A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Manóka! L, mint Lollok? Hát nemtom, kérdezte Apánk, hogy mi legyen, én meg mondtam neki, hogy a Tbányai kórházba én ugyan be nem megyek :D meg amúgy is L dokit másfél éve nem is láttam, előtte is csak max. háromszor-négyszer voltam nála, úgyhogy már lehet, hogy nem is emlékszik rám... így maradt a János Kórház. De párom szerint amúgy is látszott Apánkon, hogy nem szívesen adna ki a kezei közül, hogy egyem a szívét...
noczi

Finch, nem, de én konkrétan természetesnek vettem... :D Majd meglátjuk holnap...

Megyek csajszik a boltba szőlőcukorért! 8) Most nem lesz melletem Yami, hogy adjon műtét után az övéből, pedig az milyen finom volt, nyam-nyam!!! :D Majd még jövök röhögni! :lol:
noczi

nóczika, jól jártál .
Éngem l. nem vállalt el, mivel itt Pesten már nem nagyon van, ajánlott egy dokit aki tünemény volt végig, így hozzá időnként hozzá fogok járni.

manoka
manoka71

kicsit fordított szórendbe írtam, de szerintem megérted.

manoka
manoka71

Lányok!
Én is kérek szépen képeket.
Köszike
moncso70

Moncsó, te átment a Bmc-be? Remélem sikerül, kívánom Neked.

manoka
manoka71

moncso, szia. ha priviben küldesz mail címet, küldök képet
finch

Finchi!Én nár nem férek ele idén,így jan.10 körül kezdük :)
Nóczika!Gondolok rád holnap!!!Rád is büszkék vagyunk,nagyon,nagyon!!!
hanyatka

Finch köszi és ment a pü.
moncso70

Nóczi: jobb, hogy ilyen vidám vagy, úgy könnyebb átvészelni sztem, Apánk meg (ahogy tegnap is mondta) igyekeznek mindig úgy hozzáállni, h megkönnyítsék a dolgunkat, oldják a feszültséget mivel nem 1 szívderítő okból járunk hozzájuk

Manóka: a cicás képett tettem fel a virággal

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Hát amilyen jó volt a reggel, olyan vacak az este! Olyan rosszul voltam, hogy alig éltem... Fejfájás, hányinger, hányás, vacogás... Minden amit nem akar az ember!
Jó volt visszaolvasgatni a beszólásokat, szerintem is fantasztikus volt a meglepi!
KÖSZÖNJÜK MÉG SOXOR A MI NÉVNAPOS BODZINKNAK!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D

Igen, a képeken én vagyok barna csíkosban és igen nődögél a poci a babókkal együtt! :lol:

Noczi, holnap nem egy kalappal, egy vagonnal kívánok neked! Majd küld el a számodat, hogy megbeszéljük mikor adjam oda a képet-kitűzőt neked.

Kagyló, én spec nem voltam gép mellett azért nem válaszoltam neked! :)
Hanyi, örülök, hogy teccett a pocak :-)

Sajnos pénteken kari vacsi lesz barátokkal, társasozunk meg ilyenek, így nem tudok menni Pestre. De majd gondolok rátok!

Ma nagyon sok dolgom lesz, nem bizti hogy tudok még jönni!
Addig is sok-sok-sok puszi és +++++++++++++++++++++++++++++++ mindenkinek!

Kriszta
dobsakriszta

Tatusom, miért nem indult jól ez a napod? Ugye nincs baj??
A sportszelet recijét közzéteszem, de most nem tudom, mert nem vagyok 100 %-ig biztos a készítésben, hülyeséget meg nem akarok leírni. Otthonról leírom és elkülöm!

Lányok, ne hülyéskedjetek a kitűző árával!!!!!!!!

Kriszta, remélem már jól vagy!!!! Pihizz azért, ne hajtsd túl magad! Vigyázz a babókra!

Bea
beus77

Jaj, bocsánat, hogy ilyen figyelmetlen vagyok, és nagyon sok boldog névnapot kívánok a Gabrielláknak.

Finch nagyon köszi a képeket, sikerült össze rendeznem és tünemény az egész. Azért van belőletek már egy csokorra valóm, külön könyvtár csak a Dávais dolgokról.
Sajnálom, hogy nem lehettem ott, jó látni Apánkat és benneteket újra.
moncso70

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1197463886.7348

Drága Bodzikánk!

Nagyon Boldog Névnapot Kivánok Neked Soxeretettel!!! :lol: :lol: :lol:

CseKa

Kép
cseka

Kép

Kép
cseka

Bodzi, ez az előbb lemaradt! :oops:

Kép
cseka

Noczika, köszi a pocimra vonatkozó bókot. Már lehagytam a férjemet is pocakban, de még Apánkat is, pedig ők hosszú évek kemény munkájával növesztettek ilyen szépet :lol: :lol: :lol: Holnap nagyon szurkolok Neked és olyan büszkék vagyunk Rád, hogy ilyen erős vagy!!!Puszillak milliószor!

Manoka, soxor puszillak Téged is és télleg jó 'hallani' a hangodon, hogy jó a kedved :lol:

Beus, a receptre én is nagyon fenem a fogam, mert nekem a férjem csokimániás és neki is nagyon izlett a sütid. Csinálnék neki egy adagot, mire egyik nap hazajön... :wink:

Kép
cseka

Kép

Kép
cseka

Nóczika, ezer millió drukk holnapra! Büszkék vagyunk Rád, hogy ilyen hihetetlen erős vagy!

Este elküldöm a recit! :D

Bea
beus77

Sziasztooook!

Reggel voltam Apánknál, beléptem és körbevettek, MINDENKI - Zsuzsa, Ágika, Maja, Györgyi, Kálmán :)))
RETTENETESEN boldogok voltak még ma is, sokat beszélgettünk.
Apánk is nagyon hálás volt.. Nagyon feltöltöttük őt ezzel. Szuperek vagytok csajok! :)))
Képzeljétek kértek tőlem még a képből!!!!! hogy mindannyiuknak meglegyen!! hát ez milyen édes!! :D

hanyatos nagyon jól esett a frizus dicséret! Te milyen kis figyelmes vagy!!!

kagyló... egyetértek tatuval és manokaval..
Időről időre idejössz és csak kérdezel valamit.. majd mondod hogy téged senki sem szeret.. itt szerintem mindenki törődik a másikkal még a legrosszabb pillanatában is, nem sok odafigyelő hozzászólást láttam tőled.. nem akarlak megbántani, de ez a véleményem.. A tegnapi akcióról HETEK óta beszélünk EZERNYI módon tudtál volna kapcsolódni.. aki messze lakik, nem tudott eljönni, az is mind megtalálta a módját.. És nagyon BÜSZKE vagyok rájuk!!!!!! szóval kicsit furcsállom, hogy ma akarsz valamit vinni.. és rosszul is esik.. mindnekinek meg volt a dolga..mindenki hozott, küldött valamit. aki akart.. tegnap..
tényleg nem akarlak megbántani, de nekem ez nagyon rosszul esik.. és gondoltam tisztellek annyira, hogy leírom neked.
yamita

Ja még a reggelihez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azt mondta a csipet csapat, hogy 20 éve történt ilyen velük utoljára... amikor elkezdték.. tudjátok ez mit jelent??? azt mondta visszaadtuk a hitét.. és nagyon kellett neki.. nekik.. :P
Hihetetlen jó érzés..
yamita

Szia Yami!

Télleg ez volt még ma is? De jó!!!Akkor ezek szerint megkapták a többiek is a képeslapokat és még talán süti is maradt nekik, hurrá... :lol: :lol: :lol:

Kár, hogy nem tudott mindenki ott lenni az ottani csapatból is... :cry:

Yami, arra gondoltam, hogyha mindenkinek megszületik a babája, megkérnénk a férjedet, hogy csináljon még egy ilyen képet, a bébik arcképével vagy ultrahang fotójával. Az lenne a világ leggyönyörűbb képe, nem??? :wink: :lol: :lol: :lol:

És ugye akkor is fogjuk majd tartani a kapcsolatot, ha mindenki babás lesz...mert ez egy nem mindennapi csapat ám:))) :wink:

Kép
cseka

Drága Lányok!!
Milyen kis tündérek vagytok, mennyi édes képre, lapra, kedvességre jöttem én ide ma... :oops: :oops:
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!
A maileket és az sms-eket is!!!!!!!!:D:D:D

Kép
bodza2005

Kagyló, én is az egyike vagyok azoknak, aki nem tudott ott lenni személyesen, de a lehetőségekhez képest részt vettem benne. Aki érdeklődést mutatot, annak lehetősége volt beszállni. Yamival egyet értek maximálisan, lett volna rá mód.
Ahogy én látom, itt a fórumon mindenkit ismeretlenül is szívesen fogadunk és időnktől függően reagálunk az egymással történt dolgokra. Én ugyan nem olyan régen váltam aktív taggá, de feltűnt, hogy többször megfogalmaztad: Veled nem törődik senki és nem válaszolnak Neked. Miért érzed ezt? Ilyet eddig senki másnál nem tapasztaltam és ebben a légkörben szokatlan is.
plümõ

De jó ezt olvasni...olyan jó, hogy valamit visszaadhattunk neki abból a sok törődésből, amit mi kaptunk tőle :lol:

És annak örülök a legjobban, hogy ott lehettem én is Veletek! :lol:

Kép
cseka

Bodzusom, persze, hogy tartjuk akkor is a kapcsolatot, babakocsiderbi lesz :-)))))
plümõ

Ezt persze Yami mailjére irtam :shock:

Kép
cseka

Plümőke, szia!!! Ezt én irtam, nem Bodzus, amire reagáltál :lol:

De mind1 :wink:

Kép
cseka

yamiyamiyami, de jóóóóóóóóóó. olyan jó, hogy így örült mindenki. Ezek szerint mindenkinek nagyon jól esett a kis akciónk! MayaGyörgyiKálmán, biztosan sajnálták, hogy nem voltak ott. ( Kálmánnak késett a vonata! :cry: ) És ezek szerint a kép is nagyon bejött: NEKIK IS.
Nap közben elküldtem én is a páromnak, és este azzal fogadott otthon, hogy naggyon király. Aztán meglátva az eredetit elmazsolázott rajta.
:D
finch

Sziasztok!

Fú majdnem pityergek a képeken, és az élménybeszámolókon!

Bodzus Boldog Névnapot!

Csajok ha minden jól megy én is lehet, hogy el tudok menni pénteken. De valaki randizzon velem, mert én még soha nem voltam a mautban.

Cseka tényleg szép nagy már a pocakod! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

fincsi, igen Kálmán vonatát nagyon szidták :D:D:D szegééénykém!
pedig simán ott lett volna.. de nagyon édesek voltak, simogatták a képeslapokon az aláírásokat.. erre zsuzsa odahozza nekem, hogy csak egyet nem tudnak elolvasni....
erre ODATOLJA AZ ÉN MŰVÉSZI ALÁÍRÁSOMAT :lol: :lol: :lol:
hát vinnyogtunk a röhögéstől... mikor mondtam, hogy őőőizééé, az én vagyok :D:D:D nem is figyeltem hogy mindenki olvashatóan írja...
a marketinges átok..annyi szerződést írok alá nekem két kurfli az aláírás :oops:
rettentően örülök, hogy tetszet a kép!! Férjem meg méginkább ;)
yamita

Kedves Kagyló!
Szerintem jó, hogy leírták a lányok, amit éreznek, tapasztaltak, mert nem jó gyűjtögetni a sérelmeket, azokat homokba kell írni, megbeszélni és kitörölni, csak a jó dolgokat érdemes kőve vésni. :D
Éppen ezért, remélem, nem megbántódsz, hanem elgondolkozol és próbálsz másképp látni, tenni, ha Te is úgy szeretnéd, mert hidd el, Neked is jobb, könnyebb lesz az életed!
Bocsánat, ha fogadatlan prókátor lennék, de a mai reakciód olvasásakor már én is úgy éreztem, jó lenne Veled beszélni, mert időnként igazságtalan tudsz lenni.
De nézzünk a jövő felé és fátylat a múltra, csináljuk jól együtt! :-)
Hiszen itt egy ritka szeretetteljes csapat gyűlt össze, ezt Neked is érezned kellett/kell. Nézd vissza a levelezést és meglátod, mindenki nyitottsággal, szeretettel fordult mindig Feléd! Merd ezt elhinni, "elvenni" és viszonozni! Bodza

Köszönöm a szép lapot!!!:D:D

Kép
bodza2005

Szia Csajok!

Bodzus Drága!
NAGYON NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!
ÉS MINDEN GABRIELLÁNAK!!!

Yami!
Jajj, hogy ez milyen nagyon jó, hogy még ma is tartott a hatás a kis csapatnál!! :D :D :D
Hátha tényleg adtunk Nekik elég erőt, hogy még sokáig tudjanak a hivatásuknak élni!Tényleg kivételes Emberek!

Cseka!
Tök jó ötlet, hogy készítsünk a babás képekből is egy ilyen képet!! Jajj, de gyönyörű lenne!!! Reméljük, hogy már 2008-ra lesz jó sok "anyag" hozzá! :D :D És IGEN-IGEN-IGEN, tartsuk a kapcsolatot anyukaként is, legyen hatalmas babás találkozó, sok kis lurkó rohangásszon, mi meg nevetgéljünk folyamatosan!!! :D :D :D

Plümek!!!
Majd egyeztessünk, hogy talizzunk, hogy megkaphasd a szép képet!!! Itt őrzöm Neked!!!

Nóczika!
Drukkolok Neked, Apánknál biztos, hogy jó kezekben vagy, így aztán minden rendben lesz!

Andibaba, Hanyatocska, Katócoska, Kriszta, Ági, Fiatalanyu, Beus, Szépem, Zsembike, Fincsike, Tatuka, Manóka, Senki, jajj, remélem nem hagytam ki senkit..:))) Nagy-nagy puszi és ölelés Nektek!!!
szederinda04

De édesek...., akkor azt is számon tartják, hogy kik voltak ott? És hogy mindenkit így be tudnak azonosítani!
Jaj de édesek.

Ez tényleg szuperül sikerült.

Bodzi bébi! Hogy vannak a Bodzi bébik?
finch

Szederke! :D Viszontpusziésölelés!

( a munkatársamnak van egy ismerőse, akinek az iker lányait úgy hívják, hogy Szederke és Eperke :D )
finch

Na én mára ennyi voltam! Menek tovább pihikézni!

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Fincsikém!
Ők jól, remélem!!!!! :oops: Izgi!!! :D:D
Én azonban pár napja éreztem, hogy fáj a torkom, ettem is a fokhagymát, amit Szedrem javasolt Öreganyunknak, mézzel, meg citrommal :lol: , de mára kitört a torokgyulladás és nátha. Kicsit megijedtem, de nincs lázam, hála Istennek. Nem vagyok egy kényes típus, táppénzen sem voltam soha, mindent lábon hordtam ki, a gyerekek mellett meg is edződtem, mert állandóan puszilgattak, én is Őket, illetve a logopédia is nyálas tud lenni időnként :lol: "r"- pergetése pl. Nem szokott kifogni rajtam még az influenza sem, de most bénázom, de már nem sokáig :lol: , mert utálok breteg lenni, főleg most.
A doki azt mondta, ne menjek sehova, ahol emberek vannak, mert az már nagy kockázat lenne, ha felülfertőződnék. Hát, jó.

Kép
bodza2005

Szurikátám csenget!! :lol:

Kép
bodza2005

Ágikám!

Úgy hiányzol ám Te is. Amikor én idejöttem, minden nap itt voltál, csacsogtál, mindenkihez volt egy kedves szavad. Ez nem szemrehányás, tudom, hogy miért vagy távol. Csak nosztalgiázom egy kicsit!!! :D :D :D

Kép
finch

sziasztok csajok!

én is Dévais, lombikos, gyerkőcakaró vagyok, mint Ti. és olvasgatni is szoktalak benneteket :oops: bár nem mindig bírom lekövetni...
so, kukkolok, bocsi :oops:

most zavarnék egy kérdéssel, ha nem baj.

szóval nem tudjátok véletlenül, hogy a Nyírőbe lehet még menni hormonos vérvételre? és hogy a teljes vérképes Dévais beutalós vérvételért kell plusszba fizetni?

ja, Hanyatot elvileg ismerem még nyárról, bár nem biztos, h emléxik :lol: szia!

köszi ha válaszoltok,
Hajni
hajnóca

bakker már ennyi az időőőő???
tudoood bodzi ki gondol most még a sehajodraaa ;)
yamita

Jaj lányok, könnyeket csaltok a szemembe.....Cseka persze, hogy lesz babás tablónk és talizni is fogunk sokszor és cseréljük a babaruhákat!!!!

Zugolvasok egy másik helyen egy topicot, igaz nem lombikos, kb. 3-4 éve leveleznek, együtt izgulták végig a teszteket, terhességeket, rendszeresen taliznak és már legtöbb helyen megvan a második baba is........mi is ezt fogjuk tenni!!!!!!!

Kriszta: sajnálom a vacak estét, hátha mostmár szűnnek a rosszullétek, láttam mikor Apánk cinkosan rádmosolygott, gondolom az amniós-harcra gondolt vissza.

Beus: délelőtt alig bírtam nyitvatartani a szemem, nyomi voltam, a tegnapi szép reggel után. ......aranyos vagy, semmi baj nincs.

Ági: hurráááááááááááááááá, addig mozdulj ki míg könnyű a pocak.

Yamita: jaj, de örülök, h ennyire boldogok voltak, Iron doki nem volt ma sem? Olyan jó lett volna, h ott lettek volna mind tegnap. Biztos sokáig fogják felemlegetni......hogy egy csapat hálás páciens mire vetemedett-:))
Mé voltál? Konzultáció?

Anikó
tatulány

Bodzus, nekem is tegnap reggelre fájogatott a torkom. Úgy tűnik Fiatalanyutól kedvet kaptunk! Ez bizti valami járvány!
Pihikéljél, mézezzél sokat.

El tudom képzelni, ahogy össze vissza ölelgeted a piciket. Hiszen minket is össze vissza ölelgetsz.
Te egy szeretetbomba vagy!
finch

tatus, jaja, új beutalók, konzi. Janárban (végén) hajrá újra :)

hajnóca, szerintem persze simán mehetsz a nyírőbe.. én a múltkor a péterfyben voltam, de csak mert közelebb volt.. hormonra általában is oda küldi az embereket.. most én is oda fogok menni.
beutalóra szerintem mindig kell fizetni - vérvétel - ha nem aznapi.
ugye jól mondom csajok?
yamita

Hajnóca:
Nyírő vv: 8-14 óráig, hétvégén lehetőleg délelőtt

Ha aznapi a beutalód: ingyenes
ha nem aznapi: 1.000,-

Sürgős dolgok (ösztradiol, hcg) aznapi beutalóval ingyenes

ugye jól emlékszem?

Anikó
tatulány

Jaj Yami, azt elfelejtettem mondani, hogy úúúúúúúgy hasonlítasz egy ismerősömre, hogy csak na!
finch

jézus fincsi szegény ismerősöd :lol: :lol: :lol:
yamita

ohh, köszke!

péterfy az amelyik itt van a keletinél?
hogyhogy oda küldik az embert? már nem a nyírőbe?

most mennem kell, de visszanézek.

még1x köszi
hajnóca

hajnóca neeem!!! a nyírőbe küldik az embereket hormonra..
hülyén írtam???? :D:D csak én mentem a péterfy-be mert nekem közelebb volt!
yamita

sziasztok lányok!

na, már megint jó rég nem voltam erre, de tegnap este próbáltam felzárkózni :shock:

annyira jó volt olvasni a NAGY ÉLMÉNYBESZÁMOLÓT! bár én nem vettem részt az akcióban, de mégis veletek együtt örültem a sikerének :) hihetetlenül kedves és figyelmes emberek vagytok! biztos vagyok benne, hogy nagyon jó érzés volt mindenkinek: nektek is, akik adtátok, azoknak is , akik kapták...sőt, még nekem is, aki csak olvastam :D

nálunk sem jön még a gólya. januárban újra nekifutunk, aztán majd csak lesz vmi! Szeder, Hanyat! ha jól láttam, ti is januárra gyúrtok...

Andi, Plümő! Nálatok még lehet reménykedni, ugye? olyan jó lenne tudni, hogy valakinek inszeminációval is sikerül...
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?