Valószínüleg igazad van, hogy minden orvosról lehet jót is, rosszat is mondani. Ha valakinek nem úgy sikerült midnen, ahogy szerette volna, akkor nem fog pozitiv módon állni az orvoshoz, viszont ha épp szerencsés volt, akkor ö fog áradozni róla.
Normál, komplikációmentes szülésnél a legnygobb hangsúly egyébként nem az orvoson van, hanem a szülésznön és magán az anyukán. És a kórházi "körítés" sem mindegy.
Úgyhogy az én szempontom az, hogy az orvos vészhelyzetben legyen a helyzet magaslatán. Nem kell, hogy folyton a lelkemmel foglakozzon (de azért persze a kérdéseimre válaszoljon), értsen ahhoz, amihez kell neki. De ezt csak igy két szülés után gondolom igy.
Harsányi szerintem jó választás. (Nézd meg a pici fiamat, ö egy szombat éjszakai vajúdás utáni sürgösségi császárból született (köldökzsinór 2-szer nyakon és egyszer vállon), nála. Hát nem alakult minden az én elképzeléseim szerint, de nekem a pici fiam az ö megbizhatóságának és szaktudásának a bizonyítéka számomra. És mégha más nem is úgy gondolja, hogy öt választaná...)
Beszti

Pedig gondoltam rád Mikiünnepség kapcsán, mert most talán számotokra is teljesen elérhetö helyen van (soroksári HÉV vonalán).