A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kagyló, Neked is szép vonalzód van, :D

Jövőre is szervezhetünk iehhez hasonló meglepit, szintén csak úgy váratlanul.

manoka
manoka71

fincsike, honnan szerzed ezeket az aranyos képeket?

manoka
manoka71

Sziasztok DRK-sok!

Annyira jók lettek a képek, a kedvencem: apánk hátulról a mackóval, annyira édes:-)

Minden névnapost Isten éltessen sokáig!!!

Pénteki tali sajnos nem jó, oda kell érnem 6-ra :-( De majd legközelebb, úgy tűnik, csak minden második megy.

sok cupp
plümõ

Nincsenek ötleteitek? Szeretnék én is vinni valamit. Igaz, már sütire nem lesz időm, de azért.... légyszi mondjatok valamit...

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Képecske hol vagy?! :oops:

kagyló

inchike= Finchike! :)))Bocsika
hanyatka

Kagyló!
Én láttam a Kikában vitorlázásós,csomós kis képeket,keretben,1-2 ezer ft.ért,nagyon szépek!!!
hanyatka

Kép

kagyló

Bodzija,Hanyatkának!Hol vagyol???Gyere,merr köszöntünk!:)
Cupp!!!
hanyatka

Kép
noczi

Hanyatka
Köszönöm, én megnézem, és a Libribe is valami horgászos könyvet.
Mindenki haragszik rám, hogy csak te írtál nekem?! :cry: köszönöm

kagyló

Sziasztok Lányok!

A képeket ezek szerint csak azok kapták, akik ott voltak tegnap reggel? :( Persze így a logikus... De azért valaki megszánna és csak úgy mutatóba átküldené nekem őket? Csak megnézném őket, és ki is törölném azonnal, semmi visszaélés, vagy szerzői jogsértés, esküszöm!
noczi

Én is így gondolom Norczi, azóta is várok és várok. De senki nem szán meg!!! :cry: :cry: :cry:

kagyló

Norczi-Noczi

kagyló

Szia Kagyló!

Te mindig azt hiszed, hogy haragszunk rád, pedig nem iiiiiiiiiiiiiis! Miért haragudnánk? :D Én a Bodzi-köszöntő képen munkálkodtam éppen, mikor írtál... Hogy vagy amúgy? :D Mi a helyzet az össze-vissza növő tüszőcskéiddel? Összekapták már magukat?
noczi

Hát akkor így jártunk, Kagyló! :D Áááááááááááááá, nem, valaki úgyis megszán minket, ha szépen kérjük! Rendes csajszik ezek ám itt! :D
noczi

Noczi
Nem kapok fotókat, szinte senki nem válaszol nekem....(kivéve te, és hanyatka.)
Tehetek én róla, hogy nem tudtam menni, mai napot tudtam kivenni, mert apánkhoz megyek, két napot nem kapok a héten.Kezdem magam kirekesztve érezni, nem is vagyok klubtag. Vagy csak mert megj.... :cry: :cry: :cry:
Megyek készülödni.......... :oops:

kagyló

Te Kagyló, szerintem te ma kifejezetten nyűgös vagy! :D Vidámság!!! Fel a fejjel!!! Majd mesélj, hogy mi volt Apánknál!
noczi

Így igaz,Kagyló,senki nem haraxik rád,csak gondolom mindenki el van havazva melóilag!!!:)

Nóczikám!Biztos véletlenül maradtál ki a képekből,mindjárt előhalászom és küldöm!!!

Smacc
hanyatka

Kedves Kagyló!
Ne haragudj de meg kell cáfolnom azt az állításodat, hogy neked nem válaszol senki. Személy szerint többször megkérdezem, hogy vagy sőt a vonalzódra is tettem megjegyzést :D
De komolyan a lányok szertettel fordolnak minden új és régi csapattárshoz, és foglalkoznak veled is mint mindenkivel.
Legyen egy kicsit több önbizalmad, érezd hogy itt szeretünk, ha mégsem érzed akkor valami nem stimmel.
Már többször válaszoltam itt a fórumon Neked és nem egyszer fordult elő, hogy még csak válaszra se méltattál, de nem sértődtem meg mert nincs miért. Van, hogy Én is elfelejtek válaszolni kimegy a kis fejemből, de még csak megse fordul a fejembe, hogy bárki közületek azt gondolja, hogy haragszom rá.
Bocsi kicsit bonyolultan magyarázok , ez vagyok Én. Ezt el kellett mondanom, de ettől még hogyne szertnélek. Érted?????
Most is tartom magam ahhoz, amit több oldallal ezelőtt írtam,bátran írj, beszélj bármiről, várom bármilyen kérdésedet (remélem tudok válaszolni rá :D ) ami tőlem tellik megteszem.
De ne mondd azt hogy bárki is haragszik rád!!!!!!

manoka
manoka71

Köszi, Hanyat, drága vagy! Kép
noczi

Kagyló!Nincs azzal semmi baj,hogy nem tudtál jönni,nem vagy kirekesztve,csak szólj és küldünk neked is.Látod véletlenül a Nóczi is kimaradt,pedigő sűrűbben itt van velünk és mégis!
Mindjárt orvoslom a problémát.Jó???Nyugi és ne legyél ilye kis morci!!!
hanyatka

Bocsi, ha kicsit szigorú volt a hangvételem

manoka
manoka71

Nóczi,Kagyló!Elküldtem,összesen 4 emilt várjatok!!!
hanyatka

Már én is elküldtem Nektek!!!! Úgyhogy most már végképp nem mondhatjátok, hogy nem szeretünk Benneteket! :D Hallooood Kagylóka??????? :D

Bea
beus77

Manóka, véletlenül Neked is elküldtem egy adag képet, bocsi!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Bea
beus77

Na, megjöttek a képek, jót pityeregtem rajtatok, olyan aranyosak vagytok! :D Köszi Hanyat, még egyszer, hogy átküldted őket!

Cseka kismami, olllllyan nagyon édes a Dani-pocid! :D

Kriszta, te is gömbölyödsz, ugye jól látom? Képzeld, egyik éjjel azt álmodtam, hogy nálatok voltuk ikerbébi látogatóba!!! :lol: Tök valósághű álom volt, teljesen le voltam döbbenve reggel!
noczi

Beus, neked is köszi!!! Puszi!
noczi

beuskám örülök neki :D

manoka
manoka71

valaki elküldené kagyló email címét, elküldeném neki is egy aranyos file-t
köszönöm

manoka
manoka71

Sziasztok csajocskák!!!!

A mai nap nem volt olyan szép mint a tegnapi :cry:

Manóka: kitűzőt kap minden klubtag, ugye Beus van még belőle

Beus: Neked meg elfelejtettük kifizetni, majd legközelebb meghívunk cserébe egy hatalmas csokikölteményre-:))

A sportszelet receptjét közzé tennéd????légyszi-légyszi

Hanyatka: mensimanó még nincs??? Hátha a teszt csalt?! De jó lenne.
Én igy úgy megnéztem volna Apánk arcát ahogy olvassa a levelet.

Kagyló kedves: i
tt mindenki válaszol mindenki felmerülő kérdéseire és ahogy Manóka leírta segítőkészek vagyunk......de van úgy hogy nem azonnal tudunk írni.....meg azé néha Neked is válaszolgatni kellene ám. Hidd el itt mindnyájunknak xar a lelke....kivéve a kismamiknak.

Még eszembe jutott, h mondta Apánk, hogy "mostmár érti, hogy miért vagyunk mindenről ilyen jólinformáltak, mert az interneten terjednek a hírek." :lol: :oops: :lol:

Anikó
tatulány

Manóka, küldtem priviben Kagyló e-mailcímét!
noczi

tatuka!
Remélem mostmár Apánk és Ágikáék is néha-néha ha olvasóüzemmódban is de benéznek hozzánk :D

Én szívesen ápolgatom minegyikőtök lelkecskéjét elvégre az ápolásról papírom is van :D

manoka
manoka71

Beus!Télleg a kitüzők!Na majd pótoljuk!!!
Manóka!Naon jó ai kültél,már 3x hallgattam meg a zenét:)
Nóczi!Szivike!!!Igen,igen,Krisztánk is gömbölyödik,olyan édi!!!
Tatus!Nekem már megjött vasárnap,azé nézett meg tegnap Apánk Uh.on :(((
hanyatka

Kép

Bodza drága: Boldog névnapot kívánok!!!!!

Anikó
tatulány

Manóka!Hogy te milyen ari vagy mostanság,mintha kicseréltek volna,nagyon büszke vagyok rád,hogy így összeszdted magad!!!Pussantás!!!
hanyatka

Manóka: arra gondoltam mekkora poén lenne ha Apánk vagy Ágikáék bejelentkeznének és megköszönnék a mikut.

Na mit szóltok, beillesztettem első képecskémet-:)) Fincsinek köszönhetően :D

Anikó
tatulány

Lányok, nehari ha nem válaszolok, de havazás van nálunk!
Kagylóka. Ezért nem reagált szerintem senki, mert néha dolgozni is kell. Sajnos.
Manóka, Hanyatka, a netről vadászom ezeket innen-onnan. Nektek is bizti sikerül. Keressetek a google-ban animált.gif oldalakat. És sikerülni fog nektek is.
Ja igen Hanyat, inchike is jóóóóóóóóó! :D :D
finch

Gratu Tatu!
finch

Hanyatom, és most Te még tudsz indulni idén a kövivel? Vagy már csak a következő ciklusban?
finch

"Gratu Tatu" - ez nagyon jó, Inchike! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
noczi

Hihi Noczi! Holnap lesz a nap? :cry:
finch

Bezony-bezony, holnap!!! Én meg itt hancúrozom a gép előtt! :lol: Amilyen hülye vagyok, még a műtőasztalon is röhögni fogok... :lol:
noczi

Köszönöm, vettem a dícséreteket ugyanis gyűjtöm őket :D

A jövő év lesz a mi évünk én hiszek benne :D

Én meg rátok vagyok büszkék. De jó :D

Amúgy hangulat ember vagyok, legtöbbször nincs rossz kedvem cask millió gondolat jár a fejemben, metrón villamoson, na jó ebédelés közben pihentetetm a szürke állományomat.
Ami fontos, hogy jól érzem magam a börömben, de jövő héten jobb leszmert megyek frizit csináltatni, szép leszek és ennek úgy örülök.Kozmetikusnál már múlt héten voltam, úgyhogy pofim rendben van.
Tényleg nem meséltem, hogy péntek este csak elmentem BIKINI koncertre, igez még nem voltam meggyógyulva, de nehogy már a korábban meg vett jegyek kárba veszzenek- így elmentünk és nagyon jól éreztem magam. Amúgy sok zene ki tud kapcsolni, de ha az Ő zenéjüket hallgatom eszembe jut az a sok emlék ami megboldogult fiatalkoromhoz kapcsolódik és pesze hozzájuk.
Na jó élménybeszámoló most befejezve megyek pénzt kivenni, mert lassan éhes leszek és ugye ingyen nem lehet ebédelni :D

manoka
manoka71

Noczi! Nem vagy hülye. Erős vagy és nem hagyod el magad. Ez csakis pozitívum. Úgyhogy maradj ilyen vidám. Apánk holnap ( mert ugye ő csinálja majd? ) biztosan úgy fog viselkedni, hogy neked is könnyebb legyen. Bizti lesznek biztató szavak és poénhegyek.
Én mindenesetre sok erőt és kitartást kívánok neked holnapra és az elkövetkezendőkre egyaránt.
finch

"megboldogult fiatalkorom" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hát ez nem bírom, leesek a székről!!!
noczi

Tatuka az jó lenne. Hová illesztetted be a képet, én nem látom?
Nóczi, gondolok rád. Hogy-hogy nem L-műt?

manoka
manoka71

Finch, hát remélem, hogy Apánk fogja csinálni! Szerintem ezért csak a csütörtök jöhetett szóba, különben már megcsinálták volna korábban, szerintem... Pénteken lennék kilenc hetes, eléggé elhúzódott a dolog.
noczi

nóczika elkaplak :D

manoka
manoka71

Erről konkrétan nem beszéltetek?
finch

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?