Süni: egyszerűen gyönyörűen szép a kisfiatok!!!!! Őszinte gratulációm! Vigyázzatok Rá nagyon!
Ditus: tegnap azért voltam Pesten, mert elkészült a szopipárna, amit rendeltem
Szerencsére úgy néz ki, nem kell műteni, elég lesz a kis visszeres csomókat injekciózni. Korábban már volt visszérműtétje, csak most kiújultak.
Meg voltunk megint Ázsiában, mert a dokker a XV.kerületben rendel. Nem vettünk semmit, csak bámészodtunk. Most nagyon sok helyen láttam a nacijaimat, amiket legutóbb ott vettem.
Aranyos a játszószőnyeg
Remény: gondolom, hogy felháborodtál, de teljesen igazad van. Én is kiborultam volna, ha szutykos cuccot akartak volna rámsózni. A lényeg, hogy helyre bírd valahogy pofozni.
Én hozzád képest nagyon le vagyok maradva a vásárlással.
Anyukámtól tegnap kaptunk két kis rucit a Babákoknak, még Kalocsán vette.
Vicky: várjuk az UH felvételt!
Nekem nagyjából abbamaradtak a rosszullétek a 12. hét után és megszűntek a 14. héttől. Kitartást és jobbulást kívánok!
Ma egyébként megint megyünk Anyukámmal csavargyárba, Cora-ba, Yisk-be. És sajna megint be kell mennünk Pestre, mert a dokkere tegnap felírt receptre egy gumiharisnyát a lábára, de tegnap már nem volt nyitva a bolt, mire a dokinál végeztünk.
Ma délután megyünk megint UHU-ra is és este még tesómékhoz Tökölre. Úgyhogy ma sem sokat leszek a neten.
Jók legyetek és pocisimi mindekinek!!!