A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Moose, xpressen rendeltem eddig minden legális dvd-ket. Tényleg csak a postaköltség a húzós, dehát Sopronból hozzák, ha jól vettem ki a számlán szereplő címből.

Ma eljutottunk végre a nagymamámhoz. Megmutattuk neki az elsőszülött dédunokáját és egyben megcsodáltuk Rékánál 1 nappal fiatalabb másik dédunokát. No ezt aztán szépen megfogalmaztam.Kép

Fic, legközelebb mikor legyen séta?Kép

Juc, nem vagy maradi.Kép
zanza

Juc: Én megcsinálom, meg feltöltöm, de azért ennek kellene némi szűkítés, hogy milyen régóta kell aktívnak lenni, meg minden, nem?

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi, a kiírás nem volt pontos, nem szerepelt benne a "saját" szó, úgyhogy a 3 emeleteddel nem vagy nyerő Kép Kép
De azért nagyon szeretlek!!! Kép
zsebi2004

Oxi,
nekünk is 3 sajat szintünk van!! Na, akkor ki legyen a döntöbiro az ügyben? KépKépKép

Jucus,
nem hülyeség, söt, dijazom az ötletedKép Hova gyüjtöd az adatot? Ide irjam?Kép Ja, akkor az publikus lenneKép
Milyen szociologiai tanulmanyra gondoltal? Vagy az csak álca, h jol ki akarsz hasznalni minketKép

KépKép
fibi

Fic, www.diszkontkonyvesbolt.hu - nem minden könyvet találsz meg náluk, de több címet találsz a konyv.lap.hu-n.
zanza

Oxi!

jöhet az emilemre,és a tanulmány csak egy ötlet volt de nem még bármire jó lehet.És igen,téged konkrétan ki akarlak használniKép
20170114224602

Zanza!

Ugye,hogy nem?!Köszi!Már kezdtem kétségekbe zuhanniKép

Juc
20170114224602

Juc: OK, de azért írd meg, milyen adatokat küldjünk Kép
Én is ki akarlak majd használni! Úgy hogy ez kölsönös!

Fibi: Hogy lehet 3 szint 1 légtérben?

KépKép
oxigen
Györköny

Juc,
én kérdeztem h hova küldjem, meg a tanulmánytKép Vagy engem is ki akarsz használni?Kép

KépKép
fibi

Oxi,
öööö, izé, a pince valoban külön légtér, most lebuktamKép De a földszint és emelet egy.

KépKép
fibi

Fibi: Nem értem, hogy lehet 2 szint 1 légtér... Nagyzolós!

KépKép
oxigen
Györköny

Fibi!

Bocsánat,összevontalak Oxival.
És ha megtudom,hogy miben akkor ki akarlak majd használni biztosanKép
mert a profilodban nincs semmi erre vonatkozó.ÉS pont ezért jutott az eszembe,mert már idáig sok mindenben segítettünk itt egymásnak és sosem lehet tudni,hogy ki miben tudna még.
Tanulmányt meg elvetettem magamban pedig pont tegnapa WIW-ről volt szó a TV-ben és akkor ugrott be,hogy a netező anyukákról is lehetne egy jó kis sztorit rittyenteni.
20170114224602

Zsebi, Zsanci: Hol vettétek a liftet? Zapa is akar! Kép Legyünk még kőgazdagabbak! Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Zsebi!
akkó most itt vagyok, gyere üss meg...Kép
Oxi!
a Schindleréknél vettük a liftet...Kép és antikolt, tök csúcsszuper technikával, de ha beszállsz, azt hiszed, egy 30 éves liftben vagy, ami bármikor lezuhanhat...Kép de NEM!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Jó estét Lánykáim!

Stat vagy meglesz, vagy nem ..... korántsem oly egyértelmű, mint az előző vizsga, sőt Kép Buták voltak a kollegák, pedig nekik nincs is fogzó kisdedük ......

Zsuzsi: megsütöttem a kenyeredet (Hauser 800!!!!!) és irtózat fincsi lett...el is fogyott.
Na, megyek visszaolvasni.

Fic: vagyok én, csak általában írásra már nem fu 'ss' a az időmből.

Vera: emilt megkaptam, köszönet érte.....a márkáját megmondod? nem látszik a képen....vagy esetleg nem eladó????? Kép KépKép

Pá, csajok
ada007

Juc!
hozzám lehet majdan küldeni a kőcöket angolt tanulni...
bah, bah black sheep, have you any wool? Yes, sir, yes, sir, 3 bags full...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Oxi nekem is épp ma jutott eszembe... mármint, hogy ki akarom használni Kép úúúúgy de úúúúgy fájt a hátam Kép Nem arról volt szó, hogy ha Vikka már hurcolászható - és ha jól sejtem Kép, már az - akkor összegyűlünk valamelyikünknél és mindenkit végigmaszírozol????? Kép Kérek időpontjavaslatokat Kép!!!

Ancsi!
Jucéknak nem két szintjük van, hanem 2 fürdőszobájuk...ez lehet egy szinten is, mint ahogy nekünk...plusz még a 2. szinten egy harmadik... Na, vetekedhetek én is a kőgazdag címért Kép???

Juc!
Táblázat jó ötlet, nekem is épp azon járt a napokban az eszem, hogy egy csomó emberről nem tudom, hogy mit csinál... de pl. azt már tudom, hogy Petra haját kivel fogom levágatni legközelebb...mert nemcsak odavan érte a kiscsaj, de még ráadásul fodrász is Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc,
okésKép Engem max angolilag tudsz kihasznalniKép

Oxi,
hat csak azért, mert nagyon pici a házunk, és nincsenek szobák, igy minden egy légtérben van. Az emelet pl önmagában csak egy "hálószoba", nyitott lépcsöfeljáróval. Nem tudom értelmesebben elmagyarázniKép

KépKép
fibi

Ada!
Na ugye!!! Kép Egyébként megnéztem: mi gépünk Hauser 664-es és egy lapátos Kép Mégsem vagyok kőgazdag, a francba! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci,
akkor én is meg akarok Veled küzdeni, mert hozzam akkor ki fogja küldeni a köcöket angolt tanulni?KépKépKép

KépKép
fibi

Bogárka!

Nem mondod,hogy fodrász a lelkem?És ezt elhallgatta!Na ezért kell az adatgyűjtés!
Zsancinak már eldícsekedtem Soma kopácsolásával amit óvinéniknek készített(ünk)karácsonyra,de most szeretném megmutatni nektek is:

Kép
Kép

Fibi!

Nyelvész,tanár?
20170114224602

Humpty Dumpty sat on a wall... Kép

KépKép
fibi

Juc,
nyelvész.... áááááá Kép nem hülyültem meg (mégKép)
Soma nagyon ügyes kisficko!Kép

KépKép
fibi

B!
de az vagy!!! nálatok még a fű is zöldebb!!! Kép Kép Kép
Fibi!
te pszichomókus leszel, hozzád azok viszik majd a kőcöket, akik hozzám hozták előtte angolra...Kép
ja, és tucc ilyen szép babadalokat angolul??? mert én még tudok egy csomót!!! beeeeeeeeee....

my name is michael, i've got a nickel...blablalbla...

ééééés:
SZT IMRE RULEZ!!!!!!!!!!!
és kértetek már időpontot a Baloghhoz??? Már, akiket érint...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

fibi!

Akkor tanár?
20170114224602

ki a fodrász??? pliz...
Esztiről tudom, de ki lehet még??? Petra szereti. Hát akkor Manó??? Mert ugye Zsombi még nem lehet...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsipancsi
Fibi
köszönöm az álomfejtős címeket és kifejtéseket de tényleg köszi a sok infót. Na akkor ebből most kihámozom magamnak az életemet és lassan átmegyek EzoTeribeKép

Gazdagok
Beszállhatunk a meccsbe Nekünk is van 2 szint, csak az a helyzet hogy mindkettő földszint és két külön kerületben van, az nem baj?

Menek aludni
Pá-pá
Kipurcantam.....
Kókusz
kókuszdió

Juc!
most találtam a neten, hogy van ám hauser 802 és 820 is!! jóval többe kerül, lehet, h ez kéne nekünk, nem??? Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!
Balogh nov 10. első időpont...Kép
Hogy Manó? öööö.....izééé....nemmondommeg Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

sőt van 821-s is,de kinézetre a 800-s a legjobb nem?
20170114224602

Csajok!
Torokfájásom elmúlt, de hangom, mint a repedtfazéké... már ha kijön valami a torkomon egyáltalán...Erre tippek?

Ja, és börzére jön valaki hétvégén? Én talán a Kuszásra vasárnap... Más?

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

húúú, látom én már nagyon gagyi leszek a 664-esemmel... Kép Egyébként tuti ez is, semmi bajom vele... de jóvan, nem rontom a hauser üzletét Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Fibi, enyem lany most nagyon anyas es apas is lett egyszerre. A 15 hos oltasnak meg a vasarnap esti kimenonknek (amikor szegeny nem tudott/akart aludni, amig nem ertunk haza) tudom be a dolgot. Szoval sokszor sirogorcsot kap, ha egyikunk slozra megy, hiaba jatszik vele epp a masik...

Hu, a tobbit meg elfelejtettem, pedig akartam meg valamiket irni... de a nyelveszek nehogyma ne tudjak, hogy mi a kulonbseg emelet es galeria kozott! Kép
moosejaw

Csajok!

Jókat rötyögtem magamban azon, amit itt este nyomtok.Kép Hát itt mindenki kő gazdag, beszarokKép

Csatlakozom Juc ötletéhez, tényleg megcsináljuk?

Zsanci!
Én küldeni kicsi lánykám tanulni hozzád kicsi angolKépTőlem úgy se fog tudni megtanulni, max németülKép

Most látom hogy hozzám már nemm szól senki Kép

Juc nagyon ügyik vagytok Somával!!!
beetrix

Zanza, mennyi ido alatt jon meg ax xpresses cucc?

Ja, mosogatogeppel az volt, hogy vizszerelo, az agy, nem vette eszre, hogy a szifonnal volt valami hartya, ugyhogy a markaszervizes fazonnak volt igaza es tenyleg nem folyt le a viz Kép na, remelem mostmar tenyleg mukodni fog a dolog.
moosejaw

Hihhhhetetlen, hogy mennyire hülyeségeket bírtok itt összeírogatni, amíg én a stat könyv fölött görnyedek...hallod Oxi???????, GÖRNYEDEK Kép

Jucu: ötlet szuper, de az enyimet már te magad is ki tudod tölteni, ne migaz? Kép

És csak hogy lezárjam a vitát: MI KÕGAZDAGOK VAGYUNK!!!!!!!!!!!
Igaz, hogy 40 nm sincs a kéró, de az előző milliárdos lottóötös a pince alatt figyel cementbe öntve....na?

És Juc, és OXI: azé' volt, hogy nekem is segített Vik, amikor be akart gyulladni a cickóm, de le sem merem írni, hogy hogyan, mert a végén ...khmmm szóval a végén....khmmm tehát.....nnnnno értitek

Zsanci, ZSebi, Bogárka: bolondok vagytok, mind!!!!!!!!

Uff.
Ada
U.i.: LH majdnem mászik Kép...de 3 mozdulat után csak az orrán tudja folytatni Kép
Panna meggyógyult már?
És ki jön FMH-ba?
ada007

Ja, ja, Zs, ezt kikerem magamnak! En sosem nezek BKt!!!!

Valaki jart tucsokzenere vagy csiribirire? Tapasztalat?
moosejaw

Humpty Dumpty ult a falon,
kenyelmesen ult o nagyon,
de a nagy baj megesett,
Humpty Dumpty leesett...
Hiaba a kiraly lova,
hiaba a sok katona,
nem tudtak ot osszerakni soha soha soha!Kép

Fibi:Egyik kedvenc mesem volt.Kép

Igaz nekunk csak 6 emeletunk van, viszont van melygarazsunk (benne sok-sok auto!) es portasunk is!Kép

Ada: ertjuk!Kép

Jo ejt!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jucus, szepek az ajandekok!Kép
Ilyen macskazenekaros szalvetabol nekunk kepunk van!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ada!
Én értem ám! Kép Ilyen segítség nálunk is volt, mikor 15 hósan először hagytuk Petrát éjszakára a nagyszülőkre Kép... én meg azt gondoltam, már bizt úgysincs sok tejem...eszembe se jutott mellszívót vinni...és akkor még kézzel se ment...így ez az egy lehetőség maradt Kép

Fibi!
Jaj, Neked meg még nem is válaszoltam, nehogy aztán megint megharagudjá'...szóval sztem tök normális, hogy apa is fontos neki... Kép Ennyi elég, vagy pontos teóriát akarsz, egzakt kísérletekkel, szerzőnévvel, évszámmal???? Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ada!
Tegnap Doni is az orronmászást gyakorolta Kép
Kuszába mér nem jösz???

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog: me' messzi van!
Ada
ada007

Neet, a randi isteni volt! a főztöd is!
hazafelé nem tévesztettem el az utat, követtem egy sárgabuszt Kép
gyerek elaludt, ahogy kiértem az utcátok végére, de ahogy kivettem itthon a kocsiból, egyből kipattant a szeme! Aztán meg már nem lehetett letenni Kép úgyhogy dög fáradt vagyok Kép
képeket felteszem, ha betelik a DVD, mert addig nem lehet áttenni gépre, amíg nincs lezárva a lemez...(többek közt ezért is béna cucc, nem csak a kis felbontás miatt) de igyexem hamar betölteni, már nagyon a végén vagyunk!

Recca, biztos épp elkerültük egymást Kép
még egy utolsó szó az uszival kapcs: nem hiszem, h kifejezett rosszindulatból mondta volna ezeket az E., és azt se feltételezem, hogy a pénz miatt mondta, hiszen dugig vannak a csoportjaik, és nem lasszóval fogják a jelentkezőket (bár apafej szerint minden tervezett bevétel elvesztése megrázó, így szte az sem kizárt, h ez se tetszett neki Kép)
de nem volt szenya, meg genya, csak ő egy kolerikus típus (ez abból sztem egyértelmű, h képes volt egy évig újra és újra víz alá nyomni a saját ordító gyerekét - mire az megszerette (?) a Kalovits-programotKép), és én kissé a tyúxemére léphettem azzal, hogy én balga azt mertem mondani, nem vagyok meggyőződve a módszer helyességéről, meg h sztem pavlovi reflexeket tanítanak be a gyereknek Kép (ha nagyon kolerikus, akkor meg azért rághatott be, h egyáltalán valaki mer nem egyetérteni Kép) és ezt - érvelés helyett - úgy "torolta meg", hogy beszólt, h én meg határozatlan vagyok a gyereknevelésben (meg talán minden másban is, de ez már csakis az én saramKép)
ha így volt, ha nem, több szót már nem nagyon érdemel. ennyit is csak azért kapott, mert én egy ilyen rágódós-filózós hülye melankolikus típus vagyok Kép
és nyugodt a lelkem, mert a gyerek már (vagy még? Kép) SZERETI A VIZET - márpedig E. szerint ez a K-program főőfőő célja

most L, mert mindjárt lefejelem unzer bildsirmet és holnap munkanap Kép

votiv 8)
votiv

már dógozom is... István "szerencsére" 5-kor kelt, úh már visszaaludt
szép napot mindenkinek Kép

votiv 8)
votiv

Dora,
én így ismerem (biztos más fordításKép
Tojás Tóbiás a falra ült
Tojás Tóbiás lependerült
Hiába száz ló, száz katona
Nem rakják össze Tóbiást soha.

(Asszem: Humpty Dumpty sat on a fall/ H D had a great fall/ All the king's horses and all the king's men/ Can't put H D together again.)

Nekem azért tetszik jobban a fenti fordítás, mert így kiderült, hogy H D egy tojás. Egyébként nem tudtam volna.. Kép

Jucus,
én is egyből a tamponra gondoltam! Még jó, hogy egy Al Bundy a férjem. Kép Õ meg a fejés.... ennél jobb csak a gátmasszázs lehetett volna... Kép (Emlékszel az első közös randinkra a H-ban? Ott javasolták, ha te már nem éred el, majd apa....)
Hahahahahahaaaaaaaaaaaaaaa! Kép Kép Kép

Votiv,
képeket várunk!Kép
neet
neet

Jajj, úgy akartam aláírni, hogy kőgazdag! Ez lemaradt. És nálunk a budi kivételével az egész ház egy légtér! Kép Mégis király és elszeparált és minden...
neet, a fagazdag (merthogy fából van a ház...Kép)
neet

Milyen kapós vagyok Kép Kijöttem a gyakorlatból, múlt hét végén akartam kísérletezni, de sajnos senki nem engedte. Zapa nem engedi, Vikkán még nem lehet.
De ha végre átveszem a keveset fogyasztó kicsi autómat, akkor megyek ám Kép Sajna a nagyban most nincs benya, a cspból meg nem jutok messzire KépKép
De már látom, hogy barterezni fogok, nagyon nyelvvizsgáznom kellene, itt meg van egy csomó tudor Kép

Bog: Hangra ismét a bodzavirág, meg a citromfű, amit javallani tudok. Jah és ami nekem nagyon bejött, kamillatea megfőz, belenyom egy kis orrkenőcs (gyogyótári) és így inhalál. Hangra is jó, köhögésre is, és szoptatás alatt is lehet. Kép

Fibi: Ha nem nyelvész, akkor tanár?

Ada, Bog: Az azért kicsit más, nem? Én az étkezőnkban sírva próbálkoztam anno, zapát elzavartam, csak akkor engedtem vissza, amikor engem kellett összevakarni "csomótlanítás" után.

Votiv: Ha szereti a vizet, már jó, bár sztm ezt babaúszás nélkül is el lehet érni Kép Igazad volt és slussz.

Juc: Nagyon szépet csinált Soma! Pannó jobban van?

Az én lányom a hátonközlekedésben csúcsot dönt Kép lemászott a haptapi halomról. Egyszercsak feláll és elszalad, de hogy hason nem fog kúszni, meg mászni, az tuti. Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Moose, ha a megrendelésnél azt látod, hogy azonnal, max. 2 nap.
zanza

Ancsipancsi: köszi a kimerítő elemzést. Ezt nem is tudtam, hogy a kókuszmatracból lehet ritkásabbat is csinálni!? Tök jó, hogy felhívtad rá a figyelmemet! kösz

Dora: Mire jó az a gátmasszázs olaj? Mikor kell használni? Nem tudom mi az, igy nem tudom rá mondani, hogy kell-e nekem...Kell nekem?
rylie

Zsanci,
igen, tegnap. Köszöni!!! KépKépKép

Fejésnél ketten voltunk: én és az ipari medelám Kép akkor én is konzervatív vagyok? De én csúnyán beszélek! Kép Ja, és tampont sem használok. Akkor én már őskövületnek számítok Kép

Bogárka,
Oxi elmondá a tutit, jobbulást! Én még hársfavirágot is tennék a teába, bár az inkább köhögésre van Kép

Mi nem vagyunk kőgazdagok, bár van két fürdőszobánk. De nincs lift és Hauserből 1-lapátos van csak Kép

Moose,
de ismerős nekem a mosogatógépes történet, mintha velem is pont ugyanez történt volna KépKép

Margitszigeti képek szuperek Kép

És szerintem a cicimegmaradás törvénye alapján (mármint hogy a világ cicijeinek összmérete állandó) ha ugye van egy csomó ember, akinek kisebb lesz, mint volt, akkor kell egy csomó másik, akinek nagyobb marad Kép és én a csomó másik vagyok Kép
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?