.09 09:22
Anya legnagyobb örömére

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|