A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

na úgylátom már mindenki húzza a lóbört megyek énis pááá
manó27

Recca!

Ez nagyon ÉDES!
manó27

Szia Lányok!

Vagyok vagyok csak ezer program, no time to netezni, de holnap este egyedül leszelk majd behozom a lemaradásom. Azért hiányoltatok?Kép

Még nem olvstam vissza, de Zsána megkaptad a mailemet, hogy vettem neked fürdőnacit?
na jó éjt!
beetrix

JÓÓÓÓ REGGELT
Mi 5-kor ébrewdtünk, vagyis a Beni hozta a Sicc mesekönyvet én meg kicsit kábultan rövid 3 mondatban lezavartam az egész történetet.Na most iszom egy kávét, ki kér?
kÓKUSZ
kókuszdió

Neet
Egér ügyben: van egy tuti jó fekete mecskánk ha kell köcsönbe adjuk vagy akár örökbe is mert ott egér nem marad ahol ez dorombolKép

Kenyérsütő
Nekem is van, de ne kövezzetek meg, én még ki sem próbáltam. Ha sok volt a kenyér én a felét inkább bevágtam a frigóba.Egyszer ha lesz egy kis időm majd kipróbálom Bogárka receptjét.

Fókusz
Szántó doki az abortuszok arányárol beszélt. Miszerint minden 3. percben van egy ilyen műtét manapság. Azért ez rémisztő Kép

Kókusz
kókuszdió

jó reggelt!
Nálunk fél 6-kor volt ébresztő, és én nagyon boldog vagyok!!!!! Kép 1,5 hónap után kaptam 1 egész éjszakát! Kép
Menjünk ma is sétálni együtt! Kinek van kedve?
fic
ficánka

Beet!
mélt nem kaptam, de sebaj, már tudom...Kép KÖSZI!!!!!!!
Manó!
netről fogjuk megrendelni, nektek is kell, v megrendelitek ti???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Manó, Votiv,
kipróbálom a pempörszöt! most elfogyott a babylove maxi, a libero maxi meg íppeg jó. pedig az van ráírva, h 14 kg-ig. hülyeség!

Vince tegnap este 9,5 kg volt. Kép
Most bealudt, asszem én is eldőlök.
fic
ficánka

Jóóóóóó Reggelt!

Statisztika reggelére virradt a mai nap, és én egy kumma betűt nem tudok, ááááááááááááá.....
De lényeg a helyezkedés, barátaim, a helyezkedés Kép

Vera: dobnál egy képet arról a csoda játékasztalról, ami bejött Dócinak? Tudod, aminek az egyik oldala bébiknek, a másik totyogóknak való.
Köszi,
Ada
ada007

Zanza,
tegnap beszéltünk róla, és nem találom, milyen "könyvesbolt"?

Ada,
Kép hiányoztál nagyon! drukkkkkk!
ficánka

Recca,
sracaid edesekKép Kisfiad a franciaagyban alszik? Sajna nalunk igenKép Nem tudom, hogy fogom leszoktatni, eleg gaz, hogy apaval külön alszunkKép

Ma reggel meg sirva ebredt nagyon, ilyen ritkan fordul elö. Aztan ahogy apa feljött, megnyugodott. Tegnap reggel, mire B felébredt, parom mar elment. Lehet hogy azert sirt, mert félt, hogy ma sem lesz apa ott reggel???

BOGARKA, és többi tapasztalt anyuka, van ilyen??? (amiota sulis napon apaval volt, sokkal jobban ragaszkodik hozza)

KépKép
fibi

Ada,
ritkan jössz közénk mostanaban. Ennyit tanulsz?Kép

Én végre elkezdtem haladni a Ranschburg könyvvel, nagyon tetszik, sztem minden szülönek ki kellene olvasni néhany pszicho könyvet.

KépKép
fibi

Ja, és ma Balint 10 honapos!Kép És eldugultamKép

KépKép
fibi

Fibi!
melyik R. könyv? Én a Pszichológiai rendellenességek gy-korban c. könyvet olvastam. Nagyon érdekes volt, szerettem olvasni...mert érdekesen volt megirva. Ezt nem minden pszichó könyvről mondhatom el...KépKép
B-nak gratula!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ada!
drukkkkkkk!!!!!!!!!!+++++++++++
de úgyis ügyes leszel!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jo reggelt mindenkinek!Kép

Zanza, ime a recept (beirom ide, hatha mas is kedvet kap hozza):

Almatorta ír módon

18 dkg margarin
12 dkg cukorral
habosra keverünk, hozzáadunk
3 egész tojást,
18 dkg lisztet
½ cs. sütőporral
reszelt citromhéj, csipetnyi só, fahéjpor,
1 evők. rum megy még bele.
½ kg almát megtisztítunk, vékony szeletekre vágunk és a masszába keverjük.
Kikent, kilisztezett kerek formában kis lángon sütjük kb. 40 percig. (tűpróbáig)

En kapcsos tortaformaban csinalom, az aljara sutopapirt vagok, no margarin+liszt. Holegkevereses villanysutoben 150 fokon. Ugy meg szebb a vegeredmeny, ha a szeleteket szepen elrendezem a tetejen.

Mano, en is koszi, hogy beirtad a recipeket!Kép Bar en eddig nem voltam raizgulva, de igy!Kép
Macis parasitot mi Interstortol vettuk, meg a konyveket is online szoktuk vasarolni. www.bookline.hu Raadasul ok ingyen hozzak ki a konyvet es mindig van akcijja.

Recca: szepek!Kép

Ada, kez- es labtorest!

Kokusz, legalabb van, aki figyelte is, hogy mit beszel!Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Köszi a macskafelajánlásokat, de Marcipán (beagle kutyus) túl barátkozó. Próbáltam én már ideédesgetni egy kiscicát, de nem bírta Marci túláradó örömnyalintásait, és elinalt. Párszor visszahoztam, de nem bírta a kiképzést.

Manó,
egérügyes emailcím: neet kukac citromail pont hu. A freemail beszart, mindörökké ámen (4 napból 3x nem megy), erre tessenek írni.

Nagycsöcsű,
vicces vagy. Én viszont abszolút lelapultam. A közepes méret miniméret lett. Lehet, hogy tudok végre gombos cuccokat is felvenni? Kép Szóval van ennek jó oldala is. Csak kicsi. Az oldal. Is. Kép
Az esszékkel meg nincs akkora gond, ált.ban 20 perc alatt megvan egy (vizsgán 2 óra van rá), úgyhogy nem izgulok, csak a rutint akarom újra elsajátítani (szófordulatok, mint a by the way meg on the other hand, meg ilyenek...)
Természetesen a mai reggel is egy dög kidobásával kezdődött. Ez már nagyon nyugis, úgy kellett lehessegetni a csapdalapról. A következőt fejbekólintom, és ledobom a földle/padlóla de nadon dulván!Kép
neet
PS: Eltűnt báránykák, csak szépen, sorban..Kép
neet

Zsanci,
Az a cime h Szeretet, erkölcs, autonómia. Amit te olvastál, jol hangzikKép Igen, én is azért szeretem R-t, mert érthetöen is ir. Még az ilyen lassú felfogasu is megérti, mint énKép

KépKép
fibi

½ = 1/2

Fibi, Kataval mi is a franciaagyban egyutt alszunk. Ugy tervezem, ha mar nem szopizik ejjel, akkor odaforgatom a kisagyat a mienk melle es belekeul, apjuk meg visszakoltozik.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Recca,
nagyon jó ez a papa-baba kép! Édesek! Kép

Juc,
hogy van a pici Panna?
neet
neet

ÉS: HAJRÁ ADA!! TE VAGY A JOBB!

Jajj, mindjárt jön a nászasszonyom a kis vejemmel.Kép Vagy egyszerre írunk majd, vagy babázunk (ez valószínűbb) és majd később megírjuk (külön) mi volt a fiatalokkal. Kép
neet
PS: egy cinke megint be akar jönni a csukott ablakon..
neet

Majd elokerulok egyszer, csak azt akartam irni, hogy:

Johanna, engem erdekel biokaja gyerkocoknek. Majd irjal.

Egyebkent DMben tokjok vannak: most 399ert valami Frutapura fantazianevu gyumolcspep a Milupatol (olyan mint a Nestle compotja, 4 kis muanyagdoboz egyutt), es tenyleg csak gyumolcs, gyumolcsle meg Cvitamin van bennuk, mas bizbasz nincs. Meg az Alnatura almaleve is tokjo 299ert 750ml, meg valami vegyes Kindesaft neven 399ert, de nekunk az nem annyira izlett. Egyebkent miert kerulnek mindenhol ezresbe a bio gyumolcslevek?

Ja, es Libero "DryTech" vagy "Extra Absorption" tipusu pelusai tenyleg tokjok, reggel allatinehez a sok pisitol, de megis szaraz a popoja, es egesz jol alszik Kép

Valaki rendelt mar a dvdfutar.hu vagy xpress.hu oldalakrol?
moosejaw

Ja, meg azt, hogy Kisun te csak oruljel, hogy nagyok es nem tuntek el! Mert nekem is eltuntek a cicik szopi utan, pedig lanykoromban tok normalisak voltak, egyaltalan nem kicsik... Ha csak a kebleid nagyok, tobbi testreszeddel meg vagy elegedve, akkor nincs semmi gond. Mellesleg, ha fogysz vagy felszedsz, akkor altalaban minden reszedet egyforman erinti a dolog, azaz a kebleket is.
moosejaw

Moose!

De jó,hogy előkerültél!Most épp indulok postára verekedni,mert csomagomat nem hozták vagy hozták de nem voltam itthon és nem hagytak értesítőt sem,közben jó értékes és Komáromban adták fel és onnan nyomozták ki,hogy merre jár.És itt csücsül a postánkon,jó mi?

Juc
20170114224602

Juc, hajra! Ha nem boldogulsz, szolj, ebben valszeg tudok segiteni.
moosejaw

Sziasztok lányok!
Én is itt.

Recca! Nagyon édi a kép, és én csak ámulok Benke rengeteg szép haján.

Moose! Jössz velünk szerdánként tücsök zenére? Ott van az óbudai műv.házban.

KépKép
KépKép
lindicita

Tegnapi séta
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Dora,
hát, én is ebben remenykedem, hogy ha éjjel mar nem szopizik... De még mindig 2x atlagban kell neki a cici éjjel.

Nagyon jok a talis képek!KépKép

Akit érdekel, védöoltasrol cikk:

http://www.fn.hu/index.php?id=209&cid=109497

KépKép
fibi

Lindi, erdekel, hanykor van?

Oltasokrol a Fitt Mamaban is van most egy cikk.

Miert csak Fic van telikabatban? Hallo, emberek! Tel van! Feloltozni!
moosejaw

Moose! 9-11-ig van, mi a fél 10-esre íratkoztunk be.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi, ezt nem ertem. Negy darab feloras van, vagy mi a csuda?
moosejaw

Igen, bocs, ezt nem írtam.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi,
jók a képek, és sajnálom, hogy mi nem tudtunk menni! Szép a Sziget is így ősszel...

Moose,
Még nincs tél! 10 fok van, pluszban! Szerintem nagyon szép ez az ősz, sokat süt a nap, és csak lassan fordul hidegbe... Kép

Fókuszban Szántó dokit én is láttam, most már legalább tudom, hogy néz ki... Kép

Blaye
blaye

Sziasztok!Bogárka:köszi a kenyér receptjét,de én tudatlan nem tudom mit jelent ez:tk.Egyébként jó pár receptet próbáltunk már,de ált.csak a kutyánk járt jól vele.Dora:ez az almás is igen jól hangzik!Kisün:ha tudjátok,örökítsétek meg a csepp elindulását,késöbb imádni fogjátok!Olyan gyorsan megy az idő,hogy mi már most nosztalgiázunk ezen a felvételen,pedig Dorkám még csak 16hónapos.Gabi

petergabi

a sracok koszonikKép

Fibi, kb egy honappal ezelottig csak az elso ebredes utan vettem at B-t hozzank. de egyre tobbszor fordult elo, h arra ebredt (sirva), h beakadt keze/laba a racsok koze. ez annyira egyikunknek sem hianyzik, igy ezt a reszt kihagyva, rogton a nagyagyban kezdi az alvast. es mivel a franciaagy nalunk ket egymas melle a foldre lerakott szivacsot jelent, nem tul bonyolult ezt megtoldani egy (kisebb) 3-kal, ami B kis agyikoja lesz. a racsos agy pedig - funkcio hijan - szetszedesre iteltetett. ezek a valtozasok epp a napokban kovetkeznek be, mindnyajunk legnagyobb oromereKép
a 10 hosodnak meg a legjobbakatKép

a seta klassz lehetett a kepek alapjan! jo, h ilyen szep az idoKép
Moose, te lyany, nem mondod, h te mar teli kabatban jarsz? es akkor mi lesz telen?Kép

Ada, sikerult jol helyezkedni?Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Ma voltunk Uh-n és babszemjanka épp 1 kg 3 deka Kép

Minden oltásról bőven van infó a Nyitott Kapu alapítvány honlapján: http://web.axelero.hu/nyitottk/

Dora
Most vasárnap talizunk Judittal, feltéve ha épp nem jön neki közbe semmi! Már nagyon kiváncsi vagyok rá!

Most komolyan összemegy a cickó szopi után??? Ne keserítsetek el! Nekem sincs túl nagy és ha ez is elvész, akkor utána rakhatok zoknit a melltartóba!
rylie

Jucus! páromnak sajna jó régóta magas ez az enzimje, nem tudnak vele mit tenni, nem ihat, meg ilyesmik, de amúgy semmit nem okoz egyelőre az enzim magassága.
a vicceket pedig akkor nem szeretem, mikor társaságban valaki folyton ezzel próbálja oldani a feszkót. amúgy egy-két jó vicc elmegy (havonta Kép ). az iróniát, főként az öniróniát imádom, mint amit te is gyakoroltál. az ilyen viccek jöhetnek csőstül. Kép ezek nem mesterkéltek.

ivás: én ugye általában soha nem iszom piát, de múltkor elmentünk egy buliba, és megláttam egy Fehércsokis likőrt. már az üvege is hívogató volt. 1 órát rágtam magam, gondoltam belenyalok, attól bajom nem lehet. kiderült, hogy a borral azonos az alkoholtartalma, úgyhogy megittam kb. 2 cl-t. a lényeg, hogy kurva finom, nőknek való! lehet, hogyha abbahagyom a "szoptatást", akkor veszünk egy üveggel.

Gabi! ez kolbász a baba kezében????????????????? én is imádom a kolbászt, már álmodozom róla, hogy mikor adhatok Lencsinek.

Votiv! ha már úgyis folyton leszólod melled méreteit, mikor így kiborulsz magadra, akkor ne hülye seggnek, hanem hülye csöcsnek tituláld inkább magad, ráadásul ettől úgyis majd röhögnöd kell, és hátha elmegy a rossz kedved. én eléggé hezitáltam a babaúszással kapcs., de most lehet, hogy végleg döntök, hogy nem. balga fejjel azt gondoltam, hogyha elviszem pár hónapra, akkor később könnyebben tanul majd meg úszni. egy fenét. azt mondták, ha kihagyunk hosszabb időt, akkor újra kell kezdeni mindent. én meg nem akarom lehúzni a gyerököt a víz alá, mert engem is folyton bevágott az apám a vízbe, úgyhogy rendesen meg is utáltam az úszást, csak nagykoromban (12 évesen) tanultam meg úszni.

Rylie!
kókuszmatrac: a matracok különböző sűrűségűek, és a túlontúl olcsók ritkábbak, ergo hamarabb besüppednek a gyerek alatt. (és luk lesz bennük) mi azért vettünk Novotexet, mert ebben bíztunk, és úgyis két gyerkőt akarunk. 12eFt volt a Bergonban.
ágynemű: vettünk egy nagyméretű polárplédet és kettőbe vágtuk. egyik a kiságyába való, a másik pedig az autóba. ezen kívül vettünk és kaptunk még 2 db pamut plédet, ami nagyon cuki, de nem olyan meleg, mint a polár, valamint egy totál vastag műszál plédet, ami végül az igazi lett. ez utóbbi ára 7eFt volt! perpill hálózsákban alszik, és rádobok egy vékony pamuttakarót. a lakásban 23 fok alá nem megy a hőmérséklet, habár a hálózsák 21-23 fokra jó.
mellszívó: NE VEGYÉL, CSAK VÁLASZD KI, ÉS ÍRD FEL FÉRJEDNEK! ugyanis nem biztos, hogy kelleni fog. a kórházban egy Medela típusút tudsz majd kipróbálni, ami nekem marhára bejött. ennek persze rengeteg változata van, és nem mindegyik jön be mindenkinek. van a sima kézi, ami fárasztó, és bonyolult, ha te akarsz magadnak fejni és nem férjedet kéred meg. van a harmónikus kézi, ami könnyebb, de azt semmi mással nem használhatod, nem kompatíbilis a többi cuccal. a sima kézihez lehet kapni lábpedált, ami bazi jó, én is azt használom többek közt, nekem nagyon bevált. van még nekik Mini Electric típusuk, ami a kézihez hasonló, csak egy kis elektromos fej van rajta. (mindet lehet a Brendonban kapni) nekem a minielectric jött be a legjobban, de pl. Jucusnak nem volt jó állítólag és Kisünnek is csak a kórházi nagyteljesítményű volt jó, amit a kórház aljában lehet bérelni. (jó drága, és az alap készüléket nálad hagyják) A kézi kb. 5eFt, a lábpedállal együtt kb. 13eFt, a minielectric 18eFt. gondolkodtam, hogy eladom az egyiket (pedálos vagy elektromos), de annyira jó mindkettő, hogy nem tudok megválni tőlük egyelőre. szóval így mérlegelj!! Kép (most is fejek netezés közben, csak az a nehéz, hogy egy kézzel gépelek ;-) )
kiságy: mi is ráztuk a kiságyat, mert a 10eFt-os kiságyak mind nyeglék voltak. végül a Brendonban vettünk 25eFt-ért egy fenyő ágyat, aminek leengedhető az oldala, és nagyon stabil, nagyon szép.
lepedő, ágyneműhuzat: ha nem ikeás ágyat vesztek, akkor bárhol tudsz majd venni. a börzén van egy hely, ahol Matti lepedőt lehet venni, rugalmas, így a 70*140 és 60*120-asra is jó, gumis, pamut. iszonyat frankó és kb. 1200 Ft-ba kerül.

Gabi, Neet! engem a denevérek követtek, régi lakásunkban beköltöztek a redőnytokba.
tk = teás kanál

Pocak! Heni is így karmolja magát, egyszer a szemébe is belekarmolt! ha tök rövid a körme, akkor is!

Neet! sajnos fingom sincs honnan vettük a riasztót!!!

Zsána! nem tudom a többiek mit ajánlanak, de nekem két lapátos kenyérsütőm van, ami azért fontos, mert jobban gyúr, más tésztákat is meggyúr neked. (pl. pogácsa)
és a melled nem kicsi!!! ráadásul tök sok tej van benne!! a nagyobb mellben meg soxor kevesebb. és tök irigy voltam rád a kórházban, hogy a fiad csak úgy rácupp és már evett is, persze ez lenne a természetes, csak nálunk nem egészen így van.

Moose! én rendeltem. a futár díja kissé sok, de több lemez esetén megéri

Lindi! én csak Rékát meg Zanzát ismerem fel

Dóra! úgy látszik hasonlóan fejldőik dedünk. nekünk egy narancsunk van, aminek a lábán mindenféle csörgő bigyó van, és azt püföli, néha megfogja és nézegeti. közben a másik kezét magasba emeli és azt is nézi.

ancsipancsi

CIRKUSZ: az utóbbi két evés már csak sírva ment. nem használt a csúnya nézésem se, Henike inkább bömbölt, de nem akart enni. a kaja fele megy simán, utána jön a hisztike.

ancsipancsi

Sziasztok!
Mi ma is jóóóóóót sétáltunk a Dunaparton Kép Most meg játszani fogunk, de egy gyors bekukkot engedélyezett Vince Kép

Télikabát: igazából ez egy nem túl vastag szövetkabát, és csak egy trikó és egy vékony garbó volt alatta, de nekem ez így volt a fincsi. Van vastag téli dzsekim, azokban megsülök most. Ez a kabát épp mostanság jó, a mínuszokban már másik kell. Meg ki lehet gombolni ... meg le lehet venni Kép

Moose,
Kép én is örülök Neked!

Ancsi,
Pocak, akinek kendőben lóg Balu babája és sétálgat Marcija, én vagyok a fekete szövetkabátos, hosszú hajú, kockás babakocsiban Vince ... így már tudod! Kép

IKEÁS ÁGYHOZ JÓ BÁRMILYEN ÁGYNEMÛ, nem csak ikeás, ez tapasztalat. Nem mintha bárkit rá akarnék beszélni erre, de ez tényleg kisméretű, ha valakinek az a lényeg, és nem is "nyegle", meg fából van és olcsó.
Ezt csak a rend kedvéért. Kép

Votiv,
megvan a villanyszerelő! küldök mailt Kép
fic.
ficánka

Ugye, Rec, hogy a racsosagy baromsag? En nem ertem, hogy a barataink lanyai 2,5 es 4,5 evesen hogy tudnak meg mindig benne aludni... max egyeves korig lehet kenyelmes. es igen, mar abban jarok, r.h.dt hideg van...

Rylie, pedig nem akarnalak elkeseriteni, de rakhatsz... Kép

Lindi, es a csiribiri? Szerintem a csajomnak az jobban tetszene. De lehet, hogy nektek meg nem jo. http://www.csiri-biri.hu/ Viszont nem azonos napon vannak, ugyhogy apaval megvitatom es ha birjuk a lannyal a kikepzest, akar mindkettore is mehetunk Kép

Ancsi, dvdfutar.hu-tol szemelyesen is atveheted, a delinel egy videotekaban (minden nap 10-22 kozott nyitva, e-mailben ertesitenek, mikortol mehetsz erte). Igy nincs semmilyen plusz koltseg, tokjo. Mindjart rendelek is.
moosejaw

<font color="0000ff">Sziasztok!
Egyban vagyunk még, csak ritkán jelentkezem... Megcsináltattam a TAJ kártyámat, járkáltam a napokban, volt NST, meg minden...
Ma annyira nem jó ez a nap... Front lehet..?
Babó annyira nyomogat lent vaalmit, hogy görcsölget a combom belső fele, meg a farizmom is, ehhez még hüvelyszúrkálás érzés is társul. Milyen idegeket nyomkodhat..?
Lehet, hoyg jövő héten meg is szülök tán..?

Menzi szerint csak 36+3 vagyok, de a doki által mondott időpont szerint már 37+4. Sőt, két UH is mondott november 18-i időpontot, úgyhogy az szerint meg már pont 38... Úgyhogy bármi lehet már itt, ugye? Kép
Nagyon ugrál a pocakomban Babó, néha majdnem kiszakítja az oldalamat, od kell kapnom és visszatartanom a lábacskáját, nehogy az oldalamon jöjjön ki. KépKép Persze biztos nem jönne ki, de olyan kellemtlen... Kép Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Hosszú hétvégén készült kép:
Kép

KépKépKépKép
proone

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Recca,
nalunk uez volt, hogy beakadt a racsba, ezert alszik a nagyagyban velemKép Csak B örökké forgolodik, soxor keresztbe fekszik, és igy Apa mar nem fér odaKép Ha egyszer ki tudjuk böviteni a hazacskankat, lehet mi is attérünk a szivacsokra, azt lerakunk jo sokat egymas melléKép

Rylie,
mar a Nyitottkapu honlapjat is egyszer elküldtem, talan csak Jucus olvasott bele, nemtom.

Gabi,
tk nem teaskanal veletlenül?Kép

KépKép
fibi

Proone,
de szuper ez a képKépKépKépKép Lassan Te is megszülsz, juhéjjjjj, de izgisKépKépKép Irigyellek kicsitKép Én lehet hogy azert fogok megegyszer szülni, hogy hatha atélem a szülés valodi csodáját.

KépKép
fibi

Szia Lányok!

No, akkor most írok egy kicsit annak aörömére, hogy Lilla lassan 2 órája alszik.

Szóval jól vagyunk és nagyon király volt a hosszú hétvége. Mentünk ezer felé. Vidékre dédihez, szüleimhez szülinapozni, Zsámbékon fazekasnál korongozni, barátnőzni, moziba ( ne nézzétek meg a Hervadó virágokat(Bill Murray), szerintem katasztrófa).

Ma ment el az egyik nagymami. Míg itt volt párommal mi is ezer dolgot elintéztünk, tegnap pedig mega takarítást rendeztem ablakmosással. Szóval most elég jól állok.

Láttam a kenyérsütő téma, nekünk is Hauser van. Egy időben sokat sütöttem. Aztán egyszer sütöttem egy rém szar kenyeret és azóta most szüneteltetem. Ettől függetlenül én szeretem hogy van nekünk.

Édesek a képek, amiket felraktatok.Kép

Éljen a járó Dóci!!!

Zsani a nadrág 2000 pénz volt és kékes lillás színe van, mikor tudom odaadni? Egyébként a hotmailes címedre írtam, de nem dobott vissza semmit, hogy nem érkezett meg. Ezt nem értem.

Ezt a citromos krémet a recept alapján gyógyszertárban el lehet készítetni? Jól értettem?

Megtudja nekem adni valaki annak a jó homeos doktornéninek az elérhetőségét? Fel kéne keresnem ekcéma témában.

Ja és nem megyünk Lillával a szemészetre. Átgondoltuk és úgy döntöttünk, hogy még várunk akínzással. Még olyan kicsi semmivel sem lenne kooperativabb, mint augusztusban volt. A kórházban sem ellenezték, így majd márciusban kell jelentkeznünk. Egy parával kevesebbKép

Na most még visszaolvasok, ozt majd este jövök még
pusz
beetrix

Proone,
kép nagyon jó.

Moose,
azért rácsoságy és gyereke válogatja, hogy ki meddig tud benne aludni. Brúnó még most is tök jól el van benne, pedig bebarangolja az egészet alvás közben. Mondjuk a nagyobb fajtát vettük 70x140-es méret, de semmi baja benne, szóval amíg nem jelzi, hogy nem jó neki addig abban alszik, nekem is van barátnőm akinek már 2 éves elmúlt a fia és még mindíg tök jól alszik a rácsoságyban, ki van véve az a néhány rács, ki tud jönni be tud menni egyedül.

kenyérsütő: nekünk is 2 lapátos van és mindenképp azt vegyen aki szeretne, mert jobban összedolgozza a beledobált cuccost.
zsebi2004

Sziasztok!
Votiv és Isti épp most mentek el. Valami tünemény ez a baba!!! Azt se bánja nagyon, ha E üti a fejét. (E még csak így tud simogatni...) Még Marci után is vetette magát, csak akkor volt baj, amikor Marci visszanyalt. Kép
Votiv pedig fél az egértől. Kép
Isti pedig tündérien szép baba! És olyan huncutul tud mosolyogni RÁM, hogy teljesen levett a lábamról.
És a legjobb, hogy ha valami nem tetszik, vagy fáradt már, tök alaphangerőn nyöszörög, nem visít úgy, mint egyesek....

Proone,
hááát, már itt tartotok? Nagy drukk és kitartás a végső menetekhez! Kép

Ancsi,
köszi, már találtam szerkentyűt a neten, hála Bogárkának. Kép Már csak el kell menni érte, kifizetni, hazahozni...

neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?