Zoe!
Tényleg nagyon szomorú, hogy ennyiben fogyóban a lehetőségetek, de inkább próbáld nézni a jobbik oldalát, abból a 3-ból még akármi lehet. Ha később kistesót szeretnétek, akkor a biopszia újból megoldás lehet. Előre ne sirasd el a dolgot, hátha rádmosolyognak odafentről
Bikmakk!
Sajnálom, hogy nem sikerült

Biztos, hogy nem akarsz újból belevágni? Írtad, hogy mennyire elfoglaltak leszetek később, lehet akkor már tényleg nem férne bele. De ha tényleg nem vagy még kész rá, akkor most ne terheld ezzel magad feleslegesen.
Timi!
Nekem a HSG-t nem a Szűcs doki csinálta, hanem Újvári doki. Azt néztem, hogy szinte mindenkinek Ő csinálta, akikkel beszéltem.
Rilla!
Na, meginterjúvoltad a dokit a menzivel kapcsolatban? Agyrém, hogy valami miatt mindig idegeskedni kell, nem?

Inkább kérdezd meg, minthogy lecsússz róla.
Dita!
Már én is olvastalak Téged másik topicban, úgyhogy nem vagy ismeretlen Nekem.

Tök jó, hogy ilyen optimista vagy meg humorosan fogod fel a dolgokat.

Nagyon-nagyon drukkolok, hogy sikerüljön minél előbb babásodnod. HAJRÁ!!!+++++
Remény!
Kitartás a beültihez, már a célegyenesben vagy!!++++++++++ Minden ok lesz.
Közben Nálunk is zajlottak az események:
Tegnap voltam UH-on, nagyon sokat kellett várnom és baromira nem voltam már hangulatban ehhez az egészhez. Du 1-re volt időpontom a Krio-ba és 2-kor jöttem ki a BMC-ből. Mondta a doki, hogy csütörtökön inszem!! Hívtam sos-ben a krio-t hogy mi a helyzet, nem tudtam odaérni időben és azt mondták hogy a hétre már nincs időpont . Aztán csak kisírtam, hogy fogadjanak, de mondták, hogy sokan vannak és rengeteget kell várni. Kb 2 óra múlva meg vizsgám lett volna, de úgy voltam vele, hogy most ez az első. Párom úgy volt, hogy nem is tud oda eljönni Velem kiválasztani (tök jó

), de végül csak taliztunk ott. (Ez egy nagyon nagy piros pont Neki, úgy látszik ez neki is fontos) Na és képzeljétek, azzal fogadtak, hogy van ugyanattól a donortól megint!!!

Gyors volt a választásunk és még a vizsgára is beértem.
Szóval amilyen sz....ul indult a napom, annyira sikeres lett.
Úgyhogy aki akar drukkoljon!