A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok Lányok!
A szívem majd megszakad hogy ezt kell írnom,de sajnos ma kiderült hogy elment a kisbabám. :cry: :cry: :cry:
Nagyon nehezen tudom elhinni,ami történt teljesen összetörtünk. :cry: :cry: :cry:
Ne haragudjatok,mindenesetre nagyon köszönöm a drukkokat,puszi mindenkinek.
kata80

Szia Kata,

Tudom, hogy ilyenkor nem vigasztal semmi, nagyon sajnálom...és sok kitartást küldök ebben az időszakban.

Üdv
Kriszta
tubikriszta

kata80!

Nagyon-nagyon sajnállak, nagyon együttérzek veletek. :cry:
ELhiszem, hogy most nagyon össze vagytok törve, de arra gondoljatok, hogy ha egyszer sikerült, akkor később is fog!! Biztos, hogy egyszer csak eljön a ti időtök, és végre fog születni egy babátok.

Egyébként sziasztok lányok, jó régen írtam nektek, de sajnos sok jó velünk nem történik mostanában.. :(

A táblázatban még az szerepel, hogy júliusban második lombik - na hát ez olyan messze került, hogy fogalmam sincs, mikor lesz legközelebb lombik, ha egyáltalán lesz.
Sajnos a férjemnél állandóan bacit találnak: júliusban kiderült, hogy nem kezdhetünk, mert baci van, utána jött egy 20 napos kúra, utána még mindig baci volt, akkor jött egy 10 napos (másik gyógyszerrel) - persze ezek között mindig várni egy csomót, hogy a kontroll tenyésztést megcsinálhassák. És hát harmadszor is bacit találtak, úgyhogy most urológushoz kell mennie, hogy kiderüljön, hogy a feltehetőleg fennálló krónikus gyulladása hol van...
Előbb azt hittem, hogy augusztus első 2 hetét töltöm otthon fekve (nem is vettem ki szabit egész nyárra), aztán azt, hogy szeptember első 2 hetét, aztán most már ki tudja, hogyan lesz.... Augusztus 27-re kapott időpontot az urológushoz. Februárban pedig elköltözünk Németországba, úgyhogy... :(

Eddig 6 inszem volt és 1 lombik, mind-mind sikertelen, és még soha az életemben nem láttam pozitív tesztet.
Bocsánat, hogy így kifakadtam, csak néha nagyon el tud keseredni az ember.

De hát magamnak is csak azt tudom mondogatni, amit most katának írtam: egyszer csak eljön a mi időnk....!

puszi mindenkinek
bikmakk

kata80, bikmakk: Őszintén sajnálom a dolgokat. :cry:
vicky79
Budapest III. kerület

Kata rettenetesen sajnálom:(:( Kivánok neked sok erőt!!! És tudom, hogy egyszer anyukák leszünk!!!!!

Bikmakk a fene vigye el ezeket a bacikat:(:( Kivánom, hogy mielőbb megszabaduljon tőle a párod. Az urológus kiváncsi vagyok mit fog mondani, mert mint irtam tegnap a páromnál ugyanez a probléma. Most szedi a második adag antibiotikumot, pont ma irta fel neki a Wiegandt. Ha ujra baci lesz akkor ezek szerint neki is urológus lesz a vége. ÁÁÁÁÁ
babu69

Viky drukkolok az inszemihez!! NEm tudom nekem már volt altatásom 2x is, egyszer a laparoszkópiánál, egyszer pedig a vetélés után de hála Istennek jól viseltem. Remélem a lombiknál is igy lesz.
babu69

bau: Engem még egyszer sem altattak és nagyon félek tőle. Tudom, hogy hülyeség, de mégis. Azért ha lombikra kéne mennem valószínűleg legyűrném valahogy, mert mégis csak a baa az első.
vicky79
Budapest III. kerület

vicky: Engem sem altattak a lombik előtt soha. NAgyon érdekes volt, mert nem tudtam elképzelni előre a kontrollvesztés pillanatát. Aztán az volt, hogy feküdtem, a karomba beadták az elaltatót, és mondták, hogy most előfordulhat, hogy szédülök. Én meg néztem a plafonon a lámpákat, és folyamatosan mozogtak, minthta vonaton mennék, de mivel mondták, hogy szédülhetek, ezért annyira nem volt ijesztő. Aztán egyszer csak felébredtem a szobában... :)

Az egész nem tart nagyon sokáig, és ha egyébként nincs semmi betegséged, akkor ne félj tőle egyáltalán :)
bikmakk

Sziasztok!

W dr. magánrendelése után érdeklődöm. Kérlek benneteket, ha valaki tud segítsen!

Köszönöm szépen!

Kép
estike66

estike!

Én voltam a magánrendelőjébe, a pasaréti útnál van, én mobilon hívtam, és úgy egyeztettem időpontot...
Mire vagy kiváncsi?

Kép

Kép
witch26

Szia!

jaj, de jó! Tel számot és pontos címet kérhetek?

Emilem: h.rozmann@citromail.hu

NAGYON KÖSZÖNÖM!

Kép
estike66

Kata, sajnálom, és sajnos pontosan tudom, milyen érzés. Gyors felépülést, erőt, regenáródást és még több erőt kívánok, hogy újra nevetni tudj, és felállni, és készülni arra a babára, aki most már marad...

Pont ezzel kapcsolatos a kérdésem.
A regenerálódással.
Bocsánat babavárók, hogy ilyet kérdezek, de nem nagyon tudom hol megkérdezni...
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy műszeres befejezés után mikorra várható az első menzesz? Július 22-én volt a "kaparás", akkor véreztem pár napot. Nem tudom, az csak tisztulásnak számított-e. Akkortól egy hó kb. a rendes mensi? Mert már nagyon "várom", dehogy a vérzést, hanem azt, hogy leteljen a 3 hó pihenőidőnk, amiből legalább egy ciklus menjen már végre le :cry:
edóra

Szia edóra !

Nekem május 29-én volt műszeres befejezés és utána 35 napra jött meg "rendesen" , a következő ciklusban pedig már 29 napra.

Kata
kata0411

Sziasztok!

Kata80 először nagyon örültem hogy jelentkeztél sokat gondoltam ám Rád, viszont nagyon nagyon szomorú ami történt veletek :( :(
Ezekre nincsenek szavak.... :(
Remélem minél hamarabb vidámabb/boldogabb dolgokról tudsz majd beszámolni.

Gil remélem kaptál választ, nekem most a Konc tanárúr magánrendelőjébe vettek le rákszűrést,mert több mint egy éve nem volt.

MAgamról most annyit hogy egy nagyon szomorú tragédiába csöppentem bele :( :( :( :( :(
Annyit az egészől,hogy örüljünk hogy Magyarországon, a magyar eü. kezében vagyunk :( :( :( :( :(
madrin

Sziasztok Lányok!

Most van egy kis időm, hát klaviaturát ragadok és pötyögök pár sort nektek.
Időnként olvasgatlak benneteket, próbálom a szálakat nem összekeverni , hogy kivel mizújs.

Nos velünk annyi, hogy voltunk konzultáción a Kaáliba és nagyon kedves volt a dokinő 1 órán keresztül bent voltunk és mindent elmondott töviről-hegyire.

Idők közben úgy döntöttünk, hogy egy kis pihi nem ártana , mert 2006-óta 11 havonta a műtét + GnRh kezelés 8 hónapig + 3 stimuláció mind hiperstimusan ez egy kicsit sok volt.

Mondtuk a dokinőnek a felálást és tök rendi volt , mondta természetesen a mi döntésünk, de azért Ő nyugodtabb lenne ha egy köztes ciklus Uh -ot készíthetne , mert azért a sok probléma közül Őt az Endómetriózis aggasztja egy kicsit.
Fél nehogy a pihenéssel többet ártsunk mint használunk.

Így szept. 2-án megyünk Uh-ra .

Voltunk megint Erdélyben Parajdon a sófürdőben ahol tavaly is és reméljük az is használt.
Közben előtte voltam terészetgyógyásznál is 10 kezelést felvettem és majd szept. elején megyünk megint a férjemmel együtt.

Sokat dolgozom, így most nincs időm agyalni.

Egyébbként az utóbbi műtét (2008.05.05.) óta jól vagyok a ciklusom beált 28 naposra .
Úgy nézz ki , hogy a PCO syndrómám helyre billent és stagnál.

Hát röviden ennyi történt.

Szeretném eladni a stimukból kimaradt gyogyókat, gha esetleh tudtok valakit akit érdekelne légyszike segítsetek!
Köszike!!!

Pusszantalak benneteket!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

MEGMARADT GYÓGYSZEREK!!!

- Decapeptyl 0,1mg inj. 3 x 7 db bontatlan dobozban 2009.04.-ig hűtőben tárolva.
2 db 2008.10.-ig hűtőben tárolva.
2 db 2009.04-ig hűtőben tárolva.

- Ovitrelle 250mikrog. 0,5 ml 1 db 2008.12-ig hűtőben tárolva

- Progesteron 25mg 4db 2011.06-ig hűtőben tárolva

- Metypred 16mg 26db 2012.05-ig

- Hipp Natal 2 x 120 ml 2009.01.31.

Ha bármi érdekel légyszike pü vagy e-mailt írj.

bonya

Kép

Kép
bonya

Edóra drága,
remélem lassan jobban vagy már,sokat gondoltam rád.
Nekem is Katához hasonlóan május 28-án volt a műszeres befejezés és utána pont 5 hétre jött meg immel-ámmal először.Vártam a következő már rendes ciklust,de késett és 42 napra jelentkezett csak,de már rendesen,így indult is az éles hónap.Ha nem sikerül jól ügyeskednünk,akkor szeptemberben megyek vissza a BMC-be.Már izgulok miatta,hogy nem-e korai,de nem szeretnék újabb hónapot várni.

Kata80,
mélyen sajnálom a babádat.Sok erőt kivánok neked!

Orsi
orsiborsi

Orsiborsi!!

REMÉLEM sikerült jól ügyeskednetek, és nem is kell menni szeptemberben!! Ha mégis akkor drukk!!!!!!!!!!! Mi is
megyünk szeptemberben a Budaiba lombikozni, ha sikerül
a bacit kiirtani:) Ha nem akkor ujabb várakozás, és igen
ahogy te is irtad nehéz várni!!!

Viky mi ujsi veled??? Régen irtál már.
babu69

Sziasztok Lányok!
Nagyon szépen köszönöm a biztató szavakat,nagyon sokat jelentenek nekünk.
Picit könnyebben vagyok,most majd pihenünk, minden visszazökken a régi kerékvágásba és nagyerővel fogunk majd újra a babaprogramhoz.
Bikmakk!
Azok a fránya bacik,de majdcsak sikerül végre megszüntetni őket,nagyon szorítok és kitartás.
Mégegyszer mindent köszönök,mindenkinek sok-sok puszi és nagy ölelés,sziasztok.
kata80

Sziasztok Lánykák!

Kata,

Annyira sajnálom.......iszonyú nehéz lehet most neked. :cry: :cry:

Madrin,
Mi történt, elkezdtem mondani, de aztán mégsem...külföldi kórházi ellátás, hol voltatok?

Lenne egy kérdésem, amire valószínű holnap már választ kapok, de azért megkérdezem. Szúrom a Decát, és nem jön meg, tudom, hogy ez másnál is így volt tőle, de egyáltalán nem fog, ne várjam?
Ezek szerint hat a Deca.
És így elindulhat a stimu? Vagy pont így kell? Holnap megyek vérvételre meg uh-ra, úgyis mondja majd W.doki, csak kíváncsi voltam, kinél hogy volt.
vic12

babu69: Nincs semmi különös velem, szedem a gyógyszert és majd valamikor szeptember közepe felé megyek vissza a dokihoz. Sajnálom a bacit, nekem ezt az egy hónapot is nehéz kivárni.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Szabin vagyunk (vagyis holnap már dolgozom) és ezért az eltűnés.

Helyzet:
Férjecske beszedte az utsó tabikat is és reménykedem, h a bacijai eltakarodtak örökre :wink:

Egyébként minden ok, most egy kicsit lenyugodtam. Nem nézek se hőt, se semmit. Kis pihi nem árt - mostanában azt sem tudom, h hanyadik napon járok :shock: :)

babszika

Sziasztok!

Olvasó üzemmódban vagyok mostanábban, de ma már rávettem magam, hogy írjak Nektek!

Babszika, Babu!
Kívánom Nektek, hogy ne legyenek ott azok a fránya bacik! Komolyan mondom, hogy most már igazán lemondhatnának! :twisted:

Kata!
Nagyon sajnálom ami Veletek történt. Küldök Nektek sok kitartást! :(

Velünk mostanábban nem sok minden történt. Folynak a kivizsgálások, voltam múlthéten hormon vizsgálaton, mert mondta a dokinő, hogy azt a hormont amit levettek, nem igazán szokták nézni, illetve elküldött MR-re, hogy kizárhassa, hogy nem e hypophizis adenomám van. Pénteken megyek, remélem nem találnak semmit, mert akkor nem tudom mi lesz. Kicsit feszültek vagyok a párommal ez miatt, de reméljük nem lesz semmi gond.

Mindenkinek szép napot kívánok! És remélem mostmár babásodunk, mert régen babásodtunk már.

Pusz:

Ildi

gyoreneildi

Szia Viky!!

Akkor szeptember közepén mentek ti is!! DRUKKOLOK!!!!!!
babu69

Szia Ildi!

Köszönjük szépen, nagyon aranyos vagy!! Neked is kivánom, hogy végre minden rendben legyen, és tényleg jöjjenek a babák!!!!

BABAESŐ LEGYEN VÉGRE!!!!!!!!!!!!!!!!:)
babu69

Sziasztok!

Kata!
Nagyon sajnálom ami Veletek történt. Próbáld meg úgy felfogni, hogy legalább van arra bizonyíték, hogy igenis sikerülhet és legközelebb biztosan megmarad! :wink:

Mindenkinek aki bacilusokkal küzd, annak bacilusűzőt küldök :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Gyoreneildi!
Mi az a hypophizis adenoma?

Velem nincs semmi különös, szerintem megint tele vagyok cystákkal, mert ebben a hónapban ugyan pont időben jött meg, de csak 1 napig tartott és inkább barnázás volt. Szóval most érzem, hogy nem tudott kiürülni a szervezetem, tele vagyok pattanással, stb...... :evil:
Viszont pénteken indulok nyaralni Tunéziába, amit már nagyon várok és remélem mire visszajövök csak jó hírek fognak fogadni!

Puszi mindenkinek és kitartás, kb 1 hét múlva jövök és küldöm a táblát!

Kép
akire79

Akire!

A hypophizis adenoma az agyalapi mirigy jóindulatú daganata, ami meddőséget okozhat.
Remélem nincs semmi bajom és pénteken azzal jöhetek, hogy legalább ez negatív.
Majd jelentkezem!

Kira, Noki és a többiek, hogy vagytok, mi újság van Veletek?

Üdv mindenkinek
Ildi

gyoreneildi

Jó reggelt Lányok,

Akire,

Jó utat neked, érezd jól magad. 2 napos Szahara túrára feltétlenül menjetek el, mert az a legjobb. Nekünk az volt a legszupibb az egész nyaralásban. Oázisban alszotok, lehet tevegelni a sivatagban, meg tudtok nézni egy sósivatagot, kicsit betekintesz az ottaniak világába, mert azért valljuk be, az üdülőtelepek ott is nagyon mesterségesen vannak kialakítva. Nagyon más világ, érdemes elmenni egy ilyen fakultatívra.

Tegnap kezdődött el hivatalosan a stimu a lombikra, Gonal F-et, Merional-t kapok a Deca mellé.
Nem tudtam, hogy a Gonal-t el kellett volna vinni, hogy megmutassák, hogy kell beállítani.
Aranyos volt Erika meg W.doki, mert volt náluk egy ilyen toll, és valamennyire ott felfogtam, de a sok info között....dehát....
Ne tudjátok meg mit szenvedtem vele. Nagyon féltem attól, hogy kilövöm azt az egyetlen egy és marha drága ampullát. Nem volt a dobozban leírás, már azon is gondolkodtam, hogy bemegyünk az ügyeletre. De szerencsére a párom rájött, plusz riadóztattam egy barátnőmet, aki ugyan nem ezt szúrta, de gyorsan megnéztek nekem egy videót,ami az interneten fenn van a Gonal-ról, és így beszúrtam. Csak merem remélni, hogy tényleg jól adtam be, mert nem éreztem semmit, hogy ment volna belém. Na jó no para.

Csajok segítség,aki Gonal-t szúrt!!!!: ugye először be kell állítani az egységet, aztán a toll végén kihúzni addig ameddig engedi, és ott is ugyanez az egység van egy nyíllal, tehát egyik kontrollálja a másikat, hogy még csak véletelenül se lehessen más adagot szúrni. Utána tudtam csak benyomni, és 2-szer hallotam kattanást. Érezni semmit nem éreztem. Ugye jól csináltam???? Ma megnéztem a videót, és ott is így csinálták. :roll:
vic12

Ja a vonalzómmal meg ne törődjetek, mert Zsókuci szokta állítani, de most ő vizsgázik, nekem meg nincs hozzá jelszavam,mert ő csinálta. :lol:
De majd megírom mikor mit kell tudni.
vic12

Sziasztok Lányok!

Gyors bekukk!

Vic: én is Gonalt szúrtam, amennyire emlékszem, tökéletes, ahogy csináltátok. Amikor beadod, asszem annyit kattan, ahány kattanással előzőleg kihúztad. És a tűszúráson kívül én se éreztem sokat a beadásból.

Gil: Ha még aktuális: nekem is Konc magánrendelőjében csináltak utoljára rákszűrést, de ha kell, tudok adni más doki elérhetőséget is (Dél-Buda), ahol szintén tudsz csináltatni.

Kata: szörnyen sajnálom! De kitartás, Neked is lesz még babád!

Ildi: Nem semmi, ennyi vizsgálat, drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Baciűzők, akinek még szüksége van rá: :twisted: :twisted: :twisted:

Akire: Nagyon jó nyaralást, most egy kicsit ne gondolj erre az őrületre!

Vicky: Nekem is márciusban a leszívásnál volt életem első altatása. Baromira féltem, az anaszteziológus le is tolt, hogy ne görcsöljek ennyire, Koncdoki hüledezett, hogy miért ilyen vörös a fejem ... A következő kép már az, hogy a kórteremben a férjem rámszól, hogy ugyanazt (már nem emlékszem, mit) most mondom el harmadszorra... Szóval túléltem, nem volt vészes!

Bocs, ha kihagytam valakit!

És akkor a hírek: 18-án végül 3 babót kaptam vissza. (Először 2-t engedtek fel, de az egyik lusta volt, azt hitték, nem élte túl, így felengedték a harmadikat is. Márt fent feküdtem a műtőasztalon békapózban, amikor Kanyó doktornő közölte, hogy a lusta is beindult, így mégis 3-an vannak, mi legyen?! Nehéz volt hirtelen dönteni, de nyilván nem mondhattam, hogy dobják ki, így végül mind a 3-at beültették.)
Ma voltam vérvételen, és még csak nagyon félve írom le, de a HCG alapján (110-envalahány) úgy néz ki, 1 babó megtapadt!!!
Köszi Nektek a drukkokat, úgy tűnik, használt! Bár az igazi izgalom még most jön... Szeptember 8-án megyek UH-ra.

Vucuska, drukkolok, hogy pár nap múlva Te is hasonló hírekkel gyere!!!
vuki124

Vuki!

Nagyon halkan, de nagyon-nagyon GRATULÁLOK!
Mindenképpen írj az UH után, de addig is ha történik valami!
Vigyázz Magatokra!

Vic!
Írtam privit!

Gyoreneildi!
Megy a drukk, hogy negatív legyen az eredmény, írj ha tudsz valamit!
Amúgy miért gyanakodtok erre a betegségre? Van valami tüneted?

Kép
akire79

vuki: Én is halk gratulát küldök! Remélem nem jutok el a lombikig, hiszek az inszemben.

babu: Akkor megint együtt járhatunk? Jó lenne.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Vuki!
Ez elég jó HCG, úgyhogy GRATULÁLOK!!!!!! Nekem ennél kicsit kevesebb volt és lásd... :D Nagyon örülök Neked!!!! Várunk majd odaát!!!!!!!!! :D
gyoreneildi!
Ari vagy nagyon, köszi jól vagyunk!!!! Nem írok ide részleteket, de a másik topicban olvashatsz sokat rólunk ha van kedved! :lol: De tényleg köszi az érdeklődést!!!

Kép
kira76

Viky!!

REMÉLEM talizunk szeptemberben. Ettől a sok baciűzőtől amit tőletek kaptunk csak eltüntek végre!!! :)

Vuky!!

Én is halkan GRATULÁLOK!!!!!!!!!!

Most aztán már beindul majd a BABAZÁPOR!!!!!:)
babu69

Vuki,

Nagy gratula neked, ez már nagyon jó hcg, drukkolok, hogy rendben legyen minden.
vic12

Vuki,

Nagy gratula neked, ez már nagyon jó hcg, drukkolok, hogy rendben legyen minden.
vic12

Köszi mindenkinek, aki válaszolt, közben a kérdés aktualitását veszítette, mert már el is múlt a műszbef. utáni első ciklusom. Visszaállt a "rend":/
Orsi. Szerintem nem korai Neked a szeptember. Nekem is 3 hó pihit javasolt a doki, a 8 hetes veszítés után; és mikor rákérdeztem, hogy védekeznünk is kell?, azt mondta: - "nem". Na most ezzel vagy a spontán esélyeinket minősítette, vagy tényleg nem lenne nagy baj, ha mégis összejönne. Hát, nem tudom. Nekem 07. hó végén volt, és szerintem az okt. végén megjövő ciklusban már ott fogok toporogni újra a kapu előtt :( Huh, de nehéz lesz. De én azt hiszem, hogy ha van erőnk/kedvünk menni, csinálni, folytatni, azaz újrakezdeni, az azt is jelenti, hogy regenerálódgat a lelkünk is már.
Majd lesz valahogy.

Mindenkinek sok sikert, poz. HCG-hez én is gratulálok; nem sikerülteknek pedig reményt és erőt kívánok.
edóra

Sziasztok!

Vuki!
További szurkok mennek!

Csajok!
Ha a bacik nem lépnek ettől a sok baciűzőtől, akkor semmitől. :wink:
Köszi értük!!!!!

babszika

Vuki,
Gratulálok én is! Ne izgulj minden rendben lesz! Kitartás! Szorítunk érted!

üdv
Kriszta
tubikriszta

Sziasztok Lányok !

Megjöttem a nyaralásból...új erőre kapva belevágok a dokihoz járkáláshoz, na meg nemsokára lesz a műtétem ! :(
Sajnos nem nagyon volt időm végigolvasni mindenki írását, csak végigfutottam....

Vuki !
Nagyon örülök a babukádnak, remélem a továbbiakban is minden rendben lesz ! :lol:
És remélem minden további jó hírekről tájékoztatsz minket !!!!!

Gyorfitimi !
Mikor lesz a konzultációd ? Olvastad, amit írtam Neked kb . 2 hete ?

Madrin !
Mi történt Veled...csak annyit láttam, hogy valami "tragédiába" csöppentél....???

Remélem lassan több mindenkit is megismerek ezen az oldalon és sikerül megjegyeznem, hogy ki kicsoda.....
Sok drukk mindenkinek !!!!
rilla_

Sziasztok,

Csak gyors bekukk, mert nagyon nincs időm semmire mostanában, és ez szeptember végéig, az utolsó vizsgákig, nem is hiszem, hogy változni fog... :roll: Néha olvaslak benneteket, de írni már nincs időm, erőm általában.

Kata drága,
Szívből sajnálom ami történt :cry: :cry: Nagyon sok erőt kívánok neked, hogy fel tudd dolgozni - már amennyire lehet... Millió puszi!

Vuki,

Nagyon halkan, de gratulálok! Drukkolok, hogy továbbra is minden rendben legyen :) Ez azért nagyon jó eredmény ám :wink:

Mindenkinek puszi, ígérem, amint tudok jövök... :oops:

Kép

Kép
zsókuci

Vuki,
szívből gratulálok neked és drukkolok a 8-ai ultrahanghoz,hogy már lásdd is a picidet.
Lehet hogy az a "kis lusta" lett a befutó végül!!!
:wink: :wink: :wink:

Orsi
orsiborsi

Sziasztok!

Megjöttem MR-ről, és úgy néz ki hogy negatív lett az eredmény. Nagyon bízok hozzá, hogy nem úgy olvasták le a leletemet mint régebben a térdes esetemkor, mert sajnos akkor nagyon nagy orvosi hiba történt. /Ugyanis azt írta a doki, hogy az oldalszalagnál semmilyen kóros nem ábrázolódik, a keresztszalagomnál meg az írta, hogy épek a szalagok, nahát erre mi történi mind az oldalszalag, mind a keresztszalag el volt szakadva- és ezmiatt később műtőttek meg/

Akire!
Kérdezted, hogy gyanakodtak-e valamire, abszolut semmire, de a dokinő akire nem olyan rég rátaláltam, mondta, hogy ha törik, ha szakad minden vizsgálatot elvégeztett ami esetleg befolyásolhatja a baba projectünket.

Jövőhéten megyek majd vissza a dokinőhöz és akkor megbeszéljük a továbbiakat, mert kért még egy-két viuzsgálatot, aminek jövőhéten lesz meg az eredménye!

Vuki!
Nagyon halkan, de tényleg nagyon halkan GRATULÁLOK Neked a babához. Ja és szerintem a kis lustaság volt az aki megfogant. :)
Várunk további jó hírekkel!!!!! :D

gyoreneildi

Szia Rilla!

Igen olvastam amit írtál, csak már nem válaszoltam mert írtad, hogy mentek nyaralni.
16-án kell mennünk. Egyre jobban parázok. Nem is igazán attól ami történni fog, hanem attól, hogy esetleg szembesülnöm kell azzal, hogy nem lehet kisbabám.

Na de fel a fejjel, valamit majd csak összehozunk.
Kellett mennetek genetikai vizsgálatra?
A barátnőméknek is itt csinálták a lombikot és el kellett nekik menni genetikai összeférhetőségi vizsgálatra?

Neked mikor kell menned legközelebb? Átjárhatóságit csinálnak?

A babásoknak nagyon-nagyon sok gratula!!!!!!!!
A környezetemben most nagyon sok kismama lett hirtelen. Remélem, hogy az én szervezetemnek is megjön hozzá a kedve.

Babszika, Babu drukkolok a fránya bacik elűzéséhez.

Timi

Kép
gyorfitimi

Sziasztok!

Zsókuci vizsgához drukk!!!!!!!!!

Ildi jó hir, hogy negativ lett az eredményed!!!

Timi köszi!!:) Kivánok neked szivből mielőbbi babásodást!!!!!!!!
Megértem amit irtál, ugyanigy félve vágok bele a lombikba, mert
nem is inkább a sok szuri stb. ami kétségbe ejt, hanem h. esetleg
SOHA nem lesz babánk!! Na de ne is gondoljunk ilyenre ok!!!!!!!!! LESZ ÉS KÉSZ!!!!!!!!!!! SIKERÜLNI FOG MINDANNYIUNKNAK!!!!!!!!:)
babu69

Így van Babu!!!

Lesz baba mindenkinek aki itt a fórumon van. Néha lelket öntünk egymásba, együtt izgulunk a másikért, holott sohasem találkoztunk, de ez jó, hogy így is erőt tudunk adni a másiknak.

Aki egészséges és mindenféle orvosi segítség nélkül teherbe esik ugyanúgy szereti a babáját, de mi akik annyi mindenen megyünk keresztül, hogy legyen sokkal nagyobb kincsnek fogjuk tartani, hiszen majdnem megvonta ezt a csodát tőlünk az élet.
Nagyon remélem, hogy hamarosan elég sokan áttérhetünk a babás topikba. :D :wink:

Olvasó üzemmódban maradok egy darabig. Ha történik valami érdemleges jelentkezem, vagy ha kérdésem lesz akkor tutira :lol:

Jó éjszakát mindenkinek! Babás álmokat és sok baciűző meg babaragacs!

Kép
gyorfitimi

Szia Gyorfitimi !

Nekem egyelőre nem lesznek még vizsgálatok, mert az az első, hogy a cisztámat eltávolítsák. Evvel a műtéttel együtt pedig megnézik a petevezetékeimet, hogy átjárhatóak-e.
Most csütörtökön megyek a kórházba, találkozni avval a dokibácsival, aki műteni fog és egyben kitűzzük a műtét időpontját ! :? Hát mit ne mondjak, eléggé be vagyok rinyózva ! :cry:
Aztán ha ez meglesz, utána következnek a hormonvizsgálatok és aminek még jönnie kell, de erről még nem akart beszélni a Tanárúr.
Genetikai vizsgálatot nem említette, de ettől még gondolom nem kizárt, hogy nem csinálják meg. Na meg persze még a férjemet sem vizsgálták ki...

Ne félj attól, hogy nem lehet kisbabád, hisz ide azért járunk, hogy legyen !!! :D
Nekem annyit mondott a Tanárúr, idézem : "Nekem az a dolgom, hogy gyereket csináljak Önnek" ! :D :D :D
Szóval ha ő optimista, akkor nekünk sem szabad elkenődnünk, mert végülis tényleg rajta múlik főleg !

Ti mióta próbálkoztok és miért nem jön össze...volt már valami vizsgálatod ezelőtt ?
rilla_

Sziasztok!

Bocsi hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem, de most jövök a nagy hírrel hogy úgy néz ki siekrült a véreredmény alapján -hiheteln ezt leírnom, még most se fogom fel.
A HCG-m 283, szóval esélyes a többes terhesség a biológus szerint. 16-án kell mennem uh-ra, ami még olyan nagyon messze van.
Most viszaolvasok

Akik a beavatkozások előtt állnak: én most ezt a másfél hetet nyugiban töltöttem, nem igazán görcsöltem, pedig én aztán tudok parázni. Valahogy minden más volt. Nem is gondoltam arra hogy mi lesz ha nem jön össze, mert az borzalmas lett volna, ha esetleg mégis eszembe jutott gyorsan elhesegettem a gondolatot. Próbáltam elterelni a figyelmem. Feljöttek Anyumék Pestre és velük szkrebbülöztem, tesóm jól elszórakoztatott, sőt pénteken már annyira elegem lett hogy a férjemmel lementünk Anyumékhoz Egerbe és ott pihiztem.
Mindennap ittam kb 1 deci bort.
Szóval ezzel csak azt akartam leírni hogy gondolkozzatok pozitívan és próbáljatok meg ne görcsölni, a várakozás napjait meg úgy töltsétek hogy a lehető legjobban érezzétek magatokat!!!!!!!!!!

Most olvasok vissza

Kép
vucuska

Vucuska!
Annyira örülök Neked, hogy azt nem tudom leírni! Most írta msn-en Nika, hogy sikerült Neked! Most aztán bőgtem egy jót!!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon-nagy gratula!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Várunk odaát!!!!!!!!!

Kép
kira76

Vucuska !

Szívből gratulálok Neked !!! :D ...sőt :D :D , ha többen vannak ! :wink:

Remélem azért néha visszakukkantasz majd hozzánk és hírt adsz magadról !
Jó pocakodást !!! :lol:
rilla_

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?