A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hajni!

Nekem még nem volt gondom a Déliben, de kicsit furcsák ott az emberek... Büszke vagyok rád, hogy lyen becsületes voltál. Hogy állsz a szurikkal? Már barátkozol vele?
Én bízom a mágikus zebrádban...

Eszter
Kép
roxal

Szia Jázmin Kép
Nekem nem volt HSG, úhgyogy ebben nem tudok segíteni. De nagyon drukkolok, hogy minden jól alakuljon.
A laparhoz még annyi infó, hogy a petevezetőn belül kis csillók vannak, amik hajták előre a spermucikat. Ha azok is sérülnek, és átfúvás vagy lézeres műtét közben sérülhetnek, akkor hiába átjárható a petevezetőd, de ezt nem nagyon reklámozzák a dokik. Szóval lombikkal tényleg biztosabbak az esélyek.
Ugyanakkor azt is mondom, hogy ha van esélyed spontán, akkor érdemes próbálkozni, mert a lombik nagyon megterhelő lelkileg (és anyagilag).
Nem könnyű kérdés.
Egyébként szerintem dokija válogatja, hogy egyből lombik, vagy javasolja az átfúvást elötte.

Hajnesz Kép
Aspirin 100-at kell kérni Kép
Egyébként akkorát nevettem a gyógyszertáras sztoridon, hogy mindeki kérdő arccal nézett rám az irodában, hogy mi ilyen vicces Kép

Wish

wish

ZsebiKép
Egyelőre a ráhangolódás fázis van még, pénteken indítok egy fincsi Puregonnal, szombattól meg jön a Suprefact is mellé.Kép Uh csak 3-án lesz. Jaj, de messze is van az...
JázminKép
Ha te nem akarod a lapart, akkor tényleg ne is foglalkozz vele. A lényeg, hogy jó kezekbe kerülj és mielőbb folytathassátok!
PngKép
Lehet, hogy odáig is elmegyek legközelebb (persze csakis a kistesó miattKép)! Gondoltam is tegnap, hogy megkérdezem a Déliben, esetleg tudnak-e ajánlani valami jó gyógyszertárat?, de én nem az a fajta lyány vagyok, aki ezt rezzenéstelen arccal meg tudná kérdezni, hát nem erőltettem.Kép
RoxalKép
Köszi, már ezért megérte becsületesnek lenni!Kép
Barátkozunk, barátkozunk. Minden este azzal fekszem, hogy eljátszom fejben a szuribeadást, persze tuti másképp lesz élőben, de nem árt kellően ráhangolódni.
WishKép
Szóval Aspirin 100...Akkor mért hívjátok bébinek???KépKépKép Most én röhögök, hallod?Kép
hajnesz

Hajni Kép
Hallom,mert nyitva van az ablak Kép
Azért bébi (vagy gyerek) aszpirin, mert a felnött az 500-as, abban több a hatóanyag.
A férjed nem akarja beadni a szurikat?

wish

Hajni!

szerintem is jobb, ha a férjed adja be. Nálunk is ez vált be. Én nem vagyok elég határozott, pedig az a titka. Egy mozdulat, s már túl is vagy végre. Nekem nem esett kézre...

Eszter
Kép
roxal

Jázmin,
Igaz nem én vagyok az akit Zsebi említ, de azt kell mondjam neked, hogy nekem januárban csinálták a röntgenes verziót, ahol a nyomás hatására kinyílt az egyik petevező, de nem tudták megmondani meddig és mennyire. Így a Kaáliból elküldtek, hogy csináltassak egy rendes HSG-t, amit a Szabolcs utcában meg is csináltak márciusban, ahol végülis még kiderült egy-két finomság, aminek köszönhetően most úgy néz ki, hogy alkalmas vagyok egyáltalán gyerekkihordásra, mivel igaz, hogy a baloldalt művileg is teljesen lezárták, mert találtak rajta egy tasakot, ami időnként megtelt folyadékkal és az a méhbe ürült, úgy hogy még ha terhes is lettem volna az kimoshatta volna, szóval azt kiiktatták. A hasi összenövéseket kivették. Igaz, hogy a jobb oldali petevezeték még mindig nyitva volt, de nem tudta megmondani, hogy mennyire. Ezért a zárójelentésben leírták, hogy lombik program javasolt. Bár azt is mondta, hogy ne lepődjünk meg, ha jön a gólya, így most az első sikertelen lombik utáni 3 pihenő hónapban a spontánra gyúrunk. Közben lehet nézni UH-val hogy melyik oldalt érik a tüsző. Szóval próbálkozunk.
Talán ha visszaolvasol akkor találsz majd egy olyat, hogy Yamamoto Intézet, már 4-en neveztünk be, én és WIsh már 2-szer voltunk, és bár nem látok be a hasamba, a mensi sokkal könnyebb és röveidebb, illetve helyre pakolja a belső szerveket, köztük a női szerveket is, és van már rá példa, hogy így születtek gyerekek az elmúlt és ebben az évben.
Röviden szólva, ha másért nem is, de azért megcsináltatnám a rendes altatásos, műtéti HSG-t(össz-visz 1-3 1cm-es vágás), hogy tudjam más bajom nincs, mert ha hozzáfogsz a lombikhoz és esetleg nem járnál sikerrel akkor egyszer úgy is meg kell csinálni, akkor már jobb előbb, mert így legalább nem mondhatod utólag hogy tiszta pénzkidobás volt, mert azért ahogy mások is írták, nem olcsó, és akkor zárjunk ki minél több rizikó faktort.

Jó ez a gyógyszertáros sztori.

Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

WishKép
Először megpróbálom magamnak beadni. Ha nem megy, akkor jön az uram.Kép Ebben maradtunk.

Szóval ti nem úgy kéritek, hogy bébi aszpirin, hanem aspirin 100? Esküszöm, ez az utsó aspirin témás kérdésem!!!Kép
hajnesz

RoxalKép
De én határozott vagyok! Vagy nem?Kép Na majd mesélek!

EnigmaKép
Kép
Mi volt UH-n???
hajnesz

Hajni Kép
Én úgy kértem, hogy gyerek aspirin, és adták, de ha nem tudják így, akkor aspirin100-at kel mondani.

wish

Hajni!

Neked már minden bébi, s csodálkozol, hogy nem akarnak érteni? Kép
Én nem kértem sehogy, azt sem tudom, mire jó. Viszont én homeo bogyót szedek megtapadásra, mert arra van. Persze még nem tudok az eredményről nyilatkozni Kép

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
Milyen homeos bogyó van megtapadásra?

wish

Igen, engem is érdekelne! Amúgy még meg sem köszöntem felvilágosítást! Köszi Wish!Kép
hajnesz

FarkasokKép WishKép
Jól elvagytok a Kaális topikban, kész voltam a képeken, még most is vigyorgok rajtuk!Kép
hajnesz

Sepia officinalis C12 ez a homeos szer
reggel este 5-5 bogyót kell elszopogatni.
Gazdagréti patikában lehet kapni, a Dévai intézettől 3 percre. kimondottan megtapadásra jó.

Eszter
Kép
roxal

Írtam egyet du, de elszálltKép
Hajnesz! Azért bebi Aspirin, mert gyerekeknek ezt kell adni, de a lényeg az, hogy a legkisebb hatóanyagú Aspirin. Kérd úgy, hogy "Csókolom, kérnék egy Aspirin 100 nevű készítményt, amit egyesek csak Bebi Aspirinként emlegetnek" Ezzel segíthetsz másoknak, akik majd mennek bebi Aspirint venniKép

Wishi! Ha ilyen kor még lehet C vitamint enni, akkor igyál 1000 mg-osat, az segíteni fog a torokfájásos nyavaja kiűzésébenKép

Roxal! Ki írta fel Neked ezt a homeo bogyót, majd az inszem után én is nyomatni fogom.
lkt

Hajnesz!
Délelött egyszerre írtunk, így én most olvosom a gyógyszertáros sztoridat. Nem semmi. Mi is mindig ott vesszük a gyógyikat ha nincs a Kaáliba (mert ott is lehet venni) de még ilyen problémám nem volt.
Nekem "csak" annyi. Hogy a múltkori transzfernél felítak még choragont, ami nem volt a Kaáliba, utána hazafelé megálltunk a Délinél a párom kilibeg, mire zárva leltár miatt. A ciki csak az volt hogy ez november 1--nél vasárnap úgyhogy semmi esély hogy kapjunk máshol. Vissza a Kaáliba mire ők készségesen felhívták, hogy adják ki nekem mert KELL erre már kiadták.

Remélem sikerült beszerezni az aszpirint. Napi egyet eszetek belőle? Már a stium alatt is vagy csak a transzfernél.

Roxal!
Jól hangzik ez a homeos bogyó mi a párommal júliusban megyünk megint. eddig csak neki "írtak" ami a spermácskákra nálunk bejött, most magamnak is kérek valami csodaszert! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Remélem van aki még emlékszik rám múlt hétről.
Szóval, tegnap voltam először a Dévai dokinál. Mindennel meg voltam elégedve, ő is aranyos volt, a nővérek is, és hamarabb bementem mint az előjegyzési időm.
Sajnos multicisztás mindkét petefészkem (kb. 30db/1) , ez gondolom azt jelenti, hogy PCO-m van. Azt mondta, hogy sürgősen fogynom kell, és, hogy a párom akár erőszakoskodjon is nyugodtan velem az ügy érdekében. Kép)
Sajni súlyosbítja a helyzetet, hogy először trombózis hajlamomat kell kivizsgálni, addig nem szedhetek semmilyen gyógyszert (anyai ágon öröklődik a mutáció a családomban). Van valaki hasonló helyzetben, aki tudna segíteni, hogy mi vár rám, mire kell számítanom? Azt mondta Dévai doki, hogy ha pozitív D-dimer tesztem, akkor nem tudja, hogy lesz tovább.
Öröm az ürömben, hogy a páromnál minden rendben, "jó anyagot" produkált.

Egy kicsit kétségbe vagyok esve, azt sem tudom, hogy hol kezdjem a vizsgálatokat, de majd lesz valahogy.
vanda978

Szia Vanda Kép
Persze, hogy van aki emlékszik Rád, szerintem kb. mindenki Kép
Dévai felírta milyen vizsgálatok kellenek, nem?
Szerintem szép sorban csináltasd meg őket. Ez a D-dimer a trombózisos dolog?
Hogyan derült ki egyáltalán ez a dolog?
De ne aggódj, még ha örökölted is biztos kitalál valamit a doki. Tudod Õ olyan, hogy mindig aggódik, de mindent megold Kép

Wish

wish

Vanda, én is emlékszem rád Kép A trombózison addig ne görcsölj, amíg nem derül ki, hogy tényleg baj van-e nálad! A PCO-t meg rendesen kezelni tudja a doki. Mikor mész legközelebb? Milyen vizsgálatok jönnek most neked? Örülök, hogy legalább a párodnál minden rendben!
png

HajneszKép
Nem semmi ez a gyógyszertár!
Néha tényleg elég nagy kikapcs van a patikusok fejében.
A múltkori lombiknál bementem, hogy rendeljenek nekem Gonal-t, mert el fog fogyni, a dokim meg csak szerdán írja fel és aznap még be is kell adnom. A gyógyszerész csaj felismert, hogy én vagyok az, aki egy héttel azelött otthagytam 60e Ft-ot.
Másnap megyek a recepttel, akkor már nem ismertek fel (1 nap után) és azt mondták, hogy meg kell rendelni.
Azt hittem elájulok, de aztán nagy nehezen megkaptam.

RoxalKép
Ezt a homeos bogyót hol lehet kapni?
Minden gyógyszertárban? Még sose vettem homeos cuccot, úgyhogy elég amatör vagyok Kép!

Jázmin
Sajnálom, hogy ez történt. Konzultálj egy szakemberrel, hogy mennyire éri meg ez az átfúvás, mennyi az esélye annak, hogy utána minden rendben lesz.

LányokKép
Nálam a szurik nem a gyors mozdulattól mennek. Én lassan szúrom be őket, mert arra nem bírom rávenni magam, hogy gyorsan beszúrjam.
Nekem csak így megy, de így nincs is vele semmi gond.
Hiába nem vagyunk egyformák.
Én is próbáltam apával beadatni, de mikor megláttam a kezében a tűt elsírtam magam. Valahogy olyan rosszul állt a kezében, hogy teljesen bepánikoltam.
Hajnesz Kép Remélem neked is menni fog!

WishKép
Hogy vagy? Láz? Torokfájás? Szurik?

RoxalKép
Tényleg bírod tesztelés nélkül?
Stella

Kép
stella9

Lányok, le a kalappal mindenki előtt, aki magának adja be a szurit. Én otthon biztos nem tudtam volna megoldani, egyikünk sem lett volna képes rá Kép
Stella, Roxal is írta, hogy a Gazdagréti téren lévő gyógyszertárban vannak homeos cuccok. Általában a nagyobb patikákban mindenhol árulnak, én konkrétan még a Keletinél tudok egy helyet.
Ráadásul Gazdagréten nagyon kulturált a megvalósítás, ugyanis külön ablaknál lehet kérni az ilyen gyógyszereket, és mivel sorszámos rendszer van, jól követhető, hogy mikor kerülsz sorra Kép
png

PngKép
Tündér vagy, köszi az infot, de én pécsi vagyok és ezért nem megyek fel Pestre Kép.
De majd megpróbálok itt beszerezni.

Kép
stella9

Stella Kép
Szurik mennek, poci feszül, torok fáj, láz nincs. Laci és a barátnőm váltig állítja, hogy a múltkor is fájt a torkom én erre nem emlékszem, de ezek szerint ez lehet, hogy sztenderd stimus mellékhatás nálam Kép

Homeopatás pécsi gyógyszertár (http://www.homeopata.hu/patikak.html):
Pécs 7621, Széchenyi tér 2. Aranysas Gyógyszertár Jaky Istvánné (72)312-935
(72)532-504

Timi Kép
Köszi C vitaminos tippet Kép

Wish

wish

Sziasztok csajokKép

Az én időmben nem tudtam ilyen home bogyórol?! Na mindegy, a végeredmény a fontos.
Ti az izmos injekciókat adjátok magatoknak??????? Én eljártam itt nálunk az ügyeletre és tök jó fejek voltak. A negyedik lombiknál már tiszta haverok lettünk. Én még nézni sem néztem amikor felszívogatták a cuccost. Nem semmik vagytok!! Na az meg teljesen kizárt volt, hogy a férjem szúrkáljon. ( a lecsokolbász ujjaivalKép)

Ügyesek vagytok, hajrá!

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Stalla, bocsi, a táblázat ellenére nem mindig vagyok tisztában az adatokkal Kép De Wish már segített neked Kép
png

WishKép
Te mi mindent tudsz???
Köszi!

PngKép
Semmi gond. Én az ilyeneket mindig a hormonokra kenem. A múltkori lombik alatt is teljesen nő lettem és ezen most nem a pozitívumokat értem. Totál lelassultam és szinte semmi nem esett le, csak percek múlva. Persze a kollégáimmal jókat mulattunk ezen.

GigiKép
ezek nem izmos szurik! Azt én sem vállalnám be. Ezeket bőr alá kapjuk/adjuk. Az jóval egyszerűbb.
Stella

Kép
stella9

oké, a hormonok miatt volt Kép nekem tetsz Kép
png

A hormonoktól én kamaszodom. -> Pattanások Kép

wish

Írtam egy hosszút és elszállt.

Most akkor rövidebben. Szenvedek az idő lassú múlása miatt. Már alig várom,hogy holnap elkezdjem a clostyt és hétfőn megyek UH-ra. Bolond voltam, hogy a múlt hónapot kihagytam, de persze akkor másképp gondolkodtam.
Tudtok homeos cuccot ajánlani irányított időszakra is? Jó lenne Apának is mert kicsit kevés a katona.
Ugye irányított alatt is lesznek szurik? De azt ott helyben beadják?

Wish!
Jobbulást kívánok neked. Ne haragudj, hogy ezt mondom tényleg csak aggódásból, de egy kicsit sokszor betegeskedsz.

Stella
Tudok Pécsen egy szuper patikát. A régi belvárosit felújították, azt hiszem a Jókai téren (nem biztos). A mellett, hogy nagyon szép, még kedvesek is és midenfélét tartanak. Én nem vagyok pécsi, de barátaink dicsérték.

Emi
emi31

Emi Kép
nem haragszom, tényleg így van. Sokat fáj a fejem (érzékeny frontokra és a huzatra, ami a metróban mindig van), és minden mensikor kidőltem eddig a görcsöktől. Ehhez hozzájon évi egy-két megfázás és akkor mindig fájlalhatok valamit Kép
Nagyon remélem, hogy az akupunktúra ezen is segít és egésszégesebb leszek mint valaha Kép
De ezek a mostani fájdogálsok az idegességtől és stimutól vannak tutira.

wish

Wish!
Hát ez elég rosszul hangzik. Feltétlen kezdj el valamit. Én egyre jobban hiszek a természetes (vagy természet feletti) dolgokban. Én talp masszázsra járok, aki közben pszichiáter is. Jókat beszélgetünk, kielemezzük az álmaimat. Határozottan jót tesz. Megint rá kell döbbennem, hogy azok a dolgok sikerülnek, amit a tudatalattid is akar. Most ezen dolgozom, persze mellette mindenfélével próbálom segíteni az előbbre jutást. Leszoktam a kávéról is, ami nekem egy borzalom volt. Nem mintha sok kávét ittam volna, de a reggeli adag nélkül 11 felé már hulla voltam. Ráadásul rászoktam a reggeli forró citromos vízre, ami állítólag nagyon tisztít és nem ingerli a gyomrot, mert nem savas! Jót tett az emésztésemnek.
A Macat is szedem, meg vitaminokat, csak elég sokpénz. Megkérdezhetem, hogy kb. mennyiért tudnál majd Macat hozni? Persze csak ha jobban leszel és mentek vásárolni.

Emi
emi31

Emi!
Ne lepődj meg, én amikor elkezdtem szedni a Clostyt, másnapra már baromira éreztem a petefészkeimet. Tökre megijedtem, hogy biztos túl jól reagálok, ha már egy gyogyi után van tünetem, meg hiperstimus leszek, de szerencsére nem volt semmi baj. Mindenki másképp reagál, Lkt. pl. semmit sem érzett az egészből Kép Szóval, nem kell egyből visszarohanni a dokihoz, párnaponta úgyis megnéz Kép
Ami a szurit illeti. Lkt és én is kaptunk. A doki azt mondta, hogy az eredményeim teljesen jók, de segítsünk még rá egy kicsit - az asszisztens meg is lepődött, hogy én minek kapok Kép Nekem csak két szuri volt, pedig először hármat akart, de végül a harmadikra nem volt szükség. Vasárnap hagytam abba a clostyt, hétfőn írta fel a szurikat, kedd-szerdán kaptam, csütörtökön csak a folsav, szombat akció Kép
Kérdezz nyugodtan, ha bármi felmerül!
png

Amúgy hogy csináljátok, hogy mindig elszáll az üzetenetek? Amikor én hibaüzit kapok, és visszalépek, nekem mindig ott van, amit írtam.
png

Png Kép
Nekem kb 30%-ban ott van, egyébként elveszik. Igyekszem mindig kimásolni küldés elött, de van hogy elfelejtem, főleg ha egy ideje megbízhatóan működik a dolog Kép

EmiKép
Annyiért adom Neked a macat amennyiért veszem, majd megnézem mennyibe kerül.
A jövő héten valamikor rendelek, mert a barátnőm is szólt, hogy nekik is kell vitamin.

A betegségeken igyekszem dolgozni, tudom, hogy ezek mindig a tudatalattiból jönnek, úgyhogy próbálom a kiváltó okot mgeszüntetni.
Tanulságol leírom nektek a legdurvább esetemet a betegségekkel és a tudatalattival. Egyszer egy nagyon nem szeretem projekten kellett dolgoznom és semmi támogatást nem kaptam hozzá. Utáltam az egész helyzetet. Erre fel háérom átszemvedett hét után go-kartal neki mentem a falnak, angrázkódás két hét fekvés. Utánna visszamentem dolgozni, aki helytesített az csak jobban rontott a helyzeten, roszabb lett az egész, hmint elötte. Eredmény: két nap munka után vakbélgyulladás, műtét egy hónap pihi.
Na ekkor mondtam azt, hogy elég, ha bajom van valamivel, akkor azt tudatosan megoldom és nem szabad még egyszer ilyen történjen.
Egyébként sok ilyen könyvet olvasok és kineziológával is foglalkozom, úghogy remélem elöbb-utóbb helyrebillenek végre.
Nem könnyű 30 év "rossz" beidegződéseit megváltoztatni, de igyekszem Kép
Na és az is hozzátartozik a dologhoz, hogy szerintem nyafogósabb vagyok is, mint az átlag.
Ez fura, mert nagyon sokáig "kemény legény" voltam, aztán úgy 10 éve egyszer fordult a kocka és azóta nyafizós vagyok. Majd egyszer ehhez is megtalálom a középutat Kép
Bár tulképp nem is csak nyafizásnak mondanám, de mostmár ha megkérdezik, hogy "hogy vagy", akkor megmondom hogy vagyok és nem mondom azt, hogy "kösz jól", ha közben valami bajom van. Szóval valahol ez inkább őszinteség, de az emberek eléggé meglepődnek rajta Kép

wish

Emi Kép
Még annyit, hogy szerintem a fájdalom nem minidg egyenlő a betegséggel. Most pl itt fáj, ott fáj, de ettől függetlenül nem érzem betegnek magam. Jó kedvem van és tettre kész vagyok.
És nagyon várom már a holnapi UH-t Kép

Lányok, nem is mondtam, hogy tegnap elkezdtem előkészíteni a teraszt a stimu utáni pihenésre KépÁtültettem az összes virágomat, és el kezdtem átrendezni. Most a sok virágföldtől ugyan nagy mocsok van kinn, úgyhogy még ma egy alapos takarításvár rám, de nagyon vidám helyem lesz Kép
A baj csak annyi volt, hogy hétkor kezdtem neki és tízkor fejeztem be, de így legalább nem nagyon kellett altatni Kép

wish

Png
Köszi az infot. Utálom a szurikat, persze gondolom senki nem szereti. Mikor az átjárhatóságin voltam akkor is ez volt a legfőbb kérdésem adnak-e injekciót. Szerencsére nem volt.

Csak az idő lassan megy. Persze most az is a baj, hogy Apa elutazott egy hétre, pénteken jön haza és egyedül nem bírok aludni. Tudom, hogy hülyeség, de félek a sötétben. Két éjszaka félig virrasztottam. Tegnap kicseleztem saját magam és lefeküdtem még világosban. Mondjuk olyan álmos is voltam, hogy kb. 1/2 9-kor már aludtam.
Ma már jó lesz, mert egy barátnőm nálam alszik, utána meg már péntek!!!

Emi
emi31

Nekem is van egy ismerősöm, aki kineziológushoz járt. Az ő esete is "vicces" volt: egy nála jóval idősebb emberkével járt 18 évesen, és lassan be kellett volna mutatnia a szülinek, akik nagyon ki lettek volna akadva. Mikor elhatározta, hogy másnap bemutatja, bevitték kórházba vakbélműtétre. Mielőtt helyrejött volna, valami sérvvel újra vissza a kórházba... Ott persze összetalálkozott a barát és a szülők, azóta a lánynak semmi baja. Elvileg a gyomorproblemák az elfojtott szorongással függnek össze...
png

Emi, én sem tudok egyedül aludni Kép Nem hülyeség Kép Én is igyekszem mindig addig fenn lenni, amíg már szinte összeesem, vagy pedig így nyáron világosban lefekszem Kép
A popóba kapott szuri télleg elég szar, mert hiába mondják, hogy most szúrnak, attól én még meglepődtem, hogy télleg. Ha van választási lehetőséged, a szőke asszisztenst keresd (nem tudom még mindig a nevét Kép, ő karba adja. az ugyan kicsit jobban fáj, de nem olyan vészes, amikor megszúrnak Kép
png

Emi Kép
Én ha valamiért egyedül kell aludnom, égve hagyom a szomszéd szobában a lámpát Kép
Én is utálok egyedül aludni.

wish

Wish
Köszi a Macat, majd megbeszéljük hol tudnám átvenni tőled.
Pont hasonló eseteket beszélünk a pszichológussal is. Szóval ha valamit nem akar az agyad akkor ráparancsol a testre. Mivel nekünk elvileg semmi szervi bajunk nincs valószínű az agyunk játszadozik velünk a babócával kapcsolatban. Nekem csak egy problémám van, amit hiába mondogatok senki nem foglalkozik vele. Szóval mindíg azt mondja a pszichológus ÉN gátolom a fogamzást. És a férjem? A katonáktól is függ az eset. Õ csak kétszer volt a pszihológusnál és azt mondta neki nem kell járni. Persze lehet, hogy tényleg rendben van, csak én próbálom másra hárítani a problémát? Kicsit bizonytalan vagyok, mert már mindenféle mondva csinált dolgot is kiveséztünk, miért nem akarok gyereket. (Vicces leírni is. És nem jöttünk rá semmi átütő eredményre. Persze egy van, de azt meg nem tudom megváltoztatni. Anyukám egyedül nevelt bennünket és állítólag a tudatalattim attól fél, hogy én is egyedül maradok a gyerekkel és a gondokkal.
Egyébként én is nagy betegség bemesélős vagyok. Már szinte mindenféle vizsgálaton (gyomortükrözés, szívultrahang, reumatólógia, stb) voltam bemesélt betegségek miatt.

Emi
emi31

Lányok!
Örülök, hogy más is fél a sötétben!!! (Hi-Hi)

Png
Köszi a szőke nős tippet

Emi
emi31

Pedig arról is sok cikk volt, hogy a férfiak tudatalattija is gátolhatja a fogamzást... De szerintem azért csak a lányoknál lehet több felderítendő problema.
png

WishKép
Nekem nem tűntél nyafizósnak. Jól visszafogtad magad.Kép Félelmetes, mit képes produkálni a tudatalatti. Nem hülyeség ez a nyálas amerikai "Positive thinking" duma, erre én is csak most kezdek rájönni. Csak mi magyarok alapból nem olyan beállítottságúak vagyunk, rendesen meg kell dolgozni érte, hogy váltani tudjunk. Persze túlzásba sem kell vinni, szóval én is az arany közpénél lyukadtam ki.Kép
RoxalKép
Köszi a homeós infót! Csak most felmerül a kérdés, hogy lehet-e a kettőt egyszerre szedni, vagy az már sok lenne? (Sikerült tegnap Aspirin 100-at vennem, de csak egy fiatal kolléga segítségével, mert a néninek nagy falat volt...Nem mertem mondani a bébit. Hosszas tanakodás után megkérdezték, hogy gyereknek kell? Igen, igen, persze, gyereknek! És öt perc múlva már hozták is a raktárból!!!Kép)
Mégegyszer köszi a segítséget Csajok!Kép Napi egy, ugye? Jó, hogy megkérdezted, ZsebiKép!
StellaKép
Már nagyon várom, hogy kiderüljön, vajon a bökős vagy a te lassúzós módszered válik be nálunk!
VandaKép
Dévai nem javasolta, hogy csinálj felüléseket? Mert hogy segíti a ciszták felszívódását. Ne félj, jó kezekben vagy nála!
hajnesz

Ez a nem alvós dolog szerintem nálam is mükszik. Amíg nem volt Krisztián addig imádtam egyedül aludni, mert azt szoktam meg, de mivel ő reggel is mellettem van így most ezt szoktam meg , immár 4 éve. Nálam az a taktika, hogy tutira takarítgatok egy kicsit, nehogy már átessek a ló másik oldalára, majd beállítom a TV-t hogy 1óra múlva kapcsoljon ki és akkor csak hallgatok valami természetfilmet és bealszok.

Valamelyikünk nem nyit egy homeopatiás gyógyszertárat sima gyógyszertárral kombinálva?

Kép
farkasok

Emi Kép
Azért nem semmi vizsgálataid voltak. Én csak befeküdtem a műtőbe és kész Kép

Ezen a miért nincs gyerek dolgon én is sokat gondolkodtam.
Nálunk kiskatona probléma van eleve, szóval Apa tudatalattija gyanús. (Ez kicsit olyan Harcosok Klubja-san hangzik Kép)

Wish

wish

Hajni Kép
Nem mondtad, hogy nem gyereknek kell, hanem gyerekre kellKép
Hihi Kép Pedig van az a vicc is, hogy az aspirin a legjobb fogamzásgátló. Mi meg a gyerekért esszük Kép
Napi egy kell belőle.

Képzeljétek, ma volt lombikos menü az ebédlőben Kép Fűszeres túróval töltött csirkemell. A baj már csak ott van, hogy kettőt kellett belőle venni, hogy Dévai teneyréhez mérhető legyen. Szóval a menü már jó, a mennyiségen még dolgozhatnak.
Én vagyok egyébként a csodabogár, hogy két adag húst eszem és nem kérek köretet. A múltkor meg is kérdezék, hogy Atkins-diétázom-e Kép

Wish

wish

Hajni!

Homeot bármikor lehet szedni, terhesen is, mert az a szervezet természetes anyagait használja. vagy valami ilyesmi. Tehát nem tartalmaz semmi olyan hatóanyagot, ami gyógyszerre vagy bármire károsan hatna. Senki nem tudja igazán megmondani, mitől használ. lehet, hogy ez is csak pszihés, de nekem allergiától kezdve megfázásig mindenre jó. Már persze mindegyikre más szer van.

Mai napom nem valami rózsás. Megbuktam a vizsgán, ami azért erősen benne volt, már tegnap óta tudom, hogy nem elég a felkészülésem, de egy próbát megért. Aztán volt egy csúnya vitám a főnökömmel, egyre bizonytalanabb az állásom, főleg, hogy a kedves jóindulatú kollégák a hátam mögött nagyon csúnyán áskálódnak... EZ van. De én meg a babók egyelőre kitartunk. Utrót meddig kapja az ember?

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
Transzfer után kell elkezdeni a bogyókat?

wish

Roxal Kép
Bocsi az elözöt véletlenül kicsit gyorsan küldtem el.
Szóval a vizsga majd meglesz, ne foglakozz vele.
Ha ki akarnak rúgni a munkahelyedről, irasd ki magad táppénzre. Reméljük hamar meglesz a törvénymódosítás és akkor védve vagy. De egyébként a felmondáshoz be kell bizonyítani, hogy rosszul végzed a munkádat és erre téged is figyelmeztetni kell írásban. Szerintem egyébként nem nagyon állna meg a munkaügyi bíróság előtt, hogy valakit a törvénymódosítás előtt pár héttel mondvacsinál okok miatt kirúgnak.

Babáknak pocaksimi, kapaszkodjanak jól! Az utrót addig kell szedni amig a doki azt nem mondja, hogy abbahagyhatod Kép

wish

Roxal
Van valami amit tudnál ajánlani szedni vagy szerinted csak bemegyek a gyógyszertárba és a homeos polcon nézzem meg mik vannak? Vagy érdeklődjek mit ajánlanak?
A múltkor a Maca mellé felsorolta a hölgy a teljes FEL skálát. Persze igaza lehet, de kicsit húzós az ár.
Én most cinket, elevitet és folsavat fogyasztok. A Maca sajna elfogyott.

Emi
emi31

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?