Megérkeztünk végre kisebb zűr adódott, ugyanis anyukám rajtahagyta a világitást az autón és lemerült az aksi
de szerencsére vidéken rengeteg lelkes segítő szándékú ember van, így hamar megoldotott a dolog
Nagyon jó volt a tali, úgy örültem, hogy személyesen is láthattalak Titeket!
Annyira aranyosak a gyerköcök is mind
Tök jó, hogy ilyen sokan össze tudtunk jönni.
Természetesen a távolmaradók azért hiányoztak!
Annamari: drága vagy! Azért Te se panaszkodhatsz a fekete gombszemű nagy fiúra
Kíváncsi leszek a másik fiúcska kire fog hasonlítani....a kollégámnak most született a második fia, az első megszólalásig az apja, a picike pedig kiköpött anyja! Krisz: jók lettek a képek, de főleg a gyerekekről! (Engem kihagyhattál volna
) Ha addig nem talizunk (bár szinte kizárt) jó utat!
Dóri: nagyon ari lehetett Viktor ahogy felajánlotta a kedvenc kaját és játékot, azt hiszem én megzabáltam volna.
Lau: ne keseregj Bazsi úgyis elindul majd amikor Õ akar, aztán meg rohanhatsz utána!Ákos mikor indult el? Bár azt mondják ez teljesen gyerek függő, én pl. 13 hónaposan anyukám szerint pedig örökmozgó voltam, akárcsak a lányom. Kíváncsi leszek Õ mikor fog, bár egyenlőre még átfordulni is csak véletlenül sikerül neki, azért oldalra már stabilan megy
Bannamari: sajnáltam, hogy nem láthattam az ikreket, azért remélem legközelebb sikerül eljönnötök.
Puszi mindenkinek
Edina

és