Letettem Miksabuckót, és most itt vagyok
Elég ideges voltam az elmúlt egy órában, mert a büdös kölyök bevett valamit a szájába, és nem tudom, hogy ott van-e még. Pontosabban kihalásztam egy játéktelefon billentyűjét (telefon röpült a kukába), de úgy láttam, mint ha még lenne valami. Nem voltam benne biztos, de elképzelhetőnek tartottam, viszont egészen egyszerűen nem hagyta, hogy körültapogassak a szájacskájában. Jól meg is harapott, merthogy nem adtam föl könnyen. Fürdés alatt sem bírtam megoldani a problémát, mondjuk akkor már úgy tűnt, mint ha semmi sem lenne. Szopi elején volt egy kuckuc (máskor is előfordul), de aztán rendesen evett. Tiszta gáz, hogy állandóan a nyomában vagyok, de ma már kiszedtem a szájából egy apró szivacsdarabkát, tegnap meg a szomszéd bácsi segítségével egy őszirózsát műtöttem ki szirmonként a kölyök pofazacskójából. És ilyenkor úgy őrzi ám, mint ha az élete múlna rajta, összeszorítja a fogsorát. Vasárnap egy zacsidarabkát tartogatott, akkor öklendezett is, mert kajánál derült ki, hogy ott van. Pont az ember etette, és baromira megijedt. Az érdekes hír viszont az, hogy tegnap este nem aludt bele a szopiba, így letettem a kiságyba, és ülés, játék, álldogálások után negyed 12-kor szopi nélkül elaludt. Mondjuk odaültem, majd odafeküdtem a kiságy elé, aztán nyomtam neki a Kis kece lányomat, mert piciként is csak arra tudott elaludni. Tényleg, ti nem emlékeztek rá, hogy hány versszaka van, mert én csak egyet tudok, szal elég unalmas volt
Meg majdnem bele is aludtam
Kis lükém dugdosta ki sorban a kezét meg a lábát a rácson, hogy simizzem meg, jó sokáig álldogált, de aztán csak leült, meg elborulgatott. De most már legalább tudom, hogy képes elaludni. És érdekes, de hosszú idő óta először nem ébredt éjjel. Ma meg ügyintéztünk meg vásároltunk, jól kifáradt és nem is aludt annyit, mint szokott. Újdonságot is tud, odahoz és odaad nekünk dolgokat
Tegnap kavicsokat hordott nekem a kapuban, míg beszélgettem a szomszéddal a műtét után
Marycus! Asszem a munkaügyet kiveséztük, úgyhogy én több szót nem vesztegetnék rá
Ja mégis, szóval én se őrülök meg a mh-i ebédért, de én szeretném eldönteni, hogy eszek-e vagy nem eszek. És jár nekem az a 20 perc, ha nem ebédre, akkor levegőzésre vagy akármire! Játszóval nem tudom mi lesz, mert holnap el kellene mennünk a kiscsákóval anyukámnak szülinapi ajándékot venni, és a Kikára gondoltam, mert plédet szeretnék, és ott elég jók a lakástextilek. Csütörtökön meg már utazunk. Úgyhogy ez most lehet, hogy nem fog összejönni a héten már, de ha mégis, akkor távrecsegőzök!
Kriszta! Pedig kíváncsiak lettünk volna a véleményedre
Máté méretei tényleg nem semmik, nagyobb jóval Miksánál! De asszem nem érdemes hasonlítgatni. Regivel meg remélem, nem lesz semmi komoly, talán tényleg rosszat álmodott. Lehet, hogy valaki mesélt valami marhaságot az oviban. Nemrég olvastam valamelyik topikban, hogy egy kissrác egy rajzfilm után ébredt többször zokogva, mire rájöttek hogy mit látott. Talán a Jancsi és Juliska volt.
Hanzika! Köszi az infót
Pedig nem lett volna rossz, ha C und A is van, és nem is lesz? Játszóház: szerintem betölti a játszótér funkcióját kevésbé jó időben, és annyi játék van egy helyre hordva és olyanok, amennyit és amilyeneket otthonra nem veszel meg. Az Auchanban egész díszletet építettek kalózvárral, csúszdákkal, ezer labdával. De ilyen piciknek azért ez nem gyermekmegőrző szerintem, a szülőnek is ott kell lennie. A játszóban kapnak a srácok gyerektársaságot is, amit azok nélkülöznek, akiknek nincs tesójuk, vagy nem járnak bölcsibe, oviba. És ide mehetsz akármikor, a baba-mama klubba meg szerintem azért illik rendszeresen járni. Nekem tetszik a játszó.
Manó! Én is babáztam volna legszívesebben simán 25 évesen, ha már akkor megtalálom az embert
szirom

Ráadásul a Regi mániája, hogy kavicsokat gyüjt, na most ezeket a lakás millió pontján találom meg folyton, és félek, hogy egyszer lenyel egyet Máté. Vagy már meg is tette