Bikmakk,
köszönöm az infót, megnyugtatott.
Edóra,
igen én is így fogom fel, új hónap új remény

Nagyon erős vagy, lehet hogy tompának érzed magad, de ehhez, amit végig csináltál,hatalmas erő kell.
Babu,
pénteken bent leszek én is, majd gondolok rád:)
Witch26,
3-as ikreket egyedül nevelni…nem kis feladat

Minden tiszteletem az övé

Hány évesek?
Babszi,
szorítok, hogy minél hamarabb távozzanak azok a gonosz kis jószágok. Antibiotikumon vagytok? Szedtek valamilyen immunrendszer erősítő vitamint? Mi lett a kontroll eredménye?
Nelli,
az UH kép olyan csodálatos, hogy majdnem elsírtam magam

Tiszta anyja mindegyik

Az állapotleírást nagyon köszönöm, jó volt olvasni
Igyekszem nem stresszelni magam, főleg, hogy Bikmakk megnyugtatott
Dita,
ja ja, reggelire Deka, ebédre Gonal, vacsira meg egy kis Merional

Ez a jó fogyókúra

Lehet, hogy megyek hétfőn punkcióra, de még péntekig semmi sem biztos.
Húúúúú, a masszázs jó ötlet…lehet, hogy holnap befizetek én is egyre
Orsiborsi,
hajrá pénteken a 3. inszemhez. Megyek én is, csak UH-ra, rád is gondolok

Utána, ,ha van lehetőséged feküdj egy kicsit és lazíts
Nekem feltették a kérdést 3. inszem után, hogy mit szeretnék…lehet, hogy érdemes lenne rákérdezned. A méhnyálkával kapcsolatosan pont az aspirin protectről olvastam, hogy vérbőséget okoz és segíti a megtapadást. De elsősorban Kálisoknál van benne a protokollban, BMCben még senkitől sem hallottam…
Van egy barátnőm, kétszer babásodott be, minden évben ugyanakkor, a kiírt dátumai is egymáshoz közel estek. Sajnos mindkettő elment, 7-8. hét. Végig csináltam vele mindkettőt, megértelek. Kitartás és kényeztesd magad, bármivel ami jól esik, ha rossz gondolatok támadnak benned.
Szöszi,
szerintem érdemes korán menni, ha még utána szeretnél bemenni dolgozni. Főleg, ha éhgyomorra kell menni. Ehetsz előtte, már nem emlékszem,hogy lehet-e? Az infó pultnál fél nyolckor nyitnak, de előtte sajnos végig kell állni a kanyargó sort…
Győrfitimi,
szurkolok a hsg-hez. Én is nagyon izgultam, de engem úgy beijesztettek, hogy ahhoz képest meg sem kottyant. Erős menstruációs görcs, ha ezt szoktad tapasztalni, nem lesz nagyon megerőltető. Nem Szűcshöz járok, de nem hallottam, hogy ne lenne.
Családdal kapcsolatosan: néha tényleg jobb, ha távolabb kerülnek
Szerintem mindenképpen hívd fel a dokit, de sajnos én nem tudom a számát. Nézd meg akire táblázatában ki jár még hozzá és priviben kérdezd meg a mobilt, vagy türelmesen hívogasd a BMC-t, főleg kettő környékén:(
Rilla,
24-25-re tippelte a punkciót Wiegant doki. Aztán majd a stimu sikerétől függ. Én is nagyon szívesen találkoztam volna veled…
Nekem, ha jól emlékszem volt vérvétel az 5. napon, de nem kellett éhgyomorra menni. A 7. napon volt vérvétel- ez ma volt. A 9en is lesz vérvétel. A férjemnek az 5. napon kellett elkezdeni a gyógyszert, de nézd meg a stimus lapot, neki vagy egy külön sora.
S
Mano,
haladunk fej-fej mellet:) Rilla és Babu is velünk van:) Mármint lombik:)