A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

TIMI
Gyertek a Balaton északi oldalára, én is ott lakom! :wink: :lol:
Nekem is volt drága aranyos kedves anyósom, ő lemondott...... végleg.....
A mostanival nincs gond, tök jó fej!
Nekem is 27-én kéne mennem, de mivel +/- egy nap lehet tologatni inkább 28-ra tettem a napját, pedig akkor talizhattunk volna!
Át lehet terhelni a hitelt, én is ezt tettem! :wink: :lol:

REMÉNY
Remélem a tüneteid babá(k)ra utalnak! Szorítok! ++++++++++++++++++

BABU
15 mm? :shock: Ilyet még nem is hallottam! Nagyon szépen megvastagodott. A tüsző jó 20-tól..... a mnyh. már most kifogástalan! Megeszem a kalapom ha ebből nem lesz baba!
Péntekre mennek a drukkok! +++++++++++++++++++++

SZÖSZI
A hormonhoz nem kell éhgyomor, de ha mást is néznek benne akkor kell.
Várni sokat kell mindenre, sajnos sok sorstársunk van! :(

MANÓ
Drukk a holnapi vv-hez!

Én ma megmasszíroztattam magam, egész fel vagyok frissülve!
Megyek is aludni!
Jó éjt !

dita75

babu: Nem tudok menni, mert még nem jött meg. Majd legközelebb összefutunk. Drukk péntekre.

Mindenkinek drukkolok holnapra, hogy olyan eredmények szülessenek, amiket szeretnétek.
vicky79
Budapest III. kerület

rilla,
igen, lesz vérvétel és UH is. De nem kell éhgyomorra menni.
bikmakk

Sziasztok!

Dita!
Ha már így megemlítetted az idézetet....
Nem véletlen ez - mindig mondtam én, h nincsenek véletlenek.
A névnapomra kaptam most egy idézetes könyvecskét. Na és mit gondolsz, hol nyitottam ki??? :roll: Azt hiszem, h ez egy jel. SZóval most már türelmesebb vagyok és mivel egyre többet álmodok azzal, h gyermekünk van, ezért azt hiszem, h kicsit közelebb is kerültünk a célunkhoz.

Köszi csajok a szurkot! :lol:
Most már le kell mondaniuk a baciknak!!!!!

HA megvan az eredmény, mindenképp jövök. És jönnék én többet is, de olyan hülye beosztásaim vannak, h 1 nap de., egy nap du., én meg nem bírok átállni és egyfolytában aludnék.... :? :(

Ölelek mindenkit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

Bocsi a belekotyogásért!
Csak egy nyereményjátékot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani.

http://hogyanalszol.dormeo.hu/index.asp ... &sid=50976
jnmesi

Lányok !
Köszi a válaszokat, asszem elmegyek éhgyomorra, aztán lesz ami lesz....

Remény !
Mikor mész vissza uh.-ra ?

Babu !
Jujjjj de izgi, már mindjárt itt van a péntek !!! :lol: :lol:
Én is pénteken megyek a BMC-be uh.-ra !

Szöszi !
Én éhgyomorra mentem a 3. napi hormon vérvételtre !
Ki fog műteni ?

Orsiborsi !
Nagyon drukkolok a pénteki beavatkozáshoz és a Szűcs dokihoz !! :wink:
rilla_

Sziasztok!

Orsi!

Pénteken megyünk valószínűleg mi is, mert holnap nem biztos, hogy tudunk menni. Ne felejtsd, hogy nálunk is helyettesített a Szűcs doki a leszívásnál is és a beültinél is és szerencsét hozott. :wink:

Talán a Sünike mondta, hogy amikor beszélt a Szűcs dokival (aki az ő orvosa) mondta, hogy egymás helyettesítésekor jobb szokott lenni az eredményességi statisztika. (vagy valami ilyesmi hangzott el.) Szóval hajrá.

Remény!

Nem nagyon tudok ajánlani semmi jót vagy különöset. Nálunk a várakozás két hete nagyon szomorú dolgokkal telt, temetések, sírás stb. Nem is gondoltuk, hogy ezek után sikerülhet. Arra tudtam csak koncentrálni, hogy az utrót időben berakjam. Azt ettük, amihez éppen volt erőm megcsinálni, vagy amit a férjem hozott a gyorsétteremből. Szóval az én két hetem senki előtt ne legyen példa. Persze esténként azért próbáltam valamit jóvá tenni és egy-egy körözött, vagy más túrós étel becsúszott, de valahogy nem ez volt akkor a legfontosabb. Egy szóval senki nem gondolta volna a családban , hogy egy is túléli azt a két hetet, nemhogy mind a három. A Nemone a tanúja, hogy milyen idegállapotban voltam, nem részletezem tovább.

Ami viszont feltűnt a vérvétel előtti pár napban, hogy amellett, hogy nekem nem szűnt meg az utró miatti mellfeszülés, ezt nem tudom másképp mondani, "felfeszült" a hasam. Ez az állapot most is tart, nagyon kellemetlen, néha már a hasam bőre is nagyon fáj a feszülés miatt. Állítólag ez is a progeszteron hatása és majd elmúlik. A másik gyanús dolog az volt, hogy 5 perceneként büfiztem, látszólag ok nélkül. (nem fügött attól, hogy ettem-e vagy sem, szénsavasat sem ittam stb.) és ez három napig tartott éjjel-nappal. Szóval ezek szerintem olyan egyedi és furcsa tünetek, amik korábban nem voltak és az utolsó napokban okot adtak a reménykedésre.

Persze olyan is van, hogy valaki semmi különöset nem érez a vérvétel/teszt előtti időszakban, csak olyan érzése van, mintha meg akarna neki jönni . Mégis terhes.

Gondolom nem sokat segítettem, de azért leírtam. :?

Szép napot, megyek főzök valamit! :)
nellike

Sziasztok!

Babu, 15-ös nyh karcsú????? :shock: Ne viccelj!! Nekem beültetéskor volt 9 v. 11. Eddig most volt a leggyengébb a nyh-m mégis elég volt :wink:

Nellike, igen, én írtam azt a statisztikáról :D De ha jól emlékszem, a régiek közül is (Lukrécia, Benszi v. Bibar) így sikerült többeknek a sokadik próbálkozás.
Egyébként hogy vagy? Rosszullétek elkerülnek?

PUszi

KépKép
süni76

Sziasztok!
Nellike, Te vagy a sztár! Csodásak a "gyerekek", élvezd ezeket a pillanatokat, mindet, olyan hamar elrepül, és biztos vagyok benne, hogy a viszontagságok is eltörpülnek, ha már megszületnek az egészséges babák.
Orsi: hogy Te milyen jószívű, csupa kedves teremtés vagy! Igazi Anyuka-jelölt! Remélem ez az inszem sikeres lesz, de ne felejtsd, sajnos, akármilyen nehéz, kell lelkileg is erősödnöd, stabilabbnak kell lenned, tudod. Bár ezt nehéz tréningezni. Én most jobban vagyok, de sokszor elkap a gondolat, hogy mi lesz, ha nem jön össze, belehalok, stb.. de ahogy ti is mondjátok, nem szabad ezekre gondolni, menni, sőt menetelni, vágtatni kell, előre, és sosem hátra. Mondom én, aki gyakran számolgatom, mikor szülnék, szültem volna. Szerintem nem túl jó dolog, de az sem, hogy már 3 ilyen kalkulált dátumom van. Rémes.
Remény: türelem, nyugalom. Mikor az ember pörgetné előre a naptárat, nem? Elég pocsék ez a ciklikus élet nekünk, totálisan alárendelődtünk a félidőknek, részidőknek. De neked is csak azt az elcsépelt okosságot tudom írni, hogy egyszer remélhetőleg mindnyájan örökre elfelejthetjük a várakozást, a naptár-nézegetést; maximum a gyerkőcök szülinapjait karikázgatjuk majd!
Mindenkinek drukkok, Babszika, szörnyű a baktérium-ügyetek, nagyon rossz lehet.
E. Dóra
edóra

Sziasztok,
megjöttem a mai uh-ról is(olyan érdekes annyira gyakran járok,mint akinek lombikja van-két naponta).Az az egyetlen szépséges tüszőm megvan és gyönyörűen virít ott egyedül a helyén,de a méhnyálkahártyám ritka gyenge.Mindösszesen 5mm!!!Nem tudom hogy hoztam össze,még a doki is megkérdezte ilyen gyenge szokott lenni.Mondtam neki,hogy amúgy sem volt még 8-9mm-nél vastagabb,de most negatív rekordot döntött.Ennek nem örülök,mert mire összehozok egy tüszőt,ami elég nagy,addigra meg más eredményem lett rossz.
Valakinek valamilyen jó ötlet,amivel vastagíthatnám???
Pénteken megcsinálja Szűcs az inszemet,úgy izgulok mint legelőször.
Bennem ma először felmerült lehet lombikra kellene mennem,mert nem alakulnak ezek a stimuk túl jól,romlanak az eredmények.Szerintetek engedné a doki 3inszem után?

Edóra,
mintha magamat olvasnám a soraidban(sokmindenről hasonló a véleményünk és gondolataink is egyeznek),de nem vagyok olyan erős mint Te,csak színlelem az ismerősök elött, ne lássanak gyengének.
Már rettegek a decembertől(akkorra voltam kiírva-anyukám szülinapjára!!!),és nem tudok nem rá gondolni mi lenne,ha...
De majd tanulok tőled.

Nellike,
fél szemem ott lesz pénteken és majd figyellek.Remélem minden rendben lesz,lehet már szívhangot is hallasz.
Az lesz aztán a csodálatos zene füleidnek!!!Tuti sírás!!!

Kép

Puszi
Orsi
orsiborsi

Zoe,
merre jársz???Van már eredményed???
Olyan régen nem jelentkeztél,remélem minden rendben veled?

Orsi
orsiborsi

Orsi, sajnos nem vagyok én erős, csak tompa. Ez inkább szomorú, mint elismerést érdemlő. Talán mert túl régen kezdtük... 2004. novembere óta figyelem minden hónapban, hogy megjön-e. Orvoshoz csak jó 1,5 év múlva mentünk. Azóta volt nagyon hosszú kihagyásunk is. De baba még sehol :(
Inkább ne kelljen senkitől sem tanulnod, legyen hamar babád, majd az erősít. Nekem egyszer egy jós azt mondta, hogy a szülés teljesít ki, egészen ki leszek cserélve, öntudatos leszek, ésatöbbi, csak mikor már?! :roll:

Itt a lányoktól a méhpempőt hallottam csak nyálkahártya vastagítónak, esetleg ha azt ennéd nagy rohamban?

Egy pete = egy baba, ez lebegjen a szemed előtt! :)
Mindenkinek.

3 pete pedig 3 baba, ugye Nelli? :D
edóra

Edóra! Igen-igen, van erre is példa. :)

Orsi!

Méhpempő, méhpempő kapszula s.o.s + melegvizes palack az alhashoz, E vitamin, tökmag zacskószám (vas miatt) , vörös gyümölcsökből készült Multivitamin ital (pl.Hohes C 100%-os Red Multivitamin) , bioflavionok! (brokkoli, paradicsom, citrusfélék), tejtermékek

Nekem is elég görény szokott lenni a méhnyálkahártyám, de most utoljára elérte a 10 mm-t beültire. Elég volt ! :wink: HAJRÁ!!! :D :D
nellike

Lányok! Én is úgy döntöttem, hogy éhgyomorra megyek, abból baj nem lehet. Inkább minthogy emiatt egy hónapot kelljen várni.

Lenne még kérdésem, ha megtennétek, hogy válaszoltok megköszönném. Azt mondták, hogy a beutalót előbb ki kell kérni az információs pultnál, ott hány órától vannak?

Rilla!
Eddig még úgyvan, hogy a régi dokim a SOTE I. klinikán, de holnap megyek azt is megdumálni, ha túl késői időpontot mond, akkor megkérdezem a BMC-be.

Nellike! Hogy érzed magad? Neked a Szűcs csinálta a beültit?

Edóra! Szorítok, hogy sikerüljön! Ennyi idő után igazán megérdemled!!

És nem utolsó sorban mindenkinek drukkolok, azoknak is akiket külön nem emeltem ki, de sokszor elvesztem a fonalat, hogy ki éppen hol tart.
szöszi1977

ORSI
Ugyanígy jártam a 3. inszemnél és néhány nap alatt megdupláztam az 5 mm-t!
Mézzel kevert méhpempőt ettem, eastradiol tapaszt tettem fel a fenekemre egyet meg a hasamra, tejtermékek és rengeteg bubimentes víz!
Sok sikert! Nekem bevált, bár az inszem nem sikerült, de biztos nem ezért!
Péntekre egy kalappal!

BABSZIKA
Együttérzek! Én nagyon félek a baciktól, mert fél évig mi is két ilyen kedves váratlan vendég miatt voltunk kényszerpihi alatt! :roll:
Bacik monnyanak le!

RILLA
Drukk a pénteki uhu-ra!

EDÓRA
Ez a beszéd!

:wink:

dita75

Orsiborsi!

Nekem a negatív rekordom 3,1 mm, én napi egy 400 mg-os e-vitaminal, és napi egy méhpempőkapszulával értem el, hogy vastagodjon. Amúgy a lombik jobb lenne, sztem beszélj a dokiddal, nekem a beülti előtt mesterségesen, gyógyszerrel építették ki a méhnyálkahártyámat, mert kb. ilyeneket produkáltam, mint te...
Kitartás...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Rilla!
Köszike a felajánlást lehet, hogy élni fogok a lehetőséggel. Remélem, hogy jól vagy!!!

Dita!
Még nem tudom, hogy hova költözünk, még az sem 100%-os, hogy igen. De az esély elég nagy rá.

Csajok!

Valaki meg tudja nekem mondani, hogy hogyan érem el Szűcs dokit. Ugyanis a helyzet a következő. Tegnap felhívtam a BMC-t, hogy megjött és kérek időpontot HSG-re, mert ugye már csak ez van vissza. Adtak is 27-én 10-re. Aztán visszahívtak a recepcióról, hogy nem jó a vérsüllyedésem, és hogy így nem csinálják meg. Ma voltam a háziorvosnál, valószínűleg a torkom van begyulladva, azért nem jó az eredményem. Most szedek antibiotikumot, és jövő hét kedden megnézzük a labort. Most ha az jó akkor megcsinálják szerintetek a vizsgálatot? Már csak ez lenne vissza!!
Ma a recepción azt mondták, hogy akkor majd a következő ciklusban. DE NEKEM NINCS CIKLUSOM!!! Most akkor még mennyi időt várjak, hogy újra Norcolutot szedjek??? Vagy mi lesz ezzel az egésszel??
Mert azt mondták, hogyha jó az eredményem, akkor majd Szűcs dokival megbeszélem a továbbiakat. Na de azért amit telefonon is meg tudok vele beszélni had ne utazzak már 140 km-t.
Szóval valaki tud segíteni?????????????

Köszike

Timi

Kép
gyorfitimi

Bikmakk,
köszönöm az infót, megnyugtatott. :D

Edóra,
igen én is így fogom fel, új hónap új remény :) Nagyon erős vagy, lehet hogy tompának érzed magad, de ehhez, amit végig csináltál,hatalmas erő kell.

Babu,
pénteken bent leszek én is, majd gondolok rád:)

Witch26,
3-as ikreket egyedül nevelni…nem kis feladat :shock: Minden tiszteletem az övé :) Hány évesek?

Babszi,
szorítok, hogy minél hamarabb távozzanak azok a gonosz kis jószágok. Antibiotikumon vagytok? Szedtek valamilyen immunrendszer erősítő vitamint? Mi lett a kontroll eredménye?

Nelli,
az UH kép olyan csodálatos, hogy majdnem elsírtam magam :oops: :oops: Tiszta anyja mindegyik :lol: Az állapotleírást nagyon köszönöm, jó volt olvasni :lol:
Igyekszem nem stresszelni magam, főleg, hogy Bikmakk megnyugtatott :lol:

Dita,
ja ja, reggelire Deka, ebédre Gonal, vacsira meg egy kis Merional :lol: :roll: Ez a jó fogyókúra :roll: Lehet, hogy megyek hétfőn punkcióra, de még péntekig semmi sem biztos.
Húúúúú, a masszázs jó ötlet…lehet, hogy holnap befizetek én is egyre :lol:

Orsiborsi,
hajrá pénteken a 3. inszemhez. Megyek én is, csak UH-ra, rád is gondolok :lol: Utána, ,ha van lehetőséged feküdj egy kicsit és lazíts :lol:
Nekem feltették a kérdést 3. inszem után, hogy mit szeretnék…lehet, hogy érdemes lenne rákérdezned. A méhnyálkával kapcsolatosan pont az aspirin protectről olvastam, hogy vérbőséget okoz és segíti a megtapadást. De elsősorban Kálisoknál van benne a protokollban, BMCben még senkitől sem hallottam…
Van egy barátnőm, kétszer babásodott be, minden évben ugyanakkor, a kiírt dátumai is egymáshoz közel estek. Sajnos mindkettő elment, 7-8. hét. Végig csináltam vele mindkettőt, megértelek. Kitartás és kényeztesd magad, bármivel ami jól esik, ha rossz gondolatok támadnak benned.

Szöszi,
szerintem érdemes korán menni, ha még utána szeretnél bemenni dolgozni. Főleg, ha éhgyomorra kell menni. Ehetsz előtte, már nem emlékszem,hogy lehet-e? Az infó pultnál fél nyolckor nyitnak, de előtte sajnos végig kell állni a kanyargó sort…

Győrfitimi,
szurkolok a hsg-hez. Én is nagyon izgultam, de engem úgy beijesztettek, hogy ahhoz képest meg sem kottyant. Erős menstruációs görcs, ha ezt szoktad tapasztalni, nem lesz nagyon megerőltető. Nem Szűcshöz járok, de nem hallottam, hogy ne lenne.
Családdal kapcsolatosan: néha tényleg jobb, ha távolabb kerülnek
Szerintem mindenképpen hívd fel a dokit, de sajnos én nem tudom a számát. Nézd meg akire táblázatában ki jár még hozzá és priviben kérdezd meg a mobilt, vagy türelmesen hívogasd a BMC-t, főleg kettő környékén:(

Rilla,
24-25-re tippelte a punkciót Wiegant doki. Aztán majd a stimu sikerétől függ. Én is nagyon szívesen találkoztam volna veled…
Nekem, ha jól emlékszem volt vérvétel az 5. napon, de nem kellett éhgyomorra menni. A 7. napon volt vérvétel- ez ma volt. A 9en is lesz vérvétel. A férjemnek az 5. napon kellett elkezdeni a gyógyszert, de nézd meg a stimus lapot, neki vagy egy külön sora.
S

Mano,
haladunk fej-fej mellet:) Rilla és Babu is velünk van:) Mármint lombik:)
swanny

Rilla, Szöszi!

Ha éppen menstruáltok, akkor az a 3. napi vérvétel, és az nem kell éhgomorra, hiszen akkor csak hormont néznek. Csak a későbbire kell az éhgyomor, hiszen akkor tudnak mást is nézni. UH-ot se nagyon szoktak menses alatt, legalábbis én úgy tudom.

Sajnos a vérvételhez is és mindenhez ki kell várni a sort. Sajnos ez már hajnali fél 7-kor elkezdődik és kb. mire beér az ember a belső ajtó közelébe már 8 órához közelít az idő. Ez a hidegben nem túl jó, de nincs más választás.

Nekem hétfőn kell mennem vérvételre. Iszom a vizet, eszem a túrót, és megteszek mindent, hogy velem legyenek a babókáim. Reménykedem, azt majd eldől, hogy is állunk...:)

Nem tudom, hogy megadják-e az orvos mobilját, én leggyakrabban úgy szoktam, hogy felhívom a recepciót, és felteszem a kérdést, majd 1-2 óra múlva újra hívom a válaszért, pedig el tudnám érni, de nem akarom zavarni rendelés alatt, utána meg nem szeretik. Ha nincs ciklusod, és van időpontod, és j előtte a véreredményed is jó, szerintem nincs gond. Az igaz, hogy a ciklus első felében kell menni, de ha nincs ciklus, nem tudom hogy szokták.

Nellike, köszi a leírást, reménykedek, és megteszek minden tőlem telhetőt. Remélem az én 7-es nyálkahártyám elég volt a babáknak beágyazódni. Nálad 3-at ültettek vissza és mindhárom megmaradt, ugye jól értelmezem? Ugyanis most hallottam a 4-es ikrekről és ott nem hiszem, hogy 4-et ültettek vissza, hiszen az csak 40 év felett szokás, és a csaj nem tűnt annyinak.

Köszi mindenkinek a drukkolást. Ma nagyon beindult a fórum, alig győztem olvasni, mert mostanában esténként nézek be.
remény73

swanny!

4 év körüliek, aranyosak, sajnos az apuka kb. 1-2 éve elhagyta őket... sztem jobban járt a csaj... dinka a pasi...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Kedves Remény,

nagyon, nagyon szorítok. Pontosan mikor kell visszamenned? Neked hányat ültettek be?:)
Jó éjt,
swan
swanny

Kedves Witch,

igazad van, bár nagyon nem lehet könnyű... de hát van amikor a semmi jobb, mint a valami:)
puszi,
s.
swanny

Remény, nincs is már olyan messze a hétfő. Nem csoda, ha izgulsz! Csak ott legyenek, a többi már nem számít! Nem is dolgozol, otthon vagy? Bocs, de nem tudom, írtad-e, hogy fekszel vagy?
én még nem lombikoztam, azt sem bánnám, ha el sem kéne addig jutnom sosem, de ki tudja persze; szóval nem tudom, hogy megy ez, bár itt olvasgatok, és okosodok, de azt nem tudom, hogy beülti után mit kell(ene) csinálni?
ebben a ciklusban én olyan esetlen vagyok. Mindegyik este egyedül kellett beadnom a szurit, és annyit bénázok! Ma többször kellett megpróbálnom szúrni, nem akart bemenni a tű, mintha a hegye nem lett volna elég jó. Tegnap is tűt kellett cserélnem. Lehet, hogy van tompább széria? :shock:
Timi: szerintem is, ha az orvosodat nem is éred el, a recepciónak szólj, hogy nálad ez a ciklus kérdés nem olyan egyszerű. Sajnos nagyon elfoglaltak, de mégis kissé "harcolni" kell, mert te pedig Te vagy, magadnak a legfontosabb, és haladnod kell. Nehéz, mert néha úgy érzem én is, hogy minden tehetetlen hónap komoly időpocsékolás.
edóra

Swanny, nekem 24-én derül ki, hogy a két beültetett (8 és 10 sejtes) porontyból mindketten velem vannak-e, vagy hogy is vagyunk most... Köszi a szorítást.
Ma már kicsit rosszalkodtam, párom nagyon sütit akart enni, így kakaós kalácsot csináltam neki, remélem nem lesz gond itt belül...
remény73

Edóra, teljesen egyetértek minden szavaddal:)
Na még dolgozom egy kicsit....
swanny

Remény, húú az már csak öt nap:)
A kakaós kalács miért rosszalkodás? :oops:
swanny

Edóra!
Igen, szabit vettem ki, de már nem igen fekszek. Napközben keresztszemesezek, sétálok, TV-t nézek néha, este meg netezek.
Ma kivételesen sütit sütöttem, de nem fárasztottam ki magam.
Nekem a tanács az volt, hogy a 4. nap után sétáljak, sokat igyak és túró. Ez meg is van.
Az első 4 napban is nehezen bírtam az ágyban maradni, mivel sokat ittam, folyton WC-re jártam, és mivel nem szolgált ki senki, igaz ennivalót kaptam minden nap anyosoméktól, szüleimtől, így a kaja nem volt gond. Közben párom lebetegedett, így továbbra is magam látom el magam, és persze már őt is pesztrálom néha, de óvatosan.
remény73

Swanny
Hogy miért rosszalkodás? Hát mert kímélő életmódba nem tudom mennyire fér bele elsőre egy jó kis kalácsdagasztás... de a párom imádja az ostoros rétes névre hallgató kakaós kalácsot, pedig én gyümölcskenyeret akartam csinálni, de változott a terv.
remény73

Oh, már értem.
Szerintem a kismanók, ha meg akarnak kapaszkodni, akkor még a kalácsdagasztás sem árt nekik:)
És ők biztosan megakarnak:) Én is szívesen mennék születnék olyan helyre, ahol kakaós kalácsot sütnek:))

Van valami ötletetek a fehérje pótlására? Sajnos nem tudom megemészteni a laktózt és a tejfehérjét....Valamivel ki kellene váltanom a tejtermékeket.

Jó éjt mindenkinek:)
swanny

Sziasztok,
szép reggelt mindnekinek.
Köszönöm a sok jó ötletet a méhnyálkahártya növesztéséhez és a kedves szavakat,bizatatást.Mindenkinek!
Munka előtt rohanok a gyógyszertárba és remélem minden kapok itt Egerben is(a eastridol tapaszt nem biztos lesz,de a vitamin és a méhpempős méz tuti,azokat múlt hónapban ettem,de most sztrájkoltam velük. :cry: )Nem volt jó ötlet!!!

Remény,
a 7mm-es nyálkahártya már jó eredmény,jó helye lesz a babáknak!!!
Nagyon szorítok neked!Még néhány napot pihizel és máris megvan az eredmény!

Orsi
orsiborsi

Sziasztok!

Swanny!
A kúrának már vége, azért is mentünk most kontrollra. Kedden lesz eredmény és nagyon izgulok. :roll:
Mert ha most pozitív lesz, akkor tuti, h szünetel a projekt (legalábbis orvosok nélkül folytatjuk), mert ez már őrület, h 60 féle gyógyszert szedetnek velünk.

Remény!
Sütni jöhetsz hozzánk is :lol: és én engedem a gyümikenyeret is 8)

babszika

Ha jól látom, akkor holnap (pénteken) jó sokan megyünk a BMC-be ! :lol: :lol: ......Babu, Nellike, Orsiborsi, Swanny és én ! Jön még valaki ? :lol:

Nellike !
Sajnálom, hogy ennyi szörnyűség történt Veled a terhességed első napjaiban, de ha ezt kibírták a picúrkák, akkor nagyon erős babácskáid vannak !

Orsiborsi !
Nagyon drukkolok, hogy péntekig vastagodjon a méhnyálkahártyád ! Én sajnos nem tudok Neked semmi okosat sem mondani, mert még tapasztalatlan vagyok ezügyben !

Szöszi !
A recepción fél 8-tól vannak és a beutalóval kell menned a műtős orvosodhoz !

Dita !
Aranyos vagy, köszi a drukkot !

Timi !
Remélem sikerül meghoznotok a legjobb döntést, hogy hol folytassátok az életeteket !
Szerintem mindenképp beszélj a BMC-vel a helyzetedről, hátha mégiscsak megcsinálják még most a HSG-det !!

Swanny !
Izgulsz már a punkció miatt ?

Remény !
Holnap vagy még hétfő előtt csinálsz tesztet ?
Küldhetnél nekünk abból a fini kalácsból ! :wink:
+++++++++

Babszika !
Ne aggódj, mostmár tutira jó eredményt kell kapnotok !!!!Szúrkolok ezerrel !!!
rilla_

Sziasztok

Csajok, mikor lehet megkérdezni telefonon az eredményeket?
Mert most hívtam a BMc-t és nem veszik fel :cry:

Kép

Kép
edinka

SziasztoK!

Rilla!
Ha gondolod, holnap elmegyek én is, csak hogy találkozzunk és pletyózzunk :lol: :lol: :lol: :lol:

Edinka!
Sajnos elég nehéz őket elérni. Nekem alig vették fel, kivéve, ha Mártika is dolgozik. Mert ő mindig felveszi. De sztem olyan dél és 2 között a legbiztibb.... eddigi tapasztalat alapján. :roll:

babszika

Szép estét mindenkinek!

Szöszi! Viszonylag jól érzem magam, próbálom úgy felfogni, hogy lehetnék rosszabbul is. Végül is a róka idáig elkerült, de úgy érzem magam már napok óta, mint akinek gyomorrontása van. Igen, nekem a Szűcs csinálta a leszívást is és a beültit is, de helyettesített :wink:

Timi! Nem tudok a Szűcshöz elérhetőséget. ha hívod a recepciót nem tudják kapcsolni? Nekem már párszor kapcsolták a Zekét. :?

Remény! Nem hiszem , hogy bajt csináltál volna egy kis dagasztással. Ha akartak, már megtapadtak és szépen kapaszkodnak megosztódnak :) Drukkolok a hétfői vérvételhez! :)

Orsika! hajrá hajrá méhnyálkahártya! Még van idő, mert kell pár nap a megtermékenyült picikének amíg leér a méhbe! :wink: Ne stresszeld magad emiatt, próbáld meg a hasad alját végig melegen tartani! :)
nellike

SZiasztok lányok!

Rilla, Swanny, és még ki jön holnap a BMC-be?? Tényleg punkció lesz v.kinek holnap?? Nekem igen:) Jó lenne talizni veletek.

Babszika nagyon drukkolok, hogy tényleg végre bacimentesek legyetek!!

Nellike ez jó hir! Nekem is helyettesitésben csinálja a SZücs a leszivást, hátha nekem is szerencsét hoz:)

Timi végül sikerült elérned a dokit???
babu69

Köszi Babu!
Én azért annak is szurkolok, h most babás legyek. :D
(egy lány egy másik fórumon azt álmodta, h én leszek a következő... hátha igaza lesz :wink: )

babszika

Sziasztok!
Ma kicsit borús volt a napom.:( Sajnos problémák léptek fel a végbelemben. Most próbálom orvosolni természetes úton, hogy hétfőn ha pozitív az eredmény a vérvételnél, megkérdezhessem, mit tegyek, hogy ne veszélyeztessem őket, s egy tükrözés rejt-e veszélyt rájuk, vagy nem...

Azt hiszem nem csinálok tesztet, rábízom a vérvételre...

Sajnos nem tudom mivel lehet a tejtermékeket pótolni fehérjeként. Ha találok valamit a neten, majd jelzem.

A kalács jól sikerült, fogyogat...:) Ha valakit érdekel megosztom a receptjét :)
remény73

Remény!
Kalács jöhet. :wink:

babszika

Ma megjött. Mivel most nem akarunk inszemezni, ezért nem is sietek vissza uh-ra, jövő héten szerdán megyek. Akkor megtudom, hogy volt-e a kiskatonákban baci, remélem nem. Nem is tudnék hamarabb menni, mert elég sok a munkám. Ma is elég későn végeztem. :evil:

remény: Sajnálom a popógondokat. :( Remélem nem lesz nagyobb gond.

babszika: Remélem nálatok is elmúlt a baci.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
Szerdára szurkolok és piri már nálatok is lemondhatna! :x

babszika

babszika: Hát most remélem jót tesz a piri és kihajtja a cisztáimat. De a következő inszem után lemondhat. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
Ez a beszéd! :wink:

Karácsonyra való tekintettel mindenkinél megtörténik majd a csoda. VAgy előtte, h már a fa alatt ott legyen, vagy utánna, h az új év kezdődjön jól! :wink:

babszika

Sziasztok!
Olvasgatlak már titeket egy pár napja! Drukkolok mindenkinek!
Nekem az első inszemet csinálta Szűcs doki hétfőn. Kaptam Utrogestan-t. Lenne egy kérdésem, aki tud légyszi segítsen. Az utro mellett lehet irrigálni, vagy inkább felejtsem el?
juttta

Jutta!
Én nem fogok tudni segíteni, de biztos lesz vki, aki igen :wink:
ÉS sok drukk!!

babszika

De sokat írtatok! :shock:

BABSZIKA
Jól áll a kezedben a seprű! :lol:
Remélem az álom valóra válik! :wink:
Én karácsonykor születtem, úgyhogy nekem dupla ajándék jár! Egyébként ezt nekem pedig anyukám álmodta meg! :) (mármint, hogy ikreim lesznek)

JUTTTA
Én elfelejteném!

VICKY
:cry:

BABU
Egy nagy kalappal a holnapi punkcióra!
Gyere a hírekkel!

TIMI
Remélem meglesz a hsg!

REMÉNY
Jobbulást! Remélem hétfőn 'első kézből' tudom meg a jó híreidet! :)

NELLIKE
Rád is gondolok holnap, kiváncsi vagyok, hogy mit szól a doki a döntésetekhez!

EDINKA
Veled mizu? Hol tartasz? Elvesztettem a fonalat!

RILLA
++++++++++++++++++

ORSI
Ha előbb tudom kültem volna neked tapaszt postán!
Nem mondom, hogy legközelebb, mert most már babás leszel!

SWANNY
Hát ezek a gyogyik pont hogy nem fogyókúrásak, bár ha kizárólag ezzel táplálkozol.... :roll: Én spec. az évek során több tíz kilót kaptam magamra, csak az inszemek alatt több mint 10-et. Égő is volt, mert a BMC-be megkérdezték hány kiló vagyok és én még a nyári súlyomra emlékeztem, ehelyett 12-vel mértünk többet, jó mondjuk ruhában! De az max. 2 kiló! :roll:

dita75

Szép napot nektek!

Hmm, mindenki a BMC-ben van? :lol:

Dita!
Köszi, igyexik az ember lánya - hogy legalább a seprű jól álljon :lol: :lol: :lol: :lol:
Na, neked akkor tényleg dupla ajesz jár! Megszavazva!

Várom a híreket....

babszika

Orsi, szorítok! hajrá a vastagodáshoz, mármint a méhny-hoz! Hátha sikerül ez az inszemed, akkor igérem, próbálok utánad gyorsítani, és legyünk együtt - most már egészségesen+panaszmentesen várandósok! - csak nekem még olyan messzinek tűnik az enyém, egyáltalán bármi beavatkozás.
E. Dóra
edóra

Dita,
nagyon kedves tőled,hogy még el is küldted volna.Jól esett,hogy felajánlottad.

Edóra,
egy-két hét ide vagy oda nem oszt,szerintem.Csak ott tartanánk.
Nagyon hosszú napon volt,most értünk haza.Sokan voltak ma is,de még ennyi leszívást.Fél 3-kor csinálták meg az inszemet.Én persze semmit sem ettem,így korgó gyomorral vártam csinálják már meg.De tényleg alig győzte Szűcs doki.Sajnáltam,mire a zárót megkaptam neki is elégnek tűnt a mai nap és az egész hét helyettesítéssel.
Amit éreztem beigazolódott,mert nem lett valami fényes eredménye a páromnak,így azt mondta ha esetleg ne...(ezt nem írom le babonából :wink: ),akkor folytathatjuk lombikkal.De azért biztatott!!!
Most megyek pihenni,hosszú volt a nap.
Köszönöm a szorítást.

Nellike
,
már nagyon izgulok mi történt ma veletek.Sajnos nem láttalak,mert fél 11-től már hátul kuksoltam a pihenőszobákban!
Kaptál új fotót?

Kép
Puszi
Orsi
orsiborsi

ORSI
Ne viccelj, mi a másik topicban (ami az állandó lakcímem) annyira megszerettük egymást, hogy pl. szeptemberben amikor nem tudtam volna a stimumat kifizetni (ugyanis a párom fiának az iskolakezdése elvitte az összes pénzünket) akkor a lányok közül voltak akik otthon feltúrták a gyógyszeresdobozaikat és ki-ki elküldte postán ami maradt neki, merional, choragon..... nekem is nagyon jólesett és azóta már meg is háláltam, de persze ezt senki nem várta el tőlem, de én így éreztem helyesnek, mert jótett helyébe jót várj! Drukkolok, hogy enélkül is sikeretek legyen!

Többi péntekes lányka?????
Kiváncsi természet vagyok :roll: :oops: gyertek a hírekkel! :lol:

Amúgy ma teljesen kész vagyok, mert vagy 6 topicban lakom ezen kívül és ebből kettőben már szinte csak mamik vannak, ma pl. vitte a prímet egy lány, mert végig annyira rossz eredményeik voltak, hogy semmi esély nem volt a spontán babára, sőt 4 sikertelen lombikjuk volt, erre szerdán tesztel este egy nagy pozit! :shock: Teljesen spontán semmi gyogyi! :shock:

dita75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?