A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉssssssssss a mai napra belehúztak a tüszőim, már elérik a 10 mm-eseket, meg sok 8-as, Ágikát ráfektette Apánk a hasamra és előkerült vagy 5-6 tüsző oldalanként, állítólag a pf. alsó részén vannak, valszeg jővőszerdán lesz a leszívás :lol: :lol: :lol: , aztán rohanás a Nyírőbe ill. egy ismeretlen sorstárs elvitt kocsival....köszönet Neki........

Mondtam, h tök depi vagyok, erre aszongya, h miééééééééért minden jól alakul majd, meg, h egyiknél gyorsan nőnek, másiknál lassan, össze kellene keverni magukat-:))

Képzeljétek Ágikánk azzal fogadott, h megnézte tegnap a mikulásos-DVD-t és mennyire tetszett Neki!!!!!!!!!!

Elmondtam a Cseka-bébit, Apánk emlékezett rá, látni kellett volna, úgy felcsillant a szeme és szívből örült!!!!!!!!!

Szépem: remélem hamar odaértél és csupa jó hírt kaptál

pusszzzz mindenkinek

Anikó
tatulány

Navi, Lolás cikket falom, annyira helyes! Jó lenne látni egyszer Lola babát szemből is!

Bodzusom, a szokásos elírásaim: padliSZánkrém! :-) Pedig már próbálok figyelni, de mindig sietek.

Tatus, tuti lesz ez az összejövetel, egymás társasága, fini kajók, stb. Esetleg társasozhatnánk is, mit szóltok?

Ági, merrefelé szeretnétek kertes házikót?

Zsembi, igaza van a többieknek, ha hagyj el minket!!!!
plümõ

Szépem: Veled mi volt? leszívás mikor?

Ági: asszem az idei évben gyökeres fordulatot vesz az életetek minden téren!!!!!! Kis laptop nászajándékba? és akkor ott sem nélkülözöl minket-:))

Anikó
tatulány

Finch - bárcsak minden jóslat vagy kívánság teljesülne, mármint pozitív jóslat!

Andi - sajnálom, hogy téged is elkapott a nyavaja! gyógyulj ki minél előbb!

Zsembi - eszedbe ne jusson itthagyni minket, irgumburgum! rendeződnek majd a dolgok, csak hinni kell benne!

Mindenkinek ajánlom a teafaolajos párologtatást!

Tatu - örülök, hogy szépen növesztgetsz, látod, megmondtuk,. h nincs ok az aggodalomra! A párodnak remélem nem lett komolyabb baja az eséstől! csak óvatosan!

Bodza - mikor lesz a köv. uh?

Ági - nagyon jó, hogy összeházasodtok, még ha nem is tulajdonítasz most nagy dolgot ennek az eseménynek, de sokkal jobb lesz morálisan is a gyerekeknek! nem lesz túl kellemes olyan korán befeküdni, de szívesen meglátogatunk ám, hogy gyorsabban teljen majd az idő!! Szép neveket gyűjtögettek!
szépem

Plümek:
tutti tali lesz, így év elején........Finchi írok mailt, Te maradtál le az infóból ugye?

Tatuapu: 2 napja fájlalja a fejét, szte kisebb agyrázkódás

:x :twisted: és mivel ffi, a halálán van, még jó, h nem lett nagyobb baja.

Télleg, hogy megy az idő, emlékszem, h -Ági egyszerre jártunk UH-okra, Te megy mingyá szülsz.

Anikó
tatulány

Hát azt nem tudom, hogy merrefelé akarunk kertes házikót, egy biztos legaLÁBB 4 SZOBA KELL :-)

Tatus a laptop oké, de nem biztos, hogy net is lesz. :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Szépem el is várom a látogatásokat! :-) Na jó csak vicc.. :-) Egyenlőre ne beszéljünk róla, majd ha eljön az idő oké?? :-)

Tatu igen, és annyira izgultatok értem bodzival, hopgy az akkor i babáitok nálam ragadtak meg! :-)

Ági28

Mielőtt leborítom magam az ágyra pihencsre még gondoltam bekukkolok hozzátok!

Na látod Tatu TÜSZŐKBŐL Jeles. Összekapják magukat a kis rakoncátlanok mindig a végére.

Szépem ééés nálad mi a képlet???

Plümikém még a végén én is piszit megkívánom a padliszánkrémet! Hihi. Imádnivalók az elgépeléseid. :lol:

Ági kertes ház project is erre az évre .. ne nem mondom jó kis mozgalmas időszak ez.

Ja Tatu végül mondtad Apánknak Dani baba érkezését??? Vagy már tudott róla?

Lányok tudom adós vagyok még sokatoknak a DVD-vel. A meglepettek , mint APÁNK és a lányai kaptak belőle még kari előtt. Továbbá taliztam Plümivel és Yamival. Nekik is van példányuk már!
Remélem a talira fogok tudni menni és akkor viszek mindenkinek belőle! Jóó!
Nem szeretném feltölteni az internetre sehova: szerintem túl intim és valszeg Apánk sem örülne.
andi67

és nagyon köszönöm, hogy gondoltok rám! Ma Apánknál minden rendben volt, kissé korábban odaértem, de olyan csoda fogadot, hogy még: tök üres váróterem!! mint kiderült, Apánknak dolga volt vhol délelőtt, s emiatt csak azt vizsgálta ki, akit muszáj volt, a többieket lemondta. Szépen növesztek szerencsére, bár most már nem sorolt annyit mint hétfőn, kérdeztem is, hogy hova lett a többi, csak nevetett, mondta, hogy még jó, h nem nő meg mind.. aztán megint irány a Nyírő, már a portás messziről vigyorog, tök ciki. És egy lényeges momentumot kihagytam: Apánktól vagy 300mre jártam, mikor szembe jött 2 azaz kettő darab kéményseprő! :lol: :lol: tiszta boldog lettem tőlük, egyből kotorásztam a nadrággombomat! :)

nekem úgy néz ki, h hétfőn lesz a leszívás, de majd péntekre kiderül.

puszi mindenkinek, és köszi a sok szorítást!
szépem

tök jó, hogy kezdenek az események felpörögni. :-) Úgy örülök ám!

Ági28

Szépem de jó a kéményseprők jó szerencsét jelentenek. :D
Megy neked a szorítás továbbra is!

Persze Tatu tűszőinek is.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
andi67

Ági - oksi, ha eljön az idő, megyünk! :lol:

Andi - jó, h nem tetted fel a netre, noha engem is megöl a kíváncsiság! pihizz!

(az én párom is lebetegedett, ami azért gáz, mert ha netán elkapnám, s belázasodom, akkor le kell fújni a programot... no persze erre nem is gondolok!)
szépem

Szépem ne izgulj a férfiakat sújtja jobban a mostani influenza.
Én is most legyengített formát kaptam el valószínű, nincs lázam csak hőemelkedésem. De azért szarul vagyok.

De Te nem leszel!!! mert Nem lehetsz. Az angyalkákat kérd és segítenek!
andi67

Nekem úgy tünt, h nem tud Dani-baba érkezéséről, nagyon megörült Neki és emlékezett Csekára. Hogy honnan emlékszik mindenkire ennyi nő közül????

Szépem: örülök, h jól alakul minden és kevesebb a tüsző. Hihetetlen tényleg mindenkinél másnak kell örülni.

Andi: köszönjük előre is a DVD-t-:)) Jó pihikét, én is eldobnám most magam legszívesebben, de nem lehet :cry:

Apánk az EÜ.Min-ban ment, elég morcos volt emiatt. :shock:

Anikó
tatulány

Köszönjük a folyamatos szorítást és a +++++++++-at, Szépem szedjél nagydózisú C vitamint és elkerül a betegség.

Anikó
tatulány

Tatu, ha megkérhetlek, akkor ha mész apánkhoz gondolom pénteken, akkor csak annyit kérdezz már meg, hogy megkapja e a mailjaimat, ha nem mond el neki, hogy két tököst és egy királycsajszit gyártott nekünk! :-) Köszike!

Na most lépek vissza pihikéázni. Jók legyetek.

Ági28

Tatus, Szépem, hajrá!
Látod Tatukám, minden jóra forul.
Tatuska, várom a mailt! Köszi
finch

Tatu, Szépem, gyógysugarak a párjaitoknak!!!

Bizony Ági, jó nagy kuckóral esz szükségetek a gyerkőcökkel :-)

Gondolom, hogy örült Apánk Cseka Danibabájának!!! Mint mi is :-)
plümõ

Tatuskám,Szépem nagyon szépen nönek a tüszöcskék és már jövöhéten leszivás de jo.

Andi
zsembi

Na végre hazaértem és van tv-nk:)

Igen lányok a padlizsánkrém erdélyi finomság és Finchikém,lehet majonéz nélkül is készíteni.Ja és az erdélyiek valóban vineta,vinete néven emlegetik.

Kriszta,Szépem elküldöm újra a mailt,ha nem ment át nektek.

Andikám!Olyan kivi vagyok már a videóra.Hétvégén nem jártok véletlenül Árkád felé?Aszem mi elmegyünk egyet shoppingolni.
Összefuthatnánk egy palacsintára vagy sütire.

Bodzim!Jobban vagy kincsem?

Yamaica!Nagyön pörögsz édes,de hát ez vagy te.Kitartás és sok sikert a vizsgákgoz,ha még vannak!!!

Tatus,Szépem!Hajrá,hajrá,tüszőcskék.Nemsokára mi is indulunk.
++++++++++++++++++++++++++++++
hanyatka

ú,olyan sokat ettem,hányingerem van:(
hanyatka

Hol vagytok csacsogo csipet csapat???

Én máá úgy várom,hogy talizzunk.Megbeszéltük végül a febr.1ét???Vagymivan???
hanyatka

Hanyikám én itt vagyok. Én sem tudom hogy mivan 1-ével.

Andi
zsembi

Szijjjjja Hanyim!!!:D
Jobban, köszi, már csak fele annyit köhögök... :oops:
Képzeld, vettünk kakukkfüvet, mert mindenhol azt írták, mennyire jó a köhögésre és fertőtlenít is....
Minden párologtatóba tettem, majd konkrétan majdnem megfulladtam tőle... :lol:
Ki kellett mindet mosnunk, hogy nem érezzem. Teafát már ki sem merem próbálni... :oops:
Apánk azt mondta, csak a tea, méz, Calcium marad a túléléshez, amíg ez a szar idő tart.

Kép
bodza2005

Mi ez az 1-é? Ja, a február 1-je? Mármint a Tatus-tali? vagy mi ez?

Kép
bodza2005

ja ja a Tatus tali:)
hanyatka

Szegénykém,akkor neked nem jött be a kakukkfű:(

Zsembibébi!!!Mi jót csinálsz???
hanyatka

Tatus!
Hajrá tüszők!!!!:D

Szépem!
Léccike ne kapj el semmit!!!!!!!! :-)

Tényleg a fiúk dőlnek ki jobban szegénykék!

Andikám!
Gyógypuszik! :-)

Beus!
Neked is!:-)

Plümikém!
:D

Kép
bodza2005

Szegény Apánk! A sok barom bürokrácia, ahelyett, hogy hagynák a hivatását végezni!!!! Én is beszéltem ma Vele! Olyan jó hallani a hangját! Úgy szeretem azt az Embert!!! Nagyon drága volt! :-)

Kép
bodza2005

Bodzim ilyeneket én már ki sem merek próbálni mert tuti befulladnék.

Hanyikám mindjárt hozzák a kerilányom és ö fog boldogitani.

Andi
zsembi

De kedves az Ágika, hogy még nosztalgiázott a Mikulán!:D
Tök jó visszagondolni arra a jó kis napra!!!:D

Kép
bodza2005

Jó kerizést Zsembike!:D

Kép
bodza2005

Ú,én alig várom,hogy megnézhessem a videot,tutti elbőgöm magam!
hanyatka

Köszi Bodzi ha megjön leül a számitógép elé a kiscsaj és elvan mint a befött.

Andi
zsembi

De jó neked Zsembibébi,kicsit gyerekezhecc:)
hanyatka

Hány éves a kiscsaj?
hanyatka

Igen de olyan kár hogy már nem kisbaba mondjuk igy is imádom mert mindig ölelget puszilgat már 5 éves.

Andi
zsembi

De ha hazajön a párom akkor dobva vagyok nála mert ö az isten és hozzá bujik. :)

Andi
zsembi

de jó...ne szomorkodj a kijcsajok jobban szeretik a pasikat,de hát ez így is van rendjén :)
Nálunk is volt már rá példa,hogy ha kislány akkor a Zuramat jobban kedvelte:(
hanyatka

Én nem bánom jo öket nézni biztos én is jobban szerettem a pasikat kiskoromban.

Andi
zsembi

na menek bedobok egy mosást és addig szunyálok egy pincurit,mert este táncika és most valahogy kicsit lemerült vagyok:(
hanyatka

az tutti Zsembi,én isz :)
hanyatka

Én is megyek puszi mindenkinek mára.

Andi
zsembi

sziasztok
Pénteken délután megyek Apánkhoz.(már időpontot is kértem, mert csütörtökön nem dolgozik) 1-2 nap és megjön.Akkor derül ki, hogy van-e ciszta vagy nincs. Egyáltalán lesz-e indulás... Még el kell intéznem a vérvételt is. Gondoljatok majd rám!!!
Van aki most indul ebben a hónapban? Sokan vannak a váróban?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Igen Bodzim,én is!!!!

Kagyló!Elég sokan vagyunk akik ebben a hónapban indulunk,vagy akik már el is indultak,de ha visszaolvasol akkor képben leszel,hogy kivel mi történik.Sok szerencsét pénteken!!!
hanyatka

Kedves Tatu és Szépem!

Éreztem, hogy ma csupa jó híreket fodtok mondani. Csak így tovább!

Kedves Bodza!

http://www.gyerekorvos.hu/kerdesek/kerdes3.htm Ezen a linken a 44. hsz tetszik nekem a legjobban, de igazából amennyi lapot talált a Google, annyi féle gyógymódot írtak, így sajnos semmi értelmeset nem tudok mondani. A lényeg, hogy nincs lázad!

Megy valaki hétfőn 16 óra körül az intézetbe?

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Hanyatka
A táblázatot néztem, de abban nincsen benne, hogy hányadikától...... :oops:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

kagyló
Ha vennéd a fáradtságot, hogy csak pár hozzászólást visszaolvass, akkor nem kérdeznél ilyeneket! Én nem értem, hogy működsz, de ez a hozzáállás itt nem nagyon jön be, az tuti! Persze, gondolom, ez téged nem nagyon zavar. Minket azonban annál inkább! Te gondoltál valaha közülünk bárkire, hogy azt várod, rád gondoljon valaki??? Leírtad valaha, hogy gondolsz ránk, szorítasz értünk? Amikor éppen olyanod van, jössz kérdezel, soha semmilyen választ, segítséget meg nem köszönsz, csak elvárásaid vannak. Írtad, hogy te nem érsz rá, de gondolsz dolgokat. Ha mindannyian így tennénk, akkor nem is lenne topik, mert elég lenne a gondolatátvitel. Mi mindig komolyan vettük, amikor jöttél, kérdeztél, szemrehánytál, számon kértél bennünket, kissé egyoldalúan, majd minden alkalommal jól pofára estünk, mert vagy le sem sz..tad, amit írtunk, segítettünk, lelkünkre vettünk vagy eltűntél. Én azok után, amit augusztus óta tapasztalok veled kapcsolatosan, nem tudok tiszta szívemből feléd fordulni.

Kép
bodza2005

Drága Albika!
Köszönjük szépen, Te kis gondos!
Petikének is simi!!!!:-)

Kép
bodza2005

Húúúúúúúúú Bodzi! :lol: :lol: :lol: :lol:
Privi ment! Kép
szurikáta56

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: