először is boldog hófordulót a két csodaszép pasinak, Bendének és Samunak !!
köszönöm a hiányolásokat és a welcome back-eket, nem is gondoltam, h. ilyen jól tudnak esni.
na megvolt a mai méredszkedés, 12 dkg-t hízott Laura 2 hét alatt. juhhéjj ! a védőnő már ráncolta a homlokát, de a dr-nő azt mondta, jó lesz ez így. viszont most csak annyi a súlya amúgy Laurának, mint november végén..
aztán mire arról esett volna szó, h. akkor hogyan tovább, a védőnő kiment a folyosóra egy másik anyukával beszélgetni. végül a dr-nő mondott egy-két hasznos dolgot. aztán mikor mi is kiértünk a váróba Laurával, hallom, ahogy a védőnő beszélt azzal az anyukával, és vele u.úgy nem volt képben, h. hol tart a gyereke, mint az enyém lányommal. mindenkinek ledarálja a sablonszöveget, sőt szerintem még arra is emlékszik melyik tankönyv hányadik oldal, és ott hányadik bekezdés. aztán ennyi. kipipálja, h. na ezt is elmondta ennek az anyukának, de hogy ki hogy alkalmazza v. hogy működik melyik babánál nem érdekli. hozzátáplálásról is annyit mondott, h. főzzek meg krumplit, amit esetleg pár hét múlva keverjek répával meg sütőtökkel. azt viszonthallásra. azóta semmi. Laurának meg nem jöttek ezek be, mert kifőtt az íze (szerintem ezért nem evett az elején "rendesen"). szóval én minden zöldséget meg az almát sütőben sütök, alufóliában
(remélem azért a védőnénink nem olvassa a Jánosos topikot
köszönöm mindenkinek a lisztes dolgokkal kapcs. információkat, most nekünk is mondta a dr-nő, h. 8.hónaptól lehet, van vmi HIPP gabonapehely.
Reni, Mircike, ti hol veszitek ezeket a magokat, meg pelyheket meg müzliket? néztem a DM-ben de nem láttam, de lehet, h. csak rosszul néztem.
Nóri, Kisjulcsi, ti honnan ismeritek egymást? mert a babák korából nézve biztos nem onnan, h. együtt szültetek.
amúgy ettől a banánleveles meg elemes történettől a hideg futkosott a hátamon..
Nóri, amúgy ezen hangosan felnevettem, h. te is akartál banánfát enni.
amúgy ezzel, h. anyukámmal is jól elvolt Laura majdnem egy teljes napig, szerintem piszok szerencsém van. v. még nálunk nem jött el a szeparációs szorongás.. babakocsizni nem voltak, amúgy evés - alvásban maradt a napirend, Laura elalszik magától kajaügyileg meg jól kiképeztem a nagyit. meg még van fagyasztott tejünk itthon szerencsére.
Kisjulcsi gratula Barnus második fogacskájához ! nagyon édi lehet ezzel az 1+1-gyel.
Zsófi, mi is hálózsákosak vagyunk egy hosszúujjú bodyval, ohne pokróc.
Samu nagyon helyes, mint mindig - az öregnénis elnevezés meg haláli !!
most nézem hogy megnőtt az avataros képedhez képest Samu haja ! nagyon cuki vele !
jó talizást holnapra Edussal - majd fotókat légyszi !!
Mircike, ígérted Mirkó macipelenkázós-orrszívós képeit, nem látom őket !!
amúgy elhiszem, h. már sokkal nehezebb lesz másfélévesen öltöködéssel, nekem még nincs tapasztalatom, csak azért írtam, h. nem lehet elég korán a "szigort" elkezdeni.. hát mi próbálkozunk vele már most.
Zsóka, jó pihit Bükfürdőre - irigy-irigy én is !!
fotókat majd letöltöm, de most anyukámnál nemigen volt rá lehetőség. ha minden igaz, holnap TÉNYLEG már az új lakásban alszunk, és akkor tudok újabb fotókat feltenni én is.
Reni nektek is tök jó lesz Ausztriában, még jobban irigy-irigy !!
nagyon édi Niki a kis copfjával !! a szilveszteri táncika meg haláli ! tündériek és szépek vagytok !
ezt nagyon jól írta Nóri, h. neked tényleg csak lányod lehetett !!
na megint hosszúra sikeredtem. így jár aki nem jön napközben.
Marcsi

[/url