Írígy vagyok
, de nagyon örülök
Nagyon szépen növöget a kicsike, és nagyon jó ez most pozitív példának
Hajnesz
Hétfőn nem hiszem, hogy bemegyek dolgozni. Viszont tartsuk függőben a délutánt, mert ha még virgonc leszek, akor kimegyek a doki után Gödöllőre meglátogatni egy ikreket váró barátnőmet (kell minden boost a petikéknek
). Ha viszont már úgy érzem nem akarok annyit autókázni, akkor itthon leszek. Jó, az ha kora délután felhívlak és megbeszéljük, hogy itthon vagyok-e vagy sem?
Roxal drága
Nagyon megértelek.
Nem akartam az elöbb írni, de szerintem jobb ha a negatív tesztbe beletörődik az ember, mintha szalmaszálakba kapaszkodik és aztán mégis és megint és újra koppan.
Én ezt játszottam a múltkor és szerintem rosszul tettem.
Most egyszerűen csak máskép bízok benne. Ahogy Judit is írta valahogy jobban odateszem magam, mert már tudom mi ez az egész. És minden lehetőséget kipróbálok ami segíthet. A múltkor benne volt a gondolataimba, hogy "a következő lombiknál majd...", de most nincs. Lesz következő lombik a tesók miatt, de most nem tudom elképzelni hogy nem sikerül. Nem is akarom
Olyan édes volt tegnap az egyik munkatársam-barátom srác. Tegnap azt mondta, hogy most nem fog nekem drukkolni, mert az a múltkor nem jött be, hanem kitalál helyette valami mást
Ja, a keresztfiam tojt a fejemre, túl régen látott már
Muszály egy saját gyerek, mert a mások kismanói olyan gyorsan felejtenek. A parkolóbüntetést viszont elengedték, és vettem egy zsáknyi ajándékot is Apának