A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ancsi!

Hiába sütök rá,egyáltalán nem süti meg a tetejét!NEM LESZ SZÍNE EGYÁLTALÁN.Az állagával semmi baj sincs mondom ,csak hát ez a halott ember szín a tetején.ÉS olyan árnyalatra süti a másik 3-t amilyenre akarom,mert be lehet állítani.Csak az a fránya tető!
Viszont kaptam jó tippeket a kenyérsütös topikon,majd kisérletezem.

Votiv!

Te most megint lakást akarsz venni?vagy lemaradtam?És nagyon klasz a kocsitokKép
20170114224602

VOitv,
igen, tesz-vesz város kisnyuszija...hehe...és még kistesója is született...és a végén leirják, h ne gondolja mindenki,h ha kiveszik a manduláját, akkor ilyen szép ajándékot kep...Kép B szerint nem is olyan szép az ilyen ajándék!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Juc, öcsémnek keresek, mert neki nincs netje
és köszi Kép

votiv 8)
votiv

Zsanci KépKépKépKépKépKépKép

votiv 8)
votiv

sajna én nem láttam Grétit, pedig a többi paravánról is készítettem fotót Kép (nem mindről)

Votiv! XXII. kerületben. de már elelt Kép. (Campona előtt 2 km-re) egy 3 szobás 1 emeleti kb. 20 mila volt.

ancsipancsi

Jucus! mondom, nekem akkor sikerült fehérre a teteje, mikor vizesebb volt a tészta! de maga a kenyér jóra sikerült ám ilyenkor!! (csak teteje sux, és mikor vágom, akkor a tetejéről lepattogzik a kenyér"héjj") meg először süss kisebbeket, mert ha túl magasan van a teteje, akkor sem éri úgy a forróság. (milyen arányokkal melózol? Kép kb. 450 gramm liszthez max. 270 ml folyadék kell.)

ancsipancsi

Ancsi: Nem akarlak bántani, de nekünk a fürdőszobánk gipszkartonfalú (zöld, vízálló), családi ház és 6 éve semmi baja, a csempék fugája sem reped meg, stabil, nem mozog. Szóval nem kellene ennyire lehúzni!

Juc: Gyógyulást Somának és neked is!

Votiv: Pedig mennyit vártatok a lakásra... Legalább ők fizetnek, hogy ott lakjatok? Kép

Húúú, még tök sokat akartam írni, de most persze nem jut eszembe semmise...

KépKép
oxigen
Györköny

Mandula: Nekem is felnőttként vették ki, nem is volt baj, amíg 10 napos sebbel nem mentem a piacra nagybevásárolni... Utána volt gáz, amikor újravarrták Kép Na az is horror...

Ada: Üdv! Tanulj és tarts nekünk tornát holnap! Kép És LHnak üzenem, hogy rulez, én sem eszem meg a főtt krumpedlárét. Kép (Igaz, a rizst sem, csak sok "bizivel")

KépKép
oxigen
Györköny

Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hú, nekem is 20 évesen vették ki a mandulámat, pont tegnap beszéltük a férjemmel, és mondtam is neki, hogy inkább még egy szülés, mint mandulaműtét. Borzalmas volt. Ráadásul nekem évek óta be volt gyulladva az egyik, és hiába vártunk arra, hogy javuljon, így kellett kivenni, szóval a fájdalomcsillapító nem sokat ért. Basszus, még most is összeszorul a gyomrom, ha rá gondolok.

KépKép
KépKép
lindicita

Zsan! A skype-n üzenni akartam neked, de még mindig kérdőjel van a neved mellett.

Csajok, nagyon gáz, hogy a tavalyi (avas?) csokimikulásokat veszem elő, és rakom a csizmákba? Az embernek úgyi mindegy, Gréti meg még nem ehet. Totál kiment a fejemből, még jó, hogy nem dobtam ki a tavalyit.

KépKép
KépKép
lindicita

Képzeljétek, a hétvégén itt volt a hugom, és egy csomót vigyázott Grétire, így még moziban is voltunk, és az év legjobb filmjét láttam, de az is lehet, hogy az elmúlt 10 év legjobb filmjét. Humoros, szeremes, happy enddel. Nézzétek meg, a címe: Ha igaz volna ... . És még a férjemnek is tetszett.

Na, most viszont eldugultam, mert dolgoznom kell. Jó éjt!

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Na, egy kicsit itt vagyok megint!
Végül megkérdeztem védőnénit a rtg-ről! Este, de inkább reggel már szoptathatok utána!

Mandulaműtét nekem 18 éves koromban volt! Én csak elájultam műtét közbenKép és szintén újravarrták! Úgy látszik, ez mindenkinek szép emlék!Kép

Mai nap pocsékul indult! A Petőbe másfél órás késéssel értünk oda!Kép Múltkor már ugyanezt eljátszottuk!Dugóba kerültünk, ott fönt a hegyen meg eltévedtünk! Ráadásul hátul ültem Timivel és a sok kanyargástól hajszál híján kidobtam a taccsot!Kép

Na mentem, pihizek, mert holnap meg orvoshoz mászkálós napom lesz!Kép De utálom!

Jó éjt!

ILdi

Jut eszembe!
ADA!
Mikulásfutásra mentek???Kép
ildi76

Ada!
Nem hiszed el, de épp pár perce gondoltam rá, hogy na, ha jövök a géphez küldök Neked má' egy emilt, hátha van géped! Kép Ezek szerint van! Éljen!!! Kép És éljen a térdelő LH is! Kép

Lindi!
Ismertem egy családot, ahol az anyukát Virágnak hívták, a 3 lánya pedig: Margaréta Kép, Viola és Kamilla lett Kép...

Jucus!
A teteje nekem is mindig haloványabb...de attól még ehető Kép, ja, és csak a fehérkenyérnél tűnik fel...azt meg ritkán sütök Kép

Fibi!
Ne csináld! Kép Nem leszel kolléga????

Képzeljétek Petra ma nagyon nehezen aludt el, szerintem teljesen izgatott lett a hülye "éjszaka jön a Miku és beteszi az ajándékot a csizmádba" szövegtől... úgyhogy jövőre ezerszer meggondolom, hogy mit mondok majd neki Kép...

...de most megyek, beteszem az ajándékot a csizmájába Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Lindi!

Gréti olyan nagynak tünik a képenKép

Bogárka!

Enyém kenyér is finom csak hát a "szép zöld fű,tudod a fű!"Kép

Nálunk már járt a Mikulás,fürdés közben ,és utána olyan nagy volt Soma öröme!Hiz még benne!

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Újra itt vagyok! Kép de mostmár tényleg maradok is! Most nem történt roszzKép de jó igen 3 nap balcsin 3asbanKépna jó egy pici rossz hogy megvagyok fázva, és sz@rakszik a fogamKép de csak jó és jó!Kép Végre!

Proone!

Nagy nagy gratula!!!
eszti25

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Oxi! bizonyára nagyon jó rajta a kent szigetelés (esetleg direkte erre gyártott gipszkarton), és nagyon jó a fürdőszona szellőzése. mert ha ezek nem lennének, péell jobban penészedne, na meg jobban ázna. cégünk - a lehetséges garanciális problémák miatt - nem merte megkockáztatni a gipszkartont. gondolom a hangszigetelése se túl jó. vagy nálatok azzal sincs gond? például a srangoknál nem hallani túlzottan, hogy zuhog a víz?
na és azzal egyetértesz, hogy két lakás közé nem illik ilyet tenni?

ancsipancsi

Mandula műtét: én 17 voltam. És szintén újra varrták!!!KépKépKép és irtóra remegett a lábam, kezem, és vörös foltok lettek a nyakamon mire vége lett, a doki meg megijedt, mert ilyet még nem látott...aztán kiderült, hogy csak a sokktól volt...KépKép és nekem azért kellett újra varrni, mert hoztak be jégkrémet, és lehajoltam a kanálért, és akkor felrepedt...és igy az egyéjszakás kalandból 1 hét lett...KépKép és a legviccesebb, h valószinűleg ki sem kellett volna venni...vagyis meg lehetett volna menteni. de kivették, mert akkor még ez tűnt egyszerűbbnek. Nekem pl. állandóan tüszős volt, még akkor is, amikor kivették, mert a doki már nem akart várni...(???)...aztán mondták, h ezért is vérzett be könnyebben...
én a gyerekemnek valszeg nem fogom megengedni,h kivegyék, ha egyszer erre kerülne a sor...Kép de nem fog.

és:
Bogárka,
mi kerül a csimmába???? ÉS a többieknek???? Én vhogy annyira nem akarok sok mindent adni nekik, igy B kap egy sárkány tojást, mega blocks, Igi meg F-P-os golyókat, 6 db egy csomagban...És hát az avas csoki dekorációnak...Kép Meg egy igazi is B-nek, aki ebbe a hülye mikulásos izéba bele hülyült, és elkezdett csokit enni ezerrel...mindez hétvége óta...ezt csinálták vele a nagyszülők. grrrrr...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

én tettem Lencsi cipőjébe 1 mikulást, azt majd mi megesszük Kép))

ancsipancsi

ZSanci!

Nem akarsz sok mindent?Ahhoz képestKép
Sárkánytojást én még halasztom,SOma látta Minimaxon,de még csak egyszer mondta,hogy vegyünk.
Nálunk Panna egy babát kapott,Soma pedig Mini Robotok-s Duplot és csempére festős festkkészletet.Apa marcipános csokikat,én meg LIndl csokit.Nyami.

ÉS mivel én nem cipeltem el a kölkeimet MOM fotozásra,itt egy itthon készült kép:
Kép
20170114224602

Juc,
aszondtam nem akarok, de hát, nem mindig van az, amit én akarok!!!Kép
Kölkeid csúcs szuperek, látszik Pannán, hogy már most nagyon tiszteli a bátyját!!!KépKépKép
És látom, nektek is van woodytok....nekünk is...Kép és a búgócsiga is hasonló, bár ezt már lezongoráztuk...
de várjál, NÁLATOK MIÉRT SÜT MINDIG A NAP??????????Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Mert annyira mediterránosan lakunkKép
Nem ám,hanem mert annyira napfényes az életünkKép

PAnna annyira huncuti,hogy beszarok rajta.Kicsit még fényezem őket:
Kép
Ez ma a tisztasági betétek 200-ik kipakolása után.
20170114224602

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉDESEK!!!!!!!!!!!!!És mienk Igi is ilyen hunci már! Mindig odamegy az újságokhoz, ha figyelmet akar magának, és lekap egyet, és néz rám mosolyogva. Én meg mondom neki, NEM NEM!! Erre ő, irtóra mosolyogva, pont mint te Pannád, MEM MEM!!! ÉS már veszi is szájába...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

hali,
na elment a mikukuKépnálunk már volt mert apa holnap dolgozik és akkor nem látta volna b-tKép
nagyon tetszett neki mikor du kitettük az ablakba a csizmijét és este mikor modtam neki hogy nézzük meg,hátha volt már a miki,egyenesen ment be a szobájába és húzta el a függönytKépés nagyon örült neki mikor látta a mikut a csizmába meg a zsáknak is amit én varrtam nekiKéptényleg az tetszett neki a legjobban,nem hiábaKépholnap teszek fel képet rólaKépés én megyek a mókusok elé mert én csomó csokit vettem neki és eszi isKépmeg kapott egy fa vasutat meg egy fp-lp noé bárkáját meg hozzá a 6 pár állatotKép

és nekem is 19 évesen vették ki a mandulámat és borzalmas voltKépengem mondjuk altattak.....és másnap reggel tipliztem is haza de vagy egy hétig szó szerint okádtamKépés az elég gáz volt alapban is,hátmég műtét után,folyton attól paráztam hogy felszakad a seb tőleKépanyukám mikor terhes lettem azt mondta negyed olyan rosszul nem leszek szülés után gátmeteszéssel együtt mint mikor akkor voltamKépigaza volt.....mert szülni jóóóóóóóóóóóóóóKépa műtét meg szörnyűKép és szülés után is tök jó de műtét után nem jó.....

juc,
gyerekek otthoni fotózáson is édesekKép
Vendég

Zsanci,
most meg Te nem reagálsz nekem, jol visszakapomKép

Bogarka,
amugysem lettem volna kollegina, nem akartam pszichomokus lenni, "csak" hobbibol tanultam.

Recca,
igen, sosem voltam hires a kitartasomrol...

Kisün,
leginkabb amiatt hagyom abba, mert rajöttem, hogy nincs annal szebb dolog, hogy reszt veszek a fiam fejlödésében, életében... Nagyon vagyakoztam valami valtozatossag utan, és hogy legyen egy fix kapocs a külvilággal. A sulit még az anyasag elsö honapjaiban döntöttem el, amikor kemény volt a helyzet itthon, ugy éreztem, el vagyok ide zárva... most mar sokmindent maskepp latok, és sokmindenre rajöttem... Balinttol vettem el az idöt a tanulassal.

ezenkivül nem 60ezerre jön ki a félév, hanem a duplaja, benzinköltség és jegyzetek miatt...

emellett sok a dogma a pszicho könyvekben (szamomra), én inkabb a spiritualis megközelitesben hiszek. Hobbibol meg azert tul nagyok a követelmények.

dehat ezt is a sajat börömön kellett megtapasztalnom, mint a külföldön élést, és nem bantam meg egyaltalan. Jo kis tapasztalat volt.

félreértés ne essék: mindezek ellenére tovabbra is becsülöm azokat az anyukakat, akik tanulnak pici gyerek nevelése mellett.

KépKép
fibi

Hááát, én sem akartam sokat, aztán mégis tele lett az ablak...Kép
Doni kap egy rágókás-csörgős-zizegős-virágalakú-izémicsodát meg a kis csörgős mamuszkát Kép, Petra egy Boribon könyvet, egy állatos könyvet, gyerekollót, gyurmát - most úgy döntöttem már elég nagy hozzá Kép -, mert imád "kézműveskedni", és nevelési célzattal, egy gyerek-elektromos fogkefét (ugyanis a szájzuhanyt imádja ahogy zizeg a szájában, gondoltam ezzel talán vonzóbb lesz a fogmosás Kép - na meg ha a Miku direkt azt hozott, akkor biztos tényleg kell fogat mosni Kép ), ja és elveimel teljesen ellenkezve egy zenélő bilit (jaj, egy mókus Kép), mert emlékeztem, hogy Kókusz is írta egyszer, hogy Beninél ez jött be végül...és az a helyzet, hogy P. már régen tud mindent, csak épp nem akar... szóval hátha ez meghozza a kedvét Kép
Viszont Nyanyiéknál már szombaton járt a Mikulás, és a segítségével végre teljes lett a "törpecsapat" (eddig csak Kuka és Tudor árválkodott a törpeházban Kép...Ne erről egy kis illusztráció "Hófehérke és a hét törpe" címmel:

Kép

Na, jóéjt!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Huu, ahogy itt olvasom, hogy kinek mit kap a gyereke Mikulasra, elgondolkoztam, hogy én nagyon gázos anyuka lehetek, mert nekem eszembe sem jutott, hogy B-nak ajándékot vegyek, mondván még nem érti, mi ez az egész ünnep...
A Mikinek beöltözött baratunk nyujtotta felé a szaloncukrot, de nem is érdekelte. Mondjuk, nem is ehet belöle, csak a csörgö papir miatt aszittem, elfogadja majd.

KépKép
fibi

Bogarka,
ez a Hofeherke és a 7 törpe kép nagyon jooooo, és tovabbra is elájulok, milyen csodaszép PetraKép

KépKép
fibi

bogárka,
petra szuper jó nőKépnagyon édes ez a képKép
boribon rulez,nekünk a jézuska hozza mind a 7-etKép

fibi,
sztem mi visszül túlzásba ne izgulj emiattKép
Vendég

Gigi,
mit? a tanulast vagy az ajandekvasarlast?Kép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Proone!
Elolvastam a történetedet, nagyon tetszett! Olyan jó, hogy mindent annyira nagy figyelemmel végigéltél, úgy emlékszel minden apró kis részletre, hohy hogyan jöttek a fájások, stb. Nem akarok panaszkodni a villámszülésem miattKép, de nekem így visszagondolva jóformán időm sem volt arra, hogy ennyire átérezzem a dolgokat.

Fibi!
Suli abbahagyásán nem csodálkozom, nekem sem lenne energiám, de ezt már egy csomószor elmondtam.

Lindi, Juc!
Gyerekek nagyon édesek - helyesek!
Panna téynleg egy nagy huncutKép

Mikut mi sem vittük túlzásba, Emma egy rágókás csörgőt kapott. Meg holnap majd akarok róla mikusapkás képet csinálni, mert ma már nagyon fáradt volt. Egész nap itthon voltunk, és kifáradt a nagy unatkozásbanKép És megint elindulhatott egy foga, mert nagyon nehezen aludt elKép

Na megyek aludni én is.

Annyira tetszik a Martini George Clooney-s reklámja: No Martini? No party! Kép

Kép
Kép
manoka11

Fibi, ne izgulj, én sem vettem semmit
már úgyis annyi cucca van a gyereknek, hogy a felével se játszik, meg volt egy mikulás csomag beígérve anyámtól, és gondoltam, az elég lesz neki, főleg hogy a csoki az enyém belőle Kép
na meg már csak 4-et alszik az 1-ig!!! KépKépKép

a sulival kapcs. sztem jól döntöttél, ha ez túl sokat vett el az idődből/életedből

egyébként 1 ismerősöm azt mondja, hogy minden felnőttkori tanulásnak kb 50%-a időpocsékolás, mert pl többet tudsz a dologról, mint a tanár Kép
és az is klassz, hogy rájöttél, hogy nem ez a megközelítés az igazi számodra Kép

votiv 8)
votiv

Bogárka, Hófehérke gyönyörű (és a kép nagyon szellemes), de hol a királyfi??? Kép

Juc, nem irigyellek, mikor Soma és Panna egy csapatban bontják a berendezést, de innen azért nagyon édesnek tűnnek Kép

Zsan, nálunk is: Nem szabad! és vihog, és csakazért is belenyúl a virágföldbe, és aztán visszanéz, és vigyorog, és odamegyek és felkapom, beviszem a fürdőbe, lemosom a kezét és röhög Kép és 2 perc múlva megint hasít a virágok felé

egy kollégám szerint nekem is a számba kéne vennem a földet előtte, és kiköpni, és hozzá szerencsétlen fejeket vágni, h megtanulja, hogy az rossz, de nincs gyomrom hozzáááá!

votiv 8)
votiv

most hívott apafej, és itt győzködött, hogy legalább egy kexet tegyek Isti cipőjébe, vagy egy banánt
látszik, h fogalma sincs róla, hogy mekkora cipőt hord a fia...
na megyek, keresek neki vmit Kép

jó éjt mindenkinek, és majd tegyetek fel sok jó képet arról, hogy örülnek a gyerkőcök a mikula-ajándéknak! Kép

votiv 8)
votiv

Visszaolvastam, mi volt pontosan 1 évvel ezelőtt:

"5 perce elment a nyákdugóm!
viszont fájások/magzatvíz sehol, szóval még ráérünk azzal az indulással..."

aztán Neettel hecceltük egymást, hogy most már menjünk szülni Kép

meg kicsit nyavajogtam, hogy már szörnyű nagyokat rúg a gyomromba, mintha máshol keresné a kijáratot Kép

és Moose nyugtatgatott, hogy jobb, ha nem az apja szülinapján jön a gyerek, és én helyeseltem, hogy különbejáratú szülinapot akarok neki Kép

másnap reggel pedig Ancsi írta, hogy azt hitte, Isti mára a csizmában lesz! KépKép

votiv 8)
votiv

Ooo, egesz nap olvasgattam, ugyhogy mar nem emlekszem, miket is akartam irni. Pedig most vegre tudnek. Gyerek este nem akart bealudni, 20 helyett 22-23kozott dolhetett ki. Mondjuk meg mindig jobb, mint mikor 24-03 kozott randalirozott.

Eszti Kép en mar hianyoltalak! akkor jo, ha minden jo.

Ada, kene egy LHrito korlat a gep ele, nem? Kép

Mikulas ket ev alattiaknak sztem meg nem lenyeg. Mi szombaton megmutattuk a gyereknek, de ugyis csak jovore lesz erdekes.

Fibi, jol dontottel. Mondom en, aki mar egy csomo sulit otthagyott Kép pedig akkor meg sehol sem volt a gyerek... B biztosan nagyon boldog most Kép

Manduladolog durva, amiket meseltek. Nekem nem engedtek a szuleim kivetetni, de mondjuk nem volt vele sok problemam, csak szerintem regen marhanagy divat volt kisgyerkoktol elszedni. Paromnak es huganak viszont allandoan begyulladt, de az o anyajuk se engedte beloluk kivenni, mert a csaladjukban volt olyan, akinek elcsesztek a mutetet, elvagtak a hangszalait, vagy valami ilyesmi, brrrr Kép egyebkent nekem is teszveszbol Emma nyuszi jut eszembe, aki fagyit evett es akinek kistesoja szuletett Kép teszveszt imadtam, pedig akkor meg csak egy konyv volt, de mostmar toksok, es meg a gyerkoc elott bevasaroltam otot, es neki csak josoka fogom odaadni, ha mar tutira nem gyuri meg tepi meg minden. Meg a kisnicolasokat is imadom. Hjaj, mennyi jo mesekonyv!

Tenyleg, Bogarka, mikor kell/erdemes elkezdeni a meselest? Es milyen tipusu mesekkel, konyvekkel?

Zanza, meg delutan irtam neked a profilodban levo cimre. Az mukodik?

Ja Votiv, vettem enchia... a...izemicsodat 5CH. Majd holnaptol kostolgatjuk. Szoval nekem egy hetig napi 1*5 bogyo? Gyereknek ugyanennyi?
moose

Zanza! Ma is irtam, de visszajott a levelem, hogy tele van a postafiokod! Szoval lehet, hogy nem jon ossze a meeting, mert apa ejjel nem aludt es reggel 5kor en parancsoltam agyba, de nemtom mikor aludt el. Es hogy most meddig fog. Remelem nincs semmi baja, csak egy hulye... Ha a masodik gyerek is ilyen ejszakai gyagyafej lesz, mint az elso meg az apjuk, akkor en elkoltozom... Kép

Ja, tegnap mar harisnyaban meg vastag zokniban nyomta itthon a csaj, es igy csak egyszer akarta lehuzni a zoknit. Viszont kicsit mar kohog is, ugyhogy lehet, hogy most elviszem dokihoz.

moose, akibarmikorallvaelalszik, es remelihogyamasodikgyerektoleorokolt
moose

Votiv,
az ajandekozassal kapcs en detto igy vagyok, meg kapott csomagot, amiböl mar kiettem a csokitKép
Sulival kapcs köszi, amit irtalKép

Moose,
én is több sulit otthagytam még B elött isKép (asztrologia, stb.) Ha az ember sokmindent ki akar probalni, nem lehet mindent befejezniKép
Igen, B is boldogKépKépKép

KépKép
fibi

Gigi és többiek: én elhiszem, hogy szuper jó dolog szülni, de minden külső fájdalmas behatástól amit ráadásul kórházban mívelnek egyszerűen parázok! Utána majd biztos röhögve fogom mondani, hogy na nem volt egy nagy kunszt, de addig??!!

A mandulás sztorikat már el se olvastam, mert nekem megvan még a mandulám a vakbelem és minden egyéb tartozékom és ha arra gondolok, hogy egyszer el/kiveszik ezeket belőlem akkor máris beindul a para. Nekem a kórház és az egészségügy a mumusom. Ez van. Kép

Votiv: nem vagyok építészKép ahhoz sokat kellett volna tanulni, ráadásul számok is lettek volna a tananyagban pl matek és a számokhoz nem értek. Ahhoz Öcsém ért nálunk a családban Kép

Ancsi: giszkarton akkor is rulez, még vizesbe is! Hidd el, minden csak technológia kérdése és megfelelő szakemberé! Csak miután ezt nálunk nem oktatják igazán sehol, meg nemigen szeretik betartani a technológiát mert macera, plusz pénz stb, ezért lesznek elcseszett gipszkartonos szerkezetek.

Votiv: Apa azt mondta, hogy ha nagyon hallod a szomszédod, akkor simán kihívná a fogyasztóvédelmet, mert azok ugranak az ilyesmire és azok jól kijönnek mindenféle műszerrel és megállaptíják, hogy jó-e a fal vagy sem. És ha nem jó, akkor kötelezik a céget egy esetleges utószigetelésre vagy kérhetsz tőlük vissza manit.

Lindi: barátném lánya lett Jázmin Kép

Ne írjatok oly sokat ma, mert nem hiszem hogy többet be tudok kukkantani, mert a főnököm képes volt munkát adni??!!! Normális??? Amikor ilyen bazi fontos elfoglaltságom lenne, hogy ide irogatom a okosságokat Kép
rylie

Ezoterikus cuccok iránt érdeklődőknek:
Mantra Fősuli: www.csend.hu

Rylieakimarobotol
rylie

Juc, Zsan
én 4 éves voltam, amikor kivették a mandulámat, és szar volt Kép nem is a műtét, inkább a kórház, pedig anyukám saját felelősségére hazahozott 3 nap után, de akkor is rossz emlék Kép

Juc,
ó azok a tisztasági betétek KépKép ismerős valahonnan...

Lindi,
Gréti aranyos!!! Mi is moziban voltunk hétvégén, mi az “Ütközések” c. filmet néztük, meg, nagyon durva, de nagyon jó! Kép

Éljen a gépesített Ada!!!! Kép

Eszti!!!!
de jó hogy megvagy!! Kép

Fibi,
valami ilyesmire gyanakodtam, mármint hogy sok időt vett el, és nem adott cserébe annyit.Kép

Manoka,
én asszem George Clooney-t martini nélkül is beengedném Kép

Moose,
LHrító KépKépKép

Votiv,
számomra az az igazán szomorú a lakóparkokban, hogy a parkot valahogy mindig kispórolják a lakásszám előnyére... semmi értelmét nem látom, hogy fizessek egy valag pénzt azért, hogy az erkélyemről kezet foghassak a szomszéd házban lakóval. Gondolom, nálatok kint vidékenKép azért több helyet meg zöldet hagytak.

Mikulás: Dócinak csokit hozott, amiből ő a túró rudit kapja meg, a többit én Kép

Ja, vasárnap voltam ikejában, és vettem Dócinak egy tárolós polcot, mert már annyi játéka van, és mind szanaszét dobozokban, hogy most már rendet kellett vinni a káoszba Kép

v
kisün

Sziasztok!

Sajna már megint eleredt az eső, úgyhogy nem tudunk menni tornára, mert nincs igazi esővédőnk még a kocsihoz. Kép Így az erkélyen ügyesen megoldom, de utazásra nem alkalmas ez a megoldás. Jövő kedden meg kozmetikushoz megyek, ezért most egy ideig nem láthatlak Titeket. KépKépKép

Votiv,
mi nemtomhányszobásban lakunk, mert itt a nagy szoba helyén több kisebb volt, csak kivették azokat a falakat, mert egyedülálló férfiembernek elég volt egy nappali és egy háló. Tehát most kettő, de asszem 2+2 volt. 80 nm és tetőtér és RULEZ. Most úgy döntött a családi kupaktanács, azaz mi ketten, hogy maradunk a seggünkön 2-3 évig, amíg jön kistesó, és akkor változtatunk. Mert szeretjük ezt a lakást nagyon, és szeretünk itt lakni. Úgyhogy most tavasszal csinál(tat)unk magunknak egy hálót a nappaliban, és akkor a mostani hálót megkapja Vincenzó, hogy legyen gyerekszobája. Kép
ficánka

Sziasztok!
Képek szenzációsak, de most tényleg. Soma azzal a cumival, Panna a betétekkel, Petra a törpékkel, Emma a hivatalos fotón... Kép

Dóra,
ezek a képek is nagyon jók, tavaly én is küldözgettem boldog-boldogtalannak.

Manoka,
mi sem visszük túlzásba a Mikulást, ő csak csokit, narancsot, ilyesmit hoz, majd a Jézuska állja a nagyobb cehhet. Kép (Na, ez sem lesz olyan nagy...)
Eszter cipőjébe egy joghurt jutott. Kép

Jajj, jön a védőnéni, meg kéne szabadulni a lakáson eluralkodott kutyaszőrtől, tiltott játékokat, kajákat eldugni, stb ... Kép
Ha elment, majd jövök.
neet

Tudtok olyan fulcsepprol, amit veny nelkul is adnak es pocakosoknak is szabad? Vagy muszaj lesz orakat ulnom az sztkban, hogy megnezzen egy doki? (Mert szerintem biztos nem betegseg, hanem en bantottam. Doki ki fog nyirni, mint tavaly. Es kozben meg elkapom a torkukkal varakozoktol a korsagokat, aaaa.) Kép

Fibi, draga hobbi volt ez a mienk, ugye?
moose

Mandulaműtét: én 16 éves voltam, és nekem nem fájt, csak nagyon untam a beavatkozást, mert nem tudtam hová nézni. Ugyanis jobbra az ágyon egy srácnak egyszerre vették ki a torok- és az orrmanduláját, szemben velem dokinő meg a véres partedli, balra mindenféle csillogó izémicsoda szerszámok, amiktől rosszul vagyok mindenhol, a fogorvosnál a nőgyógyásznál stb. is, pedig én nem félek. Becsuktam a szemem, de azt nem hagyták, véletlenül megszólaltam, szörnyű rekedtes túlvilági hangom volt, amin aztán röhögtem, szintén ilyen hangon ... szerintem a bódító injekció-cucc nagyon "bejött". Kép Hamar rendbejöttem, mert nagyon sokat ittam és nagyon sok C-vitamin ampullát tettem a teába, amit egy barátomtól kaptam. Aludni nem sokat tudtam, mert mindig olyan néniket toltak be, akik altatás után iszonyú horkolással szundították át az egész délutánt és az éjszakát, meg volt egy kiskrapek, akinek nem maradhatott bent az anyukája (pedig volt szabad ágy), és ő is sokáig sírdogált. Nem is értem, hogy lehettünk együtt ilyen korkülönbségekkel, a gyermeknek biztosan gyerekosztályon kellett volna lennie sztem, na mindegy. Persze nem volt jó élmény, mert én sem vagyok oda a H-ért, de azért olyan szörnyű sem volt, mint a többieknek. És ha nincs más lehetőség, mert nem gyógyul semmitől sem, csak gyullad és gennyes (bocs) akkor nincs mese, ki kell venni, mert ha bent marad, súlyos következményei lehetnek.

Lakópark: mi nem úgynevezett lakóparkban lakunk, de van parkunk jó kis homokozóval meg hintával és csúszdával, meg szép növények, és lehet tologatni a babakocsikat meg sétáltatni az egyik részen Prézlikét. Kép

Juc és Bogárka: Soma, Pannikó és Petra nagyon helyesek, imádom a képeket róluk, tegyetek fel soxor! Kép Már nagyon várom, hogy kitavaszodjon, és élőben is láthassam őket, meg persze a többi szuperédes babót.
ficánka

Es igen, a kepek tokjok, es en kerek elnezest Gretitol Neet neveben...
moose

Lindi: és Gréti is nagyon szép, tényleg olyan nagylányos! Ma találkozom két másik Grétivel, szomszéd-barátnőcsajszi Grétijével és anyukám Grétivel, aki Mikula-néni lesz. Vince kap tőle búgócsigát meg hóembert. Kép
ficánka

Moose: én nem tudok fülcseppet, de sztem szabad mindenféléket, meg biztosan van valami homeó, majd a többiek megmondják, de hogyhogyhogy bántottad? fülpiszkálóval nyúlkáltál vagy mi?
ficánka

Mikulásra Nektek:

Kép

Kép
Kép
manoka11

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?