A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Veronikusz!
Én sem sírtam.... csak rá 2 nappal de akkor állandóan Tóth doki meg vigasztalt hogy nézzek csak a lányomra ő irigykedik is rá hiszen sokkal több haja van mint neki :D
Nekem inkább az volt a nehezebb hogy egyik szülőm sem élhette meg az első gyermekem születését :( Tessék már megint könnyek...

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Borsa!
:cry: át tudom érezni a helyzeted :cry:

akkor beszéljünk is inkább másról! Emmával mit csinálsz órákon keresztül éjjel???? sétálsz? játszotok? és tudod pótolni az éjjeli nem alvást? Ez nagyon kimerítő lehet! :shock: Ő még szopizik! NEM???? az se altatja vissza? A foga kínozza ennire?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz,
rókakomával mi a helyzet????

Borsa,
Emmus???

Gyuzsó,
nagyon eltüntetek,minden oké????

emano/Andi
KépKép
emano

Veronikusz!
Hát fekszünk ringatom szopi cumi.... dehát semmit nem ér... és sajnos nappal sem pótolja :( én így fogyózom :D lesz ez még jobb is.

Andi!
szia!!!! hát taki múlik... Bali?
szupik az új cuccok :D

Adri
boldog szülinapot!!!!!!!!!4 férjem is 73-as :D

Orsi

borsa

A taki múlik,már köhögi a trutyit :?

emano/Andi
KépKép
emano

Emano!
jobbulást! :oops: :oops: :oops:
Róka Komát ma is ide ette a .... :x már nagyon unom! :)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Fú Veronikusz,nem irigyellek!!!Én hálisten nem öleltem át egyszersem a wc-t :lol: ........
LÁnyokkal is "ez volt a program"?

emano/Andi
KépKép
emano

Veronikusz!
Kitartást, együtt érzek én is Róka Kóma voltam a 12. hétig ...
már nincs sok mindgyá 14 ;)

Orsi

borsa

Andi!
ha már szakad fel a trutyi az jó :D Volt már az új doki néni?

nah megyek fürdetni...

Orsi

borsa

Paklincs!

Igen....június 6-án már három éves lesz :D .....közeleg az idő.
Elvileg júni. 7-től mehet oviba és fogom is vinni szoktatásra amíg nincs nyári szünet. Aztán augusztusban ha indul az ovi akkor már élesben nyomjuk 8) .
Éshát utána már mennem kell dolgozni mert letelik a szabim amit összeszedtem ezalatt a pár év alatt míg itthon voltam. (2004.10.21-től, akkor voltam 6 hetes terhes :) )
Ma voltam bent a munkahelyemen és mondták, hogy kb. 129 nap szabim van :shock: . Azért az elég jó :)

Kép
tikó

Borsa!
Azóta tud köhögni és azóta van jobban,mióta az új dokinéninél voltunk :lol: :lol: Sőt azóta a dokinénivel (újjal) beszéltem telefonon!Ő kértem,hogy hívjam,mi újság Baluval!!!

Tikó
129 nap, az jóóóóóóóóóó!!!Merre dolgozol?

emano/Andi
KépKép
emano

Jó esét!

Na már megint itt, Lara alszik, én meg már kivasaltam :wink: megcsináltam a vacsit! Várjuk Apát!

Cukipofa,
Én is úgy izgultam értettek!!!!
Fellélegeztem a végén!

A mikulás bulin csak a szöszi volt,
A barnahajú kisfiú, Ő Steffi Martinja, és nem Ő volt a mikulásbulin, hanem egy másik barátnőm kisfia Kristóf! De szerintem is hasonlítanak, és Steffi szerint is, így megbocsát gondolom!

Köszönjük a bókot!

Renáta,
Nagyon szép pocak!!
Mikor jön a következő?
Édesek a rucik!!

Gabbó
Ezt pont TE mondod egy bomba kismama!!! :wink:

Gabi,
Nagyon jók a képek!
Vigyázz nagyon magadra.
És hát a Forgó jó hely, hisz tudjuk. Alkalmas keresztelőebédre is!

Barbi
Ok, ok írok!
Szép estét mára!!!
Majd kérünk képeket Dancáról és a sok csajról!!!
A receptet meg mentem!
Köszike

Cukorfalat

Köszi szépen!! Igyekeztünk, hisz pasikat fogadott!

Veronikusz,
Igen, TE is nyertél!
:wink: Ő Máté Masni kisfia!
Te mit kérsz? Répi torta? Mit kiván kedves kismami?

Jajj, hát akkor tényleg vigyázni kell a Lányokkal, nem szabad a Papádékhoz vinni őket, még nem lesz publikus a dolog! :oops:

De édes Szofi hogy hagyott aludni, már vigyáznak is a kistesóra! De drágák!!! :wink:

23 Órakor? És reggeli dolgozott? Vagyis ma estig? Már otthon van? :roll:

Édes Kata!

Nevelőmamád már tudja??? :roll: És Öcséd mit szólt? Na Ő már tud majd segíteni? Vagy Ő is megy Bernbe?

Borsa
Merre jártál???
TE is ügyes vagy!
Mindenki megfejtette a rejtvényt!
Oda is postázom a tortát!
Ok, csak szólj!
Hogy vagytok??

Borsa Drága, engem is megríkatsz! :cry: Úgy sajnálom!

Zsu??? Hogy van Mica???

Andi
De jó! Kedves Trutyi nem várunk vissza!!!

Tikó!
Hú ez a szabi jól hangzik!!

ancsaboszi

Andi,

Akkor ezek szerint bejött a csere!
de jó!!!

Küldök azért nektek egy kis gyógypuszit!

puszi
Na megyek megterítek!

ancsaboszi

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, esélyem sincs mindenre reagálni... :lol:

Veronikusz,
Kata sztori frankó!! Annyira édes!! azért drukkolok, hogy Apukád ne fogadja rosszul a Hármaskát...
rókát küldd ide, elfér a kertben a sok vendég kutya mellett (kutya-csapa van a kertünkben, mivel nincs saját ebünk és lyukas a kerítésünk..)

Kati,
Orsi-születéstörténetét nagyon köszönjük!! nem mindennapi, az biztos!! végigizgultam ám!!!

Tünde,
én sem puszilgattam első pillanattól fogva! bújtam hozzá, folyamatosan szoptattam, hasramra raktam, csodáltam, de a puszilgatáshoz idő kellett.. :roll:
mekkora lányod van!!!!

Tikó,
tök jól hangzik a rengeteg szabid!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Ancsa!
Új dokinénivel biztosra mentem (ő volt a mi öcsikém és az enyémgyerekorvosunk :lol: :lol: )

emano/Andi
KépKép
emano

Linocs,
ikreknek is elég lenne a ruci!!! én sem bírok ellenállni ám!!! :lol:

Ancsa,
Lara fotók szuperek, olyan csini!! én tudtam ám, hogy Masni Máté, ezért én csak egy fél tortaszeletre jelentkezném.. :wink:

Emano,
tök jó, Balu jól van!!

Steffi,
küldjük a gyógymanóinkat!!!

Barbi,
iszonyú pasi Danca!!! kockáshas-tippek jöhetnek! :wink:

Gabbó,
:lol: :lol: :lol: kérünk fotókat!!!

Gabi,
látom, tuti időtök volt!! szépek nagyon a képek!! nekem is keresztben vannak az ujjaim!!

Reni,
nagyon kis csini pocid volt!!

mi jól vagyunk, reggel óta én is nurofent szedek, jobban is vagyok.. köszönjük a sok gyógypusszt, abszolút hatásos volt!!!
ma már sétiztünk nagyot veresgyházra az erdőn át!!
robogok fürcsizni...

KépKép
Kép
gyuzso

Nagyon köszönöm a szülinapi köszöntést mindenkinek.
Nagyon figyelmesek vagytok!

Szüléstörténeteket nagyon jó volt olvasni. Fogyott a papírzsepi. :wink:

Veronikusz
Nagyon ügyes Szofi az alvással. Tündéri lánykáid vannak és nagyon jók a sztorik is. Róka koma a talpára köthetné kicsit hamarabb is az utilaput. :lol:

Barbi
Danííí nagyon helyes kis pasi! :D :D :D

Steffi
Martin haja nálam nyerő :wink:

Köszönöm az együttérző üzeneteket is, de teljesen véletlen írtam le. Valahogy a szopi-fogyi témánál kijött belőlem. Ma kicsit érzelgős vagyok. Bocsi

Gyuzsó, Andi
Örülök, hogy gyógyultok!

Borsa
Remélem, ti is.

Szép estét mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Ancsa!Felismertem Martint :? hát hogyne ismerném meg azt a hihetetlen két szemecskét...
A másik kisfiúra gondoltam...Masni Mátéjára...ők is ott voltak a bulin, nem????? Csak hamar elmentek....nem jól emlékszem????
Még az elején mondtad is hogy jönnek Masniék...

Hát köszönjük a dícséreteket szüléstörténethez :D
Danié már nagyon rövidke...Éjfélkor pontban egy fájás, fél perc múlva megint és rögtön burokrepedésvízömlés...gyorsan felkelés, rohanás...morcos bácsi a kapuban mérges volt, hogy miért pont most...háromnegyed1kor papírmunka, szülőszoba, vajúdgatás, férjem hányni járás, Erika segít neki bogyókkal (én meg elvoltam az ágyon) és 2.55kor kibújás...

Szóval nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lenne a harmadik szülésem :D :D :D majd egyszer meglátjuk... :wink:

Egyébként sokmindenki szüléstörténetét nem hallottam még...
Úgyhogy tessék írni...MINDENKI

Borsa!Te egyáltalán emlékszel rám a korházból????? Én emlékszem csak nem tudtam, hogy Te vagy az...de jó lett volna ha együtt babázunk utána :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

Most két kép, mert megígértem.
A többit talán holnap.
Kép Esti program
Kép Ezt muszáj megmutatnom.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Köszönjük a hiányolást, de sajnos ma nagyon nem voltunk jól, pedig vasárnap már sokkal jobb volt!
Tegnap volt doktornéni kapott Áron antibiotikumot remélem ez gyorsan helyrehozza majd.
Orrszívás katasztrófa már nincs hangja... :shock:
Nekem hányinger láz...torkom és az orrom nagyon fáj...
Puszi,
Hanna

Kép
hanna09

Borsa
Babanetes turi érdekelne, szólnál, mikor lesz?

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Hanna
Jobbulást mindkettőtöknek!
Mennek a gyógypuszik++++++++++++++++++++++

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Hanna,
rengeteg gyógypuszi nektek!! Szegénykék, remélem hamar javulni fog Áron koma!!!!

Ancsa,
Larát is pusziljuk, hogy mihamarabb gyógyuljon!!!

Kati,
Daninak is küldtünk a pusszainkból, hogy segítsen!!!

ezt felejtettem el fürcsi előtt, de aztán jól eszembe jutott...
jóccakát Mindenkinek!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok csajok, őrület a termés :)

Hát én is nagyon meglepődtem, mekkorát hízott Boróka. Mondjuk éreztem is, meg láttam is rajta. Vicces, hogy jól eszik, de a nagykönyves adagját azért nem zabálja be, mert 4 óránként eszik csak,és így is... Biztos zsíros a tejem. Vagy ez hülyeség,és ő hazsnálja fel jól? és mindenki teje ugyanolyan?

Holnap, ha lesz időm, írok én is szüléstörténetet, bár az enyém császáros :)

Gyuzsó, azért én is pironkodnék, ha Kati nem írta volna le, szóval Benével én olyan bújós sem voltam. ott volt, elláttam, örömmel, de nagyon örültem, ha épp nem kellett vele sokmindent csinálni, és olvashatok, alhatok, netezhetek, stb. Tény, iszonyat kimerült, fáradt voltam, de nyilván nekem idő kellett. Amikor a 6. hét táján jöttek a sírós esték, nagyon sokat volt nekem is a hasamon, az tök jó volt, aztán olyan 3 hónapos lehetett, amikor feküdt az ágyon, én mellette (előtte ilyen se nagyon volt) és könnybe lábadt tőle a szemem. Azóta szerelem...

Veronikusz
, nem is tudok mit írni. Nemrég én szenvedtem így, és komolyan mondom, elmúlik, és elfelejted, de addig... :(

Lányok, teszek fel táblát, de sokatok még nincs benne, újak, látjátok majd, és küldjétek az adatokat.

Pussz

mtunde

Húúúúúú csajok, micsoda termékeny nap:) Alig győzöm olvasni :shock:

barimami:
Köszi a turis infót, majd meglesem. Ez nekem nagyon közel van. Mmint Kolossy.

gyuzso, ancsaboszi:
Köszi a kedvességet:) de sztem minden pocak aranyos :wink:
Tesó remélem a nyáron, de legkésőbb év végéig kap időt, hogy bejelentkezzen :D

borsa:
Voltam egyszer azon is. Tényleg mind1, tök egyformák. Köszi azért!

borsika
Küldtem privit.

veronikusz:
B6 vitamin? Nem segít a rókán?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

SZÓVAL AKI NINCS BENNE, ÍRJA MEG NEKEM AZ ADATOKAT!

Kép

Kép

Kép [/b]

mtunde

veronikusz

Neked is köszi, főleg a tündérkét, bár mostanában inkább sátánka :lol: de még a rosszaságokat is olyan huncutul követi el...

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Lányok, aki még nem tudja, hova adja az 1 %-ot, annak felajánlom közhasznú szervezetként az Országos Bábaszövetséget, aminek a Rákóczi Ági is, én is vezetőségi tagjai vagyunk. Továbbképzéseket tartunk, szakmai újságot szerkesztünk, nemzetközi kapcsolatokat ápolunk /és tagdíjat fizetünk/.
Szóval nagyon elkelne a segítség.
Adószámunk: 18442087-1-13
Szeretettel: Nováky Rita
nováky_rita

Andi,
Ja értem, de a lényeg hogy jó választás volt!
Akkor még Anyukád választott jól!
:wink:

Gyuzsó
Nagy séta?
Az tök! :lol:
Küldök neked sok, sok gyógypuszit azért.
És mi is köszönjük!!!

Megkapod az egész szelet tortát!
Ok?

Cukipofa
De, de jól emlékszel!!!

Adri
Ez mind a két kép fantasztikus!
A fürdős azért mert fürdős! A másik meg ilyet én is akarok majd! Úgy tetszik! :wink:

Hanna,
Jajj szegénykéim!!! :cry:
Küldjük a sok gyógypuszit, van aki ápol Titeket? Apa?

Tünde

Tök jó az új kép, de milyen szokatlan is egyben!!!
Most akkor a Borókát vagy a Villőt használjátok? Mindkettőt?
Akkor is várjuk a történeted! :wink:

Köszönjük a táblát,
De aranyos vagy, hogy még erre is van időd!
De jó, hogy ennyi kismami van!
És Veronikusz hiányzik a kékből, meg Zsófi is! Küldjetek adatot, szeretnénk látni!!!
:wink:

ancsaboszi

Gabi
Nagyon boldog szülinapot kívánok!!!
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Gabi!
nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk
Szabójék (Dejákék után szabadon)
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Gabi,
nagyon sok boldogságot kívánunk szülinapod alkalmából!!!

KépKép
Kép
gyuzso

sziasztok,
tudnátok nekem segíteni? Vidánál szülök március elején és mivel fontolgatom az eda-t altatóorvost is akarok választani.
azt hiszem 3 van opcióban, dr. Tulassay Eszter, dr. Iványi (bár ő már állítólag nem nagyon vállal de egy barátnőm vele szült 2 éve és nagyon dícsérte) és egy harmadik, akinek nem jut eszembe a neve

nektek van tapasztalatok valamelyikükkel kapcsolatban?
Vida állítólag annyira nem eda párti, Ferenczi Erzsi a szülésznőm azt mondta bármelyikük jó

köszi előre is

KépKép
judit18

Emano!
Hogy van a nagyfiú ma?
Sajnos náluk is fajansz skubizás volt. :oops:

Borsa!
Az még ilyen állapotban az örökkévalóságnak tűnik. :D

Ancsa!
Édes vagy de én most inkább egy Rókamentes napot kérek! :D
Férjem este 8-ra jött haza.
Öcsém meg nem megy, de elég rosszul viseli a lányok hisztieit, nem hiszem, hogy túl gyakran fog jönni hozzánk. :D ő most komoly egyetemista. :D :lol:

Gyuzso!
Örülök, hogy jobban vagy! :D
Ha tudnád, hogy én hova el nem küldtem ezt a kis vöröst, de folyton visszajön. :D azért köszi. Még birkózom vele egy kicsit. :D

Phadri!
Jaj! Nagyon jóóóók a képek!!!
Sajnos Szofi múlt éjjel nem ismételte meg a bravúrt! :oops:

Hanna!
Oh!!!! Ti szegények!!!!!! :oops: mielőbbi jobbulást!!!! Sok-sok gyógypuszit küldünk!

Tünde!
Köszi a bíztatást! :D rám fér!

Renáta!
Ismerjük a huncut csínyeket. Nem kell bemutatni. :D nehéz megállni ilyenkor röhögés nélkül. :D
Már próbáltam! Sőt vettem be Cocculine-t vagy mi a fenét is. Az homeos és fél óra múlva jött vissza mind a kettő. :oops:

GABI!
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Judit
Én is Vida dr.-nál szültem, de EDA témában nem tudok segíteni. Talán a többiek.

Még néhány kép, aztán ígérem képileg lelövöm magam.
Kép Mátyás, a király
Kép Kalózom és a fába szorult féreg
Kép Egy ilyet is
Kép Kedvencem a távirányító

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

köszönöm szépen a köszöntéseket!!!nagyon jólesik!
Anyukám tudna most születéstörténettel jönni....
ma 32 éve láttam meg a napvilágot a MÁV kórházban ,délután 1/2 5kor. ANyunak könnyű dolga volt, mivel a Rudasban laktunk (mai Podmaniczky utca) 4kor átsétált a kórházba én meg (a kis aranyos) fél óra alatt kibújtam,,,, :D :D :D Apukám addig nővéremmel otthon várta a fejleményeket. :D

Most jöttünk haza a védőnőtől, ami ugye múlt hétre volt esedékes. Szóval Enci 15.5 kg, és 93 cm. 18 foga van. ,meg minden rendben...ennyi volt a státusz vizsgálat. Ja meg felírt a doki szurit agyhártyagyuszi ellen. ez a pneumo. Pedig már be lett oltva a Neis Vac-cal az is az ellen van. De ez is arra van....csak ez drágább és 2 éves kor után adják be???valami ilyesmi..
na mindegy, szóval majd kap még 1 szurit,,,,a drágám.

most röviden ennyi!!!megyek főzni......
puszi majd jövök.... :D
Vendég

Gabi, BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED!

Judit, ment privi!

Tünde, hihetetlen vagy, hogy kétgyermekes anyukaként még táblákat is fel bírsz rakni! Minden elismerésem a tiéd!! És jó az avatar! :wink:

Adri, nagyon édesek a képek!!!!

Veronikusz, jaj, te szegény!! Reménykedjünk, hogy a kisfiúk másképp hatnak rád és így csak a 9-10. hétig leszel rosszul :wink:
Jaj, lehet, h rosszul írtam, 6 kiló ment le 5 hónap alatt!! :D De rajtam összesen annyi volt pluszban, szóval ezzel el is értem a versenysúlyom nagyjából (55-56). Meg a fokozatosság mindig jobb, mint a hirtelen fogyás, akkor tartós!

Én sírtam, amikor megláttam Danit, de ez annak is köszönhető, hogy volt időm BŐVEN megemészteni, hogy szültem és már nagggyon izgatott voltam, ugyanis ugye a végén altatás lett belőle, így eltelt majdnem 6 óra, mire végre a poszt-operatívra áttolták nekem Danit (az a vicces, hogy ráadásul párom fényképezkedett vele, telefonján átküldte a rokonoknak, barátoknak, apukámék felhívtak és mondták, h milyen szép, aranyos baba, miközben én még nem is láttam, szóval én voltam az utolsó kb., aki meglátta :D de az imádat azóta is töretlen :D )

KépKép
barimami

Vica Rékájának és Petyának boldog boldog hófordulót kívánunk!!

Gabi,
rövid születéstörténet.. kis fürge!! :lol:
de mindkettő, agyhártyagyulladás ellen van, csak az egyik bacit Neisserianak, a másikat meg Streptococcusnak hívják.. az agyhártyagyulladás csak a tünet, sok minden okozhatja, nyilván e 2 ellen tudtak hatékony vakcinát csinálni..
ugye ott van még a kullancs által okozott is... :roll:
mi is beadatjuk, fő a biztonság, de mindenki dönthet saját érzései szerint!!

Veronikusz,
megpróbáljuk elkapni a kis vöröst!!! reméljük, már nem tart sokáig!!!

Adri,
micsoda csapat!! persze távirányító menő, mi? nálunk a mobil a sláger!!

Ancsa,
köszönöm az egész szelet tortát!!! nyamnyam!!
:lol:

Kis betegeink hogy vannak? Áron-Hanna? Martin? Lara?

Mi sz.rul aludtunk, sok forgolódás, hajnal 3-kor egy rotty, fél ötig táncparti a nappaliban, negyed nyolckor végleg keltünk.. szép napom lesz.. :lol: de kemény vagyok!!! :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Hahooo Lányok!

Nem nagyon tudok most jönni, olvasni is csak nagyjából jó pár napja... :(
Viszont akár hányszor beleolvasok mindíg róka komát emlegetitek.
Veronikusz kitartás! Hátha így könyebb elkergetni... :P :P :P

Kép

Kép
vkbrigi

Kristófnak is boldog hófordulót!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Bocs a hosszú nem jövésért...
Szombat este megjöttünk a síelésből, még aznap éjjel vissza is olvastam, de reagálni már nem volt időm, pedig micsoda hír várt!!!

Veronikusz
! Hatalmas gratula, hátha együtt leszünk bent!!!

Aztán vasárnap párom szülinapját ünnepelte mindkét család, hétfőn próbáltam utolérni magam (nem sikerült...), tegnap reggel meg hozzám is ideért a róka... :? A reggeli háztartási keksz majdnem rögtön visszajött, aztán egész nap nem ettem semmit, majd este azért megmértem a lázam, és 38 volt... Szóval nem a terhesség okozta, hanem valami vírus... Nem tudom melyik a jobb... A múltkori kutakodásoktól már okosabb lettem, így most éjjelre bevettem egy algopyrint, reggel nem is volt lázam, de még mindig szarul... eddig ma 1 pohár tea és 4-5 ropi csúszott le...
Párom itthon maradt, szerencsére, mert nem bírtam Lénát ellátni. Veronikusz, nem tudom, te (és a többi hányós), hogy csináljátok, minden elismerésem a tiétek... Én több, mint 10 éve nem hánytam...

A síelés fantasztikus volt, gyerekek nagyon élvezték a havat, meg persze mi is. Én csak 3 nap csúsztam, akkor is csak 1-1 menetet, és azt is nagyon óvatosan, de így is nagyon jó volt.

Az összes fénykép fantasztikus, meg sem próbálok mindenkit név szerint megdicsérni, több, mint 1 hét termését elég lehetetlen...

Paklincs
! Utólag is boldog szülinapot Kisjankónak, szüléstörténetet én is megkönnyeztem ám!

Tünde! Léna nyakban én meg tolom a babakocsit nálunk is volt már, csak ugye (még) üres volt a kocsi... :lol:
Beraksz majd a felső táblázatba is, ha lesz időd? Doki-szülésznő (remélem) ugyanaz, és 2008.09.23-ra várjuk Ketteskét!

Ancsa! Nagyon jók a bandázós képek, meggyógyul mindenki, és össze kéne hozni egy angy talit! Nekünk jó nagy nappalink-étkezőnk van, már tetszelte sok gyerek együtt, gyertek!

Mikor lenne jó? Inkább délelőtt vagy inkább délután?

Na, megyek, visszafekszem, ennyi ülés egyszerre elég volt, majd később reagálok a többieknek, meg a többi témára!

Legyetek jók!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Adri, képek nagyon jók! És persze a jelmezek is!

Gyuzso, neked van valami titkos naptárad, vagy hogy csinálod ezt, hogy mindig mindenkinek tudod a hófordulóját? Ügyi vagy! :lol: Én erre képtelen lennék.

Veronikusz, ez a sok róka szörnyű lehet! Jobbulást de gyorsan!

Ancsa, naneee! Én meg a bomba!? Makó Jeruzsálem.

GABI (hajrá gabik!) NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NEKED!

Mindig eltervezem miket írok, aztán meg egy pillanat alatt elfelejtem. Öregednék? :?

ENI? Hol jársz? :wink:

Barbi, Dani olyan de olyan helyes kissrác! Imádom a kékszemű pasasokat. (soha nem is volt barnaszemű pasim :lol: )

Két kép. Az egyik tegnapelőttről sulifarsangon, a másik pár napja Zsombi gatyája Sári fején.

Ja, és mondja Sári hogy ada ada. gyk:anya anya Apáját már régebb óta emlegeti persze. Naná, hát szerelmesek. :lol:

Kép

Kép

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Hihetetlen mennyire NEM hasonlítanak rám a gyerekeim... :cry: :lol:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Sziasztok!

Gabbó!
Bombajók a képek! Levágattad a hajad? Tök jó így Is!

Gabi!
Ezt neked sok szeretettel és Isten éltessen még nagyon sokáig!

Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Adri!
Nagyon jók a képek! Te voltál a tervező/kivitelező? :D

Barbi!
Bocsi, te jól írtad, csak én álmodtam hogy napot írsz :lol:

Gyuzso!
Elismerésem!!! :oops: neked se valami könnyű! Szemeid lassan begyógyulnak! :oops:

VKBrigi!
Köszi, de már kezdem nagyon sajnálni szegény kis vöröst. Biztos sokat csuklik! :lol:
Egyszer láttam is egyet élőben. Kedves kis jószág. :D

Zsófi!
Az tök jó lenne ha egyszerre szülnénk!!! :D:D:D
Neked meg mielőbbi jobbulást!!!! :oops:

Gabboka!
Nagyon szépek vagytok!!! Ezek a szemek!!!! WOW! Puska már van? :lol:

Képzeljétek! Kata központi kérdésévé vált az én rosszullétem. :lol:

-Anyuci! Hova mész?
-WC-re.
-Hányni?
-nem.
-Akkor jó.

Másik:
-Anyuci! Amit most eszel azt ki fogod hányni?
-hát! Van rá esély.
-nem, nem fogod kihányni. :lol: (ez ma délben volt) :lol:

Férjem este hazajött az volt az első, hogy beszámoljon neki, hogy én rókáztam. :lol:
bocsi, de ez olyan aranyos volt számomra, azért írtam le. :oops: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Zsu!
Minden elismerésem, kemény csaj vagy :lol: :lol:

Zsófi!
Gyógypuszik++++++++++++Ti hol is laktok? Én benne vagyok a nálatok való bandázásban! :lol: Mikor mész legközelebb dokihoz?

Veronikusz!
De édes ez a kiscsaj! Pont ma meséltem róla a szomszédomnak!

Adri!
Jók a képek nagyoon!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Gabbó,
persze, én is csalok, a memóriám sem ennyire tuti, de ez legyen a mi titkunk!! :lol: :lol:
megérte kivárni a legújabb fotókat, mert nagyon tutik!!!
kérünk Zsombiről szembeképet, hogy jobban lássuk, mennire nem hasonlít rád!!

Zsófi,
izgultunk picit Értetek.. de nagyon örülünk, hogy feltöltődtél, pihentél, jól éreztétek magatokat..!!!
róka koma pakolhatna Tőled is!!! Lénussal meddig voltál oázós?

Mica ébred a 2,5 órás szundijából.. aki hajnalban bulizik ugye, az bizony elfárad!!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Zsu!
Martin egész jól aludt, de a hülye köhögés mindig felébresztette, de már annyira jól aludna pedig! Na sebaj, majd, ha már eddig vártam egy két hónap nem oszt nem szoroz :lol: Éjjel 3körül martin is bulizott egy órát, de ő csak forglolodott, köhögött aztán 7kor ébresztő volt, de tistza mák volt még szegénykém. Aztán 9körül kihányta a slejmet amit lenyelt, örültem neki, jobb így. Szerinted? Többiektől bocs, tudom ez nem a legjobb téma, veronikusz ide se nézzen! Ja én is öklendeztem vele. Most egy órája alszik szegénykém.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi! köszönöm szépen,nagyon szép!!! :D :D :D és Martinnak jobbulást!!! :D :D

Gyuzso! igen vmi ilyesmit magyarázott a doki is..a kullancs ellenit tavaly is beadattuk (mivel kertes ház-sok az állat :lol: )
meg idén is befogjuk májusban (és akkor 3évig azt nem kell)
meg ezt a pneumot majd most. már tele van a füzete Encinek annyi oltást kapott 8)

Veronikusz! de cuki Kata, a lényeg a lényeg :wink: kitartás!!!

Kriszta???

Monácska??
Borsikaasszem te kérdezted,hogy most szeretnénk-e kistesót... hát igen,mielőbb. sőt,tavaly... szóval most telt le a félév miután próbálkozhatunk újra (aug-ban sajnos meghalt babukám :cry: )és már nem győzöm kivárni.... :oops: :oops: :oops: azért mondom mindenkienk hogy küldje erre a gólyát!!!! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Hát nem is tudom, hol kezdjem...

Cukipofa,
nagyon köszi a történetért!! Én is kicsit nehezen tudom elképzelni, hogy elsőre olyan kötődés legyen köztünk, mintha évek óta nevelgetném (a 9 hónap és a mostanában gyakori elérzékenyülések ellenére), de hát ezt úgyse lehet gondolom elképzelni. Csak azt remélem, hogy nem lesz nagyon gyűrött és deformált és sárga/lila, mikor találkozunk :lol: Persze, ezt ő is elvárhatná tőlem... :lol:

Gabi,
neked is köszi a történetért, szóval így is lehet! Könnyen, gyorsan, lazán, mint a profik :D Na majd én is én is! Bár tudom, elsőre ez esélytelen.

Linocs,
nagyon szép 'kis' ruhatárad van, irigyellek érte!!

Annyira kedvem lenne egy kis turkáláshoz, válogatáshoz, van valakinek kedve csatlakozni. Jövőhét?

Renáta,
ruhabörzét már én is kinéztem és még épp jókor jön, még fogok tudni mozgolódni remélem.

van aki szintén jön a babaruhabörzére? Összefuthatnánk ott is (egy habos sütire :lol: )

tényleg, akinek van kinőtt rucija és árulná, én fotók ellenében vevő vagyok.

Mtünde,
bevennél engem is a táblázatba, lécci.
szül év: 1982
lakhely: xii ker
doki: Dr Szalay János
lánykát várunk május 15 körül
(szülésznő még bizonytalan)

EDA téma engem is érdekel, ha valaki azzal szült elmesélné, hogy ez hogy megy? Előre kell jelezni? Mennyivel előtte? Közben is kérhetem, ha nagyon nagyon...? Jó, tudom, ez egy kicsit ciki, de csak nem hagy nyugodni..

Zsofizsofi és Veronikusz
kitartás a rókához! Én is küldök képet, ez a mi családi Rókánk, aki remélem még sokáig nálunk marad!
Kép Kép
(Nekem nincs babás képem, mostanáig ő a szívem csücske.)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?