Jucus! páromnak sajna jó régóta magas ez az enzimje, nem tudnak vele mit tenni, nem ihat, meg ilyesmik, de amúgy semmit nem okoz egyelőre az enzim magassága.
a vicceket pedig akkor nem szeretem, mikor társaságban valaki folyton ezzel próbálja oldani a feszkót. amúgy egy-két jó vicc elmegy (havonta

). az iróniát, főként az öniróniát imádom, mint amit te is gyakoroltál. az ilyen viccek jöhetnek csőstül.

ezek nem mesterkéltek.
ivás: én ugye általában soha nem iszom piát, de múltkor elmentünk egy buliba, és megláttam egy Fehércsokis likőrt. már az üvege is hívogató volt. 1 órát rágtam magam, gondoltam belenyalok, attól bajom nem lehet. kiderült, hogy a borral azonos az alkoholtartalma, úgyhogy megittam kb. 2 cl-t. a lényeg, hogy kurva finom, nőknek való! lehet, hogyha abbahagyom a "szoptatást", akkor veszünk egy üveggel.
Gabi! ez kolbász a baba kezében????????????????? én is imádom a kolbászt, már álmodozom róla, hogy mikor adhatok Lencsinek.
Votiv! ha már úgyis folyton leszólod melled méreteit, mikor így kiborulsz magadra, akkor ne hülye seggnek, hanem hülye csöcsnek tituláld inkább magad, ráadásul ettől úgyis majd röhögnöd kell, és hátha elmegy a rossz kedved. én eléggé hezitáltam a babaúszással kapcs., de most lehet, hogy végleg döntök, hogy nem. balga fejjel azt gondoltam, hogyha elviszem pár hónapra, akkor később könnyebben tanul majd meg úszni. egy fenét. azt mondták, ha kihagyunk hosszabb időt, akkor újra kell kezdeni mindent. én meg nem akarom lehúzni a gyerököt a víz alá, mert engem is folyton bevágott az apám a vízbe, úgyhogy rendesen meg is utáltam az úszást, csak nagykoromban (12 évesen) tanultam meg úszni.
Rylie! kókuszmatrac: a matracok különböző sűrűségűek, és a túlontúl olcsók ritkábbak, ergo hamarabb besüppednek a gyerek alatt. (és luk lesz bennük) mi azért vettünk Novotexet, mert ebben bíztunk, és úgyis két gyerkőt akarunk. 12eFt volt a Bergonban.
ágynemű: vettünk egy nagyméretű polárplédet és kettőbe vágtuk. egyik a kiságyába való, a másik pedig az autóba. ezen kívül vettünk és kaptunk még 2 db pamut plédet, ami nagyon cuki, de nem olyan meleg, mint a polár, valamint egy totál vastag műszál plédet, ami végül az igazi lett. ez utóbbi ára 7eFt volt! perpill hálózsákban alszik, és rádobok egy vékony pamuttakarót. a lakásban 23 fok alá nem megy a hőmérséklet, habár a hálózsák 21-23 fokra jó.
mellszívó: NE VEGYÉL, CSAK VÁLASZD KI, ÉS ÍRD FEL FÉRJEDNEK! ugyanis nem biztos, hogy kelleni fog. a kórházban egy Medela típusút tudsz majd kipróbálni, ami nekem marhára bejött. ennek persze rengeteg változata van, és nem mindegyik jön be mindenkinek. van a sima kézi, ami fárasztó, és bonyolult, ha te akarsz magadnak fejni és nem férjedet kéred meg. van a harmónikus kézi, ami könnyebb, de azt semmi mással nem használhatod, nem kompatíbilis a többi cuccal. a sima kézihez lehet kapni lábpedált, ami bazi jó, én is azt használom többek közt, nekem nagyon bevált. van még nekik Mini Electric típusuk, ami a kézihez hasonló, csak egy kis elektromos fej van rajta. (mindet lehet a Brendonban kapni) nekem a minielectric jött be a legjobban, de pl. Jucusnak nem volt jó állítólag és Kisünnek is csak a kórházi nagyteljesítményű volt jó, amit a kórház aljában lehet bérelni. (jó drága, és az alap készüléket nálad hagyják) A kézi kb. 5eFt, a lábpedállal együtt kb. 13eFt, a minielectric 18eFt. gondolkodtam, hogy eladom az egyiket (pedálos vagy elektromos), de annyira jó mindkettő, hogy nem tudok megválni tőlük egyelőre. szóval így mérlegelj!!

(most is fejek netezés közben, csak az a nehéz, hogy egy kézzel gépelek ;-) )
kiságy: mi is ráztuk a kiságyat, mert a 10eFt-os kiságyak mind nyeglék voltak. végül a Brendonban vettünk 25eFt-ért egy fenyő ágyat, aminek leengedhető az oldala, és nagyon stabil, nagyon szép.
lepedő, ágyneműhuzat: ha nem ikeás ágyat vesztek, akkor bárhol tudsz majd venni. a börzén van egy hely, ahol Matti lepedőt lehet venni, rugalmas, így a 70*140 és 60*120-asra is jó, gumis, pamut. iszonyat frankó és kb. 1200 Ft-ba kerül.
Gabi, Neet! engem a denevérek követtek, régi lakásunkban beköltöztek a redőnytokba.
tk = teás kanál
Pocak! Heni is így karmolja magát, egyszer a szemébe is belekarmolt! ha tök rövid a körme, akkor is!
Neet! sajnos fingom sincs honnan vettük a riasztót!!!
Zsána! nem tudom a többiek mit ajánlanak, de nekem két lapátos kenyérsütőm van, ami azért fontos, mert jobban gyúr, más tésztákat is meggyúr neked. (pl. pogácsa)
és a melled nem kicsi!!! ráadásul tök sok tej van benne!! a nagyobb mellben meg soxor kevesebb. és tök irigy voltam rád a kórházban, hogy a fiad csak úgy rácupp és már evett is, persze ez lenne a természetes, csak nálunk nem egészen így van.
Moose! én rendeltem. a futár díja kissé sok, de több lemez esetén megéri
Lindi! én csak Rékát meg Zanzát ismerem fel
Dóra! úgy látszik hasonlóan fejldőik dedünk. nekünk egy narancsunk van, aminek a lábán mindenféle csörgő bigyó van, és azt püföli, néha megfogja és nézegeti. közben a másik kezét magasba emeli és azt is nézi.