A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

sziasztok!

Edinka:sajnálom nagyon a kis tüszőket!de ne add fel jolvan???

kakti:holnap akkor 6.30 BMC-be jó?kocsival jössz akkor??

Kép
sting1982

realdream!köszönjük a többiek nevében is a soraidat erőt adnak nekünk nekem!
sajnálom hogy neked sem volt könnyű utad a gyermeked felé de megérte bízni!sok egészséget kivánok nektek :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

csajok!kérdés?ha inszemre készülünk esetemben én akkor csak szúrkálással tudnak tüszőket érlelni vagy gyogyival is???????????
mert nekem a clostil is 2tüszőt eredményezett!!!
és lehet 26mm a tüszőm?asszem azt mondta a volt dokim.

valaki hozzászolás????????? :? :? :? :? :?

Kép
sting1982

sting,
tudtommal a BMC-ben nem használják a Clostit.
De hogy pontosan miért, azt nem tudom.
Szerintem a 26 hihető.
Elvileg 20 fölött már lehet repeszteni, de megnőhet 26-ra simán.

Kép
bikmakk

Böbe!
Ott leszek, de BKV-val megyek! Nem kockáztatom a kocsit, mert napközben az Andrássy út környékén horribilis a parkolás! :)
Reggel - hajnalban - találkozunk! :)
kakti

Edinka, nagyon sajnálom. Én nem igazán vágom az ilyesmit, de ahogy olvastam eddig, a túlstimu ellen a gyógymód sok folyadék és sok fehérje/protein. És tényleg ne aggódj, nem lesz semmi baj. Légy nyugodt, mert ez is sokat számít. Rony-val taliztál?

Rony, mi volt?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Edinka!
Azért még ne lógasd az orrod!! Ebből még szerintem is lehet inszem!!! Szorítunk! A doki biztos mondta volna, ha már minden elúszott! Ja méhnyálkahártyára jó a méhpempő és hétfőn hallottam a lányoktól, hogy tablettában is lehet kapni. Tényleg taliztatok Ronyval???

Sting! Én még nem halottam senkitől, hogy a BMC-be valakinek clostit írtak volna. Merional és puregon általában amit felírnak és az bizony szuri.
szöszi1977

Ancsras!
Üdv. közöttünk!!!
A BMC-be szerintem hétfőn vannak a legtöbben, bár mostanában mindig elég nagy a káosz. Én a Szűcshöz járok és én fórum alapján választottam Őt. Senkit nem ismertem és kérdeztem, meg visszaolvasgattam. Meg vagyok vele elégedve, ha Őt választod akkor viszont készülj rá, hogy mindig rengetegen vannak nála, főleg januártól, hiszen Wiegandt doki elment külföldre és az Ő betegei egy részét is a Sz. vette át. Nem is tudom sokszor, hogy hogy bírják. Amikor eljutottunk odáig, hogy csak segítséggel lehet babánk, nem is gondoltam volna, hogy ennyien vagyunk akik ilyen problémákkal kűzdenek. Milyen vizsgálataitok vannak meg és mi az amit még meg kell csinálnotok?
szöszi1977

Én, bizony nem láttam Ronyt, lehet ő látott engem, de én őt nem :oops:

Nem lógatom annyira a orrom, csak azt hittem elég lesz a 7 merionál vagy max a 10. De, nem is gondoltam volna, hogy ismét vennem kell még egy dobozzal :shock:

Iszok én is sok folyadékot, nagy iszákos vagyok :P lecsúszik 3 liter az biztos.

Kép

Kép
edinka

Rony!

Mi volt ma? Pénteken mehetsz???
szöszi1977

VASIKÁÉ
Köszi hogy gondolsz rám!
Lassan a te időd is eljön! :D

EDINKA
Hajszálra ugyanígy jártam az első inszemnél mint te, és a dokim felírt egy másik gyógyszert, ugyanúgy néz ki mint a merional, de ennek az a neve hogy fostimon. Azzal szúrtam tovább és megnőtt az a kis nyavalyás tüsző. A második inszemnél már 3 tüszőm nőtt, és az összes többinél is. Először ki kell tapasztalni hogy mennyi az az adag amennyi neked szükséges. De remélejük meglesz a randi ezzel az egy tüszővel is.

STING
A clostit nem lehet használni tött hónapon keresztül. A BMC-ben is a szurikat részesítik előnyben. 18-19 mm-től repeszthető a tüsző, a 26 mm az nagyon jó, nekem volt 34 milis is! :wink: Az már lótüsző! :)

BIKMAKK
Sajnálom, hogy a kombinált teszt nem a legjobb lett, de remélem azért minden rendben van a babával és veled is!

dita75

kakti:ott leszek én is hajnalban :? :? :? :? :lol:
köszi lányok a választ!még egy kérdés!ha elérték hogy megfelelő nagy legyen a tüsző biztos hogy meg is reped?vagy azért adják a szurit??? :oops: :oops: nem nagyon tudom ezt

Kép
sting1982

Edinka,

Korábban (542 oldal) leírtam hogy hosszú hosszú sikertelen időszak után (majd 8 év) tavaly december 23-án megszületett a kisfiam.

Kérdezted az emelt dózist, elmondom hogy nálunk is hasonló volt a helyzet.

Március 1-én mensi 1 nap,
4-10 között napi 1 Merional,
11-én vizsgálat,
11-13-án napi 1 Merional,
14-én vizsgálat,
14-17 napi 1,5 Merional
18-án vizsgálat,
18-20-án napi 2 Merional,
Március 21-én vizsgálat, 1 db 20 mm-es tüsző. Ekkor felírták a pregnylt amit még aznap este beadtam, majd 23-án (vasárnap) inszem. Inszem után Utro napi 3x1 később 3x2 adagban.

Úgyhogy ne aggódj a dokik nagyon jól tudják hogy miért emelik a dózist és hidd el nem emelnék ha nem látnák az esélyt arra hogy lesz valami. Ha azt nézed nálam is eléggé elhúzódott az egész dolog, de SIKERÜLT.

Tehát még bármi lehet és nagyon drukkolok hogy extra +++++++++++-an reagáljon a szervezeted.

Kitartást a szúrásokkal, a végén én is nagyon belejöttem :D :lol: :D

Üdv

Kubuspace

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Dita!

Annak a gyógyszernek nagyon bizalomgerjesztő neve van :D :D

Süni!
Akkor akörül hívhattak be minket. Olyan 12 körül értem be, de még levegőztem kint egy kicsit és kb 1/2 1 körül hívtak be. A váróban nem sokat voltam. Fekete nadrág volt rajtam és rózsaszín hosszú felső és nagyon tanultam. :D

Edinka!
Kerestelek a szememmel, de senkit nem láttam, aki egy kislánnyal lett volna ott a váróban.
Tüszők miatt ne aggódj, én is jártam így, csak nálunk majdnem ki kellett hagyni az egész ciklust (miután többezer forintot már magamba szúrtam) de végül a vérvétel azt hozta ki hogy éppen a határon vannak a hormoneredmények, úgyhogy még épp megoldható volt. Ismerős érzés, baromira le voltam törve akkor.

Lányok, köszi az érdeklődést :D
van 1 (!) db 21 mm és pénteken inszem.
Ja, nem is említettem, hogy amikor legutóbb bent voltam a BMC-ben, egy lánynak 5-ik inszeme sikerült!! Tiszta üdvrivalgás volt a váróban, mikor mondta hogy sikerült. :lol:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok!
Ma csak egy lányt láttam a férjével, 2 gyerkőccel, de valószínű, edinkát nem . :(
Nyugi edinka, én is rengeteg Merionalt szúrtam!

Rony, Téged nem láttalak.

Szűcs doki azt mondja, akár másfél hónap múlva megkaphatom a 3 fagyibabámat, akik 3, 6, 8 sejtesek! Csak fizetnem kell 100 rugót és a petefészkeknek kell rendbejönniük.
Már alig várom.
mamba

Katki és Heni,

köszi az érdeklődést és a biztatást, azt hiszem, hogy aki erre a sorsra jut, annak sose elég az optimizmusból! :D

Most jutottam csak gép közelbe, mert tegnap este művelődtünk az Operában!

Miómával műtöttek a szegedi klinikán -sajnos többször is- a gond az, hogy több apró pici van, ami idővel elkezdhet növekedni és egyszerűn vetéléshez vezethet már nagyon korai időszakban. :(

A páromat még sose vizsgálták, szóval igazából nem is bánom a teljes kivizsgálást!

Szóval a beutalómat még Szegedről hoztam, így nem volt orvosom.

Mondjuk érhető, hogy amíg nincsenek meg az eredmények, és addig nem kell aggódni, hogy ki lesz az orvosod!

Ti kihez jártok és mi a véleményetek?

Esetleg hétfő hajnalban jön valaki?

A
Vendég

Na sziasztok!

Én már bent vagyok a melóhelyemen! Böbe is lassan jelentkezik sztem.
Túl vagyunk a vérvételen, 2-án újra találkozunk. És megérte odamenni korábban (én 3/4 7-re értem oda kb, Böbe előbb kicsit), mert így is 5. vagy 6. helyen álltunk a folyosón sorba. Szóval Apát is hajnalra odaküldöm. :)
Amúgy minden OK.
kakti

Sziasztok

Kicsit, már jobb a lelkemnek :D
Köszönöm, nektek ha ti nem lennétek már rég padlót fogtam volna :?

Akkor szerintetek abból a 10mm es tüszőből még lehet szép tüsző kb 20mm es.
Ez a jobb oldalon van.

És a bal oldalon nincsen semmi, akkor itt már nem is lesz?
Vagy elképzelhető hogy még a 1,5 merionáltól amit 7 napig kell szúrnom, hogy ott is lesz tüsző??

kubuspace: Nagyon szépen köszönöm, hogy leírtad.
Ezek szerint nem csak én vagyok "nehéz esett"
:roll:
de a vége a lényeg :wink:

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra. :D
Én is a BMC-be járok a Zeke dokihoz.
Jövőhéten lesz az első lombikunk, nagyon valószínű, hogy hétfőn lesz a petesejtleszívás. Én is Merionalt szúrok, napi kétszer 3 adagot. Meg lehet szokni, de azért már várom, hogy vége legyen. :lol:

Izgatott vagyok a jövőhét miatt. Lesz valakinek közületek, jövőhéten leszívása?

Üdv. Trix78
trix78

Szia Trix!

Üdv itt! A kérdésedre nem tudok válaszolni, de sztem aki megy, az jelezni fogja! :D
kakti

Szia Trix

Mi talán ismerjük egymást :D
te is tegnap voltál Zekénél??

Kép

Kép
edinka

Szia Kakti!

Köszi a választ! Biztosan igazad lesz :)

Szia Edinka!

igen tegnap voltam. Akkor nagyon valószínű, hogy ismerjük egymást :D Lehet, hogy már beszélgettünk is????
trix78

Szia

Igen, tegnap beszéltünk is. Piros felsőben voltam :wink:
te, mondtad, hogy hánytál a megemelt merionáltól, nem???
:lol:

Kép

Kép
edinka

Szia,

igen, én voltam. :wink:
Időközben én is rájöttem, hogy ki lehetsz :D

A doki, azt mondta, hogy a hormonjaim rendeződtek, valószínűleg azért hánytam. Ez a probléma azóta sem jelentkezett szerencsére és a vizsgálaton mindent rendben találtak.

Drukkolok, hogy a nagy nyomás ellenére azért minden rendben legyen nálatok is! Mikor jössz legközelebb? Én holnap reggel...
trix78

Én, csak jövőhéten szerdán megyek.

És, figyi neked annyi sok merionáltól semmi más bajod nincs?
mennyi tüsződ van?
És mennyi volt az első uh-on.
Vagy, te egyből lombikra készültetek?

Nekem 2.cn tól a 8.cn kellett szúrnom 1 ampullát.

Most meg emelt adagban: A 9.cn 16.cn 1,5 ampullát

Én, szoktam szédülni tőle :cry: mást nem vettem észre, még annyit hogy feljebb vitte jóval a ébredési hőmet.

Kép

Kép
edinka

Igazából csak a hasam puffad, néha már kényelmetlen az ülés, de szerintem ez teljesen normális. Az egyszeri hányáson kívül nem volt semmi más kellemetlenségem ezidáig.

Tüszőm van elég, már az első ultrahangnál is sokan voltak. :wink:
Viszont a második uh-nál kiderült, hogy belassult a növekedésük, ezért emelte a doki a napi adagomat a duplájára.

Elég változatos nagyságúak, tegnap volt már köztük 12 mm-es is. Számszerűleg már nem emlékszem pontosan, pedig próbáltam összeszámolni, mikor a doki diktálta az asszisztensnek az adatokat. (kb. 15)

Mi egyből lombikra készültünk, jan. 20-dika óta tart a kezelésem.
Tehát nálam nem meglepő a sok tüsző. :lol:

Szerintem jövőhét szerdára, nálad is jó eredmény születik majd :D

Kitartás!!!
trix78

Igen, ha minden jól megy, akkor jövőhét pénteken meg is csinálja a inszemet :wink: ( remélem addig szépen nőni fog a tüszőm)
15 :shock: nem semmi, emlékszem mikor clostiztam 6 hónapig egy db tüszőm volt, és a kínok-kínját éltem annyira fájt az a petefészkem amiben a domináns tüsző volt. És, így sem jött a gólya :cry:
Végül is, mindenki másképp reagál a stimulálásra, te meg sem érzed jóformán. :wink:

Szorítok neked, nagyon

Rony: te tegnap miben voltál? Biztos hogy láttalak mert fél10től voltam ott 13 óráig :? 8)

Kép

Kép
edinka

ANCSRAS
Én megyek hétfőn, rózsaszín csíkok vannak a hajamban biztosan meg fogsz erről ismerni, szólíts meg ha látsz esetleg, oké? Vasikáé is megismert egyből két hete. :wink:

TRIX
Én is lombikra készülök, két hete szúrom lassan a decát, a stimukat csak hétfőtől kapom amikor neked már leszívásod lesz.
Kár, hogy nem egyszerre indultunk. Remélem veled is tudok találkozni hétfőn, ja és gratulálok a 15 tüszőhöz, remélem jó sok petike lesz belőle és mind meg is termékenyül! :wink:

dita75

Lányok!

Mindegyikőtöknek nagyon köszönöm a válaszokat és a drukkokat!
Remélem mindannyiótokat megismerhetem egyszer személyesen is :)

Majd figyelek a rózsaszín csíkokra :D
trix78

Dita

Mi az a deca :oops: , és mért kell két hétig szúrni?

Kép

Kép
edinka

sziasztok!

szia trix78!üdv neked is!
csajok mindenkinek sok sikert az inszemhez Rony neked is gondolok majd rád!
láttam Kakti már jelentkezett is !rendesen megcsapoltak minket hozzá kell tennem!
de elindultunk az úton legalább!! :lol: :lol:

Kakti:örülök hogy megismertelek!
:lol: :lol: :lol: jó fej csajszi vagy!kitartás a melóhoz!!remélem már ettél és ittál is :D

Kép
sting1982

ancsras!szia!üdv neked is!

remélem mihamarabb te is édesanya lehetsz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Sziasztok!

Olvasó üzemmódban vagyok, de állandóan olvaslak benneteket, és mindenkinek drukkolok, hogy mihamarabb babaás legyen!

Üdv az újaknak!

Edinka!
Ne izgulj és ne legyél elkeseredve, hogy 1.5 Merionalt kell szúrnód. Én tavaly mikor lombikra készültem 2x3 ampullát szúrtam és ebből lett 6 darab petesejtem. A dokik tudják, hogy miből mennyit adhatnak, hogy jó legyen. Lehet, hogy csak egy petikéd van, de lehet, hogy pont Ő lesz a nyerő és abból lesz a kistesó! Nem elkeseredni, mert az nem jó!!!!

Mindenkinek küldöm továbbra is a drukkjaimat!
Puszi:
Ildi

gyoreneildi

Szia Böbe!

Igen, már meg is ebédeltem!
Jó volt valaki „ismerőssel” végig csinálni ezt a reggelt! :)
Örülök, hogy találkoztunk, és még kétszer biztos talizunk! ;)
kakti

TRIX
Oké! :wink: :lol:

EDINKA
Lombiknál a long protokollnál használják ezt az injekciót, teljes nevén: decapeptyl. Közel egy hónapig kell szúrni, mert a ciklus 20. napjától egészen a leszívásig mindennap. + még egy kis merional és gonal. Tehát naponta min. 3x kell belőni magam! :wink:

Nekem a sok sikerelen inszem után már kezdett hiányzoni a szurizás, hát most bepótolom! :wink: :lol: :lol: :lol: Még a végén rászokom! :roll:

dita75

Dita

Ez, nem semmi :shock: :shock:
Nektek nem érzékeny a hasatok a sok szúrástól :?:
Nekem igen :cry: eddig nem fájt ahogy beadta a csaj a merionált, de most az elmúlt napokban rendesen fel sziszentem mikor bökött :evil:

Kép

Kép
edinka

Edinka:

Én is Decapeptyl szurival kezdtem jan. 20-án és nekem is érzékeny már a hasam a szúrásra. Hétfő óta nekem naponta 3 szurim van :( 1 deca, 2x3 Merional
trix78

EDINKA
Még "csak" a 10.-nél járok, úgyhogy egyenlőre nem.

Talán ha magadnak adnád akkor nem lenne annyira gáz, mert én magamnak adom és mivel tudom, hogy előtte nap hová adtam így aznap már máshová adom. A köldököm körül már teljesen úgy nézek ki mint egy céltábla, rendesen körbelőttem! :lol: :lol: :lol:

dita75

Hát lányok! Én előre rettegek a szuriktól!
Pedig amikor a térdemet műtötték (pont 3 éve), a műtét után 2 hónapon keresztül kaptam a véralvadásgátló szurit, amit magamnak kellett (volna) beadnom. Persze mindig a párom adta be - vagy ha ő nem volt kéznél, mert dolgozott, akkor odarendeltem apámat. Anyám ájuldozott a tudattól is, a nővéremnek meg valahogy nem hagytam. :D Akkorákat röhögtünk, hogy lehetetlen volt, hogy beadja. Csak a fiúk voltak kellően határozottak. Csak azt nem tudom, mi lesz, ha ezt kell majd szurizni. Mert Apa most is folyamatos munkarendben dolgozik. És gondolom ezeket a szurikat is nagyjából azonos időben kell beadni... De végülis majd meglátjuk, ha odakerülünk... :)
kakti

kakti!ne idegeskedj előre majd ráérünk akkor ha ott leszünk! :lol:
már nem melózól?milyen volt a napod?
egyébként ezeket a szurikat asszisztens háziorvosi betudná adni nem? :oops: vagy butaságot irok??

Kép
sting1982

szia dita75!

ennek a szuriknak nagyon fájdalmas a beadása?van esetleg valami mellékhatása?nálad volt?irj róla pár sort megnyugtatnál engem(is) :lol: :lol:

Kép
sting1982

Csajok...

Nyugtassatok meg, igaz ami volt tegnap 10mm es tüszőm, az nem fog megrepedni magától szerdáig. Mert ha betartja a naponta 2 mm növést akkor már szerdán 24mm es lesz.
És pénteken már 28mm :shock: elvileg akkor lenne a inszem.

mindig van min agyalni :evil:

Kép

Kép
edinka

egyébként ezek a zurik nem valami olcsó dolgok!!!!!!!!!!!merionalt néztem és 17ezer lenne?de van vmi másik szuri ami még drágább! :? :?

Kép
sting1982

10-es Merionalt: 12972Ft. helyesbítek :D

Kép

Kép
edinka

Inszemeseknek drágább :( , lombikosoknak fele ennyibe kerül. Én 5189 Ft-ért vettem
trix78

edinka: Nem hiszem, hogy a tüsződ magától megrepedne addig. És szerdán este már úgyis be kell adni a repesztőt az meg már időzíti péntekre. Remélem sikerülni fog.

trix: Üdv itt. Te jó sok szurit szúrsz. A három adagnál egy oldószert kell elhasználnod?

sting: A Merional a legolcsóbb szuri, én örültem amikor ezt kaptam. A sógornőm gonal-f-et szúr, 45.000 Ft a toll.

dita: Neked merional is kell majd és gonal is? Jó sok tüsződ lesz tőle.
vicky79
Budapest III. kerület

A lombikprogramosok nagyobb támogatást kapnak, de még így is előfordulhat, hogy 100-150-200 ezer forintba kerülnek a gyógyszerek.
Én kiváltottam két hete a decát Vasikáé a tanúm, hogy 43 ezret fizettem és még a stimuk csak most jönnek, meg a tüszőrepesztő, utrogestan és társai.

Na most elmondom nektek, hogy megnyugodjatok, nálam nagyobb paraolimpiás nincs a földön szuri-ügyben. Akár fogászaton akár egy mezei vérvételen tűvel hozzám értek a következő mozdulattal már kanalazhattak is fel a földről, mert szó szerint elájultam, kb. úgy 10 alkalomból 9x. :oops:
Amikor megtudtam, hogy az inszemek előtt kb. 10 alkalommal kell szúrni kétségbe voltam esve. A szomszédasszonyom szülésznő a gynevac beadásánál is az ő segítségét kértem, de azt hetente egyszer kellett csak használni, a stimukat meg ugye mindennap és tök égő volt, hogy minden áldott este kopogtam be hozzájuk volt hogy a vacsora asztal mellől állítottam fel. Nagyon égett a fejem, bármennyire is mondhatta hogy őt nem zavarja és szívesen beadja a szurit, nekem akkor is kellemetlen volt és elhatároztam, hogy megtanulom magamnak beadni. Az első alkalom igencsak emlékezetes volt, mert az én kezem nem gyakorlott és egy nagyobb tűvel képtelen voltam beadni, már amikor megláttam hogy mekkora majdnem elájultam, de megpróbáltam a lehetetlent. Össze-vissza böködtem magam - nem ment - gondoltam mégiscsak átmegyek mert már egy csomó anyagot kifröcsköltem a fecskendőből és kár lett volna még a maradékot is elpazarolni eleve a fostimon inj, majdnem duplája a merionalnak. Szóval már mentem volna át a szülésznőhöz és a konyhakövön elcsattantam .... :oops: (persze annyi eszem sincs hogy akkor adjam be amikor itthon van a férjem) :oops: a földön arra gondoltam, hogy ennél lejjebb már nem kerülhetek beadom bármi is legyen ami megmaradt, ki akartam nyomni egy buborékot a fecskendőből erre úgy meg sikerült nyomni hogy az egész kiment. :roll: Akkor már kész voltam mint a mateklecke. De egyszerűen nem adhattam fel. Amikor kikerültem a kómából felhívtam a férjemet hogy jöjjön értem és vigyen fel a kórházba, hogy be tudjanak adni egy másikat. Ott megkértem a nővérkét, hogy vegyük át a leckét, kis segítséggel be tudtam adni, de hozzá kell tegyem olyan pici és vékony tűt adott, hogy alig lehetett látni, majdhogynem gyerekjáték volt azzal a tűvel beadni. Biztonság kedvéért még egyszer elmentem és akkor teljesen egyedül adtam be magamnak a nővérke előtt. A 6 inszemem alatt meg aztán már sikerült tökélyre fejleszteni a műveletet úgyhogy most már akár vérbeli drogos is lehetnék! :wink: :lol:

A decára is mondták, hogy csípni és fájni fog, hát nekem az első kettő egy kicsit kellemetlenebb volt, de most már meg sem érzem, és a merional vagy a fostimonnál sem éreztem semmit.

A dokim nem is tudta egy ideig hogy én adom be a szurit magamnak csak amikor kérdezte a nővérke egy ultrahang után, hogy nem hoztam a szurit? én meg néztem rá hogy miért kellett volna hoznom, hisz este adom be magamnak akkor a dokker akkorát nézett, és mondta, hogy nagyon kevesen merik bevállalni ezt otthon, hát neki is elmondtam a fenti történetet, először nevetett kicsit, de aztán közölte hogy ezekután még büszkébb lehetek magamra ha ennyire írtóztam a tűktől. :)

bocsi ha egy kicsit hosszúra sikeredett..........
:oops:

dita75

Csatlakozom Ditához, ne parázzatok a szuritól, mert meg lehet szokni.
Nekem az első élményem "maradandó" volt ezzel kapcsolatban. Bezárkóztam a fürdőszobába, majd próbáltam letörni a tetejét az oldószeres ampullának. Ez úgy sikerült, hogy eltört a teteje a kezemben, végigvágta az ujjamat, be kellett kötni, jól kezdődik gondoltam magamban. :? Remegő kezekkel felszívtam az anyagot és amikor minden megvolt, elejtettem a fecskendőt, de még épp elkaptam hogy leessen. Ezek után valahogy beleküzdöttem magamban. Hogy utána mekkora megkönnyebbülést éreztem, el sem tudom mondani :D :D
Na, azóta már megy kocsiban, suli wc-ben, mindenhol annyira megszoktam, úgyhogy nem feladni, menni fog. Nem gondoltam volna hogy valaha ilyenre képes leszek, de hát az élet így hozta.

Edinka!
Fekete nadrágban voltam és rózsaszín felsőben, ferdén volt vágva. Sokat nem voltam az emeleti váróban, mert kint voltam és amikor bejöttem a váróba, nem sokat vártam és már benn is voltam. A tv-ben ment valami idióta film a vulkánról meg valami boszorkányról. Már csak az hiányzott a lelkiállapotomnak.

Lányok!
Jön valaki holnap? Most már eléggé görcsöl lent a hasam, biztos tüszőérés. Hát érjen is, különben......

(Rodin)
rony77

Sziasztok!
Tegnap sajnos nem tudtam már benézni.
Ma nagyon megszívtam!
Az 5,48-as vonattal mentem fel Bp-re és fél órát álltunk Tárnokon. 8 óra volt, mikor beértünk a Délibe. :evil:
Sajnos ez a fél óra a BMC-ben 1-1,5 óra csúszást jelentett.

Sting
Sz. dokihoz járok és meg vagyok elégedve vele nagyon.

Szuris témához:
Én az első stimut úgy csináltam végig, hogy eljártam a körzetihez, a nővédelmibe és kilincseltem, hogy valaki adja már be nekem.
A második stimunál simán be tudtam adni, valahogy már nem féltem tőle.
Ezt én mondom nektek, aki gyerek kora óta félt az injekciótól, mert akárhányszor beteg voltam, mindig comba kaptam, mert nem tudtam lenyelni a gyógyszert!
Úgyhogy ne féljetek, hamar belejöttök!!!! :wink:

Drukkolok így ismeretelenül is mindegyikötöknek!!!! Hajrá!!!!!
manda

Trix!
Még nem is üdvözöltelek itt a fórumon. :oops: Nagy-nagy kitartást kívánok és mihamarabbi pocakosodást :wink:

(Rodin)
rony77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?