A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Wish!

Igen, transfer óta szedem reggel meg este.
Munka miatt nem aggódok, már összeszedtem az összes anyagot, ha esetleg kirúgnak, akkor nagyon csúnya pernek néznek elébe. Akkor még a gyerek tandíját is ők fogják fizetni... Valahol éreztem én ezt Kép

Holnap 14. napja lesz a transzfernek... Nem tudom, ez jót jelent e. Még mindig félek, hogy csak késik!

Eszter
Kép
roxal

Emi!

Mire szeretnél szedni valamit? Minden betegségnek megvan a szere. Anyósom foglalkozik vele, tehát én csak a fontosabbakat tudom. Lombik esetére sajna csak a beágyazódást tudják elősegíteni. A többi bogyó csak alakti, az sajna nem segít. Pedig mi is utánanéztünk...

Eszter
Kép
roxal

Hát, azt gondolom a munkahelyről igen könnyen kipenderítik az embert ha nem valami nagyobb multinál vagy külföldi tulajdonú cégnél esetleg állami hivatalban dolgozik. A kisebb magán cégek nem foglalkoznak az ember "lelkével". Azért ne keseredj el, csak a babócákra gondolj. A hülye munkatársak nem számítanak. Nem tudom, hogy tudják-e a lombik dolgot, de lehet, hogy el kéne mondani? Vagy nem ilyen a viszony nálatok?

Emi
emi31

Roxal, allergiára mit használsz? És ha nem szednéd, mennyire lenne vészes az allergiád? Tehát mondjuk a nagyon durva tünetek megelőzésére is jó? Tiszta gyógyszeres topicba megyünk át lassan Kép
Már 14 napja volt a transzfered? Gyorsan megy az idő. Mindjárt elseje!
png

Roxal

Hát leginkább olyat szeretnék amitől gyerekem lesz. Na jó ez csak vicc. De azért valami olyat szeretnék ami elősegíti a fogamzást, meg Apának kéne a katonákra valami serkentő. Kicsit kevesen vannak.

Emi
emi31

RoxalKép
Köszi szépen, hazafelé be is nézek a homeós gyógyszertárba!
Sajnálom a vizsgát, de a következő körben sikerülni fog, most elég zsúfolt időszakod volt. A munkahelyi vitáról, fú, nagyon belevaló csajszi vagy, hogy így felkészültél! De bízzunk benne, hogy per helyett inkább babázni fogsz!!!
hajnesz

Lányok, azért most már kezd nagyon sok hasonlóság kiderülni a fórumozókról Kép Nemcsak, hogy sok a tanárnő, de még sötétben is félünk Kép
png

Lehet, hogy van összefüggés a dolgok között?

Emi
emi31

Emi!

Munkahelyen tudják a lombikot, ráadásul nők, úgyhogy tegnap fel is idegesítettek, hogy hogy lehetnek ennyire embertelenek. nem baj, majd az élet visszaadja. Sajna ilyen szer nincs homeoból Kép nekünk is kevés a katonánk, de erre sajna nincs orvosság.

Png!
Parlagfű allergiám van, négy keresztes. Július közepén kezdem el szedni a Histaminumot, 30-as higitásban. Gyakorlatilag kapok levegőt, néha fújom az orrom, de ennyivel megúszom. Nem vagyok hajlandó szteroidot szedni. Ja a férjem asztmás, s fűfélékre allergiás, s ő is ezt szedi, reggel este. Gyakorlatilag dugul az óra, de arra meg van orrspray. Én meg szemviszketős vagyok, de arra is van szer. Ezeket megnézem otthon. Bezony, holnap lesz két hete, hogy visszakaptam a babókat.
Igazi családi hangulat van itt.

Hajni!
Én is ebben bízom Kép

Eszter
Kép
roxal

Emi Kép
Zsebi férjének az Aurum metallicum használt, azt hiszem C30-as, de megkérdezem még tőle.

wish

Wish!

Megkérdeztem anyósomat, az alkati szer, tehát nem kiskatonára való, hanem személyiséghez igazodó alapszer.

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
Köszi Kép Hát igen az a lgjobb, ha elmegy aegy homeopata orvoshoz az ember és ő mondja meg mit szedjen be mire.
De ilyen szépia izét én is veszek holnap.
Hol van ez a gazdagréti gyógyszertár? Merre kell mennem Dévaitól?

wish

Wish!

Elindulsz lefelé a lakótelep felé. S a lakótelep Dévai intézet felőli végében (mielőtt kezdődnének a nagy házak) ott van a gyógyszertár.
Csak az alkati szereket nem lehet így neten keresztül megmondani. De egy sima náthára mindenkinek ugyanazt adják, mint allergiára is Kép

Png!
Kérdezted az allergiás homeot. Nos szemviszketésre Euphrasia 9 Ch-st szedünk, orrspraynek meg Luffeel-t.

Eszter
Kép
roxal

Wish!

S ha fáj még a torkod, vegyél Angin Heel-t is, az is bogyó, 2 nap alatt elfújja a torokfájást, s az később is jó (bár ne lenne rá szükség).

Tényleg átmegyünk gyógyszer tanácsadóba Kép

Eszter
Kép
roxal

Roxal!
Az aurum metallicumot három férfi szedi a környezetemben akiknek 1-2 milliónál soha nem volt több a spermaszáma elmentek most spremavizsgálatra, hogy négy hónap szedés után mi a változás és mindnenkinek emelkedett. A páromé konkrétan novemberben látómezőnként 1-2 kiskatona volt most az áprilisi lombiknál. 12 millió. Azért azt nem hiszem hogy véltetlen, hogy három férfiból háromnak emlekedett mióta szedi. Homeos orvos írta fel neki. De nem akarok senkit rábeszélni. Nekünk bevált. Kép

Fú már a 14. nap. Izgi, csinálsz tesztet, vagy kivárod a jövő hetet. Szorítok nagyon!!!!

Hajnesz! Stella!
Bármelyik gyógyszertárba lehet homeos dolgot venni, ha esetlegn nem tartanak akkor megrenelik, itt nálunk ha ma megrenedelem holnap mehetek érte.

Wish!
Remélem már jobban vagy! Nagyon szorítok neked a holnapi uh-hoz.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Olvasgatom, hogy mindenki injekciózgat. Miért kell ez? Lombik előtt, vagy más esetben is? Lehet, hogy már fogyatékosnak fogtok gondolni, mert állandóan kérdezgetek, és semmit sem tudok. De ígérem, hogy gyorsan tanulok.

A D- Dimer a trombózisos vizsgálat. Ez onnan jött, hogy a családban sokmindenkinek volt, sajnos haláleset is akadt bőven. Legutoljára, a nővéremnél jött elő, másfél éve szülte a második gyermekét, császárral őt is. Hazamentek a babával a kórházból, és nagyon fájt a lába. Egy hét múlva ment el orvoshoz, aki rögtön elküldte a kózházba, ahol már ott is kellett maradnia. Szóval a férje a gyerekkel beköltözött hozzá a kórházba, mert az ágyból sem kellhetett fel több mint egy hétig, még Wc-re sem. Kép
Azóta is állandóan vérhigítót szed, még fogorvoshoz sem mehet el előzetes egyeztetés nélkül. Nem szedhet más gyógyszereket, még Algopyrint sem. Szóval ez a legutóbbi szomorú eset.
Viszont Áprilisban a másik nővérem (kettő van) is megszülte második gyermekét, és nála már feltudtak rá készülni, nem volt semmi gond.
Szóval nagyon le vagyok maradva.

A vizsgálatok a következők: Progesteron, Testosteron, FSH, LH, Prolactin, TSH,Prothrombin, PTI, GOT, GPT, Alk. foszfatáz, Ö. bilirubin, Ö. fehérje, Karbamid, Kreatinin, Hepatitis B, Vércukor, Vérkép, Onkológiai szűrés, Mellkas RTG, Ekg, VDRL, HIV,

Nekem ezek semmit nem mondanak, de gondolom ezek olyan általános vizsgálatok.

Ha esetleg jól sikerülenk a vizsgálataim, A PCO-ra tekintettel milyen vizsgálatok, vagy mi vár rám?

Kiváncsi lennék, hogy ki hol tart a babaprojektbe, és mi a problémátok. Ha van kedvetek, írjátok meg!
vanda978

És még elfelejtettem valamit!

Mivel nagyon fontos a fogyás, D. doki a húst és a zöldséget mondta lehetséges eszköznek. Tejterméket sem lehet enni? Vagy módjával mást is? Bár nagyon szigorú volt e tekintetben, és télllleg rám fér, főleg mióta elolvastam, hogy milyen sokat segít a fogyás PCO mellett. Szóval tudnátok segíteni diétát illetően?

Másik még egy kérdés: Adott a nővérke egy papírt, hogy legközelebb azzal menjek vissza. Ezen van, hogy az endometrium 10 mm vastagságú. Tudjátok, hogy ez mit jelent?
vanda978

Vanda!
Az endometrium a méhnyálkahártyát jelenti nagyon szép a 10 mm. Ez elengedhetetlen a baba megtapadásához mert amíg a placenta nincs addig ebből táplálkoznak az embriók!!

A szurizást a lombik miatt kapják a lányok, illetve van aki inszemnél is kap egy kis rásegítést. Csak így tudják az anyagot bevinni a szervezetbe a legtöbb szuri hasba megy, de van amelyik popi izomba.

A diétához nem tudok hozzászólni, max annyit, hogy célszerű a szénhidrátot délelőtt fogyasztani és nem keverni fehérjével.

Arról hogy éppen ki hol tart Wish szokott készíteni egy táblát, biztos tesz el egyet és akkor látni fogod! Kép

Ma este itt is mindenki pihen.

Jó éjszakát!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
De még mennyire, hogy pihen mindeki Kép. Hatkor elaludtam és most keltem fel. Nagyon fáradt voltam, de most már virgonc vagyok Kép Ugrálnak a tüszőcskéim is Kép

Vanda Kép
Ha minden értéked jó, akkor nem fog külön foglalkozni a doki a PCO-dal. Nekem is van. Nekem is fogyni kéne Kép De ettől még megy a lombik. Kép
Láttamnálam kövérebb nőt is nála, pedig én is eléggé gurulok.
A vizsgálataid:
Onkológiai szűrés - rákszűrsé, ezt megcsinálja Dévai, vagy megcsináltathatod a régi nőgyógyészodnál. Illetve ha van egy évnél nem régebbi elfogadja azt is.
Mellkas RTG - mellkaröntgen, ezt bármlyik rendelőintézetben ahol van röntgen megcsinálják.
Ekg - ez meg ekg, szintén bárhol megcsinálják, ahol van
A többi vérvizsgálat eredmény kb 8 kémcsövet fognak levenni.
Mindegyikre kell beutalót kérni a háziorvostól.
Egyébként egy nap alatt le lehet zavarni mindet, aztán lehet várni az eredményekre, ami némelyiknél 1-2 hét, de van, amit azonnal megkapsz.

Wish

wish

Vanda Kép
HIV szűrésből NEM jó az anonim!

wish

Kép

wish

Emi Kép
Hányadik cn-on vagy? Be kellen írnom a "megint megjött"-es táblába.

Wish

wish

LÁnyok! Egy gyors elköszönésre jöttem, holnap hajnalban indulunk DubrovnyikbaKép, és a bőrönd még csak félig van kész.

Délelőtt voltam az egészségfikozfusnál, érdekesnek tűnik, nyaralás után jön a következő talcsi, majd mesélek. Különben itt is a tudatalatti meg az általa produkált blokkok a fő téma.

Roxal! Mire hazaérek, Te már a jóKép hírrel fogsz várni engemKép 3 vizsgából csak 1 nem sikerült, tök ügyi vagy, ráadsául a jogonKép

Wish, Hajnesz és Stella! Csak ügyesen a szurikkal, nyomjátok a husit, tejet, had nőjjenek a tüszikKépKépGondolok Rátok!

Png! Kérek képet, mire hazajöttemKép

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!
lkt

Wish!
Akkor mondhatni jó reggelt!
Hogy vagy? A nátha remélem már eltűnt és csak pozitív dolgok vannak!!!! Én múlt héten voltam ilyen állomkóros, most semmi bajom kukorékolok most is pedig 1/2 6-kor kelltem. Kép
Ez a középső szekció annyira szép a tábládban, ezek a kis babócák, annyira izgi, jó lesz mikor már az alsó részből is mindenki felköltözik.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Wish!Zseboroszlán!

Köszi a tájékoztatót, na meg a táblázatot különösképpen. Átfogó, de legfőképpen megnyugtató.

Akkor én is lepihenek, majd holnap folytatom a kérdezősködést.Kép

Jó éjt!
vanda978

Timi Kép
Jó nyaralást Kép

Zsebi Kép
Náthás nem vagyok, csak a jobb oldalon fáj a torkom ha nyelek, de nem vészes, csak kellemetlen. Holnap veszek olyan bogyit rá, amit Roxal mondott.
Lassan ezért megyek aludni, mert holnap korán megyek a dokihoz, és nekem mindig nehéz a felkelés.

wish

Sziasztok!
Hihetetlen, hogy mennyi volt itt a forgalom tegnap dél óta!
Szóljatok, ha megnyitottátok a gyógyszertárat, mert akkor én is elkezdem felszerelni a pécsi alközpontot Kép!

TimiKép
JÓ nyaralást!!!

RoxalKép
Mi mindig azt mondtuk, hogy 1 uv még nem uv, és különbenis nagyon ügyes voltál. Én tutira nem tudnék most vizsgákra koncentrálni.
Tényleg kibírod teszt nélkül még egy hétig, mert én már tűkön ülök.
Úgy látszik tényleg a tűk a gyengéim.

HajneszKép
Drukkolok a mai szurihoz!

WishKép
Nem is gurulsz! Hogy vannak a tüszők?

Enigma?????
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Nos jó híreket ne várjatok tőlem. Férjem unszolására csináltunk ma egy tesztet. Olyan atom negatív volt, hogy csak na. Viszont legalább a bizonytalanság megszűnt. Nincs ezzel semmi baj, tudtam én ezt valahol belül (ha visszaemlékeztek a régebbi írásomra, meg a megérzésekre). Sőt ma azt álmodtam, hogy nem kell reggel tesztelni, mert meg fog jönni addigra. Tehát akkor most várom a mensit, mert hogy a teszt rossz legyen, arra nagyon kicsi az esély... Kép Valahogy semmi nem alakul úgy, ahogy szeretném. Nem baj, legalább nektek lehet drukkolni, s majd legközelebb sikerül.

Wish!
Hány tüszőcskéd van?

Még 4 vizsgám van összesen Kép S 5 van meg.

Eszter
Kép
roxal

Zsebi!

Legyen igazad, a homeos férfibogyót illetően Kép

Eszter
Kép
roxal

Roxal, azért ne add fel! Egy negatív teszt még nem teszt! Azért szépen várd csak ki júli elsejét, jó?

Télleg sokat írtatok az este Kép

Vanda, télleg arra figyelj, hogy minden papírodon
legyen rajta vagy a te, vagy a párod neve! Mi azzal szívtunk annó, hogy az Aids-szűréses papíron csak születési név volt, úgyhogy vissza kellett menni oda, ahol csinálták, persz ott meg nem akarták ráírni, mert hogy náluk csak anonim van, de mikor azt füllentettük, hogy ez az egy papír hiányzik a lombikhoz, akkor a csaj titokban ráírta...
Meg arra figyelj, hogy egyedül a hormonszintnél van megadva, hogy mikor kell nézetni!

Lkt, nagyon-nagyon jó nyaralást kívánok, töltődj fel sok-sok energiával!

Lányok, ma megyünk dokihoz Kép
png

Png!

Így legalább csak egyszer csalódás. Most nekiállok reménykedni, s aztán meg igaza van a tesztnek, akkor megint fájni fog. Várok, mert mást úgysem tehetek, de 14. napon már ki kellett volna mutatnia. Tehát biztos nincs semmi.

Eszter
Kép
roxal

Roxal!
Ne add még fel, kérlek!!!!! Tessék tovább szedni a bogyókat ami elő van írva és majd egy hét múlva meglátod mit mond a doki!!!!!! Hinni kell lehet, hogy csak később indult be elvileg még elég kicsi volt mikor megkaptad!!!!! Nagyon nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wish!
???????????????????????????????????????????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

zsebi!

Szedek mindent, tartom Dévai utasításait. Kézzel fogható, s látható jele egyelőre nincs, tehát gyógyikat eszem, kúpokat használom, s várok. Többet sajnos nem tehetek...

Eszter
Kép
roxal

Köszi a drukkot StellaKép Most még bátor vagyok, de majd este?!?.Kép

RoxalKép
Szomorú vagyok. De olyan hősiesen viseled!!! Azért picit én is reménykedek, hátha mégis.

Megkérdeztem a Sepiát, de 12CH higításban nincsen. Vagy 9-es vagy 15-ös van, ami ehhez közel esik. Melyiket vegyem meg? Köszi!
hajnesz

hajni!

tulképp mindegy, de szerintem a 15-ös jobb.
Hősies? én? á, nem csak nem akarok összetörni, majd legközelebb sikerül Kép meg van zebrám, tőled kaptam, előbb-utóbb majd csak tovább tudom adni.

Wish!

Mi a helyzet??????????

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok Kép
Van 6-6 tüsszencs mind a két oldalon. Sajnos a bal oldaliak még elég aprócskák 4-6 mm-esek, a jobboldaliak 6-8 mm-esek. A múltkor ilyenkor már nagyobbak voltak, de hát ez van.
Úgyhogy maradt egyelőre a 2 gonal+ meonogon felállás. Hétfőn megyek megint ultrahangra.

Most rosszalkodásból egy McDonaldsban ebédeltem, és onnan netezek (éljen a laptop és a vezetéknélküli ingyenes net Kép) de szigorúan csirkemellet, halrudat és shaket ettemKép No meg persze vizet.

A délinél megbüntettek mert elfelejtettem parkolócetlit venni Kép Most azon gondolkozom befizessem-e a 750 ft büntit, vagy menjek el a központba, és mondjam, hogy engedjék el, mert csak pénzt váltani mentem el.

Na megyek, mert be kell vásárolnom Lacinak valami névnapi ajéndékot, meg valami szülinapit is, mert halmozza a drága az élvezeteket és egy hét van csak a kettő között. Aztán megyek meggyömöszölöm a keresztfiamatKép

Roxal,
Annyira sajnálom, úgy bíztam benne, hogy sikerülni fog. Kép Én is reménykedek azért még egy picit a többiekkel, mert mindenféle esetről hallotunk már.

Ma reggel jött egy lány vissza három héttel a transzfer után, tök boldog volt, mert pozitív volt a tesztje, aztán a dokitol olyan arccal jött ki mind aki citromba harapot a férjén is az látszot hogy le van sokkolva Kép
Szóval inkább legyen negatív a teszt, mint ilyen csalódást, mint ami ezeken az arcokon látszódott.

Hajni Kép
A gazdagréti patikában volt c12-es. Vegyek neked hétfőn?

Wish

wish

Ja!
Az endometrum viszont csak 4 mm Kép. Úgyhogy eddig nem sokat használt az aszpirin. Most akkor még több kefírt fogok enni.
Kefíres husit, vagy valami ilyesmi Kép

wish

Wish!

Nekem már tesztfóbiám van, nem véletlenül nem akartam tesztelni. Annyi csíktalant láttam már. Mindegy, megvárom, hogy mi lesz. Honnan tudsz te ilyen adatokat? Nekem soha nem mondta meg, hogy mik az eredményeim.
Most már csak egy dolgot szeretnék, jöjjön ki az a törvénymódosítás minél előbb, mert a második lombiknál tovább szerintem nem húzom itt...

Eszter
Kép
roxal

WishKép
Ezek tök jó eredmények.
Gyurjál arra az endora, meglesz az is!

Kép
stella9

Jaj de drága vagy WishKép ha nem gond, akkor nagyon megköszönném, ha vennél egyet!
Hétfőn jössz dolgozni? Ha nem, estefelé elmegyek hozzátok, oksi így?
Küldök sok-sok folliculus és endometrium növelő energiát!!! Hajrááááf!
Azt hiszem én is a nem szívesen tesztelők táborába tartozom. Szörnyű lehet, mikor így tudja meg valaki a rossz hírt.
hajnesz

Hajni!

Persze Wish-nek abban igaza van, hogy Dévainál sem jobb megtudni, főleg ahogy ő el tudja keseríteni az embert.
Viszont te teszt nélkül is babás leszel (Wish is) Kép

Eszter
Kép
roxal

Szevasztok,

Roxalkám,
Mit írjak, azt hiszem Wish-vel tartok a véleményben, szerintem az ember ezt megérzi, de csak előre van magamnak is ezt mondom mindig és még fenékbe is billentem magam. A közelmúltban beszélgettünk erről Wish-vel és valahogy mindketten azt vallottuk, hogy most hogy készülünk a másodikra sokkal jobban odatesszük magunkat, bár én magamról azt kell mondjam, hogy az elsőnél nyomtuk a szurit és azt hajtogattuk, hogy sikerülnie kell elsőre, és ahogy azt tudjuk ez a taktika/praktika nem jött be. Most is annyira készülünk de teljesen másképp, szóval most az agyunkon kívül a testünk is készül a próbára, és sokkal megerőltetőbb. Valahogy azt érzem, hogy igazából ha az agyunkkal megértetjük mit is akarunk akkor időbe telik még a testünkhöz eljut az információ.( jól kibukott belőlem a filozófus). Millió puszit küldök Neked és erőt, hogy tovább tudjatok lépni. Kextől és Rágcsától most kaptam SMS-t, hogy most küldenek Nektek simit és farkcsóvát, szerintem Lkt már be is csomagolta.

Wish,
Egyél öcsém, mert leküldöm Bakacsiéktól a höriket hogy rágják a füled!!! Állati szép ennyi tüsszencs, már most több van mint a múltkor. Ne félj a baloldal is rendesen megnő és használható lesz. Remélem a nevemben valami útmenti grillcsirkéstől is begyüjtötttél valami tyutyut, mert én egész nap ennék valamit de dunsztom nincs hogy mit.

Stella-szurizó Istennő, leendő patikatulajdonos,
Mi az ábra??

Hajnesz,
Tegnaptól szúrsz???

Puszkó mindenkinek
FArkasok J ( és K) drága férjem

Kép
farkasok

Hajnesz,
Ha hétfőn bemész Wishhez akkor feltétlen találkoznunk kell, mi csak 3méterrel feljebb lakunk.mikor gyünnél.
puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Lááányok, gyöngyörű a baba Kép Kaptunk róla képet, már látszik a fejecskéje, meg a végtagbimbók Kép 2,1 cm. A képet mindenképp viszem majd a talira, bár addig valszeg lesz újabb is, mert 18-án kell visszamennem Kép Kép Valahogy most lett először annyira kézzel fogható ez az egész Kép Remélem, mindnyájan hamarosan átélitek ezt ti is!
png

FarkasokKépKép
Látom, Bakacsiék hörcsögei még élnek és virulnak! Tegnapelőtt a Városligetnél trolira várva láttam, hogy egy pasi kivesz egy tupperware dobozt a kocsijából és kiönt belőle valamit a bozótosba. Aztán elhúzott. 3 kis szimatoló megszeppent hörcsög volt. Teljesen ledöbbentem, hogy ilyet megcsinál valaki. Mikor visszamentem már nem voltak ottKép. Majdnem lett nekem is 3 hörcsögöm.
Ma lesz az első szuri! Remélem, az üvöltés elmarad!Kép
Akkor hétfőn talizunk! Ha Wishnek is jó, úgy 5 körül mennék. Még beszélünk róla!
hajnesz

PngKépKép
Feltenni nem tudod valahogy a képet? Szinte látom, ahogy sugárzol, nagyon örülök Nektek!!!
hajnesz

Png!

Ennyi lehangoló hír után végre valami jó Kép

Wish!

Nem lesz semmi baj a tüszőkkel. Megnőnek, aztán majd győzz válogatni a babók közül...

Farkasok!

Tudom, hogy pozitívan kell a dologhoz állni, azoknak szokott összejönni, akik nem agyalnak sokat. Nehéz megvalósítani. Főleg, ha az ember férje úgy áll hozzá, hogy az első nem sikerülhet (csak azért, hogy védje magát). Megfogadtam sok mindent. Mindennek megvan az oka. Nem voltak ideálisak a körülmények, sok szerencsénk volt a beültetésig, most elfogyott. Talán nem vizsgaidőszakban kellett volna, de ezek csak volnák.
Legközelebb sikerül Kép s mindig csak előre szabad nézni.

Eszter
Kép
roxal

Png,
Ez az ez kell nekünk!
Állati ezt látni ahogy írsz, Hajnesz és észrevette, hogy csak úgy belekiabálod a világba, hogy na ezt kapjtátok ki én is tudok ilyet produkálni!!!A világ egy másik arcát mutatja! Tényleg ha tudsz tegyél fel a törpéről képet, nagyon nagyon örülök Nektek. Apának is gratula.

Hajnesz,
5-ig tutira nem érek haza a legkorábbi érkezésem 5:45 ha nincs dugó.
Ha nem találkozunk kérlek ragassz az ajtóra egy fotót,hogy "itt jártam Hajnesz!"

Farkasok J

Kép
farkasok

Png!

Ha tudod, tedd fel a képet Kép
Én megyek haza, hétvégén nem nagyon leszek, tanulnom kell.

Wish!
Növeszd szépen a tüszőcskéket, tessék szépen husit enni, vizet inni, meg kefírt Kép

Hajni!
Ne félj a szuritól, meglásd, ha túl leszel rajta, azt mondod: Nem is volt olyan nagy dolog. Nálad mikor lesz az első uh?

Eszter
Kép
roxal

Farkasok, örülök, hogy így "átjött", amit írtam Kép Azóta is itt dolgozom a gép előtt, és közben vigyorgok, mint egy vadalma Kép

Találtam nektek két újabb cikket:
http://www.stop.hu/showcikk.php?scid=1006562
http://www.stop.hu/showcikk.php?scid=1006461
png

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?