A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Yamim!Elfelejtettem mondani a reggel,hogy szupi az új frizud!!! :)Csinkó vagy!!!
hanyatka

Detto az imádat!!!!!!!!!!!!!

Örülök, hogy tetszenek a fotók!!!

Kicsit bepárásodott a gép...
Biztos a meghatottságtól. :oops:

Kép
bodza2005

Bodzi!Szupereka fotók,mond meg a Zuradnak!!!KÖszönjük!!!!
hanyatka

A DRK nevű fotón csillog Apánk szeme!!!JUj,de édes!!!
hanyatka

Köszi Beus, jobban, ma volt kari-ünnepség az oviban, olyan cukik voltak!

Ági, Apánk emiljét elküldenéd priviben, én is jrnék Neki egy mondatot. Köszi

Bodzus, megpróbálhatlak Skype-ilag?

bea
öreganyu

Csajok!Ma Szülik!!!!
hanyatka

Fiatalanyu!Örülök,hogy már jobban vagy!!!Puszzz
hanyatka

Juj de jók a képek!! Tök szupi volt nézegetni, megmutattam a férjecskémnek is.
Csajok, ez egy nagyon jó nap volt! :D :D
Köszönöm Nektek!!!!
katóc

Megpróbáltalak, nem sikerült, csak a férjeméről tudlak.

bea
öreganyu

nagyon jók a képek! Amit meséltetek és amit látok a képeken szinte megelevenedik, olyan mintha én is ott lettem volna.Apánk és Ágikáék az életükben nem fogják elfelejteni ezt a kedvességet. Nagyon jó ötlet volt, hogy így viszonozzuk azt a törődést, amit mindannyian megtapasztaltunk.

Remélem olvassák a fórumot és látják milyen jó kcsapat alakult ki.

manoka
manoka71

Manóka!Tudják,hogy milyen jó kis csapatunk van,hisz mondtam is Apánknak,hogy már jó pár talit is szerveztünk és milyen szuper volt és azt is megigérte,hogy majd eccer talán ő is eljön,ha jó időben szólunk :)
hanyatka

Sziasztok Drága csajocskák!!!!

Hazavergődtem én is végre.....húúúúú de jó kis nap volt a mai, visszaolvastam a csacsogásokat és itt könnyezek megint.

Nemtom Ti hogy vagytok vele, de én végig azzal kűzdöttem, h el ne bőgjem magamat, úgy megvoltam hatva, hogy hogy örültek.
Nagyon jó kis tervet eszeltél ki Bodza :D
Ágikánk kérdezte is kinn, h ki volt az értelmi szerző? Mikor mondtuk, h Te aszonta, h gondolta :lol: :lol: :lol:

Arra emlékszem, h Apánk már lenn észrevette, h van fotós is....mondta, h ezt tudta volna nem ezt az inget veszi fel és köt nyakkendőt is, meg ne profilból vegyék a fiúk és simogatta a pocakját :lol: :lol:
meg ennyi süti, ha ezt tudja nem reggelizik :lol: :lol: :lol:
nagyon aranyos volt mindenki, teljesen más oldalukról ismertük meg őket.
Végigpusziltak mindenkit és a boldog kari mellett mihamarabbi babásodást kívántak.....
Ahányszor visszagondoltam rá ma mindig elfutotta a könny a szememet.....köszönöm mindenkinek!!!

Jaj, meg a végén, h legközelebb húsit fogunk sütni, amire meghívjuk Apánkat is :lol: :lol: :lol:

Anikó
tatulány

Szia Tatu!!!
Tényleg...azt mondta Apánk,hogy legközelebb disznót vágunk és ott fogjuk sütögetni...de aranyos volt!!!
hanyatka

Finchike: örülök, h talizhattunk mégha nemis váltottunk túl sok szót, köszike a animáció feltöl. segítséget.

Szépem: Nekem meg az infót az évelejéről

Hanyatka: húha, elindult valami????
Te vagy a megfelelő személy...a muflonra :lol: :lol: :lol: :lol: hát ez csúcs!!!!!! nem kell letakarni!!!!!

Nóczika: lélekben Veled leszünk csütörtökön, ha Apánk kezei közé mész az már több mint megnyugtató

Pénteki tali :D :D a szurikáta után :lol: :lol: :lol:

Aztán mentem barátnőzni (2 kicsilánya van, most várja a 3.-at .....szintén lány lesz), délután mentünk a kicsiért a bölcsibe, mikor megláttam a sok 2 évest, hát elszorult kissé a szivem......inkább nagyon :cry: :cry:

Jó éjt csajocskák

Anikó
tatulány

Szia Hanyi!!!!

télleg a disznóvágás :lol: :lol:

fúúú, képzeljétek ha este elolvassa a lapot, hogy fog örülni

Anikó
tatulány

Sziasztok Lányok!

Itt vagyok én is és köszönöm Nektek a mai napot, nagyon jó volt Veletek lenni! :lol: :lol: :lol:

És olyan jó érzés volt referencia-anyagnak lenni egy ilyen csodás kis csapatban! :lol:

És külön örülök, hogy végre megismerhettelek Bodzuska, Finchi, Andi és Kriszta Titeket!!!

Én már eligérkeztem egy céges vacsira pénteken, de bevallom, hogy most erőteljesen elgondolkoztam azon, hogy inkább hozzátok társulnék be... :wink: Csak valami jó kifogást kéne kitalálni, hogy miért mondom le...

Kép
cseka

a képek meg csúcsszuperek lettek
az a sok mikulás együtt :D

Andikám: ahogy a férjed megköszönte a köszöntést az is édes volt

Anikó
tatulány

Szia Te kis referencia-anyag-:))

Dani bébi már jó nagy lehet

Kriszta: ahogy ott álltál kapucniban, sapiban azért álltam olyan bután, mert aszittem hirtelen, h Szederke vagy, és Őt meg má ismerem...azért kezd látszani az a poci-:))

Anikó
tatulány

Tatus!Ez jó...Kriszta...Szederke!:)

Finch!Sajnálom,hogy nem nagyon volt idő beszélgetni,na de majd a legközelebbi talin!!!

Akkor a Tatuséknál való összeröffenést átcsúsztassuk jövőre???
hanyatka

Igen,igen nagyon nagy baba lehet már Danika,hisz olyan szép nagy pocid van Csekám!!!
hanyatka

Hun vagytok többiek???

Tatus!Én nem is elméxem Andiapu köszöntésére.Mi volt???
hanyatka

Szia Tatus!:)

Igen, képzeld, Dani bébi 2800 grammos, a dokim is dobott egy hátast, mert egy hónapja még csak 1500 gramm volt.

Ja és olyan jó volt, hogy találkozhatott Veletek és a második apukájával is. Ugyanis azt még nem is mondtam, hogy ma volt a névnapja, igy hát a lehető legjobb helyen és társaságban ünnepeltünk :lol: :lol: :lol:

Kép
cseka

Boldog Névnapot a kis Daninak!!!:)
hanyatka

Hello Drága Csajocskák!!!

Végre valahára hazaértem!!! Itt olvasgatok...bőgök és remegve kacagok felváltva....hihetetlenek vagytok, Csajszik!!!

Egész nap az emlékeket kóstolgattam újra és újra....jajj, annyira jó, hogy megtettük, és egyetértek Bodzikával, igen, ki kell fejezni a köszönetet, a hálát, a szeretet...ezekért a pillanatokért érdemes élni szerintem!

Úgy örülök Nektek!!!! Olyan jó, hogy így összeboronálódtunk, és máris itt a következő tali!!! Ennyi pozitív embert egy rakáson!!! Ma nem csak a szeretet, de a hihetetlen derű és jókedv is tapintható volt!!! :D :D

Nekem az is nagyon tetszett, ahogy Ágika és Zsuzsa cinkos társainkká lettek a nagy várakozásban...ők is izgultak velünk, hogy mit reagál majd Apánk!!! :D Eddig is nagyon aranyosak voltak, de most valahogy még sokkal jobban megnyíltak és tényleg nagyon meg voltak hatódva!!! :D :D :D

Megyek is, megnézegetem a képeket!!!

Ja, a narancsleki könyvét még keresem..sajni..még a Férjecském sem tudja, hova dugtam el....

Bodzi!
Ez a gatyasztori hihetetlen volt!!! :D :D :D :D
szederinda04

Köszi Hanyi drága!!!Aranyos vagy! :lol:

Kép
cseka

Akkor ma megültük Danibébi 0. névnapját is!!! :)
hanyatka

Összeröff nálunk? Sztem halasszuk a nyugis januári napokra v. tavasszal lehet télleg HÚÚÚÚÚÚST sütögetni.

Andiapu úgy volt, h mikor még álltunk a bejárat előtt Andiapu megköszönte mindenkinek a múltkori nn-i köszöntéseket.

Isten éltesse Dani bébi a 0. névnapján!!!!!

Szederke: tali tali hátán :lol: :lol: a nagy meghatottság közepette elfelejtettem átadni Ági vuduzott KÉK Maciját Bodzának......innen az ötlet.

Jaj, az a kép, mikor a fehér maci fekszik a recepciós pulton :lol: :lol: :lol:

Anikó
tatulány

Hanyi: uazt írtuk :lol: :D :lol:

Anikó
tatulány

Köszi csajok Dani nevében is!

Na most megyek alukálni, jóccak Nektek!

:lol:

Kép
cseka

Jó éjt drágaim!!!
Holnap folyt.köv.

Pusza és
Smaccantás :)
hanyatka

DANIKÁNK!
Kép

Kép
bodza2005

Eszembe jutott, hogy mondtuk Déviszünknek, hogy a Feleségének is köszönjük (Őt). Erre azt kérdezi: Azt, hogy elvisel? :lol::lol:

Jaj, a maci a pulton, tényleg, ez állati... :lol:
Bejelentkezett... :lol:

Kép
bodza2005

Öreganyu!
Kicsit későn láttam meg... :lol:
Elaludtam... :D

Nagyon szép álmokat édes Csajocskák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Sziasztok Csajocskák!

Gyors bekukk mára, mert aztán úgy el vagyok munkailag úszva, hogy csak na. Jövő hét az utolsó az évben és minden a feje tetején.

Szóval Bodzus, szupik lettek a képek.

Lányok, én is nagyon örülök nektek, illetve, hogy mindenkit személyesen is megismerhettem.

Szép napot nektek!

Puszik
finch

sziasztok
Szuper buli volt. :wink: :lol:
Nekem nem küldenétek át fényképeket?
Ma megyek apánkhoz, csak azt nem tudom, hogy mit vegyek neki...
Van ötletetek? :roll:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

Bodzikám köszi szépen a Te tündér mackódnak a fotókat, nagyon jók lettek, tényleg lejön az átélt élmény róluk.

Remélem mindenkinél tart még a mosoly, amit tegnap magunkra ragasztottunk. Nálam igen. :D

Sok puszi mindenkinek és kedves, szép, szeretetteljes napot mindenkinek!
andi67

Sziasztok Lányok!
Habár én most kiestem a csapatból bizonyos okok miatt, de szertnék képeket és Apánk levelét is elovasni, persze ha lehet.
Vigyázzatok nagyon magatokra, egymásra, tartsatok ki nagyon egymás mellett és kívánok sok-sok sikert mindenkinek.
És azért sokat gondolok Rátok és Apánkra.
Ja és ha olyan talit szerveztek amire Ő s jönne szeretnék én is ott lenni, persze ha lehet.
További szép napot és várom a most lezajlott találkozó "dokumentált anyagát".
moncso70

Szép jó reggelt mindenkinek!
Valami motoszkál a fejemben lehet, hogy Ti is halljátok.
Szóval nekem is van DRK-s kitűzőm vagy csak azon csapattársaknak akik ott voltak a reggeli bulin?

Nem értem moncso milyen Apánk leveléről beszél ? Van olyan?

manoka
manoka71

Sziasztok!

Bodzus, nagyon köszönjük a képeket, tényleg nagyon jók lettek!!! :D

Andi, nálam is tart még a mosoly! :D

Szépem, örülök, hogy ízlett a sportszelet! :D :D

Bodzikám!!! Engedd meg, hogy NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNJAK NEKED!!!!!!!!

Bea
beus77

Manóka, hát persze, hogy Neked is van kitűződ!!!!!!! Te is DRK tag vagy!!!

Bea
beus77

Tényleg ma van a Bodzánk névnapja. Minden nap ünnepelünk valamit, vagy valakit :D

éN IS BOLDOG NÉVNAPOT SZERETNÉK KÍVÁNNI DRÁGA BODZA

Elfelejtettem mit akartam kérdezni.....
Ági nekem is küldd el azt a bizonyos email címet
:)
Kriszta Te vagy a csíkoska a képen? :D
Köszönöm Beus, majd szeretném átvenni valahogy.
Miért nem mutatja a szép vonalzómat? Tudja valaki?
most meg mutatja, már ez is bolondozik velem :D

manoka
manoka71

Édes Drága Bodzim!!!
Nagyon Nagyon Boldog Névnapot!!!
hanyatka

Mindenkink szép jó reggelt!!!
Igen,igen,én még ma is mosolygós vagyok!!!
hanyatka

Manóka!A levélke,az az a levélke,amit a Szépem készítetta hsz.einkkel.
Kérdeztem is Apánkat,hogy látta-e,mondta,hogy igen,csak nem volt ideje beleolvasni,de majd este otthon.
Olyan kiváncsi lettem volna az arcára mikor olvasta :)
hanyatka

Manóka
Csak futtában olvastam bele a dolgokba, de Öreganyu kérte Ágitól, hogy írhasson Ő is Apánknak.
Lehet, hogy valamit félre értettem és nem is a találkozó anyaga van benne.
moncso70

Bodza
Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Ja értem, azt hittem hogy más levélről van szó

Én is megnéztem volna.
A levelet csak otthon nézte meg?

manoka
manoka71

Bodzusom!

Kép

Cupp
finch

Ott belenézett,tudta miről van szó,de mondta,hogy otthon nyugisan elovassa!!!
hanyatka

Juj inchike!Te milyen aranyosakat tucc berakni!!!
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?