A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Szia Dita!

Még nem tudom, hogy mikor megyek. Elfogyott tegnap a Norcolutom, most várom a mensit. Aztán telefonálnom kell és az kb. a 9-10 napon kell mennem HSG-re és aznap lesz megbeszélés Szűcs dokival, hogy akkor hogyan is lehet nekünk babónk.

Mindenkinek csendben drukkolok. Olvasó üzemmódban vagyok.

Nellike!

Megértem a dillemádat, én már két babánál is elgondolkodnék. Nagyon megterhelő anyagilag. A szülőkre meg nem nagyon számíthatunk.
Mint tegnap kiderült "drága, jó" anyósom a Jó Istenhez fohászkodik, hogy csak ne legyen közös gyerekem az ő fiával, hiábavaló legyen az, hogy eljárunk Pestre. Meg különben is minek rázom a rongyot, hogy én Pestre járok amikor helyben is van nőgyógyász. Szóval ennyit erről. Most egy kicsit megint magam alá estem, na de majd kivakarom magam.

Jó hétvégét mindenkinek! Én holnap is dolgozom.

Majd jelentekezem, ha történt valami érdemleges.

Timi

Kép
gyorfitimi

gyorfitimi: Csak azért is bizonyítsd be az anyósodnak, hogy igenis lesz közös gyereketek. Lehet, hogy ez még segít is. Akkor milyen pipa lenne, ha ő tehetne róla :)
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Gratulálok Nellike....remélem minden rendben lesz.

Én csütörtökön visszakaptam 2 porontyot, 1 10 sejtest, és 1 8 sejtest. A többi 8-at lefagyasztották.
Remélem a két picim velünk akar maradni, és megtapadnak és nem lesz neki túl vékony a nyálkahártyám.

Edóra ne add még fel. A remény hal meg utoljára.

Puszi mindenkinek.
remény73

Sziasztok.Nellike Szeretnék gratulálni, nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen veletek.

Rilla , én már 15 napja szurom a Decát,tegnaptól kell szurnom a Gonalt és a Merionalt. Hétfőn kell mennem uh.-ra.
manó78

Sziasztok:)
Mano78, Rilla,
akkor veletek egyszerre stimuzunk, egy nap csúszással. Én csütitől indultam a merionallal és a Gonallal:) Hétfőn Uh. Mano, téged is Szűcs dokihoz utalt Wiegant doki? Nem lesz hétfőn.
Ha van egy kis szerencsénk még látjuk is egymást, bár én délután megyek...

Akire, előre is nagyon köszi és elnézést az elírásért :oops:

Edóra, szorítok:) Már csak két nap:)

Remény, te kapsz progeszteron szurit?

Hol szoktátok beadatni a progi szurit, ha szükséges?

Timi, a Jó Isten tudja mi a jó:) Úgyhogy az ilyen butaságokat meg sem hallja. Szerintem anyósod úgy is imádni fogja a babát, amikor megérkezik:) Kitartás:)

Na jó éjt:)
swanny

Jó reggelt Lányok !

Én ma is dolgozom .... :?

Dita !
Ha jól érzem, nem nagyon vagy elragadtatva a nevelt kamaszfiadtól ! Ő ott lakik Veletek vagy csak néha van Nálatok ?
Ha a fagyis beülti sikerül, akkor az szerintem a 2. lombik ! :roll:

Timi !
Nem lehet így könnyű végig csinálnotok a babaprogramot, hogy a családtól nem kapjátok meg a megfelelő támogatást ! :(
De hátha ellágyúl majd az Anyósod várandós, ha már leszel a kisbabátokkal !

Remény !
Pihenj sokat, hogy megtapadjon a 2 pindur ! :D

Edóra !
++++++++

Manó, Swanny !
Nektek is ez lesz az 1. lombikotok ?
Ti hány embrikét szeretnétek visszaültettetni ?
rilla_

Rilla.Én nem tudtam, hogy hétfőn nincs a Wigandt doki, nekem nem mondta, de lehet hogy de. még van ,mert én de. megyek.
Nekünk az első lombik,de még nem gondolkodtunk rajta hogy mennyit vállalnánk visszaültetésre.
manó78

Swanny bocsi a mondat eleje neked szólt,még most ébredtem fel,és egy kicsit koma vagyok.
manó78

Rilla, Tegnap voltam uh-n és vérvételen. W. doki mindent rendben talált valoszinü, hogy szerdán már leszivás lesz. Nekem nem emlitette, hogy nem lesz hétfőn. Sajnálnám, mert én benne bizok meg teljesen. Mind1 végülis Szücs is meg tud nézni. És egész héten nem lesz??? Te hétfőn mikor mész, nekem reggel korán kell menni, a vérvétel miatt.

Manó te is hétfőn mész?? Akkor biztos talizunk ott. Nekem is az első lombik lesz, viszont én tudom , hogy 3-at kapunk vissza 35 felett igy szokták.

Remény nagyon drukkolok, hogy szépen megtapadjanak a picurkák!! Progiszuriról nekem is lennének kérdéseim, te azt kapsz v. utrot????
babu69

Sziasztok!

Köszönöm a sok hozzászólást és gondolatot. Mi is úgy gondoljuk, hogy vagy a természet megoldja, vagy ha ennyi babát szánt nekünk, akkor megpróbáljuk. Nekünk segítségünk az lenne bőven, már az anyu is nyugdíjas egy éve, az anyósom is otthon van és már nagyon akarnak itt kotnyeleskedni, ráadásul a férjem is csak egy napot dolgozik, utána három nap pihenője van és rá is lehet majd számítani.

Persze Zeke doki véleményét megvárjuk! :)

Köszönjük a gratulációkat is, és gondoljatok erre, ha nagyon el vagytok keseredve, hogy mi mit kínlódtunk , már két éve járunk a BMC-be és egy méhen kívül terhességet leszámítva semmi sem sikerült idáig. Mivel a méhen kívüli miatt nekem már természetes úton nem is lehet gyermekem, ezért a lombikban bíztunk, de az első kettő nem sikerült. Talán a sors akarta így, hogy egyszerre "letudjuk". :)

Szép napot, és drukkolok mindenkinek!

Ja, a Ditának igaza van, a mensi előtti állapot szinte megegyezik a koraterhességi tünetekkel, úgyhogy emiatt nem feladni senkinek!
nellike

Swanny neked is hétfőn kell menni?? Jaa de te du. mész. Húú akkor most páran szinte együtt haladunk:) IZGI!! SOK szép tüszőt kivánoK!!!!!!!!
babu69

Babu69.örülök hogy nem leszek annyira egyedül Hétfőn.Viszont én nem tudtam,hogy 35 felett 3-at kapunk vissza.Én még nem találkoztam Szücs dokival,de remélem aranyos mert Wigandt dokiban eddig még nem csalódtam.
manó78

babu: Mennek a drukkok. Szerdán lehet, hogy én is megyek ultrahangra. Holnap abbahagyom az orgametrilt, akkor remélem tudok menni, mert a héten máskor nem tudnék. Neked akkor hányra kéne menned?

nellike: Nagyon izgulok értetek, hogy mit mond Zeke dokker.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Rilla, igen ez lesz az első lombik. Én úgy tudtam, hogy a megtermékenyült petesejtek számától függ mennyit ültetnek visszam, mert egyet nem érdemes lefagyasztani, ezért ha három marad, mindet beültetik. Gondolkozni még nem gondolkoztunk rajta, hogy mennyit ültetünk vissza, majd kialakul, ebben bízom:)

Mano, semmi gond én is cseréltem már össze a neveket: :oops:

Babu, igen jó így, hogy együtt vágunk bele:) Már sajnos minden gondolatoma ez köti le...:) Köszönöm a tüszőnövesztő kívánságot:) Majd számolj be a leszívásról:) Írtak már róla a lányok, ,de hát lehet, hogy mindenkinél más:)

Szép szombat estét mindnekinek:)
Swanny
swanny

Nellike!

Hatalmas kő esett le a szívemről, hogy mégis megtartjátok mindet. :lol: Tudod, nem akartam beleszólni a döntésetekbe, de nagyon drukkoltam, hogy jó döntést hozzatok. Ha már egyszer ennyi megpróbáltatás elé kerültetek és végül ilyen hatalmas ajándékot kaptatok, akkor azt érdemes elfogadni (vagy pedig a természet úgyis elrendezi ha sokan lennének).
Egyik nap volt a fókuszban egy négyikres anyuka. Volt már két kisfiuk, szerettek volna egy lánykát. Természetes úton már nem jött össze Nekik, ezért lombikoltak. Igaz meglett a lányka, de mellé még 3 fiú!!!! :lol: :lol: És olyan megható volt, amikor mondta, hogy azt a babát, amelyiket a karjában tartotta most fogja először.
Az biztos, hogy így akkor le lenne tudva a családalapítás jó ideig :lol: :lol: :lol:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

SZiasztok!

Swanny ne aggódj nekem is minden gondolatom e körül forog, de ez sztem természetes!!! Sajnálom, hogy délután jössz, mert jó lett volna kicsit beszélgetni. Mindenről beszámolok majd a leszivás után. Nagyon jó volt nekem is, hogy igy elmondták a lányok kb. mire számitsak, igy azért nem félek tőle annyira. Remélem nem lesz gond az altatással sem.

Vicky nem tudom még a szerdát, hogy pontosan mikor kell mennem, holnap kiderül. Jó lenne talizni.

Manó, Rilla holnap délelőtt ti is jöttök a dokihoz??
babu69

Swanny,
egyet is érdemes lefagyasztani, nekem pl. az első lombikból és a másodikból is egyet-egyet fagyasztottak, le, ezért kapok most majd bő egy hét múlva vissza két fagyibabát- már ha felébrednek mindketten..

Drukkolok mindenkinek. Akkor ha jól számolom, a jövő héten egy csomó leszívás lesz esedékes?
Nekem ugyan most nincs stimuláció, de ha minden jól megy, és van most spontán peteérésem ebben a hónapban + felébrednek a babáim, akkor jövő hét elején nekem is lesz beültetés. Szüval elég sokan vagyunk most.... :)
bikmakk

Nellike,
én sem tudnék másképp dönteni. Persze elsőre sokkoló a hír, és van min aggódni, de azért valószínűleg minden rendben lesz végül.
Gratulálok, és sok bátorságot kívánok nektek.
(Azért még így is szerintem sokan lennének szívesen a helyetekben innen a BMC-ből... :) )
bikmakk

Volt szó a négyesikrekről:

VICKY
Megtaláltam neked a linket, és a többieknek is aki esetleg nem látta!

http://www.rtlbulvar.hu/videorovat/fokusz

Tényleg milyen sokan haladtok fej-fej mellett, mindenkinek mennek a drukkok hamarosan + teszt esők lesznek! :lol: :lol: :lol: :lol:

RILLA
Nem csal a megérzésed! :roll:
Mindig nálunk van, kivéve amikor suli van, akkor az anyjánál van!
De ahogy vége a sulinak le van passzolva, szenteste, szilveszter, nyaralás .... semmi nem telik el nélküle! :roll: Nem is lenne baj ha normális lenne, de iszonyatos rossz, neveletlen, tiszteletlen, akaratos, bunkó, rendetlen, koszos........... soroljam még? Már szeptember közepén tele volt az ellenőrzője egyesekkel és intőkkel. Én már 3 éve papolok a szülőknek, de a végén mindig én voltam a hülye, így letettem róla. Csak az a baj, hogy hiába is akarok teljesen belesz@rni a dologba, én is meg fogom később inni a levét, mert a páromnak - akármi is válik a gyerekből, senkiházi drogos monduk (mert nagyon affelé halad) - akkor is a fia marad és nem fogja megtagadni. Van a családunkba hasonló történés, és nálunk is ez lesz ha nem fogják meg idejében a gyereket, majd idejár hozzánk pénzért és ha nem adunk neki akkor ellop valamit. Hát nem könnyű, és attól félek, hgoy még csak most jön a neheze!

TIMI
Anyós monnyon le!
Remélem sikerül a baba hamarabb mint gondolná, és ha megszületik majd le sem lehet vakarni a bébiről. (bár feltételezem ennek nagyon nem tapsikolnál)
:roll:

EDÓRA
Holnapra nagy drukk, remélem nem jött meg, és holnap délben már nagyon boldog kismami leszel! :wink:

dita75

Edóra!
Remélem jó hírekkel szolgáltak a BMC-ben neked.

Én csak utrót kaptam, de remélem az is segít.

Babu!Ne félj az altatástól. Rövid ideig tart és a leleteid alapján tudják az orvosok mit tesznek. Utána meg semmit nem érzel, max, hogy picit fáj a hasid.
Betétet vigyél, mert pici vérzés lesz utána aznap.
remény73

Edóra!

én is várlak ám a hírekkel, remélem jó híreket kaptál :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Edóra,
a lányok nincsenek egyedül a várakozásban,mert én is izgulok nagyon és várlak a hírekkel.
Ma én is voltam megint és annyian voltak.Rengeteget kellett várnom,mert a héten nincs Wiegandt doki és Szűcs vizsgált meg.
:roll: :roll: :roll:
Ha minden jól megy pénteken nekem is meglesz a harmadik inszem.Sokat kellett most tenni ezért,hogy idáig eljussunk.
Nem akartak alakulni a dolgok odabent.
Na de most talán.Kopp-kopp.

Orsi

Kép
orsiborsi

orsiborsi!

Neked is szorítok ám :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

EDÓRA??????????????

dita75

Sziasztok,

Edóráról tudtok valamit?

Bikkamakk,
köszönöm az infót, tehát akkor dönthetünk úgy, hogy kettőt ültetünk be és egyet fagyizunk le.:) Üdv a jövőheti lombikos csapatban:)

Orsiborsi, pénteken gondolok rád. :)

Manó, Rilla, Babu,
Ma meddig voltatok bent? Én kb. egykor érkeztem, de elküldtek ebédelni. Olyan jó lett volna találkozni. Ti megismertétek egymást?
Van egy kérdésem: ti milyen időközönként adjátok be a szurikat? Én reggel decapeptilt délután Gonalt este Merionalt. Ez jó így vagy máshogy kellene:? Van egyáltalán a sorrendnek jelentősége?

Egész héten nem lesz Wiegant doki? Ez most kicsit sziven ütött...

Ti tudjátok a pontos méreteket (nyálkahártya, tüsző), mekkorától jó? Valahol láttam, de már nem emlékszem...

Hallottatok már az aspirin protectről? Állítólag vérbőséget okoz és segíti a megtapadást. Van tapasztalatotok ezzel kapcsolatosan?:)

Jó éjt nektek és köszönöm előre is a válaszokat:)
puszi,
swanny
swanny

Sziasztok,

a méhnyálkahártya és tüszővel kapcsolatos kérdésemet nem jól tettem fel.

Azt tudom, hogy a méhnyálkahártyánál 7-8 mm-esen már szépen megtapadhat a peteset és hogy az érett tüszőnek pedig 20 mm/esnek kell lennie, de pl. a stimu 5. napján mekkora a jó. Nekem ma emelték a Gonalt és a Merionalt, ezért kérdezem. Nyálkahártya 5 mm, tüszők 2mm-től 9 mm-ig.

Köszönöm szépen előre is, puszi,
swanny
swanny

swanny,

nem nagyon van olyan, hogypont az 5. napon mi a jó. Addig csinálják a stimulációt, amíg meg nem nőnek a tüszők (és a nyálkahártya). Van, akinek 8 nap alatt elérik a megfelelő értékeket, és már jöhet is a leszívás, akinek meg lassabban indulnak be, azoknak tovább tart a stimu.

Edóra????
bikmakk

Jó reggelt !

Babu !
Szuper, hogy minden rendben van és szerdán punkció !!! :lol:
Nekem nem a W. doki az orvosom, nem tudom, hogy mikor nem lesz a héten ....
Én is 3 babácskát szeretnék majd visszakapni, ha lehet választani !
Nekem tegnap kezdődött a stimu és minden rendben van, kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz a leszívásom.
Úgy sajnálom, hogy tegnap nem tudtunk talizni, szombaton már nem néztem babanetet, amikor te írtad, hogy te is jössz ! :(

Nellike !
Örülök, hogy sikerült meghoznotok a döntést és szerintem nagyon jól döntöttetek !!!

Swanny !
Neked mikor lesz a punkció ?
Én reggel 7-kor adom be egyszerre a Decat és a Gonallt is !
Tegnap 8-tól délig voltam a BMC-ben, ha tudtam volna, hogy ennyien ott leszünk innen a fórumról .....

Bikmakk !
Drukk a fagyibabákhoz !!!

Dita !
Sajnálom a helyzetedet és le a kalappal előtted, hogy ezt végigcsinálod úgy, hogy nem is a te gyereked !

Edóra !
???

:!:
A Sejtjeink VHS-en megvásárolható a BMC-ben, 3 500 Ft.
És hamarosan DVD-n is kapható lesz !

:?: :?: :?: Lenne egy kérdésem !
Megyek pénteken a BMC-be, a stimulációm 5. napján és elfelejtettem megkérdezni, hogy lesz-e akkor is vérvétel (és vizelet) ! ??
És a férjemnek mikor kell elkezdeni szedni a gyógyszerét ?
rilla_

Bocs, hogy nem jöttem korábban a hírrel. De mivel a hír nem jó, így nekem már nem is volt olyan fontos. Köszi a sok drukkot, nagyon aranyosak vagytok és köszönöm szépen!
De nekem már szombaton megjött, abba is hagytam az utrot és jó nagy bőgéssel kezdődött a hétvége. De aztán ahogy lenni szokott, átgondoltam a dolgaimat, és, hogy így legalább :/ hétfőn már kezdjük is a stimut újra. Így is lett. Biztonságképpen azért kellett pisilnem is, tényleg nega (hála Isten, mert megtudtam, hogy azért, mert erősen véreztem, még egy sunyi méhen kívüli lehetne.. uff, nekem már abbból is volt, szóóóóval) szóval eljut arra a pontra az ember, hogy nem is bánja, hogy negatív, és végre kezdődik egy újabb hónap, új reményekkel. Tegnap már kaptam is a szurit.
Ez van, 4. inszemem, nov. végén gondolom meg is ejti rajtam Zeke doki.

Mindenkinek drukkok, Reménynek erős megtapadást, Nellikének jó fészkelődést kívánok és mindenkinek ami kell: peteérés, vagy éppen mensi, ami a kezelés stádiumában szükséges :)

Orsi... megint fej-fej mellett hasítunk, nem?! Külön szorítok érted!!!
E. Dóra
edóra

Edóra !
Nagyon sajnálom, hogy megint nem sikerült ! :cry: :cry:
De nagyon erősnek tűnsz és ez kell is ahhoz, hogy ismét újra tudd kezdeni !
Nem szabad feladni, harcolni kell a babáért !
Egyszer mindannyiunknak megadatik, hogy Anyukák lehessünk !!
rilla_

Edóra!

Sajnálom, szorítok, hogy minél hamarabb lehessen babátok...
Azért, hogy sűrűn nem írok, szorítok nekte, és olvaslak benneteket... Kitartás!

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

CSak egy gyors bekukk.
Mindenkinek szurkolok a háttérből, de Babunak különösképp!
Ezer drukk nektek!!!!!!
És persze neked is Rilla!!! :wink:

Mi holnap megyünk újabb kontrollra - még mindig a bacikkal küzdünk. :cry:

Szép napot nektek!!!!

babszika

Sziasztok!

Edóra! Sajnálom, hogy nem sikerült, de annak örülök, hogy már kezdhettetek is.

Orsiborsi! Nagyon -nagyon drukkolok, hogy most minden rendben menjen! :)

Swanny! 5. nap táján nekem is hasonló értékeim voltak. (ha jól emlékszem). A méhnyálkahártya biztos, hogy 5 mm-es volt nekem is. Szedd a vitaminokat, igyál sokat és ne stresszeld magad a "méreteken"

Csajok! Megpróbálok feltenni uh- képet a picikékről. A gáz az, hogy fejjel lefelé láthatók, mert így sikerült felszkennelni. Ja, és a kép is olyan szögben készült, hogy mindhárom látszódjon, ezért a nagy méretbeli különbség a petezsákok között. Azért remélem bíztatásnak veszitek mindannyian!

Kép
nellike

Szia Babszika!
Még mindig, hát ez nagyon makacs baci......... gondolom addig semmiben nem léphettek előrébb..... kiborító! Ugyanez volt nálunk is az év elején, remélem itt a BMC-ben nem fog megismétlődni a szitu! :roll: Kitartás! Gondolj az idézetedre! :wink:

Edóra
Sajnos ismerős a szitu, én a 3. sikertelen után már nem is sírtam! Nincs mit tenni, mentünk/megyünk tovább! Drukk a következőhöz ami remélhetőleg már az utolsó lesz!

Swanny
Egyre izgalmasabb. Azta jó sok szuri! Minden étkezés mellé jut egy! :roll:

Rilla
Köszi az elismerést.
A BMC-ben nem kérdezted meg, hogy az ugyanaz amit most leadtak a tévében is?

Hétfőn megy valaki délelőtt?

dita75

Sziasztok!

Edóra!

Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. De még akkor is lehet pozitív teszt a karácsonyi ajándék. Én nagyon szorítok neked, hogy ezt hozza a Jézuska.

27-én megyek a BMC-be HSG-re. Ma jött meg és ma kértem időpontot. Már most tele a liberóm a vizsgálattól, na de majd csak túl leszek rajta. Tudja valaki, hogy lesz jövő héten Szűcs doki???

Dita!

Köszike a bíztató szavakat. Azt hiszem, hogy az anyós már lemondott. Mostanában nem hiszem, hogy beteszem hozzájuk a lábam. Eddig is tudtam, hogy nem igazán kedvel, de ez már túlment minden határon. Azt hiszem az unokát sem nagyon kell babusgatnia.
Mostanában nagyon sokat gondolkodunk azon, hogy el kellene költöznünk. A munkahely miatt is, a kakakeverő családtagok miatt is, meg lehet, hogy a gyerekünknek is jobb lehetőségei lennének máshol. Zalaegerszeg környékében gondolkozunk. Semmiképpen sem a városban, hanem valami külvárosi részre, vagy nagyon közeli faluba. Ott van a cégünk második leányvállalata, Magyarországon ő az anyavállalat. Sokkal jobban fizetnek és biztosabb a hely.
Meg talán közgazdászként is lennének lehetőségeim.

Már csak azt kellene megtudnunk, hogy arra kapnánk-e hitelt. Mert ezt fészekrakóval vettük. Lehet, hogy valahogyan át lehetne arra terheltetni a jelzálogot, persze értékegyeztetéssel. Már csak ezt kellene eladni. Valószínűleg ez a keményebb dió.

Szép napot mindenkinek!

Még egy kicsit visszafekszem aludni. Éjszakás vagyok.

Puszka

Timi

Kép
gyorfitimi

Sziasztok!
Edóra, nagyon sajnálom :(

Nellike, szuper a családi fotó!!

Gyorfitimi, lehet, hogy tényleg jót tenne a környezetváltozás, minden szempontból. Csak a Ti érdekeiteket tartsátok szem előtt!

Puszi mindenkinek és természetesen mennek a drukkok!

KépKép
süni76

Sziasztok!
Edóra, nagyon sajnálom :(

Nellike, szuper a családi fotó!!

Gyorfitimi, lehet, hogy tényleg jót tenne a környezetváltozás, minden szempontból. Csak a Ti érdekeiteket tartsátok szem előtt!

Puszi mindenkinek és természetesen mennek a drukkok!

KépKép
süni76

Babszika !
De jó, hogy jelentkeztél !! :lol:
Még mindig megvannak a bacik ? :evil: És mit mondanak, mikor tűnnek már el végre ??

Nellike !
Szenzációs a kép ! :D

Dita !
Szerintem ugyanaz a film, mint amit a tv-ben is adnak !

Timi !
A férjem bankban dolgozik (ráadásul a hitelezés a területe), ha gondolod/érdekel írj priviben !

Lányok !
Nem válaszoltok.....a stimu 5. napján is van vérvétel és vizelet ??
rilla_

Rilla, ha jól emlékszem, akkor csak uh van, de nem vagyok benne biztos, már rég volt a tavaly október...

KépKép
süni76

Szia Rilla!

Elméletileg nincs, de ez függ attól is, hogy mit mutat az UH.Ugyanis nálam sok tüsző volt, és a túlstimú elkerülése végett mégis volt vérvétel, de már az UH után.
remény73

Nellike!
Kicsit irigykedve, de valójában drukkolva néztem a képet. Bízom benne, hogy minden rendben lesz a terhességed egész idején a csöppségekkel. Közben arra gondoltam, de jó lenne, ha nekem is a két porontyom szépen fejlődjön, és velem akarjon maradni, hogy néhány hét múlva én is megmutathassam őket.
Van valami olyan, amire figyeljek, ami segít?
Nem hittem, hogy ilyen hosszúnak fog tűnni a 3 hét várakozás, vagy akár ez a másfél hét is, hogy minden ok-e. Néha érzem, hogy érzékeny a mellem, de aztán semmi. Két napja picit fájt a jobb oldalam, és csak bízni tudok, hogy az a beágyazás volt...

Babszika!
Sajnálom, hogy azok a fránya bacik még mindig megvannak. Mihamarabbi javulást.

Szerintem mindenkinek más, hogy kell beadni a hormonokat. Én a gonalt és a merionalt este adtam be, egyidőben. A decát meg reggel, indulás előtt. Szerintem ez mindenkinél egyénre szabott.
remény73

Edóra!
Sajnálom ami történt, de drukkolok a karácsonyi babásodáshoz..... Sok erőt a 4. inszemhez....

Timi!
Szerintem is jót tesz, ha nem bosszantanak fel, mert a stressz nem kedvez semminek. Sok szerencsét és kitartást az előttetek álló feladatoknak.
remény73

Sziasztok!

Vicky holnap akkor jössz??? Nekem ismét mennem kell vérvételre, és uh-ra, ugyanis nem szerdán lesz a leszivás hanem pénteken, mert még vannak olyan tüszők amik nem értek be.

Swanny nem tudom az értékek mikortól jók, nekem most a nyálkahártya 15 mm, én ugy tudom h. 20-tól jó, de lehet h. keverem a tüszővel. De még péntekig hátha elérem a 20-at
Nem tudom nekem a mensi 2. napján is 5 mm volt már a ny.hártya,
és azóta is nő szépen. Csak még kevés mindig:(

Rilla én is sajnálom, hogy nem taliztunk. Pedig hétfőn ott dekkoltam
reggel fél7-től, délután 2-ig. Olyan sokan voltak, hogy az iszonyat.

Nellike köszönjük szépen a fotót!! Igen-igen ez erőt ad mindannyiunknak!:) Aranyosak a kis maszatkák:)

Babszika köszönöm szépen a drukkot!!! Én is annyira szoritok
ám nektek, hogy mostmár tényleg eltünjenek azok a bacik!!!!!
Irjál légyszi mi volt a dokinál!

Manó neked mikor lesz a punkció?? Tényleg lesz valakinek
esetleg pénteken?? Én ott leszek:)
babu69

Nellike!

Örülök hogy így döntöttetek :) A szomszédban is vannak hármas ikrek, és ott az anyuka egyedül neveli őket, csodásak, két piros, egy kék :lol: .
Godnolok rátok, és szép a fotó :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Nellike! Nagyon jó érzés volt látni a képet! Vigyázz magatokra!

Én csütörtökön megyek a 3. napi hormon vérvételre, éhgyomorra kell menni? Ott már tudni fogok vmit, hogy milyennek kell lenni a jó értékeknek vagy csak már akkor, ha meglesz a 20. és 24. napi is?
Ja és kérek időpontot a laparos műtétre.
Jön vki. közületek csütörtökön???
szöszi1977

Sziasztok

Babu és Svanny én holnap megyek vérvételre és uh ra ,most szurom a gonalt és a merionalt 7 napja.
manó78

Edóra,
szorítottam nagyon,de ezek szerint nem volt eléggé.Következőleg ígérem jobban fogok.Sajnálom.
Azért jó hogy újult erővel belekezdtél,szerintem csak így lehet továbblépni gyorsan.Ha nem tudod folytatni valami gond miatt,akkor csak agyalsz és kínzod magad.
Én nagyon instabil vagyok lelkileg és erre rátett még a múlt hónap,hogy meg sem csinálták az inszemet.Na de majd most.
Iszom a gyógyteákat és jobban alakult a stimu is.Holnap még megnéz Szűcs és remélem áldását adja a pénteki beavatkozásra!!!
Megint ő csinálja,mert nincs Wiegandt a héten.
:cry: :cry: :cry:
Tavasszal bejött már egyszer,remélem most is szerencsét hoz. :wink:
Bízom benne a hónap neked is jól alakul és karácsonyra meglesz az eredménye a pocidban.
Puszi
Orsi
orsiborsi

Korán kell menni hormonvérvételre a BMC-be, mert most megyek először és nem kérdeztem meg?? És ott is sokat kell várni?
szöszi1977

Nellike,
milyen szép fotó,szerintem gyönyörű.
Gondolom naponta többször is megnézed!
Hogy érzed magad és mikor is kell visszamenned következő uh-ra?
Pihenj sokat.

Orsi
orsiborsi

Szöszi korán kell menni,mert csak reggel fél kilencig vesznek vért.Sokat kell várni,néha kint áll a sor az udvaron,de ha megindul akkor elég gyorsan megy.
Manó
manó78

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?