A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

WishKép
Közben írtál. Ez most így volt jó szerintem, én nagyon jól éreztem magam! Beszélgetni meg még sokat fogunk, ebben biztos vagyok!
hajnesz

Hajnesz Kép
Akkor jó. Nem ültetek egyáltalán sokáig én nagyon jól éreztem magam. Még csacsogtam volna egy darabig Kép
És külön köszi a meglepit Kép
Eddig csupa szuper meglepit kaptam tőled Kép

Roxal Kép
Már csak kettőt kell aludni!
Lehet hogy korai volt a teszt. Péntek reggel tesztelsz a doki elött mégegyet?

Wish

wish

Wish!

Nem tesztelek. Annyi zebrátlant láttam már, hogy nem akarom tudni. Dévai úgyis megmondja keményen, hogy mi a helyzet. Ráérek tőle megtudni. 14. napon lehet korai a teszt? Nem hiszem. Bár én már semmit nem tudok. Várom a pénteket. Holnap megtudod, mikor lesz a punkció? Ha pénteken, akkor egyre valószínűbb, hogy találkozunk. legalább kisírhatom magam a válladon Kép

Eszter
Kép
roxal

A D.Plaza körüli találka öttlete jó, én is közel lakom (Fót). Vicces, hogy ennyien pont egy házban vagytok!

Köszi a vigaszt, azért gondoltam, hogy nyolcas iker nem lesz, de azért 3-4-t sem szeretnék.1-2 ok lenne.

Wish!
Én azt gondolom 1/2 8 körül leszek ott. Te hányra jössz holnap?

Emi
emi31

WishKép
Uggyanmá'! Azért azt tegyük hozzá, ha Enigma nem jön rá az összefüggésekre, Hajni sem tud meglepit vinni! Én csak örülök, hogy ott lehettem a nagy találkozásnál!Kép
hajnesz

Emi Kép
Én nyolc körül szoktam odaérni. Holnap lehet, hogy korábban megyek, mert ha tényleg rossz a kocsi, akkor taxival megyek és akkor inkább korábban indulok.
Szerintem sárga felső lesz rajtam és egy barna gatya fehér virágokkal. Ez, amiben a Kaális topikon meresztem a fenekem Kép
https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39890/236670.html#POST564548

Roxal Kép
Kitartás. A vállamat meg bármikor szívesen adom, ha sírhatnékod van.

wish

Hajni Kép
Azt még nem is írtam , hogy Lacinak nem mondtam, hogy jössz, mert kb két percel elöttetek ért haza. Utólag mondta, hogy amikor kinyitotta az ajtót és neki szegezted a kérdést, hogy "ugye, te vagy a Laci?" , akkor első körben látva, hogy két csaj áll ott, az egyik még terhes is, azt futott át rajta, hogy "vajon mire nem emklészem és hogy fogom ezt kimagyarázni?" Kép

wish

Wish, ez az utolsó mondatod nagyon jó Kép

Roxal, én is így álltam hozzá, hogy többet ugyan nem csinálok tesztet, mert nem akarok még egyszer egy egyvonalasat látni. Aztán a doki rámparancsolt Kép

Emi, Wish, remélem tudtok majd találkozni! Mi is mindig erre készültünk Lkt-val, csak nekünk nem jött össze Kép Én is mindig megírtam, hogy mi lesz rajtam, aztán persze másnap mindig olyan idő volt, hogy azt pont nem lehetett felvenni Kép
png

Hello csajszikKép

Na itt van a "terhes csajszi az ötödikről"KépKép
Fú, de jó volt a tegnapi tali, köszi mindenkinek. Úgy örülök, hogy taliztunk.
Igazából úgy alakult, hogy a 7végén a gépem is és az időm is engedte, hogy netezzek egy kicsit. Olvasgattam, olvasgattam és egyre gyanúsabb lett a dolog. Aztán rájöttem, hogy vannak profilok is a világon, a ceglédi képekről nem is beszélve. Aztán egyeztettem Hajnikával, hogy előbb ugorjon fel hozzánk és menjünk le együtt a Wishékhez. Na volt nagy meglepetés. Persze ő azonnal riasztotta a Farkas családot és így lett egy szupi kis dumcsiparti. Kár, hogy a "jóképű" férjemet nem ismertétek meg, bár Farkaskomáékkal már többször találkozott.
Õ akkor ért haza mikor a HajneszKép elment - taliztak is és ismeretlenül is megismerték egymástKépKép - így azt hitte én is otthon vagyok már. Na ehhez képest még ráhúztam vagy fél órát a Farkas család vendégszeretetét élvezve, no meg persze láthattam én is a Bakacsi hörcsögöketKép

Mondjuk ezután már nem alakult olyan jól az esténk. Már Hajnesznak is mondtam, hogy annyira nem érzem magam fittnek, de hát Wish-éknél is folyamatosan feltett lábbal pihiztem, fél-egy óránál többet nem voltam talpon. Mindegy, a végére már éreztem, hogy megint keményedek ezerrel, aztán mikor hazaértem ez bedurvult. (Megjegyzem a bébik is nagyon élvezhették az estét, mert valami eszeveszett rugdosásba kezdtek este). Szóval negyed óránként keményedtem iszonyúan és fájt is rendesen a hasam. A végére már úgy beparáztam, hogy kétségbeesett bőgés lett a vége. Sajna a méhnyak már így is rövidebb és hát nagyon félek, hogy ez ne rövidüljön tovább, illetve, hogy ne nyíljon ki a méhszáj. Egész éjszaka nem aludtam, szóval nem volt túl kellemes. Ma beszéltem a mindenttudóval: emeltük a magnézium adagot, rengeteg pihi és Martini. Hát meglátjuk. Egy hét múlva megyünk, remélem nem lesz semmi gond és ez a tegnapi sem okozott semmit.
Nagyon köszönöm nektek a segítségek felajánlását. Remélem éjszaka sosem kell majd risztanom titeket, de azért a számot elmentettem és dobom át az enyémet is.
A port kipróbáltam. Semmivel sem rosszabb mint gondoltam, úgyhogy asszem simán le fogom tudni nyomni. Mennyit igyak belőle naponta???
A party, a foci - bármi jöhet. Nekem majd leviszünk egy nyugágyat és szépen eltespedekKép

WishKép Sajnálom a kocsitokat, szörnyű, hogy mindig van valami. Mindegy, te most ezen ne
idegeskedj, növeszd szépen a kis tüszőidet, szopogasd a bogyóidat és minden rendben lesz. Neked is dobom a számom és hát persze ránk is számíthatsz (kölcsönösen) bármiben. (Farkasok also)

HajnikámKép Gyere minél többetKépKép, jövőre már bébikkelKép Jó volt téged is látni!!! Drága urad gondolom már hiányolt. Ment a szuri??

EmiKép Az tény, hogy ikrekre nagyobb így az esély, de azt gondolom nem bánnád (?)... Ne izgulj, nyolc bébi nem lesz (mindenkinek ezt mondja). Drukkolok nektek.

Roxal, StellusKép Kérdeztétek mizu. (pocisimi persze átadva). Hát amit fent leírtam, illetve a múlkori UH-n rendben voltak a kis mocorgók. A Pannus mondjuk majd 2 héttel le van maradva és Zsombi meg 1 héttel előrébb jár. Szóval nagy a kavar. Én persze jól megijedtem, de azt mondta ne izguljak, hisz akár 1 kilós különbségek is lehetnek, a lányok meg úgyis szívósabbak. Meglátjuk. Így vagyunk mi, számoljuk a napokatKép

puszi nektek
enigma
(24+2)
enigma

WishKép
Tényleg nehezen magyarázhatta volna ki ezt a párod, (ismerve a lombik okát) Kép!

LányokKép
Nálam eltört a biliKép. Igazából nem történt semmi, csak annyira nehezen mennek a dolgok, hogy ez már nem lehet véletlen.
Ma voltunk egy könyvesboltban és én hülye kezembe vettem egy könyvet: Nevünkben a sorsunk, vagy valami ilyesmi.
Hát, a nevem alapján arra vagyok ítélve, hogy vagy elfogadom azt a helyzetet, amibe kerültem, vagy pedig én leszek az áldozat.
Próbálkozhatok túllépni az akadályokon, de elöbb-utóbb úgyis bele kell törődnöm abba, hogy úgysem tudok változtatni.
Kár volt belenéznem ebbe a könyvbe. Aztán beszégettünk a kolléganőmmel. Neki olyan jól mennek a dolgai... pl. keresett egy könyvet, mire az eladó azt mondja, hogy nincs, de majd hétvégén érkezik. A boltból kifelé menet lenéz egy könyvkupacra és pont az a bizonyos könyv volt ott, csak éppen rossz helyen, ezért nem találta senki.
Mondta, hogy ez biztos a Gondviselés, mert egy csomószor történik vele hasonló.
Erre megkérdeztem, hogy akkor én ezt miért nem érzem? Velem miért nem tudnak ilyen dolgok történni? A válaszának a lényege az volt, hogy biztos nem ez a megfelelő hely, idő vagy cél.
Na, ezen kibuktam és most itt bőgök.

Miért van ez? Ennek nem az én harcomnak kéne lennie, hiszen nekem nincs semmi bajom!
Próbálok bízni, annyira próbálok. De Ti is látjátok, hogy szinte mindig csak akadályba ütközök! Tényleg bele kéne törődnöm? Erre képtelen vagyok!
Bocs, hogy kiakadtam, de ki kellett öntenem a szívem, ne haragudjatok!
Holnap talán újra tudok majd hinni abban, hogy nekem is sikerülhet valami.

Kép
stella9

Fú, mire megírtam megint lett egy csomó hozzászólás.
WishKép Szimpi a Laci is nagyonKép
RoxalKép Én úgy drukkolok, hogy örömkönnyek legyenek ott pénteken!!!!
StellusKép A menzid visel meg ennyire? Én is küldöm a pocisimit és persze a sok bébit (kellenek a játszópajtások). Lehetk őszinte? Én most nem nagyon értem a stimudat. Nyomod a szurit, most megjött, a doki szabin, most akkor hogy is lesz ez???

pussz
enigma

Stella!

Szerintem csak a hormonok tombolnak. Nincs egyszerű helyzeted, s még az élet nehezít is. De ne add fel, az út végén téged is babák várnak. Csak meg kell értük küzdeni. Ha ez az ára, akkor így megyünk végig az úton.

Enigma!
Én is számolom a napokat, hogy minél tovább maradjanak a bébik, s ne legyen baj. De hát ilyen szomszédokkal hogy is lehetne Kép Örülnék, ha a könnyekkel kapcsolatban igazad lenne.

Png!
Hogy mondta a doki ezt a teszt dolgot?

Wish!
Köszönöm Kép

Eszter
Kép
roxal

Drága StellaKép

Kérlek, kérlek, ne lovalld bele magad ebbe ami ma történt. Ez SEMMIT nem jelent, hallod??? Neked most ilyenekkel nem szabad foglalkoznod. Ne fogd fel ilyen sorsszerűen a dolgokat és csak a jókra figyelj!!! Nagyon, nagyon sokat gondolok rád és tudom, hogy írtó nehéz, de el kell hinned, hogy sikerülni fog. Ne blokkold magad, ne félj!!!!
Ne hibáztass senkit, ne nézd más boldogságát - sosem tudhatjuk ők az élet mely területén ütköznek majd akadályokba. Menj haza, fagyizz egy jót és nyugodj meg. Olyan jól indultál. Addig írok amíg az a kedv vissza nem jön!!!!
Ölellek.
enigma

Stella, nem szabad ennyire kiborulnod! Hidd el, hogy veletek is előbb-utóbb minden rendben lesz, és mosolyogva fogsz visszaemlékezni ezekre a dolgokra. Tudom, hogy nektek iszonyú nehéz lehet ez az egész, Enigma is szinte teljesen feladta még a lombik előtt, hogy nekik úgy sem sikerülhet. Én szerencsére nagyon hamar ki tudtam szállni ebből a kezelés dologból, úgyhogy én sosem fogom megérteni, hogy min mentek keresztül. De mindenkinek vannak rossz napjai, a holnap majd könnyebb lesz! azt hiszem, rád igazán rádférne már egy tali a lányokkal, hogy megnyugtassanak, bár remélem, ez egyelőre fórumon keresztül is sikerülni fog! Ha tudtam volna, hogy így ki leszel borulva a héten, nem Wishnek, hanem neked álmodok ikreket! De majd igyekszem bepótolni! És az, hogy egy ismerősöd mégis megtalált egy könyvet a boltban, még nem bizonyíték arra, hogy neki minden olyan szuper az életben. Különben is, az csak egy vacak könyv, te meg egy babára vágysz, az még a Gondviselésnek is kicsit nagyobb falat!
png

Jaj, szegény Laci, hát ezért vágott olyan elkeseredett képet???KépKépKép
Amúgy mindig ezt csinálom, ahelyett, hogy azt mondanám, én ki vagyok! Ha visszagondolok, Enigma párjára is simán így támadtam lent az utcán, hogy Te vagy a ...? Kép Bocsika!!!
EnigmaKép lécci ne ijesztgess, ugye most már sokkal jobb? Pihi ezerrel oké? Mi ez a Martini???
Uram édi volt, már ott várt minden előkészítve, csak be kellett mosakodnom hozzá Kép. Viszont mivel siettem és jó nagy pulzusszámmal ültem le beadni, na most rendesen feszített a dög, fú, nem gondoltam, hogy ennyit számít, hogy milyen állapotban kapjuk. Szóval dokinál ezért fáj mindig, mert hogy dokinál vagy és be vagy tojva! Most már mindent értek!Kép
StellácskaKép
Megértem az elkeseredésedet, mert én is rettentően komolyan tudtam venni ilyen butaságokat. Nem szabad ilyeneken agyalni. Mindig jön jó is meg rossz is az életben, ez így van rendben, hidd el, hogy el fog jönni az a jó is, amire most úgy vársz! Én pl. ha nem tetszik a horoszkópom, elolvasok egy másik jegyet, és van, hogy az tökéletesen beválik! Minden csak illúzió, emberek találták ki, nem érdemes ezen annyit agyalni!
Vasárnap volt az egyik kedvenc filmem, a Számkivetett, abban a vége felé valami olyasmit mond Tom Hanks, hogy egy idő után elérte, hogy megtanult várni és előre nézni, mert muszáj, hisz ki tudja, holnap mit hoz a dagály. Szerintem ez ugyanúgy ránk is vonatkozik. Úgyhogy fel a fejjel Csajszi, kitartás!!!Kép
hajnesz

Roxal, én csütörtökön mentem be a klinikára, mert nem tudtam, hogy nincs Dévai. Az öreg dokibácsi vizsgált meg UH nélkül, ő mondta, hogy vagy terhes vagyok, vagy nem Kép Erre mondjuk egyedül is rájöttem. És a lelkemre kötötte, hogy másnap menjek vissza Dévaihoz, de előtte csináltassak tesztet. Amúgy én még ezzel vártam volna egy hetet, mert akkor még csak egy napja késett, igaz, barnázni se barnáztam. Amúgy az egy csíktól való félelmemben most először nem én néztem meg az eredményt, csak sírtam ott az ágyon, hogy nekem úgysem lehet zebra... És láss csodát Kép Úúúú tutira terhességi tünet, hogy mindig elsírom magam Kép Most is, ahogy így visszagondoltam a szitura Kép Aznap még semmi nem látszott az UH-n.
Aztán, mikor egy héttel később is mentem a dokihoz, azzal kezdett, hogy miért nem csináltam tesztet, mert ha az pozitív lett volna, de ő még mindig nem lát semmit, akkor az egyértelműen méhen kívüli.
png

HajnikámKép
A Martini az Martini, ha nincs vörösbor is jó, csak nyomassam az alkeszt.
Ma jobb, bár délelőtt görcsöltem. Fekszem mint a kisangyal. Be vagyok ám tojva.
enigma

A Számkivetettet én is megint végignéztem. Nagyon jóóó!!!
(És persze a Mr. Big is benne vanKép)
enigma

Fú, nagyon nagyon drukkolok, hogy elmúljon!!! Azért ez elég vicces, hogy alkesszal lehet javítani a helyzeten, de ha azzal, hát azzal, csak hasson!!! Mennyit szabad meginnod? De inkább ne válaszolj, csak pihenj, nézz valami nyugis kis műsort a tevében!
hajnesz

Ugye jó? Mindig olyan jót bőgök rajta.Kép
(Igeen, tényleg, még fel is kiáltottam, hogy ez Õ!Kép)
hajnesz

Stella
Úgy látom nagyon padlón vagy. Szerintem egy pszichológus sokat segítene. Mi teljesen más okból mentünk el hozzá először, de most úgy érzem sokat segít a "miért nincs még gyerek" című szenvedéseimben is.
Én inkább úgy szoktam érezni vannak olyan napok mikor semmi sem sikerül és akkor semmihez nem is szabad hozzákezdeni, és van olyan nap mikor minden simán összejön. Ne keseredj el a gondviselés (vagy ha úgy tettszik Isten) mindenkinek segít akár így, akár úgy.

Wish
Én még nem tudom miben leszek, de ha jó idő lesz robogóval megyek. Szóval lesz a kezemben bukó sisak. A fotódat megnéztem, remélem sikerül összefutni. Egyszer már Lkt-val összejött!

Emi
emi31

Ennyit írni Kép senki nem dolgozik? Kép

Stella Kép
Nem tudom milyen hülye könyvet néztél meg, de azért én erre nem adnék. Én jól megnéztem most a neten és a neved jelentése:
Tamás=Iker, csodálatos
Eszter=Csillag, mirtusz.
És ez nem vicc ez van leírva mindenütt. Szóval ne szomorkodj, mert vagy te vagy a csodálatos ikrek csillaga, vagy csodálatos és csillogó(azaz nagyon okos Kép) ikreid lesznek, de a nevedben ez a sors van Kép

Emi Kép
Ok. Remélem találkozunk.

Enigma Kép
Pihenjél sokat és részegeskedj, ha ez az előírás Kép. Azért is jó ha fekszel, mert amikor már berúgtál úgyis bizonytalan talpon állni. Legközelebb nem csak felpolcoljuk a lábadat, hanem tiéd lesz az egész kanapé, és akkor reméljük kevesebbet keménykedsz. Vagy mi megyünk hozzátok és akkor teljes otthoni kényelemben pihenhetsz.

Hallotuk ám tegnap este a vidámkodást fölöttünk, de mi ezzerel a szuribeadásra koncentráltunk Kép
De késöbb azért beszélgettünk Raymonddal, aki meglocsolta a füvet. A kislánya közben körben rohangált a vízsugár körül és indőnként felkiabált nekem, hogy "Andi, nézd lelocsolt az Apukám". Olyan kis édes volt. Bár kicsit még nehéz érteni néha, hogy mit mond, de olyan hirtelen elkezdett beszélni és már mindent mond. És egyre többet barátságos, már egész ritkán ver meg minket Kép

wish

StellaKép
Megnéztem ezt a könyvet, hogy miféle szövegekkel riogatja itt a gyanútlan olvasót, hát látom, a Te neved alatt olyan is szerepel, hogy hinned kell magadban és ez a feltétlen bizalommal teljesedhet ki, és még olyat is láttam, hogy nyugodtan támaszkodj segítőkész emberekre! Afelől, hogy a Párod az, semmi kétség, támaszkodj ezerrel a Sámánodra, na és itt vagyunk mi is támasznak!!! Nincs itt semmi baj!Kép
Amúgy meg elfogadtad már azt a helyzetet, amibe belekerültél, hiszen lombikozol, az akadályokon pedig másokra támaszkodva fogsz túljutni!Kép
Látod, Wish is mit talált Neked? Hát ez annyira szuper, hogy mindjárt elkezdek irigykedni a nevedre!!!Kép
hajnesz

Köszi, Lányok!
Nagyon jófejek vagytok!
Igazából nem a könyv borított ki, hanem az, hogy most akármibe belekezdek falakba ütközöm és csak dupla erőfeszítés árán tudom megcsinálni.
Így van ez a párom dokijával, a cérnázással, a szurizással...
Kicsit sok volt most a "jóból", de azért igyekszem tartani magam. Nehogymá' pont addigra legyek készen, mikor eljutunk az "igazi" stimuig.

EnigmaKép
Remélem ez a keményedés nem jelent semmi rosszat.
Igyál, ha ez kell Kép!
A stimum titkára igazából ma derül majd fény. Azt hiszem ezt hívják long protokollnak. A ciklus végétől kaptam a Decapeptyl-t. Most meg elvileg el lehetne kezdeni a Gonal-t, de mivel a dokim nem lesz itthon egy hétig, próbáljuk úgy ütemezni, hogy addigra essen a pungi és a transzfer, amikor már itthon lesz.
Részleteket majd holnap. Ma doki után már nem akarok visszajönni a dolgozóba.

WishKép
Tényleg fel foglak iratni recepre!!! Erről az oldalról tényleg tök jó nevem van Kép!
Lehet, hogy ha öt évvel előbb (vagy késöbb) kerül a kezembe ez a hülye könyv, akkor teljesen más visszhangja lett volna.
A Te változatod sokkal jobb!

HajneszKép
Csak lazán a szurikkal! Ha másképp nem megy igyál Te isKép!
Pocak dolgozik már rendesen?
Hát ezt is rég nem hallottam senkitől, mármint, hogy írigykedne rám valami miatt.
De Wish neked is biztos talál valami nagyon jót a nevedre, ha ez hiányzik. De szerintem Te sokkal stabilabb vagy annál semmint ilyen apróságokon fennakadj.

PngKép EmiKép
Tényleg feladtam volna a leckét a Gondviselésnek azzal, hogy arra mertem vetemedni, hogy gyereket akarok? Na jó, nem lovagolok ezen, hiszen sajnos elég sokan vagyunk hasonló helyzetben.
A pszichológusra én is gondoltam, de aztán letettem róla. Remélem nem is lesz rá szükség.

Még egyszer köszi minannyiótoknak. Igyekszem többször nem elrontani a hangulatot, ami olyan jó volt mostanában a topikon Kép!
Stella

Kép
stella9

Stella, örülök, hogy jobban vagy Kép
png

WishKép
Hol vagy? Remélem minden rendben volt az uh-n!

Kép
stella9

Sziasztok Kép

Stella Kép
Nem rontod a hangulatot, többek között azért vagyunk, hogy felállványozzuk, aki egy picit maga alá zuhan.

Hajni Kép
Megnéztem a Te neved is, csak tegnap nem volt erőm már beírni. Szóval:
Máté=Jahve (Isten) ajándéka
Hajnalka= Hajnal (na jó ez nem volt nehéz Kép)
Ezek is tök jó nevek, bezzeg az enyém tényleg béna Kép

Enigma Kép
Elküldem a mailcímedre a telcsiszámomat. Holnap itthon vagyok, ha van kedved beszélgetni csörögj rám és meglátogatlak.

UH-on minden rendben volt. 18-19 mm esek a tüszők és volt egy 21-es is. Pénteken punkció. Repesztőnek most Choragont kaptam.

Találkoztam Emivel, nagyon kedves lány, nagyon jót beszélgettünk Kép

Egyébként mi értünk oda elsőnek Lacival, de aztán addig üldögéltünk a kocsiban, amíg odaálltak négyen a kapuhoz, így végül ötödik lettem. Kis béna voltam, de mindegy így is hamar végeztünk.
Ja, merthogy hála Istennek nincs semmi baja a kocsinak. Attól volt olyan rémes hangja, hogy a hátsó kerékbe belefúródott egy csavarhúzó(!), és az ahogy forgott a kerék folyton nekiütközött a kerékdobnak. De kihúztuk, a gumi is egészben marad, bár azért megnézettük egy gumissal, de azt mondta rendben van úgyhogy egész jól alakult végül minden.

Most megeszem a húsadagomat (kacsacomb kovászosuborkával, nyammmi), aztán bedőlök az ágyba pihizni, mert éjszaka nagyon rosszul aludtam. Bár szerintem aludni ebben a melegben nem fogok tudni.

wish

WishKép
Nagyon szépen megnöttek a tüszőid Kép!
Örülök, hogy az autónak sincs baja!
Pihenj sokat és egyál-igyál!
Most aztán semmi békaügetés Kép!
Drukkolok a péntekhez!

Köszi az állványozást Kép!

Kép
stella9

StellaKép
Nagy-nagy drukk a mai találkozóhoz!!! Doki után jöhet egy nagy adag fagyi!Kép
Nálunk pocak már rendesen beindult, úgy megyek néha, mint aki majd' bepisil.Kép Ma is csináltam egy butaságot, nekiálltam kiporszívózni a nappalit, mert már kissé elpapagájosodott a szőnyeg. Lehet, hogy ilyeneket már nem kéne csinálnom, mert nagyon elkezdtek nyomni a petefészkeim, remélem, nem lesz belőle baj. Csajok, senki nem fog stimu alatt porszívót, értve vagyok?!Kép
WishKép
Jól van, szépen megnőttek a tüsszencseid, akkor péntekre készítjük már a drukkokat!!!
Jó pihit! Valami biztos megint lehetett a levegőben (vagy a petefészkekbenKép), mert én sem nagyon tudtam aludni.
Jó ez a kocsi történet, örülök, hogy nincs nagy baj!
Ja, bár nem vagyok Dévais, de ezt már megtanultam, hogy NEM SZABAD a kocsiban várni, mert odaállnak a kapuhoz! Bizony!Kép
Köszönöm a névértelmezést! Mindig meglep, hogy ezt jelenti a Máté. A végén még így fogom hívni a gyerkőcöt!Kép
Én kíváncsi vagyok, mit jelent a Te neved! Miért lenne béna???
hajnesz

Hajni!

Veled már megint történt valami. Ez a porszívózás... Hihetetlen vagy Kép

Wish!

Miután ma sincs semmi jele, hogy meg akarna jönni, egyre biztosabb, hogy pénteken találkozunk... Kép Ha már máshogy nem, legalább Dévainál. Nagyon örülök, hogy az autótoknak nincs semmi baja. Jó étvágyat a husihoz.

Stella!

Örülök, hogy jobban érzed magad, s bármikor öntsd ki nekünk a szíved.

Enigma!

Ugye minden rendben?

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok Kép
Na, mikor hív fel az én drága Anyukám? Hát amikor éppen elalszom Kép Nem is beszéltünk, azt modta, hogy majd este visszhív inkább, most aludjak. Erre most nem tudok visszaludni, de nem baj, így sanszos, hogy majd este is aludni fogok, amikor felhív.

Roxal Kép
Remélem az albérlők miatt nem jön meg a mensid és nem a gyógyszerek tartják fogva.
Pénteken akkor találkozunk Kép

Hajni Kép
Én már a virágokat is Lacival locsoltatom. Bár ugye milyen fitten odébtettem a fotelt Enigmának Kép

Az Andrea azt jelenti, hogy férfias, az Osváth meg azt, hogy házmestert. Na basszus, ebbe magyarázzatok bele egy gyereket Kép

Wish

wish

RoxalKép
Jaj, annyira izgulok Érted! Már nem kell sokáig várni! De jó, tudtok találkozni Wisshel.Kép
WishKép
Épp néztem, hogy nini, milyen keveset pihizett Wish, de látom, nem önszántadból történt így. Ezek az anyukák...Náluk ez fordítva megy, én tudom mindig akkor hívni, mikor szundizna egyet.Kép
Férfias házmester? Kép Édi! Egyértelműen karakán jellem lesz az a gyerek! Igazi hadvezér!!! Vagy amazon!!!Kép
hajnesz

Wish,
Mindjárt vége az effektív stimunak, ez aztán rövid. Husi-víz-szopogatni a bogyókat!!!

Madaran,
Te is azért nem írsz mert nyaralsz már Tunéziában, vagy ha nem mikor mentek és melyik szálloda?

Emi,
Jót röhögtünk ezen a bukósisak lesz a kezemben, kíváncsi voltam, hogy mit hozol ki a robogós történetből. Wish nem csinált fotót mi!!! Ejnye-bejnye!! Remélem a tüsszencsed szép és sikeresen alakul az akciótok.

Roxal,
Le a kalappal előtted, nagyon ügyesen csinálod!Hátha.....

Hajnesz,
Képzeld már felajánlották, hogy megkaphatjuk örökbe a Bakacsi hörcsögöket, mondtuk mi meg tartunk előadást, hogyan kell őket etetni. Nálunk mindig Krisztián porszívózik, szerintem sose lenne megelégedve azzal ahogy én csinálom és amilyen végeredményt produkálok, mert szerinte a porszívózás olyan feladat, amelyet csak ő tud ellátni a családban. Én meg nem is erőszakoskodom. Tegnap is felmostam a teraszt, mondom is neki büszkén, hogy mióta hazajöttem még le sem ültem, mert felnyaltam a lakást, (Wish még integettem is ugye, te vagy tanum)erre mikor kimegy a teraszra azt mondja hát nem tudja kinek a teraszát mostam fel mert itt van egy folt. Hát nem maradtam nyugodt, egész este azzal büntettem, hogy nem beszéltem vele, ez nagyon bejön. Erre ma reggel hallom, hogy valaki locsol valamelyik fenti erkélyen és csöpög a víz a korlátra, kimegyek megnézem, hát nem víz volt, hanem valami nagy madár-szerintem gólya- megtisztelte a korlátot és muskátlit. Krisztián meglátta, kezében a reggeli kakaómmal és mondja : Fúj.
szóval Tessék Nem Takarítani!!!Ja - aztán befejezem ezt a takarítgatást - én Margitnak hívom a nemlétező bejárónőnket, és amikor valamit nem csináltunk még meg mindig azt mondom, "miért kell Margitnak szabin lennie, vagy máshol takarítania pont most?"

Enigma,
Hörpince hogy mükszik? Akkor megrendelem a port neked, próbálunk próba protein szeletet szerezni neked!

Stella,
Az első ami eszembe jutott rólad illetve a történetedről, Bridget Jones 1. rész:
-"Ledugta egyáltalán a szaros nyelvét a szaros szádon?..... Nem..... akkor szard le" Tehát le kell kakilni, hogy mit írnak, ugy van ahogy Hajnesz írta, olvass el egy másik horoszkópot, bár azért hozzá kell tennem, hogy elolvastam a jövő heti horoszkópomat, és kiderült, hogy most nem döntsem el hogy hova akarok utazni, pedig hát mpont ezt tervezzük, majd Krisztián dönt, illetve el kellene gondolkodnom, hogy elfogadok-e egy új állásajánlatot, még nem is kaptam meg. Meg ezek hülye párkapcsolatos dumák. Akármi is lesz én Krisztiánnal maradok.

Egész éjjel vadul káromkodtam, és amikor Krisztián felkeltett, hogy mi álmodhatok akkor mondtam neki hogy tudom, és tényleg az vagy amit kiábaltam rólad. Jót röhögtem rajta reggel. És akkor jött a hab a tortán, valami gyilkososat álmodtam, erre jól beparáztam és felkeltettem Krisztiánt, hogy bújjon ide. Na azt azrét jó tudnotok, hogy valaki halottal vagy halottasat álmodik akkor esni fog az eső a közel jövőben, vagy ha beteggel álmodik (na képben vagyok).

Jól van most már megszűnök.
Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok!
Végre vannak konkrétumok nálunk is.
Választhattam:
- szúrkálom magamba a Deca-t, amíg a Sámán haza nem jön;
- elkezdjük a stimut és lemegyünk Tapolcára kontrollra;
Szerintetek? Én az utazásos mielőbbi kezdést választottam.
Szóval jövő csütörtökig marad a Decapeptyl, aztán jön mellé a Gonal és 13-án megyünk Tapolcára kontrollra.
Előreláthatóan 18-a punkció Kép!

FarkasokKép
Nálatok mindig történik valami! Margitot pedig neveljétek meg!

HajneszKép
Kérjétek kölcsön Farkasok Margitját erre az időszakra!

Stella

Kép
stella9

Jaj, most jutott eszembe, hogy én megálmodtam, ahogy Emi belibeg a Dévai Intézetbe, kis virágos ruciban, hóna alatt egy bukósisakkal. Csak ennyi, de jó hangulata volt, engem is megihletett a bukósisak.Kép
Farkasok JKép
Úristen, hol találtál ilyen pasit???Kép Krisztián porszívózik, mert nem jó, ahogy más csinálja??? Naggyon jó! Persze az én uram is mindent szó nélkül megcsinál, csak nálunk én vagyok az, akinek sosem tetszik semmi!Kép
Hú, Lányok, akkor mostantól nagyon viszafogom magam, nehéz napok elé néz Apácska.Kép
hajnesz

Stella Kép
Szerintem jól döntöttél. 18-a mindjárt itt van Kép
De aztán majd amikor a bébikéből felnöttkorában világutazó lesz ahelyett, hogy az anyukája szoknyáján ülne, majd jusson esezdbe, hogy te szoktattad rá Kép

Farkasok Kép
Tényleg takarítottál Kép (vagy csak seprűvel a kezedben vártad, hogy hazaérjünk, hogy legyen alibid Kép)

Nekünk volt a régi lakásban egy darabig egy Zsófi nevű takarítónőnk, aki gyönyrűen takarított, csak olyan buta volt szegény, hogy miután kétszer láttam miket csinál takarítás közben inkább elküldtük. Szóval mi most is szegény Zsófira fogunk mindent Kép

Hajni Kép
Üzenik a tüszőcskéim a tieidnek, hogy hajrá, nem olyan rossz felnőni Kép

Amazon, hadvezér ... jaj mamám, akkor sokat fogok veszekedni vele, két dudás nem fér meg egy csárdában. Merthogy egyébként nálam bejön a nomen est omen. Bár azt megnézném, hogy abban a könyvben mit írnak a nevemről.

Wish

wish

StellaKép
Nahát, mégiscsak visszajöttél dolgozóba? Nem bírod ki nélkülünk, mi?Kép
Én is ezt választottam volna! És már előrelátható időpont is van! Látod, mostantól megint minden jól alakul!Kép
Addig nem kérjük kölcsön Margitot, amíg meg nem nevelik!
hajnesz

Lányok!

Mindig jó kedvre derítetek. Nekünk sose volt Margitunk, de nálam is a férjem porszívózik. nem kell annyira elkényeztetni, van amit ő csinál, van amit én. Ez nálunka munkamegosztás Kép

stella!

Szerintem is jól döntöttél, most már haladni fognak a dolgok.

Judit!

Látom, ti sem unatkoztok, nálatok is mindig történik valami Kép

Eszter
Kép
roxal

Szisztok!
Ma találkozram Wishel, nagyon szuper volt. Egyrészt jót dumáltunk, másrészt gyorsabban ment az idő. Persze nem tudtam időben odaérni így elég sokat vártam. De! 6 tüszőcske szépen növekszik és nem kell már gyógyszert sem szedni! Mi lehet még ebből!
Pénteken is megyek UH-ra. Roxal, Wish ott lesztek?
Miután Wish elment dumáltam egy másik lánnyal is. Azt mondta régebben ő is irogatott a topikban és mostanában is olvassa. Már túl van néhány inszemen és most jön a lombik. Szegény olyan szomorúnak tűnt. Ha mostanában is olvasod a topikot, inkább írj majd felviditunk!

Farkasok!
Nem teljesen értettem ezt a bukó sisak dolgot. Tényleg az volt a kezemben és Wish erről ismert meg. Persze vicces lett volna ha a fejemen hagyom és Dévaihoz is abban megyek be! Legközelebb kipróbálom.

Stella
Nem akartam a lelkedet felborzolni ezzel a Gondviselés dologgal, csak gondoltam talán könnyebb túl jutni bizonyos dolgokon ha az ember bele nyugszik. Persze nem a gyerekre gondolok, hanem egyéb körülményekre: munkahely, problémák, akadályok, stb. Úgy vagyok vele minden nehéz helyzetből lehet tanulni és utána átértékeli az ember a dolgait. Ha valami könnyen jön, talán nem is érezzük a jelentőségét. Vagy nem?

Na jó abba hagyom a lelkizős dumát, most úgyis olyan jó kedvem van. Végülis nálam a kecske is jó lakott és a káposzta is megmaradt. Ezt úgy értem a pszichológus megtiltotta a gyogyit és végül Dévai is azt mondta, hogy nem kell szedni! Szóval a dolgok jól alakulnak. Már csak akciózni kell. Remélem pénteken kiderül hogy mikor!

Emi
emi31

HajneszKép
Tényleg nem bírom nélkületek Kép!

WishKép
Ha világutazók lesznek, akkor tuti, hogy az apjukra ütnek, mert ő csinlta azt, hogy elment luxushajóra dolgozni, körbejárta a Földet... én meg számoltam itthon a napokat.

RoxalKép
Gyanus vagy te nekem, remélem okkal!
Holnaputánra nagy-nagy meglepit kívánok neked!
Stella

Kép
stella9

Stella, Tapolca nagyon szép hely Kép
Emi, szurit sem kapsz? Ügyi vagy Kép a gyógyszerből ált. mindenki egy adagot szed be egy hónapban, neked elfogyott?
png

Hajni
Látom téged is megihletett a bukó sisak dolog. Azért mindenesetre jó érzés, hogy velem álmodtál. Remélem a virágos ruha jót jelent. De az mindenesetre biztató, hogy jó kedvem volt. A valóságban is nagyon jól érzem magam.

Ja, a házi munkáról, nálunk Apa utál intézkedni és a házi munkákhoz sem nagyon szeret hozzászólni, de szívesen lenyírja a füvet meg a bokrokat. VISZONT! Szuperul főz és nagyon szeret főleg különleges dolkgokat főzni. Ez azért nagyon jó, mert én egyáltalán nem főzök, így ha enni akarunk vagy vendégek jönnek akkor az Apa feladata!

Emi
emi31

Png
Nem fogyott el, 3 nap után abba hagytam és nem is kell több. Szuriról meg szó sem volt. Persze lehet, hogy pénteken még lesz valami. Repesztő? Ha van ilyen. Nem tudom.

Emi
emi31

Emi!

Úgy tűnik akkor pénteken velem is találkozol. Ugyen nem tudom, hogy hogy ismerjük meg egymást, de ha lesz nálad bukósisak, akkor menni fog. Wish-t meg mind a ketten ismerjük Kép

Stella!
Én gyanús?????????

Wish!
Ma kapod az éjfélit akkor? Hú de elszaladt az idő. Persze én csigalassúságúnak érzem, de hát ez már csak ilyen. Kép

Eszter
Kép
roxal

Emi, ez tök jó Kép akkor már biztos nem kapsz szurit, mert azt egyből a gyogyik után szokta, ha nem nőttek volna attól megfelelően.
Megint milyen nagy csoportos találka lesz Kép
png

Halló,
Ezúton hívom fel kedves figyelmeteket, hogy a bookline.hu oldalon ha a mai nap rendelsz csak új könyvet( tehát nem antikvárium) akkor ma este 20:00-csütörtök reggel 8-ig akkor 30-60% kedvezmény van, Hőség akció/kedvezmény név alatt. Most nézegetem, Budapesten belül 0Ft kiszállítás, vidékre 399Ft.
Farkasok J

Kép
farkasok

Na elmondom, hogy volt Emivel a találka.
Békésen üldögélt mindenki a váróban, amikor hirtelen kintről hatalmas hangerővel heroikus hangulatú zene kezdett el szólni. Persze mindeki kirohant. Az úton Emi jött bukósisakban lassított felvételen, mögötte pedig V alakban 3-3 napbarnított testű izmos kommandós kíséretként. A bukósisak és a kommandósok izmai csak úgy csillogtak a napsütésben. Mondanom sem kell, mindenki tátott szájjal bámult, az asszisztensek még Dévait is kihívták. Amikor közel ért az épülethez Emi még mindig lassított felvétel módban levette a bukósisakot, a szikrázó napsütésben megrázza csillámló hajzuhatagát és intett a kommandósoknak, hogy elmehetnek. Itt elhalkult a zene, a mozgás sebessége normális lett.
Emi bejött és bejelentkezett a pultnál. A többiek még vártak egy kicsit, de aztán látták, hogy Emi csak velem áll szóba, így mindenki visszaült a helyére és irígy pillantásokkat vetettek felénk. Volt ugyan egy hölgy, aki a kommandósok után akart rohanni, de a férje visszatartotta.
Remélem átjött hangulat, nagyon tutin volt megrendezve az egész.

Kedves Ismeretlen Lány Kép
Ki vagy, aki régebben írtál? Ha olvasol mindket, írjál is nyugodtan. Sok szeretettel várunk Kép
És az inszem után lombik, az nem olyan rossz, Enigmának is nagyon bejött Kép

wish

WishKép
Kimaradt az a rész, mikor Emi bukósisak levétel után a szikrázó napsütésben megrázza csillámló hajzuhatagát! Persze lassított felvételben!
Hát nem semmi élményben volt részetek! Bárcsak én is Dévais lennék!!!
hajnesz

Látom, kipihented magad!Kép
hajnesz

Hajni Kép
Kijavítottam, mostmár benne van a hajzuhatag is Kép

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?