A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Igen Bodzi,minnyá tali!!!!
hanyatka

Szia Mirci!!!Üdv. a csapatban!!!

A címet mindjárt megnézem neked!!!
hanyatka

1112 BUDAPEST,
Törökbálinti út 56.
hanyatka

Röviden rólam:
Nyolc hónapja próbálkozunk a párommal (tudom ez még semmi) de már 34 éves leszek, és úgy gondolom ha valami probléma van az most derüljön ki minél hamarabb. Májusban voltunk családtervezési tanácsadóban, ott kivizsgáltak minket a párommal (hormon, sperma....stb) mindent rendben találtak. Ennek ellenére azóta sem sikerült teherbe esnem (pedig hőmérőzök, Lh tesztelek).
Hát ennyi röviden..

Kép
Kép
mirci74

Szia Mirci, üdv. köztünk!
A Cím: 1112 Budapest, Törökbálinti út 56.

Bea
beus77

Ha Gazdagrét felől mész,miután elhagytat a lakótelepet,enyhe kanyar után,bal oldalon egy sarok épület lesz.
hanyatka

[quote="zel"]
írta:
zel

Ryan igazi valaki? Azt hittem, vírus...

Jah....vírus.

Csak gondoltam, érdekel valakit egy ilyen babavideo.Mindenkinek van otthon egy adag fénykép, esetleg video. Most akciósan elkészítünk egy 4-5 perces kis videoklippet belőlük.
Ezt aztán fel lehet tenni a videára,vagy bármelyik videomegosztóra...onnan meg belinkelni bárhová...pölö:iwiw, vagy elküldeni mailben a nagymaminak... :)

Sziasztok
ryan

Lehet kicsit bénán írtam,de ha leírod hogy melyik irányból és mivel mennél,talán jobban el tudom magyarázni:)
hanyatka

Köszönöm Lányok!

Szerintetek nem fog elhajtani melegebb éghejlatra a doki ha meghallja, hogy 8 hónapja próbálkozunk?

Kép
Kép
mirci74

Hanyatka: kocsival megyek, és a Németvölgyi út felöl szerintem, de megnézem majd térképen.

Kép
Kép
mirci74

Sztem. biztos nem fog elhajtani :)

Yamaica!Hun vagy???Gyűvöl ma a talira????
Bodzus!Te kb.mikor érsz oda???
hanyatka

Mirci, nem kell megmondani, hogy csak 8 hónapja próbálkoztok. Mondjátok azt, hogy 1,5 éve. De szerintem, ha megmondjátok a 8 hónapot, akkor sem fog elhajtani.

Bea
beus77

Beus!Akkor ma nem lesz kitűzőnk ? :( Na majd a D tervre :)
hanyatka

Nah, én innen lelépek, menek a talira! Ki mikorra ér oda kb.? Érkezik valaki korábban?

Bea
beus77

Máris indulsz???Én olyan fél 6ra tervezem,hogy odaérek!
hanyatka

Remélem nem lesz dugóóó :wink:
hanyatka

Attól félek ha megmondom a 8 hónapot azt mondja majd, hogy legyek még türelemmel (ami nekem már fogyóban). Szerintem akkor inkább mondok egy évet :oops:

Kép
Kép
mirci74

Ti először a párotokkal voltatok? Mert nekem azt mondta a doki nem szükséges, hogy most Ő is jöjjön.

Kép
Kép
mirci74

Akkor meg nyugodtan mondj 1 évet,meg hogy már 34 vagy és tovább nem szeretnétek várni.
Sok sikert és mielőbbi babásodást!!!
hanyatka

Mi többnyire első alkalommal a férjeinkkel mentünk!Sztem jó,ha ott van ő is és megismeri a dokit,fontos,hogy neki is szimpatikus legyen és tutti az lesz!!!

Táblázatunk is van,azt a Zsembikénk szerkesztette(ő most pihire van fogva,ma kapta vissza a babóját),majd ő hamarosan beszúrja,de ha visszalapozol párat valamikor a múlt héten frissített.
hanyatka

jóóóóóóóóó csokizás!
Puszi
Kriszta
dobsakriszta

Megjöttem a "Randinszemről". Szederrel egymás után meg(fel)lettünk csinálva.
:D
Apánk cuki volt nagyon. Irtó sok kisfickó volt ma a katéterben, ugy, hogy jó sokáig küldözgette őket. :lol: :lol: Közben huncutul nézett, mondta ennyivel lassabban megy... ugy kellett nevetnem. És, hogy lehetek ilyen, hogy igy kiéheztetem a férjem?

Most itt ülök körbe véve a drága kabaláimmal Bodzissal, Zelessel, meg a sajátokkal. És kérem az Angyalkáimat, hogy minden rendben legyen.

Zsembikém nagyon vigyázz a kis drága babókádra, aki ilyen sok-sok sejtecskésen ott lapul a pocikádban.

Hanyatkám, hogyan vagyol?? Babaragi+++++
Finch örülök, hogy új lendülettel készülsz már, és sehol a lehangoltság.

Plümek Ti is hiányoztatok Nekem. Irótra szorítok a Zel, Bodzi Plümek féle ikresedéshez.

Ági úgy örülök, hogy megismerhetlek pénteken a talin. Biztos jó lesz neked is egy kicsit kimozdulni.

Mirci74 de jó, hogy jöttél. Istenhozott. Szeritnem Te is imádni fogod a mi szeretett dokibánkat.

Érezzétek jól magatokat ma aztán tessék jönni beszámolni és amint lehet képeket küldeni.

Pusszantás mindenkinek!!!
andi67

Oké...hát előre is köszönöm az infókat. Ha még valami eszembe jut kérdezek (ha nem baj :oops: ). Addig átváltok ismét olvasó üzemmódba, aztán ha megvolt az első vizit jelentkezem.

Kép
Kép
mirci74

Köszi Kriszz!!!Kár,hogy nem leszel ott :(

Csajok!Most olvasom a rengeteg emailt a D tervről,most már nem reagálok rá,majd megbeszéljük a talin!!!
De lehet már ezt sem olvassa senki :)Na mindegy.
Lassan lépek!
Mindenkinek hatalmas ölelés és este jelentkezünk,tali után!!!
hanyatka

Andikám!!!Végre te is babás vagy :)
Mindenkinek nagyoin nagyon drukkolok!!!!
Jól vagyok,még nem érzek semmit,de azt tudom,hogy 9 hónap múlva egy gyönyörű királylány édesanyja leszek!!!
Este jövünk,addig is pihikézz!!!Apának Gratula a sok katonához!!!
hanyatka

Mirci!Kérdezz nyugodtan és ne csak olvasó üz.módban legyél,írj bármikor!!!
hanyatka

Na télleg megyek készülődgetni meg indulgatni:)
hanyatka

Katóc: köszi az infót-:))

D.Kriszta: én is jövök pénteken

Ági: és elszállítmányozom Bodza vuduzott kabaláját, de ugye 2 csíkosat kívánsz nekünk? :D

Zsembi: na vééégre, h ott lapul a pocaktban a baba, ennyi izgalom után nem is lehet kérdéses a végeredmény? +++ lesz!!!!!!

Mirci: üdv közöttünk, gyere többet, Átjárhatósági volt már?

Való igaz, h mi több mint 8 hónapja próbálkozunk (a többség), de mond többet.

manóka nekem is SMS-ezet 2xxxx, h nem jön :cry: külünk neki virtuális forrócsokit.

Na lépek én is.... :arrow: tali :P

Anikó
tatulány

Hanyatka, munkából még hazajöttem, mert túl korán értem volna oda (már 5 előtt). Bekapok valami emberbe valót, aztán indulok. Szerintem 1/2 6 körül ott leszek én is. Előtte bizti nem.

Na, mingyá talizunk!

Addig is puszikák mindnekinek!

Bea
beus77

Sziasztok Lányok!

Tudom, tudom, nagyon eltűntem. :oops: Mentségemre szóljon, hogy itthon vagyok táppénzen és nagyon keveset lógok a számítógép előtt. Néha néha olvastalak Titeket, együtt örültem és sírtam Veletek és továbbra is nagyon nagyon drukkolok MINDENKINEK!

Látom találkára készültök ma: jó csacsogást! :lol:

Rólunk annyit, hogy szerdán töltöm be a 21. hetet. Drága doki bácsinknál maradtam, akit továbbra is imádok. Úgy tűnik, kicsi lányunk lesz :D :D :D , persze biztos majd, ha megszületett (ezt Dévai mondta :lol: ). Eddig minden simán ment - koppkoppkopp, összes eredmény, vizsgálat stb. Már a pocakom is növöget, másfél hete leváltottam a ruháimat kismama cuccokra. De hízni nem híztam még extrém sokat (kb 3 kg) Ja, és alegfontosabb: már érzem, ahogyan mocorog, rugkapál: csodálatos, semmihez nem hasonlítható érzés!KÍVÁNOM, HOGY MIHAMARABB MINDANNYIAN ÁTÉLJÉTEK!

Ma viszont lenne egy kérdésem a kismamikhoz. (vaklármákkal nem szeretném zaklatni doki bácsit, hisz annyira elfoglalt). Ma reggel óta érzem, hogy egy ponton szúr a hasam, olyan mintha becsípődött volna "valamim", vagy ráfeküdt volna "valamimre" a babóca. Nem mindig érzem, és ha fekszem, akkor semmit sem érzek. Szerencsére más tünetem nincs. Ja, és ma is rugdosott (ez azért megnyugtató érzés volt)

Érzett már ilyet más kismami is??? Tudom, hogy sokfélét érezhetünk a kismamaság alatt, de nehéz eldönteni, mi a normális és mi a természetellenes........

Nem igérem, hogy sűrűbben jövök, de próbálok majd be-bekukkantani az ünnepek előtt, mert látom itt nagy készülődés folyik a Karácsonyra, amit én imádok, a kedvenc időszakom az egész évből. :D

puszi, és millió drukk MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!

Bébé
bébé2007

Szia Tataulány,

Nem volt még átjárhatósági. Gondolom ez lesz a következő lépés.

Kép
Kép
mirci74

Sziasztok Lánykák!

Akkor most mi van??? Ma is buli meg pénteken is? :o Csak kapkodom a fejemet, annyira pörögtök, hogy elszédülök tőletek! :D :D De tök jó ez így!

Mirci, szia! Imádni fogod Apánkat, majd meglátod! :D

Bébé, 21. hét?! :o Az már félidő! :D

Zsembi! Akkor végre jó helyen van az embrike, anyucinál! Tessék rá nagyon vigyázni! :wink:

Majd meséljetek a taliról, jóóóóóóóóó? Ugye képek is lesznek? :D

Pá!
noczi

Andikám,Szederkém,Hanyatkám,Senki mennek a babaragacsok és én is imátkozom értetek nagyon.+++++++++++++++++

Hanyatkám olyan édi vagy olyan jól esett hogy irtad hogy néha felhivsz. :)

Bodzim.Zelecske,Plümcsi mindjárt itt a nagy nap jaj ugy izgulok értetek.

Bodzim egy hős vagy ha altatás nélkül beválalod.

Mirci isten hozott közöttünk szerintem nyugodtan mondhatsz több időt Apánknak.
Én mindig egyedül mentem csak most leszivásnál meg a visszatételnél volt velem a párom. A táblit meg mindjárt berakom csak frissitem.

Andi
zsembi

Mirci74

Úgy készülj, hogy egy csomó vizsgálaton keresztül kell menned, mielőtt bármi érdemi dolog történne baba-ügyben.
Teljesvérkép, vizelet, hormonszintek, petevezeték átjárhatóság, tüdőszűrés, pajzsmirigy, Aids és Hepatitisz szűrés, ez a férjednek is
kell. Mammográfia, rákszűrés, férjed spermavizsgálata
stb.
Én azt tanácsolom, hogy kezdjed el ezeket beszerezni mielőtt mész a konzultációra, igy előrébb leszel néhány lépéssel.
Ha kérdésed van ezzekel kapcsolatban írj.
andi67

Itt a táblázat TÁBLÁZAT

Andi
zsembi

Na megyek vissza ágyikóba vigyázok a selymecskére igy neveztem el mert selytecskéböl selymecske lessz. :D

Andi
zsembi

Szia Andi,

Ennek egy része megvan még a családtervezési tanácsadóból: teljes vérkép, hormonszint, pajzsmirigy, rákszűrés, páromnak sperma. De én úgy tudom, hogy mindet újra kell csináltatni (ezek még májusi eredmények). Vagy rosszúl tudom? Gondolom a doki ad majd beutalót mindenre, vagy megmondja hová menjek ezeket megcsináltatni.

Lányok! Most akkor mit mondjak apátoknak, mennyi ideje próbálkozunk? (valahogy úgy, hogy azért ne hazudjak túl nagyot :oops: )

Kép
Kép
mirci74

sziasztok,

tudom, hogy az akciózókon kívül mindenki elment a találkozóra, de nekem most lett egy kis időm írni.

Zsembi! Mondd a kis selymecskédnek, hogy mostantól kapaszkodás van ezerrel!!! Én is drukkolok, hogy egymásra találjatok, és még 9 hónapig együtt legyetek :!: :!: :!:

Andi, Szederke! Szerintem ez egy jó széria lesz. És Hanyatka királylánya is már biztosan ott lapul.

Plümő, Bodza! Kitartás, már csak kettőt kell aludni...!

Mindenkinek minden jót!
Vendég

Kedves Bébé! ANnyira örülök, hogy végre jelentkeztél!!!! :) A hasfájásról kérdezd meg dokibácsit, de nekem naponta többször is szúr a pocim, néha egész erősen fáj, de mocorog a baba, és olyankor én vagyok a legnyugodtabb és legboldogabb ember a világon.

Kedves Zsembi!
Gratula a babócához! Babaragik mennek++++++.

Sok sok akciózó!
Babaesőt kívánok!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Mirci74.

Szerintem nyugodtan 1 évet mondjál. Sajnos a májusi eredmények már nem lesznek jók, azért vidd magaddal ami megvan már. Az AIDS-Hepa lelet 3 hónapig, a tűdőszűrés, mammográfia 1 évig a többi lelet esetében 1 hónapnál nem régebbiek kellenek.

Persze a dokibá mindenről ad beutalót, de csak fizetőset tud.
Szóval, ha spórolni akarsz, akkor jobb, ha ezt a háziorvosodon keresztül intézed előre.

Senki de jó, hogy jöttél, köszi szépenke a biztatást, remélem, úgylegyen, ámen.
:lol:

Zsembike de helyes ez a selymecske. Pihikézzetek. Neked is köszi a ragikat.
andi67

Sziasztok Lányok!

Csak nagyon röviden jövök, azt hiszem, el fogok dőlni hamarosan...csak kifáradtam basszus az izgalomba...

Andi!
Még mindig nem tértem magamhoz,hogy mennyire nagyon-nagyon kedvesek és aranyosak voltatok az Uraddal együtt!!! Teljesen meg voltam hatódva!!! Én is körberaktam magam a kabalákkal (Mofli lett a neve..:))) és szintén az Angyalkákkal próbálok kapcsolatba lépni!

Kértem ám az Égiek segítségét Nektek is és az egész Csapatnak!!!!
De egy biztos, hogy egymásnak a legjobban segítünk, a pozitív energiák csak egymást stimulálják..:))))

Voltam a mappát megtaláló Lányoknál,vittem nekik két óriási nagyon finom csokit:) Szabadkoztak, hogy igazán nem ezért küldték el a mappát és el is mesélték, hogy tanakodtak, hogy mivel tehetnek a legjobbat...és aztán igazán nagyon örültek a csokiknak is...és adtam Nekik két nagy puszit, mert a szívembe zártam Őket...is...:) Jó érzés volt...vadidegenek vagyunk, és mégis meg kellett puszilnom őket...emiatt a kis "baleset" miatt...most látszik csak, mennyire nem baleset volt..:)

Zsembike!
De jó, hogy megkaptad a Gyermeket, Ő nagyon erős, örizzed szépen!

Hanyatom!
De jó volt olvasni, legyen is egy gyönyörű Királylányod 9 hónap múlva!!!El is képzeltem, milyen lesz!!! GYÖNYÖRŰŰŰŰ!!!

Bodzika, Zelecske és Plümek!!
Éljen a szerda, nagyon drukkolok majd!!!!Meg addig is!!! Hajrá!!!
Bodzi! Igazi HŐS vagy, hogy vállalod így a punkciót, de tényleg az a jó, hogy Apánkban teljesen meg lehet bízni!

Csajooook! Én is mennék pénteken a találkára és erősen csábítom Csekát is,ha jobban lesz, szerintem el fog jönni Ő is, de majd Ő nyilatkozik..:)

Most megyek Lányok, ne haragudjatok, tényleg úgy érzem, hogy pihennem kell...de holnap reggel már felpörgök, ígérem!

Puszi Nektek!

Szederke
szederinda04

Sziasztok!

Bébé, nekem szúrás nem volt, de feszülni nagyon feszült, a Magnézium segíthet.

Lányok Árkád hánykor is?

Minden leendő királylány és királyfi! Tessék kapaszkodni Anyuci pocakjában, beszélek az Égiekkel én is, hogy segítsenek Nektek!

Bodza! Le a kalappal: altatás nélkül! Megmondom őszintén, én nem mertem annak idején.De az a mai napig nem világos számomra:miért rontja a petesejt minőségét az altatás???

Katócka, nagyon megsétáltattalak? puszi a térdeidre, remélem csak a ronda szelet jelezték és nincs komolyabb baj!

Csokilányok! várom ám a beszámiolót, biztos jól kitárgyaltatok minket, akik nem tudtunk szegények ott lenni (Vicc volt :lol: :lol: :lol: )

Reggel az lesz az első, hogy jövök olvasni! SOk puszi addig is!

bea
öreganyu

Na itten is volnék! :)

Nagyon jól sikerült a mostani találka is,jó volt a hely,a pincércsajszi naon ari volt,finom csokikat ittunk,ettünk padlizsánkrémet meg tzazikit pitával.. :)
Ja és 7en voltunk,mint a gonoszak:Tatu,Yami,Bodzi,Beus,ZelAg,Katóc,Hanyatka :) És nagyon nagyon hiányoztatok!!!
Csináltunk képeket,szerdán majd Tatus küldi,mert ma nem alszik otthon(remélem nem baj,hogy elmondtam) és nincs nála a kábel :)
Csoportkép is lett,mert megkértük az aranyos pincércsajszikát és lefotózott :)
hanyatka

Zsembi,Andi,Szederke,Senki mennek a királylányokat,királyfiúkákat odaragasztó ragik :)+++++++++++++++++++++++++++++++++
Szerdára Bodzinak,Zelnek meg Plümőnek drukk egy kalappal!!!
hanyatka

Sziasztok "kimaradtak"! :lol:

Én is jó éjszakát akartam csak kivánni a többi sorstársam nevében, akik nem lehetnek ott ma a csokis-csacsogáson. :wink:

A résztvevőktől pedig kiváncsian várjuk a beszámolókat holnap reggel.

Ezer puszi mindenkinek!

Jóccak...

Kép
cseka

Sziasztok Csajok!

Na, én is hazafuvarozódtam. :D

Fúúú, tök jó volt a randi. És milyen finomságokat ettünk-ittunk! :D

Kár, hogy nem tudtunk többen összejönni, de talán majd egyszer teljes lesz a csapat. :D

Bea, nem azért fájt a térdem. Már reggel is gáz volt, de mire hazaértem nagyon bedagadt. Remélem Klemi tud vele valamit kezdeni, mert így nehezen fog menni a karácsonyi bevásárlás. :wink:
Viszont a fogam sajog egy kicsit, relmélem, hogy holnapra jobb lesz. :?

Pusszantás Mindenkinek!
katóc

relmélem=remélem :oops: :oops:
(Pedig alkoholt nem is ittam.)
katóc

Szia Hanyatocs!

Örülök, hogy ilyen jó volt a tali :lol: Várjuk a képeket

Én is küldöm a frissrandisoknak és frissbabásoknak a soksok szurkot :wink:

Zsembi, Hanyatka, Andi, Szederke: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pihenjetek sokat!

Millió puszi

Kép
cseka

Hanyatkám, de jó volt nektek. Itt csurog a kis nyálam a finom csokik hallatán, ugyhogy meg is csonkítok egy táblát. :lol: :lol:

Kiváncsian várjuk a képeket, majd Tatustól.

Öreganyu: A pénteki tali 4-től lesz az Árkádban. Ott fenn a Gelatoban.

Szederkém, de jó kis nevet találtál. De jó tényleg, hogy ennyien imádkozunk és hívjuk az angyalkák áldását igy megsokszorozódik az erő.

Cseka kívánom, hogy meggyógyulj és nagyon szeretném, ha tudnál jönni a talira. Szederke már annyit mesélt rólad.
:)

Mindenkinek köszi a drukkokat. Aludjatok jót és Álmikázzatok Szépeket.
andi67

Aranyos Csajocskák!

De jó volt!!!!!!!!!!!! Ilyet máskor is csináljunk! Rendszeresen! Ez már a 3. volt, tehát hagyománnyá váltak a talik!!:D:D:D
Hiányzók! Hiányoztatok!!!!:-)
Gyömbéres és chilis csoki is volt, meg rózsás, narancsos...:D

Én be vagyok tojva nagyon, nem egy hős módjára... :oops:
Azért köszönöm, hogy bíztattok!!:D

Zsembike, Andika és Szederke!
De szép nap volt ez, ugye?:D
+++++++++++++++++++++

Senki és Hanyat!
Nektek is küldöm++++++++++++

Zelecske és Plümekem!
Úgy örülök, hogy együtt lesz gyerekünk!!!:D

De jó, hogy ma szinte mindenki összegyűlt a topikban!!!:D
Pusszantás minden kedves DRK tagnak és pocaklakóiknak!!!
Boldog, egészséges, szép, gyerekkacajtól hangos jövőt kívánok mindnyájunknak!!!!!!!!!!:-):-):-)

Kép
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?