A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Indianyó!
sajnos az a probléma, h nem ismersz engem, és igy bizonyára nem vetted ki a szavaimból, h VICCELEK! Én magam elég sok mindennel egyetértek a waldorf-módszer terén, bár sok dolog valóban nem tetszik. Kérlek, olvass vissza kicsit, és akkor majd jól megérted, h miért hüjéztem a waldorf ovit/isit. Ironikus volt.Akkor szoktam a hülyét is j-vel irni. Engem csak azzal bántottál meg, h kiragadtál vmit a mondandómból és azt elemezted, nem az egészet. Valószinűleg én is oda fogom majd járatni (ovi) a hüje fiamat.
szia.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Neet, Vera, köszönöm!!! KépKép tényleg jól esett!!!
legyetek jók, hullott a hó, és ma végre leverik a csempét a fürdőben, 1 hét, és ismét emberi körülmények között élhetünk...
addig meg száműzöm magam az utcára, mert apa elvitte az autót, én uis nem mertem felvinni az oviba B-t nyári gumikkal. Holnap lesz gumicsere is...mozgalmas hééééééét!!!!
jóccakát!!!KépKép
az élet él, és élni akar...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indianyó!

Kár,hogy csak most írtál mert ezek szerint olvasol minket.
Waldorfról nekem sem túl jó tapasztalataim vannak,és ez valószínűleg azért van mert akik csinálják azok nem jól csinálják abban a konkrét oviban.Bár én ettől függetlenül nem vagyok híve egyik alternatív pedagógiai vonulatnak sem,mert mindegyik sántit valahol.SZERINTEM.
De véleményedet szívesen olvastam és örülük,hogy ennyire hiszel a dologban,mert ugye másképpen ezt nem is lehet,szabad csinálni.
Erről sokat vitatkozhatnánk mert ugye nem vagyunk egyformák,különbözőképpen látjuk a világot stb...De ez így van jól!

De szívesen olvasnék pl.Indiáról és a gyermekeidről ,Szt.Imrés történetedről,mert ez a topik mégis csak erről szól,Ugye csajok?

ZSancit idézve:"Szt.Imre RULEZ"

Juc
20170114224602

Sziasztok,

Közben Butajohi rájött, hogy Õ már tagja eme remek társaságnak, amit wiwnek hívnak. úgyhogy sorry a kérdésért. Csak 3 éve a dolog felé sem néztem, ennek örömére tegnap jó sokat játszadoztam vele, nagyon sok ismerőst találtam.

Ildi: egyáltalán nem kell megadni se címet se telefonszámot a wiwnél, ha nem akarsz, szerintem nem veszélyesebb, mint a babanet. HOgy van Timi tornaügyileg? Milyen sűrűn jártok.

Tudom, hogy én ritkán járok és könnyen lehet, hogy esett róla szó. De ki tud valamit Eszti25ről?

Maya engem is érdekel, ha mehetek.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Szia Zsanci!

Köszönöm szépen, hogy reagáltál. Igen, tényleg nem ismerlek, és tényleg kiragadtam. Igazad van. Mentségem? A tiéd volt az utolsó csepp a pohárban - mármint az önmagában olvasva valóban nem vicces hozzászólás - amit tegnap éjjel olvastam. Ugyanis Onnantól kezdve, hogy valaki meghallja a Waldorf nevet és esetleg hallott már róla rosszat, jól le is hurrog, úgyhogy kaptam én már hideget-meleget (pedig nem szoktam a WAldorffal dobálózni, de hát beleírtam a profilomba, úgyhogy ez már egy támadási felület önmagában véve is). Azt látom, hgoy aki súlyosan negatívan nyilatkozik a W-ről, többnyire semmiféle személyes tapasztalattal sem rendelkezik,, mert egy gyakorló - vagy korábban gyakorló - szülő, még ha rossz tapasztalatokat is szerztett, elismeri a jó oldalakat is. Míg a hallomásból utálkozóknál erre esély sincs. Többek között "pedagógusok" (én nem vagyok pedagógus, én tanító és tanár vagyok) megjegyezték, hogy W-ből állami iskolába átvitt gyerekeket "ki kellett gyógyítani" az elmebajból, és hát miért is vinnék a szülők állami iskolába a gyereküket? Még a végén rendes, becsületes ember válna belőlük, nem pedig egy szabadságtisztelő liberális szemét...
szóval ez volt a tegnap éjjeli előzmény, és még egyszer - sokadszor - elnézést kérek mind a hangnemért, mind azért, amiért ismeretlenül is olyat mondtam Neked, mai egyrészt nem fedi a valóságot (hiszen nem ismerlek) másrészt meg rajtad vertem el a port azért, amit eddig másoktól kaptam.

Teljesen jogos volt minden szavad, amit nekem címeztél.
Így hát kicsit kevésbé ismeretlenül is jó hetet kívánok Neked!

Vikó

indianyo

Szia Jucus!

Csak most kezdtem el olvasgatni, igazából a Waldorfos kiakadásomnak hála, mert gondoltam, megnézem, hgoy máshol hogy vélekednek erről, ha már pedagóguséknál így... és a cymszókeresés alapján jutottam el Hozzátok. És ki is derült szavaimból, hgoy nemigen olvastam vissza, legalábbis nem hónapokra visszamenőleg, ígyjó sok dolog kimaradt nekem. A 2006. tavaszi babáknál vagyok "tag", ott sokat kézművelünk meg babázunk.
A Szent Imrébe azért kerültem, mert nincs pénzem magánorvosra, de Kocsis Éva elvállalta a terhesgondozást rendelői alapon (bár a szülést már nem, mert pont április elején dömping van), viszont én a szüléstől meg nem is félek egyáltalán. Õt nagyon szeretem, bartánőm mind a 4 gyerekét nála szülte és nekem is csak jó tapasztalataim vannak, bár, ha nem gyötröm kérdésekkel, magától nemigen mond semmit, de talán ez így is van jól.
Az ultrahangos szakemberekről viszont nincs túl jó véleményem - emberileg... No meg ez a sorbanállós UH vizsgálat se túl jó, lévén magyarok vagyunk... de nem nyavalygok nagyon, a Dunaharszti botrányos orvos után minden jobb... És hát nekem szerencsére nincs is nagyon bajom a pocifáját leszámítva, annak meg a magne B6 fekvéssel kombinálva az ellenszere.

Ja, és persze, hgoy semmi gond nincs azzal, ha valaki máésképp gondolkodik, sőt! Én azt nagyon is szeretem, és soha nem szoktam senkit ráb eszélni semmilyen Waldorfra... Rosszul és jól is lehet valamit csinálni, gondolom az előbbire is sok példa van, nekem szerencsére ebből csak kevés jutott eddig Kép

Nó kisregényt itt lezárom, további szépeket Nektek!

Vikó

indianyo

hali,
gyerekek ez már törvényszerű hogy ha én nem jövök pár napig itt bomba robbanKép????????????

vikó,
örülök hogy csatlakozol hozzánk,mondjuk mikor olvastam az első megszólalásodat csurgott a hátamról a vízKépén is vicces és baromi irónikus csaj vagyok és cinizmusom is említésre méltó,csak hogy tisztázzuk mindjárt az elejénKépmesélj magadról!

zsanci,
te meg állati diplomatikus voltál,most viccen kívül,le a kalappal elöttedKép!!!!!!!!!!!!a te habitusoddal más választ vártam(monjuk amilyet én írtam volnaKép )a vártam alatt azt értem hogy elolvastam vikó hozzászólását és lerágtam a tíz körmöm mire ahhoz részhez jutottam hogy te mit válaszolszKép

na szóval akkor mayával mi van?
és kit tud vmit oxiról?????????
na megyek mert az az áldott jó gyerekem most tépi le a bordourt(lövésem sincs hogy kell írni,de értitek,ugyeKép? ) a tapétáról

gigi
Vendég

Vikó, szia.
értem amit mondasz. én sem szeretem, h minden mindig rossz itt(hon).
sajnálom, h megbántottalak, főleg, mert neked ez fontos lehet!
Sajnos, sajátos humorom van, néha még a férjem sem érti, a sógorom meg egyenesen megutált már emiatt. Párom mindig azt mondja, h szóljak, h most viccelni fogok, mert igy sok mindenkit megbánthatok.
De akkor hogy PROVOKÁLOK???KépKép
azt is nagyon szeretek (provokálni), csak akkor bántódom meg, ha vki félre érti. És ez az én hibám.
Bocsi, legközelebb óvatos leszek, én már elüldöztem innen egy hüje védőnőt, aki miután megkérdezte, h szerintünk minden védőnő hülye e, én azt válaszoltam rá, hogy IGEN! De nem tudom kihagyni ezeket a hülyeségeket. Irtóra idegesit, ha általánositanak, talán azért is, mert én is sokszor áldozata voltam már ennek...
no, megyek, mert ketteske mosolyog rám, nem tudok ellen állni...Kép
Szóval, te mikor is szültél????Kép
további szép napokat neked is!!
zsanci
hózik.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

vikó,
kicsit ismerős vagyok harasztin,táncoltam ott egy darabig meg ilyenek.....botrányos doki ki volt?mert én is elkísértem egyszer oda egy barátnőmet és az is botrányos voltKép
Vendég

Ja, csak annyit még, hogy első gyermekemet várom, így nem tudok beszámolni a többiről, de amióta az eszemet tudom, mindig is pótmama voltam, így nem rettenek meg a feladattól. Az indiai gyereknevelésről elrettentő tapasztalataim vannk (az itthoniról is sokszor, persze, de mégis kevésbé). Semmi tudatosság, ahogy esik, úgy puffan, gyerekeket vagy agyonkényeztetjük és "mercédes kocsit veszünk Ibinek" ahogy W.S. mondta volt, vagy ütjük-verjük, ha nem azt csinálja a kölök, mit kő. Mesélni-verselni-foglalkozni a gyerekekkel én még ott senkit sem láttam, inkább csak úgy "elvannak" ott a gyerkőcök, míg a mama nézi a sorozatot a tévében, vagy veszekszik a cseléddel. Meg viszik őkegt mindenhová, csihipuhi horrorfilmekre is este 11-kor a moziba, gyerek meg üvölt szegény... Szóval nem az én elveim szerint élnek ott, de sebaj, mi úgy fogunk! Már legalábbis mindaddig, amíg a férjemnek is megfelel, mert onnantól kezdve a kompromisszumos megoldásokról szól az élet, de mégis csak a gyerekkel a középpontban.

Vikó

indianyo

zsanci,
még vmi,nektek nincs most is egy háromkerekű babakocsitok?vagy rosszak az emlékeimKép?
és még vmi:figyi homeos szakértő,az van hogy b nek folyton nyitva a szája......és a hüje védőnő(copywright by zsancikant)azt monda hogy azért mert nagy az orrmandulája.....és modott vmi l betűs betegséget hogy ezt így hívják.és én akkor erre rákerestem és találtam jó pár homeopátiás bogyót ami erre jó.a baj az hogy én a betegség nevét meg mindent elfelejtettem azóta és nem mentettem le az oldaltKéptudsz helpelni?hogy mi ez meg hogy mit adjak rá?meg meddig?imádlak érteKépmég a barnáról is lemondok és rástartolok a sajátomraKép
Vendég

Vikó!

A férjed indiai ezek szerint?De izgalmas!Ezért a kétlaki élet?ÉS mennyit vagytok itt ill.ott?
India csodálatosan izgalmas világ ,nekem itthonról nézve.Sajnos még nem volt szerencsém látni.

Juc
20170114224602

ja és a lényeg hogy anno azt mondta super gyerekorvosunk hogy nincs baja b-nek,ez csak egy rossz tulajdonság hogy nyitva a szája és majd kinövi.és anyukám azt mondta hogy én is iylen voltam,nekem is állandóan nyitva volt a szám,ez nálam nem múlt el teljesen hanem felcserélődött jár a szám-raKép
Vendég

Gigi!

Oxi lenni anyukájánál,majd jön valamikor haza.
20170114224602

jaj én folyton kihagyom a lényeget,sztem azért mert nekem minden lényegKép
TEGNAP MEGFOGTUK AZ EGERÜNKET!!!!!!!!!!!!!NINCS SZÜRKE TÖBBÉ NÁLUNKKép
Vendég

Zsanci! Köszönöm szépen a megértést. Most már én sem értenélek félre - legalábbis remélem Kép

Gigi! Harasztin csak egy orvos van - ő legalábbis így hivja magát... és jut rá kábé 10 000 szülőképes korú nő... én akkor szaladtam el, amikor a 12 hetes kötelező ultrahangot öltözéssel-vetkőzéssel-vizsgálattal együtt 3 és fél!!! perc alatt lezavarta, majd kérdésemre közölte, hogy nem ér rá velem megvitatni a dolgot és leletet sem adott - tehát fölöslegesen vártam rá 3! hetet, mert el kellett egy másik orvoshoz is menni, hgoy meglegyen a kötelelző lelet... szóval itt kívánok neki további kellemes és gyümölcsöző munkát, de nélkülem.

Ja, és ha Zsancit ismerném, engem meg nem, biztos nekem is kinyílt volna a bicska a zsebemben a saját hozzászólásomtól KépKépKép

Tényleg mindenkinek bocs, az alacsony vérnyomásúak(mint én is) kedvező eredményhez juthatnak egy ilyen támadó jellegű védekező hozzászólástól Kép

Nagyon hull a hó!

Vikó

indianyo

Juc!
te is bari vagy!!!KépKép
ha egyszer előzetesbe kerülök vmi hülyeség miatt, majd titeket hivlak, h hozzatok ki, jó???????KépKépKép
Gigi!
téged is szeretlek!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

<center></center>

KépKépKépKép
proone

juc,
köszi cak már olyan régen nem írt és hiányoltam.
hozzád is van kérdésem:figyi,anno zsancinak szerzett vmi vonalad olyan akváriumot....na az ki volt....kitől szoktál fp játékokat venni,mert nekem van 2 vonalam és ha ua akkor bebuktamKép
Vendég

Jucus!

Az indiai élet tényleg izgalmas, bár a gyerekvárás-szülés-nevelés annyira másképp van ott, hogy nem túl egyszerű. Tényleg csodálatos világ - ha sikerül előítéleteinket levetkőzni, megtanítani mindenkit a szappanos kézmosás rejtelmeire és fontosságára (lehetetlennek tűnik Kép, mmg nem dühítenek fel a az egymáson átgázoló tömegek (ez naaaagyon nehéz dolog)no meg ha van elegendő pízmag Kép

Sajnos csak mi ketten vagyunk itt most , 21+0 meg én, férj kint, nagyon kínlódunk, még nem is tudom, mikor megyünk vissza. A kétlaki élet egyébként klassz, csak hát valaki mindig hiányzik, az a valaki, aki épp nincs ott Kép

Vikó

indianyo

zsanci,
ha annyira a szeretsz fejts meg amit írtam mert nekem X aktás ügyKépés tudom hogy már ezerszer mondtad de folyton elfelejtem felírni hogy is kell szedni ezt a phönoven cseppeket???????mert nagyon előjöttKép
Vendég

Gigi!

Én nem szoktam FP-t venni,de Zsancinak konkrétan B.Icától sikerült szereznem azt az akváriumot.

Juc
20170114224602

Gigi!
phönoven cseppek szedését te el tudod olvasni, mert csak német nyelvű utasitás van. Én úgy bogoztam ki Levivel. naponta 3x asszem 10-20 cseppet, nelv alá cseppenteni és ott tartani, amig tudod. Elég nehéz eleinte, mert alkoholos...és csiiiiip...Kép
kitartás.
x aktás kérdést mégeccer!!pliz.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hello Csajszik!
Hú de rég nem írtam...persze néha bekukkantottam, de sűrű volt a hétvége, írni már nem volt időm...

Vikó!
Üdv itt, bár megmondom őszintén, hogy az első hozzászólsodat olvasva kicsit elszorult a szívem...Kép Ugyanis ez egy baromi jó csapat, meg topic, és rossz lett volna, ha egy ilyen nézetkülönbség miatt robbant volna valami...
Egyébként meg Zsanci Waldorfos hozzászólását én egészen másként értelmeztem, de ehhez tényleg ismerni kell őt Kép
Örülök, hogy nem lett nagyobb vita belőle....Kép
Csak vigyázz majd másokkal is, nem kell mindenkinek a hsz-ét ilyen véresen komolyan venni!!! Kép És figyelj mindig a szmájlikra is!!! Kép

A wiw tényleg tök jó dolog, pl. arra, hogy az ember megtudja régóta ismert topiktársai keresztnevét Kép Pl. tegnap megtudtam, hogy hogy hívják Zanzát igaziból! Eddig azt hittem Vera, a mélcímében lévő V-betűből, erre kiderül, hogy nem is! Kép

Ada!
Mik ezek a gyors bekukkok??? Akarunk Rólatok bővebben is hallani ám!!! Kép Hogy álltok a lakással? Hogy van LH? Na meg Te...

Szagojában benne vagyunk!!! Doni kedden oltást kap, így a szerda délelőtt még rizikós, de ha nincs gond meg lehet kockáztatni...

Pocak!
Utólagosan is boldog szülinapot!!! Kép (már ha igazat írtál be a wiw-en Kép)

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

WIW:Ti látjátok a térképet?Már int régen volt,hogy ki kit,és most hiába klikkelek rá,semmi.
20170114224602

Szia Bogárka! Köszi Neked is.
Aha, azt hiszem a terhességi hormonváltozás következtében beálló paranoia, az engem ért mindenféle rossz élmény meg a hetek óra tartó nyelés és ki nem mondás jól összehozta, hogy egy viccesnek szánt mondatra robbantam. Nem mondom, nem is aludtam nagyon az iccaka a bűntudattól. Remélem, túl is lettünk közösen ezen az egészen - most hogy jól leizzasztottam itt mindekit.
És igen, most már vigyázok, előbbgondolkozik-számoljósokat-megintgondolkozik-aztánszólbe alapon fogok reagálni, és azt hiszem, nem lesz szükség egy hasonló traumára. Én kieresztettem a gőzt, remélem, másnál ez nem okozott felgyülemlést.

Szia Kép

Vikó

indianyo

Sziasztok!

Bogárka, most lebuktam.Kép

Gigi, ügyik vagytok! Hogy csináltátok? Hátha Neet szürkéit is el lehet kapni a módszerrel.Kép
zanza

Zanza,
ezeket a mutáns, bunkó dögöket nem tudom, hogy lehetne, de már azon gondolkodm, hogy felveszem a kesztyűt (nem csak képletesen) és elkapom a granbancukat és kibaom őket a hóba, azt ott jópofáskodjanak. Ez a páros, akiket tegnap fedeztem fel, már annyira bunkó, hogy ha rájuknyitom a szekrényajtót, hátat mutatnak, és esznek tovább. Azt hiszik, direkt tartjuk őket??? Szóval legközelebb nem becsapom az ajtót velőtrázó sikollyal, hanem előbb felveszek egy kesztyűt, és nyakon ragadom valamelyiket. Aztán csak utólagsikítok. Ha merem, de itt ez most nagyon bátran hangzik, nem? Kép
De tényleg, Gigi, hogy kaptátok el?
neet
PS: By the way, törvényszerű, hogy a nők sikítoznak, ha egeret látnak? Vagy ezt már kérdeztem?
neet

Neet!

Hazaértünk!Most még elszaladok patika.

Juc
20170114224602

Jucus,
oké, de most akkor mikor menjünk? Felhívlak, jó?
Anita, vagymi, neet Kép
neet

neet,
paprikás szalámi és egérfogó.mi a 15 nm-es szobába 3-at tettünk ki.és türelemKépKépKép
Vendég

neet,
egyszer ide is hozhatnád esztertKépén minden jóból kimaradokKép Kép Kép
Vendég

Gigi!
a L betűs betegség neve nekem sem rémlik, tudod, végül is szinésznek álltam, viszont nekünk is volt ilyen, akkor a doki tuberculinumot és pulsatillát adott.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ESZTER EBBEN A PILLANATBAN ÉLETÉBEN ELÕSZÖR EGYEDÜL LEJÖTT AZ ÁGYRÓL!!! (KANAPÉ) Csomószor mutattam neki, de mindig fejjel előre akart jönni. Most popóstul jött. Kép))))))

Gigi, okés, csak lakjatok kicsit közelebb. Mondjuk az Etele téről vagy Diósdtól BKVvel 15 percnyire megközelíthetően. Kép Mert nekem még az Ajtósira is be kell érnem ma... Kép
Egérfogó: próbáltuk, de nem ment bele a dög. És a ragacsot is kihagyja. Ez TUDJA, mi az! Szerencsére a méreg ízlik neki. Nem tudod, mennyi a hatóideje? 10 nap?
neet
neet

zsanci,
köszi és mennyit és meddig?

neet,
passzKép
Vendég

Sziasztok lányok!
Zsanci és mindenki! Le a kalappal előttetek, szépen megoldottátok ezt kis "vitát", én is félve olvastam a mai napot.

Neet! Gratula Eszternek! Grétim még kamikáze módjára közlekedik.

Gigi! Torna dvd-t is tudsz másolni? Ugye tudsz? Ha nem, akkor a te lelkeden szárad, ha nem tudok megszabadulna attól a fránya +10 kilótól.

Csak én nem láttam senkit a börzén, vagy ti sem láttatok engem? Én olyan hulla lettem kb a felénél, és valahogy minden lelkesedésem elszállt, pedig az előző 2 nagyon tetszett. Mindenesetre amit akartam, vettem.

KépKép
KépKép
lindicita

Visszaolvastam...szóval:

Neet: ez megcsapta a fülem/szemem: Mi az, hogy vérző cici?????????? Ezt nem mondod komolyan? Ugye nekem ilyen nem lesz?

Gigi: Tök jó ez a cserép rénszarvas! A fülét miből csináltad, mert azt nem tudtam megfejteni??

Ildi76: film: én semmilyen ijesztegetős, horroros, ufós marhaságot nem nézek. Az ilyen jellegű filmekre mint a Jelek, vagy a Másvilág max ha fizetnének egy nagyobb összeget akkor lennék hajlandó beülni. Igaz ami tetszett és besz*ratós volt az a Hatodik a Bruce Willis-szel. Az teccet.

Pocak: Szempillák! Hűha! Kép

Neet: Én nem visítok ha egeret látok,hanem "jaj de édi kisegér" felkiáltásba török ki Kép Nálunk még soha nem volt rágcsáló a lakában, csak anno a fáskamrában, de azokat meg a macskák megoldották. És ez volt az élet rendje. Nem lehet, hogy a te egereid mutánsak, ha nem dobják fel a pacskert a méregtől?? Persze én se mondanám, hogy milyen édik ha a lakásban rohangálnánk, bár velünk lakik egy macs aki még a muslincát is kiszúrja és megeszi Kép Nem is tudom mi lesz velünk nélküle, mert lassan költöztetjük anyukához, mert velünk nem maradhat a babó miatt Kép

Dóra: Voltunk pénteken a kórházba, sikerült találkozni Judittal és megmutatott mindent. Tökre eszembe voltál, hogy átadom neki az üdvözletedet, de ahogy átléptük a szülészet küszöbét azt is elfelejtettem, hogy hogy hívnak. Magyarán megmondva, így hogy konkrétan láttam a szülőszobát (kék-Monet képpel) meg minden ami rám vár kicsit közelebb került tele lett a gatyám.
Így nem adtam át az üzenetedet neki Kép Ne haragudj Kép PErsze kint a kapumban eszembe is jutott és haragudtam magamra, mert megígértem Kép
De úgyis találkozom/beszélek még vele és akkor majd jól megmondom neki!

BetojiRylie
31+5
rylie

Ja ez egy játékbolt, ahol talán érdekesebb/hasznosabb játékok vannak. Sajna még fejlesztik az oldalt, de gondoltam hátha érdekel benneteket:
www.fairplaytrade.hu

Rec: Nálunk már egy deci víz van kb a páramentesítő cuccba! Nem semmi! Remélem nálatok is beválik! ;)
rylie

proba
kisün

Zsanci,
szívesen Kép mer én tudom, hogy csak viccültél meg
toleráns vagy meg minden Kép és írtam mélt google-ra.

Vikó,
Kocsis Évánál szült közülünk pár ember, mindenki jó véleménnyel volt róla! Mikorra várod a babát? Április?
India izgalmasan hangzik, amennyit én ismerek belőle, az alapján nagyon más világnak tűnik, gondolom, nem lehet könnyű végleg kiköltözni. Egyébként beszélsz hindiül? Vagy más helyi nyelven? Vagy marad az angol?

Ada,
ahogy Bogárka is mondta: mivel vagy elhavazva? Kép

Zanza, Neet,
mutáns egerek jóóóóóóó KépKép neet, nálad sci-fi zajlik Kép

Neet,
én nem sikítozom, ha egeret látok. De sokan vitatják, hogy valódi NÕ lennék Kép és Esztinek gratulálok!!!!

Dócinak tegnap kibújt a 9. foga, egyben az első
őrlőfog. És megtanult labdát rugni Kép

v
kisün

lindi,
nem venném a lelkemre ha ilyen "kövér" maradnálKép
minden dvd-t tudok másolni,kérdés csak az hogy hogy jut el hozzám.átjöttökKép???????itt mindenki mindenkivel talizik keresztbe hosszába,én is akarokKép

rylie,
köszi,a füle is cserép,a szarva meg dekorgumi antikolvaKép
és ne fossal,nagyon jó szülni nekünk elhihetedKépsztem én nagyon cserélnék veledKépsztem imádok szülni,ugye bogárkaKép?már alig váromKép
Vendég

Gigi! De jó! Milyen torna dvd-k vannak? Lehet válogatni? esetleg többet kérni? Ha van valami lista, elküldenéd? ildi142@freemail.hu
Hol laktok?

KépKép
KépKép
lindicita

Neet, azon is gondolkodtam, hogy talán a méreg azért nem hat, mert nassi az egereknek. Kesztyű felvétel hangzik a legjobban.

Esztinek gratula az új tudományhoz!

Dócinak pedig az új foghoz.
zanza

Indianyo, Zsanci,
nagyon tetszett, ahogy megoldottatok ezt a helyzetetKép Hogy végül Zsanci is megbocsatott, és megértette Indianyo magyarázatát, és forditvaKép
Én amikor multkor bocsanatot kértem az antibioval kapcsolatos kirohanasom miatt, nekem nem is jött reakcioKép

Waldorf: nekem sem tetszik, amikor az emberek félinformációk alapján itélkeznek, tapasztalat és/vagy utána-olvasás hiányában. Most nem Zsanci ellen irom (értem, hogy irónia volt), hanem általánosságban.
Amugy nekem elméletben nagyon szimpatikus a W. módszer, hogy szabadságukban nem nagyon korlátozzák a gyerekeket, és talán a kreativitásuk jobban kibontakozhat. Gyakorlatban még nem tudom, milyen lehet. Majd kiprobáljukKép
Pont most olvastam a Ranschburg könyvben a büntetésröl, hogy nagyon nem mindegy, milyen eszközökhöz nyul a szülö...

KépKép
fibi

Ada, Kép de ugye nem azert marad el, mert valami baj van??

Moose, jobban vagytok? szerda?

Rylie, igen, mar nakunk is szepen gyulik benne a viz. sztem, jo leszKép
a macskat muszaj atkoltoztetnetek? nalunk a macska kezdetben fejvesztve menekult, ha B megnyikkant. (bar amikor aludt, szeretett a kozeleben aludni.) most mar csak akkor mozdul odebb, ha megunja a ful-, bajusz-, farok-, stb tepkedest. B pedig imadja, ha a cica megjelenik, semmi mas nem erdekli. nem akarok belekotyogni, de azert gondoljatok atKép szvsz

Zsancin meg tenyleg nem konnyu elmenniKép (uthengerrel esetlegKépKép - bocs.) pl. azt allitja, h hetfonkent jarnak usziba, erre ma ellenoriztemKép, es persze nem voltak ott. na?KépKép
(csak nem beteg az a kistunder IgiBela?Kép)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca!
sajnos Bécó beteg...Kép takony-kór, és csak nem akar múlni...ja, és egy gyönyörű rekedség is társult hozzá. Tudni kell, h tegnap egomtól hazáig sirt...kb. 1 óra. ennyi sirástól én is berekednék.
Na, és milyen a csoport???lehet járni???Kép
Fibi!
semmi baj, sztem senki nem volt morcos az antibiós dolog miatt, de tényleg!!!
Egyébként mégeccer lécci a Ranschburg könyv cimét! Meg azt, h hol lehet kapni. Köszi!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Rylie, semmi baj es ne legyen tele a gatya!Kép Tenyleg jo dolog szulni es a babonak is nehez lesz, nemcsak neked! Mindig erre gondoltam, ha elfogott a ketseg...
Masreszt jo kezekben leszel! Judit egy tunder, ott lesz mindig melletted es segiteni fog, amikor csak kell!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zsanci, Kép akkor gyogyulast neki. irgumburgum, hat hogyhogy nem akar?Kép

Coolio
recca

lindi,
elbeszéltünk egymás mellettKépén úgy értettem hogy neked van torna dvd-d és arra kérsz hogy másoljam át .nekem nincsen,én soha nem voltam egy sportemberKépés nem is tudom kitől szerezhetnékKépszóval akkor mégis kövér maradszKépnekem csak sok-sok mese dvd-m vanKépde azért jöhettekKép
Vendég

Zs, ja, a csoport az nagyon klassz: aranyosak a babak, mamak meg a tanarneni isKép (egyebkent nem lehetett tul sok csoport kozott valogatni, kenytelenKép voltam ebbe jonniKépKép)

Coolio
recca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?