A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kaális párok fóruma

Én most el...vasalok kicsit :roll:

Sziasztok!

Mereszt! :( :( :( Édes a kislányod.

Baba! :( :( :(

Angel! HAjrá fagyibabák!!! +++++++++

Fanni! 3 nap és indul a szuri.

Nyuszi! Köszi.

Rólam, csütörtökön megyek a Kaáliba. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép

Baba :cry: :cry: :cry:

Hanna :P
Máris konzultáció? Győzködöd Szmatonát a korábbi kezdés miatt, mi? Drukkolok, hogy január lehessen!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép

Fanni!

Igen. Menni is nehezen tudok, de már a nyakára járok. :lol:

Csak a cél lebeg a szemem előtt.
A múltból nem születik meg a kisbabánk.

Kép

Hanna,
köszi!
Jól csinálod! :wink:

Bizony Hanna, sebnyalogatásból nem lesz babócánk. Teljesen egyetértek! Előre kell nézni. Ne a nyakára, hanem a derekára járj, hogy gyorsan beadhassa :lol:
(Azért ha néha pityergünk kicsit, az normális. De tovább kell menni, pont így, ahogy teszed!:wink: )
Puszi

Fanni, Milán, Márk

Kép

Mereszt: Kép

(((((((((((Babim))))))))))))

Angel: drukk!!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”

Mereszt nagyon sajnálom!
A kislányod meg szerintem is egy kisangyal! :)

Hanna előrrrrrrre a babáért!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Megyek vacsizni barátokkal. (Az egyiküknek Szmatona "csinált" nag pocit :lol: )

Cső!

Kép

...vagyis nagy

Kép

Zöldi! :lol: :lol: :lol:

Kép

sziasztok!

mereszt, baba: nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:

hanna:jól csinálod! drukk továbbra is+++++

katica

Mereszt! Sajnálom :cry: De Dórika nagyon kedves kislány ,majd eljön a Te időd is ,pici türelem ,azt mondják az sokat segít :wink:

Baba! NAgyon sajnálom :cry: :

Angel ! De gyorsan megy az idő ,azt írtad novemberben lesz a következő,meglepődve olvastam ,már indulsz is .Nem számon kérés csak emlékszel MI eggyütt voltunk ,csak Nekem nem lett fagyibabám :cry: Igaz még annak is örültem ,hogy lett amit beültet a DR -bácsi.Mert az elsőnél ,semmit nem tudtunk vissza rakni :cry: Nagyon nagy trauma ért akkor ,sokat sírtam :( Na nem kesergek mert ,szorítani jöttem Értetek ,nem siránkozni :wink:

Fanni!! Már nagyon szorítok érted ,szeretnék márGRATULÁLNI :lol: Puszika

Katica !!Gyógyulj meg gyorsan :wink:

Üdv Mindenkinek!!!! DAlmácia :lol: :lol:

Dalmi!

Hogy vagy?

Kép

Hanna , nagyon klassz csaj vagy! :wink:
Baba, mereszt :( :(
Zöldcoca++++++++++++ és jóétvágyat!
Bejelentkeztem a MensM-be, november elejére kaptam időpontot Tűű bácsihoz. Holnap pedig megyek a diabetes háziorvosomhoz.Addig elkezdem a metet enni. :D
Mindenki másnak++++++++++++++++++++++ !
puszi

Nani ez szuper!!!!!!Breyer dokinál lett volna korábban is....én is nov elején, első mittudoménmelyik nap, de az első nov-i nap megyek olyan fél5 körül vagy hogy kontrollra!
Jó kezekben leszel.Kivel íratsz metet????
Vendég

Sziasztok!

Meresz: Nagyon tündéri Dórika. Meható volt ahogy írtad

Angel: Tuti felébrednek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fanni: Oké. Köszönöm szépen.

Baba: :( :( :(

Allegro: Hát azt nekem is kéne de mindig csak halasztom.

Hanna:
Ügyesen győzködjél hogy minnél hamarabb kaphass időpontot

Coca: Jó étvágyat!!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok valaki tud Galériárol valamit? Ugy eltünt!

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs

Dalmácia! :)
Te mikor mész legközelebb?

Nyuszi! :)
Galeriának írtam nemrég privit, jól vannak, ő is, és az ikrek is! Költöztek, így nem igazán volt ideje írogatni. Írtam, hogy jöjjön a babaváró topikba, de eddig nem jelentkezett!! :(

Kép

Kép

Sziasztok!

Angel, mikor voltál?

Én most szomorkodom, 28 merionál után lett egy jó tüszöm és kettő jócska, csütörtökön ki is veszik, hogy kint érlelődjön hátha...,

Mindenkinek ezer drukk++++++++++.
Vendég

Sannah, 28 merional szuri? Te jó ég... az rengeteg nem?

Lafi, Képzeld Tűű-höz előbb volt egy héttel szabad időpont! Csodálkoztam is nagyon, lehet, hogy valaki visszamondta ezt a dátumot?! 7vagy 8 hét múlva megyek, addig csináltatok 21. napi , és 3. napi leletet máshol, hogy ne menjen tovább "üresbe" az időm. Metet felír a háziorvosom is, szerencsére diabetológus. Lehet, hogy ennek Tűű doki nem örül majd, ( hogy előbb elkezdtem szedni), de majdnem 2 hónap telik el, addig meg csak javulhatok nemde?? :)

Baba :cry: Mereszt :cry:
Nagyon sajnálom. Nem írok közhelyeket, a lényeget mi úgyis értjük, és átérezzük, és igen, igen, megyünk együtt tovább előre! Arccal a babókák felé!!!

Tobi, te mikor jössz a hírekkel? (Lehet, hogy írtad, de lemaradtam...)

Én ma szúrtam a 4.-et! A 24. cn-on vagyok. Várom nagyon a hétfőt, az lesz a mensim 2.-3. napja, és UH Kováts dr.nőnél, no meg a java megbeszélése.

A talira talán tudok menni, de ez a leszívás-visszaültetéstől függ. Ha csak nem a Kaáli őrzőben rendezzük a talit :roll: :lol:

Szép estét: Véda
Vendég

Nani, ja értem!!!Akkor mázlid volt, Jézus, már Breyer drnőnél is ennyit kell várni???? :shock:
Hát nem fog örülni, de még mielőtt elkezdenéd a metet, legyen egy olyan 3 cn és 21 cn vérvétel női hormonokkal és pajzsmirigy hormonokkal, ami met nélküli!!!!!!!!Ez fontos, mert utána a met bekavar!!!!Ez fontos!!!Ha elkezded szedni, legalább még ennyit várj!
Vendég

Sziasztok!

Mereszt, Baba!!
Nagyon sajnálom!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Sannah!
Bízzál a jó tüszőben és többiben is sose lehet tudni!

Lányok!
Holnap reggel jön vki a Kaáliba?

Fanni!
Már csak három nap?!!! :D :D

Hanna ! Köszönöm jol vagyok,remélem Te is :wink: Olvastam a Párodat nagyon jó arc :lol: Az Én párom már attol rosszul van ,ha itt ülök a gép előtt,nem írogatna az BIZTOS :wink: Sajna Ő nem olyan fajta :cry: A kaáliba sem bír magával mindig kimegy ,pedig nem is dohányzik,neki nem fekszik ez a dolog :) (((((HAnna ))))))
NAgyon erős vagy :-) Pusza

Véda ! AZ jó hely :wink: :lol: Mehetnékem van már nekem is ,nagyon sokat kell még várnom DECEMBER ! Olyan messze van :cry: Adddig csinálnak egy műtétet ,már azt is várom ,de az is csak Októberben lesz!!! Üdv DAlmi

Donika ! Decemberbe megyek :wink: Már nagyon várom :D

Sziasztok Lányok!

Ma volt a beültetés 2 blasztocitát kaptam vissza, 5 db embrike lett lefagyasztva. Kicsit elfátadtam ma, mert végülis hazajöttem Szegedre, nem vonattal, hanem a család lehozott! :)

Dalmácia: December már mindjárt itt van, októberi műtét is gyorsan el fog jönni!

Baba: Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült!Drukkolok Neked továbbra is!++++++++

Beu9: Te most hol tartassz?Holnap Uh lesz?

Lafaed: Hogy vagy?

Hanna: Sok pozitív energiát küldök Neked!++++++++++++++

Véda.d: Szorítok hétfőre!!++++++++++

Nani72: Drukk,hogy minél előbb használjon a gyógyszer,amit majd szedni fogsz!++++++++

Sannah: Csütörtökön lesz a punkció?

Donika: Hogy vagy?

Katica: Meggyógyultál már?

Zöldi: +++++++++++Babaragacsok!

Tobi: Babaragacsok!+++++++++++++++++++++++

Mereszt: :( :( :( :( :(

Fanni: Nemsokára Te is kezded a szurikat!

Allegrobarbaro: Hol tartassz most?

Snufi: Nektek vérvétel a következő lépés?

Nyuszipuncs: Hogy vagy?

Raniko: Neked ez most spontán ciklus? Nem tudom! :oops: :oops:

Angel37: Drukk a fagyibabáknak!+++++++++++++++++

Fendike: Hogy vagy?

Lányok, megpróbáltam mindenkinek írni, ilyet még sose csináltam! Ha valakit kihagytam, bocsi :oops: :oops: :oops: Pedig igyekeztem!!!!!!!

Boniko: Ti mikor mentek:

Jó hosszú lettem! :D :D :D

Na, meg van kik maradtak ki! :oops: :oops:

Pandácska: Hogy vagy? Nagy már a pocakod?

Bella06: Drukk, hogy minél előbb megjöjjön a mensid!++++++++++++

Évi77: Mikor lesz az inszem? Vagy már volt? :oops:

Kisfóka: köszönöm érdeklődésed. Igen, szerdán megyek 3. napi vérvételre, Uram meg 9.-én kiskatonavizsgálatra. Ezután megyünk majd, az eredményeket megbeszéni, mi legyen a köv. lépés.
Nagyon Kép Neked!!!!

Jó éjt Lányok! Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”

Sziasztok!

Kisfóka!
Tapadó drukkok ezerrel mennek!

Megbeszélésre megyek kezdés előtt.

Jó éjszakát!

Jó reggelt!

Drága Baba barátném , annyira drukkoltam Neked, :cry: de nem feladni menni előre rendületlenül.....tudod! :lol:

Tobi a tüneteidet ne figyelgesd, úgyis mindnekinek más és más!
:wink: +++

FAnni ha publikus mi aza szerencsecsomag? :roll:

Angel drága akkor mindjárt itt a te időd is! :wink: +++

Zöldi pihengess csak amig lehet! :wink: +++

Kisfóka drukkolok Neked is+++ a következő ciklus elején closty és inszem.Azt nem tudom mikor lesz köv. ciklus, elméletileg 7 nap múlva lenne, de az átjárhatósági után volt egy kis pecsételő vérzésem, 1-2 napig, azóta meg nagyon alacsony a hőm,ma reggel 36,2 nekem 36 7 az alap eddig (mert hőmérőzöm is) így előfordul, hogy egy kicsit hosszabb lesz ez a ciklus mint 32 nap. :evil:

Mereszt nagyon sajnálom

:cry: Dórikátok viszont tüneményes, remréelm találkozhatunk vele is majd!

Snufi tesó drukkolok, hogy jó legyen az eredményetek!

KAti párod jól döntött++++++++++++meggyógyultál?

Mindenkinek ölelés hirtelen ennyi jutott eszembe

:oops:
Vendég

Sziasztok!
MINDENKINEK köszi a bztatást!
Igen, megyünk előre, tovább, tovább...
Tegnap az ikeában nézegettünk babacuccokat. Olcsók és jópofák!Na nem, mintha kellene...

babaimádó
Kép

Boni lehet egyszerre megyünk inszemre?
Dalma, dec.lombik? Nekem, ha nem sikerül a köv.ő inszem, akkor szintén lomb.dec.

babaimádó
Kép

Kisfóka megy a ragacs éteren keresztül!++++++++++++
Vendég

Harcika! Köszi a tegnapi dolgokat. ezek szerint minden ugyanúgy lesz, mint most volt.
Ha majd megyek UH-ra,akkor viszem a képeket is.(Majd bemész wc-re :lol: és megnézed :lol: )

babaimádó
Kép

Lányok :!:
Az tali időpontja mostmár végleges: 2007. október 14. vasárnap.
A részleteket, vagyis a hol és mikort még lebegtetném. Meg szeretném nézni a Tranzitot, még a héten.
Aki még nem jelzett vissza, annak is várom a jelzését, hogy a 14-e jó-e neki, hogy a foglalásnál nagyjából helyes létszámot tudjak/junk majd megadni.
Szóval erre az időpontra ne szervezzetek más programot!!!

Tobi :P
Te holnap mész vérvételre, igaz?

Kisfóka :P
Drukk.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat a kis fagyik nevében, remélem már készül vki a melegbe! :wink:

Dalmácia,
októberre számoltam, végülis okt. 1-re van kitűzve a transzfer! :wink: Rövidek a ciklusaim! :)
Hú, tényleg rád vár a műtét... azon túlleszel, utána már nincs messze a december! :)

Sannah,
jaj, nagyon szorítok, hogy legyen ebből legalább 3 szép petesejted! +++++++++++++
Tegnap odamentem már 1/4 8-ra!

Tobi,
++++++++++++++++ és gyere a hírekkel!!!

Kisfóka,
akkor mostantól megy a drukk!

Beu, Snufi,
nektek is lassan indulnak a történések! :)

Boni,
a szerencsecsomagban progiszuri van! :lol:

Fanni :P
akkor ezt bevésem!
Már csak 2 nap!!! :wink:

Coca :P
Harcika írta, hogy használhatom a szuri maradékokat. Úgyhogy még1x köszönöm szépen és a marcipános csoki sem marad el :wink:
Hogy vagy?

Angel :P
Én is megírtam Boninak a másikon :lol:

Lányok :P
Minden tiszteletem azé, aki tudja követni, hogy kivel, mikor és mi történik. Én sokszor elvesztem a fonalat... kivéve persze azokat, akiknél lombik vagy inszem van... de persze drukkolok mindenkinek!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép

Fanni :P
Láttam azóta! :wink:

Ja, a követéssel vhogy én is így vagyok... de igyekszem! :)

Jó reggelt!

Végre reggel megjött a mensim! :D
Tegnap elhoztam a gyógyszertárból a szurikat is! Most már szép lassan közeleg az időpont!

Fanni,
14-t akkor nyilvántartásba vettem, remélem nem jön közbe semmi! :D

Mindenkinek +++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Fanni,
Nekem elvileg jó de persze nem 100% :roll:

Kisfóka,
Mennek a ragacsok szép babákat kaptál vissza :wink: Mi jól vagyunk köszi szépen nő a poci is hozzám képest nagy :D
Vendég

Jó reggelt lányok!!

Kisfóka mennek nagyn a drukkok!!++++++++++++++++

Én most szúrom magam a 21 naptól és várom hogy megjöjjön.
Eddig volt kis barnázásom de mostmár elmúlt így remélem nem ez akart lenni a menzsim. :roll:
Azt vettem észre hogy már két napja északa nagyon fáj a hasam de annyira hogy felkelek rá.
Ezt a szuri óta vettem észre remélem nincs összefüggésbe és az az érdekes hogy mindíg csak éjjel.
Másnap mindíg olyan érzésem van mintha izomlázam lenne.
Kicsit aggódom. :roll: :oops:

Kép

Kép

Szép Napot !

BAba!Akkor eggyütt megyünk :lol: Hipp-Hipp Hurrá

Kisfóka!++++++++++++++BAbaragi+++++++++++++++(((((Fókabébi)))))))

Zöldi!Ragacska+++++++++++++++++++++(((((((Zöldibaba)))))))

Sannah! Ébresztő kicsi Sana Babócák :D

Bella! Gratulálok a mikulásnak :wink:

Üdv !Dalmácia

Tobi,Coca,Kisfóka!
Babaragacsok indítva!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Nekem végre van egy kis szerencsém a szerencsétlenségben,már alig vérzek és a hasam sem fáj.Tavaly nagyon görcsöltem és rengeteg vér jött,legalább idén azt megúszom. :)

Raniko!
Remélem az okosabbak majd tudnak neked valamit mondani a hasfájásodra. :wink:

Kép
Kép

Raniko :P
A has nagyon sokféleképpen fájhat, így nehéz lenne megmondani, mi lehet a baj. Olvasd el a Suprefact mellékhatásainál, találsz-e ilyet. Ha a tűt helyesen tartod, tehát nem egyenesen beleszúrod a kb. 5-7 centis tűt merőlegesen a pocidba, hanem picit felfelé tartod, akkor semmilyen szervedet nem érheti el. (Megjegyzem, szerintem úgy sem, ha telibe hasbadöföd magad.) Talán érdemes lenne felhívni a dokidat.

Mereszt :P
Én is nagyon görcsölni szoktam. Ez most akkor tényleg szerencse :D

Pandus :P
Épp meg is akartalak kérdezni, jössz-e. :D

Bella :P
Miknek nem örül az ember, mi? :wink:

Lányok! Tobi ma ment vérvételre? :shock:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép

Bella,
akkor neked is mindjárt start! :)

Ranikó,
ha a szuri óta érzed, akkor lehet, hogy összefüggésben van, de egyáltalán nem biztos, hogy baj! Nem tudsz ezzel a kis vékonyka tűvel beleszúrni semmi olyanba, amiben kárt okoznál!
Megnyugtatásképpen megcsöngetheted a dokit sztem is! :wink:

Mereszt,
ez jó hír! :)
Nekem nem szokott így fájni (bezzeg PÉ-kor :shock: ), de biztos nagyon rossz lehet :?

Fanni,
Igen, ebben az esetben most igen! :D
Azért két hónap múlve ilyenkor már nem annyira örülnék neki!
:D

Angel,
Még nem, még egyszer szedek fogigátlót, mivel Mágusunk szabadságon lesz, illetve nekem is a munkahelyem úgy jött ki a lépés, úgyhogy csak okt. 23-tól indul a buli!
Vendég

Bella,
aha, értem! Azért így sincs már annyira odébb! :wink:
Én is nyáron a szabadság miatt szedtem 3 menetben huszonvalahányat! :wink: Április közepétől július végéig fogin éltem! :lol:

Mikortól nincs Krizsa doki? :oops:

Hinnye! Be sem kapcsoltam a gépet, el sem bírom olvasni, és apa már telefonál is, hogy hazajön ebédre. Pontosabban ebéd időben. A hűtőben csak egy citrom, némi szőlő, joghurt hegyek, és injekciók vannak...ebből még a Budai sem tudna mit összeütni! :lol:

Mentem hentesemhezhez!

Azért affelett nem tudtam átsiklani, hogy jók még a penek Fanni! :wink: De a marciscsoki csak poén ám! Bár Ranikónak is elsütöttem, és már másnap reményteljes szemekkel csengetett a postás...de nem adtam neki belőle. gonosz vagyok!
Kinek tehetek még szívességet?

Más: Holnap mennék óccsótesztekért. Senki többet, harmadszor? (Még mindig 84 Ft/db)

Kép

Kisfióka,
drukkolok nagyon!!!!!! :D
Én is 2blasztót kaptam vissza és most egy a pociban.
Pihizz most pár napig, a blaszto a dokink szerint szinte rögtön besüllyed, úgyhogy tényleg vegyél egy jó könyvet és tedd magad vízszintesbe... :D

Kép

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?