A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Katus, visszavittem a gépet és újra elküldtem, és ott van.
remélem nem haraxol meg, hogy így beleoktondiskodom, de mi már végig jártuk pont ezt a kislánykámmal.

ancsipancsi

Köszi Ancsi!

Nem oktondiskodtál. Kép Nem adjuk neki rendszeresen, most először kapott, és ilyen görcsös hasfájás 2.jára fordult elő két hónap alatt... Ami pedig a kaját illeti kerülni fogom ezentúl a brassóit, az tuti.. Pedig nem volt füszeres, de a baba nem bírja.. Amúgy nem hasfájós egyáltalán, minden nap van 2-3-szor széklete... Meg utánnaolvastam, hogy a hagyma is puffaszt, ugyanúgy mint a borsó, bab, káposzta...
mkatus

Képzeld, Katus, én meg már 2x ettem káposztát, egyszer véletlen, utána meg direkt, kipróbálásra, és semmi baja nem volt vele. Elméletileg ha már "megtanult" emészteni, akkor jobban lehet kajálni.
Mondjuk én úgy voltam vele, ha ennyire fáj a hasa, hogy torka szakadtából sír, adtam neki a görcsoldót, nem érdekelt, hogy az igazi gyógyszer, mert folyton nem vett levegőt a sírás közben, és én meg fostam, hogy mi baja lehet még. Sajna én azt képzeltem, hogy olyan nyugodt (nem hasfájós) gyerekem lesz, mint én voltam Kép . ha felkészültem volna minden eshetőségre, akkor nem csodálkoztam volna ennyire.

ancsipancsi

helló csajszók!

ezennel elköszönök, szétkapom a gépet Kép
mindenkinek pusz!

Katus, próbáld meg "bicikliztetni" a fiad, tornáztasd, az is kicsit segít a hasfájásra, és el is lazítja ill eltereli a figyelmét
és próbáld ki a repülőtartást

januárban ezt írtam itt a topikban Claudiának, akinek épp hasfájós volt Erikje:

1. böfiztetés, még kaja közben is, kaja végén is addig böfiztetni, míg ki nem jön az összes levegő
2. ha már baj van: nekünk sokat segített a hasmasszázs

1. "Vizimalom": mintha gödröt ásnál a homokba a tenyereddel, simítsd lefelé a hasát a mellkasa alatt kezdve, lefelé haladva, váltott kézzel
2. told fel mind2 lábát a mellkasáig, tartsd így fél percig, majd engedd vissza (ellazuláshoz a pocijára teheted a kezedet, végigsimíthatod a lábacskáját, megnyugtatásképp)
3. "napocska-holdacska" bal tenyérrel rajzolj köröket a köldök körül az óra járásának irányában (ez a Napocska), közben jobb kezeddel kb 12-6 óra irányában egy félkört (Holdacska)
4. ismételd meg a 2-est

Isti már a gyakorlat közben nagyokat pukizik :-)
ja, a pelenkázón vagy az ágyon, csupasz pocakkal a legjobb csinálni
szoktam még némi köményes baba-hasmasszázsolajat is használni (weledát)

3. repülőtartás: a hasadnak háttal fordítod a babát, és a hóna alá berakod az alkarod
így felveszed, és sétálgatsz vele, hogy közben lógázzon a lába (még tán pár eltitkolt böfi is kijön közben)
4. meg kellene figyelned, mitől lehet, azaz mit eszel, ami a hasfájósság előtti szopiba átmegy - nálam a tehéntej volt a hunyó, ettől puffadt a hasa

Katus, Te már rá is jöttél h mi volt a ludas!

mindenkinek volt hasfájós a gyereke egy ideig... aztán megedződött az emésztőkéje, és alább hagyott a dolog. de néha még most is előfordul nálunk is a hascsikarás, és akkor is szoktam tornáztatni, maszizni a pocakját, és még mindig nagyon jól esik neki! Kép

na sziasztok, majd jövök, addig is legyetek jók és disztingváltak Kép

votiv 8)
votiv

Pontosítsunk mielőtt szegény germicid kúpot teljesen leírjuk.....két fajta van:
Germicid és
Germicid C
utóbbiban van a nyugtató a másikba viszont nincs.
zsebi2004

Börze szerintem jó volt, megvettem Dóci következő body-készletét, meg kapott kis gatyákat is Kép

Moose,
Jelek szeritnem is elég béna, egyszer láttam, azóta se Kép

Votiv,
JÓ KÖLTÖZÉST, remélem, gyorsan lesz neted!!!!! Kép

v
kisün

Sziasztok!

Köszönöm a tanácsokat. Tegnap mindent kipróbáltam. Melegítettem, maszíroztam, ezek jók is voltak egy ideig, meg hason hordoztuk, na ez is csak rövid ideig volt jó.. SZóval, minden lehetséges dolgot kipróbáltunk, csak utánna volt fürcsi és kúp. De segített is, mert 7 órát aludt, reggel evett, utánna vissza is tudott aludni, meg nevetgélt, szóval jó kedve volt. Igen, már rájöttem, hogy a brassói a ludas. Kép Káposztát én is ettem korábban, mert párolt zöldésg volt a köret pár hete valamilyen húshoz, és a világon semmi baja sem volt. Kép Mi is kísérletezünk. Kép

Ja, és tegnap megszült unokatesóm élettársa, 2950g-mal született és kislány. Részleteket nem tudunk még, de az a jó, hogy a nagymamája névnapján született a Picúr, akinek egyébként 2 fiúunokája van. Nagy az öröm. Kép
mkatus

OK, Zsebi, megvan az uj csuka: valami SuperFit markaju osztrak bakancs, ami Gore-Tex-es. A Brendonban vasarltuk es majdnem annyiba kerult, mint Ancsi uj seroja. De remeljuk ez idojarasallobb es tovabb fog tartani, mert meg a kovetkezo gyerkocre is ra akarom majd adni Kép

Neet, miert csodalkozol? Kép Egyidosek vagyunk, egy ferjjel, egy gyerekkel meg egy haziallattal. Es meg haverok is Kép

Miert van nyugtatos kup is? Most neztem, nekunk is ilyen van itthon, legszivesebben kidobnam. Miert irnak fel ilyet a dokik es miert nem mondjak meg a szulonek, hogy ez ilyen es hogy szerintuk miert ez jo, sot, miert nem kerdezik meg, hogy melyiket irjak fel a ketto kozul? Hu, most ezen nagyon kiakadtam.

Ja, orszippanto ugyben. Most vettem "Pisze" markaju porszivos orrszivot, es ezt teljesen muanyag, de meg nem probaltam ki, mert hazafele bealudt a gyerkoc.

Votiv (bar mar nem olvasod), nagyon varunk vissza!
moosejaw

Sziasztok!

Az orrfolyás továbbra is megvan sajnos, úgy néz ki Timi benyalt valahol valami bacit!Kép Orrszívózás egyedül meg katasztrófálisan megy!Kép

Nahát milyenek vagytok???Kép Akkor csak én vagyok ilyen betoji?(Jelek)Kép A másik variáció, hogy már elvittek egyszer az ufók és azért rémített meg ennyire a film!Kép

Lányok! Akik WiW-eztek! Nem féltek, hogy megtalál titeket valami elmebeteg? Én nem merem beírni az adataimat (lakcím, iskolák)! Annyi dilis van a világban!

ILdi
ildi76

Ildi!

WIW csak meghívásra müködik és teljesen visszakereshető,hogy kit ki hívott meg.
Az elmebetegek sajnos más úton találnat rá az emberre általában.Ne legyél már ennyire paranoiás!Nem a WIW az a hely ahol a dilisek gyülekeznek.De ha mégis akkor könnyen lebukik!
Itt a babaneten én már találkoztam elmebeteggel és egyáltalán nem kereshető vissza,hogy ki is ő.Vagyis nagyon nehéz lenne.A Wiw sokkal biztonságosabb ebből a szempontból.

MOose!

Germicid C nagyon jó szolgálatot tehet magas lázzal járó betegségek esetében amikor az a cél,hogy pihenjen a gyerek.Szerintem...És szülő tud olvasniKépés kérdezni,és egyébként is!
20170114224602

J aés Ildi!

A WIW lényege,hogy ismerösőket találj.Ha nem adod meg az adtaidat akkor ez elég nehéz lesz.Én pl.egy csomó ált.iskolai osztálytársamra találtam rá a WIW-en ami név alapján elég nehéz lett volna.
20170114224602

Ildi,
bár fogalmam sincs, mi az a wiw, de minek igazi adatokat megadni? Én ha nem jutok tovább valahol adatközlés nélkül, vagy ugrok, vagy hülyeségeket írok be, Fő utca egy meg ilyenek. Milyen volt a zöldfejű emberkékkel a lájf? Kép

Moose,
haverok lennénk? De jó! Van internetes haverom! Kép

Egérnek kitettem ismét a mérget. Valszín most bezabált, mert amikor kinyitottam a szekrényt (aminek flegmán nekitámaszkodva lakmározott), kidőlt, majdnem a lábamra, aztán elkullogott a hűtő mögé és láttam, hogy hiányzik a kupacból. Remélem, többé nem látjuk (szagoljuk)!!! Drukk, plíz!

Votiv,
miharabbi kipakolást, túlélést, meg minden! És várunk vissza!Kép

Juc, Kicsi Sün,
mélek mentek.
neet
neet

Juc hozászólásának olvasata után nem érvényes, amit a wiwről írtam. Kép Bár én úgy vagyok vele, akit nagyon meg akarok találni, azt megtalálom másképp. Valahogy nem szeretem kitenni összes adatom ilyen helyeken. Bár igaz, ami igaz, a nagy testvér így is MINDENT tud rólunk, szóval fölös para, de az elmebetegeket talán kizárhatom. Tudom, h erről már volt régebben szó, de amikor mindenféle hülyék felhívnak, hogy pénzeljem őket, néha rákérdezek, hogy honnan a búsból tudják az adataimat? És mindig kapok valami kevéssé bíztató választ... Kép SZóval ha egyszer az életben megadtad valahol, pl anyakönyveztettek, már mindent lehet rólad tudni.
neet
neet

hiába meghívásos a WIW, ha mondjuk én elmebeteg gyilkos vagyok, és tudom, hogy mi valamelyikőtök neve (akire berágtam mondjuk, mert rossz tanácsot adott Kép Kép ), és valaki meghív a wiw-re, akkor rákeresek az illetőre, és elkaphatom a grabancát, és még csak azt se tudják meg, hogy ki és miért tette. úgyhogy adatokkal csínyján.
engem sajnos egy figura "üldöz" a baromságaival, és egy másik fórumon már közzé tette, hogy gyerekem lesz, tekintve, hogy itt is megtalált. még csak az kéne, hogy a wiwen is rajta legyek.

Moose! én gonodoltam, hogy van nyugasztó a kúpban, mert doki néni azt javasolta (nem fogadtam meg), hogy a 2 hós oltás után adjak neki egy egész kúpot. megkérdeztem, hogy miért, hiszen nem lesz lázas, és csak hümmögött. úgyhogy én nem adtam, és persze nem is kellett. mondjuk tényleg néha, mikor annyira kimerül a betegségben, nagyon jót tesz neki, ha alszik sokat.
ha kipróbáltad az orrszívót, várom a beszámolót, mert a te ötleted alapján küldtem el apát a gyógyszertárba fülhőmérőért is. egyelőre még várjuk a gyógyszertár válaszát, hogy be tudja-e szerezni. Kép

ancsipancsi

Elmebetegség... Nekem is kijutott belőle nemrég egy perverz levél formájában... Abszoút nem nyomozható ki, hogy ki az, emailcímet bárki látre tud hozni és onnan zaklatni.

KépKépKépKép
proone

Sziasztok,

Régen nem jártam erre, sajna nincs is erőm visszaolvasni, csak gyors bekukk....

Votiv: gyere vissza gyorsan, legyen net minél hamarabb.

Zanza: mi is vettünk valamit a börzén... egy cépséges ketrecet, nagyon jó állapotú és occsó is vót. úgyhogy megérte kimenni. Etetőszéket is akartunk, erre párom bemérgesedett a sok csirivili etetőszéktől és délután vett egy sima ikejásat. Na szép...

Mi az a wiw? buta kérdés tudom. de buta Johi vagyok.Hogy müxik?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Hello !
Leírom a 2. ultrahang tapasztalatait, mivel múltkor megígértem.
Szóval ezen a szerdán egy másik néni volt a vizsgálóban, és nagy meglepire rögtön azt mondta, hogy jöjjön be a kedves apuka is Kép Képzelhetitek, hogy zavarban volt az emberem, még a függöny mögé is elbújt, de aztán persze élvezte a látványt, és kérdezgette, hogy miket lát a monitoron.
Ez a néni azt mondta, hogy minden oké a poronttyal, és pislog a szivecskéje, és kábé 1,35 centi, és kábé 7 hetes. Ami azért is tetszett nekem, mert egy hete a másik nő is azt mondta hogy 7 hetes - milyen lassan megy az idő... (megjegyzem, hogy pontosan tudom, hogy mikor szexeltünk, és ez is a második doki állítását igazolja) és az a másik két gépen is erőltette, hogy a béka szívhangját kihallja. De nem volt semmi hang. A mostani néni szerint nem is kell hallani a hangot. És azt mondta, hogy rendben vagyunk, majd a 12 hetesre kell visszamennem. Úgyhogy most én is oké vagyok. Szurkolunk tovább neki!
A 12 hetes vizsgálatot már nem a söfiben akarom csináltatni, hanem a szent imrében, mivel Érdhez az van a legközelebb.
Na, ez van.
A.
angyalka76

Johi, ügyesek vagytok börzével kapcsolatban.Kép Lehet, hogy rossz soron nézelődtem?Kép

Neet, drukk!
zanza

Angyalka,
de jó, hogy jelentkeztél!!! KépKép és tökjó, hogy minden rendben, remélhetőleg innentől nem lesz semmi gond. Meglátod, a 12. heti uh-n már kész kis emberkét fogsz látni Kép
kisün

Hello Csajok most csak gyors bekukk:

ZSEBI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

http://gportal.hu/picview.php?prt=90953&gid=376944&index=7
ada007

Angyalka,
továbbra is drukk nektek, ha tudsz, jelentkezz sűrűbben, ha nem megy, legalább a 12. heti UHról mindenképp tudósíts! Kép
neet
neet

Fogas kérdés: ez normális, vagy aggódjak?:
Eszter csomó mindent rág, eléggé el nem ítélhető módon. Viszont most már nem egyszer előfordul, hogy kicsit vérzik a fogínye és sír is. Van, hogy a cumi után. Lehet, h álmában nagyon ráharap? És a többi? Akármilyen vackot vesz a szájába, márpedig mindent bevesz, de ezek elvileg gyerekbarát dolgok, tehát nem fém vagy éles vagy ilyesmi, akkor is előfordul, hogy megrántja a kis buta és vérzik. Kép Mit csináljak? Mondjuk szerdán megyünk a védőnénihez, de hátha mondtok addig valami okosat és bíztatót. (Ja, ez a felső, nagy nyuszifoga, a metsző vagy mi.)
neet
neet

Ada: mi az oldal címeeeee???
Nagyon jó cuccok vannakKép

Ancsi: ezt neked küldömKép
Kép

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

LÁNYOK!!!!!!!!!!!!!!!

KEDDEN NEM LESZ TORNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ada007

Angyalka Kép
Neet...nemtom, ilyen már nálunk is volt, pedig pár hóval le vagyunk maradva....

LH most épp bealudt...drukkoljatok, hogy reggelig húzza (álmodj királylány, trállállállááááá)

No, pá
Ada
ada007

Ada,
köszi Kép Kép

Juc,
Ezek szerint én is tudok olvasni, lehet, hogy meg kéne nézetnünk az IQ-nkat??? Kép Kép Kép

És szerintem ez is olyan dolog - nyuktatós kúp -amit tudni kell használni és néha jól jön.

Moose, örülök, hogy megtaláltátok a megfelelő cipőt, én maradok a 2 darabos megoldásnál.

Fic, írtam.

Manó, nem akarlak sürgetni, de azért egy kicsit igen, mi van a melegítőnkkel? Nem mondtál semmit Kép
zsebi2004

Angyalka!

Örülök, hogy minden rendben és tök jó, hogy párod is láthatta a picurt!Kép

Neet!

Passz! Szerintem nem sok mindent lehet csinálni!Kép De kíváncsi vagyok mit mond védőnéni!

Pocak!

Aranyos a kép! Kép Szépek a szempillái!

ILdi
ildi76

ZSebi!

Le sem merem írni,hogy Somának hány télicipőt vásároltam össze.
Van most 3bakancsa és 1 hótaposója.Kicsit luxus,de mit csináljak ha már előrelátóan megvettem szeptemberben aztán jól elfelejtettem.ÉS most vettünk 2-t neki.Egy Elephantent utcára egy Adidast az oviba.

Most már Pannának is beszereztem egy csizmát,de ha elkezd járni akkor kell majd még egy.
Bár én cipőmán vagyok.KépVagy bolond?

Juc
20170114224602

És Maya a héten?

Juc
20170114224602

Juc NEM VAGYUNK BOLONDOK, szerintem normális ha több cipője van a gyereknek. Brúnó ahogy elkezdett járni, mindíg több cipője volt egyszerre, nyáron is volt zárt meg szandál, meg homokozós szóval nekem nem kell magyarázkodnod Kép Kép Kép
zsebi2004

sziasztok!
hétévégén megjártuk a fél világot!! Szombaton voltunk Velencén, ma meg Egomban Ilduskáéknál, megnézni kicsiDonátot és nővérkéjét, Dorcit!!!KépKép Olyan édesek! MIvel ott mindig minden JÓ (és most adták át az aquaparkot is) igy úgy döntöttünk, h odaköltözünk Ildusékhoz, igy a kaja is meg van oldva, mert Ildus férje tök jól főz, süt, stb...Kép Gyerekek is jól elvannak egymással, én élvezném...Kép
Wiw!
sztem tök jó dolog, és én is találtam már 2 ovis társamat is, és úúúúúúúgy örültem!!!KépKép
No, meg mindenki láthatja, h ismerem a Ront, a Unitedból!!!KépKépKépKép Egy lépésre vagyok a Barnabástól...KépKépKép
Képzeljétek, majd 6 hónap után, ma végre meghozták pampersék a megrendelt ajándékot, azaz nem is azt, mert az épp nem volt (gagyi telefon). Igy fájdalom dijul egy "nagyobb, hosszabb, vágatlan, DRÁGÁBB" ajándékot kaptunk, pénztárgép a neve, és nekem tök teccik. Egyetlen szépséghibája, h van hozzá játékpénz, amit Igi ügyesn lenyelhet, igy majd csak jóóóóóóóó sokára tudjuk használni.
Ja, és mostantól a kisebbik fiamat Bélának, a nagyot meg Imrének fogom hivni, csak, h a sok hüje elmebeteget átverjem...KépKép
Én is úgy gondolom, mint Neet, hogy MINDENT megtudhatnak rólunk, ez a kevéske info nem oszt, nem szoroz. Menjetek csak a Google Earth-re, ha ott olyan képeket kaphatsz a házadról, h majdnem leolvashatod a kocsi rendszámát, mivel ügyködhetnek a kém műholdak...Talán még a redőnyön át is belátnak. No, de KIT ÉRDEKEL????????? nem akarok lopni, csalni, ahzudni, és ha valaki arra kiváncsi, h hogy kakilok, ÁM LEGYEN!!! Leskelődjön...kiröhögöm...Kép
Ildi!
sajna nem láttam a jeleket.
Moose!
a blairwitch project is kaka??? Én attól ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚGY féltem, de tök őszintén, napokig nem mertem kimenni éjjel a sötétben pisilni...
na, eldugul.
elfáradt.
mindkét gyerek megbetegitve.
ügyes anya.
kész.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Juc!
Maya a héten!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

héten maya?mikor?ha nem szerdán előre láthatólag én isKép
Vendég

Héten Maya????? Én nem tudok menni Kép Kép
zsebi2004

LÁnyok!

Tud valaki kötött zoknit eszkábálni?Konkrétana sarokrész leírása kellene nekem.Plíz!

Juc
20170114224602

Sziasztok,
hazajöttünk, tulvagyok életem elsö mellgyusziján, nagyon brutalis volt, de elmult. (hála Phytollacanak és borogatasoknak, masszirnak meg meleg zuhanyozasnak)
Balint megint ugrasszerüen fejlödött nagyot, biztos a sok különféle ingernek köszönhetöen. Már integet, ha mondjuk neki, megérti, ha kérünk töle valamit, stb. És tündér, amikor bujocskát játszik. ImádomKépKép

KépKép
fibi

Sziasztok! Bocs, hogy csak így ismeretlenül beleszólok, de magam is a Szent Imre akolhoz tartozom, másrést viszont most már egy kicsit felment bennem a pumpa bizonyos hozzászólások olvastán.

Zsancikant! Sajnos viszonylag kevés dolgot értettél meg a Waldorf-pedagógiából, ez lehet az oka annak, hogy úton-útfélen a tárgyilagosságot maximálisan nélkülöző módon nyilatkozol meg róla - úgyis mondhatnám, hogy fröcsögsz. Ha valami ennyire nem tetszik Neked, miért vesztegetsz rá ennyi időt és energiát???
A fent említett pedagógiai irányzat NEM tiltja a büntetést, sőt, nagyon is fontosnak tartja pedagógiai szempontból, hogy tetteinknek következményei vannak, s ezt egy gyereknek is meg kell tanulnia. A MEGFELELÕ büntetésről tanít.

Sajnálom, hogy ilyen rossz "tapasztalataid" vannak, de hagyd meg másoknak az eltérő vélemény lehetőségét - már ha tudod, hogy is kell azt...

Üdvözlettel egy "hüje waldorfos" - idézet Tőled - aki ráadásul duplán "hüje" mert tanítja is a dolgot, nemcsak éli egy "elcseszett" Waldorf-oviban-iskolában.

Vikó

indianyo

Ja, egy héttel ezelőtti hozzászólásodra reagáltam. Idáig vettem a mély levegőket, de aztán azt gondoltam, még jó is lehet, ha egyszer valaki felvilágosít arról, hogy neked sincs mindig igazad. Legfeljebb majd rossz véleményed lesz rólam, azt meg túlélem - így ismeretlenül is.

Mégegyszer üdv.

Vikó

indianyo

<font color="0000ff">Na, itt a hó is, Babó pedig nyugodtan lubickol a pocakomban... Kép
Néha már azt hiszem, sosem akar megszületni és így maradok...</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok,

Éljen a hóóóóóóóóóesés... milyen szép a táj... és milyen csúszósak az utak. Na mek is tornáztatni gyerkőt.

Szép napot mindenkinek és óvatosan.

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!Proone:mi ez a nekikeseredés?Gondolj arra,hogy valószínűleg már csak napokban számolsz és végre kifelé megyünk a borongós novemberből!Addig is fáraszthatlak egy kicsit?Szeretném a lányaimat is felrakatni az álltalad készített TÁBLÁRA.Megoldható?KépGabi

petergabi

Indianyó, (És Zsancim)
ha ott dolgozol, biztos sokkal többet tudsz nálunk, én nem is folyok bele a vitába, mert csak annyit tudok waldorfékról, amit az eltén tanítottak, de az nekem bőven sok, hogy elutasítsam. Szóval Zsanci mellett állok ki (nem mintha szüksége lenne rá, még az ufóktól sem fél, akik kifigyelik a budinKép), bár óvatosabban fogalmazok nála.

Proone,
babó jól teszi, ha bent csücsül még, sokkal melegebb és barátságosabb odabent, mint idekint. Kép

Itt a hó, hó de jó! Bár azon azért már elgondolkoztam, hogy ha térdig fog érni, milyen téligumit tegyek a csaj babakocsijára, hogy el tudjam tolni az utcánkban, amit ha jól emlékszem, nem túl sűrűn söpörnek...

Qrva egerek mohón zabálják a mérget, és méregszínűt (rózsaszín) szarnak mindenhová. Ennek már sosem lesz vége???????? Kép
neet
neet

Vikó,
köszönöm, hogy megosztottad velünk a véleményed, ez a topik amúgy is azt tartja, hogy jó, ha a vélemények eltérnek Kép Zsanci majd érdemben válaszol, ha akar, védelmében hadd mondjak annyit, hogy nagyon toleráns csajszinak ismerem, akit a tolerancia jegyében nem kellene egy kiragadott hozzászólás alapján meg/elítélni...

Neet,
tegnap olyan eszméletlen mód fájt a fejem, hogy nem is ültem este gép elé Kép aztán ma reggel látom, itt a hó, most már legalább tudom, mi fájdította meg Kép szóval ma írok.
Egerek: szerintem igazad van, eljön a pillanat, amikor már nincs más megoldás...

v
kisün

Neet,
mire elküldtem, megelőztél Kép téliesített babakocsi: szánkó???

Proone,
határozd el, hogy még egy hétig, semmiképdesemmiképp nem fogsz szülni, akkor tuti beindul Kép
kisün

Vikó,
megnéztem profilod: mit csinálsz Indiában? Állandóan ott laktok, vagy csak periodikusan? Gondolom, gyerek(ek) is megy-mennek Kép

vera
kisün

Kisün,
jó ötlet, hétvégén (valamelyiken) lemegyünk majd anyósékhoz, és hazahozzuk a szánkónkat. Kép Méled várom, vagy én is írjak? KépVégső megoldás: Halál. Kép
neet
neet

<font color="0000ff">Kisün!
Jó! Kép Még egy hétig nem szülök! Még egy hétig nem szülök! Még egy hétig nem szülök..! Még egy hétig neeeem szüüüülöööök!!!
Ez nem megy... Kép Ez nem igaz... Kép Viszont a csütörtökre tök jó esélyem van! Kép Apás szülést tervezünk, viszont férjecském elmegy aznap Szombathelyre dolgozni. Na..? Ez biztos tetszik majd a babának! KépKépKép

Egyébként melyik nap van horoszkópváltás skorpióról nyilasra? 21 vagy 22....? Nem mintha hinnék a horoszkópban, de job szeretnék egy kis skorpiócskát, mint én! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Proone, kitartás!

Neet, nem lehet, hogy mutáns egereid vannak?

Végre itt a hó!
zanza

<font color="0000ff">Neet!
Kérj kölcsön egy macskát... Kép Csak nehogy a mérgezett egereket egye meg. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Köszönöm a válaszaitokat. Tényleg nem volt szándékomban senki megbántani, csak azt tapasztalom, hogy mi, magyarok olyan könnyen dobálózunk a negyed- és félinformációk alapján ítéletekkel, s azokat bizony nehéz már megmásítani, mert rögzülnek.

Azt godnolom, hogy a Waldorf-iskola csak olyan gyerekeknek való, akiknek szülei maximálisan együtt tudnak és akarnak működni az óvodával/iskolával, mert ez a tanár és szülő közötti feltétlen bizalmon alapul. S ha valaki nem szeretné ezt, az nagyon is rendben van, de azért ne bántsuk azt a dolgot, amit világszerte sokmillióan életük legjobb döntésének tartanak.
Lehet, hogy az ELTÉN nem a megfelelő dolgokat hallottad a pedagógiáról? Szeretnék néhány tévhitet eloszlatni - és tényleg nem vitatkozni akarok - a Waldorf-óvodában VAN játék. SÕT! Az egész óvoda a játékról magáról szól. Valóban nincs műanyag és hivalkodó UV-színek, valamint szándékoltan nem avatkozunk bele a gyerekek fantáziavilágának fejlődésébe (a gyermeki fantázia a legcsodálatosabb kincs) mindenféle konkrét dologgal (mint tévé), van viszont mese (kívülről, nem könyvből) sok-sok közös kreatív tevékenység, vers, mondóka és kézimunka.

Még egyszer mondom: nem akarok téríteni, nem kenyerem, meg ez nem is az a topik. Csak azt akartam, hogy lássátok, a negatív vélemények, amiket hallotok, nem mindig valódi tapasztalatokon alapulnak...

Kisün,
most már többnyire ott élek, a férjem indiai és nem lát esélyt egy itteni életre nyelvi problémák miatt. Most éppen vízum- és babavárási ügyek miatt vagyok itthon.

ZSANCI ne haragudj, ha durván szóltam, nem volt szándékomban!!!! Tényleg sokáig gondolkodtam, mielőtt írtam, de aztán meg bántott a lelkiismeret, hogy jól beszóltam Neked, szóval fogadd bocsánatkérésemet a hangnem miatt! A mondandó lényegét azért komolyan gondolom.

Szép napot, hetet kívánok minden mamócának és babónak!

Vikó

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?