A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Babszika, Szöszi, Mamba és Zoe !

Szívből sajnálom, hogy nem sikerült ez a forduló és nagyon sok erőt kívánok Nektek a következőhöz !
Ne adjátok fel, mert előbb-utóbb MINDENKINEK sikerülni fog !!!
Nagyon drukkolok mindannyiótoknak !

Vevikk !
Én 14-es hcg-vel indítottam, nem volt sokkal jobb a tiednél. Állítólag 25-től mondják azt, hogy elfogadható.
Nekem is méhen kívüli terhességről, valamint biokémiai terhességről beszéltek mindvégig és nem sok esélyt láttak rá, hogy baba lesz belőle. És mégis, túlélte az egyik baba, most vagyok vele 3 hónapos terhes. A múlt héten pénteken mondták ELŐSZÖR azt az orvosok, hogy rendben van a baba, addig mindvégig bizonytalanságban tartottak.
Én tudom, hogy azért maradt velem a babám (ilyen körülmények mellett), mert hittem benne és mindvégig bíztattam.
Soha nem szabad feladni !!

Kép
Kép
rilla_

Sziasztok

Szöszi: Sajnálom :cry: :cry: , akkor ti belevágtok a 2.inszembe?

Babszi: Örülök, hogy írtál :wink:

Kati: Sajnálom, hogy megjött a piri :? , nekem is volt már úgy, hogy hajnalban teszteltem, persze negatív lett aztán reggel 7-8 óra felé meg megjött a dög piri :cry:

Holnap megyek uh-ra a bmc-be esetleg jön valaki???
Már tegnap óta szúr a bal illetve a jobb petefészkem. remélem szép tüszőm lesz holnap.
Tudjátok, azt hogy milyen mm-es tüszőre mondja azt a doki, hogy most már repeszthető???
Csak 20mm re? Ha annál kisebb akkor mi van?

Kép

Kép
edinka

Csütörtökön megy vki BMC-be? Én megyek 3. napi vv-re. Hajnalban ott leszek.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Edinka!

Holnap megyek be. Miben leszel?

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Szia Roni

Megfogsz ismerni, velem lesz a lányom is. Mivel beteg, így nem mehet oviba :cry: és, sajnos nem is tudom őt kire hagyni :cry:
Farmerben leszek, piros felső ami szürke csíkos :lol:
És te?

Kép

Kép
edinka

Kakti!
Egy újabb bekukk :wink:
Nálunk nincs Valentin-nap.... mert Bálint a férjem :wink: és az apósom is.
DE értettem! :)

edinka!
(majdnem mazsolát írtam :lol: )
szurkolok!!!!!!

babszika

Sziasztok!

Mindenkinek szurkolok, és nagyon sajna akinek nem sikerült :(
Most lehet benézek egy kis sikerélményért a BMC be járunk babát várunk oldalra, egy kis jóhííreket hallgatni.

Roni77!

Mi sajnos anyagi okok miatt hagytuk abba májusban, de talán most tavasszal újratudjuk kezdeni.

Hajrá mindenkinek, ne adjátok fel!!!
Puszi
Heni
heni77

[quote="dita75"]HENI
Sajnálom, hogy ennyi mindenen kellett már keresztülmenned, és hogy már a dokid sincs akiben bíztál..... de meglátod Szűcs doktor majd segíteni fog rajtatok, neki amúgy is jobb a statisztikája lombik ügyben mint W. dokinak volt. :wink:
Természetesen ezt csak az itteni táblázatból szűrtem le, de azért elég jó ómennek tartom. :D

Dita75!

Hol találom ezt a táblázatot? Csak kíváncsiságból megnézném!
Köszi
Puszi
heni77

Holnap én is megyek a BMC-be!
Szerintetek a fagyikat visszakaphatnám már 2 hét múlva?
Kell egy fagyibabás beültetéshez hormonkezelés?
Ez is beleszámít a TB által támogatott 5 beültetésbe?
mamba

Lányok!

Apa-anyag vizsgálatnál ragaszkodnak hozzá, hogy helyben adjon mintát az a szerencsétlen, vagy lehet vinni is? :oops:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sajnálom a negatív teszteket és piriket! :cry: :cry: :cry:

MAMBA
Kis stimu kell a fagyihoz, nem sok, csak azért hogy tutira legyen péd. Mondjuk egy kis closti szokott lenni. Kérheted hogy ne számolják bele az 5 támogatottba, de akkor ennek az ára 100.000,- ft. Sztem így jobban megéri mint elhasználni még egy lehetőséget. Ha azt vesszük most megspórolod a gyogyikat ami eleve több mint 100.000,- lenne, úgyhogy javaslom ezt a verziót. Bikmakk tudna neked a legjobban segíteni, mert ő pont egy ilyen fagyissal lett babás, rögtön a sikertelen után. :wink:

KAKTI
A BMC-ben ragaszkodnak!

HENI
Akire kezeli a táblázatot. De már elég régen nem tette fel, valamikor november vége - december eleje körül volt az utolsó ha jól emlékszem.

BABSZIKA
Megértem, és tudom mit érzel. Szinte hajszálra ugyanezeken mentem keresztül mint te, de végigcsináltam emelt fővel, pedig elég sok minden áll(t) a babásodás útjába. A második sikertelen inszemnél már nem is sírtam. Mindig bíztam a következőben, mert az esély ott van. Az anyagi helyzetünk sem volt valami rózsás, erről sem kell neked beszélnem, hisz ti is nemrég építkeztetek ugynaúgy mint mi, párom fiáról nem is beszélve akinek elég nagy igényei vannak. Munkahelyemen bért akartak csökkenteni alig bírtam kikönyörögni, hogy maradhasson. Magánéleti gondjainkat már nem is említem,szóval mindenkinek megvan a saját maga keresztje, de mi ettől is többek leszünk, mint más ezt elhiheted nekem. Egész életemben mindenért megdolgoztam semmi nem hullott az ölembe csak úgy, és meg sem lepődöm, hogy a gyermekemért is ennyit kell küzdenem, de mint ahogy az anyagi javaimat is megbecsülöm, úgy anya is majd olyan válik belőlem akiről mintát lehet majd venni. A párom volt feleségének becsúszott ez a kisfiú, nemsokra rá el is váltak és azóta dobálva van a gyerek, senki nem foglalkozik vele igazán, el van kanászodva. Ez csak egy példa volt, de biztosak lehetünk benne, hogy velünk ilyen vagy hasonló nem fog előfordulni.
Kicsit megpróbál az élet bennünket, de amint végre sikerül, mindezt szinte azonnal el fogjuk felejteni, lásd Rilla és a többi lány.
Én is sokszor megkaptam a magamét a babás lányoktól, és annak ellenére hogy tudtam ők is hasonló cipőben jártak még nem sokkkal ezelőtt de mégis már babásak, és azt gondoltam onnan könnyű magyarázni.
Kívánom, hogy te ne juss el erre a szintre mint én, mert elég sok csalódáson mentem keresztül mire felfogtam, hogy türelmesnek kell lenni, mert ezt már nem tudom irányítani, ez már egy felsőbb hatalom, mégha egészségesek is vagyunk akkor sem 100 % hogy sikerül.
Azt hittem én is, hogy jobb ha elbujdosom a világ és a babanet elől is, mert rossz volt látni, hogy azok akik jóval utánam jöttek már sikerült nekik. De rajtuk kívül nem találtam vígaszra, még a saját anyukám vállán sem, mert ők ezt nem érthetik, hogy mi miken megyünk keresztül. Ezt csak mi tudhatjuk akiknek egy (volt) a baja. Szóval arra kérlek, hogy csak előre nézz, és gyere közénk.
Először privát akartam ezt neked leírni, de gondoltam akár másnak is szólhatnak e sorok, ebből is látszik: nem vagyunk egyedül !!! (sajnos)

Bocsi ha néhol egy kis fogalmazási hibát ejtettem, remélem a mondanivalóm azért átjön így is.

Ja és emlékezz a babák a vidám és boldog mamikat szeretik, szóval:

Kép

dita75

Sziasztok Lanyok!Rony!Nem akartalak megsiratni,probaltam szinte erzes nelku,csupan a szaraz tenyeket megirni.Valtottatok "ampullat"v uz lesz ennel az inszemnel is.?Mi is voltunk a krioban,nem tul nagy a "valasztek" pl az en vercsoportombol,nem,hogy jelenleg nincsen,de mar v 2 eve!!!mert probaltunk volna azonosat,de persze ez nem letszukseglet,na mindegy.Az en parom,egesz jol viseli,legalabbis nem mutatja.Es a tied?Nagyon szoritok!!!! Mamba! Oszinten sajnalom,hogy most nem sikerult.Nalatok ugyanaz a helyzet,mint nalunk,megertem.Ha nem akarod,hogy a tb-re szamoljak,akkor azt hiszem 100000-ft kell fizetned,amikor felebrednek az embrikek,es beultetik.Vagy nem fizetsz,de akkor az meg egy probanak szamit.En igy tudom.Nem hiszem,hogy kell hormon elotte,de ebben nem vagyok biztos.Kakti!lehet,hogy lehet vinni,de szerintem 30-60 percnel nem lehet "regebbi" az anyag,de inkabb hivd fel oket telefonon,biztos megmondjak. Majd ird meg,mit mondtak!!Rilla!!De jo,hogy neha benezel ide!!!!Jo mar klassz dolgokat olvasni!!!!!Vigyazzatok Magatokra!!!Orsiborsi!!Jol vagytok???puszi mindenkinek!!!
zoe33

Dita
Meghatóak a soraid, de nagyon jól beszéltél, remélem segítettél vele a lányoknak !!

Mamba
Az Oep csak 3 havonta támogatja a lombikot, így ha 2 hét múlva visszakaphatod a fagyibabákat, akkor azt sajnos Neked kell kifizetned, az ára 100 000 Ft, vagy ha nem megy, várnod kell 3 hónapot.
(És összesen 5 beavatkozást fizet ki az Oep.)

Kép
Kép
rilla_

Zoe!

Tudom, hogy nem az volt a célod, csak nagyon bele tudtam magam képzelni a helyzetedbe :cry: Szerencsére a mi donorunk vércsoportja megegyezik az enyémmel, micsoda véletlen.
Nálunk, hogy még bonyolódjon a helyzet, kiszállt a donorunk, úgyhogy a mostanin kívül van még egy adag Tőle. Szeretnénk azért majd kistesókat is, így szinte kizárt, hogy ugyanattól lesz. Hideg zuhany megint.
Érdekes, párommal nem is nagyon tárgyaljuk ki ezt a témát, bevisz, megyek csinálom, nem sikerül elmondom, megyek tovább.....Nem az az érzelgős fajta

Rillu!
Ne felejtsd mit ígértél :wink: Szavadon foglak :wink: vagyis ha azt mondják minden ok, akkor már nem parázol :D Hogy érzed magad/magatok?

Dita!
Nagyon jól megfogalmaztad a dolgot, tényleg ezt olyanokkal nem nagyon lehet megtárgyalni, akik ebben nincsenek benne. Félreértik a dolgot.

Babszika!
Ha úgy érzed, kicsit besokalltál és lassítani szeretnél, akkor tedd azt, hátha kipihened magad, nyugodtabb leszel és újult erővel bele tudtok vágni megint. Kitartást kívánok, hidd el, meglesz az eredménye.

Edinka!
Akkor majd kereslek, még nem tudom mibe leszek, ez mindig a reggeli hangulatomtól függ. :?

Heni!
Újrakezdéshez drukk++++ki tudja, lehet rögtön elsőre sikerülni fog :D

(Rodin)
rony77

Én ma voltam a BMC-ben. A reggeli tesztem negatív lett, de azért még reménykedtem. Hát nem vagyok terhes, de legalább cisztám sincs. Zekéhez kerültem, vártam is rá vagy 5! órát. Már olyan türelmetlenek voltunk. De legalább egy csomó csajszival beszélgettünk. Szóval kaptam proverát hogy megjöjjön és utána szúrom a merionalt. Majd csak a 7.cn-en kell visszamennem.

Képzeljétek szakad a hó nálunk. Délután csicsikáltam egy kicsit és mire felébredtem már megmaradt és még mindig esik. Már azt hittem a tavasz jön, de végülis a havat is szeretem.

dita: Mi újság veled? Mennek a szurik? Teljesen egyetértek veled és nagyon köszönöm, hogy leírtad.

Örülök, hogy holnap ennyien lesztek, nekem is jól jött volna ma egy fórumos, de így is beszélgettünk a többiekkel.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Régen írtam, de azért olvaslak benneteket. Azt hiszem most ki kell adnom magamból a feszültségem.
Éppen hétvégén mondtam, hogy a tesómék 1 év után eljegyezték egymást és hétvégén mondtam a szüleimnek, amilyen mázlija van előbb lesz gyereke mint nekem.
Hát ma kiderült 6 hetes terhes, spontán. Ma közölték a szülőkkel.
Én pénteken fogok visszakapni fagyikat, remélem nekem is sikerül. Drukkoljatok nekem. Köszi

Bocs, hogy leírtam, de valakinek jó lett volna elmondani, de még párom nem ért haza.
remény73

VICKY
Akkor nemsokára kezdődik a köv. inszem! Juhéjj! :lol:
Sztem fogunk találkozni, mert nekem nemsokára begyorsulnak majd az események. Jó lenne ha mi lehetnénk a zebrapárok! :wink: :D

RONY
Sajnálom hogy a srác kiszállt, de lehet hogy pont egy másik donor hozza meg a szerencséteket. :roll:

RILLA
Túl az első trimeszteren? Remélem sikerült megnyugodni a doki pozitív megnyilvánulása és a 12. hét betöltése után. :)

dita75

sziasztok lányok!! :lol:

kakti!!!!!!!!!!én is megyek csütörtökön BMC-be!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

dita: Benne vagyok :wink:
vicky79
Budapest III. kerület

remény73!gondolok rád majd pénteken!ne aggódj minden ok lessz :lol: :lol:

Kép
sting1982

Rony! Ok, pénteken te hányra mész? Nekem 10-re kell mennem.
remény73

Sziasztok!

Azért jöttem át egy másik topikból hogy a történetemmel hitet adjak Nektek, aki babákért küzdötök, elkeseredtek, reménykedtek, csalódtok, újrakezdtek. :(

Én most vagyok 37 éves, és a következő események 5 év alatt történtek velem:

Szerettem volna babát, de kiderült, hogy nálam is, a férjemnél is gondok vannak. :( Ezért a férjemet megműtötték, aztán újra (mert az első műtétnek szövődményei lettek). Aztán jött 3 inszemináció (mind sikertelen).

Aztán tovább kellett lépni, és a HSG következett. Megkezdtük a BMC-ben a lombikozást. Mindjárt az első alkalommal egy alapos túlstimuban volt részem, majd mindösszesen 7 kísérlet. A 6. kísérletnél volt 24 a HCG-m. Nem lett belőle baba.
Aztán jött a 7. És bizony ebből megszületett a fiam, aki éppen ma 5 hónapos! :lol: :lol:

Szóval ne adjátok fel, nagyon nehéz, de SIKERÜL! :D Ha bárkinek segíthetek ezekkel a sorokkal, már megérte!

Sziasztok!
realdream

Sziasztok lányok!

Köszönöm mindenkinek a bátorítást! :D

Rilla!

Nekem Szűcs azr mondta, hogy 10 feletti HCG-nél már azt mondják, hogy terhes az ember lánya. Így átvágott volna?
Mondjuk most már mindegy.
Most a következő stimulációra fókuszálok, mert remélem nemsokára elkezdődik.

Rony77!

Muszáj humorral élni, mert, ha ez sem lenne, akkor meg is őrülnék, azt hiszem.
vevikk

Sziasztok!
Én elég régi motoros vagyok, már ápr.ban lesz 4 éve, hogy járunk a BMC-be.
Ne ijedjetek meg, kb. 2 évet összesen kihagytunk.
Csütörtökön én is ott leszek, remélem dokim lesz.
manda

[quote="sting1982"] írta:sting1982én is megyek csütörtökön BMC-be!!!!! :lol: :lol: :lol:

És te mikor? Én igyexem 7-re odaérni - bár félek, hogy odafagyok a flaszterhez... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

realdream, köszönjük. Nem semmi a sztorid. Elképzelni sem tudom hogy lehet ennyi mindent kibírni. És sikerült. Gratulálok. Ti aztán tényleg nagyon megérdemeltétek.

Rony! :oops: Már előre is szégyenlem magam, de muszáj elmondanom. Szóval, remélem az én donorom nem adja fel! :oops:
Húú, tudom, ez szar vicc volt. Bocsika. Ugye, nem haragszol? Nem akarlak bántani, becsszóra.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasikáé!
Jól van, jól van......majd keresek még fiatalabbat bi-bi-beee :D :D

Remény!
Én is olyan 10 fél 11 körül fogok menni.
Biztos nem lehet könnyű megemészteni amit írtál, de inkább próbálj arra gondolni, hogy neked is igen nagy esélyed van arra (elvégre azon ügyködsz te is, doki is :wink: ) hogy végre legyen babód, úgyhogy csak a péntekre koncentrálj, oksa? Különben is nomen est omen, ugye tudod? :wink:

Lányok!

Akik csütörtökön mennek, mindenkinek megy a drukk, kinek ezért, kinek azért++++++++++++ :lol:

(Rodin)
rony77

mamba,
nekem az első sikertelen lombik után nem ajánlották, hogy máris lehetne a fagyi (volt egy fagyibabánk, mondjuk nem akartuk magányosan berakatni, de lehetőségünk volt rá), hanem csak a köv. hónaptól. A második sikertelennél viszont azt mondta Szűcs, hogy ha akarom, már a köv. hónapban is beteheti őket (ekkor már 2 fagyi volt). Akartam és jól döntöttem, mert most babát várok... :)

Szóval 2 dolog kellett ahhoz, hogy betehessék:
1.) ne legyen cisztád vagy ilyesmid, a petefészkek "visszamenjenek" a megfelelő állapotba, ez nem tudom pontosan mit takart, de UH-al el tudta dönteni már akkor, amikor kiderült, hogy sikertelen (tehát még meg sem jött).
2.) Legyen tüszőérésed abban a hónapban. Ezt először stimu nélkül próbálják ki (ha amúgy rendesen neked van peteérésed). Ez azt jelenti, hogy valamikor a 10. nap után bemész UH-ra, és ha van domináns tüsző, akkor abban a hónapban beteszik. Attól függően, hogy hogyan jön ki a hétvége, és mennyire tudják a tüszőrepedést monitorozni az UH-al, lehet, hogy tüszőrepesztő sem kell (nekem épp kellett, mert pénteken még nem volt megrepedve, de nagy esély volt rá, hogy meg fog, viszont hétvégén nem tudják ezt leellenőrizni, ezért péntek regel be kellett szúrnom egy repesztőt, amitől elvileg szombat este repedt, és kedden kaptam vissza a babákat, mivelhogy 3 naposak voltak.)

Ha a 10. napi UH-on az derül ki, hogy nincs spontán peteérés abban a hónapban, akkor fagyikat sem tudnak betenni (kell a sárgatest miatt). Ekkor tudtommal a köv. hónapban már eleve egy enyhe stimuval rásegítenek, hogy nehogy megint ez történjen.

És igen, úgy van, ahogy a többiek is mondták. Ha nem akarod kivárni a 3 hónapot, akkor nem kérheted OEP-támogatásra, hanem ki kell fizetned, ami kerek 100 ezer Ft. Ekkor viszont nem fogy az 5 lehetőségből egy. (Én amúgy is úgy voltam vele, hogy nekem többet ér egy OEP-támogatott lehetőség, mint 100 E Ft, ezért mindenképpen fizettem volna).

Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!

És lányok, mindenkinek nagyon drukkolok! Szoktalak titeket rendszeresen olvasni, és nagyon átérzem a mostani sok szomorkodást. Egy dolog fontos, amit mindig tartsatok szem előtt: előbb-utóbb sikerülni fog!! Az a sok-sok fénykép a BMC-ben a falon is mind ezt bizonyítja!
Babszika! Fel a fejjel!

Kép
bikmakk

kakti!!!!! nekem is korán kell mennem éhgyomorra.de hogy mikorra még nem találtam ki.szerinted?meddig lehet menni?

Kép
sting1982

manda!kihez jársz?

Kép
sting1982

[quote="sting1982"]k írta:sting1982akti!!!!! nekem is korán kell mennem éhgyomorra.de hogy mikorra még nem találtam ki.szerinted?meddig lehet menni?

7:30 - 9:00 van írva a papíromra.
Nekem asszem, nem kell éhgyomorra menni, de amúgy sem tudnék 7-re máshogy... Viszont javaslom (mindenkinek): akár éhgyomri, akár sima vérvételre mentek, egy pohár (kb. 2 dl) sima csapvizet igyatok meg előtte! Az nem zavar be semmilyen értékben, viszont nem sűrűsödik be a vér sem - ergo: könnyebben megy majd a csapolás!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ja! És Vasikáé tanácsára érdemes korán menni, mert ha mégsem, nagyon sokat kell sorban állni!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti!felveszlek msn- re jó?

Kép
sting1982

ok

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Edinka! Drukkolok Neked is!
Igen mi belevágunk a másodikba, most várom a piroskát.
Kislánykádnak mielőbbi gyógyulást kívánok!!!!

Realdream!
Ez nem semmi! Nem tudom ezt, hogy tudtad lelkileg feldolgozni. De nekünk akik itt vagyunk az ilyen történetek erőt adnak, mert ugye mindig van remény, ezt a példa is mutatja. Gratulálok!
szöszi1977

Rony, Dita
Köszönöm az érdelkődést, jól vagyunk, bár inkább a tudatommal tudom csak, hogy terhes vagyok, testileg nem érzek semmit. Várom már, hogy megérezzem a baba mocorgását, úgy talán nem csak egy álom lesz ! :D

Vicky
Nagyon drukkolok, hogy mielőbb kezdhessetek !

Remény
Próbálj meg magadra koncentrálni és nem arra, hogy a környezetedben ki lett terhes. Hisz az az ő életük, nekik is megvan a saját problémájuk, amiért meg kell küzdeniük, csak nekik épp nem ez. Mindenki hordozza a maga keresztjét !
Meglátod hamarosan te is pocakos leszel és nagyon drukkolol Neked péntekre !!! ++++

Vevikk
Nekem a 14-es hcg-re azt mondták, hogy biokémiai vagy méhen kívüli a terhességem, a 25-től lenne esélyes, hogy normál a terhesség. Na ehhez képest ....
Hajrá 2. lombik !!

Bikmakk
Nagyon eltűntél ! Minden rendben van ?

Kép
Kép
rilla_

Sziasztok, csajok!

Rony, én olyan jót nevettem! Na, figyulsz, azért vigyázz ne hogy kiskorú megrontásával ítéljenek. :lol: Örülök hogy még van humorod. Azért is kedvellek titeket, mert igaz, nagyon elszomorít mindannyiunkat a sikertelenség, viszont aránylag elég hamar túl teszitek magatokat a problémán és újult erővel vágtok bele a kövi próbálkozásnak. Drukk++++++++++++++

Aki ma ment a BMC-be, Rony és Edinka, írjatok!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vasikáé 2009.02.11 09:20-kor.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Rilla,

[quote]B írta:ikmakk
Nagyon eltűntél ! Minden rendben van ?

Bocsesz, hogy így belekotyogok, de az este írt.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasikáé
Pont a Bikmakk tegnap esti írására felbuzdúlva kérdeztem meg tőle, hogy mi van vele, mert már a másik topikban is régen írt és itt sem írt magáról semmit.
De aztán a másik topikba is írt, csak azt később olvastam , mert először mindig Titeket olvaslak el.....

Kép
Kép
rilla_

Remélem nem haragudtál meg.
Bocsika.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Akire!

Nem tudnád frissíteni a táblázatot? Olyan kíváncsi vagyok rá!
Pusztán érdeklődés szinten, mert szerintem nem feltétlen attól függ a sikeresség, hogy ki a dokid.
Szólj ha megvan légyszi, és azt is, hogy hol kell nézni, mert hülye vagyok ehhez a fórumhoz, de lassan függő leszek, mert ahogy bekapcsolom a gépet egyből idejövök, hogy izguljak mindenki miatt. Olyan jó, hogy olyanok is benéznek akiknek már sikerült, legalább bíztatnak minket!
HAJRÁ CSAJOK, nem szabad feladnunk!
Puszi
heni77

HENI
A 433. oldalon a 8. hozzászólásban van egy tábla, de az egy akkori állás. :wink:

REALDREAM
Példamutató értékű a kitartásod!
Sok boldogságot kívánok Nektek! :D

dita75

Szió, Dita!

Nem arról beszélsz amely a 432. oldalon van és a Gabicsibe tett fel? Az már egy éves.
Különben bírod még? Hétfőn gondolok rád. Majd jelentkezz!!!
Pusza.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!
Rony, láttam a kartonodat ma a doki asztalán, de Téged nem a váróban. Bár nem kukkoltam túl feltűnően... Vagy lehet, sokat változtál az iwiw-es fotódhoz képest?

Mennek a drukkok mindenkinek! Nekünk is voltak hullámvölgyeink, ez természetes. Szerintem néha nem árt pár hónap pihi a sikertelen inszem vagy lombik után. Mi legalábbis, többször pihiztünk és rendbe raktuk a lelkünket/lelkemet.

Kitartás, sikerülni fog!

KépKép
süni76

Sziasztok,

már egy ideje olvaslak benneteket, a párommal hétfőn voltunk előszök a BMC-ben.

Hétfőn kezdődik a kivizsgálásunk, a szokásos módon.

A tapasztalatok vegyesek, biztosra veszem, hogy mindenki belejön a várakozásba, a olvasásba. Azon gondolkodtam, hogy hétfőn egy kb. 100 oldalas könyvvel kezdjek vagy egyből a Háború és békével!

Egy kicsit furcsa volt, hogy minket egyből úgy kezeltek, mintha mindent tudnánk és kb. 5 éve oda járunk.

A recepció kész káosz volt, de az is lehet, hogy én fogtam ki egy rossz napot. :)

Kérdés:

Mikor választottatok orvost? A vizsgálatok után vagy magánrendelésből indultatok?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Szép hetet Nektek!

A
Vendég

Kedves ancsras!

Üdv itt! Én sem régóta vagyok tagja a csapatnak, és holnap megyek az első vérvételre (3.napi).
Nekem a dokim (nőgyógyász) helyből a Jánosban van, így ő rögtön a Szűcs doktorhoz küldött. Mi tehát már az első konzultáción tudtuk, kihez kerülünk. A többiek nem tudom, hogy választottak dokit, de biztos elmesélik. :)
Amúgy - ha nem túl indiszkrét a kérdés - nálatok mi a probléma?
kakti

Szia Ancsras!

Üdv köztünk, ha már sajnos ti is ilyen helyzetben vagytok, hogy ilyen oldalakat kell látogass, akkor a jó hír a rosszban, hogy itt tök jó helyen vagy, olyan rendi itt mindenki, amiben segítenek tudnak a csajok, illetve én is nagyon szívesen.

Igen, ezt én is észrevettem, hogy néha úgy mondták a dolgokat, mintha ezer éve odajárnánk, hiszen nem mindenki tudja, hogy mikor kezdtél ott, de ha szólsz, hogy ezt most nem érted, nagyon készségesen elmagyarázzák. Nekem úgy volt, hogy az első 2 alkalommal oda mentem amelyik dokihoz éppen küldtek, és addigra már láttam mindegyik orvost, a folyosón várakozás közben, illetve beszélgettem a csajokkal és elmondták, hogy melyik doki milyen, és a legközelebbi alkalommal mikor kérdezik a recin, hogy ki a dokid, már azt a nevet mondtam akihez járni szeretnék.
Te kinél voltál, mi a probléma amitől nem jön a baba?

Puszi
Heni
heni77

Sziasztok

MA enyhén akadtam ki, azóta is sírok :cry: :cry: :cry:
Megvolt az uh. És Zeke nem mondott sok jót.
7merionál szuri után csak egy nyanvadt tüszőm van ami csak 10mm-es.
Endometrium is csak 5 mm-es.

Így emelet dózisban még szúrnom kell a merionált jövő hét keddig 1,5 ampullát :shock:

Ezek szerint a merionál, nem az én tüszőérlelő szerem??? Mért nem reagáltam rá jobban?????

Valaki nyomott már ilyen sok merionált?
Igaz, nem lesz semmi bajom?
nem leszek túlstimulálva?
És, nem kell majd lombik:?

Annyira félek.....
Még mindig nem hiszem el, hogy csak egy tüszőm van.
És még szúrhatok keddig
:?

Kép

Kép
edinka

ohh, jajj! Te szegény Edinka!
Csak együttérezni tudok veled, mert igazán még nem estem át semmi ilyenen! De biztos tudja a dokid, hogy mit csinál! :)
kakti

rilla,
nagyon kevés időm van mostanában, és mire a 3 topicot elolvasom, aminek elvileg tagja vagyok, írni már nincs erőm....
Írtam a másikon is, hogy összességében jól vagyok, állandóan éhes :), de hát minden azért nem 100-as, mert a kombinált teszt nem sikerült a legtökéletesebben (ezt spec. a babát várunk topicban írtam meg)....
Remélem veled továbbra is minden ok, és most már aztán nyugi! :)

Edinka,

sajnálom, de ne szomorkodj, lehet még ebből inszem!
Az, hogy csak egy tüsző van, nem tragédia, mert inszemnél igazából nem is cél a sok tüsző, nem cél az ikerterhesség.
Nekem anno azt mondta Szűcs, hogy a cél 1 vagy 2 tüsző, és ha több van, az nem jó, mert akkor már a 3-as (4, stb) iker terhesség esélye megnő, és ilyenkor még az is szóba jöhet, hogy átalakítják lombikká és leszívják őket. Nekem a 6 alkalomból 1x volt 2, egyébként mindig 1.
A 1,5 Merional egyáltalán nem annyira sok, én ugyan nem tudom összehasonlítani, mert nekem Puregon volt, de biztos lesz itt olyan, aki szúrt ennyit.
Ami nálam érdekes volt, hogy az inszemeknél mindig nagyon hamar reagáltam a szurikra, volt hogy összesen csak 5 napig kellett szúrnom nagyon keveset és máris olyan nagy volt, hogy jött a repesztő, és amikor meg lombikra került a sor, akkor nagyon nehezen reagáltam, a legutóbb is csak 3 (!) tüszőm érett, és ahhoz is lóadagokat kellett kapnom...
Szóval a szerevezeted reakciói nem állandóak, ma ilyen, holnap olyan, ne essél kétségbe.
És sok olyan lány van, akinek 15 napig vagy annál is tovább kellett szúrni, és aztán lett egy nagyon szép kis tüszője és mehetett az inszem....

Kép
bikmakk

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?