A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Dita!
Igen, örülnék, ha szépen sejtesednének és megmaradna mind, de azt hiszem ezt már csak a beülti előtt fogom megtudni. Köszi a bíztatást, és drukkolást.

Nellike
Igen, iszom a folyadékot, már ma megittam ezidáig 2 litert. Még ma 1-2 litert le kell nyomnom, és eszem a nyers túrót. Remélem minden ok lesz, és mind velem, mind a petesejtekkel, és a beülti után ott szeretnének lakni a pocimban :) Köszi neked is a drukkolást.
remény73

REMÉNY
Biztos minden rendben lesz!
Neked is kizárólag a bubimentes ásványvizet "írták" fel receptre?
Én nem tudom még hogy fogok magamba diktálni ennyi mennyiséget vízből, mert nem vagyok egy nagy ivó, főleg ha ha vízről van szó! :oops:
Még nyáron a nagy melegbe......... de télen??? :roll:

dita75

Sziasztok!
Remény, gratulálok!!! Csak így tovább!

Bikmakk, látom Nellike már válaszolt. Én a 12., 15. és a 18.napon mentem uh-ra a fagyis transzfer előtt. Nehezen vastagodott a nyh, de szerencsére nem kellett rásegíteni gyógyszerrel. Tüszőrepesztő volt, aztán a 22. napon volt a transzfer.

KépKép
süni76

Remény! Helyes, igyál csak!

Dita! Tényleg a víz a legjobb. Én is azt hittem annak idején, hogy nem fog menni, aztán valahogy bírta a szervezetem és 4,5 liter vizet sikerült legyűrnöm. Másnapra jobban is lettem.

Igen, nekem először antagonista volt és azzal sikerült 6 petesejtet nyerni 6 tüszőből. Ez rövid protokolnál egy normális arány. A 6 petesejtből 5 megtermékenyült , tovább is osztódott és mind az 5 kiváló minősítést kapott. Ennek ellenére egy sem tapadt meg.

Most meg a 4 embrióból kettő jobb lett, mint a többi, most mégis sikerült. Igaz, nekem most hatching is volt, tehát a lézerkéses rásegítés. Lehet, hogy nekem ez jött be.
nellike

Dita!

Nem mondták kifejezetten csak vizet ihatok, a recept 4 liter folyadék naponta minimum. Ez lehet szerintem más is, mint víz. Pl. én ma ízesített bolti 1,5 literes teát ittam, az itatta magát, így 1,5 óra alatt lehúztam szinte. Most vettem másfél lityós szénsavmentes vizet, most azt kortyolgatom. Itt van mellettem, és mikor ránézek iszok egy kortyot. Muszáj, ha nem akarom, hogy gond legyen a vesémmel, vagy bármi mással, ami a hiperstimuláló állapotból eredhetne.
remény73

Egy link, hátha segít a nagyon rászorulóknak.
http://www.lombikbebialapitvany.hu/
remény73

Zoe!
Tényleg nagyon szomorú, hogy ennyiben fogyóban a lehetőségetek, de inkább próbáld nézni a jobbik oldalát, abból a 3-ból még akármi lehet. Ha később kistesót szeretnétek, akkor a biopszia újból megoldás lehet. Előre ne sirasd el a dolgot, hátha rádmosolyognak odafentről :wink:

Bikmakk!
Sajnálom, hogy nem sikerült :cry: Biztos, hogy nem akarsz újból belevágni? Írtad, hogy mennyire elfoglaltak leszetek később, lehet akkor már tényleg nem férne bele. De ha tényleg nem vagy még kész rá, akkor most ne terheld ezzel magad feleslegesen.

Timi!
Nekem a HSG-t nem a Szűcs doki csinálta, hanem Újvári doki. Azt néztem, hogy szinte mindenkinek Ő csinálta, akikkel beszéltem.

Rilla!
Na, meginterjúvoltad a dokit a menzivel kapcsolatban? Agyrém, hogy valami miatt mindig idegeskedni kell, nem? :? Inkább kérdezd meg, minthogy lecsússz róla.

Dita!
Már én is olvastalak Téged másik topicban, úgyhogy nem vagy ismeretlen Nekem. :lol: :lol: Tök jó, hogy ilyen optimista vagy meg humorosan fogod fel a dolgokat. :wink: Nagyon-nagyon drukkolok, hogy sikerüljön minél előbb babásodnod. HAJRÁ!!!+++++

Remény!
Kitartás a beültihez, már a célegyenesben vagy!!++++++++++ Minden ok lesz.

Közben Nálunk is zajlottak az események:
Tegnap voltam UH-on, nagyon sokat kellett várnom és baromira nem voltam már hangulatban ehhez az egészhez. Du 1-re volt időpontom a Krio-ba és 2-kor jöttem ki a BMC-ből. Mondta a doki, hogy csütörtökön inszem!! Hívtam sos-ben a krio-t hogy mi a helyzet, nem tudtam odaérni időben és azt mondták hogy a hétre már nincs időpont . Aztán csak kisírtam, hogy fogadjanak, de mondták, hogy sokan vannak és rengeteget kell várni. Kb 2 óra múlva meg vizsgám lett volna, de úgy voltam vele, hogy most ez az első. Párom úgy volt, hogy nem is tud oda eljönni Velem kiválasztani (tök jó :( ), de végül csak taliztunk ott. (Ez egy nagyon nagy piros pont Neki, úgy látszik ez neki is fontos) Na és képzeljétek, azzal fogadtak, hogy van ugyanattól a donortól megint!!! :D Gyors volt a választásunk és még a vizsgára is beértem.
Szóval amilyen sz....ul indult a napom, annyira sikeres lett.
Úgyhogy aki akar drukkoljon!

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Lányok, köszi a válaszokat a fagyis beültetéssel kapcsolatban. Most akkor már nem tudom, hogy mikor is menjek uh-ra... Szombat délután jött meg, és nekem jövő héten csütörtök lenne a legjobb, mert akkor ráérek, de félek, hogy az késő; kedd is szóbajöhet, de ahhoz el kell kérnem magam a mh-ről 1 körül, amit kevésbé szívesen; szerda ki van zárva.
Na majd kiötlöm....

rilla,
az úgy van, hogy az oep 5 beültetést támogat.
Namost, ha NEM kérsz támogatást, akkor egy lombik punkcióstul mindenestül hormonnal meg minden, másfél milla körül van (én legalábbis így tudom). Ha kéred az oep támogatást, akkor meg ugye a beavatkozások ingyen vannak, a gyógyszerek ára is támogatva van, de nem 100%-ra, ezért összesen kb. 100-200 ezer ft körül van, attól függően, ki hogyan reagál, kinek mennyi hormonra van összesen szüksége.
A fagyis, ha kéred rá az oep támogatást, akkor ingyen van (mivel jó esetben nem kell előtte semmilyen hormont szúrni, hanem egy spontán ciklusban berakják őket). Na jó, az utrót utána meg kell venni, de az csak pár ezer ft.
Ha viszont nem kéred rá a támogatást, akkor 100 ezer forintot kell befizetni bent a BMC-ben (meg persze az utró).

Ja, és még annyi, hogy az oep csak 3 havonta hajlandó lombikot támogatni, tehát az utolsó beültetés és a következő lombik irányultságú beavatkozás (= pl. szuri) között 3 hónap el kell teljen.

Namármost. Ha az ember a fagyinál nem kéri az oep támogatását, akkor ki kell fizetni a 100 ezret, cserébe viszont nem fogyaszt el egyet az 5 támogatott lehetőségből (azt inkább az igazi lombik támogatására tartogatja, ami sokkal drágább lenne saját zsebből), ráadásul hamarabb is meglehet, tehát két támogatott lombik között - abban a 3 hónapban - mehet a fagyi.

Bocs, kicsit hosszú lett. :)

remény,
laptető :D :D :D :D :D
gratula a sok-sok embrióhoz, kívánom, hogy szépen osztódjanak is tovább. ebből aztán tudtok bőven fagyizni is! (persze nem lesz rá szükség - hacsak nem akartok 3 gyereket... :) )
bikmakk

rony,
ez nagyon jó hír, nagyon örülök neki!!!!
És hogy sikerült a vizsga? :wink:
Tök jó, hogy csütörtökön inszem, nagyon drukkolok! nem vagyok képben teljesen, hogy nálad is találtak bármi problémát, vagy csak a kiskatonákkal volt baj? (Persze nagy bajod nem lehet, ha mehet az inszem.)

Úgy látszik, hogy egy kicsit félreérthető voltam a korábbi hsz-aimban. Nem kérdés, hogy berakatom most őket.
Csak éppen helyre kell rázódjak addig lelkileg. Van tehát rá 2 hetem. :)
De már alakulok, az, hogy nem a 4 fal között ülök, hanem emberekkel találkozom, és dolgozom, sokat segít.
bikmakk

Lányok, én nem értek valamit.
(Már bocs, hogy a fél oldalt én írom tele, de egyedül vagyok itthon, és társaságra vágyom... :) )
Ha a fagyisok sikeresebbek, akkor miért nem fagyasztják le mindig mindet, és rakják be később - mondjuk egy hónappal?
MIÉRT tapadnak meg jobban a fagyik vajon? (És egyáltalán tényleg így van-e?)
Mert ők már egyszer felébredtek, tehát stramm kis bébik?
Vagy a fagyinál mindig csinálnak hatchinget?
Vagy?
Nem beszélgetett valaki erről vmelyik orvossal?
bikmakk

babu: Nem sok minden van velem, ha megjön akkor megyek vissza uh-ra. Remélem elmúltak a cisztáim. Aztán januárig pihi. A párom eredményét is meg kell kérdeznem, remélem ott is minden rendben van.

rony: Mennek a drukkok a csütörtöki inszemhez. Nem volt egyszerű a napod.

bikmakk: Nálam még nem aktuális, de szerinted a fagyis beültetésnél ha magadnak fizeted a beültetést, akkor ha kell gyógyszer annak a támogatása is ugrott?
vicky79
Budapest III. kerület

vicky,
ez jó kérdés, nem tudom. witch-nek asszem kellett gyógyszer, talán ő meg tudja mondani (bár kérdés, hogy a fagyit nem oep támogatásra csinálta-e.)

szerintem gyógyszert eleve nem kapsz támogatva, amíg nem telt le a 3 hónap. de ha letelt, és csak később csinálod a fagyit, akkor......fogalmam sincs.
a BMC-s orvosok biztos tudják.
bikmakk

RONY
Köszi a kedves szavaid, már én is olvastalak valahol de már meg nem mondom, hogy melyikben, de hogy népszerű topic az biztos!
Drukk az inszemhez! ++++++++++++++

BIKKMAKK
Ez érdekes, mert én eddig meg pont fordítva hallottam, hogy a fagyisoknak kevesebb az esélye! Lehet nincs is összefüggés, mert valami egész más, mondjuk egy felsőbb hatalom dönti el, hogy mikor ajándékoz meg a babá(k)val! :roll:
Örülök, hogy még idén visszakéred a fagyisokat! Neked is mennek a drukkok már most! ++++++++++++++++++++++

REMÉNY
A nyáron nagy nehezen el tudtam érni, hogy 2,5 l vizet le tudtam gyűrni. A kollégáimat megkértem, hogy emlékeztessenek rá, sőt magam elég tettem egy fél literes üveget amit mindig utántöltöttem!

NELLIKE
Te is ügyi voltál az ivászattal kapcsolatban! Meg is van az eredménye! :wink: :D

dita75

Sziasztok!

Rilla húúú ez izgi lesz:) Szinte együtt haladunk az úton:) Istenem de jó lenne ha sikerülne!!!!!

Remény vigyázz magatokra!! Pihengessél, és babucik kapaszkodjatok szépen a mama pocijában!:)

Vucuska ezuton is nagyon szépen köszönöm a segitségedet.
Már nagyon rutinosan szurizunk:) Remélem holnap a dokibácsi
szép tüszőket fog látni. Eléggé feszül a hasam, gondolom
jól megdolgoztat most ez a sok hormon..
babu69

Sziasztok! Én kezdő vagyok, bár már régóta olvasgatlak benneteket. Mi holnap megyünk az első konzultációra a Szűcs dokihoz, mire számítsak? Ja és persze szerintetek mikor lehet az első lombik, ha most kezdjük?Köszi a válaszokat!
szöszi1977

Szia szöszi! Remélem nem kell honap túl sokat várnotok, de azért számíts rá. Dita volt legutóbb, olvasd el az ő első találkozását a BMC-vel, ebből elég sok mindent megtudhatsz. Kikérdezés, kivizsgálások kiírása stb. Sajna a lombikhoz nem értek, nekem még csak inszemem volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Szia Szöszi!
Mi kb. 2,5 órát vártunk. Annyi volt, hogy egy kis szobába behívtak és néhány dologra rákérdeztek, gyakorlatilag felvették az adatokat, meg egy-két zárójelentést, leletet megnéztek. Aztán a recepción megkérdezik, hogy mikor leszel a 3. napon mert akkor leveszik a vérecskédet!
Kapsz egy tájékoztatót, hogy milyen vizsgálatokat fognak még végezni, és ezekre mind kapsz is időpontot! Egyébként le van írva a BMC honlapján is ugyanez, hogy a pár hölgy, ill. férfitagjának milyen vizsgálatok lesznek. Némelyiket elfogadják, ha nem túl régi! sztem ezt előre nme lehet megjósolni, hogy mikor lehet lombik, mert először is meg kell jönnie az összes vizsgálatnak, lehet, hogy találnak valamit amit előbb kezelni kell, mondjuk magas prolaktinra kapsz bromot, vagy bacilust találnak és arra kaptok antibiotikumot, ezek mind-mind időbe telnek, de remélem mihamarabb kezdhetitek!
Alig várom a holnapi beszámolódat, kivi vagyok, milyennek találod Szűcs doktor urat, mert én is azon gondolkozom, hogy ha megkérdezik kihez szeretnék kerülni akkor őt mondom, bár nagyon sokan ajánlgatják Zeke doktort!
Egyre bizonytalanabb vagyok ezzel kapcsolatban, de még az a szerencse, hogy ebben az intézményben az összes doki nagyon jó, még egyikről sem hallottam semmi rosszat!
Sok sikert! Írj, hogy mi volt!

Amúgy röviden mit lehet tudni rólad? Mióta próbálkoztok, stb.?

dita75

Szia! Köszi a választ. Már nézegettem más fórumokat is, próbáltam minéll több infót összeszedni. Nekem szintén fórumon ajánlották a Szűcs dokit, úgyhogy én direkt hozzá kértem időpontot. Ti mikor voltatok? Biztos sok kérdésem lesz még. Egyébként mi már több mint két éve próbálkozunk. A férjem volt andrológián, de már 1 éve, nekem pedig most októberben csinálták a hsg-t.Pár leletet már összeszedtem pl. vérvétel, ekg. A hormonvizsgálattal kapcsolatban mi van akkor ha pl. a 3. nap pont hétvége? Ha van kedved írj, hogy Veletek mi a helyzet. Üdv. Éva
Ja egyébként én 31, a férjem pedig 30 éves.
szöszi1977

Szép jó reggelt Mindenkinek !

Remény !
Nagyon szép eredményeid lettek ! :D Sok-sok sikert holnapra !!!

Rony !
Neked is holnap lesz a nagy nap, millió drukkot küldök Neked is és nagyon ügyi voltál hétfőn !! Milyen vizsgád volt ?
Örülök, hogy megleptek Titeket ugyanavval a donorral ! :lol:
És nem mondták, hogy később is kaptok belőle a kistesóhoz ?
Nálam úgy tűnik, hogy minden rendben van, azt mondták, hogy nem baj, ha vérzem és hogy nem kell vele foglalkoznom és hétfőn kezdődik a stimu.

Bikmakk !
Köszi a részletes leírást ! Hát jól meg kell gondolnia az embernek, hogy mit csináljon : vállalja az egész költséget vagy bekkeljen ki 3 hónapot. :?
De azért reménykedem, hogy nem kell majd ezen gondolkodnom...
A fagyis témát én sem értem, hogy ők mivel jobbak és esélyesebbek, pedig én pont fordítva gondolnám.

Babu !
Sikerülni fog, hinni kell benne !!

Szöszi !
Üdv. közöttünk.
Nekem az első konzultációm augusztus végén volt és december első napjaiban lesz a beültetésem. De mi közben nyaraltunk is egyet, meg volt egy műtétem is, ami miatt eddig húzódott. A vizsgálatok viszonylag gyorsan lementek : hormonvizsgálatok (vérvétel), EKG, cytológia, petevezeték átjárhatósági vizsgálat, meg a spermavizsgálat.
Az első konzultációra vidd el az összes eddig összegyűjtött leleteidet, ezeket fogják átnézni és kapod az időpontokat a vizsgálatokra, utána már minden megy a maga útján !
Mielőbbi babásodást kívánok Neked !

Lányok !
Nem tudjátok, hogy hol lehet megvásárolni a Sejtjeink c. filmet ?
rilla_

Sziasztok. Túl vagyunk az első konzultáción. Szűcs dokinál voltunk, szerintem kedves szimpatikus. Mindent elmagyarázott, jövő héten megyek hormonvérvételre és azt javasolta, hogy a laparoszkópiás műtétet mindenképp csináltassam meg, hátha átjárhatóvá tudják tenni a petevezetőimet. Hétfőn már megyek is egyeztetni a műtét miatt, hogy mikor mehetek.

Köszi mindenkinek a válaszokat!
A sejtjeink c. film engem is nagyon érdekelne!!
szöszi1977

Sziasztok.Én még csak most regisztráltam,de már egy pár napja olvasgatom , az oldalt.Röviden rólam , mi már 4 éve próbálkozunk,de sajnos még nem jött össze.Mi a Wigandt dokihoz járunk.
manó78

Manó !
Jól tetted, hogy te is csatlakoztál a fórumhoz, itt sok segítséget és tanácsot fogsz kapni, na meg persze itt sorstársakra találsz !
Mióta jártok a BMC-be ?

Szöszi !
Nekem is volt laporos műtétem szeptemberben és nem vészes, gyorsan túl leszel rajta !

Rony, Remény !
Ma minden drukk a Tiétek ! +++++++++
rilla_

SZÖSZI
Nekem egy éve volt laparom, nem mondom, hogy kellemes volt, de a babáért mindent! Drukkolok, hogy szépen átjárható legyél, de ha mégsem akkor szabaddá tudják tenni.

MANÓ
Üdv. itt!
Arról nem írtál hogy eddig mi történt veled, inszemeztek, lombikoztok, találtak valamit ami indokolná a meddőséget?
Mielőbbi babásodást, most már jó kezekben vagy!

RILLA
Képzeld beállítottam a videot tegnap éjszaka hogy vegye fel a Sejtjeinket, erre áramszünet volt vagy mi és elszállt az egész program, mert reggel látom, hogy valami hibaüzenet villog a kijelzőn, szóval most már engem is érdekel hogy hol lehet beszerezni dvd-n. Mindjárt utána is nézek a neten!

dita75

Dita !
Én már körbenéztem a neten, de nem találtam semmit...illetve a Teszveszen van egy eladó, de az sajnos VHS, nekem meg DVD kellene.
Hétfőn megyek a BMC-be, ott rákérdezek, hátha tudnak ott segíteni vagy az is lehet, hogy ott meg lehet vásárolni !
rilla_

RILLA
Azt hallottam, a BMC-ben be lehet szerezni de az is VHS.
Nekem jó lenne a VHS, most eleve a dvd-nk nemrég elromlott, bár a gyerek szobájába meg tudnám nézni. A szökés 4. évadját is ott néztem végig, már elvásott a popóm, hisz 9 órás volt, de nem bírtam abbahagyni........ szétolvastam a pasin! :oops: :wink: :lol:

dita75

Képzeljétek úgy érzem teljesen, hogy meg fog jönni :( a teszt csak hétfőn lenne/lesz a Budaiban, de addigra szerintem már le leszek sújtva. Viszont azonnal kezdeni szeretném a következőt, ezért kérdezem, hogy tudja-e valaki, hogy szombaton is vannak? Mert ha esetleg holnap indul el a vérzés, akkor szombaton már mennem kéne, hogy 2. napi stimu indulhasson is...
Olyan ideges vagyok, sajnos ez is menzis tünet, mint ahogy a 2 napja tartó fejfájásom is. :(
Köszi:
E. Dóra
edóra

Sziasztok!

Megvolt az első uh! Eredmény: 1 db 13 mm-es, 1 db 11 mm-es és 1 db 9 mm-es petezsák látható azaz HÁRMAS IKREKET VÁRUNK! :)

Uh. képet nem tudok még feltenni, mert nincs itthon szkenner, de majd megoldjuk valahogy és akkor teszek fel.
nellike

Nellike!

Ez nagyon szuper! Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok!
Vigyázz magatokra! Millió puszka!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gyorfitimi

Nellike anyuci,
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Te aztán jól behoztad a lemaradásodat!!!!!!!!!!
Még nem tértem nagyon magamhoz,és olvasom újra egy-kettő-három..petezsák...
Jajj nagyon vigyázz magadra!
Puszillak
Orsi
orsiborsi

Edóra szivem,
amíg nem jön meg,addig remélünk és nem gondolunk arra meg fog.
Ez még jó jel is lehet,a fejed pedig a fronttól is fájhat!!!
Ejnye-bejnye.
Ha holnap..esetleg,de nem írom le,mert hátha nem,akkor tökéletes hétfőn menned.Nekem utóbbi két alkalommal így volt,és mondta a doki de jó hogy ekkor jöttem és azon a napon kezdhettem is a szurikat.
Nem feladni.
Szorítok!!!!

Puszi
Orsi
orsiborsi

Uramatyám, Nellike! Hogy Te most micsoda boldog lehetsz, akkorát dobbant a szívem, hogy csak na! :D :D :D
edóra

Sziasztok!

Nellike, gondoltam ma Rád sokszor! Nem tudom, hogy gratuláljak-e vagy én is osztozzam a sokkotokban. Megértelek, olvastam a másik topicban a hozzászólásodat. Nehéz döntés, én nem tudom mit tennék. Illetve másnak könnyű tanácsot adni, de ha én lennék ebben a helyzetben... Mit mondott a doki?
Azért tiszta szívemből gratulálok és biztos vagyok benne, hogy meghozzátok a legmegfelelőbb döntést. De az is lehet, hogy ők eldöntik.

Sok puszi!

KépKép
süni76

EDÓRA, Drukkolok nagyon, hogy ne jöjjön meg az a fránya mensi!! Ha véletlen mégis akkor én is azt tudom mondani, hogy ne izgulj hétfőn nyugodtan mehetsz és akkor kezdődik is a stimu. Most én is majdnem igy voltam, megkérdeztem a dokit ha szombaton jön meg akkor mi van?? És mondta h. akkor hétfőn menjek. SZORITOK!!!!!

Nellike szivből gratulálok!!!!!! 3 baba ez igen!!!!!!!!

Rilla hogy vagy??? Neked mikor kell menni a BMC-be???
babu69

NELLIKE
Itt is gratula! :wink: :lol: :lol: :lol:

EDÓRA
Az a legszemetebb dolog az egészben, hogy a babás tünetek sokszor hajszálra megegyeznek a mensis tünetekhez! Szóval nem feladni, és a mensin agyalni, mert a baba megérzi ezt és a végén tényleg az lesz a vége, mert falra fested az ördögöt! Szuszááááááááááááá! Mennek a poz enerdzsik feléd+++++++++++++
Drukk a hétfői teszthez!

TIMI
Veled mi a stájsz? Mikor van legközelebb randid a BMC-ben?

Csajok
Épp most néztem meg a Sejtjeink 5. részét, és én a végén már nem láttam a könnyeimtől. Amikor a velem egyidős lány 5. lombik eredményére vártak szabály szerűen úgy éreztem magam mint ha velem történne, és az sem sikerült, elszállt minden, nagyon-nagyon sírt szegény, ők nem tehették meg hogy tovább menjenek, nem sokmindenkinek van másfélmilla a zsebében. Koncz tanárúr nagyon bíztatta őket, hogy nem szabad feladni, volt már olyan páciense akinek 10. lombik sikerült. Együtt éreztem a lánnyal, és vele együtt potyogtak a könnyeim. Végül mutatták a többi házaspár megszületett babáit, sajnos az egyik ikerterhesség rosszul végződött. A kisfiú a szülés alatt keresztbefordult és nem tudták megmenteni, de a másik baba csudaszép volt, édesen szuszogott az apuka vállán, mint egy kis csomag! Volt még egy ikres család, ott mindkét baba megszületett, nagyon szép kislányok voltak.
A végén megköszönték a házaspárok közreműködését, és kiirták az alábbi két mondatot. A dokumentum film forgatásának befejezte után fél évvel váratlan fordulat következett be. Györgyi természetes úton lett várandós. utána mutattak egy ultrahangos képet, és két nagy pocakos képet róla, hát ha addig csak sírtam azután már bömböltem, és háromszor is megnéztem, annyira a hatása alá kerültem, és akkora erőt adott nekem! Még most is majd kiugrik a szívem a helyéről! Nagyon kedves volt mindenki, és úgy éreztem, hogy nem a film kedvéért. Volt egy két ismerős arc, mint pl. a recepción a hölgy aki felvette az adatainkat. 6 évvel ezelőtt készült ez a felvétel ugye, hát semmit nem változott azóta. Aranyosan mosolygott a várakozó házaspárokra!
A biológus hölgy is nagyon kedves volt, felhozott egy csomó bíztató történetet, bár tudom, hogy ilyenkor az embernek semmi sem számít csak a saját nyomora van, a többi meg csak bagatel. Most már mindenképpen szeretném az előző részeket is látni!

dita75

Sziasztok,

először is nagy gratula nellinek:) Biztos vagyok benne, hogy a legmegfelelőbb döntést fogjátok meghozni:)

Üdvözlet az új belépőknek:) Jó kis csapat ez, jobb helyre nem is kerülhettetek volna bab ügyben:)

Vicky, remélem a ciszták már elpártoltak tőled:)
Rony, remény:) Ma voltam én is bent, lehet, hogy láttalak is benneteket, ezer drukk:)

Decapeptil: köszönöm, hogy reagáltatok a kérdésemre. Átidegeskedett és böngészett éjszaka után, reggel felhivtam a dokit és mondta, hogy semmi gond, de majd megnézzük 13-án. Megnéztük és minden rendben volt, ma már indult a stimu a lombikhoz. Ezt azért irtam le, ha valaki ugyanolyan maki lesz, mint én és elfelejti beadni a decát, ne legyen egy álmatlan éjszakája, de hivja fel másnap a dokit:)

Rilla, felhivtad a dokit? Mit mondott?
Megkérhetlek, hogy tegyél át a lombikosok közé, ha van egy kis időd?:) Nagyon köszi előre is:)

Nagyon sok a meló és kevés az idő, de sokat gondolok rátok és olvaslak benneteket, ha tehetem.

Csak pozitivan:)

Jó éjt,
swanny
swanny

Kép
Kép

Sziaszto!

Annyira jó látni, hogy egyre több a piros szivecske!
Szóval hajrá mindenki, remélem lassan mindenki neve mellett ott lesz a kis karika!
Nellike!
Nagyon nagyon gratulálok, szinte hihetetlen! Kicsit megkönnyeztem a hírt :lol:

Kép
akire79

nellike: HÁRMASIKREK?????Jézusom, nagyon gratulálok. Húúúúhaaaaaaaa, nem térek most magamhoz, de gondolom te is így vagy vele.
vicky79
Budapest III. kerület

Bocsi Swanny hamarabb tettem fel a táblát, minthogy láttam az írásodat, de javítottam, legközelebb már a lombikosok között fogsz szerepelni!(azért nem teszem fel újra, mert mindig belehal a gépem a táblázat feltöltésébe, és vagy 1 óráig tart)
Milyen protokollod lesz?

Kép
akire79

Sziasztok.Bocsi,de csak most vagyok gép közelében.Mi már a lombik programnál tartunk.Ma voltam a Wigandt dokinál,14 napja szurom a Decát.most voltam vérvételen és ultrahangon,Eddig minden jól megy.
Szorítsatok nekem hogy sikerüljön,mert már nagyon szeretnénk egy pici babát.
manó78

Nellike!

Azt a mindenit!:) Gratulálok!:) El tudom képzelni hogy meglepődtetek. :)

Kép
nika28

Nellike! Gratulálok! Ez szinte hihetetlen! Nagyon örülök Nektek! Ez mindannyiunknak erőt és kitartást ad a későbbiekre. Vigyázz magatokra!!!!!!
szöszi1977

Dita! Rilla! Nektek hol csinálták a lapart? Nekem mindkét petevezetékem el van záródva, azt mondta a Szűcs doki, hogy ezt a műtétet mindenképpen meg kell csinálni, mert addig nem lehet menni lombikra. Előtte meg a saját dokim azt, hogy értelmetlen és csak lombikkal lehet baba. Na most akkor mi a helyzet?
szöszi1977

Nellike!

Gratulálok :)
Ez hihetetlen :)
Boldog baba várást :)

A másikban olvastam a dilemmádról, nehéz döntés, de mérlegelj, azt is tudnod kell, hogy ha egyet elvesznek a többi is mehet vele, sajnos egy ismerős már járt így...
Az élet valamiért 3 babát adott, ha adott 3 babát, akkor ad hozzá erőt, és mindent ami kell :)
De ezt neked kell eldöntened... Neked és a párodnak...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Nellike,

én is gratulálok, és sokat gondolok rátok, hogy a megfelelő döntést tudjátok hozni.

Engem is nagyon érdekelne a Sejtjeink című film, de eddig még nem mertem megnézni (mondjuk nincs is meg). Félek, hogy a kudarcos történetek túlságosan kétségbe ejtetének.
Aki már látta: a sokrészes vagy az egyestés változat a jobb szerintetek? Melyik lenne érdemes megszerezni? És főleg hogyan? A BMC-ben a vágott filmet árulják, ugye?
DVD-n ez nem szerezhető meg?
bikmakk

BIKKMAKK
Engem is kétségbeejtett amikor az 5. lombikjuk sem sikerült, sztem annál a lánynál valamilyen lelki gátok lehettek nem szervi baj, hisz spontán terhes lett végül. Én csak merem ajánlani, mert nekem speciel egy nagy adag löketet adott.

SZÖSZI
Nekem még Móron csinálták a lapart.
Sztem is érdemes megcsináltatni, mert ha csak vmi nyákdugó zárja el azt könnyen tudják orvosolni, és a végén még a lombikra sem lesz szükség!

MANÓ
Örölök, hogy minden jól megy, csak így tovább, drukk, hogy sikerüljön!

REMÉNY
Na mi volt tegnap kedves kismama? :wink: :lol:

dita75

Nellikeeeeeeeeeeeeee !!!!
Te jó ég, micsoda hír, mennyire boldog lehetsz most, tiszta szívemből gratulálok !!!! :D :D :D
Nem tudom mit írtál a másik topicban, de azt kivettem, hogy a babák számán dilemmázol.....nagy döntés, de ha 3 emrikét tetettél vissza, akkor szerintem tartsd meg őket, ha megteheted !
Nagyon sok boldogságot kívánok Neked és drukkolok, hogy sikerüljön a számotokra legjobb döntést meghoznotok !!

Edóra !
Ne gondolj arra, hogy meg fog jönni.....NEM fog, ez lehet egy jó jel is ! :wink:
+++++++++

Swanny !
Hála istennek, hogy nem lett gond a kimaradt Deca miatt ! :lol:
Nekem is hétfőn kezdődik a stimu (remélem) !

Dita !
Írtad, hogy a "gyerek" szobájában meg tudnád nézni a VHS-t....Neked van már gyerkőcöd ?
Remélem valahol valaki rábukkan a filmre ! :)

Babu !
Jól vagyok köszönöm, hétfőn megyek a BMC-be, hogy elkezdődjön a stimu, már annyira várom, remélem tényleg indulhat !
És te hogy állsz ? Megvan már az időpont a punkcióra ??

Mano !
Én meg 12 napja szúrom a Decat ! :lol:
Neked hogyan tovább ?....Te is Gonallt szúrsz mostantól 2 hétig ?
Neked a stimut a menzidhez igazították ?

Szöszi !
Nekem a ott a Szent János kórházban csinálták a lapart...Dr. Lintner Tanár Úr és én nagyon meg voltam elégedve a műtét eredményemmel ! Nekem az endometriózisom miatt volt szükséges a műtét, de ha Te tudod, hogy mi a helyzet a petevezetékeiddel, akkor miért kell laparra menned ?

Rony, Remény !
Hogy vagytok ?

Lányok !
Akire táblázatában mit jelent az, hogy "1. lombik, fagyi" ?
Azt, hogy az 1. lombiknál fagyibabákat kapunk vissza vagy az 1. lombikból megmaradt fagyibabákat ültetik vissza másodikra ??
rilla_

RILLA
A páromnak van egy kamaszfia! Katasztrófális! :x :roll:

Én is majdnem ugyanezt kérdeztem Akirétől, és a második válasz a helyes! :wink: :D

Remélem indulhat a stimud! Hajrá, már küldöm is a tüszőnövelő hullámokat, mert tőlem mire odaér pont szükséged lesz rá! :wink:

dita75

Már tűkön ülök a hétfői teszt miatt, úgy izgulok.
Szerencsére eddig nem jött meg, és az is jó (ha már erre is készítem magam) hogyha ma mégis elindul(na), akkor már minden további nélkül kezdődhet a hétfői stimu, ha nincs semmi baj. Jobban vágyom erre a babára, mint eddig bármikor... amúgy pedig, ha sikerül, röhej, de az idei 3. terhességem lesz :( bár inkább :) hiszen szeretnénk, nagyon. :roll:

Nellike, biztos, hogy a legjobb döntést fogjátok meghozni. Az én véleményem - bár nem kérdezted ;) - az, hogy az orvossal konzultálva, bízz a tanácsában, illetve a sors kezében. Ha sok Neked a 3 baba, szerintem az égiek megoldják.
Witch is 2 babóval indult és egy ügyes, szép egyke maradt neki. De ő bizony maradt!

én is szeretném a Sejtjeinket, vajon hogy lehet hozzájutni? DVD lenne a legjobb, de végülis videofilm is oké lenne.
Sziasztok: E. Dóra
edóra

Enyém lett a laptető!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:
edóra

Edóra!

Szorítok itt csendben :)!

Nellike!

Edórának igaza van, én is két babóval indultam, és a 8. hétre már csak egy volt... De ő szerintem ki tesz kettőt is, ha csak azt nézem amit a pociban művel néha :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?