A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

A szurinál én is elvágtam az elsővel a kezem. Aztán meg volt, hogy csorba volt a tű és persze fájt a szúrás, tehát....kihúztam anélkül, hogy benyomtam volna! Aztán megpróbáltam újra, mire rájöttem, hogy ki kellene cserélni a tűt. Azzal már jó volt, de 3 lyuk kellett ahhoz az egy szurihoz. Most meg kezdhetem megint, pedig nem hiányzott annyira, meg lettem volna nélküle. :( Nem baj, mindent a babáért.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: igen, 3 adagnál 1 oldószert kell használnom. Tömény koktél :D

Rony: köszönök minden jó kívánságot és viszont kívánom én is a 'pocakosodást' mindannyiótoknak mihamarabb! :)
ja és holnap én is megyek :lol:
trix78

Hi-hi Rony, láttalak, meg is jegyeztem magamban, micsoda mázlista, alighogy megérkezik, már be is mehet.... :)
A TV mellett ültem a férjemmel, egyébként jó volt a film, csak a végéről lemaradtunk, mert behívtak. :lol:
mamba

Sziasztok!
Szuris történethez én is elmesélem az én történetem. Az első lombikos stimunál simán ment a szurizás, igaz a merional kissé vastagabb tűs és jobban éreztem, de simán megvolt.
Valahogy a mostani stimunál nem akart összejönni sokszor elsőre. Párom bekeverte a koktélom, és én szúrtam, hol elsőre, hol csak 3. 4. lyukra sikerült. Sokszor képtelen voltam a tűt benyomni teljesen, csak félig, mert ha tovább nyomom már fáj. Kicsit valahogy a hasam most ellenkezett. Történt 1 alkalommal, hogy kiszámoltam, hogy 1 ampulla marad, nem baj. Csak hát történt egy kis bibi. Párom az egyik kotyvasztásnál felszívta az oldószert, tűt cserélt és kezembe adta a fecskendőt. Már éppen szúrtam volna, de iszonyúan fájt, kihúztam és gondoltam beszúrom máshova, mikor látom az asztalon a másik ampullát a szilárddal. Na szerencsére nem szúrtam még egyszer, hanem oldószer kinyom és új dobozzal ismétlés, már jól.Hát azt hiszem senkinek nem zökkenőmentes a szurizás, de a babáért ki lehet bírni.

Rony holnap akkor találkozunk?
remény73

Trix!

Köszi, szükségem lesz a drukkokra :D
Nem tudom, hogy fogunk-e talizni, mert beavatkozásnál a nővérszobánál kell várni. Barna bőrkabátban leszek, olyan 10-11 körül megyek be, ha netán meglátsz akkor szólj rám, oks?

Mamba!
Az csak a látszat volt :D :D Már régóta bejelentkeztem, csak az állva várakozás helyett inkább kint csavarogtam egy kicsit. Volt időm bőven :P
Nem hozzátok ült valaki a szélére? Oda akartam ülni, csak volt még egy hely, gondoltam hagy beszélgessetek, ne kelljen neki állnia
De nem hagytál ki semmit, aznap nagyon "antiszociális" voltam :D

Remény!
Ezen már akkor is akkorát nevettem amikor mesélted! :D Te kis munkamegosztós :wink:
Persze talizzunk, keressük egymást. Nagyon-nagyon drukkolok hogy sikerüljön. Akkor holnap. :D
Habár ez a laptető még jót is jelenthet :wink:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

hello csajok!köszi a sok infót a szurkálásról! úgy látom mindenkinek megvan a maga keresztje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
majd meglátjuk ha én ott leszek mennyire fogom birni de én lombikig csaknem jutok el és odafentről letekintenek rám és megsegít a jóisten!

Kakti:annyira belilult a kezem a vérvételtől :? :? :? :? :? :? :? :?
puszi mindenkinek :wink: :wink: :wink:
aki holnap megy annak megy adrukk és irjatok :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
sting1982

Sziasztok!

Húú, csajok, ezek a szuris sztorik.... :shock:
Én adtam be a páromnak a térd műtét után tavaly is nagyon sokat és most is. Már abba hagytuk, de az emlékeim még mindig nagyon frissek. Borzasztó! Brrrrr!!!! Nagyon izzadt a tenyerem miközben olvastam a történeteket.
De, én bátor leszek, és én fogom magam szúrni. Ha képes voltam szegény kedvesemet bántani, akkor magamat is képes leszek.

Remény, Trix, Rony! Várom a jelentkezést és tessék elmesélni mi volt. Mindent, részletesen.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Böbe!

Most már tudni fogod - sztem sosem felejted el -, legközelebb szorítani kell még utána egy darabig, és nem lógatni! :) Max. egy hét alatt felszívódik, meglátod!
kakti

sziasztok!

Vasikáé:hát ezek a szuris dolgok ténleg elég durvák de hát már te is és kakti is rutinosak vagytok ezekben a dolgokban!!
amúgy mizus veled?? :lol: :lol:
nem nagyon vagy fent msn-en! :o
jobban vagy már picit ezektől a bogyóktól??????
mennyi van még??

Kakti:az tuti nem felejtem ezt a tegnapi vérvételt!este borogattam valamennyit segitett de még lila :o :o
már melózól?pusza :wink:

Kép
sting1982

remény73! rony!irjatok ám mi volt a dokinál!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Halika, Böbe!

Már 11-et bekaptam, és ma Hammmmm bekapom a 12-et és már csak nyolc marad. Jövő héten szombaton lesz Melinda lányomnak a szülinapja, akkor kapom be az uccsót.
Az a legnagyobb problémám hogy fáj a mellem és hogy abszolúte semmi kekszuális étvágyam nincsen. Na, még ilyet. :roll: :lol:
Én meg azt mondtam a kedvesemnek hogy keksz maratonba kezdünk hiszen ha lesz beülti akkor már nem lehet nagyon sokáig. De, így, étvágy nélkül nem lehet. Este azért kicsit bizseregtem és rá is mozdultam, de elég gyöngüs volt. :cry: Pedig már jó néhány napja nem volt semmi, még azt sem bírtam ha simogat. Észre sem vettem, de meg fogtam a kezét és leemeltem magamról. Biztosan nem esett jól neki. :?
Nem baj, majd csak túl leszünk rajta. Ő szerencsére nagyon megértő és annyira sajnál hogy ennyit szenvedek. És még egy kis hálát is látok megcsillanni a szemében amiért ennyi mindent hajlandó vagyok megtenni a közös babánkért.
Szejet engem! :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasikáé: kincs egy ilyen pasi! :)

Böbe: hogy rutinos lennék, azt nem mondanám. de még szerencse, hogy apám közel lakik, mert ha Apa nem lesz otthon, majd átugrasztom szurizni. Csak már tartanánk ott, hogy el kelljen kezdeni. Ki tudja, mikor lesz belőle bármi is... Kicsit tartok a vv eredményétől - de nem tudom miért...
kakti

És igen, már melózom. :D
9-17h-ig minden nap. Aztán irány haza!
kakti

Sziasztok!

Hu Manda elhiszem hogy mérges lehettél, pláne hogy milyen korán kelhettél :(

NEkem eddig 2óra utáni végzés volt a csúcs úgyhogy 7,30-ra mentem :D
Már mindenki élettörténetét ismertem :)

Elveszett lánykák merre vagytok?
Olyan jó lenne hallani már valami jó hírt felőletek :)

MAnda drukk ezerrel :)

Bocsi lányok sajna már nem nagyon ismerek itt senkit, de persze mindenkinek drukkolok.
madrin

Sziasztok!
Rony, így már emlékszem Rád és asszem Mambáékra is. :D

Manda, Madrin, nagyon-nagyon drukkolok Nektek is!!!!!!

KépKép
süni76

Sziasztok!

Én nem tűntem el csak olvasóüzemmódra váltok.
Mindenkinek változatlanul drukkolok, hajrá, ne adjátok fel!

Majd több hozzászólásom lesz, ha belevágunk a harmadik lombikba, akkor talán valamelyikőtökkel személyesen is találkozhatok.

Puszi
Heni
heni77

Ja!

Jótanács a szurikhoz:
Egy szurihoz kétféle tűt vegyetek, egy vastagabb hosszabbat
( ami beleér az ampullába ) és egy pici rövid vékonyat, ( olyat amivel a cukorbetegek szokták szúrni az inzulint )
A picivel nagyon egyszerű beadni a szurikat, és belehet tövig nyomni akkor se fáj!! És nem is szivárog ki, én jártam úgy, hogy nem mertem nagyon benyomni, nehogy fájjon, és a lyukon visszafolyt :) Én is mesélhetném a történeteket :)

Puszi
Heni
heni77

Szia Vasikáé!
:wink: Sikerült regizni alig akart be engedni!Köszi szépen a cimet!Ilyen rossz dolgokat hoz ki belöled a gyogy :?: Szia
rózsa11

Sziasztók Lányok :!:
Vasikáé ajálotta nekem ezt a topikot.Mert ugyan is mi is most kezdtünk járni a BMCbe.Es szeretnék veletek meg ismerkedni,mert sajna egy helyre járunk :!: Köszönöm ha be fogadtok magatok közé :wink: Sziasztok :!:
rózsa11

Szia Rózsa!

Ez egy nagyon kedves és nyitott csapat! Én kb. 1 - 1,5 hónapja kezdtem itt fórumozni, de mindenki nagyon kedves volt! :)
Szóval üdv köztünk! És reméljük, hogy neked sem kell sokáig ebben a topikban maradni! :D
kakti

Sziasztok lányok!
Mint tudjátok én is a BMC-be jártam!
Maradt néhány dolog a stimulációkból, amire már nincs szükségem, szívesen átadnám valakinek! Ingyen!!!
Nekem segített, Neked is fog! :D

1 db. Puregon Pen + 6 db. hozzá való steril tű
3dob.Merional 75 NE por + oldószeres ampulla. lejárati idő:2010. jan.
6 db. műanyag fecskendő
12 db. fecskendőbe való hosszú, vastag tű (oldat keveréséhez, felszívásához)
16 db. fecskendőbe való rövid, vékony tű beadáshoz
Utrogestan 1 teli és egy majdnem teli (2db.hiányzik belőle) doboz (összesen 58 db.) lejárati idő: 2009. dec.
Metypred tabletta (punkció utánra) 14 db. lejárati idő: 2012. márc
Ha valakinek szüksége van rá szívesen odaadom, csak el kellene érte jönni!!
Írj privit! Megbeszéljük!
Továbbra is drukkolok nektek! Kitartás lányok!

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68

Sziasztok

Roniy, Trxi

Mi volt ma a BMC-ben?

Hol vagytok csajok :roll:

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem:
a Pregnylt lehet bőr alá is szúrni vagy csak izomba?
Papír alapján mindkettő jó, de két doki két félét mondott nekem az elmúlt hetekben és teljesen tanácstalan vagyok.

Köszi előre is a választ!
manda

Szia, Rózsa!

Örülök hogy megtaláltad és hogy sikerült regisztrálnod. Na, most már csak olvass ügyesen, és tanulj.
Nagyon ne fészkeld be magad, mert nemsokára a babát várunk című topikon leszünk.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Rózsa!
Üdv itt a csapatban. Remélem mihamarabb sikerül neked is a babyke. Sok sikert! :wink:

Vasikáé!
Hát én halálra nevettem magam az írásodon. Hogy milyen kincs ez a pasi!!! Le ne cseréld!! :wink: Szóval már kezded te is tapasztalni az ilyesfajta változásokat. Hát nálunk is átalakult az ebbéli életünk, nem akkor van amikor gondoljuk, hanem amikor lehet. Kezdünk belejönni 8) 8)

Trix!
Nem futottunk össze :cry: A folyosó bejárata előtt ültem másik két lánnyal (3-an 2 fotelon!), te merre voltál?

Süni!
Ha legközelebb látsz, akkor szólj rám. Az arcmemóriám borzalmas + még bambulás is mellé néha :?

Remény!
Mikor kerültél sorra végül? Amikor végeztem és lementem, már nem láttalak ott. Nagyon-nagyon drukkolok hogy sikerüljön, csak ez legyen a szemed előtt. Neked mikor kell visszamenned?

Köszi lányok az érdeklődést :D
Megvolt az inszem, az 5.-ik (és egyben az utolsó!! :D ) most 2.5 hét körömrágás :roll: és utána eredmény. Rengetegen voltunk, nem is tudom hogy képesek mindenkit ellátni. Le a kalappal.
Már olvasnivalót nem is hordok magammal, mert mindig van kivel elbeszélgetni, már annyi mindenkit ismerek ott :roll:

(Rodin)
rony77

Jaj, Rony, nagyon szorítok! Miért az utolsó? Nem 6 inszem van a listán? Vagy mi van? Szóval, ... aha... értem. Hát persze hogy az utolsó!
Jaj, de béna vagyok. :oops: :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Természetesen azért, mert többre nem lesz szükség. Tudod....pozitív hozzáállás meg ilyesmi.... :P

(Rodin)
rony77

Jó reggelt :D

Rony: tetszik ez a hozzáállás :wink:
Hogyan zajlott az inszem, ha lesz időd elmeséled :oops:

Trix: Te, nem jelentkeztél, minden rendben volt tegnap? Hétfőn akkor leszívás:

Szöszi: Ti, akkor bele vágtatok a 2.inszembe?

Képzeljétek, el mióta 1,5 merionált szúrok, zsibbad a jobb kezemen a mutató ujjam :lol: :lol:
Igaz, nincs összefüggésben vele

És, már érzem a jobb oldalt, hogy szurizik :wink:

kellemes7 végét mindenkinek

Kép

Kép
edinka

Sziasztok Lányok!

Hát, sajnos tegnap nem tudtam jelentkezni, mivel késő este értünk haza. Már kedvem sem volt semmihez. :(

Köszönöm nektek az érdeklődést, leírom mi volt tegnap:
reggel már 7:40-kor ott voltam a bmc-ben. Rengetegen voltunk, borzasztóan sokan. És a lányok, fiúk ill. a párok csak jöttek és jöttek. :?
kb. 10:30 körül végeztem az uh-on, gondoltam most már nem megyek sehová, megvárom, amíg meglesz az eredményem.
Egész nap ott tébláboltam, vártam, hogy beszólítsanak végre.
De az emberek csak egyre többen jöttek és nem történt semmi.
:cry:

14-15 óra felé kezdtem unni a dolgot, de pozitív fordulat nem történt. A lányokkal, akikkel még ott voltunk, teljesen készek voltunk. Közben már a férjem is megérkezett a munkából, 16 óráig
semmi sem történt, már mindekit beszólítottak, csak engem nem.
:(

Nagy nehezen 16 óra után, behívtak.
Zeke doki közölte, kedden lesz a leszívás. Még hadd növekedjenek addig a tüszőim. Tehát tegnap este ill. ma este még 1*4 Merional, vasárnap éjszaka 23:00-kor kell a tüszőrepesztőt beadni.

Gondolhatjátok, hogy elegem volt tegnap. :( de a remény éltet bennünket is :D

Már egyre több mindenkit ismerek én is, sajnos rony nem láttalak. :( Miben voltál? Én egy csíkos felsőben, fekete nadrágban és hosszú melíros hajam van. pussz mindenkinek
trix78

Szia Trix

Na, én még ilyen sokáig, nem voltam a BMC-ben :shock:
Nem semmi akkor még mindig nyomnod kell a merionált?
Úristen, hogy bírod? és, még emelte is az adagot, jó hogy ki nem "szakad" a petefészked :shock: nekem tuti nem bírná :cry:
De, igazad van a célért mindent :wink:
De, ennyit szúrni :shock: :shock: :shock:
Kíváncsi lennék milyen nagyon a tüszőid, hogy még mindig azt mondta Zeke, hogy nem elég nagy?
Pedig már szerintem a multkor is jó nagyon voltak 8)

Kép

Kép
edinka

Szia Edinka!

Igazából már hiányozni fognak a szurik hétfőtől :D csak vicceltem.
8)
Tulajdonképpen nem emelt az adagon, mert eddig napi 6-ot (2*3)kellett, most meg már csak 1*4-et. Egész jól bírom. :roll:

A legnagyobb tüszőim még csak 17-18-asok voltak. Úgyhogy, gondolom ezért van szükség még a Merionalra. :)

A gyógyszeradagom pont ki lett számolva, nem marad semm. Remélem ez jót jelent :lol:
trix78

TRIX
Te jó ég! :shock:
A mi recordunk eddig a 6.15-től 14.00, és remélem ennél több nem is lesz soha, mert az is embertelen volt már, bár a párommal szerencsére már csak 2 alkalommal kell mennem, egyedül azért kibírhatóbb, mert látványosan szenved és idegbeteg 10 perc várakozás miatt is! :roll:

Személy szerint sajnálom hogy kedden lesz, mert akkor pont elkerüljük egymást.
Drukkolok hogy sok szép petikét tudjanak leszívni! +++++++++++++

Mindenkinek:

Kép

dita75

Dita:

én is nagyon sajnálom, hogy nem találkozunk! :(
Köszi a drukkot, sok sikert kívánok viszont én is nektek! :D
trix78

Trix78!
Nekem milyen tüszőrepesztőt kell beadni? Nem Pregnylt?
Nekem is Zeke doki írta fel. Nem emlékszel véletlenül, hogy nem mondta:bőr alá is lehet adni?
SOS lenne a kérdésem!

Ne haragudjatok!
manda

Bocsi Trix!
Annyira siettem a beírással, hogy neked helyett nekem-et írtam.
Sorry!
Sajnálom, hogy ilyen sokat kellett várnod. már én is jártam így, igaz akkor a dokim szabin volt. és máshol vártam fél 8-fél 3-ig.
Tudom, ez nem vigasz neked!
Drukkolok!!!
manda

Manda:

én is Pregnylt fogok beadni. :)

Úgy tudom, hogy mindegy hová adod be.
Viszont beszéltem tegnap egy lánnyal, aki azt mondta, hogy ő főnővér és az izomba adott injekció hatékonyabb.
:roll:

Mi ezért valószínű inkább szakemberhez fordulunk az ügyeleten holnap éjszaka. 8)

Biztosan jól fogsz dönteni! Kitartást és sok sikert! :D
trix78

Bocsi, ha a kérdéseimmel zavarlak benneteket!
manda

Trix!
Köszi nem vettem észre, hogy válaszoltál!

Drukkolok, hogy leszívásnál minél több petikéd legyen és termékenyüljön meg! :P
manda

Manda:
nincs semmi gond, ezért vagyunk a fórumon. 8) viszont sok drukk :lol:
trix78

ja, és üdv minden újnak! :lol: Mondom én, aki csütörtök óta írogat ide 8)
trix78

hello lányok!

üdv rózsa!örülök hogy idetaláltál te is!
böbe vagyok csak sting néven futok !

trix és rony!mennek a drukkok nektek :lol: :lol: :lol: :lol:

vasikáé:ez a gyogyó ilyen hatással van rád :o :o :o még a party-t sem kivánod :? :? :? :?
szegény pasi! de pedig most kellene mert késöbb már ovatosan kell!úgyhogy hajrááááááá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Kaktikám:mizus nálad?a kezem egyre rosszabb és több helyen vér aláfutásos!!!!!!!!!
:o :o
a munkaidőd elég rossz hosszúnak tűnik!szombat és vasárnap is melózól?
vv eredménytől én is tartok kicsit !mindig van miért agyalni az embernek!de probálj nem gondolni rá!
nekem hormonügyileg nem lessz túl jó !!!de remélem más nem lessz !meg attól félek még vmi fertőzésem van!pedig nem mászkálok eggyik pasi után a másikhoz!na mindeggy :o

Kép
sting1982

jó éj nektek !puszi mindenkinek :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Szia Sting!
Mi zus veled :?: Voltál e már vizsgálaton :?: Nekem most még ugy néz ki a HSGnem csinálják ujra!De a többit igen!Remélem egyikünknél sem találnak semit és hamarosan kismamik leszünk!Pusza :D :?
rózsa11

VASIKÁÉ
Nahát, pedig azt mondtad, hogy lombik előtt non-stop eksön lesz.............. :roll:
Megbukott a terv? Hülye gyogyó monnyon le! Sebaj lassan vége, a stimu alatt meg még van két hetetek bepótolni a "lemaradást" :wink:

Újaknak üdv!

TRIX
Azt gondoltam, hogy lehet ismerlek téged, mert van egy Trixi (Beatrix) nevű ismerősöm akinek olyan kutyusa van mint a te avatarod, de ő 76-os, te meg 78, úgyhogy akkor mégsem sajnos! :?

A tüszőrepesztőről én is azt hallottam, hogy izomba hatásosabb. Én is farba kaptam és időre meg is repedtek a tüszők tőle! :wink:

Holnap megyek uhura és laborra remélem nem du. 4kor fogok végezni.
Sztem zebrásan öltözöm, mármint fekete-fehérbe. :wink: (csíkok csak a hajamban vannak, de azok meg pinkek :wink: )
Ha jön valaki és felismer a leírásból nyugodtan szólítson meg, nem harapok! :wink:

dita75

Sziasztok

Hogy telik a hétvége??
Nekünk jól, itthon vagyunk és pihizünk :wink:
Bár, én már rendesen szenvedek, nagyon feszül mindkét petefészkem :shock: alig birok ülni, csak állva jó, egy darabig :roll:
Én, mindig fosok valamit, remélem kibírja a tüszőm szerdáig?
Utána azt írtátok, hogy a tüszőrepi blokkolja, hogy idő előtt megrepedjen a tüsző, igaz???

Dita: Hát, reméljük te nem leszel olyan sokáig, mint Trix :wink:
Az jó, ha zebrában leszel :lol: :lol:

Tüszőrepihez, én is úgy tudom hogy a fenékbe kell beadni :o

Kép

Kép
edinka

esetleg szerdán jön valaki????

Kép

Kép
edinka

Sziasztok, csajok!

Dita, nagyon szorítok neked holnap. Délután dolgozom, de attól még megírhatod mi volt, mert el fogom olvasni. Kíváncsi vagyok. Én két hét múlva megyek, és már alig várom.

Tegnap este pezsgőt bontottunk és meg is ittuk. Elég aranyosan néztünk ki. Ketten egy üveg pezsgőt... De, jó volt.
Várom nagyon, és bízom nagyon hogy a stimuláció közben minden rendbe jön mármint a vágyat illeti.
Remélem hogy mindenki jól érezte magát tegnap.

Legyen további kellemes hétvégétek!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Ma kitöltöttem az adóbevallásom. Úgy gondoltam, hogy az 1%-ot a Lombikbaba Alapítványnak ajánlom (Adószám: 18236978-1-43),

a másikat egy egyháznak, amely gyerekkórházat működtet.

Remélem ezzel is tudok nektek segíteni, a magas költségeket valahogy enyhíteni.

Mindenkinek szorítok!!!

kispatak
Vendég

hello lányok!
Dita?én is gomdolok rád nagyon majd ténleg ird le mi volt!

Vasikáé:már csak 2heted van????????és kezdődik a stimu!a közben biztos rendbe jön minden és elkapod apát mint egy állat... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kakti:nálad mizus??hogy telik a hétvége?kis kutyák? :D :D

Kép
sting1982

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?