A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

tehát se nem rántom,se nem habarom
20170114224602

<font color="0000ff">Moose!
Nem érkezett kép...

Neet!
Hú, mik várnak rám... Ma már el se mentem egy házibuliba, mert attól félek, hogy megbolondulok, ha még valaki megkérdezi, hogy még hány nap..?

Mkatus!
Anyunál lakunk, 3 szobás lakás, van egy nappali, anyu cuccaival tele (a tv-hifi részleg a mienk csak), a középső szoba a mienk, ide vagyunk bezsúfolva és anyunak van egy külön hálószobája.

Lindi!
Hát, biztos vissza fogm néhányszor kívánni a pockomba, de most már kijöhetne. :-)

Votiv!
Ha nem haragszol, szeretnék megszülni már, mire visszatérsz... Kép Nem baaaaaj? KépKépKép

38+3 (UH szerint 39+4)</font>

KépKépKépKép
proone

Külön főztem, mert Gréti flancol, és biocuccot eszik, a mi belünkbe sajnálom, de ő még ezt kapja. Meg neki mindnfélét raktam bele (karalébé, újhagyma, krumpli). Meg én rántom vagy habarom (nem tudom, mi a különbség, szóval liszt+tejföl simán) Bár mostanában kezdek bajban lenni az etetésével, mert nem eszik valami változatosan.
Pannikó mit eszik?

KépKép
KépKép
lindicita

koszonom, h nem nevettetek kiKép (hangosanKép) (az egy Jucust kiveve) (az, h Moose mar megint TUUULOZ, csak halkan jegyzem meg, hiszen ezert (is) szeretjukKépKép)

a kepek nagyon klasszak, egesz jo kedvem lett toluk! mind Greti, mind a hondas csajok nagyon ott vannakKép

ILdi, az en parom is volt bizt.or (konkretan, amikor osszejottunk, volt az). egesz sokaig birta, pedig nagyon utalta, raadasul elegge meg is szivattak nehanyszor (meg meg tobbszor probaltak). o sokszor volt 24 oras, akar egymas utani napokon (amikor meg nem ismertKép). asszem bele lehet razodni, foleg, ha meg elvezi is az ember valamennyireKép

holnapra jo borzezest, aki megy. mi megyunk nagypapihozKép (ma nagymamiztunkKép)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca!

KépBocs,de olyan helyesen írtad le.nem a történésen magán kuncogtam hanem a megfogalmazásodon.

Lindi!

Mit eszik?Mindent enne,szóval szinte mindent eszik csak 2 foggal még annyira macerás.Fözelékeket elsősorban,gyümölcsöt,csirke vagy pulykahúst is néha.na mi meg húst nem eszünk nagyon ezért nekem ez nagy kihívás.Trancsírozni meg minden,brrrr.

Juc
20170114224602

jol van, Juc. nem haragszom, nem azer'Kép

Coolio
recca

A főzelék csak zöldségpürét jelent, vagy adsz hozzá valami tejterméket?
Túrót, sajtot úgy tudommár ehetnek. De hogy a fenébe adjak neki, csak nem adhatok még túrós csuszát?
Mondjuk én husit még nem adok neki, és egy darabig nem is akarok.

KépKép
KépKép
lindicita

Proone, najó Kép
de ha nem vagyok, akkor is drukkolok ám Nektek, nagyon!

holnap még leszek, csak gályázom. még most is cikket írok. testem hulla, agyam zokni, de jó a kedvem Kép már csak 2-őt alszom itt, aztán jöhet a friss levegő, meg a nyugis vidéki élet Kép

votiv 8)
votiv

Votiv, hehe, erre mondjak, h "ahogy azt Moricka elkepzeli"KépKép de amugy biztos jobb lesz ott. sokkalKép

Coolio
recca

Lindi
Nem, a mami egy angol színész csajszi volt. Engem azért öltöztettek be, mert bohóckodnom kellett a Lencsinek hogy mosolyogjon.De azért megkaptam a stat. pénztKép

Gréti mosolya nagyon édesKép
Kókusz
kókuszdió

Ma sehol senki?

Rec, nem is tuloztam! Egyebkent sem szokasom Kép

Az oblogetotol maris sokkal jobb a torkom, viszont mar en is olyan takonypoc lettem, mint a lanyom. Ugyhogy most jol meg is ijedtem, hogy lehet, hogy neki is allatira fajt a torka, mielott taknyos lett, csak nem vettem eszre? Aaaa Kép Kép

Votiv, de tenyleg jossz penteken? Becsszo?

Lanyok szuperhelyesek! Greti kapott az orrara egy nyuszipuszit, a hondasok meg marhara irigyelve vannak, ahogy a kisholgyem abrazatat elneztem Kép

Ildi! A Jelek egy nagyon csirke film! Mi allatira unatkoztunk rajta! Majdnem kijottunk a mozibol. Egyaltalan nem remiszto, pedig en aztan tenyleg nem birom a hullafilmeket, de ez tiszta matine volt. Es a vege meg tokrohej, hogy a viztol kinyuvadnak az idegenek. Es nem is talaltak ki semmit, hogy megvedjek magukat, mikor ezen a bolygon eso is van meg ho. Kiborito! Imadom Gibsont, meg imadom a tud-fant. filmeket (bocs, Kisun, de elfelejtettem, mi is a helyes angol kifejezes), de ez valami borzasztoan pocsek volt...
moosejaw

Ja, rajottem. Mindenki borzen van, Votiv meg pakol. Rec meg nagyihoz vitte B-t.

Elmeletileg delutan megyunk gyerekcipoert. Brendon katalogusban lattam, hogy mar van Richter-uk, meg Gore-Tex csukak, tokjo Kép persze valszeg egy kisebb vagyon lehet Kép
moosejaw

Ildi, biztos nagyon turelmes vagy, csak a legvegen derul ki, hogy itt idegenek vannak, alig szerepelnek, azert ez a feszultsegfokozas mar marhara eltulzott. Mi viszont bazira unatkoztunk rajta. Es ez tenyleg botranyos baromsag, hogy urhajot feltaltak, esokabatot meg nem Kép Na jo, nem offolok itt tovabb egyedul...

SztImre RULEZ!! Kép
moosejaw

Sziasztok!

Örömmel tudatom veletek, hogy nov. 18-án 11:31-kor megszületett Mamacs Rolandja, 48 cm és 2470g. Koraszülött lett a bébi, de szerencsére mind a ketten jól vannak. A Szt.Imréből átvitték a Söfibe, mert nem merték őket vállalni. Izgult emiatt, de mostmár minden rendben.

Üdv:
Csibemanó
csibemanó

Moose!
Jelek rulez. punk tum!! Kép

Lindi, babaád nagyon szép! olyan szemei vannak! talán csak nem a karfioltól? Kép

Kókusz! a szőke csajszi te vagy, aki fogja a babát? milyen sztárok lettek az ikrek.

ancsipancsi

Csibemanó
Mamacsnak és Rolinak NAGY GRATULA és Jó egészséget!!! Kép

Ancsi
Igen az a szőke nőci az én vagyokKép
Kókusz
kókuszdió

mamacs,
hatalmas gratulaKép

ez a ma délutáni munkámKép

Kép
Vendég

Moose!

Talán, ha nem egy egész mozival együtt nézed a filmet, hanem otthon egyedül, lehet, hogy máshogy reagálsz!Kép Mondjuk így belegondolva a történetbe tényleg gagyi a film, de melyik ufós film nem az? Viszont a feszültségfokozás meg profi benne szerintem! KépNa, én is befejeztem az OFF-ot!

Mamacséknak gratula és jó egészséget nekik!Kép

ILdi
ildi76

Moose!

Szerintem is gagyi a Jelek!Baromire untam én is a moziban.

Juc
20170114224602

Moose
A dohányosok ki vannak tiltva a lakásbólKép Apa amúgy sem bagózott a lakásban. Viszont a nagypapára mindíg rá kell szólnom hogy az utsó slukkot is kint fujja ki! Plííííz! Sőt a mama egészségét is védve már otthon sem bagózik a szobábanKép Én gyűlölöm a füstöt , ez nálam szakmai ártalom. De a bagósokat nem , mert nem vagyunk egyformák Hál' Istennek,. Az elvem ezzel kapcsolatban az" Élni és élni hagyni"

Na most mennem kell
Pusza Kókusz
kókuszdió

Mamacsnak nagy-nagy gratula, erot, egeszseget Kép

Ok, Kokusz, akkor most megnyugodtam. De ha megis meg kell verni oket, szoljal Kép Kép

Ildi, vannak jo SF filmek, es ebben akkoris a feszultsegfokozas a bena, eltulzott, latod, mennyien eluntuk magunkat rajta.

Gigi, az a ket cserep az agancsok elott miert nem szarvas szinu? Mert ha azok a fulei, akkor olyannak kene lenniuk. Elfogyott a festeked? Kép

kotozkodomoose

Ui.: Csak most fel hatkor aludt el a lanyom, iszonyu nap volt, mindketten hullahisztizombik voltunk mar, meg setazni is levittem, hatha akkor bealszik, persze ilyen szelben ez ongyilkossag, es annyira sirt is lenn, hogy apaert telefonaltam, jojjon le ertunk, mert nem birtam hazahozni (egyik kezben gyerek, masikkal babakocsit vontatok, mindketten szkafanderben, mikozben hurrikan van, brr). Kép Biztos nem akart delutan cipot venni. Eddig csak egyszer csinalt ilyet, hogy fel hatkor aludt el, es akkor reggelig tartott neki.

Uui.: Meg mindig borzeztek?
moosejaw

Moose!

Már rég hazaért mindenki a börzéről szerintem.
Elég kaka volt,többet nem megyek.Kiváncsi vagyok a többieknek milyen tapasztalatai vannak.

Juc
20170114224602

Most megpróbálok visszaolvasni (reménytelennek tűnik)......aztán iccaka, ha talán-talán elalszik a lány, talán jövök.....

AdaZombi
ada007

Addigis Votiv!

HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ és egy szekérderéknyi a költözéshez.

Ada
ada007

Juc, tényleg kaka volt? akkor ne sírjak nagyon?? Kép legalább is a börze miatt ne.....

Lindi, miért nem akarsz adni egy darabig még húst Gértinek?
Túró: annak idején gyümölcsöt turmixoltam össze és azzal kevertem, amikor meg már a túró nagyobb mennyiségben is mehettett akkor csak egy kis gyümölcslét adtam hozzá, hogy csússzon Kép
zsebi2004

nyekk

votiv 8)
votiv

Moose!

"Jelek": Gagyi vagy nem gagyi?
Zsanci, mint független szakértő majd eldönti a dolgot!Kép Õ még nem látta a filmet! Ugye, Zsanci?
Most, hogy írtátok, úgy rémlik tényleg hosszú volt a film! Talán több is volt mint másfél óra!
Azt moziban én sem szívesen ültem volna végig!

Na, azthiszem ezzel a filmtémával elég offok voltunk!Kép

Recca!

Akkor reménykedhetek, hogy nem készül ki a párom? Végülis, eddig sem aludt túl sokat, amíg nem volt munka! Addig éjszakai internetfüggő volt!Kép Most is az, csak most munka mellett!
Mindenesetre nem túl családcentrikus ez a munkabeosztás!

Csütörtökre a Fehérvári Műv Házba karácsonyi ajándékvásárt hírdettek! A szórólapon még le is voltak fényképezve valami tárgyak! Erre odamegyek és egy kis asztalnál ült két csaj Oriflame cuccokkal! Ennyi volt a vásár!Kép

Timi ma kicsit taknyos volt! Remélem ennyiben marad és nem lesz komolyabb!
Valami elmebeteg most kezdett el kalapálni felettünk!Kép Timi meg már alszik!Kép

Mára minden OFF-ot kiírtam magamból...azthiszem!Kép
Holnap is gyertek, hogy tudjak olvasni!

ILdi
ildi76

Sziasztok!

Börze tényleg kaka volt, bár a szomszéd kismama így is tudott vásárolni pár dolgot még a babájának.

Mamacs, sok boldogságot Rolandhoz!

Lindi, nagyon huncut Gréti!Kép

Kókusz, nagyon szépek vagytok!

Mazsolát mikortól lehet adni? Réka azt is kinézi a számból, pedig a túrós sütiből így is kapott.

Ada üzeni, hogy kedden nem lesz torna.
zanza

Lindi!

Főzelék az nálunk olyan,hogy nem rántom nem habarom és nem pürésítem.Csak villával töröm össze.Nem igenteszek bele tejterméket mert azt úgy is megkapja uzsonnára pl.

Zsebi!

De,sírjál csakKép
De olyan kaka volt a börze,hogy én többet nem is megyek.Csak azoktól vásároltam akiket ismerek,tudod...KépÉs sok koszos,kopott cuccot akartak arany árban eladni.Nem is értemKép

Juc
20170114224602

Kókusz! tök jó csaj vagy!

Jucus! voltam a "fodrászatunkban". 13500 Ft-ért csinálták meg a frizumat, és egy kicsit lelkiismeret furdalásom van a kisméretű gyedem mellett.
neked is ilyen sokba került? illetve neked mit csináltak annyiért? (nekem vágás, szárítás, festés, melír, szóval jó sokat, az tény)

ancsipancsi

Ancsi!

Hol?EGy fodrászhoz járunk?Nem is emlékszem,de komolyan.

Juc
20170114224602

Hű most ugrik be,hogy az Elek utcai?Ott egyszer voltam a csajnál és vágott,szárított és nem fizettem nagyon sokat.Legalábbis nem tünt fel akkor.De ez nagyon húzós!

Juc
20170114224602

Azon már nem csodálkozom, hogy Jucussal egytértek Jelek ügyben, de
MOOSE,
most mi van? EZ a 3. téma zsinórban, amiben egyezik a véleményünk! Kép(Sztem is gagyi, el nem aludtam rajta ugyan, de egyáltalán nem félős)

Életem legfélelmetesebb filmje az Egy ágyban az ellenséggel... áááá, az valami borzadály! amikor megy az a hülye zene, és címke szerint vannak forgatva a fűszerek..áááá... nagyon beszarok rajta!!
neet
neet

Lindi és Kókusz dedjei nagyon szépségesek! És Kókusz, jól áll a piros! Kép
neet
neet

Mi is inkább kihagytuk, nem érte meg kimenni. Meg aztán itt volt a barát-házaspár, a 8 hónapos kislányukkal. Az viszont naggggyon jó volt!! Kép Estére viszont Máté begörcsölt. Kép (zokogószmájli) Nem tudtuk hogy megnyugtatni. Aztán fürcsi, adtunk egy kúpot, és kb fél órán belül elaludt. Evett 7 óra körül, de később nem, kíváncsi vagyok mikor lesz ébresztő.. Igazából nem is ez a lényeg, csak olyan borzalmas volt, hogy nem tudtam neki segíteni... Kép
mkatus

Mkatus!

Mi az hogy begörcsölt?

Juc
20170114224602

Háát, csak én mondom, hogy begörcsölt. Nagyon sírt, annyira, hogy vörös volt a kis feje.. Vagyis ordított, és felrántotta mindíg a lábait. Nem szokott sírni, csak ha éhes, vagy fáj valamije. Szóval, nagyon szenvedett... Aztán Apa karjaiban elaludt fürcsi után...
mkatus

Mkatus,

Most már én is kérdezek, akkor mire kellett a kúp, és milyen kúp egyáltalán?
zsebi2004

Mkatus!

Megijedtem,hogy esetleg lázgörcs és arra kapott kúpott.De ha megnyugodott és elaludt akkor biztosan csak túl pörgött szegény.

Juc
20170114224602

Mert fájt a hasa, és nem használt semmi. Infacolt szokott kapni, ami jó is, de most nem. Brassóit ettem, sztem attól van, mert 2 hetes volt, mikor azt ettem, és akkor is ugyanez volt a helyzet. Fájdalom, és lázcsillapításra való kúpot kapott. A dokink mondta, hogyha nagyon fáj valamije, akkor is lehet adni éjszakára.
Igen, megnyugodott. Fürdetés után, még rosszul volt, aztán apa ide akarta nekem adni, hogy szopizzon, de el volt, így mondtam, hogy hagyjuk, aztán elaludt. Halkan beszéltünk hozzá, nyugtattuk, és sikerült.. Kép
mkatus

na, szóval a JELEK számomra nem annyira izgalmas volt, mint amennyire a hangulata tetszett.

és a Másvilág hogy tetszett nektek? (vigyázat filmbuzi vagyok Kép )

Juc!
először is nekem hosszú hajjal számolnak, tök kitolás, sokkal drágább így, másodszor meg grammra megy a festék, és elég sok a séróm. de akkor is húzós ez az ár azért.

ancsipancsi

Neet, Zanza, Ancsi
Köszi a bókokat

Ancsi
Azért ez jól esik, pláne egy nőcitőlKép
Az elmult 3 év strapája azért nagyon meglátszik. És sajnos ezt más is észrevesziKép Mióta a lányok megvannak 4 kilót fogytam a kezdősúlyomhoz képestKép Hála csak a szoptatás meg a sok rohangálás miatt. Jó lenne elérni az 50 kilót mert iszonyat mély ráncok rajzolódnak a képemre. Tudom tudom, ne panaszkodjak mert más meg le akarja adni ami ráragadt. Csak én úgy látom, hogy "gömbölyűn kerek a világ"Kép

gebe Kókusz
kókuszdió

Ja és a férjem remek fotósKép
kókuszdió

Ja és a férjem remek fotósKép
kókuszdió

Kókusz! a te üzid kétszer elment, az enyém meg egyszer sem
pedig litániát írtam Mkatusnak Kép

Ancsi
aki az oviban volt utoljára 50 kiló Kép Kép

ancsipancsi

Hogy
a manóba
lehet
ezt
kitörölni ____---
-----_-___--_--_---__--

Bocs,bocs
kókuszdió

Mkatus!
a lázcsillapítóban nyugtató van, emiatt nyugodott meg. sztem ne sűrűn alkalmazd.
gyanús, hogyha rendesen készítették a brassóit (fokhagymával), akkor itt lehet a gond, mert én is egyszer fokhagymás szalámit ettem, és Lencsike úgy rúgdalt, mint a fene. nekünk az Infacol sem használt, kb. 2,5 hónapig minden este a program 1,5-2 órás üvöltés-dajkálás-válra/karra/stb-re tevés-ringatás-üvöltés...volt. aztán remélem, hogy már kinőtte, mert egyre kevesebbszer csinálja ezt esténként. (óóó most kezdett lihegni Kép --> így kezdődött mindig)

amúgy hasfájásra max egy dolog vált be nekünk, de az se biztos, úgyhogy nem sűrűn alkalmaztuk, az pedig az orvos által felírt Papaverin. (görcsoldó gyóccer)

ancsipancsi

Ancsi! A lényeget nem tudod még egyszer? Hálás lennék.. Kép
mkatus

Kókuszka!
asszem az üzenet szerkesztésébe bemégy, és odaírod, hogy törölve
és akkor is ott marad, csak az lesz benne, hogy törölve
szeritem hagyd a francba!!!
azért kérdeztem, hogy te vagy-e az a csajszi, mert aszittem - és komolyan mondom -, hogy egy modell, aki szerepel a reklámban. Vagy a filmben te alakítod az anyát?

nekem meg újra el kellett küldenem Katusnak szánt üzimet.

ancsipancsi

Köszi Ancsi! Kép
mkatus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?