A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Na igen... igazad van Finchi.
Ezért nem is kezdem ma a fogyókúrát :lol: :lol:
andi67

Majd a jövő héten! Addig még dőzsöljünk!
Mennem kell lányok, de lehet, este még bekukkantok!
Puszik
finch

Majd a jövő héten! Addig még dőzsöljünk!
Mennem kell lányok, de lehet, este még bekukkantok!
Puszik
finch

hoppá! 2x

páááááááááááááááááá
finch

Sziasztok Dévaisok!

Én vagyok az egyik a tegnapi kismamik közül.
Néha szoktalak benneteket olvasni, amióta együtt várakozunk a folyosón.

Biztosan vannak, akiknek ismerős leszek arról, hogy egy 16 hónapos Hanga nevű tünemény édesanyja vagyok, aki éppen ébredezik, így egyelőre ennyit a bemutatkozásról.

Ja, Eszternek hívnak.

Két fénykép Hangáról.
Az elsőn 1 éves, a második karácsonyi.

Kép

Kép
hodesz

Pááá Finch!

Én is megyek egy kicsit tenni-venni!!! :)
andi67

Üdv. a pihenésről visszaérkezőknek, és Neked is Hodesz! Én is ma kezdtem a munkát!

Hodesz, Póci, Beber, tünemények a picikéitek! Reméljük hamarosan nekünk is lesz!

Yamika, ezer drukk a holnapi számhozó vizsgádhoz!

Bea
beus77

SZiasztok csajok!

ÜDV AZ ÚJAKNAK! dE JÓ EGYRE TÖBBEN VAGYUNK! :-)

bODZUS, HÁT NEM MEGMONDTAM TEGNAP, HOGY TE NEM KAPOD EL! :(

kATA BASSZUS SZÖRNYŰ A TÖRTÉNETED, az ember el sem hinné, ha nem hall ilyet, hogy ez is megtörténhet,. Hogy méág tolókocsi sincs. Ez szörtnyű. Nesze H. picsa nem méltó nevére Ágens ez kellett??

Velem annyi van, hogy ma reggel voltam a genetikai szív UH-n, és mind a 3 babónak teljesen rendben van a szivecskéje, meg az érrendszere. :-)

Na majd jövök, megyek TV-t nézni. Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Andi, akkor lehet hogy holnap talizunk! :D

Apánk még nem mehet el nyugdíjba! Nem engedjük! :D

Bea
beus77

Én isz,én isz...tengerpartra akajok!!!
hanyatka

A Hanga is csodaszép kislány!Gratulálunk Hodesz!És most várod a kistesót,hány hetes kismami vagy???Lombik???Hanga is???

Beuska!Jobban vagy???
hanyatka

Beus igen esélyes a tali. :D Jó lenne! Hiányoztok naon.

Hanyikám én is akajnék .. :lol: De helyette hógolyónk van. :(
Utálom a telet, itt a városban megha lehet még jobban.

Hodesz gyöngyörű Hangád van.Igazi nőci.
:) Köszi a képeket.
andi67

Ágika!Csupa jó hírek!!!3 gyönyörű ,egészséges kisbabátok lesz!!!
hanyatka

Sziasztok Lányok!

Az újjakat üdvözlöm nagyon jo helyen vagytok itt a legnagyobb a szeretet.

Kismamiknak meg nagy gratula.

Bodzim aggodom érted mit irt fel a doki bácsi valami homeopátiás cucc kéne.

Hanyikám nekem is hiányzól nagyon meg a többiek is jo lessz már a tali. Férjecskédnek jobbulást bujjatok össze egy kis izzadás jót tesz. :)

Andikám édes vagy köszönöm a jo kivánságaidat.

Póci nagyon vagány a kisfiad.

Kata szörnyű hogy min mentél keresztül ez után csak jó dolgok jöhetnek.

És akkor a táblázat ha valami változás van kérek üzit.
TÁBLÁZAT

Andi
zsembi

Ágika de szuper gratula. Olyan jó , jó híreket hallani !
Csupa ilyen jót kívánok mindannyiunknak erre a 2008-as évre. :D
andi67

Manóka,Beus nektek is jobbulást.

Ági ezek szuper hirek irigyellek nagyon.

Hodesz gyönyörü a kislányod.

Andi
zsembi

Andikám hétfön kezdödik a torna én ott leszek.

Andi
zsembi

Zsembike én is azt tervezem, hogy hétfőn megyek a kis kolleganőmmel.
Milyen szerelésben nyomjátok melegítő, edzőcsuka??
Zsembike segíts légyszi én olyan járatlan vagyok, hogy mi a szokás?
Azt is elfelejtettem megkérdezni mennyibe kerül?
Köszi
andi67

Andi - úgy emlékeztem, hogy jössz tegnap te is, s hát reménykedtem, hogy esetleg talizunk, tényleg hosszú volt ott ücsörögni, de Krisztával jól eldumiztunk, de aztán maradt az unalom. ti nekiugrotok a lombiknak most?
szépem

Piszi-puszi Szépem: januári mensivel (ami közepe januárnak, reményeim szerint) indulunk, szerintem február elejére át fogok csúszni.
Majd reggelente, nem unatkozol, olyan jó kis duruzsólósak az UH-s hajnalok. :D addig meg féllábon is kibirjuk, nem?
andi67

Leányzók!

Kicsit parkolópályára kerültem: hasmenéssel, hányással vegyes lázas fejfájós óráim vannak, így rövid leszek:

minden újnak örülök, bővül a DRK :-)

a képek nagyon cukik, a számukat növelni fogjuk remélhetően

tornát megoldom elipszisgéppel, nemsokára kapok és akkor nyomom itthon, de ez a betegség is jót tesz a fogyásnak :-)

sok puszi, majd igyekszem bővebb is lenni

ezernyi pusszantás mindenkinek!!!!
plümõ

Plümcikém!!!Gyógyulj meg!!!
hanyatka

Andi!
Köszi,Nektek is BUÉK!
Puszi Kép
szurikáta56

Plümikém jobbulást drága!
Ezer macskajaj, hogy mindenki lebetegszik. Szóval Arwenről letettél.
Vagy majd., ha felépültél Te is nekilendülsz???

Lányok mennem kell. A tündérmackómnak téli surranóvásárlásra. Estefelé majd jövök tracsizni!

Gyógyulgassatok Plümikém, Bodzikám, Manóka Betegeskedő férjurak.
andi67

Plümci neked is jobbulást. Ugy látszik mindenki betegeskedik.

Andikám poló,naci,zokni ezek kellenek edzöcipö nem kell mert szönyegen tornázunk és 1000ft.
De jo akkor talizunk hétfön. :) Ha tudtok akko 17:30körül legyetek ott lehet hogy sokan lesztek ha átöltöztetek bekell állni az ajtóba hogy elöre bemehessünk hogy jusson szönyeg és maradjatok majd elöl a tükörnél mert különben nem fogjátok jól látni hogy mit kell csinálni.

Andi
zsembi

Na ezt aztán jól leirtam akko meg ilyenek.

Andi
zsembi

Ágika !
Nagyon örülök Nektek,csodálatos lehet ezt átélni.. :D :D :D
Ezekre nincsenek szavak!
Puszi a pocaklakóknak is! :D

Már megint álmos vagyok,medve korszakomat élem... :lol:
angyal73

Bodzikám!
Hogy vagy? Voltál a dokinál?
Nagyon vigyázz magadra.
Puszi Kép
szurikáta56

Hanga is lombik bébi.
Nála 2005 december 2-án volt a transzfer.
Most pedig december 3-án kaptam vissza a bébiket. Hiperstimuláció miatt novemberben le kellett fagyasztani őket. Egy kicsit féltem tőle, hogy talán nehezebben tapad meg, de a 3-ból 1 szépen meg beágyazódott.

Úgy látszik ez a december nekünk bejön :).

Én mindenkinek kitartást kívánok. A végeredmény bármit megér! Ezek elcsépelt szavaknak tünnek, de nagyon igaz.
Hajrá mindenkinek!
A kismamáknak pedig gratulálok.
hodesz

Szurikáta - köszönöm a virtuális szerencseszurit!!

Plümő, Bodza, Manóka, férjek - gyógyuljatok!!!!!!!!!!!

Zsembi, Andi- ez a torna tényleg jó lehet a hasűri vizemre? :lol: s ha csak itthon találok ki vmit? mármint torna.
szépem

Szépem!Én férjem is gyógyuljon? :oops:
hanyatka

Gyógyuljon,mert olyan kis anyátlanka ilyenkor :)
hanyatka

Bodzusom!Nem bírlak már visszahívni :( Folyamatosan foglalt :(
hanyatka

Na lassan lépek,majd otthonról folyt.

Puszikák!!!
hanyatka

Hanyatom - természetesen a te párocskád is gyógyuljon, naná!! szeretgesd meg ha hazaérsz!

hú, csajok, ma kirúgtunk a hámból, a páromnak szülinapja van, s csináltunk együtt lazacot kapros szósszal, meg krumpligombóccal , most meg sajttortát sütök neki, kíváncsi leszek, hogy sikerül. majd leírom nektek a receptet, ha fini lesz. /a Jézuska hozott egy csomó Stahl könyvet, eléggé rákattantam.. /

Üdvözlet minden új látogatónak!! gyertek többször, írjatok magatokról. Zsembi táblázatából jól lehet lesni, ki hol tart.

Köszönjük a babás képeket, egyik bébi helyesebb a másiknál!! (hű de kétértelmű :-))
szépem

Sziasztok! Újra itthon, végre!

Szia Hodesz, Hanga mama! Hihi! Tetszik ez a név. Nagyon is. Elgondolkodtató. Talonba teszem! Hihi.
Üdvözöllek közöttünk, nagyon jó, hogy jöttél. Egyre többen vagyunk!

Ágikám, nagyon jó híreket hoztál. Annyira jó, hogy minden rendben van veletek. Egy hatalmas csodát éltek meg a kis családoddal. Bár már nagycsaládosnak számítotok. Kitartást, egészséget, és sok-sok szeretetet kívánok nektek!

Zsembikém, én szuper vagyok így a táblicskuban, úgy tűnik, hogy január vége, február legeleje lesz a kövi ovu. Ha addig nem gondolja úgy egy lelkecske odafönt, hogy erre már nem lesz szükség! Köszönjük neked ezt a nagy segítséget, mert így mindig mindenki képben van.

Andikám, szép legyen az a surranó! Kérünk beszámolót!

Minden betegeskedőnek gyógyulást kívánok akár csajszi, akár pasi.

Hanyatkám, eljön majd ennek a tengerpartnak is az ideje, majd meglátod.

Bodzusom, merre jársz? Mi újság veletek? Mikor mész a kövi ellenőrzésre? Maradsz Apánknál? Erről még nem is írtál nekünk! Gyere és mesélj!

Puszik

Ja igen, azt majdnem elfelejtettem, hogy ma este a Duna TV-n lesz egy aranyos vígjáték, a mi témakörünkben! Mindenkinek szeretettel ajánlom!
( Szerelem a kémcsőben )

http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i ... where_tv=1

Na most puszik!
finch

Lányok, most nézem a híratóban, hogy jön az influenza járvány. Láz, torokfájás, végtagfájdalom. A környező országokban már járvánnyá nyilvánították a betegséget, nekünk kb még 2 hetünk van. Valami Salamon szigeteki vírus okozza. :(
finch

Finch, de jó, hogy felhívtad a figyelmet erre az esti filmre a Dunán. Köszike! Imádom az ilyenteket.
:)

Hát nincs surranó :( Ez elképesztő, hogy milyen szar felhozatal van leárazásban meg amúgy is.
Nem tudom volt-e valaki ebben az "új csodában" - ARÉNA PLÁZA?!
Hát ennek mennyire semmi hangulata nincs! Iszony hodály szerintem ronda is. Ami a legbrutálabb, ekkora beruházásnál nem telik kijárat táblára. A parkolóban falra krétával van felírva EXIT. :roll:

Ez az influenza tényleg nagyon brutál! Vigyázzon mindenki magára, aki még nem kapta el. Aki beteg annak, meg jaj-jaj mielőbbi gyógyulgatást, ágymeleget.

Szépem! Boldog szülinapot a férjecskédnek :D
Sajttorta yam-yam de fini. Kedvenc nálam is.
A torna mindenre jó PCO-soknak főként.

Zsembike nagyon köszi az információt a tornikáról, menek hétfőn legyűröm a lustaságom!
andi67

Andi - hehe, azt olvastam, hogy a torta mindenre jó! :-) Köszi, átadom!
szépem

Andikám, én is várom ám a filmet.

Én már voltam az Arénában. Eléggé összecsapták, még sokminden hiányzik, mert a szerződésben kijelölt véghatáridőre csak így lettek készen. A gipszkaron is sok helyen össze vissza van törve a falon, meg a járólapok el vannak törve, mert mindent összedobtak az idő szorítása miatt. Ezért nem működik még a parokórendszer sem. Na, hát úgy tűnik nálunk semmi sem működik gördülékenyen.
Jaj de sajna, hogy nem kaptatok topánkát.

Este tévézzétek meg a filmecskét!

Puszik
finch

Sziasztok!

Jaaaj, debüdöslustadisznóvagyok..... Én sem jegyzeteltem, sőt nem nyitottam meg plusz egy babanetet. Próbálok saját kútfőből, de ebből meg a képességeimre fogtok rájönni..... Előre is bocsesz!!!

Szaaaal:
Óriási gratula Bodzám a dobogó szívű édes kicsi lánykához! Bár lehet, hogy megkukacosodik, de én lányos anyunak érezlek... Jobbulást párocskádnak!
Hodesz, Móni! Örülök nektek is! gyertek sokszor! Gratulálok!

Angel! még egy gratula nektek is! Kíváncsi vagyok, köv. uh-n hány szívecske fog pocidban dobogni!

Szépem, Tatus! Juhéjj, hogy kezdhettek! Ollllyan izgi!

Szerelmes vagyok a kis pöcsösökbe! Még sok-sok ilyen fotót szeretnék látni!!!!!!!
A csajszik is gyönyörűek!
Kicsit irigy is vagyok. Minden rosszindulat nélkül!

Ági! Annyiszor gondolok rátok, hogy csak na. Mindig az járt a fejemben, hogy minden rendben legyen. És nagyon örülök, hogy rendben is van. Olyan kis büszkén szoktalak megemlegetni titeket!!!

Kata! Ú. Végigsírtam a történeted. Nagyon sajnálom.

Én nem szedtem fel egy dekát sem a karácsonyi evészet közepette. Bár a karácsonyi zabálás nálam most el is maradt. Akkor meg akartam halni. Szó szerint... Így pár fölös kilót szívesen fogadok! Föleg cicire és seggre gyúrnék!! Vazzzzze!

Igen, Andi, minket ellepett a hó. Minden fehér, nagyon szép. Szenteste napján kezdte, akkor gyönyörű nagy pelyhekben esett, másnap már kisebbek potyogtak, addig néztem, örültem, mint állat, aztán délután mensizni kezdtem, és onnét kiesett egy-két dolog. De most hogy körülnézek biztosan szép volt, mert még most is az, ahol nem mászkálta össze semmi.
Van még néhány cipőfűzőnk is, de fogyóban. cipőstül. Komolyan mindent felfelé kell pakolnom, mint egy kisgyerek elől. Az utóbbi cipőfogyasztás eredménye két kupacban fekszik a hóban. Félelmetes méreteket öltve.

Szilveszterkor sikerült magam elvarázsolni. Jött Óz a nagy varázsló, úgy hívták cserszegi fűszeres borocska, azt mondta legyek U-szög.... Na sikerült. A teleszkópos nyelű porolóra halványan emlékszem. Rézrúdnak néztük és körbe tekeredve táncoltunk. ( jó kis házibuli volt) A legjobb az volt, hogy csak a barátnőm és a párja tudta, mi történt velünk, a többieket nem is ismertük. Így senki nem kérdezett, nem tudott semmit. Teljesen ki tudtunk kapcsolni párommal. Az a buli felért egy reset-tel.
Azóta meg dolgozom. kicsit fáradtan.

Tanulók! tanúúúúúújjatok, mer megbuktok!!!

Tengeeeeerpaaaaaaaaaaaaart!!!! Ne fájdítsátok máááááá a szívem!

Mindenki vigyázzon magára! Főleg az influenza miatt!!!!

Akit kihagytam, bocsika! Nem direkt, csak szita a fejem...

Smaccantás!
zel

Torta is jó mindenre :lol: :lol: :lol: főleg a sajt!

Köszike nektek is jó filmskubizást Finchi. Fel is vesszük, hátha érdemes megtartani. :)

Yamikám Kép

aztán holnap csillogószemmel, okosan vizsgázni.

Hanyikám, hogy van a férjurad?
andi67

Zel juhhéééj (tudod a bundás, mert hideg van) :lol: :lol: :lol:

Istenem jó kis bulit viríthattatok a barátosnéddal, rúd meg cserszegi a fűszeresből. :D
Örülök, hogy sikerült levezetned mindent, ami a nemjókra emlékeztet.

Hó meg jön még csakhogy emlékezz arra ami kimaradt. Hétvégére jósolják a következő kupacot.

Örülök, hogy megvagy, jól vagy. Idén belehúzúnk :
Jelszó::: terhes zebrák előre fuss...... huss :D :D :D
andi67

Andikám!
jó buli volt. Még nyögöm a fáradalmait. Valami néptáncos, lakodalmas, mulatós, cigányzenés katyvasszal kezdődött. Nem is tudok olyanra igazán táncolni. De aztán erőltetve az emlékezést, indításnak nagyon tutti volt. Mindenki totál bepörgött. Még én is. :lol: Csak pörögtem forogtam, mint a fenyőillatú büdösbogár, aztán átcsaptunk funkyba, meg soulba. Na erre meg lehet tekerni rendesen. Szóval adtunk az érzésnek. Valamelyik becsápolt pasi állt középre és tartotta a közel kétméteres porolót, hogy nesze csajok rézrúd... Nem kellett sokszor bíztatni minket, megmutattuk, mitől döglik a légy.
Hajnalban arra ébredtem, hogy a többiek még karaokeznak, vagy hogy kell írni. Mentem protkótápolni, és csatlakoztam, bár mikrofon helyett a fogkefémbe énekeltem. Így mindenki jobban járt, mert legalább a festék a falon maradt.
Minimum 22-en voltunk e remek buliban. Teljesen spontán, véletlenül csöppentünk bele, 3 embert ismerve.

Hó? Jöhet.... Tél van.

Jelszód nagyon jó! Megtartom!
zel

fincsikééém, kicsi zel de jó, hogy újra itt :D:D:D
zel azt a cicire gyúrást az igeeeen nekem is! :D

gyerekek ELKAPOTT A TAKONY.... :cry: nehéz légzés, fejfájás, takony hegyek.. aajjaaj.. és végigugráltam az estét.. ez a trénerkedés már csak ilyen.. baaasszaaameeeg..
és nem is tudom kit utáljak, kitől kaptam el, mert szinte mindenki beteg a környezetemben. :(

és bakker NEM tanulok.. valami lázadó baktérium is lehet ebben a kutyulékban.. hát, nem érdekel a számvitelszervezés.. mindjárt keresek is valami helyszínelős, gyilkoskutatós- FBI-os filmet..
és még seggberúgást sem kéreeeek mooooost :D:D:D

hanyatkám a zabálásban én is jeleskedtem... 8) most jön a hét szűk esztendő...

bodza javulj meg :) gyorsan ;) nem lesz baj!
yamita

csajok, ne legyetek betegek!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yami - ne utánozd a többieket! :lol: :lol: inkább tanulj! :lol: (nem irigyellek, én is nagyon nehezen vettem rá magam )

Finch - megnéztem az ajánlott filmet, nagyon jópofa, vidám volt, köszi!
szépem

Yami bakker nemá.... :shock:

Mindenki beteg????? kurafi influenza :evil:

Yami-tündi bújókázz gyorsan ágyiba, ilyenkor csak a baromi sok pihenés használ. No ugri-burgri mosmár aztán.
RTL-en igény szerint minden ............ gyilkolos, agyölös, ami ilyenkor köl neked.

Teát igyá hozzá mézzel!

Szépem, Finch film szupika volt! Jó poénok voltak benne. :lol:

Kép

pápáááá hajnalban kelek : vérvétel :arrow:
andi67

Szép estét....inkább éjszakát-:))

Ejnye, ennyi beteget...? gyógyuljatok gyorsan!!!!

Szép-Apunak boldog szülinapot kívánok!!!!! Fincsit főztél
Szépem: képzeld kiváltottam ma a szurikat és hiánycikk a Gonal 450-es pen, helyette kaptam sima kutyulósat, de olyan sok benne az oldószer, h majdelájultam......hogy fogom ezt beadni? :shock: :shock: :shock:

Ági:
gratula a szép eredményhez, a kezdeti sok rossz után már csak szupi eredmények lesznek mostmár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne nézzetek hülyének, de én most NEM AKAROK tengert látni....az azt jelentené számomra, h nem leszek babás :cry:

Jajjjjj, jó kis filmecskéről lemaradtam :(

Yami: télleg, holnap vizsga :cry: mindenesetre mi drukkhegyeket küldünk, fog az menni!!!!!

Andi67: csúcs a jelszavad....felírtam :lol: :lol: ...a terhes zebrákról :lol: :lol:

Zel: örülök, h jobb színben látod a világot, kellett az a kis szilveszteri agymosás/kikapcsolódás

Egér mit szólt a sok hóhoz????

Mi macsekunk olyan boldog volt egyik nap, h hanyatfekve pörgött a hátán a hóba :D

Bodzi: voltál dokinál, kérünk egy kis életjelet.

Francba az influenzával: ez most egyikünknek sem hiányzik :x :x :x

Anikó
tatulány

Zsembikém: nagyon szuper a tábla, megszámoltam 10 baba szerepel benne, jó lenne ha ez megtöbbszöröződne!!!!

Anikó
tatulány

Sziasztok!
Bocsika,hogy nem jöttem,átjött a szomszéd barinő és most ment el,még a ruhákat is a gépben felejtettem.
Szegény Uram most estére ismét szarul van,megyek is,hogy jól bedugjam az ágyba.

Szépem Apu!Boldog,Boldog,Boldog SZületésnapot...,kívánjuk,hogy legyen még sok ilyen szép napod!!!

Na lépek is,csak gyorsan elolvastalk,aztán a köszöntés miatt jelentkeztem be :)

Jó éjt mindenkinek és gyógyulást,Yamaica neked is!!!

Bodzim!Ugye jobban vagy???Holnap hillak!!!
Smaccantás!!!
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?