Sziasztok, csajszik!
Dita, elolvastam a blogodat, ezek szerint most ráért Szűcs. Épp azt akartam kérdezni hogy most ő vizsgált-e és nem keresgéltek-e megint. Annak külön örültem hogy még vannak velem egykorúak is ott, nem csak én vagyok ilyen dilis. Ja, és abszolute ne idegeskedj, sikerülni fog, te drága. Pozitív hozzáállást és meglátod sikerülni fog. Beszéld meg a tüszőcskéddel minden nap hogy szükséged van rá. Akkor pénteken mécc megint. Majd szorítok hogy minden ok-s legyen az ultrahangon.
Vicky, igen, eltudom képzelni mennyire borzasztó lehetett neki az abortuszt végig csinálni. Ha már a petezsák ott van, akkor már azt várja az ember leánya hogy ott már babuci lesz, és akkor jön a bummm. Kitartást és egy kalappal kívánok neki a kövinél.
Trix, nekem is ugyanezek a panaszaim. A derékfájást nem is említettem mert azt hittem az a túlsúlyom miatt van és azért mert a páromat kell mosdatnom, és most még anyóst is mosdattam néhány napig és a bevásárlást is mindig én intézem, stb. stb. Ezek szerint lehet hogy ezt is a hormon okozza? És most elbizonytalanodtam, mert eddig azt hittem hogy majd ha abba hagyom a fogamzásgátló szedését ezek a panaszok megszűnnek. Ezek szerint a stimuláció közben is ugyan így fogom érezni magam, csak plusz panaszom lesz a hasfájás?
Noki&potyi, fogalmam sincs mi az Anti-Müllerian. Én is megpróbálom megnézni a neten, ha találok valamit akkor mindenképpen értesítelek. Tudom milyen szar lehet neki ha nem ért valamit hiszen én is így voltam az FSH-val. Senkit sem találtam akinek ilyen magas lett volna és el tudta volna magyarázni hogy mi az.
Ancsras, nagyon örülök hogy bekerültél Konc dokihoz. Biztosan segíteni fog rajtatok. Egy kalappal nektek is.
Csézjang, nem gond ha több napig tartózkodtatok. A hangsúly nem a max négy napon van, hanem hogy ne legyen kevesebb. Tehát, egyszerűbben: minimum négy napig önmegtartóztatást kérnek. Ne aggódjatok, minden rendben lesz.
Dobosancsa, ha csak ultrahang lesz, ráérsz később is menni. Csak akkor kell korán menni ha labor is lesz. A babucidat is viheted. Biztos nem lesz egyszerű, de tudomásom szerint Edinka is vitte a kiscsajt magával.
Böbe, remélem elolvastad Dita beszámolóját. Ő sem vitte még el a pappert pedig neki már megy a stimuláció. Hamarosan beültije lesz, addig neki is vinnie kell a papírt.
Rózsa, igen, még mindig nagyon rossz állapotban vagyok a gyogyik miatt. De, már csak szombaton kell szednem. Ha megjön, remélem kicsit pihenhetek. Legalább 1-2 napig. Aztán jön a stimu. Egyébként én kérdeztem hány éves vagy. Én 42 vagyok és lesz babám.