A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok! Új vagyok a BMC-ben is és itt is, és volna majd jó sok kérdésem ha segítetek, előre is köszönöm a válaszokat. Mi 2 hét múlva végzünk a vizsgálatokkal és tudjuk meg hogy mi a gond. 1 éve nem jön a bébi. Kérdésem lenne:
1. A 24. napi vérv. / vagyis a legutolsó vizsgálatunk/ után kb. mennyi idő múlva adnak konzi időpontot ahol megtudjuk,hogy mi a gond?Pár nap vagy 1-2 hét is lehet???

2. Ha csak egy spermalelet van akkor is lehet konzi, vagy mindenképp 2 spermakép kell? mert különben már minden más leletünk megvan, hsg-t máshol csináltattam.

3. A 24. napi vérre be kell jelentkezni? köszönöm! :roll:
csézjang

Szia, csézjang!

Üdvözöllek kórünkben. Bármikor és bármit kérdezhetsz. Ezt a nevet nagyon nehezen fogom megjegyezni, de majd igyekszem. Én sem vagyok nagyon régi, de ebben még tudok segíteni. A 24. napon még nem kell be jelentkezned, mert az még labor. Nálunk is egy spermavizsgálat volt. A doki azt mondta hogy minden rendben van vele. Gondolom ez azt jelenti hogy akkor nem kell másik vizsgálat. Abban az esetben kell megismételni két hét múlva, ha nem jó, vagy ha valami baktériumokat találtak. Azt majd kérdezd meg ha konzi-ra mész. A konzira kérj időpontot mindjárt a labor után, vagy még előtte. Kérdezd meg a recepción és ők segítenek. Velem mindig nagyon kedvesek voltak.
Nem kell majd sokat várni, elég hamar kapsz időpontot. Volt olyan is, aki megvárta a vérvétel eredményét és még aznap volt konzultáción.
Nagyon sok sikert kívánok neked. És majd ne felejts írni hogy hogyan alakultok.

Kispatak! Te nagyon aranyos vagy. Köszönjük szépen. Én is leírtam az adószámot múltkor, hogy én is át tudjam adni az adóm 1%-át a meddőségi centrumnak.

Böbe, a szívemből szóltál. Már alig várom hogy abba hagyjam ezt a kaki gyogyit. Ne tudd meg sosem hogy milyen szar.
vasikáé
Székesfehérvár

Szia Csézjang!

Te kihez jársz?
Nekem Szűcs doki azt mondta az első alkalommal (ami február 5-én volt), hogy a 20. napi vv után mennem kell a nőgyógyászati szűrésekre és vizsgálatra hozzá, aztán a 24. napi vv után már konzultálhatunk a hogyantovábbról. De most elbizonytalanítottál. Ha megyek a 20. napira 2-án, megkérdezem tőle, hogy ezt most akkor hogy gondolta... :D
kakti

Ja! És nekünk is csak egy spermalelet van, amit másutt csináltattunk. Most csinálnak még egyet, és a kettő alapján döntenek.
kakti

Sziasztok!

Amikor a BMC-ben megláttuk a számlaszámot az adó 1%-os rendelkezéséhez, mi is rögtön eldöntöttük a férjemmel, hogy a Meddőségi Centrumnak fogjuk azt adni. Jó helyre fog kerülni :)

Sok erőt és kitartást kívánok mindenkinek !

Jó éjszakát! :lol:
trix78

Sziasztok még egyszer!

Hát lehet, hogy én nem a Meddőségi Centrum adószámát írtam ide, hanem a Lombikbaba Alapítványét. De ha nem is egyezne, akkor bocsi, de a cél egy. Sikerüljön minél több embernek.

üdv nektek és szorítok

kispatak
Vendég

Én még senkihez nem járok, mármint nem választottam még orvost de Szűcsöt szeretném /bár kolléganőm Zekére esküszik/.
Mi jan.27.-én voltunk először, aztán nekem volt a 3.napi vérv, aztán máshol megcsináltattam a hsg-t hogy ne veszítsek hónapot, mert a bmc-ben csak következő hónapban csinálnák meg, szóval ez a 2 már megvan, aztán -e héten lesz még a 20 napi 3 vérv.+nőgyogyi vizsg+ férj sperma+férj vérv. majd a 24.napi vérv. és kész elvileg. Már ha jó lesz a spermalelet és nem kérnek még egyet.
Egyébként ha minden oké elég gyorsan meg az inszem? Nektek mennyi idő telt el a legelső konzi és az első inszem között?
/Bár tudom ha spermában találnak bacit, akár 3 hónapig is elhúzódhat a kezdés./ A leletösszesítőre már választhatom a Szűcsöt?megkérdezik a recepción majd? :roll:
csézjang

[quote="csézjang"]A írta:csézjang leletösszesítőre már választhatom a Szűcsöt?megkérdezik a recepción majd? :roll:

Erre nem tudok Neked válaszolni. Engem a nőgyógyászom közvetlenül Szűcshoz irányított, így mi már az első konzit is vele kezdtük.
Én is abban reménykedem, hogy Apa lelete rendben lesz. De arra készüljetek, hogy a spermavizsgálat eredménye kb. 4 nap! Mi úgy voltunk vele, hogy a 20. (ill.21.) napi vv-m csak 2-án lesz, de Apa már most csütörtökön megy spermavizsgálatra meg vv-re, hogy ha - ne adja isten - bármi probléma lenne, azt már el lehessen kezdeni kezelni.
kakti

kakti mi is így akartuk, de férjemnek közbejött egy nagyon sürgős munka és nem tudott az utolsó pillanatban elmenni ezért csúsztunk a spermav.-tal 2 hetet/ a főnöke mégsem engedte el aznap reggel amikorra időpontja volt.../tiszta idegek voltunk, hisz mi is úgy gondolkodtunk hogy azt kell előbb lerendezni mert ha nem jó nem veszítünk annyi időt. És sajna utána már csak 2 hét múlva tudtak időpontot adni, tök idegbeteg voltam meg férjem is. :cry:
csézjang

Kedves Csézjang,

igen, kérheted a recepción a Szűcsöt.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Köszönöm a válaszokat , lesz majd még sok kérdésem, csak most megyek aludni mert nagyon fáradt vagyok /meg még kicsit szarul is, mert 3 napja volt a hsg-m és háááát-rohadtul fájt és még nem hevertem ki, szóval jólesik pihenni. Ja nem a bmc-ben volt, hanem egy vidéki kórházban, és egy tündéri szuper doki csinálta, szóval nem rajta múlt hogy fájt, de a hsg az már csak ilyen... /Jó éjt nektek majd még jelentkezem! :lol: :roll:
csézjang

Sziasztok!
Bocsika, hoyg így ismeretlenül írok, van aki talán még emlékszik rám......Gyorsan végíglapoztam pár oldalt, és szomorúan vettem észre, a régi motorosok még itt vannak...(Manda, Madrin, Ronny, Remény,és gyorineildi).
Nagyon sajnálom, hoyg még itt vagytok, és nem léptetek egy topikot!
Kitartóan szurkolok nektek, időm nem sok van jönni, most is éjszakás vagyok, és csak benéztem......

Gratula akismamáknak!!!Kimondottan Neked SÜNIKÉM!!!!!!!!!!!!!!Annyira örülök, most csak Téged láttalak, de biztos már többen babáznak!!!!!
Puszi nektek, és további szép pocakosodást, valamint a lányoknak mielőbbi babásodást!
(Kriszti78)

morzsa
morzsa25

Sziasztok Lányok :!:
Mink is jövö honapba megyünk ki vizsgálásra és utána konzi.Akkor kell kérni melyik orvoshoz szeretnénk menni :?: Mert minket valamilyen Elemér vette fel az adatokat.Mi már ezt beszéltük Vasikával.De ez egy orvos :?: Meg szerintetek melyikhez kellene menni :?: Puszi mindenkinek :!: :!: Ui:Mi az a Mamma vizsgálat mit takar :?: 35év felet mivel én mér el multam és nem tudom mit takar :?: Pusza :D :o
rózsa11

Sziasztok!

Tegnap este 23 órakor megvolt a Pregnyl beadása, végül is ügyeleten. :D
A papíron, amit a BMC-ben kaptam a holnapi beavatkozáshoz, rajta volt, hogy 2 ampulla Pregnyl injekció im. -be adása. (im. jelenti, hogy izomba.)
Szerintem mindannyian izomba adassátok be, amint szükség lesz rá :)

Dita: megy a drukk ezerrel :lol:

Rózsa: azt, hogy hogyan kell orvost kérni, arra nem tudok válaszolni, mivel engem a nőgyógyászom egyből Zeke doktorhoz irányított. Én nagyon meg vagyok vele elégedve, ezidáig. Én tudnám őt ajánlani.
Az Újvári Elemért Doktor Úrat pedig a HSG vizsgálatról ismerem, ill. a lombikbébi programmal kapcsolatos előadásról. Igazából semleges volt a számomra. Se túl szimpi, se nem ellenszenves.
A Mamma vizsgálat, pedig a mammográfiás vizsgálat rövidítése. (Mellrákszűrés)

Üdv. mindenkinek :)
trix78

sziasztok lányok!
helló csézjang :lol: :lol:

egyébként a mamma szürést nem 35év felett kérik??
mindtha nekem is be lenne jelőlve!!!
csajok de ez fájdalmas???

rózsa11:szerintem mindenkinek más a véleménye a dokikról!válassz meglátásod szerint!de a BMCben a falon lévő kis baba képek elárulják szerintem milyen jó szakemberek dolgoznak ott!!!
én szűcs dokihoz járok és nekem szimpi !de nem az a fontos hanem hogy BABÁNK LEGYEN VÉGRE :D :D :D :D :D puszillak

Kép
sting1982

lányok!annyira félek ha megyek a 20napi vizsgálatra hogy SZűcs doki kérni fogja ezt a szaros élettársi papirt amire még mindig nem tudtam teljesen összerakni a pénzt!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: bár tudom sokan irtátok nem kell de parázok!!!!!!!mert addig nem vagyok biztos hogy a sperma vizsgálat is mehet!!!!!!!!

Kép
sting1982

Szia Böbe!

Tudtommal a mammográfia nem fájdalmas. Anyukám szerint kellemetlen inkább, mert két oldalról, aztán meg alul-felül leszorítják a mellet, de szerinte kibírható. :)
kakti

Szia, Böbe!

Már megint parázol?
Ne aggódj, nekem sem volt meg a papper. Akkor vittem el, amikor a vizsgálatok utáni konzultációra mentünk. Nekünk volt rá pénzünk, csak abszolute nem siettem. Minek, ha nem kell csak a beavatkozáshoz. Még most is ráérnék megcsináltatni.
A spermavizsgálathoz időpontot kell kérnetek és sajna attól nem igazán lehet eltérni, csak ha kértem másik időpontot. Miért nem tudjátok ezt megcsináltatni? Talán épp menstruálni fog?
Ne parázz már, nyugi, mert egyrészt nem lesz könnyebb, másrészt pedig nem tesz jót a babásodnásnak.

Trix, jó hogy ezt tudattad velünk, mert ahogy észre vettem, nem igazán tudja senki sem hogy" kell", csak azt hogy" jobb ha". Most aztán szorítunk ezerrel. Megy a drukk+++++++++++++++++++

Rózsa, én úgy választottam dokit, hogy szóltam a recepciós csajnak válasszon nekem egyet mivel hogy úgysem ismerem őket. Véleményeket hallhatsz mindegyikről pozitívat-negatívat, de szerintem mindegyik nagyon jó szakember és a kedvessége miatt ne akard inkább őt hiszen nem azért mégy oda mert bájcsevegni akarsz velük hanem mert babát akarsz. Pofátlan leszek, megkérdezhetlek hány éves vagy? Nekem csináltak mammográfiai vizsgálatot, nem fáj. Elmégy a házidokihoz, megmondod neki hogy ezt meg kell csináltatnod a lombik programhoz és ő majd ad neked egy beutalót, kérsz a mammográfián időpontot és szépen megcsináltatod. Kb. kettő hét múlva kapod meg az eredményt.

Dita, nagyon gondolok rád!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok

Csajok, nekem nagyon fájnak a petefészkeim :shock: már kellett be venne egy nospát is :cry: Igaz, nem reped meg idő előtt a tüsző???????
Múlt héten szerdán volt egy 10mmes az mára már 20mm es lehet, ha betartja a naponta 2mm növést 8)
És a bal oldalt is érzem, nem lehetek ilyen szerencsétlen hogy megreped szerdáig.
Meg ha már ilyen nagy lehet, akkor uh után is megrepedhet este 8 ig, akkor meg már felesleges a repi szuri.

Mondjatok valami bíztatót,mert most igen csak párázom :cry:

Kép

Kép
edinka

Edinka:

szerintem ne parázz feleslegesen.
Nekem a legnagyobb tüszőim 17-18-asok voltak pénteken és még kaptam rá 2*4 Merionalt is.
Kíváncsi lennék mára milyenek lettek. Igen fel vagyok puffadva és tompa alhasi fájdalmaim is vannak. De szerintem tudják az orvosok, hogy mit csinálnak. Úgy, hogy nyugi :lol:

Szerdáig már nincs sok idő, pikk-pakk letelik majd és meglátod minden rendben lesz. :D
trix78

Trix: Okés próbálok nem idegeskedni, csak elég nehéz, mert nagyon fáj a petefészkem, ülni, állni alig bírok. Végül is most jobb egy kicsit, de szerintem csak a nospától.
Most a szerda olyan távolinak tűnik. :D

Kép

Kép
edinka

Böbe: Én el akartam sumákolni a papírt, ezért a beavatkozásig nem is hoztam szóba. Sajna mikor kaptunk inszemre időpontot, akkor mondta a csaj, hogy a beavatkozásra vigyem. Úgyhogy 2 napunk volt rá, hogy megcsináltassuk. Végülis sikerült, de azért ezt az időpontot már ne várd meg. A vizsgálat kiírásához biztos nem kell, mert ezt akár magán alapon is kérheted és akkor is, ha nem akarnátok még babát, csak biztos akarna lenni a zurad, hogy minden rendben vele.

Edinka: Szerintem is úgy van a gyógyszer beállítva, hogy ne repedjen meg hamarabb, de szerintem akkor sincs semmi, ha az egyik megreped, mert a másik épp akkorra lesz jó méretű, amikorra kell.

Képzeljétek a sógornőm most stimuzik a lombikhoz és lehet, hogy nem tudják neki leszívni, mert sok tüszője vn, de mind pici, a hormonszintje meg az egekben. Még ma derül ki, de nagyon féltem, hogy kidobta a sok pénzt az ablakon. Ráadásul szegénynek várnia kellett az 1. lombik után 1/2 évet, mert volt petezsákja, de már szívhangja nem. És a beavatkozás után fél év tilalom. Lassan hívhatna már, hogy mi újság.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Sajnálom a sógornődet. Én is félek ezektől a dolgoktól. Én 27-én kezdem a stimut, de itt olvastam hogy nagyon sokat igyak és nagyon sok fehérjét egyek. Nos, én ezt betartom. Rajtam ne múljon. Én még rásegítek majd beültetés után méhpempővel és palástfű teával. Ezeket is itt olvasgattam. Segítenek a beágyazódásnál.
Én úgy tudom hogy csak 3 hónapot kell várni, nem fél évet. Hát, nem tudom hogy a sok folyadék és a fehérje most segítene-e neki vagy már késő.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Megint én! :lol:

Tegnap beszélgettük az adónk 1%-át. Ha esetleg valaki szeretné, én leírom, mert múltkor, mikor ott jártam én felírtam magamnak.

IVF-MEDICAL Alapítvány Adószám: 18233298-1-43

Ne hogy valaki zokon vegye, nem erőszak a disznótor, csak azért írtam le, hátha valaki szeretné.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

bocsi, hogy így betolakodok....
Láttam, hogy páran felvetettétek, hogy hogyan és mikor kell orvost választani.
Amikor a recepción bemondjátok a kórlapszámot akkor mondani kell, hogy kihez szeretnétek menni, és egyből az Ő dossziéjába teszik a kórlapot.

Rózsa11!

Dr. Újvári Elemér csak nőgyógyászati vizsgálatot, és HSG-t csinál, beavatkozásokat nem.

Mindenkinek mielőbbi pocakosodást kívánok!
Olvaslak Titeket mindig, és szorítok Nektek nagyon! :)

Kép
nika28

Morzsa!

De jó hogy jelentkeztél :)
Igen sajna mi még mindig itt, VEled mizujs?

Láttam a vonalzót... Volt vmi beavatkozás vag ymost spontán?

Lányok nem kell ám parázni, mindig szépen elmondják mi lesz, mit kell csinálni.
Higgyetek nekem mindent ki lehet bírni :)

Sting a viszgálatra nem fogják kérni nyugodj meg.Azt nem tudom hoyg az inszemre kell e, a lombikra tuti igen. Bár tőlünk nem kértek semmit,mondjuk szerencsére házasok vagyunk így nem kellett aggódnom.
madrin

Mi is házasok vagyunk, de az anyakönyvi kivonat másolatát már említették, hogy majd vinnünk kell.
kakti

Rony, Remény
Szorítottam Nektek pénteken, ennek már sikerülnie KELL !!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
rilla_

Vasikáé: Az a baj, hogy nála az előző lombiknál nem volt semmi gáz a stimuval (a sok folyadék, a fehérja és améhpempő is meg van), most meg nem akart jó lenni. De ma azt mondta a dokija, hogy nem ment sokkal fejjebb a hormon, úgyhogy holnap már lehet leszívás belőle. Azért kellett neki fél évet várni, mert az üres petezsákot is el kellett vetetni. Gondolhatod milyen lehetett neki abortuszra menni.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok, ezek a hormonok, tényleg nagyon megviselik az embert. :(
Feszülnek és fájnak a melleim, a tüszőrepesztőtől meg a hasam majd szét szakad. Kényelmetlen az ülés, takarítás közben meg majd leszakad a derekam.

Majd csak holnap lesz már :)

Veletek mizújs?
trix78

Sziasztok
Elnézést a zavarásért ,de gy kedves ismerősöm megy lombikra és kéne tudni egy vizsgáltnak azaz egy hormonnak az étrékerányát!
Nem is szaporítom tovább a szavakat, inkább bemásolom a kérdését,kérését!
Köszönöm a segítséget!
Minden jót kívánok mindenkinek!

Egyetlen dolog ami nagyon fontos, hogy készült egy hormon vizsgálat (ami szerintem neked is, így légyszi azt írd meg mi lett az eredményed) ugyanis ettől teszi függővé a lombikot!!! Anti-Müllerian hormon???? Nagyon fontos, hogy ez ügyben még ma válaszolj nekem!!! Köszi előre is. Ha neked nincs ilyen, megtennéd, megkérdezed valamelyik lánytól, mi a jó eredmény??? Kerestem a neten, de sehol sincs feltüntetve, hogy mikor pozitív és mikor negatív, számokra van szükségem!!

Kép
noki&potyi

Sziasztok Lányok!
Akkor valoszinü vinni kell a házasági anyakönyvi kivonatot :?: De azért bizom benne hogy nem kell inszem vagy lombik :!: :!: :!: Én nem titkolom hány éves vagyok Auguszt.leszek 38.Nekem azt mondták minden vizsgálatot meg csinálnak ott.Ténleg változot a menetel szerdán megyünk vérvételre,valaki ott lesz közületek :?: Böbe:
Neked ha jól olvasom lombik lesz :?: Koncz dokit , Szücs dokit láttuk már.Hát nem tudom melyikhez menyünk :!:
Vasikáé:
Te hogy vagy?A gyogyszerek hatása még mindig nagyon rossz :?:
Puszi mindenkinek :!: :!: :!:
rózsa11

Szia Böbe :? :?
Bocsi össze kavartalak :!: :!: :!: Remélem neked is csak gyogyszer kell és hipp hopp babásak leszünk :!: Te mikor mész leg közelebb :?: Nekem most szerd.lesz 4nap hogy miki van.Puszilak :!: :!:
rózsa11

A házassági anykönyvi kivonatot vagy a közjegyző által hitelesített doksit (amit a recepción kell kérni, és egyébként 15.000Ft a hitelesítés) az első beavatkozásig kell bemutatni, ha jól tudom!

Jól tudom?

Ma voltam bent nagylaboron, ultrahangon és végre kiderült, hogy sikerült a Konc tanárúrhoz bekerülni.

rózsa11:nekem szimpatikus volt és tényleg megnyugtatott, ami nálam ritka, ha dokiról van szó.
Én a szegedi orvosom ajánlására válaszottam őt, de itt a lányok biztosan több infóval rendelkeznek a dokikról és biztosan segítenek.

Egy előnye biztos, hogy van nálam, mégpedig nem lesz inszem hanem 6 hét múlva PROGRAMBAN vagyuk! - egy kicsit megnyugodtam!
A mai nap örömhíre, hogy nem kell HSG!!!!!! :D (nem vagyok egy ijedős fajta, de minden ismerősöm azt mondta, hogy felér egy szüléssel!
szóval nem bánom, hogy kihagyhatom!

Próbáltam figyelni, hogy ma ki van ott, de akkora tömeg volt, hogy nem volt esélyem se!

Majd legközelebb!
üdv,
A
Vendég

Vasikáé, Sting, Trix
Köszi a drukkot írtam a blogomba hogy mi törpént ma.

VASIKÁÉ
Két hét múlva mire jössz nekem már kb. punkció lesz, én is nagyon várom remélem minden rendben lesz. Ma az első lány akivel beszéltem a 7. beültetése eredményére várt és ez az utolsó lehetőségük .... ezután már alig mertem mással szóba állni, mert kezdtem reménytveszteni. :roll: Csak + gondolatokat szeretnék a fejemben! :roll: :roll: :roll: Amúgy egy 43 éves nő ült mellettem! :wink:

Én a koraszülött alapítványnak adtam az 1%-omat, mert a barátnőm picúrjának életét egy ilyen mentő segítségével mentették meg.

Nekem is kérte ma az élettársi papírt de mondtam, hogy sajnos még nem jutottunk el odáig, és hogy legkésőbb a beavatkozásra vigyem. Azt mondta, hogy legkésőbb akkora legyen meg, mert különbne nem csinálnak semmit.

TRIX
Holnap rajtad a világ szeme, ügyes legyél! :wink: ++++++++++++++++

ANCSRAS
Miben voltál? Kár hogy nem találkoztunk!

dita75

Sziasztok! Bocs lányok hogy hülyeségeket kérdezek, de férjemnek a héten kell mennie spermavizsg-ra, és egy nagy megfázás / nála/ miatt a 4 nap önmegtartóztatás miatt 1 hét lett belőle mert szarul érezte magát, így semmi kedvünk nem volt szexelni. :oops: Namármost így szerintetek rossz lesz az eredmény?Járt már v.ki így??? :?
csézjang

Az én „uram” is most megy a héten. Csütörtökön.
De a kérdésedre sajna nem tudok válaszolni. :)
kakti

Ja a 20.napi nőgy.vizsg.-nál már kérhetem a Szűcsöt hogy ő vizsgáljon? /+még aznap 3 vérvétel, na szuper lesz... :? De a cél szentesíti az eszközt./ Nagyon filózom Zeke és Szűcs között, nekem Zeke stílusát mondták hogy nagyon hangulatember ezért tartok tőle bár kolléganőmnek ő "csinált"lombik ikreket. Nagy dilemma!
csézjang

:D Sziasztok csajok,nemsokára jön a mensi és akkor mehetek dokit választani. :shock: Az lenne a kérdésem hogy ha 2-3 napi uh-ra megyek akkor is hajnalban menjek v. teljesen mindegy.Ugyanis az a gáz hogy nincs kire hagyjam a másfél évesemet és vinnem kéne.Zekéhez hány órát kell várni ?más is szokta vinni a gyerekét?bocs a sok kérdésért. :oops:
dobosancsa

Sziasztok, csajszik!

Dita, elolvastam a blogodat, ezek szerint most ráért Szűcs. Épp azt akartam kérdezni hogy most ő vizsgált-e és nem keresgéltek-e megint. Annak külön örültem hogy még vannak velem egykorúak is ott, nem csak én vagyok ilyen dilis. Ja, és abszolute ne idegeskedj, sikerülni fog, te drága. Pozitív hozzáállást és meglátod sikerülni fog. Beszéld meg a tüszőcskéddel minden nap hogy szükséged van rá. Akkor pénteken mécc megint. Majd szorítok hogy minden ok-s legyen az ultrahangon. :lol:

Vicky, igen, eltudom képzelni mennyire borzasztó lehetett neki az abortuszt végig csinálni. Ha már a petezsák ott van, akkor már azt várja az ember leánya hogy ott már babuci lesz, és akkor jön a bummm. Kitartást és egy kalappal kívánok neki a kövinél.

Trix, nekem is ugyanezek a panaszaim. A derékfájást nem is említettem mert azt hittem az a túlsúlyom miatt van és azért mert a páromat kell mosdatnom, és most még anyóst is mosdattam néhány napig és a bevásárlást is mindig én intézem, stb. stb. Ezek szerint lehet hogy ezt is a hormon okozza? És most elbizonytalanodtam, mert eddig azt hittem hogy majd ha abba hagyom a fogamzásgátló szedését ezek a panaszok megszűnnek. Ezek szerint a stimuláció közben is ugyan így fogom érezni magam, csak plusz panaszom lesz a hasfájás?

Noki&potyi, fogalmam sincs mi az Anti-Müllerian. Én is megpróbálom megnézni a neten, ha találok valamit akkor mindenképpen értesítelek. Tudom milyen szar lehet neki ha nem ért valamit hiszen én is így voltam az FSH-val. Senkit sem találtam akinek ilyen magas lett volna és el tudta volna magyarázni hogy mi az.

Ancsras, nagyon örülök hogy bekerültél Konc dokihoz. Biztosan segíteni fog rajtatok. Egy kalappal nektek is.

Csézjang, nem gond ha több napig tartózkodtatok. A hangsúly nem a max négy napon van, hanem hogy ne legyen kevesebb. Tehát, egyszerűbben: minimum négy napig önmegtartóztatást kérnek. Ne aggódjatok, minden rendben lesz.

Dobosancsa, ha csak ultrahang lesz, ráérsz később is menni. Csak akkor kell korán menni ha labor is lesz. A babucidat is viheted. Biztos nem lesz egyszerű, de tudomásom szerint Edinka is vitte a kiscsajt magával.

Böbe, remélem elolvastad Dita beszámolóját. Ő sem vitte még el a pappert pedig neki már megy a stimuláció. Hamarosan beültije lesz, addig neki is vinnie kell a papírt.

Rózsa, igen, még mindig nagyon rossz állapotban vagyok a gyogyik miatt. De, már csak szombaton kell szednem. Ha megjön, remélem kicsit pihenhetek. Legalább 1-2 napig. Aztán jön a stimu. Egyébként én kérdeztem hány éves vagy. Én 42 vagyok és lesz babám. :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Jó reggelt

Holnap jön valaki a Bmc-be???
Én, megyek uh-ra már alig várom, szeretnék már az inszemen túl lenni, mert eléggé , megvisel már az egész :cry:

Trix: Drukk, mára :wink:

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Tavalyról megmaradt 20 ampulla progeszteron szurim, 2012.04-ig használható, néhány tű, fecskendő, és 2 db Decapeptyl, 2010. 05-ig használható. Mindkettő hűtőben van tárolva.

Szívesen odaadom ingyen, csak el kellene jönni érte. Ha valakit érdekel, várom a privit!

Továbbra is szorítok mindenkinek!

Maggie
maggie75

Szia dobosancsa

Nekem is van egy 3 éves lányom, jó mindjárt 4-éves lesz :lol: :lol:
És, én is legalább már 3 szor felvittem.
Semmit nem szóltak, mindenki aranyos volt, mosolyogtak rá.
Én, is féltem mit fognak szólni, de tényleg semmi nem volt.
Én, is zekéhez járok. Eddig viszonylag gyorsan végeztem mindig. kivéve a múltkori esetet amikor fél10-től vártam és 13 kor mentem be :shock: ilyen is van, mert sajna rengetegen vagyunk.
De, a türelem babót teremt :wink:

Kép

Kép
edinka

Szia Edinka! :?
Mink megyünk holnap a BMC.vérvételre!Nem tudom mikor érünk oda :!: Én valoszinü barna kabátba leszek meg vöröses a haja,válig érö.Apáján börkabát lesz.Ha rám ismersz nyugotan gyere oda.Én hogy ismerek rád :?: Hogyan teszitek fel ezek a képeket :?: Puszi mindenkinek :!: :!: :!:
rózsa11

sziasztok lányok,
mostanában inkább olvasóüzemmódban vagyok, mert úgy érzem, hogy ez a babaügy teljesen átvette az irányítást az életem fölött, ha értitek mire gondolok :oops:
viszont mindenkit olvasok, mindenkinek drukkolok és mélységesen együttérzek. látom azért itt is vannak negatívabb napok :x
nálunk a vizsgálatok haladgatnak, én túl vagyok a 3 vérvételen és Szűcsnél a vizsgálaton. A vérvételem azt mutatta, hogy a pajzsmirigyem túlműködik, ezért ma emiatt megyek orvoshoz...
Szűcsös lányok, láttátok ti már ezt az mebert mosolyogni, vagy legalább somolyogni? én elég fesztelen és közvetlen vagyok, de olyan kimért és szűkszavú volt, hogy kérdezni sem mertem :shock:
kpn

Szia, kpn!

Velem is ilyen a doki, de szerintem nagyon kedves. Az én véleményem hogy mi sem lennénk túl vidámak ha ennyi nővel kell foglalkozni. Szerintem én sem lennék fülig száj ahányszor új taggal bővül a centrum. Rengetegen vagyunk, ők meg egyre kevesebben. Az új dokinénire még nem lehet számítani semmiben sem és az a szitu hogy nincs aki taníthassa sem.
Akkor lehet hogy nálad csupán ennyi a probléma, vagy addig nem csinálnak semmit amíg ezt nem hozzák rendbe valamelyest?
Gondolom hogy nem túl sok infót kaptál a dokitól, de idővel mindent megtudsz. Ha kérdezel tőle, akkor nagyon kedvesen válaszol, nem veszi zokon hogy kérdezel.
Én azért nem kérdeztem eddig még tőle, mert még nem voltak olyan életbevágóan fontos kérdéseim, amivel csak őt kellene zaklatnom.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

KPN
Szia! Tényleg nagyon eltűntél. :roll:
Jelentem én még nem sokszor beszéltem vele, de egyszer somolygott rám! :lol: Olyan hülye beszólásaim vannak néha hogy a legkomorabb ember is ellejt egy kis vigyort. De nekem végülis akár lefelé is görbülhet mindvégig a szája csak az eredményhirdetésnél legyünk mindannyian vidámak, méghozzá azért mert sikerült! :wink:
Én egy nagyon vidám emberkének tartom magam, de én sem vigyorgok mindenkire aki csak belép az ajtón a munkahelyemen. :wink: Csinálja a dolgát ez a lényeg, kérdezni pedig kérdezz mindenhol akármilyen is a doki, mert ha valamit esetleg félreértesz abból baj is lehet. Én azt szoktam, hogy meg is ismétlem a lényeget, hogy jól értettem-e.

dita75

Sziasztok Csajszik!

Na túl vagyok rajta! :)

Köszi a drukkot, igazán jól esett és segített is! :D

7 Petesejtet tudtak leszívni :D , holnap 9 körül kell telefonálnom, hogy mennyi az annyi. :D
Egyébként lehet megvárjuk az 5 napos embrióállapotot, ez holnap fog kiderülni. Zeke doki ajánlotta. Ebben az esetben hétfőn lenne a beültetés. :(

Szerintetek érdemes megvárni, ha felajánlják?
Hallottatok már ilyen esetről valamit? Most már kezdek izgalomban lenni :lol:

Edinka: szorítok a holnap miatt!

pussz Mindenkinek
trix78

TRIX
Juhéjjjjjj! 7 petike? Ügyes voltál! :lol:
Én már hallottam ilyet, sajnos nem mind élte túl, de amelyik megmaradt az nagyon " bírós " volt, olyannyira hogy meg is tapadt! :wink: :D

haching is lesz?

meséld el hogy mi volt lécci mert nemsokára én is ehhez a stádiumhoz érkezem, kiváncsi vagyok a részletekre.

dita75

Sziasztok!
Trix! Ez jól hangzik! ;)
A szomszédomnak 14 petesejtet szívtak le csütörtökön, és 11 meg is termékenyült. Ma volt a beültetése - már alig várom, hogy beszámoljon a tapasztalatairól! :)
kakti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?