Neet, a randi isteni volt! a főztöd is!
hazafelé nem tévesztettem el az utat, követtem egy sárgabuszt
gyerek elaludt, ahogy kiértem az utcátok végére, de ahogy kivettem itthon a kocsiból, egyből kipattant a szeme! Aztán meg már nem lehetett letenni

úgyhogy dög fáradt vagyok
képeket felteszem, ha betelik a DVD, mert addig nem lehet áttenni gépre, amíg nincs lezárva a lemez...(többek közt ezért is béna cucc, nem csak a kis felbontás miatt) de igyexem hamar betölteni, már nagyon a végén vagyunk!
Recca, biztos épp elkerültük egymást
még egy utolsó szó az uszival kapcs: nem hiszem, h kifejezett rosszindulatból mondta volna ezeket az E., és azt se feltételezem, hogy a pénz miatt mondta, hiszen dugig vannak a csoportjaik, és nem lasszóval fogják a jelentkezőket (bár apafej szerint minden tervezett bevétel elvesztése megrázó, így szte az sem kizárt, h ez se tetszett neki

)
de nem volt szenya, meg genya, csak ő egy kolerikus típus (ez abból sztem egyértelmű, h képes volt egy évig újra és újra víz alá nyomni a saját ordító gyerekét - mire az megszerette (?) a Kalovits-programot

), és én kissé a tyúxemére léphettem azzal, hogy én balga azt mertem mondani, nem vagyok meggyőződve a módszer helyességéről, meg h sztem pavlovi reflexeket tanítanak be a gyereknek

(ha nagyon kolerikus, akkor meg azért rághatott be, h egyáltalán valaki mer nem egyetérteni

) és ezt - érvelés helyett - úgy "torolta meg", hogy beszólt, h én meg határozatlan vagyok a gyereknevelésben (meg talán minden másban is, de ez már csakis az én saram

)
ha így volt, ha nem, több szót már nem nagyon érdemel. ennyit is csak azért kapott, mert én egy ilyen rágódós-filózós hülye melankolikus típus vagyok
és nyugodt a lelkem, mert a gyerek már (vagy még?

) SZERETI A VIZET - márpedig E. szerint ez a K-program főőfőő célja
most L, mert mindjárt lefejelem unzer bildsirmet és holnap munkanap