A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsanci, Vonnegut-összes előtt látható két kisfiú nagyon helyes!!! beszt szingz in lájf, nem igaz? KépKép

votiv 8)
votiv

Votiv,
tied apu nem is néz ki olyan öregnek a merdzsóban...KépKép vagy csak az a kocsi fiatalit????KépKép
egyébként az én apámnál pl. nem is idősebb, hanem fiatalabb 2 évvel...Kép
tehát, NEM IS ÖREG!!!!!!!!!KépKépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

votiv,
fel tudod tenni a betűket?meg kéne tudnom hogy milyen az ajtó,tömör vagy üveges,fa vagy mdf?
meg csak úgy rá akarod tenni vagy vmi tartóra vagy hogy képzelted?
mondjuk ami kitart 18-20 évig az a ragasztópisztolyKépés ha nem egy egész töltényt nyomsz ki rá akkor le is tudod szedni ha fát fára ragasztasz vele.
Vendég

Votiv,
az jó, akkor hamarosan híresek lesztek in the Hungarian ferde torony...Kép Papinkód majdnem egy napon született a lányommal? Kép

Manoka,
pár hét-hónap, és Emma is máshogy fog szeretni, körömmentesen. Kép
neet
neet

Votiv, a dunapark lakóparkot néztétek Dkeszin? a lakásra van 3 év garanciátok, az meg, hogy sűllyed és reped, sajna természetes. arra figyeljetek, hogy még a garancia lejárata előtt érvényesítsétek azt, tehát 1-2 év múlva festessetek ki újra, addigra "beáll" a ház.

Juc, Somának gyors gyógyulást kívánok!

Fibi, nemtom, honnan ismerhetjük akkor egymást, de rájövök, az biztos! Kép

Ancsi, köszi, hogy ajánlottad ezt a Pregnavitot, én is áttérek. Ha tudsz, küldj nekem táblázatot mailben! Kép

Megszületett tegnap 15.20-kor az unokatesóm kisfia a Szt.Imrében, 3900 g és Gáspár ... Kép

Most többre nem futja, mert reklamál Vince.
ficánka

Neet, vagy inkább: "Az ember, aki a tetőtérben feküdt le, és az alagsorban ébredt", nem? Kép

jesz, papszink meg fiam körbelőtték a lányodat Kép
egyébként apa magának szülinapi ajándékára készítette Istit Kép és aznap be is rohantunk a kórházba erősebb jóslófájásokkal Kép aztán másnapra már tényleg elkezdett fájni, de aludni még tudtam tőle, ahogy Proone is mesélte, és utána jött a durvaság, majd a végén a legjobb rész KépKépKép mely azóta is tart KépKép

Gigi, fa ajtó, fa betű. de nem tudok bánni a fegyverekkel Kép

votiv 8)
votiv

votiv,
ilyenre gondoltál?

Kép
Vendég

votiv,
ragasztópisztoly!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Fic, gratulálok, szép nagy srác, és tök cuki neve van! dunapark volt asszem. garanciajavítás lesz, de még az alapok sincsenek készen. nincs még meg a kaputelefon meg a garázsajtó se, többek közt. jó, mi?

Zsan, meg nekem is rossz a szemem... KépKép
de tényleg nagyon jó állapotban van Kép és nagyon szép sportos is Kép a merzsó

votiv 8)
votiv

jaaj, ezek sokkal szebb betűk, mint amilyeneket én vettem/festegettem! KépKép ez most jól lelombozott Kép
nem akarom, hogy a fiam ajtaján hülye kis csoffadt betűk legyenek Kép

votiv 8)
votiv

naaaaaaaaaaaaaaaa,nem hiszem hogy olyan csúnyák lennénekKéplegyél boldog,újabb cél,ilyen betűket kell csinálnod a fiadnakKép
Vendég

Votiv, és ráadásul alliterál a vezetéknevével Kép Levente lett volna, de útban a H-ba az autóban rájöttek, h mégsem tetszik már nekik az. és nagyon örülök, mert a már 5,5 éves csajával nagyon megszenvedett a jánosban, és én ajánlgattam neki a dokibámat, szülésznőmet meg a H-t, és minden nagyon jó volt neki! KépKépKép szóval nagyon boldog vagyok, ezzel 3-ra növekedett az idén a családban született babák száma. jövő karácsonykor a három lurkó már szét fogja szedni a karácsonyfát ... de jóóóóó is lesz! az, hogy nincs kaputel meg garázsajtó tényleg elég gáz, reklamáljatok és erőszakoskodjatok minden nap, hátha akkor meglesz!
dunaparknak van honlapja. igen, tervezetten épülnek még elé házak, de ez igény kérdése, mármint ha nincs vevő, ház sem épül és igazából csak max. a 2. szintig zavar be a képbe. a tetőtérben meg alatta nagyon klassz lakások készültek, nagy erkéllyel, szép panorámával, és a második ütemben épült lakások nagyon jók lettek. viszont a váci út és az m3 reggelente és délután horror, szerencsére én mindig épp a dugóval ellentétesen utaztam. sztem bia jobb hely, mint dkeszi! Kép

Most L kicsit pihizni, csak dönteném magamba a kv-t ebben az időben, de V miatt nem akarom. Úgyhogy pihitime, míg őkelme alszik az erkélyen.
ficánka

Hát ráment egy pár óra mire mindent visszaolvastam, dehát a munka megvár Kép Kép

Egy csomó mindent felírtam magamnak, de a lényeg: minden mennyasszony szép. Egyszer én is leszek ilyen szép csak győzzem kivárniKép

Beet: Goa nem bűn drága hely?? Én nem mertem még bemenni, mert amik a kirakatban láthatók és van rajtuk árcédula azok mind horror árban vannak. Bár nagyon szépek!

Proone: szüléstörténet: ahogy olvastam elérzékenyültem és betojtam (már megint), hogy a közbülső fájdalmatos részt sehogyse tudom kikerülni...és rám is ez vár. Nem baj, elhessegettem ezt, még ráérek parázni! Kép

Votiv: a mercis képnél rögtön az ugrott be, hogy megvan, hogy ki a legkőgazdagabb. De aztán láttam, hogy csak kölcsönjárgány! De ez halál jó fricska lehetett az oszt.társaidnak ! Jó poén, tetszik Kép Kép

Ancsipancsi+Votiv: giszkarton az jó, bármire-relatíve bárhová. Vízeshelyiségbe is! Csak itt is az a lényeg, hogy hogyan alkalmazzák, teszik fel! Mert az a nemmindegy ám! Lakáselválasztónak valóban nem olyan jó, max akkor ha több rétegben és megfelelő testsűrűségű szigetelőt tesznek közibe - na ezen szoktak spórolni...
AMúgy minden új ház reped, mert még mozog - dilattál. Úgyhogy nem süllyedtek remélhetőleg Kép
Hivatalosan ezért szoktak hagyni egy kis időt amikor már áll a ház és utána pihentetik és x idő után kezdik el belülről csinálni. De hát nálunk ezen is spórolnak, mert az idő pénz! Kép
Én még nem hallottam olyan lakóparkról ahol ne lett volna valami gáz!! Kép Kép

Votiv: betűk felragacsolása: kétoldalú ragasztószalag.

SzakiRylie 34
rylie

Fic, nem tudnál ajánlani nekem egy nagy ingatlanos weboldalt/adatbankot? öcsém lakást keres, szegény Kép

votiv 8)
votiv

Votiv, nálunk nem éppen gipszkarton a fal, de mire apa felküzdötte a galériát, addig lazán kétszer átfurta a falat.Kép

Manóka, mi az egyik tartó gerendára raktuk fel a hintát, ezen már apa is csimpaszkodott, és én is mikor rekeszizomgörcsöm volt pocakosan.
zanza

Zanza, jatekkosarba ules nalunk is rulzikKép
ooo, nem akarok megint ertetlenkedni, de milyen a nyulformaju kismotor?Kép

Juc, szegeny SomusKép gyogyulgassonKép

Zsanci, nem is tudom, melyik kep tetszik jobban?KépKép

Votiv, hat kivancsi vagyok, mit reagal Moose az alkoholos oldatra...Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

votiv,
ragasztószalagot felejtsd el!!!!(bocsi rájliKép)
nekem voltak ilyen felhőim meg mit tom én és aztokat azzal akartam feltenni,az hagyján hogy arany árban adják de kb 2 óra múlva estek le és 2 nap múlva semmi nem maradt ottKépszóval nagy sz@r,de ha papírt akarsz ragasztani arra nagyon jó,én arra használtam el

rájli,
te meg hidd már el hogy szülni jóóóóóóóóóóóóóó.sztem abba semmi poén nincsen ha kimaradsz a "fájdalomból"nekem is azt mondták hogy hát az aztán vmi emberfeletti fájdalom én meg addig vártam az emberfelettit hogy éppen beértünk a H-baKép
Vendég

Votiv, attól függ, milyen lakást keres, használtat vagy újat, de kezdetnek talán jó az ingatlanexpresz.hu meg van lakás.lap.hu is, meg még gondolkodom, csak most keltem fel, és még nem vagyok százas. Kép És látod, Rylie is azt mondta, hogy mozognak az új házak, ő olyan szépen mondta: DILATÁL. Kép
ficánka

Rylie, Fic, most jol megnyugtattatok VotivotKép es ha en meg azt is hozzateszem, h akar akkora res is keletkezhet idovel, amin kilat, akkor mar ujjongani is fogKépKép
hm. hat, azert nem keszult el iden az uj emesztonk, mert hogy hagyni kell, h meguljon, es igy kesobb ne repedjen, v doljon be a fala. s mivel a regi mar szinte csurig van pl. a mosas kesz katasztrofa. szepen hordom ki vodorben a vizet...KépKép

Coolio
recca

Rylie, csak nem építész teccik lenni? Kép

és én is fostam a fájdalomtól, mert nagyon alacsony a küszöböm, de valahogy sokkal erősebb voltam abban a helyzetben Kép

"Van egy erő, amely szüléskor eljön a nőkhöz. Nem kérik, egyszerűen csak elárasztja őket. Összegyűlik, mint felhő a szemhatáron és magával hoz egy gyermeket" - ez a Szülés művészete c. könyvből van (Penny Armstrong és Sheryl Feldman, ha még van időd/kedved olvasni). ill. Frederick Leboyer-től a Gyömgéd születés és a Szülés gyöngéden is nagyon klassz. Ezt a kettőt kölcsön is tudom adni.

és nekem meg mindenki azt mondta, h a vége előtt van 1 kis pihenő, mielőtt bejönnek a tolófájások, és én végig ezt vártam, meg a székelési ingert, és majdnem lemaradtam a tolásról! Kép

utólag visszagondolva a tágulás /burokrep után/ volt a leggázosabb (nekem nem ment sehogy, gyerek 38-as feje jött le és tágított), ez meg tök egyéni dolog, hogy kinek hogy megy

és lehet talán segíteni is rajta, málnalevélteát szürcsölgetni 36 héttől, vagy caulophyllumot/cimicifugát szedegetni stb. egy jó szülésznő manapság ezeket mind elmagyarázza Kép

votiv 8)
votiv

Recca, ránk is fér még pár ablak, elég setét a lakás...
nyugati, és ma mintha du. 2-kor lement volna a nap... vagy fel sem kelt? hmmm

Fic, nagyon köszönöm Kép városi lakás kéne, amolyan garzonos, férfias Kép
néztem, h már a Blaha meg a József krt. környékén is 300 fölött van a m2 ár, berosálok!
az a rész nagyon tetszene, amerre Ti laktok/ ahol a cuki van, vagy a XIII, és a XI, Koszoson innen

votiv 8)
votiv

Votiv,
Bluetack? Olyan, mint a gyurma, de jol ragad. A bejarati ajtonkra azzal tettem fel az ilyen fabol keszult telapot, jol birja a strapat.

Zsanci, utalom amikor a politikat valamivel osszekotik. Lasd, bocskai!

Ekirszta, ha adsz egy e-mailt, akkor irok par sort. Nem szemelyes tapasztalat, a korhazi szobatarsam szult nala.

Rajli, ne parazz! Szulni joooo!Kép Igaza van Giginek es mindenkinek aki ezt irta!KépKép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Fic, gratula az unokatesoeknal! Hamarabb hozta a Mikulas?Kép

A Henzo-nak van ketoldalu ragasztoszalagja, szerintem az is jol tart!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Manoka, Zsanci,
bocskai szerintem is nagyon szép, és én is sajnálom, hogy egy bizonyos politikai irányzathoz kapcsolják Kép

Ja, Zsanci,
ilyen kis miniatűr kávékat szokol inni? KépKép

Votiv,
vow! Merdzsó! Kép
Lakópark: sajnos nekem nagyon úgy tűnik, hogy fogják a lakótelepet, raknak bele kicsit több téglát, de kb. ugyanannyi zöldet, átkeresztelik lakóparknak, oszt rögtön 5x annyiért eladják Kép
Anyukádnak jubbulást, rohadt egy dolog a hexenschuss Kép

Juc,
jujjj, mandulagyulladás Kép nekem kis koromban gyakran volt, és sosem ehettem fagyit, aztán kivették, és végre kaptam egy egész gombóccal!!! Kép Gyógyuljatok gyorsan!!!

Gigi,
igazából nálunk sem merült fel a névfelvétel párom részéről Kép Szülei egyszer bátortalanul rákérdeztek, hogy őőőő, felveszem a nevét? Mondtam, nem. Õőőőőő, és a gyerekek? Õk igen. És ebben megnyugodtak Kép

Ancsi,
szerintem jelenleg a hibridmeghajtású autók jelentik az egyetlen működő alternatívát, de azok meg drágááááááááááák Kép

Manóka,
én egyszer egy nőklapjás recepttel jártam hasonlóan, csak ott még a hozzávalók sem stimmeltek, a kellemesen gömböc kexek kis lapos plöttyök lettek Kép

Zanza,
mekkorát nőtt a lány!!! Teljesen elámultam!!! és persze szépségességes Kép

Ficánka,
unokatesódnak gratulálok!!!! Kép

Rylie,
hidd el, a fájdalom a legkevesebb!!! Szerintem. Kép

Ma éjszakánk horror volt, Dóci 2-5-ig nem tudott aludni, mi sem Kép aztán meg csak kicsit. Fog? Front? Hát a jóisten se tudja...

v
kisün

Votiv!

Én is azt a ragacs izémicsodát ajanlanám amit Dora,de én nem tudom a "szép"nevét,nálunk csak takony ragasztó néven fut.Van kék,sárga,fehér színben és a fabetüket is megtartja!

Juc
20170114224602

Jucus, irodai gyurmaragaszto.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zsanci,
akkor a zátonynál talán összefuthatunk majd a Dunánál, mi is imadjuk azt a helyetKépKépKépKépKép

Most volt itt a Mikulas, egyik baratunk beöltözött, tökjofejKép Balint kicsit elsirta magat, amikor hozzáért a szakallahozKép

KépKép
fibi

Jaj Csajok... nem tudlak követni Titeket...csak átpörgettem a termést többre nincs most időm, majd talán este...

EKriszti!
Üdv itt! Biztos, hogy Tasi dokit akarod? Mert még anno, mikor Proone érdeklődött a 3 budafoki dokiról, és én megkérdeztem a védőnőmet, hogy a 3 közül melyiket ajánlja...a Tasit kifejezetten nem ajánlotta...Kép

Na, ennyire futotta...most rohanok...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv,
azt a könyvet en is olvastam, nagyon szerettemKép

Névfelvétel: elsö férjemét nem vettem fel, mintha tudtam volna, hogy macera lenne visszacsinalni. Másodikét felvettem, pedig érdekes vezetékneve van, de nem érdekelt, mert ö már az igazi, és készKép

KépKép
fibi

Rylie+Votiv: szvsz a gipszkarton nem való két lakás közé, és vizes helyiségben is csak ámítás-bámítás, hogy sokáig bírja, mert nem. Mi is lakóparkokat építettünk (amíg ott melóztam szülés előtt), és nem voltak ilyen gázok, mert:
- megvártuk, hogy megszáradjon a födém
- végül nem alkalmaztunk csak 1 embernél gipszkartont (elválasztásra), annak külön kérésére
- nem vállaltunk be parkettát, mert lehet tudni, hogy még száradó házba (évekig szárad még) nem időtálló,
- stb.

Votiv! a csoffadt betűkön jót röhögtem! Kép vegyél festéket, meg fa korongokat és filc anyagot és gyártsál rá te is olyan kis fejeket.

Gipszkarton, gipsz díszítésre rulez. (lásd nálunk az oszlopok)

ancsipancsi

<font color="0000ff">Zsanci!
Tök jó a kávéd! Kép Én is kedvet kaptam ilyenre. Kép Hogyan csinálod a tejhabot? Kávéfőző gőzével, vagy valami tejhabosító kütyüvel..?

Ancsi!
Aranyos lehetett az az 5 éves kisfiú. Kép Hogy már ilyenkor gyereket akarjon... KépKépKép

Mellproblémám úgy tűnik, megszűnt, de még mindig hőemelkedésem van, slejmos a torkom, fájdogákl a fejem... De végre a cicim nem fááááj! KépKépKép
Vettem egy Aventes mellszívót is, és legutóbb a biztonág kedvéért 25 perc szopi után lefejtem még azt a bődületes mennyiségű 10 ml-nyit, hogy teljesen kiürítsem. Most megpróbálok már a megszokott szoptatási rendhez visszatérni.

Gyerekorvos megvizgálta kislyányomat, egy kis szájpenészt talált, de egyébként makkegészséges. Most minden szopi előtt le kell ecsetelni szegénykém nyelvét. Ja meg beadta neki a Konakiont kiskanállal. Aranyosan megmarkolta lánykám a kanalat, mintha csak ő akarná etetni magát... Kép
És még valami!
Így 8 naposan nézegette a színes, mozgó madárkákat a kiságya fölött és kétszer is elmosolyodot rajtuk! Kép Olyan ééééédes! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Votiv, Fibi, az a konyv ram baromi nagy hatassal volt. talan nem kell bizonygatnom, mekkoravalKép

Coolio
recca

Proone, ikeában lehet kapni tejhabosító izémicsodát. Kép

Votiv, én is szeretem ezt a környéket, egy fiatal pasinak ideális! Az én pasikám is azt mondta, hogy amikor ideköltözött egyedül, akkor azt gondolta, milyen jó kis csajozós lakás lesz, aztán néhány hónap múlva megjelentem. Kép Mi a Bokréta házak egyikében lakunk, és van iroda a házunk aljában, ott is lehet érdeklődni, de tuti, hogy interneten is megtalálható. Az árak pedig tényleg már mindenhol húzósak.

Megyek játszadozni Vincével még a fürdés előtt kicsit. Mert olyan jóóóóóóóó! Kép

Köszi a gratulákat uncsitesóm és Gáspár Kép nevében!
ficánka

Nem is meséltem még, hogy abbahagytam a sulit...

KépKép
fibi

Recca,
ram is nagy hatassal volt, és ugy bizakodtam, de nalam mégsem alakult olyan természetes mederben a szülésKép

KépKép
fibi

Bogárka!

Már tudok finom kenyeret,viszont a tetejét egyáltalán nem süti meg ez a dög.Lehet,hogy vissza kell vinnem,de a szervízben nem veszik fel a telefontKép

Kisün!

És nem is fáj neki,csak a doki belenézett szájába és ezt mondta.Nekünk fel sem tünt,bár nem is vagyunk dokikKép

Juc
20170114224602

Fibi,
hogyhogy abbahagytad?? Nem teccett?

Proone,
gyógyulj meg gyorsan!!! Kép

v
kisün

Juc,
nekem fájt Kép bár szerencsére tüszős sose volt... és nem ehettem fagyiiiiiiit KépKép az jó, ha nem fáj neki, remélem, akkor nem is annyira komoly, és seperc alatt a régi lesz! Kép
kisün

Hello Lányok!

Van végre gépünk, a Bogyó által leamortizált tápot kicseréltük, és íme.
Csak a mai termést futottam át, többre nincs enerdzsi.....még mindig fogzunk a változatosság kedvéért, Bogyó térdel (ilyet még nem hallottam, szóval nemtom milyen fejlődési lépés Kép), én kvázihulla vagyok, és nagyban zajlik a vizsgaidőszak Kép
Szóval ezért nem voltam mostanában, de nygvonalakban képben vagyok ám, hogy kivel mi van (ja, és ne keseredjen el az, akinek a gyereke utálja a krumplit.....enyim azt tette, de egy hete rizs van terítéken és azóta megy a főzi ezerrel).

No, most egyelőre ennyi, megpróbálom felvenni ismét a tempót!!!!!!!!!!!

És Prooone!!!!!!!!!! GRATULÁLOK!!!!!!

Csók, ada
ada007

Szegény kicsi Kisün!De amikor kivették az szar volt nem?Bnőmnek felnött korábna szedték ki és nem szerette

Ada!

Hali!

Juc
20170114224602

Jucus, és ha még rásütsz kicsit? Amúgy nem túlságosan sötétre süti a gép a kenyeret, de akkor fordul elő, hogy fehér, repedezett lesz, ha túl vizes volt a tészta.
én szoktam benne pizza tésztát is gyúratni naívan.

ancsipancsi

Sziasztok lányok!
Hát mostanában csak olvasgatni van időm.
Viszont voltunk a Mom-ban fényképezkedni. Megpróbálom feltenni a fotót.Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Fibi, Kép
a sulit meg tenyleg abbahagytad? pedig olyan lelkes voltal.

hopp, egy AdaKép

meg egy aranyos Greti, aki nem felt a sarga bigyotolKép

Coolio
recca

Proone, majdnem elfelejtettem, de ha tényleg baj lenne, és gyulladna a cici, akkor nyomás a kórházba a csecsemősökhöz! ha én ezt előbb tudtam volna...

melgyulladásom története: (aki már soxor hallotta, ugorgyon)
szombat du. volt, és 2 óra alatt ment föl 40 fokosra a lázam, és olyan lila lett a mellem, mintha boxzsáknak használták volna
és kőkemény volt a hónomtól a bimbóig
és felhívtam a védőnőt, aki azt mondta, fejjem ki, ha beledöglök is, és vegyek be alogpirint, de azt nem mertem
és ki nem jött volna, vagy utána fel nem hívott volna - csak 1 hónappal később, hogy a környéken kéne vkinek tej, tudok-e adni....

és sírtam, annyira fájt, és csak nyomtam-nyomtam, dögönyöztem, én is, meg a párom is, mert aki nem érzi, könnyebben sanyargatja Kép
és tettem rá hideg borogatást, zuhanyoztam meleg vízzel stbstb
és közben szakadatlanul szoptattam abból a ciciből, négykézláb, hón alatt stb
(apa is szívta, de akkorra már szörnyen el voltunk keseredve mind2en)
próbáltam az aventtel is fejni, és persze éjjel is felkeltem szoptatni, ahogy kell (közben még mindig 40 fokos volt a lázam, és félrebeszéltem)

másnap de. párom kihívta az ügyeletet, azok nemigen értettek hozzá (kb annyira, mint a védőnő)
és javasolták, h menjek el a nőgyógyászomhoz, majd... és felírtak augmentint

aztán itt a fórumon mondta vki, hogy azonnal be kellett volna mennem a csecsemősökhöz, és akkor be is mentem, és megnézték és kifejették a nagy ipari fejőgépükkel, és azt mondták, csak így tovább...

és utána mentem el a nődokimhoz, aki megállapította, hogy mindjárt vége a mellgyulladásomnak, és leszúrt, h miért nem mentem be azonnal a H-ba...

azért írtam le ezt, hogy TE már tudd, hová kell menni, ha ilyen gond van, és kívánom, hogy ne legyen ilyen!!! Kép

és szopi mellett neked is kéne vmi immunerősítés, homeopátia, vagy vmi olyasmi, ami nem hat a babára, nehogy most lebetegedj
és igyál jó sok teát, és egyél fini leveseket, és attól még jó sok tejcid is lesz! Kép

votiv 8)
votiv

Gréti olyan széép! micsoda csábos mosoly!!!! hogy megnőtt ez a csaj Kép

szia ADA! térdelés rulez Kép
holnap testedzés?

Fic, megtaláltam a Bokrétát, és nézem is vadul, az új ütemben (Viola u.) még vannak kis lakások, csak kicsit többért, mint amennyi píz van
Ti hány szobásban laktok?

Fibi, Recca, ez tök jó, h ti is olvastátok!!!Kép
én is úgy vagyok, mint Fibi, hogy nem olyan lett, mint szerettem volna, de utólag már nem akarom emészteni magam rajta
a következőt itthon!? Kép

és köszi mindenkinek a ragadozós ötleteket

Ancsi, hol épül most ilyen jó minőségű lakópark? Kép

votiv 8)
votiv

Esküvő: nekem 2 lesz bi-bi! Ugyanazzal a pasival persze. Mert tavaly megtartottuk 4 hónapos pocival a polgárit, kis szolid tört fehér ruciban, jövő nyáron pedig az egyházit, igazi menyasszonyi ruciban.

Ryle! Nekünk is Kamilla lesz a második lányunk, a harmadik meg Jázmin, és így lesz egy igazi virágoskertünk. Kép

Volt ma nálunk Blaye és Vince. Vince igazi nagyfiú már. Blaye hamarosan bekukkant ide is.

KépKép
KépKép
lindicita

Kisün, nagyon köszi! Kép
Tesz-Vesz városban a Nyuszi mandulaműtétje megvolt? én is szerettem volna, a téli fagyizás miatt KépKép

én is attól tartok, hogy pár évtized múlva a panelprogramot lakópark-programnak fogják már hívni...

votiv 8)
votiv

sziasztok!
Proone,
igen, IKEÁs a tejhabositó, 300 Ft és annyira RULEZ, hogy csak na!!!!
Lindi,
Gréti SZÉPSÉGES!!!!KépKép
Votiv,
én elkérhetném a könyvet???vmelyiket????
Juc,
nekem felnőtt koromban vették ki, és én is nagyon nem szerettem!!!! Az Amnesty International felvehetné a jelenleg is legálisan működő kinzások listájára...a másik kedvencemmel, az orr vérzéseim csillapitására az volt a megoldás, h megégették az állandóan vérző eret. Néhány másodperc, de HORRRRRRRRROR...leirhatatlan!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Blaye, de jó, épp tegnap (is) hiányoltalak!!!

virágoskert KépKép
akkor én most a magyar királyok sort indítottam el? mer a Béla nem nagyon teccene...Kép viszont már csak 2 fiút kéne szülnöm, ahhoz, hogy lehessen 1 Sámuel! Kép

votiv 8)
votiv

Zsan, persze! csak mostanra ért le, hogy vmelyik dobozban vannak még, áú
szóval bocs, de még egy kis időbe telik, mire előjön, irul-pirul

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?