A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Gabi!
tk. az bizony teás kanál. ahogy Fibi irja!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Neet,
dejo hogy talalkoztatokKép
Votiv,
hozzank mikor jössz?Kép

KépKép
fibi

Ja, és István tök önzetlen!!! Eszter elitta a piáját, és nem is sértődött meg! Nagyon rendes kiscsávó! Kép
Annyira lefáradt E, hogy csak hanyattfekszik az ágyban, néha kézbe vesz valamit, és nézi. Kép
KÖSZI, ISTI!Kép
neet
neet

Hol van mindenki?
neet
neet

Na, most komolyan!
neet
neet

Proone
Nagyon csini pocakod van! Kép
Brü-hü-hü mi kimaradtunk a táblából BáááááKép Kép Kép
Lindici
Beni kimenős a hétvégén Muti elvitte, ha terveztek sétát akkor mi mobilok vagyunk 2 napig.

Ma nagyon húzós volt a nap a 3 gyerkőc egyszerre üvőltött én meg egyedül....... számoltam 1...2....3....4....5....6........10 perc és csönd lesz. Nyugi. És lőn csönd és nyugi 1 órán keresztül.

Pusz Kókusz
kókuszdió

Ancsipancsi:hát bizony az kolbász!!!!!Pláne mióta kinyittja egyedül a hűtőt...Viszont ez a denevértéma?Iszonyatos!Legalább olyan gusztustalan és még repül is?! Menet közben rájöttem hogy a" tk" kit is takar?!Du.elkeztem visszaolvasni a tavalyi év végét.Nagyon izgik voltak az"internetes vajúdások".Érdekes lehet visszaolvasni az érintetteknek.Gabi

petergabi

A lanyom mar harom oraja alszik!!!Kép

Setalos kepek klasszak, szep a sziget, szepek vagytok lanyok es szepek a dedek is!Kép

Rylie, udvozlom Juditot! Neked nem kell a gatmasszazs olaj?

Proone, kep nagyon-nagyon joooo!Kép

Ancsi, lanyaink kozott mindossze 10 nap van!
Pocak, kis Balu miket tud?Kép

Neet, fenykep nem keszult?

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

proone,
kép nagyon szuper,hogy tudtok ilyen képet csinálni,amiben az alak sötét?
ezt már annyiszor akartam kérdezni csak folyton elfelejtem hogy ilyenkor ha több időpont van akkor melyiktől számítják a túlhordást????????????és melyiket veszi a doki az "igazi" időpontnak?azért vagyok ilyen tudtalan mert nálam ilyen nem volt de érdekel..........és én túlhordós vagyokKép

gigi
Vendég

Lányok
Otthon van valaki az álomfejtésben mert ma két kígyóval álmodtam amik a kádunk szélén tekeregtek, és nagyon érdekelne , hogy mit jelenthet.
Kókusz
kókuszdió

ezt az üzenetet (duplázás miatt) űrlények törölték

ancsipancsi

Fic, és a másik szöszke lány? de hülye vagyok Kép Kép Kép ő csak Lindi lehet Kép

Moose, igen az egy bazi nagy téka, a pasim oda rendelte tavaly a karácsonyi ajszim egy részét...el is felejtettem

Proone! a 4d-s uh-k elég jól megsaccolják a születési ip-t.
szép hasad van, nem is nagy!

Dóri! ma már nyűglődött Lencsi, úgyhogy összeraktam neki a "tornázót", de lecseréltem rajta 1-2 izét csörgősre. szépen eldolgozgatott vele. sajnos a mostani evésnél is sírt, nem akart enni Kép

a naranccsal:

Kép

ancsipancsi

Kókusz! valami olyasmit, hogy áskálódnak ellened...de asszem beírod a www.google.com oldalra az álmoskönyv szót, és elég sok találatot ad ki.

ancsipancsi

Dora,
képet Votiv csinált, rajta tessék bevasalni. Kép
neet
neet

Kókusz,
nem semmi lehetett egyedül a három kisördöggel. De amikor alszanak, micsoda angyalok, igaz? Kép
neet
neet

Neet,
mi sétálni voltunk, aztan leejtettem egy üveg fözeléket... hajam, polom, szönyeg, minden olyan lettKépKép Tegnap meg kiöntöttem egy pohár hohes c-t, uszott a billentyüzet meg az egér... haaaaat, lehet hogy nemsokara megis nagylany leszek?Kép

KépKép
fibi

Kokusz,
a Nök lapjan van alomszotar, ott ezt irja:

Kígyó

1. Hatalom a természeti erők felett. Ha
betegség jelentkezik, legyőzi. 2. Az ösztönök ereje, főleg a szexualitás
jelentőségének megnövekedése. Fallosz szimbólum (férfi nemi szerv), ezért
méretei az önértékeléshez és a vágyak intenzitásához kapcsolódnak. 3. Középkorú
és idősebb embereknél a változás, a sorsforduló jele. Vigyázni kell, nehogy a szexualitás
átmeneti megoldását válassza.

Jung. Férfi álmában mindig nőt jelent.
Általában a tudatos attitűdök és az ösztönök közötti konfliktus.

Babiloni álmoskönyv. Ha folyóhoz megy, és ott
kígyót lát, fia születik. (Csak asszonyoknak jó előjel.)

Demotikus álmoskönyv. Ha egy nő álmában
kígyóval hál, férje kemény lesz vele és megbetegszik.

Talmud. Kígyót lát: jövedelem.
Ha a kígyó meg is marja: nagy jövedelem. Ha agyonüti: elveszti jövedelmét.

Astrampsychos. Ellenségek okozta kár.

Cayce. 1. A bölcsesség. 2. A kísértés.

Indiai hagyomány. A mozgó kígyó a
kundalinit, a bennünk lakozó energia ébredését szimbolizálja.

KépKép
fibi

Sziasztok! Sürgős segítséget kérek Pocaknak, az anyukája vagyok. Ma kapta Balu a kéthós oltást és szeretné tudni, hogy a Ledum-ból mennyit és meddig kell adnia. Csak hétfőn lesz net-je, addig én közvetítek telefonon. Köszönöm, ha SOS segítetek. Üdv: Pocakmami

Pussz: Pocak
pocakpacni

Ancsi!

Ezt kifejtenéd bővebben:"van a sima kézi, ami fárasztó, és bonyolult, ha te akarsz magadnak fejni és nem férjedet kéred meg"Ez a férjes dolog nekem kicsit bizarnak tűnik.Hogy is van ez?

Nekem mondjuk eszembe sem jutott,hogy más fejje az én mellemet.Vagy csak én vagyok maradi?

Juc
20170114224602

Gyerekek,
miez a pangás kérem szépen?Kép Láthatatlanul irtok?Kép

KépKép
fibi

Pocakanyu!

Ledumból én oltás után adtam 5 golyót,majd még 2x a nap folyamán.Szóval napi 3x5 golyó .
remélem még nem késő a válasz.

Jucus
20170114224602

Fibi!

Látod,hogy nemKép
20170114224602

Juc,
igen, most látom, miután elküldtem Kép

Bogárka,
a reggeli kérdésemre majd válaszolsz?Kép Vagy valaki, aki tapasztalt ilyet?Kép

KépKép
fibi

Fibi!

melyikre?

Juc
20170114224602

Ja, és séta alatt lattunk lovakat, Balint megbabonazva bamulta a nagytestüeket KépKép

Votiv,
küggyé képeket a mai randevurolKép

KépKép
fibi

Juc,
hat hogy reggel sirt B, aztan mikor apjuk feljött, megnyugodott. És tegnap reggel nem találkoztak, és hogy lehet e, hogy azért sirt, mert félt, hogy ma reggel sem latja az apjat???

KépKép
fibi

Köszönöm Jucus, azonnal továbbítom Pocaknak!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Szoktatok olvasni a Nök Lapja Cafen Soma rovatát? Nekem nagyon bejön, amiket ir. A mostani levelében hasonlo az alapprobléma, mint nalunk, és én is hasonlo megoldasra jutottam apjukkal, mint amit Soma javasol a nönek. Tök jo, talan nemhiaba tanulok pszichot, meg Soma isKépKép
De jol elvagyok itt magambanKép

KépKép
fibi

Jucus! mikor hazaértem a kórházból , alig álltam a lábamon, és a férjem toligázta a fejőt, én meg fogtam a mellemre a tölcsért. mi ilyen kis bizarr viszonyban vagyunk Kép . később a lábpedált is taposta néha ;-) persze pici lakásban lakunk, egy légtér az egész, így óhatatlan, hogy előbb utóbb meglátta volna a fejést Kép . persze aki kőgazdag, és emelete van Kép Kép Kép
amúgy végül neked melyik mellszívó jött be?

ancsipancsi

Vera!
ma van a Zapátok nevenapja????Ha igen, akkor boldogot!!!!!!! KépKépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Manó27!
ha nincs mellette mennyiség (napraforgó olaj mellett), akkor annak a sornak a mennyiségét nézik, ahol van legközelebb. így vszleg minden 50 gr a vaselisiig.
megpróbálom felíratni Kép

ancsipancsi

Ancsi,
nalunk is apa segitett ugyanigy a fejésbenKép Sztem ebben nincs semmi bizarrKépKép Nalunk is egy légtér a lakas.

KépKép
fibi

ANcsi!

Én Aventet használtam és én is romokban hevertem mindkét deddel mert cicimán volt mindkettő.Somával vagy szoptattam vagy fejtem.ÉS ZApa szeme láttára,de azért akkor sem jutott volna az eszembe,hogy Zapa csinálja.És tényleg kőgazdag akinek emelete van?Akkor innen csókoltatom őket!Kép

Fibi!

Hát én válaszoltam de ezekszerint nem ment el és még csak észre sem vettem.
Tehát:Nálunk Soma csak apjával hajlandó elaludni,fürdeni..stb.Persze nem 10 hónapos korától de miért ne kötödhetne Bálint apájához ennyire?Ez olyan jó,nem?!

Jucusakikiokoskodta magát
20170114224602

Ancsi, Fibi: El nem tudnám képzelni, hogy a Zapa irányítsa a mellszívót, de biztos én vagyok maradi... Jah és Ancsi, Jucéknak nincs emelete, hanem nekem van, de attól még látta, hogy megy ez, nem ettől függ.

KépKép
oxigen
Györköny

sziasztok csajok!
meséljetek. mi van veletek???Kép Kép mindenki BK-t néz???? csak Fibi nem, gondolom...Kép ő ahelylett, hogy tanulna, itt ül a gép előtt...Kép
Juc!
szóval, akkor a tuti hauser 800-as bizti kétlapátos??? Kép mert akkor megrendelem.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!

Hát én már semmit sem tudok.És rá kellett jönnöm,hogy nem csak a legöregebb vagyok itten de ráadásul még maradi isKép

juc
20170114224602

Juc,
kösziKép Igeeeen, jo hogy apajat imadja, igy én is néha lélegzethez jutokKép

Oxi,
én tartom a tölcsért a cicihez, ö csak huzogatja a pumpat (vagy a kart, vagy hogyhijjakKép) Azért segit(ett), mert leszakadna a karom egyedül.

Zsanci,
jol latod a helyzetetKép Azért probalom parhuzamosan olvasni a könyvet is, meg Titeket isKép

KépKép
fibi

Juc,
ne busulj, most irta Oxi, hogy ö is maradiKépKépKép

KépKép
fibi

Juc: Én veled vagyok! Értsünk egyet! Kép Én is tiszta konzervatív vagyok, mert nem szeretem olvasni a csúnya szavakat itt.

KépKép
oxigen
Györköny

Zsanci,
800-as kétlapátos, nekem olyan van, és mielőtt leírtam kimentem és belekukkoltam.

Nekünk is van emeletünk, szám szerint nyolc Kép Szóba álltok még velünk, mint nagyon nagyon nagyon gazdagékkal Kép Kép

Nálunk van pár szoba, apa mégis látta, hogy fejek, de eszembe nem jutott bevonni a kis perverz játékomba, nehogy máááá neki is mindíg jó legyen Kép Kép
zsebi2004

én is egyedül fejtem...Kép
és, Ancsi!
a kőgazdag ÉN vagyok, hiszen nekünk van egy csomó szobánk, meg egy csomó emeletünk...Kép Kép Kép bibibiiiii...és még liftünk is van...és nyerni fogok a lottón. Szólt a bácsi, h hétvégén enyim minden...
no, el, LOST

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Oxi,Zsebi!

Testvéreim,tartsunk össze konzervatívításunkban és Ne engedjük zapáknak ,hogy a mellünket fejjék!
Legközelebb majd a tampont is akarják...

Bocs Oxi,ha csúnyát írok!

Juc
20170114224602

Nade akkor én is konzervativ vagyok, mert én meg nem szoktam netröl rendelni könyvet, paramerot, kenyersutot, dvd-t, csizmat, stb. Kép

KépKép
fibi

Hülye Zsanci!Kép
20170114224602

Zsanci verekedjünk meg a kőgazdag címért, hanyadikon laktok?????? Kép Kép Kép és hány lift van a házatokban????? Kép Kép Kép
zsebi2004

Tampon, nem is rossz az ötlet, intimitásban nem konzervatív anyukák mit szóltok hozzá???? Ötletelünk nektek Kép Kép

Naaaaaa Zsanci, gyere már, mert verekedhetnékem van és szeretnék megvívni veled a kőgazdag címért, nem adom csak úgy Neked Kép Kép
zsebi2004

Csajok!

Arra gondoltam,hogy csinálhatnánk egy olyan táblázatot ami nem publikus és benne lenne a foglalkozás meg emilcím meg ilyenek.Mondjuk én nem tudom megcsinálni de vannak itt szuperikus anyukák Képde vállalom az adatgyűjtést.Vagy nagyon hülyeséget találtam ki?
Én pl.kiváncsi vagyok,hogy kinek mi a végzettsége meg ha gondom -bajom van akkor el tudom érni emilen stb.Talán még egy szociológiai tanulmányt is csinálhatnánk belőle...Mert azt tudom pl.,hogy Oxi mit csinál és jól ki is akarom majd használniKép
Vélemény?
20170114224602

Nanemárhogy ti, amikor nekünk 3 saját szintünk van! Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Juc, Zsebi,
tampont azt mar neeeeeeeeeeeeeeem!!! KépKépKépKép

SzégyenlösFibi

KépKép
fibi

Votiv, kapunk kepet?Kép