A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Vicky79: akkor lehet összefutunk, bár amilyen szerencsém van, eddig még senkivel nem sikerült. Válig érő szőkés-barna haj, szemüveg. Férjem kopaszodik:)

Babszika: olyan tündérek tudnak lenni a kutyuk, imádom őket, de nálunk a bérházban, úgy, hogy alig vagyunk itthon nem lenne jó a kutyusnak. A szomszédét viszont rendszeresen elkapom egy kiadós dögönyözésre:)

Remény,
sajna csak most olvastam az üzidet…remélem legközelebb.
A LÁNY VISZONT ÉN VOLTAM:) Legalább te legközelebb megismersz.
Méhpempőt én is kerestem, de az egyetlen valamire való termék Foreveres volt. Ez itt nem a reklám helye. A mézes annyira kicsi, hogy két teába sem elég. Az alkoholban oldott pedig szörnyű ízű. De nem panaszkodom, megeszem, amit találok:) :D

Edóra, nagyon szurkolok a tüszőcskéknek. :)

Nellike:
köszönöm a növekedésre bátorítást, szerdán megyünk punkcióra. puszi a kismanóknak a pocakban:)

Babu, nagyon sajnálom. Azt hiszem, most kis időre lesz szükségetek, hogy átgondoljátok merre tovább, de soha ne mond, hogy soha. Nagyon egyetértek Vucussal és mindenkivel aki biztat. Nem gondoltál még arra, hogy meglátogass egy természetgyógyász vagy kineziológust? Lehet, hogy lelki oka van és ha azt fel tudjátok dolgozni, minden rendben lesz.

Bikmakk, ügyi babáid vannak. A közlekedés szörnyű tud lenni, sajna én is sokszor megszívtam már. EGyszer másfél óra alatt mentem 20 métert a Budapest szállótól a Szilágyi Erzsébeten.

Rony,
nagyon kíváncsi vagyok, remélem +++++++ lesz a teszt vasárnap.

Rilla, holnap megyek én is punkcióra. Egy a biztos, türkiszkék köntösben leszek, nagyon örülnék, ha tudnánk beszélni

Dita75, én voltam az anyósos (ő egy tündér), laptopos, sajna cipelhettem magammal. Minden elismerésem a tiéd és minden távol lakóé….

A rémsztorik engem is sokszor megtaláltak...Volt, hogy első kézből. Nehéz ezt lereagálni.
VISZONT: Képzeljétek, volt egy lány, akinek a 2. inszeme sikerült. Olyan jó volt látni.

Remélem rövied időn belül minannyiunknak sikerül

Jó éjt,
swanny
swanny

swanny!

A Vita Cups-nak van méhpempője, amit gyógynövény boltban lehet kapni, én napi 1 kapszulát szedek évek óta... :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

swanny: Nekem is van szemüvegem és piros kis hátizsákom. Zöld kabátban leszek.

A méhpempős mézet én 350 Ft körül vettem és ez egy hétre elég. 1 kiskanálnyi kell belőle naponta. A kapszulám meg 2 tabletta volt naponta és talán 60 darab volt benne 1690-ért.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Babu! Szerintem se add fel ilyen gyorsan, beszélj a dokiddal és próbáljátok meg más gyógyszerekkel, esetleg a rövid protokollt.

Remény! Sajnálom! :( Én reménykedtem.

Swanny! Sok helyen lehet kapni méhpempőt. A Deák-Méhészet is forgalmaz ilyet, az elég sok drogériában kapható, aztán látom Bp-i vagy, a Petőfi híd pesti hídfő és az Üllői út sarka közötti szakaszon (Mester utca oldalán ) van egy méhészeti termékeket árusító kereskedés, ott pl. kapni natúr méhpempőt is kis tégelyben. Drogériákban keresd, de végső soron jó a DM-ben kapható ginseng-royal jelly kapszula is. (utóbbi a méhpempő angol neve) Remélem sikerül beszerezni. :)

A mai napunk egy káosz volt. Két és fél óra alatt tettünk meg 20 km-t. :evil: csak egy órát késtünk a reggeli dugók miatt.

Lényeg: Megvan a harmadik picúrkánk is csak szegénykém továbbra is nagyon rossz állapotban. Semmit nem nőtt, viszont megjelent a petezsákon belül egy akkora hematóma, mint a baba. Szegényét az ág is húzza, de nagyon élni akar, ver a kis szíve. :( Annyira le van maradva a fejlődésben, hogy a doki azt javasolta, ne avatkozzunk be még, hagyjuk a természetre, talán megoldja. :( A redukciónak is megvan a veszélye a másik két babára nézve, nem is kevés (8-9 % a vetélés kockázata) Emiatt egyenlőre maradok a BMC-ben, két hét múlva kontroll és várunk a 12. hétig, hátha. Ha nem szívódik fel, akkor sajnos nem marad más hátra, csak a beavatkozás, mert ő már egészséges baba nagy valószínűség szerint - ha túléli- sem lesz.

A másik kettő viszont gyönyörű, megint nőttek, úgyhogy már 11 mm-es az ülőmagasságuk. :)

Azért szörnyű kettőség van bennünk. Annyira akar élni, pedig nem sok esélye van. Borzasztó azt kívánni, hogy bárcsak elhalna és felszívódna, miközben ép ésszel felfogtuk, hogy így lenne jó. :cry:

Bikkmakk! Gratulálok a beültihez, vigyázz rájuk. :wink:
nellike

Sziasztok lányok!!

Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek a biztató szavakat!! Most
mindenképpen pihenünk kicsit, átgondoljuk a dolgokat és utána meglátjuk. Ismerem magam soha nem adtam fel semmit, csak most idő kell.

Mindenkinek továbbra is drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

van 1 méhészeti szaküzlet Bp. IX. Ferenc krt. 37. sz. alatt, ott
lehet kapni méhpempőt. Szerintem Nellike is ezt ajánlotta, csak
nem tudta a pontos cimet.

HAJRÁ LÁNYOK!!!!
babu69

Sziasztok!

Előre is elnézést kell kérnem, mert habár végigolvastam, nem nagyon emléxem senki írására....

Le is írom az okát:
Telefonált a férjecském és megvan az eredményünk:
BACIK ELTAKARODTAK, NEGATÍVAK VAGYUNK ÉS MEHETÜNK VÉGRE INSZEMRE!!!!!
én olyan boldog vagyok, ugyanakkor hihetetlen számomra és nem is merem elhinni.

Swanny!
Igen, sajna egy kis lakásba nem nagyon lehet kutyát tartani (vagy legalábbis nem méreteset :lol: ), ezért is örülök, h kertes házban nőhettem fel és most is kertes házunk van.
Mi a kutyánkon éljük ki a szülői érzéseket és bevallom, h a család is vevő erre, mert a szüleim és anyósomék egy az egyben átvették a hülyeségünket és már nagymamának/papának szólítják magukat, ha a kutyával társalognak :shock: :D
A mi Skiny-nk sokat van bent, de mival van még 2 kutya a telken (a párom mamájáé), ezért nagyon szeret kint is - bár van esze, mert most, h hideg van, jelez, h engedjem be, csak pisilni jár ki.

Rilla!
Nem is voltam a BMC-ben. Még nem tudtuk az eredményt és nem akartam feleslegesen menni.

Nelli!
Nem is tudom, h mit kívánjak. :( Értem, h ez most kicsit hülye helyzet, de talán tényleg azt kellene nekem is kívánnom, h adja fel a 3. picúrkátok... (de szörnyű ezt még leírni is)

babszika

babszika,
ez nagyon jó hír, gondolom, mennyire örülhetsz!
És mikor lesz aktuális az inszem?
Hirtelen nem vagyok nagyon képben - korábban már volt inszemetek?

rilla, swanny, mi az újság?

nellike,
tényleg nagyon nehéz lehet ez a helyzet lelkileg, és biztos megvisel. Remélem nem kerültök végül döntéshelyzetbe. Azért vigyázz magadra/magatokra, és fel a fejjel!

babu,
persze, hogy most pihenésre van szükségetek. De azért végleg ne adjátok fel.
Az antagonista protokollal kapcsolatban még annyit akarok mondani, hogy állítólag ott valamivel kevesebb petesejt szokott érni, viszont azok jobb minőségűek - tehát mindenképpen érdemes lenne megpróbálni. Nem tudom, hogy ez tényleg így van-e, de nálam teljesen bejött: ahogy mondtam, a longnál 6 sejt volt, ebből 3 termékenyült meg, az antagonsitánál meg összesen csak 3 volt, de mind megtermékenyült.
És hát írták a többiek is a bíztató példákat - szóval a reményt ne veszítsétek el!!
bikmakk

Helyzetjelentés rólam: tegnap az UH-n minden rendben látszott, így pénteken inszem! Endometrium 13-as, és 3 db 18-as tüsző figyelt tegnap... bárcsak sikerülne most!
Mindenkit figyelemmel követek ám, de most egy kicsit tényleg el vagyok magammal, annyira, de annyira szeretném... (és félek ishogy mi van, ha nem :? )

Remény: sajnálom; Nellike: szerintem ne a harmadikra gondolj, hanem a másik kettőre. Furcsa és talán durván hat ezt írnom, de azt hiszem, az a legfontosabb, hogy aki jól van, egészséges, az maradjon és nőjön.
Babszi: végre! Inszemre fel! :wink:

Sziasztok: Dóra
edóra

Dóra,
tök jó, hogy ilyen szép eredményeid vannak - nagyon drukkolok, hogy ez legyen az utolsó inszemed, és végre kismami lehess!
13-as endometrium :shock: :shock: Nekem ilyen vastag sosem volt! :)
bikmakk

Dóra, Babszi! Hajrá inszem.!

A 13-as endo tényleg durva! :shock: Oda már nem kell méhpempő! :wink:

Babu! Igen, a Ferenc körútira gondoltam! :)

Orsika, te hogy érzed magad? Lassan eltelik az első hét! Izgi :roll:
nellike

Babszika:((())) Nagyon nagyon mennek a drukkok!!! :wink:
Vendég

Megérkeztem a dokitól. A párom eredményei jók, baci nincs. Az én cisztáim is eltűntek, kezdhettük volna a stimut, de a doki elfogadta, hogy úgy döntöttünk várunk most januárig.

Ma alig voltak a Budaiba. Már majdnem a recepciónál kezdtem. Ha a dokik nem tartottak volna valamilyen megbeszélést, akkor rekord idő alatt végeztem volna. Így is elég hamar kész voltam. Utána meg egy kis bevásárlás.

babszika: Nagyon örülök, hogy eltűntem a bacik végre. Mikor kezdtek stimuzni?

edóra: Drukkolok, hogy pozitív teszt lógjon a karácsonyfán.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi az endóra a bókot :oops: de nekem inszem előtt eddig mindig ilyen volt, aztán baba sehol. Szóval mindenkinek megvan a maga keresztje.
Vicky, Ti most hogyhogy vártok? Lehet, hogy írtad már, nem emlékszem. Spontánban bíztok, vagy más miatt?
Szép napot:
E. Dóra
edóra

Vick.. rájöttem, ha én is 79-es lennék, lehet, hogy én is simábban várnék egy-egy hónapot; és lehet, h igazatok is van.
edóra

Sziasztok!

Nóri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bikmakk!
Nem, még nem volt inszem. Pontosan azért, mert bacikat találtak a férjemnél és így semmit sem kezdenek velünk.
NA de majd most! :wink:

Dóra!
Extra szurkok, mert szuperek az eredmények!

Viki!
Azért örülök, h eltűntek a ciszták!

babszika

edóra: Csak azért hagyjuk ki a decembert, mert nem akartuk az ünnepeket megkavarni egy inszemmel, meg nem is biztos, hogy megcsinálják az inszemet olyankor. Dokik is biztos szabin. És azárt bízom, hátha összejönne spontán. :) Azért a korom engem egy kicsit már kezd zavarni, de nem vagyok még a pánik szélén miatta.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok,

köszönöm a pempős tippeket.:)

Vicky, sajnos nagyon el voltam különítve, még rillától is. Egyedül voltam egy szobában a férjemmel, így sajna még Rillával sem tudtam összefutni. Egyszer-kétszer kimentem a folyosóra, hátha, de aztán rájöttem, hogy hülyén nézne ki, ha bekopognék a másik szobába, ami tele volt, és rillát keresném:) Aztán behívtak, gyorsan eludtam és mire felébredtem velem volt egy beültis lány. Nem tudom ti hogy éltétek meg, én egész nap kába voltam és estére nagyon fájt a hasam, kb két órát, de most már jól vagyok.
Az inszemhez egy kalappal:)

Nellike
hiszel abban, hogy a babukkal lehet beszélgetni?

Rilla,
veled mizu? Nem te voltál fehér köntösben és szemüvegben?

Edóra pénteken lehet, hogy talizunk. Hajrá:) 13-as?:) Ügyi vagy:)
Babszi, lehet hogy hatottak a lányok baci űző üzenetei. Lehet, hogy van közözzünk egy-két boszi?:)

Jó éjt:)
swanny

swanny,
ezek szerint minden rendben ment, ha pénteken bent leszel. Hány lett? Nagyon drukkolok a péntekhez!

rilla?

vicky, hajrá január! (és előtte még a december :wink: )
bikmakk

Swanny! Igen hiszek, szoktam is velük diskurálni. :)

Szép napot mindenkinek! :)
nellike

Sziasztok,
bocsánat de nem tudtam jönni eddig,sok a munka,ami nem is volt gond,mert legalább elteltek a napok és elvette a figyelmemet az állandó agyalásról!!!

Babu,
nehéz helyzetben vagytok,de ne adjátok fel.Lehet a másik protokoll sikert hoz és feledteti a mostani szomorúságot.Átérzem milyen érzés lehetett a hírt hallani,én csak hasonlót éltem át,de sok erőt kívánok neked!

Remény,
sajnálom azért nagyon,de majd a következő!
Én nem voltam hétfőn,így biztos nem engem láttál,pedig bármelyikőtökkel olyan jó lenne személyesen megismerkedni.

Rony
,
nyugodt vagy!!!!!!!!!
Nálam ez volt az első jel,hogy odabent történik valami nem szokásos.Arra figyeltem fel,hogy semmi mensi előtt hisztéria,nem akasztom ki a párom,csak teljes nyugalom szállt meg.Így csak azt kívánom hajrá!!!!!!!!!!Szurkolok a pozitív teszthez

Bikmakk
,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babszika,

végre eltakarodtak azok a fránya bacik!"kicsi"öröm is öröm,de nektek épp ez kellett a továbblépéshez,szurkolok az inszemhez,bár lehet a spontán hónap is sikeres lesz!
:wink:

Edóra,
13-as endo?????????
A felét nem adod kölcsönbe? :lol:
És 3 szépséges tüsző!!!!!!
Jól belehúztál!Ezek szép eredmények!
Holnap nagyon drukkolok!!!!

Swanny,Rilla,
szorítok megkettőtöknek a beültihez!
Swanny köszönöm a biztatást az"egy legénykénk" nevében is!

Nellike,
az idő megoldja és eldönti a picike sorsát,de csak azt lehet kívánni mind neked,mind a tesóinak jó legyen.Nem kaptál új fotót róluk???Jajj szólj rám,ha túl kiváncsi vagyok,de olyan jó látni őket!

Kép

Orsi
orsiborsi

Sziasztok!

Orsi!
Áh, azt hiszem, h ez a hónap nem sikeres, mert sztem bicisztásodtam. Eléggé fájt a petefészkem, és a hőm is elég gyatra. De nem baj, most már egyenesben vagyunk! :wink:

Főleg, h holnap reggel megyek a BMC-be :roll:

babszika

Sziasztok Lányok !

Megtörtént a punkcióm, de hogy semmi se menjen simán, szerda helyett csütörtökön lett csak meg, mert a tüszőrepesztőt egy nappal később adtam be magamnak :oops: , rosszul írtam fel magamnak a napját. De mostmár túl vagyok és hála istennek minden rendben is van, 8 petesejtem lett és fél óra múlva kell telefonálnom az embriók és a beültetés időpontja miatt .

Swanny !
Én voltam fehér köntösben és szemüvegben !!! De sajnos hamar haza is mentem a történtek miatt, pedig tényleg nagyon jó lett volna beszélgetni !!
Azt hiszem, hogy én is láttalak téged, amikor kint nézegettük a fotókat....a pároddal voltatok bent egy külön szobában és nagyon bújtatok egymáshoz, ugye ? :D
Hány embriód lett és mikor lesz a beültetés ??

Bikkmak !
Mostmár biztosan sikerülni fog, nagyon drukkolok Neked !!!
Tudsz valami hasznos tanácsot adni nekem, hogy beültetés után mi a jó/hasznos, miket egyek, igyak, mennyit pihenjek, stb... ?

Rony !
Mindjárt hétfő !!! +++++++++

Dita !
Mi az a hysterora ?

Babszika !
VÉGRE !!!!! :lol: :lol: :lol:
Mikor lesz az inszem ?

Babu !
Örülök, hogy kicsit pozitívabb vagy ! Gyűjts egy kis erőt és próbáljátok meg megint, hinni kell benne !!!

Nellike !
Nagyon nehéz lehet most nektek a 3. baba miatt, de reménykedjünk benne, hogy a természet meg fogja oldani !

Edóra !
Péntekre millió drukk !!!

Vicky !
Miért vártok januárig ?
rilla_

8 petesejtből 8 embriónk lett , így 5 naposan kedden ültetik vissza őket ! :lol: :lol: :lol:
rilla_

Rilla,
Nagyon szép eredmény,gratulálok!
Szurkolok kedden!
:D :D :D :D :D :D :D :D

Orsi
orsiborsi

Sziasztok! Kép

Szép napot nektek... én kicsit ilyen nappal keltem: Kép

Rilla!
Örülök és nagyon szurkolok nektek!!!!!

Most értünk haza a BMC-ből.
W. dokihoz kerültem át. Bevallom őszintén, h soha nem láttam őt, de sokkal szimpatikusabb nekem mint Sz. doki és örülök, h hozzá kerültem. Biztos mindkettő jó, de vhogy emberileg W. doki szimpibb - nekünk.
Megbeszéltük vele, h inkább átcsúsztatjuk az inszemet januárra, mert mivel 30 napos a ciklusom, elég valószínű, h nem férnék bele a karácsony előtti utsó napos inszembe (bár hozzáteszem, h ő benne lett volna, szóval még jóformán én beszéltem le :lol: )
DE ha meg beleférnék a 20.-ai hétvége és az a pár nap kariig a m.helyemen tuti, h nagyon nehéz lesz, hiszen ismerjük az embereket.... utsó pillanatban már minden mindegy alapon rohamoznak és az egész napos állás (derékfájással) és emelgetés tuti nem tenne jót.

Szóval, a lelkem megnyugodott (ezt főleg egy szívemhez közeli embernek KÖSZÖNÖM) és most csak a karira koncentrálok. Aztán a szülinapom környékén megjön és bemegyek ezt megünnepelni a BMC-be egy jó kis szurival, h legyen egy sikeres inszemem és a férjem szülinapjára egy babácskánk! :wink:
Kép

Ahogy hallottam - biztos infóból -, W. doki a legjobb statisztikájú inszemező! :wink:

babszika

Sziasztok Lányok!

Lombikból megmaradt gyógyszerek, injekciók után kutakodok. Ha valakinek van felesleges az alább leírt injekciók közül, szívesen átvenném. :wink:
Amire szükségem lenne: cetrotide 0,25-ös injekció
progesteron injekció, utrogestan, choragon vagy pregnyl injekció 3 ampulla
Előre is köszönöm, ha írtok privit
Timso

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

Babszi:
Kép

Hajrá januári bébi!!!
Kép
Vendég

rilla,
ez a aztán a szép eredmény! 8-ból 8! Nem mondom! :)
Tanácsok beültetés utánra:
háát, nem is tudom. (Erről eszembe jut a székely vicc:
-Áron bátya, maga mit adott a tehenének tavaly, amikor olyan beteg volt?
-Zabot.
Másnap:
-Áron bátya, én is zabot adtam, mégis meghalt a tehenem!
-Az enyém is!)
Szóval: adhatok tanácsot, de nekem még sosem sikerült..... :)
Enni-inni: sok fehérjét kell enni (túró, csirkehús, tejtermékek, stb) és sok-sok vizet kell inni, de ezt elsősorban a túlstimulálás megelőzése érdekében, tehát már most, a leszívás után kell ezt szerintem leginkább nyomatni.
Pihenés: én mindkét lombikom után feküdtem néhány napot (kb. a leszívás után 1 hétig), utána meg sétáltam, otthon tettem-vettem, és nem dolgoztam az eredményhirdetésig. Bele is őrültem, főleg a második héten. Engem rettenetesen zavart az a gondolat, hogy már úgyis eldőlt (=vagy beágyazódtak, vagy nem), és ha nem, akkor minek "lógok" itthon. Ezért most jól utánaolvastam a témában megjelent tanulmányoknak (pubmed), és megtudtam, hogy a beültetés utáni fekvésnek semmilyen kimutatható hatása nincs a sikerarányra! Ezért most, így harmadszor már nem fekszem, de délutánonként alszom 1-2 órát. Napközben teszek-veszek, de még nem BKV-ztam (ráz), és lépcsőt is csak ma másztam (kedden volt a beülti), azt is nagyon lassan.
Jövő hétfőtől megyek dolgozni, pénteken lesz az eredményhirdetés.

Bocs, hogy ilyen hosszú lett.

babszika,
az fontos, hogy elégedett legyél az orvosoddal. Érdekes, én meg a Sz.-t nem cserélném el másra semmiképpen sem. Pedig már helyettesítette nálam a W. is. Mások vagyunk :)
Örülök, hogy megnyugodott a lelked, így szebb lesz a Karácsony.

swanny, mi az újság?
bikmakk

Sziasztok

Elő kerültem én is :oops:
Nekünk Szerdán kell mennünk a BMC-be akkor lesz páromnak a 2. s.vizsgálat. Ma veszi be az utolsó gyógyszerét. :wink:
Remélem bacik eltűntek.

Kérdeznék csajok valamit, ma vagyok a 10.cn
Ha jól számolgatok, akkor december 20-án lenne aktuális a mensim :roll:
Szerintetek dolgoznak a BMC-ben ilyenkor???

VAgy nem lehetne esetleg az 1. inszemt átcsúsztatni januárra :roll:
Nem szeretnék december 20 tól ingázni, főleg nem két ünnep között.
Szerintetek ezt elég ha mondom a recepción???
Szeretném ha csak januártól kezdődne az inszem.

Ja, nem is mondtam
:oops: W-doki azt mondta nekem minden eredményem jó, nem lát se policisztákat ami a pco-ra utalna és a hormonok is jók lettek. az LH/FSH arányom pedig 1:1-hez :lol: :lol:
Szóval már nem vagyok pcos 8) Azt mondta, hogy sokat segített hogy leadtam 12-kilót. NA, nem ment könnyen de ennyivel kevesebb vagyok.
ÉS igy beállt magától a ciklusom. Van pém és mensim is.
AMihez hozzá kell tenni, hogy 14 hónapig mindezekhez gyógyszer kellett.

Talán, ezért is szeretnék egy kis haladékot, hátha sikerülne spontán is.

Most azon izgulok, hogy ne hogy most legyen a pé-m. Mert ma lehetünk együtt utána már nem, a vizsgálat miatt
Ti, be szoktátok tartani a 4. nap szünetet??

kicsit sok lettem... be is dugulok :P

Kép

Kép
edinka

Rilla!
Nekem is így kezdődött!!!! 8-ból 8!!!! És 5. nap ültették vissza! :) Úúúúúgyhogy!!! hajjjrááááááá!

Kép
kira76

edinka,
ezek tök jó hírek.
Szerintem eltolni MINDIG el lehet egy beavatkozást. Megmondod, hogy nem most szeretnéd, hanem később, és kész. Az, hogy most december van, pláne jó indok, mert gondolom ők is örülnek, ha az ünnepek környékén kevesebb betegük van. De egyébként is: olyat (és akkor) itt nem csinálnak, amit (és amikor) Te nem akarsz.

A párodnál találtak problémát? MErt ha nem, és Te voltál eddig a meddő, és már nem vagy az (grat. a fogyáshoz :) ), akkor tényleg simán lehetne spontán, és lehet, hogy érdemes lenne várnotok kicsit. Sőt, olyat is hallottam már (igaz, ő Sz. betege volt), hogy "terminált együttlét", ami azt jelenti, hogy segítenek annyiban, hogy UH-on követik a ciklust, és amikor az UH azt mutatja, hogy mostanában vam a tüszőérés, na akkor kell együtt lenni. Házilag.

4 nap szünet.: Hát, volt az néha 3.... :oops:
Inszem előtt meg 2, néha 1,5 - orvosi utasításra - és az a vicces, hogy kb. mindig ugyanolyan volt az eredmény.
(Mondjuk ha nem az inszem miatt, hanem diagnosztikus céllal van a sp.vétel, akkor nem árt nagyjából tartani, mert a 4 napos "normálértékhez" fogják viszonyítani az eredmény.)
bikmakk

Szia Bikmakk

Nem, a páromnál nincsen semmi baj, én voltam "meddő" vagy vagyok is :cry: Neki minden eredménye jó volt, csak most találtak vmi bacit, arra kelett szednie gyógyszert.
De ha csak január közepétől kezdenénk az inszemet, akkor nem kellene előtte megint végig csinálni a vizsgálatokat??
Hormon, uh, sperma stb....

Kép

Kép
edinka

Sziasztok lányok!

Rilla ez aztán a jó hir!!!!!!!!!!!! 8-ból 8!!!!! NAGYON TUTTI!!!!!
SZoritok nagyon!!!!!!

Edinka ezek szerint jót tett a fogyás. Az jó ha a hormonok rendben vannak!HAJRÁ SPONTÁN BABA!!!!!!!!!!

Babszika de örülök neked!!!!!! Végre nincs baci, és hamarosan inszemi!!!!!!! Ez csudijó:) DRUKK!!
babu69

Sziasztok,

köszönöm az érdeklődést, 7-ből 6 lett :)
Ma megvolt a beülti:) 10-én kell visszamennünk.

Rilla:) nagyon szép eredmény:))) Most már meg foglak ismerni:)

Lenne egy nagy kérésem, elszámoltam a progi szurit és csak ma rendeltük meg, de csak péntekre fog megjönni. Van esetleg valamelyikőtöknek kölcsön, de nagyon szívesen ki is fizetek 6 ampullát.
Még írok holnap csak nagyon elfáradtam...
Nagyon köszönöm előre is,
puszi
swanny
swanny

Szia Swanny!

De örülök, ez nagyon szép eredmény! Drukkolok!! Pihenj sokat!

Pont ma adtam el a progiszurit:( Pedig korábban irtam, hogy ha kell valakinek olcsóbban odaadom. Mind1 mostmár, remélem sikerül valakitől kapnod!
babu69

swanny!

Nekem van 12 db eladó, nekem szerencsét hozott :) írj privit ha érdekel, és megbeszéljük...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Nóri bném!
Hiányzol!!!!!!!!!!!! :cry:

bikmakk!
igen, tényleg érdekes, h menniyre mások vagyunk.
De azt gondolom, h mind egytől egyig jó szakember és jó helyen vagyunk! :wink:

Na, sajna megint rohannom kell dó'gozni :(
ÉS szakad a havas eső.... :evil: :evil:

babszika

rilla: Gratulálok az embriókhoz. Azért nem stimuzunk decemberben, mert az ünnepek idejére jött volna ki az inszem és akkor nem nagyon vannak dokik sem és úgy tudom műtő sincs. Na meg persze mennénk vidékre haza. Úgyhogy ebben a hónapban csak spontán lehet baba, de nekem az is jó.

babszika: Én is így jártam W. dokival. Ő el akarta kezdeni a stimumat, pedig már a 7. napon voltam. Tehát mi jobban aggódtunk az ő ünnepeik miatt, mint ők :) Nem baj, majd megyünk egyszerre januárban. Egyébként lehet, hogy W.-nek van a legjobb statisztikája, de nekem legutóbb olyan érzésem volt, mintha a popómba szúrta volna először a tűt, amiben a fiúkák voltak. Utána már a helyére ment, de elég sok visszafolyt. Zeke csinálta az elsőt, nála nem volt ilyen. Bár 1 katona is elég, tehát lehet, hogy ez a technikája. :D Egyébként Szűcs doki nekem sem volt szimpi valamiért. Amikor nincs W. doki, akkor mindig Zekéhez megyek. Elég mogorva, de azért segít, nekem ő csinálta az első inszemet.

bikmakk: Mennek a drukkok!

edinka: Remélem elmúltak a bacik a párodnál. Mindenki januárra csúsztat!? Tele leszünk október-novemberi babákkal :D Én is skorpió vagyok. :) Mi be szoktuk tartani a 4 napot a spermavizsgálat előtt, de az én páromnak jók az eredményei, úgyhogy nem biztos hogy kéne. Ha a párodnak nagyon jók szoktak lenni az eredményei, akkor nem gond ha csak 3 nap marad ki szerintem.

babu: Hogy vagy? Nagyon el vagy még keseredve? Mihez kezdtek most?

Tegnap Bécsben voltunk. Annyira szép volt, már voltak vásárok, ittam puncsot és vettem egy díszt a páromnak ajándékba, majd felteszek róla képet, ha leszedtem a gépről. Egy angyalka egy kicsit másképp. Nagyon fárasztó, mert 2 volt mire ágyba kerültem, de azért nagyon jó volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Elég régen nem jelentkeztem. Most csütörtökön lett volna a HSG-m, de sajnos továbbra is rossz a véreredményem. Nagyon magas a vérsüllyedésem. Úgyhogy most gócvizsgálat. Fel kell keresnem a fogorvosomat is.

Az idén már mi sem megyünk a BMC-be. Mire mindent végigjárok és jó lesz az eredményem tuti, hogy lejár ez az év. Január első hetében meg elutazunk eg kicsit kikapcsolni a Kártpátokba. Egy ismerősünk meghívott magukhoz az ortodox karácsonyra. Remélem, hogy szabit is kapunk. Mondjuk ha nem akkor is megoldom valahogy. Nagyon-nagyon rámférne egy kis kikapcsolódás és után újult erővel babaprojekt.

Rilla!

Nagyon örülök, hogy minden rendben ment. Drukkolok, hogy nagyon szép ajándék kerüljön a karácsonyfa alá.

Swanny!

Pihizz sokat! Drukkolok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!

Babszika!

Örülök, hogy végre eltüntek a bacik. Hajrá inszem!!!

Mindenkinek sok sikert és kitartást kívánok!!!

Puszka

Timi

Kép
gyorfitimi

timi,
hát ez rossz hír, de reméljük, hogy a góckutatás eredményt hoz. Végülis ha van valahol gócod, jobb, ha most kiderül, mert elég csúnya dolgokat tud csinálni...

swanny,
tök jó a 7-ből 6! Progiszurim sajnos nincs, mert nekem olyat még nem kellett szúrni. De witch szerencsehozó szurijával jól fogsz járni :wink:

vicky,
hajrá spontán baba!

rilla,
+++++++++
bikmakk

Kép
Kép
Kép

Kép
akire79

Sziasztok!

Bocsi, hogy ilyen ritkán rakom fel a táblát, de nagyon őrült hetem vannak mostanában.
Szinte mindenki beteg a melóhelyen, mindjárt vizsgaidőszak, stb....
Ha valaki esetleg átvállalja a táblát (aki sűrűbben tudja felrakni) akkor szívesen átadom!

Babu!
Nagyon nagyon sajnálom a történteket, szörnyű érzés lehet ez most, de nagyon remélem, hogy nem adjátok fel! Én hiszem hogy van megoldás!!!!!!!!!!!!!!

Sokan írtátok, hogy ünnepek körül nem nagyon lesznek dokik a BMC-ben.
Nekem úgy 16-a körül fog megjönni és akkor menni akarok elkezdeni az első inszemet, ami naptár szerint január 2-a körül lenne?
Szerintetek van erre valami esély?
Jó lenne akkor menni, mert akkor nem kellene ülön szabit kivennem (mi dec.20-tól jan.5-ig nem dolgozunk és a vizsgaidőszak miatt amúgy is itthon leszek).

A tesztelőknek nagy drukk, tüsző és mnyh. növesztőt küldök mindenkinek!

További szép vasárnapot!

Kép
akire79

akire: Hajrá inszem, de sajnos nem tudom, hogy akkor vannak-e a BMC-ben. Átírnád a koromat 29-re? És a 3. inszem januárra várható.
vicky79
Budapest III. kerület

AKIRE
Én úgy hallottam, hogy dec. 22-27-ig, majd 31-05-ig nem lesznek.
A telefonban valaki érdeklődött és én így emlékszem, de nem tuti! :roll:

Kis ösztönzés:
http://www.youtube.com/watch?v=COqzsB_sZT0
http://www.youtube.com/watch?v=OOB_ZSW1SdA&NR=1

dita75

Sziasztok,

először is nagyon köszönöm a progi szurikat witch:)

Timi, jobb ez így, legalább nem akkor kell aggódni, hogy mit adjanak a gyulladásra, ha már a kismanó a pocakodba költözött. Tudom, nehéz várni, de biztosan megéri:)

Vicky, tényleg nagyon szép ilyenkor Bécs:) Imádom a forralt bort:)

Babszi, nagyon karácsonyi már a hangulatod:) Téged olvasva jutott eszembe, hogy meg kell gyújtani a gyertyát az adventi koszorún:)

Rilla, Bikmakk,
pihengessetek sokat. Ugye nem dolgoztok ti sem? :D

Akire, nagyon köszi a táblázatot:) Szerintem mindenképp beszélj a dokival az inszemről,mert csak az a biztos. Tavaly decemberben lett volna az első inszemem és már kezdtük volna a stimut, amikor kiderült, hogy nincs műtő a két ünnep között...

Puszi,
swanny
swanny

Sziasztok!
Nálam is problémás ez a beültis dolog. Nekem december 20-a körül jön meg, s azt beszéltük a dokimmal, hogy akkor menjek, de bármennyire is szeretném a dolgot kicsit félek tőle, hogy hogy lesz. Január 2-a úgy tudom szünnap, január 10-én vagy mikor dolgozzuk le. Így ha a két ünnep közt sincs ott munka, akkor félek nem lehetséges a beülti, ki kell várnom majd még 1 hónapot.

Sajnos én még mindig nem kerültem bele a táblázatba:( De remélem egyszer igen, ha máskor nem a babásodáskor :)

Segítséget szeretnék kérni tőletek. Valaki elmeséli nekem, hogy amikor fagyibabát tesznek vissza, akkor hogy történik a protokoll? Hányszor kellett menni, és mik történtek akkor? Teljes napot vett igénybe, mert meg kellett várni az eredményt, vagy csak a vizsgálat volt, és kész? Köszönöm.

Swanny, Rilla, Bikmakk nagyon drukkolok nektek.

Mindenkinek szép estét, jó éjt kívánok.
remény73

Rony,
mára drukkolok neked,de ha tegnap teszteltél,akkor már tudod is az eredményt.Remélem két csík díszekgett a teszten.
:wink:

Orsi
orsiborsi

Szép jó reggelt Mindenkinek !

Lányok, nagyon köszönöm a drukkokat, holnap kapom meg a 2 kis babámat, remélem minden rendben lesz ! :D :D

Bikmakk !
Köszönöm a jó tanácsokat, én szerintem egy hétig fogok a beültetés után pihizni, aztán visszamegyek dolgozni...ülő munkát végzek, remélem nem lesz belőle gond !
Péntekre egy nagyon csíkos zebrát kívánok Neked !!! :lol:

Beszélgettetek róla, hogy hány napot érdemes/szabad kihagyni hancúr nélkül a vizsgálatok előtt....és ha már itt tartunk, akkor meg tudnátok mondani, hogy a beültetés után meddig nem szabad házas életet élni ? :oops:

Kira !
De jó hírt írtál nekem !!
Tudsz valami jó tanácsit adni nekem, ha már így a példádat követem ? :lol: :lol:

Swanny !
Gratulálok a 6 embrióhoz !!
Te is kettőt kaptál vissza ?
Milyen volt a beülti ?
Te mennyit fogsz pihenni ?

Remény !
Te legközelebb fagyikat kapsz vissza ?....engem is érdekelne, hogy annak mi a menete ....

Babu !
Hogy van a lelked ???

Babszika !
Örülök, hogy a Te lelked megnyugodott ! :D ....januárra hajrá !!

Timi !
Sajnálom, hogy nem lett meg a HSG ! :(
Tényleg jót fog tenni egy kis pihi Nektek, pihizz nagyon sokat !!

Vicky !
Nagyon drukkolok a spontán babához !!

Rony !
Eredmény ?????? ++++++++++++++
rilla_

Swanny! Gratulálok a beültihez!

Rilla! Bikmakk már is el mondta nagyjából, mit érdemes enni, inni. Én egyébként a beültitől számítva 3 napig pihentem, főleg vízszintes helyzetben, felpolcolt lábakkal, aztán én is jöttem-mentem a lakásban. Neked Rilla, mivel 5 naposokat kapsz vissza, szerintem elég egy-két napig pihengetni, mert úgyis eldől minden pár óra leforgása alatt.

Házas élet??? :shock: Senkit nem szeretnék elkeseríteni, de amikor nekünk sikerült és megkérdeztük a Szűcs dokit, hogy mikortól lehet, azt mondta, hogy a 12. hétig nem ajánlott. :shock: Na, amikor lefagyott az arcunkról a mosoly, akkor megismételte az "nem ajánlott" szót. A Zekétől is megkérdeztük, ő annyit mondott, hogy legalább a 10 hétig ne. :shock: Azért kérdezd meg te is, hátha, de az én tapasztalatom az, hogy a BMC-ben nem ajánlják a beültetés utáni időszakban sem a házaséletet és ezt a méhösszehúzódásokkal magyarázzák.

Babszi! Szerintem jól döntöttetek, hogy áttettétek januárra. Decemberben jobb a karácsonyra koncentrálni, meg a pihenésre:) És lehet, hogy ez lesz a kettesben töltött utolsó és nyugodt karácsonyotok! :)))

Csajok! Aki úgy gondolja, hogy még az idén belevág, és pont beleesik a karácsonyi, újévi időszakba a stimu ill. az inszem, szerintem inkább beszélje előtte meg a dokijával. Tavaly, ha jól emlékszem 21-én zártak be, és csak két ünnep között voltak bent. (már aki nem volt szabadságon). Az biztos, hogy félgőzzel dolgoznak akkor és ez érthető is valahol.

Szép napot! :)
nellike

Nellike !

Köszi az infót....de azért ez elkeserítő, hogy 3 hónapig semmi.... :?
Mit értesz az alatt, hogy nekem eldöl minden pár óra leforgása alatt ???
rilla_

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?