A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Na, jó! Én is elmesélem. Ma ugyebár nincs dokker, ezért a dokinéni vizsgált, hát mit ne mondjak, jól megdugott engem is azzal a micsodával, mert nehezen találta meg a petefészkemet.

Egyébként nagyon jót nevettem. Annyira jó hogy ilyen bolondok vagytok.
Dita, a póstást hagyd a póstásnénak. Vigyázz a saját donorodra. Te szoktad mondani, most idézlek : szuuuuuuszáááááááá.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vicky!

Természetesen Neked is ott a helyed a sorban, nem maradhatsz itt, jössz velünk a másik fórumba :lol:

Kép
akire79

akire: Köszi :) Megyünk.

Találtam egy nagyon jó viccet, csak egy kicsit hosszú:

A Smith család évek óta hiába várja a gyermekáldást, így nagy nehezen arra az elhatározásra jutnak, hogy fogadnak egy bérapát. A nagy nap reggelén Mrs Smith idegesen várja a jelentkezőt.
Eközben egy házaló fotós csenget be az ajtón, hátha sikerül egy kis munkát találnia. Mrs Smith ajtót nyit.
- Jó reggelt asszonyom, azért jöttem...
- Ó, tudom miért jött. Már nagyon vártam - mondja Mrs Smith.
- Tényleg? - lepődik meg a fotós. - Nagyon jó. Tudja, a gyerekek a specialitásom.
- Ebben bíztunk a férjemmel. Jöjjön be és foglaljon helyet! Hamarosan Mrs Smith a tárgyra tér:
- Nos, akkor hol kezdjük?
- Bízzon csak mindent rám! Azt hiszem, kettőt csinálnék a fürdőkádban, egyet a kanapén és talán néhányat az ágyon. Esetleg a nappali is mókás lehet...
- Fürdőkád, nappali? Nem csoda, ha a férjemnek nem sikerült eddig.
- Nos, asszonyom, senki nem tud minden alkalommal tökéletes dolgokat produkálni. De ha kipróbáljuk több pozícióban, különböző irányokból, biztos vagyok benne, hogy elégedett lesz az eredménnyel.
- Úristen, az nagyon sok... - sóhajtja Mrs Smith.
- Asszonyom, az én szakmámban az embernek muszáj időt szánnia a munkájára. Meg tudnám csinálni öt perc alatt is, de biztos vagyok benne, hogy elégedetlen lenne vele.
- Hát, nem is tudom... - motyogja Mrs Smith.
A fotós előveszi a tárcáját és kihúz belőle egy sorozatot a legjobban sikerült gyerekfényképeiből. Megmutatja az elsőt:
- Nézze csak, ezt például London belvárosában, egy busz tetején csináltam!
- Úristen! - kiált fel Mrs Smith előhúzva zsebkendőjét.
- És ezek az ikrek is elég jól sikerültek, pedig az anyjuk nagyon megnehezítette a dolgomat.
- Megnehezítette?
- Igen. Végül ki kellett mennünk a Hyde parkba, egyébként nem is sikerült volna. Képzelheti, milyen nehéz volt ott a sok ember között. Annyian jöttek oda, hogy négy-öt sorban is lökdösték egymást.
- Négy-öt sorban? - kérdezi Mrs Smith tágra nyílt szemmel.
- Igen - mondja a fotós. - Az anyjuk nagyon hisztis volt. több, mint három óra hosszat sikítozott folyamatosan. Gondolhatja, milyen nehéz volt koncentrálnom. Aztán besötétedett, úgyhogy a végét már sietve kellett ellőnöm. Amikor meg a mókusok elkezdték rágcsálni a felszerelésemet, csomagoltam és hazamentem.
- Azt mondja, tényleg megrágcsálták a, hmm... felszerelését? - hajol előre Mrs Smith.
- Igen, így volt. Nos, asszonyom, ha készen áll, akkor behoznám az állványomat.
- Állványát?
- Persze. Szükségem van rá, a felszerelés olyan nagy, hogy nem tudom sokáig tartani. Asszonyom? Asszonyom?... A fenébe, hát nem elájult?
vicky79
Budapest III. kerület

[quote="vasikáé"] írta:vasikáéSzerintem már hiánya van :wink:

Vasikáé!

Te férfiemberek szakértője :D Akkorát nevettem ezen.
Egyébként más nőkolleggákkal kikövetkeztettük, hogy néha a pasiknak is "megjön", mert nem lehet velük akkor bírni. Nem lehet, hogy nekik is van ilyen hormonális ciklus? :shock:

Szöszi!

Ne is érezz semmit, majd csak a zebrás teszt miatti boldogságot!!! Belevágunk 6-ik inszembe, lesz ami lesz. Még el se kezdtem, de tuti hogy sikerülni fog.

Remény!
Hogy vagy, jól vagy? Tünetek, hm? :P

Zoe!
Ha még nem vagy rá kész, inkább pihenjetek, kapcsolódjatok ki, meg kell ezt emészteni. Velünk feleennyi rossz nem történt, de még az is kiborított. Kívánom, hogy a megfelelő mennyiségű erő és kitartás veletek legyen és az erőfeszítéseitek meghozza a sikert, nagyon drukkolok hogy minél hamarabb összejöjjön.

Akire!
Vicces lehet ez a műkörmösdi :D :D Nekem nincs de még így is elbíbelődök a bogyókkal. Ja és a tisztasági betétet naponta 2x cserélek. Engem baromira zavar, de ha ez kell a sikerhez.....rajtam ne múljék

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok Lányok!

Örömmel veszem észre, hogy itt aztán pörögnek az események! Olvasó üzemmódban követem a fejleményeket, és mindenkinek drukkolok!

Mindenkinek hajrá! CSAK ELŐRE VAN, NINCS VISSZAÚT! Értitek?

Gratulálok Trix!

Ditta: Türelem, nem könnyű a pasikkal, de azért nélkülük sem lenne az igazi! Ügyes voltál!

Nálunk jövő héten lesz aktuális a 20. napi vv., még kezdő stádiumban vagyok a lombik témában.

Apjuk ma ment volna második mintavételre, de sajnos nem tudtuk, hogy időpontot kell szerezni! Szóval kárba "veszett" négy nap (hupsz), vagy mégsem!?!?! Megyek!!!

Tudtok ajánlani linket, ahol nagyjából világossá válik, hogy mi a folyamata a lombiknak? Ha megvannak az eredmények, a következő ciklusban indul is a mandula??? Hallottam, hogy keddenként van előadás a Jánosban, de sajnos nem tudok elmenni, mert meló van!
Örülnék neki! :D

Jó éjt!
Anna
Vendég

AKIRE
Hát nem tom nekem még nem hozott szerencsét a laptetű! Sőt!
De Trix-nél is így kezdődött úgyhogy reménykedem, hogy nálam is bejön ezúttal! :?

VASIKÁÉ
Nem hiánya volt, mert előtte volt bent a "szobában" Tudod abban a bizonyosban! :D

Tegnap megkérdeztem miért volt olyan hülye, bár sejtettem, mert nem tud a valagán megülni 10 percnél tovább. Itthon elvan de ha már nincs semmi a tévében akkor nyüszög és inkább elalszik. Látványosan tud unatkozni.
Neki lételeme hogy tegyen valamit. Örökölte a szüleitől. Ők is télen meg vannak halva, alig várják a tavaszt hogy kimehessenek a kertbe füvet nyírni meg kapálni, ültetni. Ilyenkor télen csak marják egymást odabent a házban.
Én mivel nő vagyok feltalálom magam hisz mindig van takarítanivaló, főznivaló, pakolnivaló, mosnivaló, vasalnivaló és még sorolhatnám, nekem nincs időm egész hétvégén vele foglalkozni. Örülök ha délután 4 körül végre le tudom tenni a fenekemet annyi meló szokott lenni. Visszatérve a hosszú várakozásra, mondtam neki, hogy én már hányszor ott ültem naphosszat, bevonatozgatva a hideg szélben és hóban, sokszor délutánig vártam a két perces ultrahangra, és kint kellett várnom az esőben is sokszor az ajtó előtt, majd odafagytam. Most meg soron kívül mehettünk be, és egyből foglalkoztak velünk. Minderre a válasz az volt, hogy jól van, jól van, de neki akkor is nagyon nehezére esik egyhelyben ennyit várakozni. Persze nem is evett, ivott hiába mondogattam neki, más pasik is kajázgattak miközben várakoztak, és ettől is baromi ingerült szokott lenni, megjegyzem én is mert amikor korog a gyomrom még gondolkodni sem tudok.
Na mindegy, még egy ilyen tortúrát nem kell végigcsinálnunk, mert ez sikerülni fog már.

Hát sajnos mindenkinek vannak hibái. A páromnak több is. A legtöbb egyébként örökletes. Látnátok az apját, nem csak kinézetre ikerpár, a természetük is teljesen egyforma, éppen ezért nem is jönnek ki egymással, alig látogatjuk őket pedig itt laknak a szomszéd faluban. Egy ideig sokat mentünk hozzájuk, de mostanában már nem mert elég sokat okoskodik a papa amin a párom hamar felhúzza magát, és inkább megkiméli magát azzal hogy ritkán megyünk.

Azt vettem észre egyébként hogy leginkább akkor ilyen velem amikor emiatt a babás téma miatt kell feküdnöm vagy kell pénzt költeni, mert feleslegesnek tartja, hisz évek alatt nem tudott rajtunk segíteni senki, és már nem hisz benne. Lehet hogy ő már feladta volna, hogy ha én nem kötöm ennyire az ebet a karóhoz.
Amikor szimplán lebetegszem pl. múltkor jött mindenhonnan, hánytam, elájultam stb. akkor édi volt. Mondta, hogy egész nap feküdhetek, majd találnak valami kaját, és sokszor benézett rám a szobába, hogy alszom-e vagy ilyesmi.
Kicsit belegondoltam az ő helyzetébe is, ő már régebben mindenféle erőfeszítés nélkül összehozott egy gyereket most meg ennyit kell neki várni rá és kiadni sok pénzt feleslegesen. Mi már milliós tételeknél járunk sajnos, és ha belegondolunk, hogy abból a sok pénzből már Bogyónak mi mindene lenne, kiskirály, vagy kiskirálylányként tarthattuk volna annyi pénzből. Több mint 3 éve járunk orvosról-orvosra. Valahol megértem őt, de nem tehetek ellene, én nem tudok ölbetett kézzel a csodára várni.
Az is lehet egyébként hogy a munkahelyen szemétkednek vele az emberek emiatt IS, mert az elején hallottam hogy cseszegetik, hogy nem tud összehozni egy gyereket, biztos szar lehet ezeket a rosszindulatú megjegyzéseket lenyelni.
Nagyon gonoszak néha az emberek, hiába tudják hogy az előző kapcsolatomban sem jött össze a bébi mégis őt okolják.

Bocsi, hogy hosszan elkalandoztak a gondolataim..... :oops: :roll:

RONY
Ez ám a hozzáállás! Drukkolok, hogy ne kerüljön sor a lombikra! +++++++++

ANCSRACS
Ha megvannak a vizsgálatok akkor valszeg azonnal kezdhettek. Nekünk pont úgy sikerült konzira mennünk, hogy a 19. napon voltam, és azt mondta a dokim, hogy ha szeretnénk akkor kezdhetünk akár ma, mert long protokollnál kb. a ciklus 20. napján van az első szuri. Csak közben rájött hogy nekem abban a hónapban volt a hysterom ami után egy ciklust ki kell hagyni. Emiatt kezdhettünk csak később.

Hogy mi a menete ez nagyban a protokoll választáson és a gyógyszereken múlik, mert mindegyik más, Nekem longom volt, mint mondtam ezt a 20. napon kellett kezdeni a decapeptyl szurikat, 14. nap után vérvétel és ultrahang. Aznap kiírták a stimuláló injekciókat. Rá 5 napra megint ultrahang. Utána már kétnaponta volt vérvétel és ultrahang, hogy tudják kontrollálni a hormonjaidat és a tüszőid növekedését. Minden egyes alkalommal felírták a stimus lapodra, hogy milyen adagokban folytasd tovább az injekciózást. Végül amikor már olyan állapotban vannak a tüszőid hogy leszívhatóak legyenek kapsz egy tüszőrepesztő injekciót amit általában az éjszaka folyamán kell beadni, vagy beadatni, és következő utáni nap már leszívás, melyet nem érzel mert altatásban csinálják. Előfordulhat fájdalom később, de ki lehet bírni. Beültirre már valszeg semmit nem fogsz érezni. Másnap lehet telefonálni, hogy a leszívott petikék közül mennyi termékenyült meg. Akkor mondják meg hogy mikor lesz a beülti, kb. 3-5 naposan kaphatod vissza őket. Adnak időpontot mikor kell megjelenni. Két kis szúrást fogsz érezni amikor visszahelyezik a pocakodba őket. Ezennel már kismami is lettél, hiszen ott van a két kis drágaság a pocakodban amire nagyon vigyázz, sokat kell pihenni. A leszívás napjától számított két hét múlva kell menni a vérvételre ahol is egy jó magas hcg-t fogsz produkálni, és veled is közlik, hogy nagyon terhes lettél, és gratulálnak! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha van egy kis időd és érdekel a blogmban részletesen leírtam mi történt eddig velem. :wink:
Sok sikert kívánok neked. Csak pozitívan!

dita75

Szép jó reggelt Csajszikák!

Annyira aranyosak vagytok, Mindegyikőtöknek köszön szépen a gratulációkat! :)
Tegnap már nem jelentkeztem, mert a Drágámmal próbáltuk feldolgozni, hogy mi is történt valójában!
Olyan hihetetlennek tűnt, de mégis csodálatos érzés volt!!! :D

Norbi, a férjem annyira biztos volt benne, hogy sikerül.
2006 nyara óta próbálkoztunk, mindezidáig eredménytelenül.
2003-ban voltam spontán terhes tőle, csak az a Kicsike nem maradt meg nekünk (8-dik héten elhalt)! :(
Azóta sajnos elromlott a spermakép, emiatt csak a lombik jöhetett szóba. :( :?

A tegnapi napról nagyon szívesen beszámolok, remélem Ti is mihamarabb eljuttok idáig! Őszintén kívánom, hogy így legyen!!! :)

Reggel már 7:15 körül BMC-ben voltam. Mikor sorra kerültem a recepción, elmondtam milyen vizsgálatra jöttem.
Ott megkérdezték tőlem, hogy jól érzem-e magam és a sok sikert kívántak! :)
Kb. 7:50 körül már le is vették a vért! Ha hiszitek, ha nem, ott is laptetős voltam! Egyből eszembe jutottatok, valahogy éreztem, hogy ez tényleg jót jelent! :) :) :)

Aztán leültem, vártam, egyszer csak megláttam Vasikáét, felismertem a fotójáról és odamentem hozzá.
Nagyon jó benyomást tett rám! Aranyos volt végig!!! :)
Majd megjött egy másik lány, akivel együtt voltunk leszíváson és beültetetésen. Együtt vártunk tovább és dumcsiztunk, jól telt az idő. :)
Azt hozzá se kell tegyem, hogy ismételten sokan voltunk! :( :?

Egyszer csak, egész korán úgy 10 körül, kinyílt a Zeke doki rendelőjének ajtaja, még nem is számítottam rá és hívtak.
Egy terhes kismamával egyszerre. Ekkor már olyan érzésem volt most csak jó híreket kaphatok!!! :D

Egyből mehettem is be és megláttam az embriológust is odabent. A szívem nagyon kalapált ekkor már!!! Leültünk. :)

Erre a doki elkezdett mellébeszélni! Ugye magát kevertem össze a múltkor valakivel? :? Erre mondtam neki, hogy igen.
És a maga férje volt olyan ideges legutóbb, hogy legszívesebben rám borította volna az asztalt? :? Erre is igent
válaszoltam. Ők meg csak mosolyogtak! Tudtam én még hogy vissza tudok vágni majd a férjének!!!! :lol:

(Ehhez tudnotok kell, hogy beülti napján a Konc doki nagyon későn írta alá a zárójelentéseinket,
ezért sokáig bent voltunk és Norbi nagyon sajnált engem és ez akkor kiült az arcára. Már
9:45-kor kidobtak minket a szobából és 15 óra után kaptuk meg a zárójelentéseket. Persze mindketten bementünk
a Zeke dokihoz, és a Drágám arcára kiült a düh. Megkérdezte akkor a doki, hogy magának meg mi baja van?
Elmondta neki, hogy mennyire sajnál engem meg aggódik, erre a doki megnyugtatta. Már akkor nagyon bizakodó volt
a dokker, azt mondta, hogy terhes gyanús a dolog. Blasztok, szép vastag nyálkahártya, csak terhesség lehet a vége :D )

Ezután jött a meglepi: maga nagyon terhes!!!
:D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tényleg nagyon terhes, szép magas lett a HCG, ami ikerterhességre utal!!!!!!!! :lol:

Nagyon kedvesek voltak velem, az embriológus is egy tündér!!! Végig mosolygott rám, nagyon hálás vagyok neki!
A doki is nagyon jó fej, nagyon kedvelem őt! Őszintén hálás vagyok nekik!!!

Közölték még velem, hogy még van három kis embrikénk (úgyszintén 6 naposak) lefagyasztva, később lehet majd
kistesóért jönni!!! :)
Ezután kaptam még utro-t és egy újabb beutalót jövőhét csüti vérvételre ill. UH-ra. :)
Végezetül gratuláltak és azt mondták vigyázzon Magukra! Meghatódtam, de nem sírtam, viszont őrülten boldog lettem!
Leírhatatlanul!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kijöttem az ajtón, mindenki engem nézett és ekkor kitört belőlem a boldogság! Legszívesebben kikiabáltam volna az egész világnak, hogy terhes vagyok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerintem mindenki tudta, hogy mi történhetett odabent, mert fülig érő szájjal jöttem ki a doki a szobájából!
Ezután az aranyos Lányok gratuláltak nekem!!! Ez annyira jól esett!!! :)

Párom sajnos nem tudott velem ott lenni, mert be kellett mennie dolgozni. :( :?
Ezért először Őt hívtam fel! Nagyon boldog volt!!! Ezután a család összes tagját, mindenki nagyon örült!!! :lol: :lol: :lol:

Norbi csak később tudott jönni értem, olyan 13 óra körül, így "sorstársaim" eredményét is meg tudtam várni.
Sajnos nekik nem sikerült. 4-en voltunk eredményhírdetésen tegnap, de csak nekem sikerült. :( :? Nagyon szerencsésnek
éreztem magam, közben lelkiismeretfurdalásom is volt a többiek miatt. Tudom, hogy ez hülyeség, de emiatt egy kicsit
kellemetlenül éreztem magam. Próbálom ezen túltenni magam és csak magunkkal foglalkozni! :)

Egy óriási aggodalmam azért van: a korábbi vetélésem, aminek az okát nem tudom! :(

Remélem, ezen esetben minden rendben lesz és novemberre egy boldog, két gyermekes Anyuka lehetek!!! :lol: :lol: :lol:
Csak a kis Új Életekre tudok gondolni, akik bennem növekednek! Az sem utolsó szempont, hogy a férjem mindent megtesz
értem, ezért neki is hálás vagyok és nagyon szeretem Őt!!!
:lol: :lol: :lol:

És még egyszer köszönöm a gratulációkat, hogy így nagyrészt ismeretlenül is drukkoltatok Értünk!!! :)

Szeretném, ha Mindegyikőtök átélné ezt a csodálatos érzést, mihamarabb!!! Én nagyon drukkolok Nektek! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

pussz Beatrix
trix78

sziasztok lányok!!!!

Drága trix:nagyon örülök nektek!gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
remélem minden rendben lessz veletek :D :D :D :D :D :D

Kakti:kivagyok! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: tegnap felhivtam a bmct és megkérdeztem az eredményeimet de nekem azt mondták hogy 3hét amig meg lesznek az eredmények!neked miért mondtak mást?és nekem miért ???valami gond lehet??????????????????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nemértem!
szerinted hivjam megint őket?vagy lehet csak lusták voltak megnézni?????????????
sting1982

Sziasztok, csajszik!

Jaj, Trix, én ezt az egész történetet tudtam hiszen tegnap volt szerencsém végig nézni és beszélgettünk is. De, most ahogy végig olvastam már megint megsirattalak. Annyira, de annyira tudok örülni. Tényleg nagyon sokat pihenj. Most használd ki és élvezd hogy törődnek veled. Ez nagy mértékben segített a megtapadásban is.

Ditta, a párodnak egy baja van. Nem tud magával eltölteni semennyi időt sem. Egyébként abban igazad van, hogy a cseszegetés nagyon nagy mértékben befolyásolja őket. Szerintem mindenkit, de a férfiakat leginkább. Nagy részben ennek köszönhetem a válásomat. A haverjai állandóan cseszegették mindenért és ő ilyenkor ingerülten jött haza, így sokat veszekedtünk, ezáltal elhidegült a kapcsolatunk stb. stb. Vigyázzatok, és próbálj minél több időt rá szánni. Mindig gondolj arra, ha szeretők lennétek szorítanál időt a randikra. Én ezt teszem és így nem követem el azt a hibát hogy nem foglalkozom vele. Törődni kell velük mert olyanok mint a gyermekek. Ez nekünk is jó. Én amikor odabújok hozzá, nem kell beszélgetnünk csak ölelkezünk és annyira fel tudok töltődni ahogy még egy kiadós alvással sem.
Annak különösen örülök hogy meg tudtátok beszélni a problémát, sérelmet. Addig még nincs baj amíg tudtok beszélgetni a bajokról is.
Sok türelmet és kitartást hozzá. Szeressétek egymást. Az annyira jó. Ne feledd, mint a szeretők.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Szia, Böbe!

Milyen eredményeket akartál megtudni?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Jó reggelt

Trix: Tiszta szívből gratulálok, nagyon vigyázz magatokra :lol: :lol: :lol:

Lányok én ma reggel csináltam egy tesztet ami negatív lett :cry:
Ma vagyok az inszem utáni 12. napon.
Most már biztos, hogy nem sikerült igaz????
Anniyra csalódott vagyok :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Jajj Trix!

Olyan jó, annyira örülök, de, hogy hogyan bírtad ki sírás nélkül nem értem, mert én itt zokogok a munkahelyemen, és mindenki engem néz, hogy miért??? :D

Nagyon nagyon gratulálok mégegyszer, és ne aggódj, ne idegeskedj, minden rendben lesz, és ezzel csak ártasz, ha idegeskedsz.

Írtad, hogy nagyon szép volt a nyálkahártyád, hány mm es volt beültikor? Miket tettél a pihin kívül? Sok folyadék, fehérje, és egyéb titkos módszerek voltak??? Mesélj!

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Edinka!

Kérlek ne add fel, még van remény!!!

KITARTÁS!!!
Puszi

heni77

Vasikáé:kenetet és vizeletet!

Edinka:nem vagy még korai időszakban?lehet azért nem lett +++++szerintem még ne add fel!!!!!!!!!! :lol: :lol:
sting1982

Vasikáé:szerinted hivjam őket még 1x?vagy várjak csüt amikor úgyis megyek!jó hogy jössz te is :lol: :lol: :lol:
sting1982

csajok!azért remélem az inszem is ilyen hatásos mint mint a lombik és abból is sikerül babákat ősszehozni!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Edinka!

Szerintem korán teszteltél!!!!!!
MIkor kell menni hivatalos eredményhirdetésre?
Szerintem előtte 1 nappal csinálj újra tesztet, mert akkor már ki kell mutatnia! Ne csüggedj, kitartás!!!!

Szerintem a pasiknak is minden fejben dől el, a sikertelenséget ők is rosszul élik meg, ezért is romolhat a spermakép....
Az én párom is ettől van készen, bár nem mondja, de én tudom. A környezetünkben nagyon sok mindenkinek sikerült a baba spontán módon, és ő ezt úgy éli meg, hogy ő nem képes gyereket csinálni (mivel nálam minden rendben van)!!!!!!
Az inszem óta én apócánka hívom őt és ő is úgy viselkedik, mintha már szülők lennék és úgy veszem észre kicsit megnyugodott...

Trix!
Mégegyszer gratula, hétfőn is volt egy lány, akinek sikerült, és ő Konc doki nyakába ugrott a váróba :lol:
Neked hánydik lombik volt?

Kép
akire79

Sting!

Szerintem várj csütörtökig, azon az egy napon úgysem múlik semmi. Személyesen biztosan megtalálják az eredményeidet, mert benne lesz a kartonodban.
A baktérium szinte rögtön megvan, de a clamydia és a többi ilyen vizsgálat (pl. rákszűrés) kb. két-három hete vesz igénybe!

Kép
akire79

Akire

Hétfőn kell menni eredményhírdetésre :cry:

Köszi csajok de én már nem sok reményt láttok.

Kép

Kép
edinka

TRIX
Nagyon jó volt olvasni a soraidat!
Csupa hasonló boldogságos napokat kívánok nektek már ezentúl! :D
A nyálkahártya engem is érdekelne, pedig a lombik 10 parancsolat nem tudom hányadik pontja itt lebeg a szemem előtt ami kimondja, hogy nem szabad hasonlítgatni az eredményeket, de egyszerűen nem bírok a kiváncsiságommal! :oops: :lol:

EDINKA
Nem mindenkinél mutatja ki a 12. napon, várj a BMC-s tesztre, az a tuti!

STING
Én várnék csüt-ig, hátha! Én soha egyetlenegyszer nem hívtam fel őket, amikor megvolt az összes lelet akkor hívtam egy alkalommal és elmondták, hogy minden rendben. Ennyi volt, nem türelmetlenkedtem.

VASIKÁÉ
Hát vele elég nehéz beszélni, de ez már a kapcsolat legelején is így volt.
De már szoktatom hozzá, előtt - utóbb csak elkanyarodnak a rossz dolgok jó irányba ha mindketten igazán akarjuk.

dita75

Vasikáé: nagyon jól esnek a szavaid és nagyon örülök, hogy személyesen megismerhettelek! Megígérem, vigyázok Magunkra!
Te pedig, növesztgesd a tüszőcskéidet!!! Csüti UH, szorítok majd!!!

Edinka: még ne keseredj el, nekem tegnap volt a 14-dik napom. Ha ragaszkodsz a teszthez, akkor csinálj még
később egyet. Én nem teszteltem itthon, felesleges idegeskedésnek tartom. Próbálj meg nem idegeskedni!!!
Csak optimista lehetsz és pozitívan lásd a dolgokat!!! Ez most nagyon fontos! Köszi a gratut!

Dita: Te jó emberismerő lehetsz, ha így ismeretlenül is bíztál a sikerünkben. Köszönöm szépen a drukkot!
Nagyon-nagyon drukkolok Nektek, hogy sikerüljön és Ti is minket kövessetek!!!!!! Pihizz sokat, igyál
sok folyadékot és fogyassz sok fehérjét! Próbáld meg rendezni a dolgokat a pároddal! Szerintem a harmónikus párkapcsolat
nagyon fontos a sikerhez!!! Szorítok Nektek, hogy sikerüljön ezt a problémát megoldani! Csak a kicsikre össz-
pontosítsatok és minden rendben lesz!!!!!

Vacak: igen, nagyon valószínű, hogy én voltam tegnap az a csajszi, aki ujjongott! Köszönöm a gratulációt!

Legyen ez egy pozitív dolog számotokra és merítsetek ebből erőt, hogy Nektek is sikerülhet!!!

Heni: igazából szerintem semmi különlegeset nem kell tenni, csak hinni benne, hogy Neked is sikerülhet!
Én végig megpróbáltam ezen lenni, persze voltak bizonytalanságok nálam is. De valahogy mindig sikerült úrrá lennem
a dolgokon. Szombat környékén igazából úgy éreztem sikerült, de nem mertem még beleélni magam, ezért is nem írtam
erről semmit, ide a fórumra.

Vannak tüneteim: nagyon fájnak a melleim, duzzadtak. Néha fáj a hasam is, de csak kicsit.
Ezen kívül mérem minden nap reggel a hőmet, 37 fok közeli, folyamatosan. Napközben is állandóan melegem van,
csak úgy tüzel a testem.
Rengeteget járok pisilni, még éjszaka is fel kell kelnem, emiatt. Van, hogy kétszer is.

Hogy én mit tudnék Neked tanácsolni, nem tudom igazából! Nem tudom, hogy nekem az alábbi dolgok segítettek-e vagy
pedig a türelem és a bizakodás!
Egyébként E-vitamint, C-vitamint és Elevitet szedek. Sokat pihentem, semmi megerőltetőt nem csináltam.
Nem stresszeltem magam. Fő a nyugalom! A nyálkahártyám sajnos nem tudom pontosan, hogy mennyi volt a dokker
nem mondta, csak hogy szép vastag. Gondolom 10 mm felett volt.
A lényeg, hogy Te is pozitívan állj hozzá és ne stresszelj! Ez a legfontosabb! Szorítok, hogy miharabb babás
legyél!

Sting: Neked is köszi a gratulát, aranyos vagy! Inszemmel is lehet ám teherbe esni!

Akire: köszi Neked is a gratut, kívánok viszont minden jót Nektek! Első lombikunk volt és remélem az utolsó is
egyben!!!!

Mindegyikőtök,azok is akikhez nem írtam személyesen, nagyon aranyosak vagytok, mielőbbi babásodát kívánok Nektek!
Vigyázzatok Magatokra! puszi
trix78

Edinka:ne csináld ezt!még ne add fel!neked ez lombik vagy inszem volt?bocs de nem mindig tudom köv az eseményeket :oops: :oops:
sting1982

ja, Heni még a sok folyadékot és fehérjét (tejtermékek, husi) Nálad nem emeltem ki, ez is nagyon fontos.
És a tünetek közül még kimaradt az is, hogy persze nem jött meg... :lol:
trix78

Edinka!

Én csak azt tudom neked mondani amit tegnap hallottam Trixtől. Azt mondta hogy nem tesztelt. Azért megy oda hogy megmondják sikerült-e. Semmi értelme előtte idegesítened magad. Vagy kimutatja az otthoni teszt, vagy nem. Ha kimutatja akkor sem hivatkozhatsz ott hogy hát otthon kimutatta. És, amit itt olvasgattam, abból csak azt tudtam következtetni hogy a nagyobb százalék azt mondja nem érdemes mert az otthoni esetleg a spontánt fogja kimutatni.

Böbe, szerintem ne telefonálj. Akire elmagyarázta miért. Majd megtudol mindent ha mész a konzira. Holnap talizunk.

Képzeljétek, ma hívott a főnököm hogy ma este menjek dolgozni. Ennek máskor annyira örültem volna, de most nem mert akkor nem tudnák holnap hajnalba menni. Sőt, vérvételre nem érnék oda. Megegyeztem vele, hát mehetek csütörtökön és pénteken éjszakára. Szóltam hogy jövőhéten felejtsenek el, hát nem tudom hogy megértik-e. Remélem igen.
Ma reggel beadtam magamnak a Cetrotide-t, hát nem nagyon sikerült, mert nagyon fájt utána. Rossz helyre böktem. Na, holnap majd ügyesebb leszek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Telefonáltam a BMC-be! 9-ből 8 megtermékenyült :)
De csak hétfőn kapom vissza a kis drágákat.

Azt is mondták, hogy 2-3 liter vizet kell minimum meginnom, mert olyan sokat szívtak le.
Ráadásul, ha péntekig feszül vagy fáj a hasam, akkor pénteken be kell mennem laborra. Egy kicsit félek, mert most tényleg feszül a hasam. Remélem nem lesz semmi baj.

Dita!

Nekem is a doktornő csinálta. Nagyon aranyos volt. Még a páromhoz is kiment és megnyugtatta a végén, hogy sok szép tüszőt talált, és reméli hogy petesejt is lesz bennük. Hál' Istennek volt!
Egyébként én is 9-kor riadtam fel :) Beskáláztam, hogy ne hallják ezt meg a hangomon. De furcsa volt, hogy nem keresgélték az eredményt, hanem a nevem hallatán rögtön mondták, hogy " Ön az, akinek 9-et sikerült leszívni...
Ez vajon rosszat jelent, vagy csak kivételes és azért jegyzik meg. Mert a többieknek max. 6 volt.

Ja és Dita!

Olvasd a könyvet!!!!!!!! ++++++++
Figyeld meg, hogy segít a pároddal kapcsolatban is.
És ha 16-án megmondják, hogy apuka lesz, akkor másképp fog rád nézni.

Trix!

Olyan szép a történeted. :) Majdnem elbőgtem magam.
Remélem ezután lavina szerűen jönnek mindenkinek a babák.

Einka!

Ne keseredj el, mert ez még nem jelent semmit! +++

Vasiáé!

Ugye megmondtuk, hogy lesz ott tüszőérés, mert kicsi a bors, e erős!!!
Csak így tovább!!!!
vevikk

Vevikk: gratulálok a szép eredményhez! Az pedig, hogy hétfőn kapod csak vissza Őket, szerintem jó döntés! Nálunk is ez vált be!!!!!!!!!!
A hasam nekem is fájt a leszívást követően, de péntek-szombatra
rendbejött! Ezért is örültem, hogy nem kaptam Őket vissza korábban, míg fájdalmak voltak! Ne idegeskedj, minden rendben lesz! :) :) :)
trix78

Vasikáé!
Hagyrá szurik, a végén hidd el teljesen belejössz.
Nekem szinte már hiányzik, hogy esténként ne döföm magam :lol:

Kép
akire79

Sziasztok!

Trix!
Köszi az infókat, most valahogyan úgy érzem, hogy legközelebb nekem is sikerülni fog, és már azon se stresszelek, hogy ki lesz a dokim. Egyre nyugodtabb vagyok, bár szerintem ezzel mindenki így van, ahogy közeledik az idő, és minél több lombikod van, szerintem annál "lazábban" veszed a dolgokat. Bár te ezalól kivétel vagy, mert te csináltad jó, egyáltalán nem stresszeltél, pedig az első volt.
:lol:
De, hogy az utolsó is?????? És a kistesóval mi lesz?? Ne mondd ezt, hogy az egyetlen, mert lehet rajtuk kívül lesz még 3 babócátok :lol: :lol: :lol:

Tesztet én is csak a legelső inszemnél csináltam, mit idegeskedjek feleslegesen.....

Gerünk csajok, nem szabad feladni.
Edinka!
Te se parázz!!! Amikor én inszemes voltam még, akkor 2 lány is volt velem inszemen akiknek már sikerült így, és akkor kistesóért jöttek, úgyhogy a remény hal meg utoljára, tessék pozitívan gondolkozni, mert az befolyásolhatja a sikerességet!!!!

Puszi mindenkinek

heni77

Szia, Vevikk!

Annyira örülök. Olyan jó hogy ilyen sok petikéd lett. Ebből már lehet válogatni. Pihenj nagyon sokat és tényleg igyál sokat. Fogadd meg a tanácsaikat mert nem véletlenül mondják. Reméljük a legjobbakat és nem kell pénteken visszamenned. Csak hétfőn. Akkor nagyon fogunk szorítani.
Szerintem azért olyan ügyesen válaszolnak, mert ők is akkor kaphatják meg az eredményeket és pontosan tudják mit kell mondani mert már várják a hívást.

Köszönöm a bókot, nektek és a könyvednek nagyon nagy szerepe van a sikerben.

Nagyon jó fejek vagytok. "Beskáláztál?" Ez nagyon jó.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vevikk!

Ez csodálatos eredmény!
Akkor már kész kis emberkéket ültetnek vissza neked hétfőn :lol:
Kettőt kaptok vissza és a többiek mennek telelni?

Kép
akire79

Dita!

Lehet valamit tudni a 6. bébiről?
Izgulsz a holnapi nap miatt?
Én már minden ujjamat összekulcsoltam Miattad! :P

Kép
akire79

Szerintem is sikerülhet az inszem is, sőt elsőre is, hiszen a 10-12% is eredmény. Ez azt jelenti, hogy 100 inszemesből elsőre 10-nek sikerül, szerintem ez jó arány és én benne leszek abban a 10-ben :-)

Lombiknál ha jól tudom az elsőnél 30% az esély, szóval itt az összes fórumos lány benne van a 30-ban!

Bocsi, hogy ennyit írok, laptetőre gyúrok :lol: :lol: :lol:

Kép
akire79

Heni: természetesen, ha majd jönni akar a 3. baba, jöhet nyugodtan! :lol:
Mi nem vagyunk semmi jónak az elrontói! :D Lehet spontán összejön majd, én így gondoltam, hogy soha többé lombik! :lol:
Fő az önbizalom!!! :lol:
Aztán lehet később mégis meggondoljuk majd magunkat és ha nem jön spontán, visszamegyünk kistesó(k)ért!!! :lol:
Nem lennénk ellene 3 gyereknek! :lol:, de előbb ez a két kis Élet szülessen meg! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
trix78

Vevikk!
Neked első lombik?
És milyen a protokollod?

Nemsokára meglátjátok miért kérdezek ennyit :lol:

Kép
akire79

Trix!
Mostmár a célegyenesben vagy!
Én nagyon sok olyat hallottam, hogy lombik után spontán sikerült a következő gyermek!
A jégovisokat meddig tartják meg? Van erre valami szabály?

Kép
akire79

Csajszik, ma nagyon pörgünk!!! :lol: :lol: :lol: Egyszerűen még ma semmi mást nem csináltam, csak netezek! De jó dolog ez, most úgyis ráérek!!! :lol: :lol: :lol:

Akire: már nem emlékszem pontosan, de Dita holnap jobban fog rá emlékezni. Annyit tudok, hogy egy éven belül, ha azt szeretnénk, hogy továbbra is fagyasszák Őket, nyilatkozatot kell küldeni a BMC-be, hogy továbbra is igényt tartunk rájuk! Ezzel meghosszabbítják, hogy meddig arra már sajnos nem emlékszem! :(
trix78

Vissza sem tudokolvasni, annyi a friss beírás! :D

Böbe!
Én sem ezért telefonáltam. És így sincs meg minden. Vannak tesztek, amik tovább tartanak. Pl. a HIV, meg Hepatitis teszt sincs meg két óra alatt. Nyilván arra mondta a főnővér, amit már akkor látott. :)
Ne aggódj!
Holnap reggel igyexem odaérni időben (pont mint hétfőn)! :)

Vasikáé!
Örülök, hogy végre személyesen is találkozunk majd! :D
kakti

Akire!
Még nagyon sokat kell írnod. Még 10 hsz. Húzzá bele. Én most egyet besegítek.

Kakti. Én is nagyon örülök hogy végre talizhatunk személyesen.
Mostanában tényleg nagyon kell figyelni, mert nagyon beindult a topik. Ha dolgozok, akkor nem is tudok írni, mert mire visszaolvasok már nincs időm reagálni. Nem is tudok mindent megjegyezni. Tegnap is csak lestem, nem emlékeztem hogy Trix miért is van ott. Pedig mindent elolvasok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Akire: most én is besegítek egy kicsit Neked!!!! :lol:

Vasikáé: bejelöltelek iwiw-en, ha nem baj!!!!
:oops: :P

puszi
trix78

Hogyan lenne baj. Nagyon köszönöm. Meg is kuksizlak azonnal.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Na, megkuksiztalak. Gyönyörű menyasszony voltál. Nagyon klassz képeket tettél fel. Annyira tetszik, hogy pont azt látom ezeken a fotókon, amit tegnap láttam. Egy nagyon aranyos csajt. Szép pár vagytok és nagyon összeilletek.
Most már mindig megleszel és nem veszítelek el. Bármikor írhatunk egymásnak.

Akire, hány van még?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Kép
Kép
Kép

Kép
akire79

Na akkor itt a táblázat.
Remélem aktuális, elég sok mindenki eltűnt a régiek közül.

Kérlek írjátok meg a hiányzó adatokat és ha van valami hiba a táblázatban és akkor javítom.

Nem ígérem, hogy hetente, de próbálom majd minél folyamatosabban vezetni a táblát és frissíteni az adatokat :-)

Kép
akire79

Jaj, még csak annyit, hogy a kedvenc kép a "buta fejű hal". Naaaagyooon buta feje van. :lol: Tényleg.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Trix!

Én is be szeretnélek jelölni!
Megírod hogyan talállak meg?

Nem tudom hány van még, rajta avgyok a témán :lol:
Csak nem akar átugorni az új oldalra!

Kép
akire79

Az orvosoknál a táblában még hagytam W. dokit, majd azt is írjátok meg, hogy kihez kerültetek!

Kép
akire79

Már senki sincs itt? Vag ymindenki elment ebédelni?

Hahóóóóóóóóóóó

Kép
akire79

Vasikáé: nekem is tetszettek a képeid az iwiw-en. Látszik rajtuk, hogy boldog vagy! :lol:
Köszi a dícséretet!!! :D
Tegnap mondtam Neked, hogy nagyon becsüllek és minden tiszteletem a Tiéd, hogy 42 évesen még egy 3-dik (esetleg 4-dik) gyermeket szeretnél és ezért még a lombikba is belevágtál! Remélem sikerül! :lol: :lol: :lol:

Akire: remélem, nem happolom így el a laptetőt!!!! :lol: :lol: Tetszik a táblázat! Egy kis kiegészítést adhatok Magamról? Long protokollos vagyok, Zeke doki az orvosom, 31 éves és érdi. Ok: kiskatonák

Csajszik megírom akkor Mindegyikőtöknek, hogy a nevem Tornai Norbertné, a lánykorit az iwiw-en megtaláljátok. Egész egyszerűen csak ilyen röviden!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Keressetek meg nyugodtan és jelöljetek!!!!
trix78

Elhappoltad....
Jajj nekem, hát ezért törtem magam?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mindegy nkem laptető nélkül is sikerül :!: :!:

Trix!
O.K. javítottam az adatokat.

Kép
akire79

Júúúújjjjjj!
Na, én kiszámoltam és láttam hogy megvan az ötven hsz, ezért nem mertem írni. Csak frissítettem, frissítettem, közben megnéztelek még egyszer iwiw-en (Akire), hát ez van. De, ez egy jó játék volt. A legközelebbire gyúrj majd.

Na, én 42 éves és Székesfehérvári vagyok. Puszi, és így is sikeres leszel. Nagyon köszönjük a táblázatot, ez nagyon cuki tőled. Most dolgozol?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?